Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ciluc!
Kár, hogy nem voltál ma a MÁV előadáson, pont a Szabó doki tartotta, jó fejnek tűnik, de csak ennyit tudok róla Kép. Amúgy minden hónap második szerdáján van előadás este 6-tól, esetleg nézz el a következőre.

Andi
psandi
 
 


Sziaszto.Én a Mávban szültem elsö fiam s a másodikat is ott szülném...Dr.Harsányi Lehelnél...Kedves,segitőkész,amugy inkább a szülésznők a fontosabbak egy szülés során.
viviszivi
 
 


Sziasztok,
A profilomat nem tudom hogy kell megnyitni és feltölteni, de íme a email-om: ciluc@freemail.hu
Kedves Andi és Hagnos! Ti kinél fogtok szülni, ha nem vagyok indiszkrét?
köszi
ciluc
 
 

 
 

Ciluc: Tidrenczelnél. Most nincs időm, de később írok mailt.

Ági
Kép
Kép
hagnosz
 
 


Sziasztok!

Én most, 21 hetesen tervezem, hogy kórházat, és orvost váltok, mert elköltözünk, és a jelenlegi túl messze lenne.
A MÁV a legjobb alternatíva, mert a pályán fél óra alatt bent lehet lenni Gödöllőről, és ráadásul az Embör is ott dolgozik a közelben.

Kisfalvi doki-t ajánlotta mindenki, és a amennyire visszaolvasgattam itt is mindenki csak dícsérte.

Tudnátok mondani róla konkrétumokat?
A kórház központi számán azt mondták, hogy szerdán rendel 9.30-13 között, és minden hónap 3. péntekén 8-14 között. Voltam olyan balga, hogy azt elfelejtettem megkérdezni hogy hol, erre nézvést is jól jönne némi infó...
Sokat kell nála várni? A kórház azt mondta nem kell bejelentkezni sem, ez igaz?

Kicsit tartok ettől az SZTK-s dologtól eddig mindig magánrendelésre jártam. Ott kifizettem a fix tarifát és viszlát. Itt is szoktak/kell adni azért valamit? Ha igen akkor mennyit, és hogyan?

Előre is nagyon köszi minden információt!

Zs.
zsuzzzsi
 
 


Zsuzsi!
Nem találtam a profilodban e-mail címet így ide írok neled.
Én ia a Kisfalvihoz járok,és én is épp Gödöllőn lakom.Szóval az első babámmal nem a Kisfalihoz jártam hanem szintén a MÁV-ba egy "puccosabb"dokihoz.És mivel váltottam gondolhatod hogy nem vált be.Az hogy az SZTK-ba rendel nem jelenti hogy bármivel is rosszabb lenne.Az egyátalán nem jó feltevés szerintem hogy akinek nincs magánrendelése az nem jó.Egyébként meg itt is ugyanúgy fizetünk neki csak nem várja el,nincsenek szabott árak és abszolút a hivatásának él még.Annyit ad mindenki amennyit gondol.A szülésért ugyanígy.Az előző dokimnál szabott árak voltak,magánrendelés...stb.és mégse tudta soha hogy ki vagyok.Ja és a szülésemre se ért be,de még a kórházban töltött napok alatt se látogatott meg.Futószalag volt nála.Ellenben a Kisfalvinál aki mindenkire emlékszik,kedves,emberi...stb.Nekem nagyon jó az eddigi tapasztalatom,egyébként nekem is mindenki őt ajánlotta azért mentem hozzá.És igenis be kell jelentkezni különben ott várhatsz egy fél napot is.
Hát ennyit tudtam neked segíteni,de ha van még kérdésed nyugodtan írj.
Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szia Panni!

Köszi!
A profilomat valóban elbénáztam, de már feltöltöttem adatokkal, és írtam mailt is.

Ha esetleg valakinek még lenne hozzátenni valója a témához, akkor azt örömmel várom.

Köszi!

Zs.
zsuzzzsi
 
 


Bogi, bocs hogy csak most reagálok, csak én nem igazán látogatom már ezt a topicot (átpártoltam Kép). Irnék neked szivesen Petö Zsoltrol de nincs privi mail cimed megadva. Egyébként tudom ajánlani öt mindenkinek,én nagyon megkedveltem. Kép

Szia,
Eszter (esetleg irj nekem te egy mail-t és arra tudok válaszolni.)
eszter2004
 
 


Kedves Ciluc!

Szabó György dokira gondoltál? (Van Sz.Gergely is.)Úgy tudom csütörtökön 10-12:30-ig rendel a Mávban. Privát elérhetőséget egyenlőre nem tudok.(Papp Csilla az asszisztense aki időpontot ad.)Engem is érdekel, ha valaki jobban ismeri őt.
(A szülőtanfolyamos előadásáról vannak benyomásaim eddig.) Én 30. hetes vagyok. Ha megtudsz valamit, esetleg megosztanád?
biloba
 
 


Sziasztok!
Én 29. hetes babaváró vagyok és a MÁV-ban fogok szülni Józsa doktornál. Szült valaki nála, tud valaki információkkal szolgálni?
Előre is köszi
zetta
 
 


Szia Ciluc!
Én dr. Tidrenczelnél szültem decemberben. Amennyiben még nem választottál orvost és érdekelnek tapasztalataim, leírom e-mail-ben. Csak légyszi jelezd!
salome
 
 


Kedves Biloba és Salome!

Sikerült bejelentkezzek a Szabó dokihoz, még nem láttam, de csak jót mondtak róla. 25-én megyek 12 hetes UH-ra,ha megtudok valami közelebbit megírom. Ha nem tetszik jöhet a másik szupi doki: Tidrenczel, Ö a második. (bocs azhosszú Ö és ü betükért, de nem tudom kirakni)Érdekelnének a szülQtanfolyamos elQadások. Mikor vannak, hogy lehet oda bejutni és mikortól érdemes Qket látogatni? Be kell jelentkezni?
ciluc
 
 


Ciluc
a tanfolyamok minden hónap második szerdáján vannak 6 órától, legközelebb febr. 9-én, nem kell bejelentkezni. 4 előadásonként ismétlődik a téma, épp a következőn kezdődik elölről.

Andi
psandi
 
 


Salome
Engem érdekelne!!! Címem a profilomban (a Tiédet nem találtam Kép )

Köszi
Noresz
noresz
 
 


Szia Salome!

Engem is érdekelne mik a tapasztalataid a Tidrenczel dokiról. (Terhesgondozás, szülés, anyagiak, stb.) A címem djazmin@freemail.hu

Köszi
Jázmin
djázmin
 
 


Szia Salome!

Szeretnélek megkérni hogy nekem is küld el!!

Zita
zito111
 
 


Szia Salome,
légy szíves nekem is küldd el a tapasztalataidat a Tridrenczel doktorról, beleértve azt is, hogy hol és mikor van a rendelése, és főleg, hogy szülésnél milyen volt.
buktabok@freemail.hu
Köszönöm!
Anna
bukta
 
 


Sziasztok!
Egy "körímélt" írok!
salome
 
 


Salome! Elküldenéd nekem is? neth@index.hu KÖszi!
márti
 
 


Salome!
nekem is légyszives! a barátnőm nála fog szülni márciusban.
köszi szépen!
tünde
panka1971
 
 


Salome!
Ha már mindenkinek elküldted légyszi nekem is írd meg a tapasztalaidat. (nem vagyok babaváró, de még lehetek ) tundid@citromail.hu
Ha másnak van véleménye, azt is szívesen fogadom
Köszönöm Tünde
tundid
 
 


Panka 1971
Nekem is Kép Kép Kép
Az én barátnöm is nála fog szülni Kép

Kép
Kép
nikk0830
 
 


:-)
salome
 
 


nikk!
hehe Kép Kép Kép
panka1971
 
 


Szia Salome! Kép

Köszi szépen az emilt. Aranyos vagy.
Lehet, hogy foglak még majd zargatni, ha nem baj?

Jázmin
djázmin
 
 


Salome,
köszönöm szépen az emailt!
Bukta
bukta
 
 


Sziasztok!

Doki ügyben szeretném a segítségeteket kérni.

Decemberben sajnos elvesztettük a nyolc hetes magzatunkat. Eddig olyan dokim volt - az István kórházban -, aki szakmailag tökéletes volt, viszont nagyon pénzes, és bár már több éve jártam hozzá, az arcomra sem nagyon emlékszik. Szóval szakmailag nincs semmi kifogásom sem a dokival, sem a kórházzal, de azt hiszem, most egy olyan emberre lenne szükségem, akitöl személyes törödést kaphatnék.

A MÁV mellett a sok pozitív vélemény mellett a távolság matt döntöttünk, mivel idöközben Dunakeszire költöztünk.

Szóval, ha tudnátok nekem orvost ajánlani, megköszönném, ha megírnátok a részleteket (elérhetöség, hol rendel, ha magánrendelöben, mennyire felszerelt a rendelö, mennyit kell a kórházba bejárkálni stb., de persze elsösorban arról, emberileg mennyire lehet számítani rá.)

Salome!
Ha nekem is elküldenéd az e-mailodat, azt is megköszönném.

E-mail címem a profilomban.

Köszönöm.

Timi
szabotimi
 
 


Sziasztok!

Ha doki ügyben kellene segitség irjatok, ha tudok segitek!!
Orem
orema
 
 


Sziasztok!
Ha valakit érdekel bővebben a Tidrenczel doki, kérdezzetek és válaszolok. Én tavaly nála szültem és a második terhességemmel is most hozzá járok.
Szilvi
bnészilvi
 
 


Szia Szilvi!

Mikorra vagy kiírva?

Ági
Kép
Kép
hagnosz
 
 


Hagnosz!

Augusztus 15-re vagyok kiírva.Most vagyok 12 hetes.
bnészilvi
 
 


Sziasztok!
Én is a Tidrenczelnél szültem, nagyon meg voltunk vele elégedve. Alapos, rendes, s a szülésnél is nagyon segítőkész volt. Igaz én elég gyorsan szültem, s túl sok gond nem is volt velem.

Ágas
ágas
 
 


Szilvi!

Én 16 hetes vagyok. Ha nem is valószínű, hogy egyszerre szülünk, azért elég közel vagyunk egymáshoz.Kép
Van még valaki esetleg, aki július-augusztus környékén fog szülni? (Netán Tidrenczelnél?Kép)

Ági
Kép
Kép
hagnosz
 
 


Kedves SAlome!
Későn néztem meg a felajánlásod, vajon él még?:-)
Esetleg még én is kaphatnék abból a köre-mailből?
31 hetes vagyok, és még nincs dokim, így nekem sos, és égető.Szerdán megyek a Tidrenczelhez először, és nem tudom be tud-e még vállalni...
:-(( (CSak munka után tudok menni...)

Előre is nagyon köszönöm!! betti771123@freemail.hu a címem.

szia, Biloba
biloba
 
 


Kedves BnéSzilvi!

Írtad,hogy akit bővebben érdekel Tidrenczel doktor, az írjon. E-mailben tudunk lenne kedved levelet váltani? (31. hétben vagyok, és még nincs állandó orvosom, most költöztem fel Bp-re és nagyon elhúztam a kórházválasztást..)Tidrenczel jó lenne,ha legalább a terhesgondozást vállalná, így szívesen kérdeznék tőled, egy-két dolgot, ha lehetséges.
A profilt nem tudom hogy kell itt megnézni, csak a sajátomat látom, elnézést.
betti771123@freemail.hu

Előre is köszi a választ.Biloba
biloba
 
 


Kedves Biloba!

Ha gondolod, én is szívesen megírom a tapasztalataimat.
A profilt úgy tudod megnézni, hogy az üzenet melletti kék színű felhasználónévre kattintasz.

Ági
Kép
Kép
hagnosz
 
 


Szia Mindenki,

Voltam 12 hetes UH-on a Szabó dokinál. Tényleg jó fej és nagyon szimpatikus volt. CSak annyi a probléma, ha egyáltalán probléma, hogy Q nem garantálja a nyár miatt a szülésnél való részvételt, mert a szabadságuk 3/4-ével a munkáltató rendelkezik. Mivel aug. 4-re vagyo kiírva, ezért ez lehet július is és augusztus is. Ne gondoljam azt, hogy ha magánrendelésre járok, akkor több odafigyelést kapok. Kinek mi a véleménye?
ciluc
 
 


Szia Ciluc!

Én nem a Szabó dokinál szültem, kicsit erős amit írtál. Mármint a szabadság és a magánrendelés.
Én augusztus 13.-ra voltam kiírva annak idején, de az orvosom soha egy szóval sem említette, hogy szabadságon lenne. Nála az a természetes ha a magánrendelésre jársz akkor vállal mindent a szüléssel kapcsolatban. Az odafigyelésről nem is beszélve. Az én orvosomnak sem volt régen magánrendelője, de miután lett és oda kezdtem járni teljesen más volt minden. Nem volt több kismama, beteg rajtam kívül. Csak ránk és a babánkra koncentrált. Addig fagattam a kérdéseimmel ameddig csak akartam. Szóval nekem sokkal jobb a magánrendelő mint a kórház. De persze ez csak az én véleményem!

Üdv: Edit
edo
 
 


Szia Biloba!

E-mail ment magánban.

Szilvi
bnészilvi
 
 


Hagnosz!

Az én számításom szerint 14 hetes vagyok az uh szerint 12.Ha a szülészeten nem is a rendelésén lehet, hogy találkozunk.Gondolom te is a rendelőintézetbe jársz hozzá.

Szilvi
bnészilvi
 
 


Ciluc: hogy van ez a szabadság dolog? Hogy a szabadsága 3/4 részét akkor veszi ki, amikor a munkáltatója meghatározza, vagy engedélyezi?
Az odafigyelés szerintem nem a magánrendelő lététől vagy nem lététől függ, bár kétségtelen, hogy ott kedvezőbbek hozzá a feltételek. De van, aki anélkül is megoldjaKép.

Ági
Kép
Kép
hagnosz
 
 


Szia Ciluc!
Én is Szabó Györgynél szültem az első gyerekem két éve, és most megint hozzá járok. Nekem nagyon bejött minden szempontból. Mondjuk császár lett végül, de nagyon jó élmény. Gyorsan gyógyult, nagyon szépen varrt. Soha egy petákot nem kért tőlem, így csak a végén adtam neki, amennyit gondoltam. Mindig megismert, emlékezett arra, amit legutóbb beszéltünk, a kórházban is látogatott, stb. És az asszisztensnője, Papp Csilla is nagyon szimpi, hihetetlen volt, hogy már második alkalommal megismert, és a nevemen szólított, pedig ott ültünk tízen a folyosón, és mindenkinek tudta a nevét.
Amúgy az egyik barátnőm orvos, és náluk is úgy van, hogy nem ők döntik el a szabit, hanem a fele bagázst júliusban, a másik felét augusztusban küldik szabira. Máskor nem mehetnek, max. 1 napra kivételes indokkal. Szóval az logikus, hogy ha egész évben mondjuk csak aug.-ban mehet szabira, akkor azt ki is használja, és nem tudja garantálni, hogy olyan helyen fog nyaralni, ahonnan beugorhat egy szülésre. Szerintem ezt nem lehet a szemére hányni. Amúgy neki is egy kb. két éves kisfia van, a felesége is akkor szült, amikor én.
Éowyn75
 
 


Szia Ciluc
max nézd meg a másik dokit akit irtam neked,vele meg voltam elégedve és emberszámba vett.

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Sziasztok,

Félreértitek, Q pont azt hangsúlyozta (nincs magánrendelése, bár tervezi)hogy a kórházban is megkapok mindent, amit a magánrendelésen megkapnék. Nem fontos magánrendelésre járni.Az odafigyeléssel nem volt probléma.
Hagnosz! Ahogy írtad, pontosan.
A beszélgetés lényege az Éowyn által leírtak voltak. Amúgy teljesen szimpatikus, közvetlen volt.
Én arra gondoltam, ha magánrendelésre járok, akkor egy kicsit megelQlegezem azt is hogy Q benn legyen a szülésen. Nem így van?
ciluc
 
 


csak hogy tisztázzuk. Q= szabó györgy ???
mert neki nincs(még) magánrendelése.
vagy lemaradtam vmiről?

amugy igazat adok cilucnak, ha magánrendelésre járnék, én is elvárnám, hogy ott legyen a szülésemnél. amúgy ha meg nem magánba járok, de fizetek épp eleget, akkor is elvárom, hogy ott legyen a szülésemnél (de ezt én tisztáztam is vele, mikor qvázi felkértem, hogy legyen az orvosom)
t.
panka1971
 
 


Panka,

Igen, Szabó György. Bocsi csak hosszú ö-t nem tudok kirakni ezen a nyomorult billentyüzeten. És ahogy nézem hosszú ü-t sem. Bocsánat.
Hogy lehet ezt tisztázni vele? Hiszen nincs magánrendelése? Vagy elkezdek a kórházban fizetni a rendeléseken és egyszer csak rákérdezek, hogy nem gondolta-e meg magát? Ez csak nekem ennyire bonyolult és kínos?
ciluc
 
 


Ciluc
Én megkérdeztem rögtön az elején a saját dokimat hogy elválalja-e a szülést.Neki nem volt magánrendelöje,igy a korházba fizettem neki amikor mentem hozzá

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Ciluc
igen egy kicsit félreértettelek,azt hittem nem vagy megelégedve Kép

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Sziasztok!

Én új vagyok itt, és 22. hetes terhes. Az én dokim szintén a HArsányi, aki most készül átmenni a Rókus korházba, és szeretném megkérdezni azokat, akik nála szültek h mennyire voltak megelégedve vele, mert ez most nagyon fontos számomra. KOrházat és dokit se szivesen váltanék, igy nagy gondban vagyok.

Ti mit tennétek a helyemben? kérlek segitsetek.

Köszönöm,CSilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Ciluc!
Tőlem Szabó György megkérdezte kb. a 3. alkalommal, hogy akarom-e, hogy ott legyen a szülésen, mert akkor beírja azt az időpontot a naptárába, hogy készüljön. De akkor sem mondta, hogy ebben az esetben viszont fizessek. Én persze mondtam, hogy akarom, és végül tervezett császár lett, így direkt az ügyeleti idejében mentem be, de ennek ellenére adtam neki pénzt a végén, főleg, hogy a terhesgondozás során soha semmennyit nem adtam.
Éowyn75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?