Új privát üzeneted érkezett!

Barinőm hivott ,hogy Pápán 10 centis hó van, Győrben meg 5. brrrr......

Évi
Évi24
 
 


Manócs,
nyugi, csak csütörtökonKép
Beuék szerdán jönnek haza a sífutásoktató-pihinapokrólKép ő mindta, hogy csak a csüt jó, és ebben maradtunk. Kép

Kangi
Én is az Isisre esküszöm, én adtam tejcsit is fél évig és tényleg szuper, higénikus (zacsiba vagy üvegbe fejhetsz) és kényelmes.

Na, azt hiszem mi is megérkeztünk a dac-és hisztikorszak kapujába. Állatkerti jáccóban voltunk 10-13h-ig. Ami jó volt: K vagányodik, jön-megy, egyedül játszik, mindent kipróbál, már nem kell egyfolytában mellette lennem (nem is oylan rossz a tejbár kapucsínójaKép)
Ami rossz: a 20 perces küzdelem a végén, hogy elinduljunk. Üvöltött, mint a sakál, rúgkapált (cipőt nem is tudtam ráadni) sikított, eldobta a cumit, tekergett, nem, nem és nem akart eljönni. Szépszóval se. Kis hideg vízzel az arcában se. Semmiképpse. Már mindenki minket nézett (ált.engem, szánakozva). Szerencsére tudtam a humorosabb oldalát nézni, meg nyugodt maradni, bár leizzadtam bugyiig, mire ráküzdöttem a kabátot. A végén már akár vissza is mentem volna a kedvéért, de nem mentem, nehogy azt higyje, hogy célhoz ér a hisztivel.

Még ki sem gördültem az Állatkerti sétányról, már aludt, persze. Most is.
Sztem én is pihenek, nemtom mi volt éjjel, de fél 1-ig forogtam apa mellett mint a ringlispíl(így írják?Kép) aludni azt nem tudtam. Persze K mellett reggelilustizni sem lehet, 6kor riadó van.
Pusza
e
ellimami
 
 


Évi, Manócs,
Képek szupik, csajok bájosakKép

Zsuzsi,
FogorvosKép Mivel kínzott (tömés, húzás...)?

Réka,
Örülök, hogy már ilyen jól van DaniKép
Képek nagyon jókKép

Kangi,
Nekem kézi Medelám volt. Más nem ismerek, ez nem volt rossz.
Én is fejtem (és jól tettem), ugyanezen megfontolásból. Ment a fagyasztóba biztonsági tartaléknak. Ja, és amikor már rendesen evett már nem fejtem.
Szerintem vehetsz használtat is (ha jó állapotban van), úgyis fertőtleníted.

Toffi,
Már éppen meg akartalak gyanusítani, hogy autószalont akartok nyitniKép
Megadrukk!

TKriszta,
Azért így is sok mindent vettünk (25e). Mi lett volna, ha fel van töltve az üzlet?Kép Főleg (nagyobb) ruhaneműket. Majd belenőKép Sajnos szoknyából már nem igazán volt, de ruhát még találtam. És 2 Sieszta cipőt.
2 babát, és ruhákat a babáknak. Sajnos az egyikhez nem kaptunk, mert csak egy féle volt, pont olyan ami a babán volt. Utólag kicsit bánom, hogy egyet visszaraktam, de így is annak a babának vettük a legtöbbet.
Ha közelebb laknánk, akkor biztos elmentem volna valamelyik reggel isKép

Közben Ronival együtt lebetegedtünk. Drágám köhög és náthás, én náthás és torokfájós.

Maci_2
maci_2
 
 

 
 

Na szép, csajok, még hogy január 24 a legdepisebb nap... akkor születtem... Kép

Andi,
szeretnék kérdezni egyet: te mostad már ennek a babakocsinak a huzatát? Nem a bevásárlókosarat, a többit. Mert én egyszerüen nem bírom leszedni. Szét kéne csavarozni az egész berendezést? Kicsit mérgelödöm, de persze ha csak ez van, szétcsavarozom én...

Zsuzsi,
engem is nemsoká érint ez az Arnica, na meg amit Zulu írt nemrég, azt is kipróbálnám... Nem tudod véletlen, hol van itt a XI. kerületben olyan patika, ahol ilyesmiket árulnak?

Miszike,
jobbulást!

Tényleg, jó, hogy Elli írta, mert már kezdtem magam nagyon hülyének érezni... Már bocsánat, hogy ilyet kérdezek, de ezeket a hüvelyi fertözéseket, gombát stb. honnan lehet észrevenni? Lehet, hogy nekem olyan mázlim van, hogy még sosem volt, vagy volt/van, csak nem veszem észre??? Mert spec. ezen még nem aggódtam, most akkor kezdjek?

Réka,
szupi, hogy Dani jobban van!!! Kép És a képek!!! Haláli Dani a ládában!!!

Anyicska,
Rékával egyetértek, teljesen engedd el a füled mellett, hozz fel más témát! Öcsédet meg fegyelmezd meg! Kép

Toffi,
súgva drukkolok lakás-ügyben, jó? Kép

Elli,
hiszti Kép, és ez még csak a kezdet...

Maci2,
jobbulást nektek, minél elöbb!

Én megörülök ezektöl a házalóktól, állandóan csengetnek, reluxa, biztonsági zár, gyapjúpaplan, és persze mindig alvásidöben. A kaputelefont le tudom venni a helyéröl, hogy ne szóljon, de a csengöt nem tudom kikapcsolni. Most akasszak ki egy táblát, hogy hagyjanak minket békén???? Szegény gyerek olyan rémült ordítással ébred ilyenkor, és utána aztán gyözzem visszaaltatni, vagy annyi nekem a nap további részére...

Egyébként jól vagyunk, kisebbik gyermekem akkorákat rugdos idönként odabent, hogy már-már megijedek. Ma éjjel meg úgy elzsibbadt az egyik karom alvás közben, hogy amikor felébredtem, keresnem kellett, hogy hol van Kép.

Na pussz
Franyó
franyo
 
 


Franyó
nálunk is hasonló volt a probléma, hogy mindig akkor csengettek, amikor aludt a gyerek, vagy a szüleim éjszakásak voltak és pont aludtak. Ezért az apukám nem tudom pontosan hogyan de a csngőre kötött egy kapcsolót, és így ha lekapcsolom nyomhatják. Max a kertkaput verheti meg rugdoshatja, de azt meg a kutya nem hagyja szó nélkül, és ha kimegyek ki is engedem a kutyát Kép (nem harap csak ugrál meg ugat, a kis drága elhízott magyar vizsla) Szerintem ha van a családban aki ért egy picit az elektromossághoz, akkor ezt a módszert javaslom.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap este megszült a barátnőm! Éjjel negyed 2-kor jött az sms, olyan izgatott lettem, hogy alig bírtam elaludni utána Kép Szegény megszendvedett vele, nagyon nehezen tágult, pedig itta a málnalevél teát rendesen, most akkor mégsem csodaszer? Azt hittem...

Én most azon parázok, hogy keveset mozog a babám. Eddig mindig, amikor csak leültem/feküdtem, éreztem, most meg 1 órája már jól megráztam a pocim, hogy csináljon már valamit, mert aggódom. De jelzett hálistennek!

Franyó
még én sem mostam, csak a tetejét meg az alsó hálót, de már elég mocskos szegény... És igen, szét kell csavarozni, sajnos!
A neten ezt a két homeopatikát találtam a XI. ker-ben:
1113 Bp., Zsombolyai u. 8.
psandi
 
 


Sziasztok

Franyó,
na, jó, az hogy soha-semmi talán nem egészen igaz...Ritkán érzek kis viszketést vagy ilyesmit, én az Aloe Firstet szokom "oda" (isKép) fújni fürcsi után 1-2 alk, és elmúlik. Még amikor nincs is semmi.Kép
Gondolom a tünetek ilyesmik: viszketés, szokatlan színű/állagú folyás, vagy sűrűbb pisi (de asszem ez nálad nem ennek a tüneteKép úgyhogy ne izguljKép)

És igen, én kiakasztom a táblát. Kettő van:
"Kevin alszik, kérem kopogjon!"
"Alszunk.Kérem ne zavarjon!"Kép
Kaputelcsi levéve, és a postás már tudja, hogy harapok, ha nem kopog, már akkor sem mer csöngetni, ha nincs táblaKép

Csajok,
Beu (mielőtt elutazott) jól rámijesztett kukiügyben, mutogatta Lőrincét, hogy sztem eléggé vissza lehet-e húzni, mondtam hogy K-ét ennyire bőven nem, télleg csak icipicit, pisini tud oszt passz. Meleg vízben lazítgatjuk, de az nem nagyon használ, pedig már az elejétől csináljuk, csak nem akarjuk rángatni vagy ilyesmi.
Na, mindegy, szóval Beu elképedt, hogy nagyon picike a visszahúzható rész, és hogy nem kéne dokihoz menni. Csak mi ugye nem nagyon betegeskedünk, nem nagyon lát minket a drnéni...
Szerintetek nézessem meg? Vagy majd nyáron, ha 2 éves lesz?
Már ezer éve meg akarom kérdezni, de mindig elfelejtettem, pedig mostanában ezen töprengek.
köszipusz
e
ellimami
 
 


NelliKép
Ez a hosszú házasság titkaKépKép 2 éve vagyunk házasokKép

FranyóKép
én a nénós kocsitól vagyok kiakadva, mindig akkor jön, ha alszunkKép ( family frost)

NorkaKép
A csütis tali úgylátszik Árkád, de akkor jövőhétre rakhatnánk nem? Akkor megírom mindenkinek, és időpontügyileg megegyezünk.

ElliKép
És csütin is 10? na, legalább fél 11?????Kép
Na mindegy, valahogy csak felkelünkKép
És az Árkádban hol van ez a játszóház??

Szóval Norkával beszéltünk priviben talit, és közben kitaláltuk, h lehetne menni a Camponaba a tropikáriumba. Nos? Van valakinek kedve hozzá jövő héten ( ne szerda de. légyszi!)?

A párommal a második randink ott volt, hát tudta mivel lehet levenni a lábamról, nagyon szépKépKépKép Csók, a hátérben tengeri halak, mint a kis hableányKépKépKép

Már bejelentkezett Vik, h leszállt a gép 1 órája, szerintem bármelyik percben jöhet, jól összevisszapuszilgatjukKépKépKépKépKép
Takarítás kész, van meleg vacsi, kérem én készültemKép

Pusz:

A nemsokára apapuszilgató ManócsKépKép
manócs
 
 


FranyóKép
Boldog szülinapotKép
Nálunk örökké a telefon szól, hogy nyertünk egy utat, hogy menjünk el egy bemutatóra, hogy menjek szám.techn. tanfolyamra, stb. Nekem is elegm van belőlükKép

Maci2Kép
Jobbulást Nektek!

ElliKép
Hisztiért részvétem. Nagyon ügyi voltál, ahogy kezeltedKép

Megyek mert nálunk is megy a "hiszti", miért számítózok.

Puszi:
Nelli
hnelli
 
 


Franyo,
Boldog szulinapot!!!
Homeos bogyotar: ahogy Andi irta. Meg annyit tennek hozza, hogy Gabor Fruzsina mar nincs ott sajnos (nagyon ertett hozza) a Gazdagreti Patikaban- viszont messze az a legjobb hely, mert minden van. Meg rendeles is, talan hetente ketszer, konyvek, ujsagok is, meg komplex szerek. Es azert egy picit minden patikus ert hozza. A Kosztolanyin felszallsz a 153-asra, a vegallomason ott tesz le a gyogyszertartol 20 meterre. A Zsombolyai Patika az Onkormanyzattal szembe van, de altalaban pont az nincs, vagy nem abban a potencialban, amiben kellene, benak, es mindent radsoznak. Nem direkt, csak tudatlansagbol.
Gombat, fertozest biza eszrevenned, ha lenne!

Elli,
Ha megnezeted, akkor szakemberrel, ne korzeti dokival. Javaslom a Bokay utcai klinikat, ok ertenek hozza, es bar sebeszek, nem akarnak azonnal muteni, csak ha muszaj. Mikie picit se jon fel, es a sebesz, aki latta azt javasolta varjunk, az o fianak negy es felevesen mutet nelkul, magatol oldodott. En csak attol felek, hogy ha a harombol csak neki lesz kopasz, nem okoz e majd lelki serulest. Mert bizony ennyire fius csaladban a futyi mindennapos tema!
zsuzsi74
 
 


Manócs
ott leszünk ám még f11-kor isKép megvárunkKép
Én a Tropicariumban is benne vagyok, bár nincs közel, de elautózunk odáigKépNekem a hétfő-péntek nem jó, amúgy bármi, és délelőtt, de gondolom ezzel mindenki így van, alvásra haza köll érni.Kép

A Holnapház a 2. parkolószintről érhető el (ha gyalog vagy, akkor is át kell menned a parkolóházon) leghátsó sarokban (a Media M felőli oldalán a parkolónak) kell bemenni, ott van 1 lift, 4. emelet. De már a parkolóban is ki van írva egy nagy kék tábla, hogy Játszóház, meg ha felnézel 2 emeletet a parkolóból, az ablakokon is látszik vmi felirat.

Zsuzsi,
köszi, már meg is néztem a honlapon, és sztem holnap fel is hívom őket, hogy kell-e beutaló meg mikor lehet menni.

pusza
e
ellimami
 
 


Elli,
Azt hiszem Kiss Imrenek hivjak Miki dokijat. Szerintem itt is all, hogy minden doki mast mond legalabb egy kicsit. En adok a velemenyere, es ha megis muteni kell, akkor azt hiszem azt is ra bizom majd!
Beutalora mar nem emlekszem, hogy kell- e (valoszinuleg igen). Harom napi hidegelelemre viszont szukseg lesz, es a Haboru es beke masodik kotetet is vidd magaddal az elso melle. Na jo, nem mindig, de ha sok a mutet, akkor az ambulancian sokat kell varni.
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Hatalmas gratula az uj friss babakhoz!

Netunk meg mindig nincs rendes KépKép
Olvasni tudtam, de irni nem - talan most sikerul.

Csutortoki talira mi is mennek ha addigra meggyogyulok, az egesz csaladon atment egy natha, mindenki meguszta nekem arcureggyulladasom legcso hurotom, 5 napig 38 fokos lazam lett Kép

Zsuzsi, es mas homeos szakertok
Ha mar a kinjaimnal tartok, nagyon surun illetve ha nem iszom meg legalabb 1500 mg kalciumot naponta begorcsol a hasizmom, van erre valami bogyo? A pezsgo tablettaktol mar hanyingerem van Kép. Apukam mar oltast emleget vagy drasztikus Bori elvalasztast (tobbet szopott most, hogy beteg volt mint ujszulott koraban).

Nelli, a mi telefonunk mar titkos, meg anyosom sem tudja a szamat Kép Azota, hogy hajnali 2- kor telefonalt parom hallgatoja mert magakadt a hazi feladataval Kép.

Elli, amig pisilni tud es nincs tele trutyval addig nincs gond, mondta anno Kristofnal a doki nenink. Hiszti a jatszohazban Kép Szerintem en meg tartozom a MIKi csomag araval kuldjel szla szamot es osszeget es utalok! Babokat kifizettem

Kangi nekem is avent isisem van. Jol bevalt.

Manocs hozzank is johetsz ha parodnak tanulni kell! Most olvastam, hogy van itt Godollon egy holegballonos muzeum.

Andi nyugi csak alszi a babo!

Maci_2 jobbulast nektek!

Toffi drukkok mennek lakasugyben

Reka de jo, hogy jol van mar Dani! Gyerekkorunkban videken eltunk a szomszedban volt egy kislany aki megette a foldet, homokot, sodert fuggetlenul attol, hogy elotte meilyen allat pottyantott oda. O szerencses volt Kép

Missnia korhaz Kép Engem 5 eves koromban vittek be a Heim Palba 3 napra kivizsgalasra, mar jottem volna haza amikor az egesz osztalyt bezartak 2 hetre egy hepatitis jarvany miatt. Senki nem johetett be csak az uvegablakon keresztul lehetett komunikalni. Erdekes de nem ez maradt bennem igazan rossz elmenykent, hanem, hogy elloptak a kedvenc pizsama gatyamat.


Ari
ari
 
 


Franyo,
Neked tegnap volt?!?!? nekem ma van. Kép Boldog Szülinapot! Kép Kép Kép

Az előbb jöttünk meg a telcsi vásárlásból, ezt kaptam apától szülinapra. Kép És még hozott tortát is hazafelé a munkából. Kép nyamm Kép

bocsi,hogy most csak ennyi vagyok,de apa engem akar, mind a 26 évemmel együtt. Kép

Évi
Évi24
 
 


Évi, Franyó
Kép
Kép
e
ellimami
 
 


Lányok, van egy kis pattanás Dani kukiján, szerintetek kell vele valamit csinálni vagy majd elmúlik?

Évi
neked is boldog szülinapot Öreglány Kép

Andi
psandi
 
 


Jókívánságokat köszi Kép

Andi,
köszi a patikákat. Reménykedtem, hátha van közelebbi is...
Én is mindig parázok, mikor egy fél napig nem érzek mocorgást. Az utóbbi két napban volt ez a hatalmas rugdosás, de tényleg ez is elég ijesztö volt, legalábbis számomra, Anka az utolsó hetekben rugdosott ekkorákat, emlékeim szerint. Még azért nem akarnék megszülni.
Mi lett a cukorterheléseddel? Vagy még nincs meg az eredmény?

Elli,
köszi, megnyugtattál, bár ha legközelebb megyek dokihoz, azért rákérdezek. Remélem, tényleg nincs semmi.

Nelli,
igen, a telcsi ha lehet, még rosszabb, nem lehet még táblát se tenni rá Kép. Én direkt ezért vettem olyat, amit le lehet halkítani egészen halkra, és arra tuti nem ébred fel...

Zsuzsi,
köszi az infót! Akkor majd megpróbálok eljutni, bár egyre nehezebb. De a Zsombolyait még talán bevállalom. VAgy elszalasztok valakit arra.

Évi,
boldog szülinapot!!! Kép

F.
franyo
 
 


Sziasztok!

Franyó
csak csütörtökön megyek a leletekért, de remélem minden oké! Mert nem bírok meglenni édesség nélkül Kép

A mi telónkat is le lehet halkítani. Annyira, hogy soxor én sem hallom, de nem is érdekel. TEgnap pl. a Matáv ébresztett reggel 8-kor , hogy nem érdekel -e az XXL díjcsomag. A KHB bank már vagy 5x telefonált vmi új hitelkártya miatt, hiába mondtam már elsőre is , hogy nem érdekel. Ezek a nyereményutak meg totál kiakasztanak, főleg, hogy nem lehet őket lerázni! És ami a röhej, a Matávnál anno azt kértük, hogy marketing célra ne legyen elérhető a számunk, mégis mindig megtalálnak. Lehet, hogy nekünk is tiktosítani kellene.
A kaputelót meg sajnos hiába vezsem le, akkor is csörög, csak másképp Kép

Elli
ez a tábla halál komoly? Ki kéne próbálni, de nem fognak hülyének nézni? Kép

Andi
psandi
 
 


PsAndiKép

Az 1212-n külön kérni kell, hogy Matávon kívüli cégeknek is jelezze, hogy marketing célokra nem használható a szám.
Ezt Apa a múlkor 2 órás telefonos veszekedés után derítette ki. Mert amit kértél, az csak a Matávos cégeknek jelzi ki, de ezek a cégek az országos telefonkönyvből nézik a számot, ahol már nincs feltűntetve, csak ha külön kéred!
Az átfutási idő 2 hét! Utána megszűnnek a telefonok, reméljük.ma telt le az 5. napunkKép

Sok sikert!!

Heni

Évi FranyóKép

Boldog születésnapot!!!KépKépKépKép
heni1979
 
 


ÉviKép FranyóKép
Boldog szülinapotKépKép

Tüni
tüni
 
 


Franyó,
Boldog szülinapot!Kép
Hát... mi már kiragasztottunk a csengőre (rács választ le 3 lakást, az ajtóra hiába raknám) egy post-it-et "Ne csengess ha ügynök vagy felirattal". Egész jól beváltKép
Az alvásidőben fúrkáló lakókkal viszont nem lehet mit kezdeniKép
Titkosítás mellett a telefont nemes egyszerűséggel lenémítom alvásidőbenKép

Ari,
Örömmel látom, hogy végre tudsz írni isKép
BetegségKép Jobbulást neked!

Évi,
Boldog szülinapot!Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!
most csak ezt az oldal sikerült visszaolvasni, így totál nem vagyok képben...no majd mindjárt visszaolvasom az archívokat, nem igérem hogy mindent sikerül...

Elli,
írtam mailt, megkaptad??? nem jött válaszKép

Franyó,
Boldog születésnapot kívánunk!
írtam mailt Neked isKép
pocak bizti jól érzi magát, ha olyan sokat rugdosKépKépKép ez jó, nem?

Évi,
Boldog születésnapot Neked is!Kép

most hirtelen ennyi, megyek archívkodniKép
Timici
timici
 
 


most olvasomKép
Kangi,
HATALMAS GRATULA ANDRISHOZ!!!!KépKépKép
Gyönyörű a pasi!!! kár hogy már öreg vagyok hozzáKép. Sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Bence is sárga volt kicsit mikor hazajöttünk, nekem mondták, hogy ébresszem éjjel is 3óránként(főleg a kis súlya miatt(2900gr)), de inkább hagytam aludni(ha éhes úgyis ordít majdKép) és napközben ébreszettem csak, kb. 1hét múlva elmúlt a sárgaság teljesen.
Drukk, hogy a nagydolog megoldódjon, nekem a kórházban adtak jóféle gyógyteát, elég kíméletesen jött vissza, bár nekem ugye nem volt gátsebem.


Leszter, Tüni!
Azt hiszem még Nektek sem volt időm gratulálni, de a pasikat megnéztem ámKép, nagyon helyesek.Kép
Sok tejcsit és jó egészséget!


Lányok,
úgy meghatódtam, hogy ennyien felköszöntöttétek Bencémet! Köszönöm, tündérek vagytok!KépKépKép Most nem, de reggel feltétlen átadom a gratulákat komoly 2 évesemnek!Kép

Sajnos, most csak ennyire futja, elöbb ébredt Bence, úgy néz ki visszaaludt, megyek csatlakozom Kép
pusza,
Timici
timici
 
 


Franyo, Evi,
Sok Boldogsagot nektek.

Elli,
Alt. 4-5 eves korig ha tud a srac pisilni nem erdemes muteni. Matyinak egyik oldalt kb. 2 honapja valt fel a bor rendesen, masik oldalt meg kerdeses szamomra, hogy hogy alakul. Ja es ha a bor alatt feher valadekot latsz felgyulni, ne ijedj meg, ez is segit a bor felvalasaban. Persze ha a legkisebb jele is van gyulladasnak doki azonnal.

Angi
angela2
 
 


ÉviKép
Boldog szülinapot!

AndiKép
Két lány anyjaként nem tudok tanácsot adniKép

Mit szóltok a hóhoz? Alig bírtam tolni reggel a babakocsit. Délután, mikor megyünk Dorkáért, még az is lehet, kézben viszem Domcsit. Bár elég nehéz.

Puszi:
Nelli
hnelli
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk haza a sétából, jót őrültködtünk a hóban Kép Daninak először furi volt, mindenre ami havas, azt mondta, hogy piszkos, de aztán meggyőztem, hogy szaladgáljon a hóban és nagyon élvezte Kép

Andi
psandi
 
 


Évi, FranyóKép boldog szülinapotKép

TimiciKép boldog szülinapot a nagyfiadnak!Kép

Itt is nagy a hó, és nagyon fúj a szél. Ha holnapra is ilyen marad, akkor részünkről sajnos ugrott a tali, ilyen időben nem ülök autóba, ha nem muszáj.

Urszila
urszila
 
 


OOOOooolyan nagy ho van!!!! tok joooooooooooo!! Kép Kép Kép Most jottunk Tucsokzenerol, Jazi nagyon elvezte.
Holnapi tali nekunk total bizonytalan.Ha apanak arra lesz dolga megyunk.
Most ennyi
Norka
norkini
 
 


Andi,
De jóKép, irígykedem is a hóban futkározás miatt. Erre vártam, most meg tessék, betegek vagyunk. Így mégsem mehetünk le. Remélem megmarad pár napig, talán addigra már kevésbé leszünk betegek.

Maci_2
maci_2
 
 


sziasztok,

köszi csajok a szülinapi köszöntést. Naggggyyyyon jófejek vagytok mind egytől-egyig!!!! Kép Kép Kép

Mi is örülünk a hónak, bár még nem voltunk kint, de ami késik nem múlik. Kép

Ellenben volt ma délelőtt itt a védőnéni. Kép Manócs!!!!! hozzánk bejutott, most először. Kép

pussz
Évi
Évi24
 
 


Csajok!

Akkor irjuk mar ossze,hogy kit erdekel ez a Tropicarium dolog! Es mikor???

Eddig jelentkezett: Manocs, Elli, Tunder, En persze Kép ,talan Franyo. Meg valaki? Irjatok meg legyszi meg1x,hogy kinek milyen idopont NEM JO!
Eddig ugy tunik a KEDD, Szerda de. kilove...

Norka
norkini
 
 


Manocs
Nagyon csond van! Milyen az Apas elet?? Kép
N
norkini
 
 


Hali, ezt most kaptam, jót nevettem rajta: Kép

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... Csak legyél neki: 1. barát 2. társ 3.
szerető 4. kisöcsi 5. bátyus 6. apa 7. tanár 8. nevelő 9. gyóntatópap 10.
lelki barát 11. szakács 12. autójavító 13. szerelő 14. villanyszerelő 15.
sofőr 16. hordár 17. takarító 18. lakáj 19. fafaragó 20. modell 21.
lakberendezési mérnök 22. szexológus 23. pszichiátriai szakorvos A
természeted is fontos. Legyél 1. kedves 2. sportos 3. okos 4. erős 5.
jólnevelt 6. határozott 7. gyengéd 8. érzékeny 9. romantikus 10. férfias
11.
Móka Miki 12. vidám 13. de mégis komolyan veendő 14. bátor 15. Micimackó
16.
energikus 17. gondoskodó 18. ideákban gazdag 19. ügyes 20. szerény 21.
megértő 22. elegáns 23. egyértelmű 24. szeretetteljes 25. hidegvérű 26.
szenvedélyes 27. engedékeny 28. becsületes 29. adakozó 30. gyakorlati 31.
igazságos 32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is) 33.
reménytelen (a szerelemtől) 34. nyugodt 35. sármos 36. hűséges 37. álmodozó
38. karrierista 39. megbízható 40. mindenki felnézzen rád 41. legyél kész
áldozatokra, és mindenek elött gazdag.

Ugyanakkor ne legyél: a) féltékeny, de mégis aggódó b) jöjjél ki a
rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel c) adj a nőnek
szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt d) öltözz
elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban,
majd bemászni az erkélyen ha otthonfelejtette a kulcsát. Vagy elkapni és
megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok
voltak, mint a tükör és ajakrúzs.

Nem szabad elfelejtened: 1. születésnapját 2. névnapját 3. házassági
évfordulót 4. az első csók évfordulóját 5. menstruációját 6. a fogorvosnál
foglalt idejét 7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a
születésnapját. Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos,
hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi
jelenlétébe és megszökhetaz első gitárossal.

És most a másik oldal: A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért
van, mert a férfinak szüksége van: 1. szexre 2. kajára A nök nagy része ezt
a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a
kielégítése meghaladja a nő erejét. Végeredmény: Az együttélés csak akkor
lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó
követeléseiket korlátozniuk kell!
>
psandi
 
 


Norka,
nekem hétfö tuti nem jó, de ne hozzám szervezzétek, nem bizti, hogy bevállalom, mert vagy babakocsizok, ami bazi nehéz lenne, vagy nem, ami szintén Kép. Az ára meg tényleg kicsit horror, 1700, megnéztem. Szóval mi eléggé esetlegesek vagyunk.

Na pussz, most jött meg a munkám, megyek dolgozni.

F.
franyo
 
 


Franyó, Évi!
Boldog szülinapot!

Mi is jól kihócsatáztuk magunkat Danival, és bár én nem szeretem a havat, ez tuti jó volt!

Tropicarium: Részünkről van kedv, oda szabad mennünkKép

ÁNTSZ: Nagyon jól alakult, mert felhívtam Őket indulás előtt, hoyg vigyek-e magammal valamilyen papírt, erre ők mondták, hogy ha van 10 percem, telefonon is meg tudjuk beszélni. Hát persze, hogy volt. Kifaggattak, hoyg mit hogy csinálok, mondták, hogy ez így teljesen jó, csak annyit tettek hozzá, hogy a csapot, amit megfogok, amikor megnyitom a csapot, hoyg megmossam a húst, szintén alaposan le kell mosni. ÉS nekem is a Clara Sept-et tanácsolták, bár mondták, hogy a Domestos sem rossz.
Mondták hogy elvileg széklettel tudna fertőzni, de mivel pelenkásról van szó, ez is csak arra lenne veszélyes, aki tisztába teszi, de arra us csak akkor, ha nem tartja be az alapvető tisztasági előírásokat. De persze azért játszóházba még nem megyünk, amíg nincsenek meg a negaítv leletek.

Réka

Így élvezem én a havat:

Kép

Kép
muki
 
 


AndiKép
jó a leírásKép
Én is kaptam egyet:

Egy kislány verse

Modern kislány vagyok nagy hibákkal teli.
A foglalkozásom nem háztartásbeli.
Főzni nem tudok, a mosáshoz nem Értek.
A házimunkához kedvet nem érzek.
Ám egyet büszkén be merek vallani.
Sok mindent nem tudok, de van ám valami.
Amit oly pompásan értek.
Mint kevés asszony ezen a vidéken.
Mert tudom azt bármiféle pózban.
Gyors és lassú tempóban.
Tudom oldalt fekve és háton.
Ahogy jónak látom.
Tudásom e téren több mint tökéletes.
S hogy hason is tudom az csak természetes.
Jó korán elkezdtem gyakorolni ezt én.
Mivel tanárom egy fiatal legény.
Fiatal volt mégis jól megtanított Ő.
S nem voltam e téren tudatlan nő.
Bevallom először borsódzott a hátam.
Mikor a fiú nagy rúdját megláttam.
Eleinte azt hittem leszakad az ég is.
Lihegtem kapkodtam, de csináltam mégis.
Idővel rájöttem, mi ennek a titka.
S feltárult előttem mindennek a nyitja.
Később már oly rutint szereztem,
Hogy tudásommal pénzt is kereshettem.
Csináltam reggeltől korán felkelve.
Mert ilyenkor jön meg minden ifjú kedve.
És nagyon boldogan vidáman műveltem.
Még estefelé is mikor a nap lement.
Hull rólam a ruha, mint fazékról a zománc.
És testem olyan lesz mint a fényő topán.
Van, aki gumisapkát húz a fejére.
Ám ez a gyönyört csökkenti felére.
Ez az én gyengém, ezt kell elhallgatnom.
Én a nedvességet érezni akarom.
De hát mit nevettek, nem kell ezt megszólni.
Nem kell mindjárt rosszra gondolni.
Nincsen abba semmi, amit elbeszéltem.
Ha hiszitek, ha nem, az úszásról beszéltem.

KépKépKépKép
pusza
e
ellimami
 
 


Sziasztok,

Franyo, Évi,
Nagyon sok boldog szulinapot!KépKép

Tegnap oltas-nap volt nalunk. Zsombi megkapta a Menjugate oltast, Nandi pedig a 3 hosat. Nandinak adtam kupot, be is ajult rendesen, viszont Zsombi tiszta kergebirka lett estere, olyan volt, mint akit felhuztak. Kép Ma mar ugy tunik, kutya bajuk. Kép
Este, ha hazajon az Apjuk, leviszem en is Zsombit szankozni. Kép Nandi sajnos ebbol is kimarad. Kép

A talikert irigy-irigy, en meg nem merek ilyet bevallalni. Kép

Gombóc
gombóc
 
 


HalihóóóóóóKép

Na vagyok, csak de. úszni voltunk, meg havazniKép
Most aludt el Mini, szóval vagyokKép
Na a holnapi talival csak az a bibi, h nyári gumi van a kocsimon, a téli gumi meg a garázsban alszikKép Szóval, ha találok balekotKép megyünk, ha nem, nem.

A Tropicariumba is csak akkor tudunk menni a jövő héten, ha nincs hó, tudtok valami időjárás jelentést jövő hétre????
Vagy lehet, h megfűzögetek egy keszii kismamit, hogy menjünk együtt, neki van téligumija ( ha nem nézitek ki a csapatbólKép ), csak az időpontot dumcsizzuk meg. A csüti délelőtthöz mit szóltok? akkorra még senki nem mondta, hogy nem jó. 1700, az tényleg húzós ár, egyszer belefér.

Apa hazajött, két hétreKép De a lényeg, h most vanKép Azt mondta, már lelkiismeret furija van, hogy ennyit utazik, hát nem mondtam az ellenkezőjét!KépKapott a Mini tőle farmos duplót ( lovak vannak benne, meg eteteő, kocsi, karám, istálló ), meg egy nagyon ari trolley kistáskát, olyat mint amilyen apa kézipoggyásza, csak kicsiben, és pirosban. Egész este azzal futkározott, húzta maga utánKép Én meg kaptam egy nagy sipkájú, narancssárga manócskátKép

FranyóKép ÉviKép
Boldi szülinapot!!!!KépKépKép

GombócKép
Nándi már 3 hónapos???? Hogy rohan az idő!!!!

Andi, ElliKép
jó szövegekKép
ElliKép Ezt megmutizom az úszitancsinak isKépKép

RékaKép
Örülök, h "barátod lett"KépKépKép az ÁNTSZ. De annak jobban, h minden ok, gyertek Tropicariumba!!!!
Aranyos a hómanódKép

Na léptem, olaszt kéne tanulni.

Manócs
manócs
 
 


SziasztokKép

Nem semmi ez a hó, Zsombi nagyon odavan érteKép 6 perces sétautat sikerült 45 perc alatt letudniKép

Ma voltam szakdolgozni... kiderült, hogy megint leépítés van, szóval most már tuti nincs helyem Kép (mondta a főnököm) És mire beadom a szakdolgozatomat, az a cég már egészen más néven és más dolgokban fut majd Kép. Ennyi erővel akármit is írhatok KépKép

Elli
HisztiKép, nem lehet, hogy csak az álmosságtól volt?
Hétvégén Szandiék anyósomnál voltak, azóta ha valamit nem szabad Zsombinak, simán ugrál és rángatózik, üvölt és összerogy (utcán is) Kép

Maci_2
Asszem pont egy autószalon hiányzik nekünkKép
Gratula a nagy bevásárláshozKép
Jobbulást!!!!

Franyó
Boldog szülinapot KépKépKép így utólag
Én azért kicsit magam alá estem, de már "meggyógyultam" Kép
Kösz a súgós-drukkot, csak bejöjjön!
Házalók Kép, innen mostanában kiszoktak szerencsére, de a postás is délben jön Kép

Andi
Gratu a barátnődnekKép
Lehet, hogy csak lusti a babád, nem? No para Kép
Neked is kösziKép
Ez a szöveg nem semmiKépKép

Ari
Jó Rólatok is hallaniKép
BetegségKép
KösziKépKép

Évi
Neked is boldog szülinapotKépKép

Réka
De jó, hogy már minden okéKépKép
Képek nagggyon jóóókKép

Manócs
Két hét, az rengetegKépKép
Ajeszok klasszakKép
Szocpolhoz nagyon értesz?

Idejött Zsombi azzal, hogy "adide vacsoját". Tehát elhúzok vacsoráztatni, én megvárom Apát...

PusziKép
Toffi
toffifee
 
 


Ja, nem is írtam:
2005. március 5. KépKépKépKép

Toffi
toffifee
 
 


ToffiKépKépKép
leszter
 
 


Sziasztok!

Elozo ejszakank katasztrofalis volt, sikerult vagy 4-5 orat aludnom, negy reszletben.Kép Marci minden szopi utan vagy ket oran at kukorekolt, nemtom mit csinalunk rosszul. Ma ejszakatol probalunk nehany dolgon valtoztatni, aminek az azonnali hatasa meg kevesebb alvas lesz feltehetoen, de hatha hosszu tavon segit...
Viszont reggel annyira tropa voltam (meg sirtam isKép), hogy apa itthon maradt velunk ma. (Ezen a heten mar nincs szabin, de csak fel napokat dolgozik, illetve ma meg annyit sem.) Igy ki tudtunk menni havazni Petraval.Kép Visitott, amikor be kellett jonni ebedelni.Kép

Talizokra en is irigykedem, talan par het-honap mula mi is mehetunk. Bar annyira nem irigykedem megsem, keptelen lennek most barhova idore odaerni a ket kolokkel.Kép

Na csok:

Leszter
leszter
 
 


Meg egy kerdes a ketgyerekesekhez. Ti hogy mentek setalni egyedul a ket gyerekkel? Marcit meg enm tudom kenguruztatni, ugyhogy o melykocsiban nyomul, tehat Petranak setalni kell. Multkor ez jol is mukodott, okosan fogta (majdnem) vegig a babakocsit, de amikor latta, hogy mindjart hazaerunk, elkezdett hisztizni. En meg a szules ota alig birom el (ruhaban kb. 14-15 kilo a kis picuromKép), de a fo baj a cicikkel volt, a vergodo gyereket fel kezzel tudtam csak fogni a bababkocsi miatt, es nagyon fajtak a cickok ahogy hozzajuk nyomodott Petra. Van otletetek?
Udv:

Leszter
leszter
 
 


Majd jelentkezem, de mi teljes dögrováson vagyunk. Tegnap nekem volt 39 fokos lázam, és veszettül fáj a torkom, éjszaka Dana lázasodott be, ma délutánra Apája, most meg mindenki alszik, hogy megint mi lesz itt éjszaka Kép
Szal tali tárgytalan Kép

Zsuzsó
zsuzso
 
 


Leszter, duplabkocsival. Vagy ha KAta is ott van, AMrci motorral.

s
sofka
 
 


LeszterKép
Éjszaka miatt részvétemKép Nálunk most királyság volt, mert csak 1x kelt (11-kor aludt el és 1/2 9-ig aludt), de vannak nekünk is olyan éjszakáink, hogy kaja után nem hajlandó visszaaludni, és csak cicin jó. Sétáról egyelőre nem tudok nyilatkozni, mert mi még nem voltunk levegőn. Ti mennyi idős korában vitéttek ki először Marcit? Mi ha hármasban fogunk lemenni, akkor hordozókendővel tervezem a dolgot.

ZsuzsóKép
Jobbulást!

Pussssz
Tüni
tüni
 
 


Réka,
Szupi, hogy telcsin el tudtad intézni az ÁNTSZt.
Képek nagyon jókKép

Leszter,
Drukkolok, hogy mielőbb rendeződjenek az éjszakáitok!

Zsuzsó,
Jobbulást az egész családnak!

OFF:
Juhtúróból van olyan is, ami nem sós?

Megyek tévézni.

Maci_2
maci_2
 
 


LÁnyok, amit lehet kapni felállót babakocsihoz, azt mindegyik típushoz lehet használni?

Zsuzsó
jobbulást Nektek

Andi
psandi
 
 


LeszterKép

Bence kezét fogtam az egyik kezemmel, a másikkal meg a babakocsit irányítottamKép
Ált. ami cuccom volt az elfért a babakocsiban, mert jó nagy 3 funkciós volt.
Sétálni mentem csak velük, mert boltba bemenni rémálom lett volna.

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok,

Reka,
De jo, hogy telcsin el tudtad intezni az ÁNTSZ-t.
Nem semmi, hogy mennyire higienikusnak kene itthon lenni. Kép Kepek szuperek! Kép
Amit beszeltunk SMS-ben, az tovabbra is all. Kép

Toffi,
De jo, hoyg tied Zsombi igy szereti a havat! Kép
Enyim Zsombi nem hajlando egy lepest se tenni a hoban, csak ha fogja a kezemet. Este 7-kor lementem vele szankozni es setalni, de nem aratott nala a ho osztatlan sikert. Kép

Leszter,
vettunk egy tesokocsit a Babaszoban. KépIgy mi azzal nyomulunk, de csak akkor ha jo az ido es nem beteg Nandi. Ellenkezo esetben megvarom este Apat, o vigyaz Nandira, en meg viszem setalni Zsombit. Kép

Tüni,
ugyan nem tolem kerdezted Kép, de Nandi okt. kozepen szuletett, es most is csak akkor viszem ki, ha napsuteses ido van, es nincs nagy szel. Kulonben lebetegszik, sajnos, tapasztalat. Kép
Zsombi szuletett jan. vegen, emlekszem, 3.5 hetesen volt eloszor friss levegon.

Zsuzsó,
Jobbulást az egész családnak! Kép

PsAndi,
testverfelallo allitolag esernyokocsikhoz nem hasznalhato, mert felszerelve nem lehet osszecsukni a babakocsit. Illetve kb. 15 cm magas keresztlecnek kell hatul lennie, amire racsatlakoztathato a felallo. En nagyon gondolkodom, hoyg eladom a 4 funkcios CAM-unket (uygse tudom mar hasznalni), es helyette a tesokocsi melle beszerzek egy PP Plikot. Annak beepitett testverfelalloja van. Kép

Jok legyetek!
Gombóc
gombóc
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?