Új privát üzeneted érkezett!

Negatív.:( Akkor még várok..:(:(
edusz93
Darmstadt
 
 


:(   Hát nekem meg mensis görcseim vannak és barnázok :(  Egész délelőtt kiszaladgáltam, hogy  vérzek-e rendesen,mint máskor vagy nem,  de nem. Olyan hülye érzékeny lélek vagyok, hogy bőgtem egy sort. Nagyon gáz volt. Kérdezték is, hogy mi bajom van....  Az a baj, hogy mindent kissé túlérzékenyen reagálok le. Ha pipa vagyok, akkor azt észre veszi mindenki. Ha jó kedvem van akkor nagyon jó, ha meg pocsék akkor meg képes vagyok sírógörcsöt kapni akármilyen kis hülyeségtől. Akár egy reklámtól is. Mi lesz velem ha bebabásodok???   Jesszus!

ariola
 
 


Na meg a másik amin pislogok. Ma reggel ismét felugrott a hőm. Legutóbb mikor megjött 34.6 volt. Bizony jól lehűltem. Ma meg 37. Nem lent kéne lennie most is?  
ariola
 
 

 
 

itt fekszem az ágyban kb 1,5 órája semmit sem csinálok, csak bambulok a tévén meg böngészgetek a lapitopin. 37.3 °C  tudom délután van de akkor sem értem. Még mindig csak nagyon enyhe barnázás, az is alig látszik. 

ariola
 
 


no nekem tegnap reggel 36.2re lement. Azt hittem, nem látok jól:) Rá 3-4 órára pedig érkezett a következmény is, úgyhogy egyelőre nincs baba. majd legközelebb...:) nektek még hajrá:)
mese86
 
 


sajnálom    Szerintem ez a hónap nekem sem jött össze. Majd írok, hogy mi lett a vége ennek a barnás fájós dolognak. Lehet reggelre megjön rendesen. De így még sosem kezdődött.
ariola
 
 


Ariola, sohasem egyforma, en sem barnaztam regebben ugy egy eve kezdodott.. most megint semmi, pedig ha holnap jonne mar ideje lett volna...
Azt nem tudjatok h. Terhesseg eseten meg ilyenkor is mar megvaltozik a huvelyvaladek? Fullra remenykedem bar ez nem stimmel..szoval nekem semmi hasonlo...
Erdekes modon gorcs sem jellemzo...
reginand1pont0
 
 


Sziasztok!

Hát én nemtudok ezekre válaszolni..:( De remélem azért még van esélyetek! Én nem mérem a hőmet sem,próbálok nem gondolni most semmire ami ehhez kapcsolódik..nem fáj semmim most nincs meleg érzetem sem. Várunk!:) Egyébként jól vagytok?
edusz93
Darmstadt
 
 


Marmint?nincs semmi jele amugy se pro se kontra a gorcshianyon, ill barnazashianyon kivul... mintha a melleim egyre jobban fajnanak ellenkezoen az eddig tapasztaltakkal, de lehet bekepzelem.. nekem is magasan van meg a hom de ez semmit nem jelent.. van hogy csak aznap vagy 2. Nap esik csak le. Remenykedem..
reginand1pont0
 
 


Jah , ami ellene szol az a fekete karika a szemem alatt..mensi elott szoott lenni...de lehet h volt is vmi csak nem maradt.. de ez ugyis kiderul
:)
reginand1pont0
 
 


Reginand! Sajna ezt nem tudom. Ezt sem tudom ami velem van most. Olyan mintha lázas lennék. Ég a fejem.  Edusz! Egyébként minden oké. Csak fura dolgokat művel a testem amire nem tudok ésszerű magyarázatot adni. Még 5 nap lenne a nem vártig. Álltalában később jön 1-1 nappal, nem ennyivel  hamarabb.  
ariola
 
 


Ariola!
Én sok helyen hallottam erről a barnázásról úgytudom a beágyazodásos vérzés csak egyszeri szinte észrevehetetlen mennyiség viszont azt is olvastam már több helyen,hogy van amikor teherbe esés után még van egy úgy nevezett áll menstruáció amikor a szervezeted még "nem tudja",hogy terhes vagy de már nem lesz rendes a menszesz sem. Viszont ilyenkor még mivel nem marad ki a mensi nincs hcg. De ezt minden csak a neten olvastam. Én szorítok neked!!:) Nekem még 2 nap van a nemvártig!
edusz93
Darmstadt
 
 


Na reggelre bepirosodtam. Újabb hónap következik   Nem baj. Kezdőthet a sportolás, az is jó hatással van  Szorítok mindenkinek a babásodáshoz ! 
ariola
 
 


En meg parazok Nem jott meg, se barna se piros.. Teszteltem az meg negativ de akkor mi tortent?? Ma mar a 15.dpo ami nalam soha nem volt mas mint mensi.. A cicim erzekeny vagy hasonlo...
reginand1pont0
 
 


Akkor reménykedhetsz  Pár nap múlva ismételd meg a tesztelést ! Drukk!   Milyen tesztel teszteltél?
ariola
 
 


Én még várok. Ariola sajnálom de ami késik nem múlik.;) Fájnak a cickoim de mas semmi..
edusz93
Darmstadt
 
 


Én már arra is gondoltam, hogy esetleg ösztrogén dominanciám van. Elég sok arra utaló tünetem van. Vagy ez csak a félelem attól, hogy esetleg nem lehetek babás?   Mindenesetre hétfőn bejelentkezek a nődokihoz egy teljeskörű kivizsgálásra.
ariola
 
 


Megbizhato a teszt allitolaggravi hcg. Masemsemmi, barmamar36,9 37 rol. Meglatjuk... hanem jonmeg akkor doki.. remelem nincs nagy baj.. lehet h ciszta...
Hulyesegeken meg ne gondolkodj.. csinaltass egy hormonpanelt es az megmondja ha vmi baj lenne.
reginand1pont0
 
 


Sziasztok!

Szerintem is az a legjobb ha elmész orvoshoz. Az a tuti! Én tegnap nagyon megijedtem. Este egyutt akartunk lenni a parommal de amint behatolt elkezdett fájni az egész alhasam és annyira rosszul lettem, hogy meg sem birtam mozdulni ..kb 1 óráig csak fekudtem annyira feszitette a hasamat valami . Egyszer mar egy honapja volt egy ilyenem ugyanigy aktus elott de akkor a koldokomig nem ert el ez a fajdalom. En annyira megijedtem , hogy arra nincsenek szavak. Amikor orvosnál voltam 3 hete csak annyit mondott, hogy kismedence gyulladas. De akkor most megint mitol lehetett?:O
edusz93
Darmstadt
 
 


Egyébként még nem jött meg nekem sem..bár még csak ma van a napja de szerencsere meg nem is erzek semmit ami arra utalna , hogy jonne. :wink:
edusz93
Darmstadt
 
 


Nálam még mindig semmi.:) Még várok 2 napot és ha akkor sem jön meg akkot tesztelek. Veletek?:)
edusz93
Darmstadt
 
 


Ariola voltál orvosnál?
edusz93
Darmstadt
 
 


Hétvégén?   Ma kérek időpontot. Nem lehet csak úgy odavágódni sajnos. Tegnap megvolt az első 4 km futásom. Van izomláz :) De nem baj. Holnap reggel ismét nyakamba veszem a lábamat  és tömöm magamba a zöldségeket. Drukkolok,hogy + legyen Edusz! :)
ariola
 
 


Hmmm. Úgyfest teljesen elmúlt a mensim. 3 nap alatt. Ilyen sem volt még soha.5-6 napig mindig eltart. Én meg azthittem a tegnapi futás rátesz még egy lapáttal és picit erősebb lesz.

ariola
 
 


nalam rendezodtek a dolgok ! Megjott vegul..
reginand1pont0
 
 


@reginand1pont0:


 Sajnálom.   Akkor jöhet egy újabb reményekkel teli hónap!
ariola
 
 


Immar a 24...:(
reginand1pont0
 
 


Nagyon sajnálom.:( Tuti , hogy jövő hónapban lesz pozitív. Mert nekem a 25 a szerencseszámom. Ez egy megérzés. Én majd reggel tesztelek ... :roll:
edusz93
Darmstadt
 
 


Negatív lett megint és délelött nagyon fájt a hasam mintha megakarna jönni. És egyszer csak meg is indult...kb annyi jött mint amikor már az utolsó nap van és vége. Mikor kicseréltem akkor már barna volt de volt még benne piros is. Ez lehet a duphatsontól? Ha nem folyik tovabb azaz nem jön meg rendesen akkor még van eselyem szerintetek? Mit csináljak?:(
edusz93
Darmstadt
 
 


Elvileg ez lehet beágyazódási vérzés is. Mikor kellett volna megjönnie?


Lilypie First Birthday tickers
rokatunde
Budapest X. kerület
 
 


Szia Rokatunde!

Vasárnap kellett volna..azért kaptam ezt a duphatsont , hogy ez majd he elfogy akkor beállítódik . Vasárnap délelött vettem be az utolsót. 20 napja szedtem. Cseréltem betétet, hogy tudjam nézni van e meg folyas de azóta semmi nem jött. :/ Most akkor reménykedjek? Teszteljek két három nap múlva ismét ha addig nem jelentkezik vérzés?
edusz93
Darmstadt
 
 


Szerintem egy tesztet megér néhány nap múlva. :) Ha esetleg negatív lenne, akkor se keseredj el, majd legközelebb összejön! Mi január óta próbálkozunk, de eddig még nem költözött be a pocaklakó sajnos hozzánk sem.

Lilypie First Birthday tickers
rokatunde
Budapest X. kerület
 
 


Igazad van. Nem lehet mindent egyből megcsinálni. Minél több próba annál szebb lesz.:) Szorítok neked is!! Mikorra nem várod? Írok valamit priviben.:)
edusz93
Darmstadt
 
 


Hááát, elvileg két hete kellett volna megjönnie, de csak pecsételtem pár napig, rendes mensim nem volt. Azóta se semmi, de a tesztem negatív lett akkor :S

Lilypie First Birthday tickers
rokatunde
Budapest X. kerület
 
 


Te jo eg.:) Az már elég jól hangzik. Voltál dokinál?
edusz93
Darmstadt
 
 


Még nem. Most gondolkozom rajta, hogy tesztelni kéne még egyet, mert pár napja fáj a mellem is, ami ugye lehet tünet. :D

Lilypie First Birthday tickers
rokatunde
Budapest X. kerület
 
 


:) Két hét késés utan már elég valószínű.;) Majd írd meg mi lett!:)
edusz93
Darmstadt
 
 


Oksi, majd megírom, hogy mi volt, ha teszteltem :)

Lilypie First Birthday tickers
rokatunde
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok csajok!
Újjabb kérdés . Tegnap egész nap ilyen feketés barnás folyásom volt ma pedig pirosra váltott , de lényegesen kevesebb mint szokott lenni. Most megint előjött a melegem van érzés és ma délutan úgy megszédültem , hogy le vert a víz egy pillanatra. Ez most mi a fene lehet?:(
edusz93
Darmstadt
 
 


Írjatok valamit légyszi mert csak jövő hét pénteken tudok orvoshoz menni.:/
edusz93
Darmstadt
 
 


Nekem lovesem nincs.. teszt, aztan megegy, ha semmi akkor doki..
reginand1pont0
 
 


Köszi a tippet.;)
edusz93
Darmstadt
 
 


Ma is van még piros de nemtudom eldonteni , hogy rendes e mert maskor 3 nap nagy mennyiseg sötétpiros es darabos. Most sokkal kevesebb a szokottnál es nemlatok darabokat es vilagospiros.....:/ ki vagyok ettol.:( a peterestol szamiott 14.napon vagyok. Szerintetek?
edusz93
Darmstadt
 
 


Edusz ! Szerintem úgy jártál mint én. :( Én csináltam még egy tesztet a piros napok után, mivel nekem eleve 5 napos szokott lenni, de most csak 3 volt, és kevesebb mint szokott. Sajna negatív lett. Új hónap új remények. 
ariola
 
 


Lehetségek. Sebaj...majd legközelebb.;)
edusz93
Darmstadt
 
 


Akkor majd egy 20 25 nap múlva ismét itt.:) Sok sikert!!:)
edusz93
Darmstadt
 
 


Én addig is sporttal teszem magam még fittebbé. A mai 5 km is meg volt :) Ovuig meg van még kb 8-10 napom. Remélem sikerül mindanyiunknak ebben a hónapban :)
ariola
 
 


Sziasztok!

Lepke!Mi volt a dokinál ?Remélem minden rendben veled. :)

Lilypie First Birthday tickers
rokatunde
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!:)


Igen, Tünde, Köszi, minden ok, 7mm volt és dobog a szívecske.:) Ma viszont hazajöttem, holnap doki, fáj a torkom, fejem, égnek a szemeim, combom fáj.. Pihenek, mást nem is tudok. Neked? Teszt?:)

lepke83
 
 


Nekem egyelőre semmi.10-ike körül teszteltem,az negatív lett,mensit 8 nap múlva nem várom,aztán meglátjuk. :D Jobbulást kívánok Neked,remélem hamar rendbejössz.:)Puszi!

Lilypie First Birthday tickers
rokatunde
Budapest X. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?