Mira, sajnálom a cisztát, én is emiatt nem tudtam elkezdeni kétszer sem. Elsőre nem kaptam semmit, de amúgy el is múlt magától, csak mire következőre kezdhettük volna a hosszú protokollt, addigra megint visszajött, és ráadásul elég nagy lett. Én ittam a cickafarkot, de attól félek, inkább csak ártottam vele, mert nagyobb lett a ciszta, és félek, hogy lehet, hogy emiatt. Mindenesetre legutóbb adott rá a doki Norcolutot, azt most vasárnapig szedem, és utána ha jövő héten megjött, mehetek, és ha akkor ok lesz, minden, akkor végre kezdhetek. Remélem most már tényleg semmi nem áll az utamba . És nagyon drukkolok, hogy Neked is elmúljon.
Paurora, szurkolok, már nincs sok hátra addig a bűvös 12. hétig, remélem minden rendben lesz addig is, és utána is !
Cicmorgo! Örülök, hogy jók lettek az eredmények, de részvétem a nagymamád miatt, nagyon-nagyon sajnálom a veszteségedet, sírd csak ki magad, ne tartsd vissza.
A szurira ne stresszelj rá, ne pánikolj, csak nyugiban, én sajnos ebben nem tudok segíteni, de a lányok itt biztosan fognak. Remélem sikerül beadni.
Edina, Gabci, Echo, annyira sajnálom, hogy ez most nem sikerült, pedig én is nagyon szurkoltam és imádkoztam. Sok erőt és kitartást kívánok Nektek, hogy túl tudjátok ezen tenni magatokat, hogy sikerüljön ezt feldolgozni, hogy aztán májusban majd újult erővel vághassatok bele. Csináljatok olyasmiket, amiket szerettek, amivel szívesen foglalatoskodtok, sokszor még a munka is segít, mert lefoglalja az embert, és gyorsabban telik az idő, remélem gyorsan elszalad ez a pár hát, és májusban végre rátok kacsint majd a gólya ! És persze Janulának is ugyanezt kívánom !
Évike, tényleg rajtad a világ szeme, vagy legalábbis itt a fórumé mindenképpen, nagyon várjuk holnap a híreket, de jó lenne, ha örömhírrel szolgálhatnál nekünk.
Velem semmi extra, szedem a napi két norcolutot, vasárnap este lesz az utolsó, kicsit félek, mert a doki mondta, hogy elég nagy az a fránya ciszta, 5 centis, de nagyon remélem, hogy a gyógyszer elbánik vele, nagyon-nagyon remélem. Nem tudja esetleg valaki, hogy a Norcolut abbahagyása után kb. hány nap kell, hogy megjöjjön? Úgy mennék már a dokihoz, remélem most végre nem csalódottan kell eljönnöm.
Tényleg nagyobb eséllyel sikerülnek a lombikok ? Remélem a márciusi/áprilisi is annak számít, az idő mondjuk mindenképpen tavaszias .