Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt lányok!!!

Megcsináltam a tesztet. de sajna negatív 
Azért csinálok holnap is és holnap megyek be a sotéra vv.-re meg csütörtökön is és akkor mondja meg Murner a frankót.

Többiekkel mi van?? 

Mira mizu?
Edina,Évike??

Puszi.
gabci75
Érd
 
 


Sziasztok.Nekem sem lett jó a tesztem.Ultra halovány csík van csak ott. Első tesztemnél,erősebb volt ennél a csík
évike1224
 
 


Sziasztok, én is teszteltel reggel, de nekem is csak 1 csíkos. Igaz, 25-s teszt, mert nem kaptam 10-t. Lehet, hogy egy 2 napos embrió ET+10 napján korai volt még ez a teszt, hogy bármit is mutasson.

Gabci, Te milyen tesztet használtál?
Évike, a nagyon halovány 2. csík is csík úgy tudom! Szorítok, hogy napról napra erősödjön :)

echo95
 
 

 
 

Én is  25-ös tesztel csináltam. 3napos embriok ET+11.-ik napom van ma.
Majd meglátjuk.
gabci75
Érd
 
 


Gabci

Én még mindig barnázom, pénteken azt mondták akkor telefonáljak, ha rendesen pirosan megjön. Tegnap csináltam tesztet, de negatív lett. Lehet, hogy neked is korai volt még a tesztelés és a többieknek is.

Évike, a nagyon halvány második csík is csík, a lényeg, hogy erősödnie kell.
mira08
Budapest
 
 


Sziasztok lányok

Én ma reggel sietségemben elfelejtettem tesztelni de ezek szerint nem maradtam le semmiről - Echoval vagyunk egy időben et+10. nap.
Szerintem is elég korai volt még főleg 25 teszttel és nekem is csak az van itthon. Szóval kismamik fel a fejjel és nem szabad feladni még nem .

Holnap reggel én is megyek vv . Ki jön még és mikor :??????

Puszi és nem csüggedni
edina71
Budapest
 
 


Edina én megywk,fél9-re érek oda várj meg majd.És a többiek is aki jön!!!!!

Olyan rossz idő van,fúj a szél utálom. 
Remélem holnap egy kicsit jobb lesz az idő.

Hol vagytok lányok???

Puszi.
gabci75
Érd
 
 


Szia Gabci !

Én is 8 után érek oda szerintem de megvárlak az tuti ...!!!!!!!!!!!!!!!!
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok Csajok....
     Én nem megyek,csak kedden.Szerintem is korai a tesztelésünk...Csak pozitívan csajok... Ne csüggedjünk,esetleg,ha most nem,köv.alkalom tuti sikerülni fog...Nekem is ultra halvány csíkocskám vanKedden jön valaki vérvételre??????
évike1224
 
 


Tesztelősök, nagyon-nagyon szurkolok Nektek!!! Tényleg én is azt mondom, hogy remélhetőleg csak arról van szó, hogy még korai volt a teszt, és jövő héten mindannyian pozitív híreket kaptok :)! Mindannyitóoknak ezt kívánom.
Remélhetőleg holnaptól megint szebb idő lesz, és a napsütésben mindenki picit pozitívabb lesz, de főleg a tesztek ;)!
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok csajok,

alig vártam,h legyen időm belépni. Látom elkezdtetek tesztelni, ez jó!
Viszont semmi negítív gondolat, és semmi 25-ös teszt!!! Lányok szerintem annyi az egész, hogy korán és gyenge tesztel csináltátok. Nekem csodamanót a 14. napot mutatta ki a teszt, vagyis azt másnap tudtam meg hogy az előző 14 napi pozitív. Ovu utáni 14. napon 10-es érzékenységűvel olyan halvány volt a csík, mint a fantomcsíkok, ezért is gondoltam hogy negatív, csak másnap láttam nagyon halványan, de akkor azért már tényleg látszott valami csíkocska.
Szóval ne tessék feladni, türelem, pozítív tesztet terem!
Jó randit holnapra akik taliznak!

Magdipeti,
köszi jól vagyunk, mondjuk ma nem voltam jól, lehet ez a buta idő, rosszul viselem, rosszul aludtam nagyon. randi, mondjuk péntek délután ? Te hogy vagy? Janula?

Kitartás,ölelés, jóét!
paurora81
 
 


Sziasztok, gabci, edina, mira, evike, echo: szorítok ezerrel! Milyen sokan vagytok most, ez tök jó :)
Mi volt a mai vérvételen?
gondolom, nagyon izgultok már...:) minden rendben lesz!!!!!!

lexi, hogy vagy? 
Janula???

én nyomom a szurikat, nagyon jól megy, mintha mindig is ezt csináltam volna..:) persze egyszer majdnem elfelejtettem a levegőt kinyomni a fecskendőből..
nagyon várom  a csütörtököt, hogy mit mond dr. M.
Ilyenkor csak vért vesznek, vagy ultrahangot is csinálnak? Nektek hogy volt?

Alig várom, hogy leteljen a HSK utáni 4 hét, és sportolhassak valamit...bár akkor meg éppen leszívás, beültetés..nem tudom, de nem lesz ez így jó. Ez a Bromocriptin székrekedést okoz, nektek is? Nagyon rossz mindenesetre, nem egész egy egy hét alatt híztam több mint egy kilót!! Nagyon megijedtem most..:(


cicmorgo
 
 


Sziasztok...
    Cicmorgo:reggel vérvétel,11vagy 12-kor meg az eredményt is megmondják,mellette persze ultrahang is lesz,legalább is Urbancsek nekem állandóan csinált ultrahangot..A Bromocriptin csak az elején volt nekem is rossz,most már észre sem veszem,hogy szedek bármit is Kitartást mindenkinek.Edina,Gabci,mizu veletek? Apropó én egy 12-es érzékenységű tesztel próbálkoztam,produkáltam is halvány csíkocskát.
évike1224
 
 


évike, ez szuper :)  
és ha addig megjön, akkor is lesz ultrahang? csak mert nekem olyankor még nem csináltak..
cicmorgo
 
 


Szerintem akkor nem csinál ultrahangot..
évike1224
 
 


Hahó Évike!!!!

Mikor csináltad a tesztet? Ma? Vagy ez a tegnapi?
Csütörtökön kiderül minden. Bár Edinának már szerdán!!!!!!!

Cicmorgo!!!

Ügyes vagy akkor a szurikkal.
Én Murberhez járok de ugyanígy csinálja ahogy a prof és ahogy Évike leírta.
Nekem semmi bajom nem volt a bromotól. De nem vagyünk egyformák.


Ma találkoztunk még két lánnyal bent Edinával nekik is akkor volt a beültetés mint nekünk mindketten negatív tesztet csináltak,itt valami van!!!! Nem tudom mit csinált a prof!!!

De majd kiderül!!!

Évike te holnap mész vv.-re,utána péntek!!!
Csütörtökön majd felhívlak mi lett az eredményem.

Puszi.


gabci75
Érd
 
 


Évike, hú de szuper! Drukkolok, hogy napról napra erősebb legyen a csík :)!
Többieknél mi a helyzet? Meséljetek, mi volt ma? Kb óránként felnéztem ide, hátha jött valami hír valakitől, hogy mi volt, annyira izgultam:).

Cicmorgo, elvileg menstruáció alatt is lehet ultrahangot csinálni, legalábbis nekem múltkor is csinált 3. napon UH-t a doki, bár akkor már nem volt annyira durva a szitu nálam.
Átérzem a problémádat a Bromoval, sajnos nekem is elég durván székrekedést okozott, és az aranyerem is kijött tőle...
Úgyhogy most este közvetleneül lefekvés előtt mályvateát iszom, azzal úgy nagyjából rendben vagyok reggel. Ja meg szinte állandóan a fáj a fejem, hol jobban, hol kevésbé, pedig előtte abszolút nem voltam fejfájós. De mindegy, ha használ, akkor elviselem, hátha idővel jobb lesz majd a helyzet, bár most már lassan két hónapja szedem.
Amúgy meg szedem a Norcolutot, és bízom benne, hogy eltűnik az a nyomorult ciszta, és jövő héten végre kezdhetek, nagyon várom már :)!
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok

Nekem közben megjött a mensi rendesen, úgyhogy én szerdán megyek vissza. Jön még valaki szerdán?

Gabci és a többiek akik ma voltak mi a helyzet?

Évike, Paurora ti hol vesztek ilyen érzékeny tesztet? Én bárhol kerestem a 25-ös volt a legérzékenyebb, ha 10-est kerestem mindenki értetlenül nézett rám, pedig én is tudom, hogy van ilyen, csak kevés helyen árulják.

Puszi
mira08
Budapest
 
 


Jaaa bocsi az egyik lány Echo volt!!!!!

Puszi.
gabci75
Érd
 
 


lexi, én is mályvateát iszom este, csak annyira utálom az ízét! blööööö  de megiszom.
nekem a fejem nem fáj a Bromotól, inkább álmosít. Meddig kell szedned a Norcolutot? Ez arra jó, hogy felszívódik tőle a ciszta? 

mira, sajnálom :( neten nem lehet rendelni ilyen 10es érzékenységű tesztet? ott olcsóbb is szokott lenni, mint boltban..
cicmorgo
 
 


Sziasztok lányok !

Megvolt a mai vv és a laboros néni az idősebbik amikor vette le a vért kérdezte hogy megjött már? Mondtam neki hogy nem. Erre a válasz akkor már nem is fog. Mondtam neki hogy szedán jövök a 2. vv és a konzultációra és olyan jól esett de azt mondta erre hogy ha 2 babát kaptam most vissza akkor már megérdemlem hogy sikerüljön mert olyan rég óta próbálkozunk. Hát a próféta szóljön belőle.    

Ma egy kicsit tulzásba vittem a takarítást és délután kicsit görcsölt a hasam alja meg szurkált is remélem nem most rontottam el mindent...

Mira én szerdán megyek reggel vv és 11 körül konzultációra . Te hányra jössz a klinikára ?
edina71
Budapest
 
 


Mira sajnálom :(:(:(! Fel a fejjel!

Cicmorgo! Én picit édesítem a teát, különben nem tudnám meginni, de így is használ.
A Norcolutot a ciszta miatt kaptam, mert 5 cm-es, és azt mondta a doki, ez magától nem valószínű, hogy felszívódna, úgyhogy rá kell segíteni. Hát remélem, hogy használ ez a bogyó :)! Nem akarok megint úgy eljönni jövő héten a dokitól, hogy nem kezdhetek...
Amúgy tökjó, hogy ilyen jól megy Neked a szurizás :)! REmélem nekem sem lesz gondom vele, ha már végre egyszer ott tartok :)!

Ez a hét amúgy izgi így, hogy minden napra jut valaki, aki miatt izgulhatunk :)! Meg amúgy tökjó, hogy így együtt csináltátok végig gyakorlatilag, ez is sokat számít szerintem :)!

Reménykedtem, hogy hátha lesz valaki, aki nagyjából velem egyidőben kezdene, de úgy látom ezt most nem fog összejönni, de ez legyen a legnagyobb bajom :D! Majd jövök ide konzultálni :D!
lexi01
Budapest
 
 


Lexi

Nekem is jó volt a Norcolut eltünteti a cisztát az tuti,csak győzd majd a szurikat szurkálni a kezdésnél.

Cicmorgó hosszú protokollt csinál te rövidet kb ugyan akkor mentek műtőbe szerintem. Az egyik 3 hét a másik csak 10 nap szóval izgulhatunk majd értetek is.
edina71
Budapest
 
 


Szia Mira!!!!!

Nagyon sajnálom hogy nem sikerült de akkor már most kérd a lombikot ne hagyd hogy megint inszem legyen szerintem mert már ez neked is a negyedik volt. 

Azért a lombik a tuti!!!

Na akkor Edinával találkozol biztos!!!!!


Puszi.


gabci75
Érd
 
 


Edina, ja tényleg :)! Akkor Cicmorgóval valamikor találkoznak majd az útjaink :)!

De cuki lehetett a vérvételes néni, olyan jól tud esni 1-2 kedves monda, én is ugyanazt kívánom Neked, amit ő, nagyon-nagyon szurkolok Neked :)!
lexi01
Budapest
 
 


Gabci:Ez a második amit tegnap csináltam,,,ma nem teszteltem,majd csak szerda vagy csütörtökön.Ezt a 12-es érzékenységűt Fóton veszem a patikában,van belőle bőven....Szurkizok Edina,Gabci,Írjatok,hívjatok,szeretnék én is veletek együtt sírni az örömtől.. Mira én is sajnálomHolnap megyek első vv-re...utána pénteken..Lex01,köszönöm szépen,remélem hogy erősödni is fog..ma a patikában is csak bíztattak ez ügyben,de elbízni sem szeretném magamat azért.Kitartást a most kezdő lányoknak is...Puszi.
évike1224
 
 


Mira,

sajnálom... Akkor a következő! Bízz benne, ne add fel! :)

Cicmorgó,

ügyes szurizó vagy! Az ember rájön, hogy ez nem is olyan vészes és onnantól megy. Ha kis levegő marad, az nem gond, innen felszívódik.

Én megvagyok, köszönöm, készülök lélekben a következőre.

Edina,

miért takarítasz??? Elvannak azok a porcicák még egy kicsit, hagyd most őket békén!!!
Nekem is ezt mondta az idősebbik néni (hogy nem is fog megjönni) annyira aranyos volt! Talán még írtam is ide akkor.

Lányok,

csináltok még tesztet a második vv előtt? Nagyon izgulok értetek!!!! Most már elkel egy-két gólya errefelé!!!
janula
 
 


Lányok Baj van!!!!!

Most tusoltam és a hüvelyzuhanynál kijött egy akkora alvadt vér mint egy köröm. Lehet hogy holnap megfog jönni!!!!!?????
Félek nagyon!!!!
Ha megjön akkor hívni kell a klinikát és lehet hogy nem lesz már második vérvétel?? Vagy mi?
Most nagyon ideges lettem!!

Még azért benyomom a hüvelygélt.

Puszi.
gabci75
Érd
 
 


Gabci,

mindenképp használd tovább a hüvelygélt, azt mondják, hogy akkor is kell, ha esetleg megjön, mert még úgy is lehetsz terhes!!!! Mindenképp lesz második vv! Ne add fel!!!
janula
 
 


Sziasztok Lányok!

Mira: nagyon sajnálom, hogy nem lett sikeres ez az inszem sem! De majd most..vedd rá dr M-t, hogy lombik legyen a következő!! Szurkolok továbbra is!!

Gabci: Ne izgulj!! Küldjük már is a tapadós energiát neked!! Nem lesz baj!! 

Az anyukám mindig azt mondja, hogy ő velem és a tesvéremmel is félidőig vérzett..rendesen minden hónapban!! Szóval ez nem jelent még semmit!!

Edina, Évi, Echo: sokat gondolok rátok!! Olyan jó lenne, ha nektek sikerülne most!!! Ne most legyetek rendes háziasszonyok...lazuljatok!! Elfér egy kis rendetlenség

Én voltam ma uh-n és dr M szerint minden ok, és megpróbáljuk még egyszer az inszemet...ma jó kedvű volt délben, és még viccelődött is Hétfőn kell mennem uh és vv, addig Closty és Fostimon a hétvégén. Aztán kedden vagy szerdán lesz a virtuális együttlét

Pauroa, Janula: nekem ok a péntek du, ha nektek is jó!

Jó éjszakát mindenkinek! Puszi
magdipeti
 
 


Sziasztok, úgy látszik a du írt hozzászólásomat szabotála a telefonom, uh most újra próbálkozom.

Szóval, sajnos elég késő értem a vérvételre, de így is jó volt összefutni Edinával és Gabcival pár szó erejéig is. Eredményt a 2. vérvétel után mondanak. Tervezem, hogy tesztelek még. 3. patikában kaptam 10s tesztet (Aquincumnál). Èn is szerdán megyek, mint Edina. Addig izgulhatunk. Èrdekes, hogy más más napokat kapott a csapat.

Gabci, mindenképpen folytasd a gélt! Van, akinek hónapokig is emlékezik a szervezete és vérezhet. A 2. vérvétel ad biztos eredményt. Addig kitartás és sok pihenés! Talán annyi, hogy hívd fel a Klinikát, nem kell e több.

Edina, a takarítás megvár :!: inkább pihenj

Cicmorgó, csak így tovább. Velem előfordult, hogy elfelejtettem kinyomni a levegőt. Meg olyan is, hogy elsőre csak az oldószert szúrtam :oops: A prof enyhe vérzésnél csinált uh-t, de nem volt kellemetlenebb mint normál esetben.

Èvike, 2 csík nagyon jó. Szurkolok, hogy szépen erősödjön az a csík :)

Mira, sajnálom én is a rossz hírt, de kitartás! Egyik bnőmnek sok sok terminált együttlét és inszem után az 1. lombik sikerült. Szurkolok, hogy Nálatok is így legyen!

Lexi, Janula, hamarosan Ti jöttök és értetek szorítunk :D Remélem, sokan tudunk majd biztatásul jó példával elöljárni :wink:
echo95
 
 


Magdipeti, míg írtam lemaradtam a hozzászólásodról. Nagyon szurkolok, hogy a virtuális randi 2 csíkos tesztben teljesüljön be :D
echo95
 
 


Gabci,

az jutott eszembe, hogy egy kis rög az nem hiszem, hogy menzesz lenne, nem lehet inkább, hogy a leszívás után maradt vissza, de most vált le és jött ki?
janula
 
 


Sziasztok lányok jó reggelt !!

Kismami jelöltek hogy vagytok ? Gabci ugye nem vérzel már és csak az jött ki aminek nem kell ott lennie egy sikeres terhességhez.

Aggódom érted csajszi . Együtt csináltuk ezt végig és együtt is fogunk sírni tudod de örömünkben.....

Én ma reggel csináltam tesztet 25 de a kontroll csík is csak nehezen jött elő a második pedig egyáltalán nem. Szóval van egy olyan megérzésem hogy ez sem sikerült mpost, hiába van két baba a pocakban.

Természetesen még nem adom fel teljesen hiszen a vv a tuti de nem élem bele magam a sikerbe ...

Paurora minden oké nálad remélem pocaklakó szépen nő és semmi baj nincs ugye? Izgulok érted és drukkolok hogy egy teljesen problémamentes terhességed legyen.

Magdipeti ez az inszem hozza meg számotokra is végre a két csíkost és drukkolok neked is nagyon.

Lexi nemsokára kezdheted te is a szurikat és minden oké lesz a rövid protokollal is.
Mira szerdán hányra méssz ?
Cicmorgó ügyes vagy a szurikkal és áprilisba már érted izgulhatunk
Echo Évike Gabci hogy vagytok? Remélem gyártjátok szépen sorba a két csíkos teszteket.

edina71
Budapest
 
 


Sziasztok csajok,

Mira,
annyira sajnálom csajszi, de fel a fejjel, most gyűjts erőt a lombikhoz és nyárra már lehet új fürdőrucit vehetsz a nagy pocihoz!

Magdipeti,
akkor péntek du. Zila? Janula? Hogy hogy nem lombik? Mit mondott Murber?

Gabci,
egyszer nekem is levált valami vérdarab, kérdeztem is a dokit, de azt mondta mikor UH-t csinált hogy minden ok, néha van hogy egy régebbi levált darabka kijön, vagy még a beágyazódás után is lehet ilyen vérzés.Persze az is lehet hogy csupán e,lékszik a szervezeted mnek kéne jönni...sokan ezért véreznek még sokáig én is ezt hallottam. Szorítok nagyon neked, és csak pozitívan, mert nyárra mind Edina, Echo, Mira,Janula,Cicmorgó,Lexi,Évike, Magdipeti,Louise, Évi89, Maci...(remélem nem hagytam ki senkit), mind-mind új fürdőrucit nézhettek ám!!

Edina,
irgum-burgum, csak semmi takarítás. Én is le lettem tolva, mikor férjem meglátta a porszívót a kezemben.Nekem nem is ment , mert az elején ha sokat hajoltam akkor nagyon elkezdett szúrogatni a pocóm.Edina, pihi, pihi, pihi!!! Imádkozom nagyon csajszi! Próbál 10-essel tesztelni! Ha a kontroll csík is nehezen jött elő, akkor szerintem rossz volt a teszt ! ;) Ott a manó/ók!
Köszi, rám is fér a szurkolás,még két hét van a bűvos 12. hétig.Mostanában sokszor van  sárga folyásom, nem is értem mi ez..semmi viszketés vagy ilyen, egyszerűen, valami sárga sűrű nyák, kicsit megilyedtem, még nem tudom a mintavétel eredményét. Ma telefonálok is, hogy mi az eredmény. Árilis 7-ét várom nagyon,mert akkor lesz a down-szűrú UH. Félek nagyon, mert csak nem vagyok már húsz, de remélem minden ok lesz manóval.

Lexi,
tuti h a norcolut segíteni fog meglásd, és már indulhat is a rövid protokol! Nagyon szorítok csajszi!!!!

Mira,
én Pepino terhességi teszt, és a Qupido is 10-es érzékenységű. Röhögni fogtok de én a Reálban vettem, 400 FT-ért a belemártós Pepino-t, és az mutatta ki először.
Van még valami Gólyahír nevű is, és az is 10-es érzékenységű. Én ezeket ismerem.



Ölelés nektek, és várom a két csíkos teszteket!


paurora81
 
 


Lányok!!!!

Reggel arra ébredtem hogy görcsöl a hasam,úgy mint ahogy szokott amikor megjön. Kimentem pipilni és akkor már láttam hogy baj van. Egy kicsit rózsaszin volt,de utána csináltam egy hüvelyöblítést és jött ki a gél plusz a darabos barna vér. Kicsit várok hogy beindul-e a piros vér és hívom a klinikát!!!!

nagyon szomorú vagyok és ma reggel jött haza a párom is ő vígasztal szt mondja hogy a csütörtöki vv. majd kimutatja hogy mi van. De ha mégsem sikerült akkor majd a következő fog!!!

Nem adjuk fel ha tényleg nem sikerült akkor majd jönnek a fagyibabáim!!!!

Puszi lányok még jelentkezek ha beszéltem a klinikával.


gabci75
Érd
 
 


Gabci,

szerintem ebben az időszakban ne csinálj hüvelyöblítést! Kijön az is, aminek nem kell, például a gél!
Pihenjél sokat, próbálj megnyugodni! A klinikán azt fogják mondani neked, hogy mindenképp van második vv, mert van olyan is, hogy valaki vérzik és mégis terhes! Szóval nyugodj meg, amennyire tudsz, próbálj ne ezzel foglalkozni! Nézz valami kellemes filmet, tereld el a gondolataidat! Egyébként meg így van, ha nem most, akkor a következő!!!!

Paurora, Magdipeti,

úgy tűnik jó a pénteki Zila! :)
janula
 
 


Na lányok!!!

Megjött rendesen pirosan!!!  Hívtam a klinikát és azt mondta Katika hogy megkérdezi Murbert és majd 1után hívjam vissza.
Kiváncsi leszek mit mond.
Lehet csinálni megkérdeztem felhelyezés után 6óráig nem lehet ennyi a felszívódási idő.

Majd írok hogy mit mondtak.
Puszi.
gabci75
Érd
 
 


Gabci,

mi a kérdés?
janula
 
 


Szia Gabci

Azért még teljesen ne add fel várd meg mit mond a doki.
Echo Évike csináltatok újabb tesztet ? Remélem nektek legalább két csíkos lett. Bár az is csak 50% siker a klinikának.

Paurora nagyon drukkolok neked és a babádnak hogy minden oké legyen. De ez nem is kérdés hiszen minden redben van és rendben is lesz. Te vagy a csodababásunk mindennek jól kell mennie.

edina71
Budapest
 
 


Gabci, kíváncsi vagyok mit mond a doki, de azért még ne add fel teljesen.
De ha netán mégsem sikerült, akkor a következőnek már mindenképpen sikerülnie kell.

Paurora, nagyon szurkolok Neked, hogy minden rendben legyen most is, és a terhesség végéig is, meg persze utána is. Elhiszem, hogy tartasz a vizsgálattól, szerintem ez természetes, de ne aggódj, imádkozz, ahogy eddig is. Én is ezt teszem amúgy :)!

Magdipeti, jujj akkor Neked is nagyon szorítok jövő héten :)! Hátha most lesz az a bűvös inszem, amikor sikerülni fog, sikerülnie kell ;)!

Echo, évike mi újság Nálatok, teszteltetek újat? Izgulok értetek nagyon :)!
lexi01
Budapest
 
 


@janula:


Hogy mikor menjek és hogy kell-e még a gélt feltenni este.

puszi.
gabci75
Érd
 
 


Gabci,

én úgy tudom, mindenképp menni kell a megadott időben, ha megjön, ha nem. Azt is mondták, hogy mindenképp használni kell az Utrot, szerintem a gélt is. De majd írj, mit mondott Dr. M.!
janula
 
 


Na itt vagyok!!!

Szóval nem kell használnom a gélt,ha nagyon vérzek,és én vérzek sajnos. De csütörtökön reggek vv.-re menjek és majd megbeszéljük a továbbiakat.

Ez van sajnos!!!!

De a többieknek szurkolok ezerrel,remélem azért valakinek sikerül!!!!!

Puszi!!
gabci75
Érd
 
 


Szia Gabci

Hát nem ezt beszéltük meg azt tudod csajszi. Babára gyúrtunk nem mensire. De azért van még remény nem mondta a doki vagy most már tuti nem lehetsz kismami??????
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok..Ezt nem hiszem el Gabci.....De még hátha,tudod,a remény hal meg utoljára.Megvolt az első vérvételem,pénteken megyek 2.vv-re.Nem csináltam tesztet,vérvételes nénivel beszélgettem,azt ajánlotta,hogy csütörtök reggel csináljak,és ha ott lenne ugyan úgy a halovány csíkocskám,akkor már egy cseppet örülhetek.De nem iszunk a medve bőrére.A vérvétel tuti lesz pénteken...Most nagyon ideges lettem,Gabci teljesen kivagyok.... Edina holnap a te napod lesz,reméljük a legjobbakat,szorítunk neked...Puszi.
évike1224
 
 


Sziasztok lányok!

Gabci, sajnálom ezt a vérzés dolgot :( remélem nem csüggedtél el nagyon. Neked ez hányadik kezelés volt? Csak kitartást tudok neked kívánni és, hogy sikerüljön magadban lerendezni lelkileg ezeket a dolgokat. 

edina, echo, majd a vérvétel mondja meg a tutit, ezt ne felejtsétek el!! Holnap már szerda van :)
úúúr isten, tényleg minden nap van kiért izgulni :)de ez jó!!!

Lányok, segítsetek nekem légyszi: ma délután megjött 27 napra. Csütörtökön megyek vérvételre, délre pedig Murberhez. Ugye addig is szúrnom kell tovább a Gonapeptylt???? CSak mert menzeszről egy szót sem beszéltünk vele...jaj, mindenen úgy be tudok már parázni..!!! Köszönöm!

paurora, a Reálban tesztet venni? :) nahát, ezt meg fogom nézni én is! :)

pusziii


cicmorgo
 
 


Szia Cicmorgó

A gonát folyamatosan kell szurni a mensi alatt is. van akinek meg sem jön a szuritól van akinek meg késik de nem szabad abba hagyni egy napra sem. Szóval hajrá szuri nőjenek a petécskék és szaporodjanak ...
edina71
Budapest
 
 


Lányok köszönöm mindenkinek az együttérzést és a támogatást,Edina főleg neked mert te ott voltál végig mellettem együtt mentünk mindíg és sokat segítettél nekem!!!
Kívánom hogy sikerüljön neked és a többieknek is én majd 3hónap múlva csatlakouom hozzátok!!!!

Cicmorgó!!!!

Akkor csütörtökön találkozunk én is megyek vv.-re és utána Murberhoz is ugyhogy délig ott leszek tuti.
Valami ismertető jelet adj majd hogy be tudjalak azonosítani.
Nekem hosszó fekete hajam van még nem tudom mibe megyek de holap este megírom majd.

Puszi és mégegyszer köszönök mindent!!!

gabci75
Érd
 
 


Sziasztok Lányok! 
Az újak már nem nagyon ismernek, de mi is a klinikának köszönhetjük kislányunkat. 
Olvasom a topicot és veletek sírok nevetek, de időm nem nagyon van írni. 
A tesztekkel kapcsolatban szeretnék egy oldalt megosztani: f a s t e s t . h u. Innen lehet jó áron érzékeny tesztet rendelni. Budapesten belül elég hamar meg lehet oldani a személyes átvételt. 
További babásodást kívánok! Hajrá gólyák! Babócák! 
kamilla04
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?