2014.02.25 20:51
Nah ezt én sem értettem, mi az a bandázs, de így már világos.
Voltam plázázni ma, néztem kismama ruhákat, igaz csak a C&Aban találtam ilyen kiemelt kategóriát, de hát siralmas... Volt szűk farmer, 12ezerért, meg póló szett 5ezerért,de annyira snassz: fekete meg fehér:( néhány kockás tunika, és ennyi. Majd még azért nézelődök máskor is hátha. Viszont ami utána jutott eszembe, azt meg sem néztem jobban, volt farmerszoknya is pocakosban, lehet egy olyat kéne venni és ahhoz minden felsőmet tudom még hordani... Valszleg az sem volt olcsó.
Viszont vettem két egyenes vonalú ruhát, amibe fér pocak, springfield leárazva 3ezerért, meg egy H&M basic pamut szintén annyiért. Egy darabig ezzel elleszek asszem:)
Hajni, nagyon kíváncsiak vagyunk mi volt az UH-n!
Hú Gabi ez a londoni téma tényleg nem egyszerű, mondjuk azok a betegségek amiket írtál nyilván azok sem. De hogy még így sem figyelnek rád egy kicsit jobban ez a legfurább. Azért irigyellek a tesód miatt, már hogy minden meg tudsz tőle kérdezni, az jó lehet. Nekem is van egy miskolci védőnő barátnőm, de ritkán beszélek vele, amikor anyuéknál járunk és ugy még senki sem tudja mi a helyzet, de majd kikérdezem. Egyébként meg jól teszed, hogy ilyen helyzetben azért itthon is megnézeted magad, de nyilván ott is születik sok baba, és ők is kihordják valahogy, még ha kevesebb törődéssel is. Azért Afrikába ne menjetek, az nagyon messze van
Ki is volt aki jár úszni? Dejó, téged is irigyellek kicsit, meg a szaunázás miatt is, járj helyettem is légyszi! Amúgy én is várom a jóváhagyást a dokitól majd, hogy mehetek vissza jógázni, már várnak az oktatók akikhez jártam, most indul egy jóga kezdő kettes tanfolyam, amire el fogok menni, mert az egyes is nagyon tetszett. A gerincjóga is hiányzik, érzem a hátamon-nyakamon. Irodai meló hajrá!
2014.02.25 20:54
2014.02.25 21:01
2014.02.25 21:22
2014.02.25 21:29
2014.02.25 22:37
2014.02.26 08:08
2014.02.26 08:16
2014.02.26 08:29
2014.02.26 08:34
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek.
Elég sokat kellett visszaolvasnom, jó látni, hogy ilyen aktív kis csoportba kerültem.
Kajálás: húst én se nagyon eszek. Se sülve, se főve, se pörköltnek, sehogy. Egyszerűen már fordul is a gyomrom tőle. Pedig előtte húst hússal ettem. Ellenben most rengeteg tejet iszok.
A hányingerem még mindig a régi, egy szemmel se jobb. Igazán vége lehetne már, mert nagyon unom. Útálok elmenni vendégségbe is, mert nem tudok enni semmit.
Nem tudom, ma hogy fogok megküzdeni anyósom töltött káposztájával. Eddig faltam amíg volt. Most érdekes lesz.
Én már kezdetektől kismama nadrágot hordok (kölcsönbe kaptam 3 db-ot), nagyon kényelmesek. A rendes farmerok nyomták a hasam. Most felvettem a régi farmerszoknyámat, de 1-2 hét és már ezt se fogom tudni felvenni. Úgyhogy nekem is vásárolnom kell.
Tök jó olvasni a jó híreket az ultrahangokról, nekem még keddig ki kell bírnom, én akkor megyek.
Kitartást mindenkinek!
U.i.: ma reggeli pocakkép beszúrva
2014.02.26 08:34
2014.02.26 08:44
Sziasztok!
Az 5D ultrahangra vajon mennyi lehet az előjegyési idő? Mindegy, melyik klinikán...
Egy kicsit összezavarodtam a tegnapi orvosi vizsgálat után. Az utolsó menzeszem első napja 2013.12.17-én volt, 5 napos, 24 naponként jött meg. A kalkulátorok 99%-a szerint 10 hetes terhes vagyok, de tegnap az orvosom azt mondta, csak 9 hetes 3 napos. Elvileg a 4 nap eltérés nem sok, de a 12.heti ultrahangnál és mellette a genetikai vérvizsgálat miatt nem iagzán mindegy, mert a vérvizsgálatot azt mondták, csak a 12.héten lehet elvégezni... Akkor ma 10 hetes (2 napos) vagy 9 hetes 4 napos terhes vagyok?? (Jan.31-én voltam első hüvelyi ultrahangon, akkor 7,2 mm, 02.25-én már 33 mm volt a baba.) Szerintetek???
Az asszisztens elvileg ma telefonál az ultrahang-időpont miatt, de teganp este óta ezen idegesítem magam... Ráadául a kalkulátorok mind szept.23.24-re írnak ki, de az egyik 9hetesnek titulál (de mondjuk ott a mensi utolsó napját kellett megadni).
2014.02.26 09:42
Sziasztok!
Napsütéses napocskát mindenkinek!
Szandra, megnéztem az egyik kismamaruha boltot, itt van zuglóban, egyszer ellógok ebédidőben és benézek. Nekem is van farmerszoknyám, ma jutott eszembe, és talán még pár hétig rám is fog jönni, bár már nem az a tutti komfortos, de sajnos már más sem az. Mai cucc pamutnaci, derékgumi csípőre gyűrve hosszú pulóver. Nálam ez szokásos gönc, így fel sem tűnik senkinek, csak már a pamutnaciból is van amelyiknek túl szoros a derékgumija.
Barbara! Mint megtudtuk az 5D csak a mátyásföldi klinikán van, és igen elég hosszú a várakozási idő, én egy hónappal ezelőtt kértem időpontot, akkor még volt, hálálkodott is a nő, hogy derendes vagyok:D A nődokim jelezte, hogy ez a helyzet, telefonáljak mielőbb. Máshova nem tudom mennyi a várakozás, de ilyen készülék tényleg csak itt van. Persze máshol is csinálják másféle UH-val, valószínűleg az is épp elé modern. Pl. az istenhegyi klinikán, ott meg az a jó, hogy a labor megvárható, mert az ott van helyben, kollégám tavaly ott volt a párjával, fél óra múlva meg is kapták az eredményt.
A genetikain majd pár nap eltéréssel meg tudják mondani az idejét, de amit a doki mond, azt én elfogadnám. A kalkulátorok sztenderd algoritmusokkal számolnak, és mindenkinek egyedi a menszesze is meg a babája is.
A párom ma megint rákezdett az ehetnél már valami rendeset témára, mondom pénteken kiírtam egy nap szabit, mert fáradt vagyok, majd főzök valamit akkor, de húst... Ehhh hát nem érti, hogy nem bírok húst enni??? Azért neki csinálok valami normális kaját, magamnak is majd kitalálok valamit az egész heti nokedlis paprikás krumpli után. Az lemegy, és jól esik, nem tehetek róla. Igaz pár napja vettünk erdélyi kefírt az auchanban, az nagyon ízlett, lehet beugrom pár darabért, csak a múltkor ugyanígy vettem 6 doboz joghurtot, aztán a végén 4ből sütit sütöttem, a maradék kettőt meg kidobtam, mert lejárt.
2014.02.26 10:18
Eufemia: Köszi! Megpróbáljuk, majd kigondoljuk, mikor lenne jó... valamikor tavaszi szünetbe, ha belefér a klinikán is. Jó lenne, ha a férjem kislánya is ott lenne, nagyon örült a babahírnek, amikor pénteken elmondtuk neki!
Enni én se tudok, csak gyümiket, meg levest. Ami szilárd, az a pogácsánál gyakorlatilag megáll, néha kívánok meg egy kis péksüteményt, de az se az az ölni-tudnék-érte kívánósság, inkább csak az illata miatt. Máskor a falra mászok a kajaszagoktól, főzni meg szinte abszolút nem. Ebből a szempontból szerencsés vagyok, mert anyósom főz mostanában mindig, engem ebből a szempontból kímél. Tegnapelőtt sikerült ennem 2 (!!) tányér sóskafőzeléket, meg is lepődtem rendesen, hogy ennyit enni???!!! Én?! Én eddig -2 kilónál tartok kb, én is "kisebb" túlsúllyal kezdtem a babázást. (83,5) Mondjuk, a 178 centimhez elfér, annyira nem gáz... A férjem meg szereti...
A kefírt én nem szeretem, újabban a joghurtot se nagyon eszem, hetekkel ezelőtt ittam tejet orrba-szájba, meg kakaót, de most már ezek se nagyon mennek... Az émelygés még mindig 0-24-órás, már vágom a centit, hátha elmúlik a 12.héten...!
2014.02.26 10:39
2014.02.26 10:42
2014.02.26 10:58
2014.02.26 11:04
2014.02.26 11:07
2014.02.26 11:30
2014.02.26 12:52
2014.02.26 14:32
2014.02.26 14:42
2014.02.26 14:49
2014.02.26 15:08
2014.02.26 15:19
2014.02.26 17:06
2014.02.26 17:08
2014.02.26 17:24
2014.02.26 17:46
2014.02.26 18:33
2014.02.26 18:43
Nos Lányok, talán valakinek furcsán hangzik, hogy én nem azért megyek genetikai vizsgálatra, mert mozizni szeretném a magzatomat, hanem, hogy megbizonyosodjak róla, minden rendben van vele. És a leendő gyermekem egészsége minden pénzt megér, már amit elő tudok teremteni. Én a modern technológiákban is bízom, iszonyatosan gyorsan fejlődnek ezek a dolgok, és ha megfelelő emberek használják, biztosan jobb eredményeket lehet produkálni. Jelen esetben ugye pontosabbakat.
Tudom, hogy jóval fiatalabbak vagytok nálam, és nálatok még nincs akkora kockázata a bizonyos rendellenességknek, de miután a fiatal kismamáknak nem automatikusan ajánlják az orvosaik az ilyen szűréseket, el sem mennek, talán mert nem is tudnak róla, és így a statisztikák az ő irányukba mozdul el. A klinika honlapján azt írják, hogy pont emiatt minden kismamának ajánlják a szűrést. Okés, nem olcsó ezt én is aláírom. Én nem fogok felvételt kérni 10ezerért, egy fotót igen egy ezresért, az bőven elég, a csemetémet meg majd láthatom elég sokáig az életben.
A kuponokkal viszont csak óvatosan, a fele jónak tűnő kedvezmény, a valóságban fele annyira lesz jó, és bárhova regisztráltok, megadjátok az adataitokat, rengeteg kéretlen telefont és emailt kaphattok ezáltal, mert ezeket az adatbázisokat jó pénzért értékesítik és más cégek is majd el akarnak adni ezt-azt. Akit nem zavar az ilyen jellegű zaklatás, annak hajrá, de hátha valaki érti mire gondolok
Nah futok chikung órára, kéthetente van ennyi mozgás nekem is jár, aztán meditációs technikákat tanulok egy órában, ez az én heti kikapcsolódásom. Szép estét!
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|