Új privát üzeneted érkezett!

hajni: Gratula a csíkocskákhoz, nem lesz túl nagy a korkülönbség a két gyerek között. De gondolom nem bánod, így is akartátok. Nálunk sajnos már az 5 év korkülönbség a cél, remélem ennél több már tényleg nem lesz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Köszike Vicky!!!Mi nagyon szerencsések vagyunk, Nóra és a Pocaklakónk is első próbálkozásra megfogant Nem akartunk nagy korkülönbséget, de azt sem hittem, hogy megint ilyen szerencsések leszünk!!!Szorítok Mindenkinek, hogy 2014 ne csak a mi évünk legyen!!!!

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hajni1980
Répcelak
 
 


Hajni gratulálok a bébihez!
csepp24
 
 

 
 

Nálunk szeptemberben múlt 1 éve megint, hogy próbálkozunk. Lassan lehet hogy megint elgondolkozom az inszemen, bár nagyon megterhelő mind hormonálisan, mind anyagilag. Tényleg szerencsés, akinek ez könnyebben megy.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hajni: gratulálok!! :)

Hát igen,nagyon szerencsés,akinek ennyire könnyen megy...

21 hónapja menstruálok,és nem védekezünk,minden hónapban nézem ovu teszttel is a történéseket,de nem fogant eddig baba.

Sőt,9 éve nem védekeztünk egyszer sem,és soha nem volt spontán terhességem :(

Itt a lányunk 5 év próbálkozás után a 2.lombikból,de nagyon vágy(t)unk spontán babára,mi nem lombikozunk többet.
Ha nincs csodababa,nincs kistesó sem. Már más a hozzáállásunk a dologhoz,Isten ajándékát szeretnénk megkapni,nem avatkozunk bele többet a természet dolgába!

Minden hónapban bizakodtunk,hogy TALÁN MOST!! De nem,eddig semmi..
Férjem is azt mondja,szerinte most fog sikerülni,de én már csak 90%-ig tudok bízni,ott lebeg a szemem előtt a sok éves sikertelenség.Szerencsére a pozitív hozzáállásom még erősebb ennél, különben teszteket se vennék már :)

Drukkolok mindenkinek,hogy mihamarabb ++ terhességi tesztet tarthassatok a kezetekben!

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Teljesen elvetitek a lombikot? Gondolom eléggé megterhelő. Na meg azért tényleg beavatkozunk a természet folyamatába. Nálunk is az van, hogy én gondolkozom az inszemen, apa azt mondja ha nem jón spontán, akkor nem lesz tesó. Hát nem tudom. A pici is jó lenne, de ez a relatíve nyuglom sem rossz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 



Hajni, gratulálok!
Szerintem anno mindannyiunk reménykedett benne, hogy olyan szerencsés lesz, mint te és elsőre összejön. A sógoromék is így voltak, gondoltak egyet hogy jöhet a baba és 2 hét múlva már pozitív is volt a teszt... meg a második gyereknél is (sajnos ő 14 hetesen elment) és a harmadiknál is (már 20 hetes terhes). Úgy irigylem őket! :)
Eszti, Viki! Csak pozitívan! Amikor épp kiborulnék arra gondolok hogy nektek is összejött :)
Nálunk csend és hullaszag, munka és nyelvtanulás ezerrel.
Lányok! Ti mit gondoltok az örökbefogadásról? Karácsonykor otthon voltunk és anyám addig mondogatta hogy ha mindig a tökéletes hormonértékekre várunk akkor sosem vágunk bele [értsétek, mivel a betegségeimről tud, de nem akartuk elmondani nekik hogy próbálkozunk hogy ne "szenvedjenek" havonta ők is, azt mondtuk h amíg nincsenek teljesen rendben a hormonjaim addig nem próbálkozunk], hogy végül elmondtam neki (így, több mint egy év után) hogy hát mi próbálkozunk... Na erre bepörgött (ezt sem akartam, engem ne kérdezgessen, meg ne adjon tanácsokat, még jobban szenvedek tőle) hogy azonnal fel kellene iratkozni mert 4-5 év míg csecsemőt "kap" az ember. Tőlem nem áll annyira távol ez a dolog [legalább is azt hittem eddig, amíg bele nem gondoltam], ugyanis a legkisebb hugom (5. gyerek) örökbefogadott, 1 éves volt, amikor a szüleim megismerték (kórházban volt) és eldöntötték (velünk, tesókkal megbeszélve) hogy örökbefogadják. Nekem olyan, mint az édestestvérem, annyira szeretem és annyi szeretetet kapok tőle, de most hogy előjött a téma hirtelen csak annyit tudok mondani hogy én nem vagyok biztos benne hogy szeretnék örökbefogadni, nem azért mert nem tudnám más gyerekét annyira szeretni, mint a sajátomat, hanem mert ki tudja honnan jön, miket hoz magával... a hugommal szerencsénk volt (úgymond), egy tündér. De ez azért nem 100%. Szóval most elgondolkodtam. De jó, hogy visszajöttünk mos kicsit Pestről mert megint beletemezkedhetek az egyéb tennivalóimba... De érdekel a véleményetek.

Kép
samimi
 
 


Hajni, gratula!

es csak az elottem szolokhoz tudok csatlakozni, hogy hihetetlen szerencses vagy h. elsore sikerult.

Samimi, en nem tudom mit tennek, egyelore nem gondolkozunk ilyenben, es azt hiszem nem is tudnam elkepzelni, nem is akarnam, azon okok miatt amit emlitettel.
de ugye idovel az ember velemenye valtozhat..

20140211131327
 
 


Nem tudom mit gondolnék az örökbe fogadásról, ha nem lenne már egy sajátom. Még hozzá is nehéz volt hozzászokni, pedig volt rá 9 hónapom. Meg nálam volt szülés utáni depresszió, még azt a gyereket sem éreztem magaménak, akit én szültem meg. Mondjuk a tesónál rögtön segítséget kérnék. De a témára visszatérve, szerintem mi nem mennénk bele. Ha nem lenne Barbus, akkor talán. És inkább megpróbálnék nyílt örökbefogadásba belemenni, akkor megismerheted a szülőt/ket.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

Hajni gratulálok a két csíkoscskádnak!
Remélem most már megtörik ezzel a pozitív tesztel a topicban a sok-sok negatív tesztek sorozata


Nálunk sincs semmi, dolgozunk, ovizunk, bölcsizünk. Mindannyian nagyon jól beleszoktunk az új életünkbe, de azért eléggé monoton és fárasztó lett.

Kisbaba téren nálunk sincs semmi, de nem is nagyon koncentrálunk  a dologra. Nekem megint 2 hónap után jött meg legutóbb, de remélem most jön nomálisan (vagy azért még se jöjjön), mert időben múlt héten volt peteérésem (előtte voltunk együtt 2 nappal).


Bocsánat, hogy ilyen ritkán jövök, a gépem is rossz lett, úgyhogy csak nagyon ritkán is tudok olvasni is, de mindenkinek szívből drukkolok.




Utólag Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, főleg sok-sok kismamit a fórumnak!

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!!!Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakatNagyon szerencsések vagyuk, hogy mindkét babónk elsőre összejött!!!!Tesóméknál 3 gyerek van,az ikrek 5 évre lettek lombikra,nagyon sokat küzdöttek értük, de csajok,rá 3 évre spontán terhes lett!!!A tesztem egyre erősebb,kedden megyünk dokihoz,szorítsatok!!!!

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hajni1980
Répcelak
 
 


Hajni: ezek nagyon egyértelműen pozitívak,úgyhogy nyugi :)


Képzeljétek,hogy jártam!
Már a 17.napomon vagyok,ebben a hónapban elég furcsa dolog történt: nem tapasztaltam peteérést a teszttel,azaz nem lett pozitív... Eddig 14-15.napokon pozitív volt,most nem lett elég erős 14-én,és vissza is halványodott...

Előző ciklus óta fájnak a cicik,pár napja már a mellbimbó is érzékeny.
Mikor megjött,előtte még csináltam tesztet (szép karácsonyi ajándék lett volna 25-ére),de totál negatív lett!
Azóta csináltam még egy tesztet,hogy hátha mégis,de az is negatív lett.

Mivel azóta sem múlt el a mellfájás,a hónaljam is nagyon fáj,ezért ma is teszteltem...
Elég fura lett az eredmény,mert a tesztcsík elmosódott lett,de rózsaszín,ahogy kell,azóta is olyan.
Eléggé halvány fotózva,de azért látszik.

A felső ovulációs teszt,csak az összehasonlítás miatt raktam oda,az alsó a mai terhességi teszt:



MÉG HA ez pozitívnak is számítana,akkor se tudom,mennyire lenne normális 6 hetes kor elmúltával egy ennyire halovány teszt,korábban (6 napja) meg ki sem mutatta...

Megismételtem a tesztet,először totál negatívnak láttam,aztán ezen is előjött egy kis rózsaszín valami a csík helyén.

Szerintetek ilyenkor mi van???


Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Eszti!

Hú, úgy dobog most a szívem miattad...
Szerintem ez pozitív. Én arra tippelnék, hogy mivel amikor meg kellett jönnie, meg utána is negatívak voltak a tesztjeid, volt egy korai peteérésed... Én hallottam már ilyet! Szerintem két teszt nem tévedhet. Igen, valóban halvány, de a barátnőm is ilyen halványat tesztelt, 9. DPO-n (tuti h az volt, mert UH-os pé-figyelése volt előtte).
Halkan gratulálok :)

Kép
samimi
 
 


Eszti,
hat sztem egy kis csoda :)
de menj el  mindenkepp dokihoz! Ha csoda, akkor azert, mert lehet kicsit tamogatni kellene. Ha nem akkor meg azert!
de mindenkepp jelentkezz, es nagyon szeretnek orulni, de nagyon! :)
es csinalj holnap utan is tesztet! a 17. nap eleg korai, nem? en most vagyok a 18. on. ja igen, 1 nappal elotted jarok :) epp msot csinaltam LH tesztet, mert van itthon egy csomo, de meg a tesztcsik sem jott ki, elrontottam :) nem is erdekel, de ha tudtam volna h. itt latok 2 csikos tesztet, hat nem csinalok :D


En is ugy orulnek egy ilyennek, es nagyon nagyon remenykedem h. esetleg most spontan sikerult!!

nincsenek semmilyen tuneteim a szokasoson kivul.. pl a mellfajdalom ami kicsit zavar is mert felek h. vmi nem jo. aztan a hasgorcsok, szinten h. vmi nem jo :(
de nem tudom volt e tuszorepedesem, peteeres, mert nem neztem meg. Mert gondoltam letojom, en nem fogok mar rugozni rajta. karacsonkor kicsit kikattantam, be is szurattam a fulem, stresszoldaskent.
Bar most neztem a homet, es ket napja reggel 37, remelem holnap is magas, es akkor tuti volt pé. szoval minden rendben van :)
20140211131327
 
 


Samimi: ha ez valami/valaki,csakis előző ciklusól jöhetett,az viszont durva lenne,hisz ez a ciklus már 17 napja tart... :shock:
fogalmam sincs,mi lehet ez,csak úgy megérzésből csináltam a tesztet,pedig megjött,és rendesen meg is volt...

na,aludtam másfél órát gyerkőccel :D

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


szóval ebből a ciklusól nem lehet pozitív teszt,max. az előzőből lehetne egy kimutathatatlan...
olvastam olyat,hogy 6.héten még mindig nem mutatta a teszt,UH meg már igen...

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Nekem van ismerősöm, akiknél egy mensi alatt készült gyerek született. Nálatok nem lehetett semmi ilyen? Vagy nem volt akciózás?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


...
beku
Budapest
 
 


*bocsi,téves :)
beku
Budapest
 
 


Vicky: hát mensi alatt tuti nem sikerült nekünk,de egyszer a vélt peteérés után még adhattunk esélyt a dolognak,de nem tudom,mikor...
Mindenesetre sajnos kétlem,hogy lenne valami ennyi idő után...

Mielőtt megjött,eléggé feszült a méhem,mintha nőtt is volna,mint terhesség elején szokott,a mellem/hónaljam azóta is feszül-fáj,az álmosságot viszont betudhatom annak,hogy sokszor feküdtünk nagyon későn (bőven éjfél után),de azért jólesett du. 90 perces csicsis... :D :D
lett volna egy sokkal későbbi peteérés még menstruáció előtt,amit nem figyeltünk,és akkor jött volna össze??

Na mindegy,a mai két teszt mellé kaptam egyet a boltból,ezt vagy holnap reggel csinálom meg,vagy pár nap múlva -ha bírok várni,de sok jót nem várok tőle,nekem ez a nagyon halvány dolog inkább elmúlóban levőre utal,ha volt is valami/lett volna... (3,5 évvel ezelőtti tapasztalat...)
túl sok a furcsaság,pl. hogy megjött,és előtte-utána csupa negatív teszt,erre másik ciklus közepén meg pozitív,mikor még csak most lett volna 2-3 napja a peteérés ebben a hónapban??

Ha van valaki a pocakban,akkor csakis isteni csoda!!!!

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Eszti, csodak marpedig vannak! ;)
20140211131327
 
 


:) :)

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Eszti, én is korai vagy nagyon késői peteérésre gondoltam. Mensi előtt pár nappal, vagy utána rögtön... Nem tudom, de nagyon szurkolok!

Kép
samimi
 
 


Negatív...
nem tudom,mi lehetett ez,két teszt volt "pozitív",de nagyon halványan,talán csak alindult megint valami....

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


eszti, en ilyet meg soha nem tapasztaltam, ez is vmi. Azert meg ne add fel .
20140211131327
 
 


Eszti

Most olvatalak végig Titeket. hát sajnálom, nekem nem fura , volt sajna nálam is ilyen, az elmúlt fél évben 2x is :(. Írni is akartam Nektek, hogy ne vegyetek Romed tesztet, mert mindkettőnél full pozitív volt  a tesztem , de látom Te nem azzal teszteltél.
Nekem, Zalán előtt, mikor volt ilyen halvány csíkoscskám, mentem dokihoz, de nem látott semmit, és mondta, hogy valószínű meg fog jönni, és a mensi után két hétig még ne teszteljek, mert még utána is kimutathatja az elmúlt terhességet.
Azért még tesztelnék helyedben egy pár nap múlva, hátha mégis van valaki a pocódban :)

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok, én is meg vagyok :)
Eszti, szuper lenne, ha lenne valaki, mindig nézem, hogy mik a fejlemények, és alig várom a jó hìrt. Mint Hajniét. Ugyan a sárga irìgység megesz és csalódott vagyok, hogy, akkor másnak miért nem lehet akár picivel egyszerűbb a gyermekáldás, de mindegy. Várom, hogy megjöjjön, ma vagyok a 21.napon. Remélem nem késik sokat és hétköznap jön meg, hogy hìvhassam a Kaálit.
Azért is nem ìrtam, mert az álló vìz hozzánk képest zuhatag.

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


Orsi: érdekes,nem először hallok erről a Romed nevű tesztről,ami nem mutat ki terhességet,vagy más módon csapja be a használóját...
több mint egy éve rendelek egy helyről tesztet,eddig megbízható volt,és végülis nem rendes csíkként jelent meg a rózsaszín,tehát lehet,hogy tényleg nem mutatott "pozitívat",de a 2.teszt is ilyen lett,mint amiről felraktam a képet,aztán hozott férjem egy harmadik tesztet,azt másnap reggel csináltam,és nekem totál negatívnak tűnik,és inkább ez áll közel a valósághoz,attól tartok :)

Helenka: igen,ahhoz szoktunk inkább,hogy akkor jön fórumra valaki,ha már próbálkozik kis ideje (min.pár hónap),és keres olyanokat,akikkel együtt izgulhat a pozitív teszt miatt.
Ritka,hogy olyasvalaki jön,akinek már az első terhesség is "csettintésre" sikerült,és még nem is kezdett újra próbálkozni,és oka sincs az aggodalomra :)
Ezt el kell fogadni,hogy sokan vannak,akiknek elég a babára gondolni,máris a pocakban van,míg mi is 5 évet vártunk az első pozitív tesztre,most megint lassan 2 éve az újra,és elsőre is csak lombikkal ment...
Sajnos nem mindenkinek megy könnyen,de ilyenkor arra gondolok,hogy régen aki meddő volt,az "az is maradt",esetleg sosem lett gyereke,ha meg igen,az hatalmas csoda volt,azaz nem tudtak ezzel mit kezdeni,és milyen jó,hogy manapság a meddőség is már "gyógyítható" sok esetben,pl. kiderül az inzulinrezisztencia (nálam most derült ki), vagy az összenövések szétszedésével "átjárhatóvá" válik a nő,és sikerül spontán,vagy szimplán a hormonjait kell helyretenni,vagy csak figyelni az ovuláiót,esetleg tüszőrepesztő szurit beadni :)
Már írtam szerintem,de az irigységnek (az atya szerint,akihez járunk) más a definíciója,hisz azt jelenti,a máséra vágyni,pedig Te saját tesztre,saját babára vágysz,nem a másikét szeretnéd,így max. arra érzel vágyat,hogy egyszer majd Neked is ott legyen a saját babácskád :)
Vallási okokból sem szeretnék már mesterséges módon babát,inkább valóban isteni csodára vágyom,talán ezek a tesztek jelek voltak,amik türelemre intenek! Sokan azt érezhetik,könnyen beszélek,hisz a műtéteknek,és rengeteg szurinak "köszönhetően" itt a lányom,de higgyétek el, amint megtudjátok,milyen érzés az anyaság,még erősebb a vágy,amikor újra babát szeretnétek!
Biztosan van oka,hogy mi sem kaptuk meg Őt előbb,minden pontosan úgy alakul,ahogy az a legjobb! pl.akiket meddőségi kezelés elején otthagy a férjük,azoknak talán jobb,hogy nem jött még össze természetesen,ha lehet ilyet mondani! (Én furcsa jelenség vagyok,mert még akkor is akartam volna a babát,ha tudom,hogy elhagy a "kedves"...)

Szóval fel a fejjel,sokkal jobb,ha kiderül,miért nem jön a baba,mert manapság már sok mindennel tudnak segíteni,és még spontán is lehetségessé válik,nem egy esetben tapasztaltam magam körül :) A nehézségek,akadályok meg azért vannak,hogy leküzdjük őket,és SOKKKKKKAL boldogabbak legyünk utána kis családunkban,mint akiknek csak úgy összejön! ;) minden áldott nap hálás vagyok,hogy itt van a gyermekem! :)

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Helenka, dejo hasonlat :)
Ne aggodj, egyszercsak minden beindul, es nem gyozod majd kozvetiteni :)

Nalamis semmi, ill. nem varom vmkor a jovo heten.. azt sem tudom pontosan mikor, minden egy nagy meglepi:) de a legjobb ugye az elmaradt mensi lenne :) ecsut. ota merem a homet, mert nagyon fajtak a melleim, es attol tartottam h. azert mert nincs progitermeles, gondoltam meressel ellenorzom, 3 napig 37 volt, ma reggelre (elvileg dpo7) leesett 2 tizedet, ami akar igeretes is lehet, ha majd emelkedik es nem egy korai ill rovid ciklussal talalom szemben magam , ugy kedd korul.

Arra meg emlekszem h. volt nyak szilveszter este, de mivel meg elotte es utana pedig mindennap egyuttvoltunk, nem tudtam megfigyelni hasonlot, igy tenyleg lovesem nincs h. miikor nem kellene megjonnie..
Azt tudom h. a hormonok nagyon kicsesztek velem, marmint az etvagyammal..a rozsda hozzam kepest semmi.. Mult heten 2x ettem sutit a munkahelyi bufeben (nyilvan nem szoktam sutizni , kb havonta 1x).. Baratnoimmel voltunk vacsizni tegnap ( parostul) hat ok mar jollaktak en meg mondtam h meg semmit nem erzek..es utan meg jott a desszert.. amit szinten befaltam..
Mensi elott szoktam ilyen ehenkorasz lenne, de ez meg ahhoz kepest is tulzas.. szoval tuti a hormonok. Es johet a dieta, torna :) Ja, vagy ennyira hatnak a tuk a fulemben : irto nyugodt vagyok :)
20140211131327
 
 


Eszti mi újság?

Azt szeretném kérdezni, hogy ovu tesztet vehetek a patikában is? Még nem használtam soha, de most szeretném kipróbálni. 

csepp24
 
 


Csepp: egyelőre semmi új a negatív teszt után,de a cicik még mindig nagyon fájnak,szóval férjem most hoz egy még újabb tesztet a patikából,holnap reggel megcsinálom :)

Szerintem semmi se lesz rajta,bár így még sosem jártam,hogy színes valamit láttam volna 2 egymás utáni teszten is (nem Romed),aztán meg egy negatív másnap,miközben nincs baba...
Minimális esélyt látok csak babára,talán még annyit sem,ez az utsó esély,aztán elfogadom,hogy csak vicceltek a tesztek,vagy csak nekiindult valami,és meggondolta magát :D

Ovulációs tesztet patikában is vehetsz,vagy drogériákban,de talán még A-chan-T-sco akármelyikében is,ezek elég drágák,drogériában van esély olcsóbbat is találni (még azt is drágállom),én neten (vatera) veszem fillérekért,és beváltak :)
Arra figyelj,ami fontos,hogy ennél nem az a pozitív,amin két csík van (nekem mindig van 2),hanem amikor az előbukkanó csík minimum annyira erős,mint az alapból rajta levő csík,vagy annál erősebb!!
Tehát ha ezt tapasztalod,akkor 24-36 órán belül van valamikor az ovuláció :)
Ezután szépen napról-napra visszahalványodik a teszt,ez már mind negatívnak tekinthető.

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Köszönöm a  választ!
Drukkolok, hogy azért mégis csak pozitív legyen az a teszt!
csepp24
 
 


Köszi! :)
annyit érzek még,hogy nagyon fájdogál napok óta a jobb petefészkem környéke,leginkább a medencecsontom egy része a hasam mellett..
Remélem nem megint cisztáim vannak!

Reggel tesztelek,majd írok!

Eszti

Kép
incifinci2
 
 



Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Sziasztok!

Ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok! Bár mi még nem álltunk rá a konkrét akciózásra :) de még idén nagyon szeretnénk babát.

Kicsit rólunk: hat éve ismerjük egymást, két éve házasok vagyunk. Tavaly tavasszal teszteltem életemben először pozitívat. Nagyon meglepett, mert védekezés mellett sikerült mindezt. Sajnos egy hónappal később spontán elvetéltem. Vártunk egy kicsit, hogy regenerálódjon a szervezetem, aztán a következő próbálkozás alkalmával elsőre összejött a baba ismét. Vele 12 hetesen vetéltem el műszeres befejezés mellett. Mindeddig a sebeimet nyalogattam és mélységes önsajnálatba zuhantam. Genetikai tanácsadásra járunk, az első konzultáció alkalmával kaptunk egy rakás "házi feladatot", most ezeken megyünk végig, aztán ha minden eredményünk rendben, talán márciusban ismét próbálkozhatunk.
Viszont úgy döntöttem, hogy előbújok a csigaházamból, nem én vagyok az első, sem az utolsó a történelemben, talpra kell állni, nincs olyan, hogy nem sikerül. A genetikai tanácsadáson szóba jött - említés szintjén - a lombik lehetősége is, feltéve, ha valami genetikai eredetű gond van. Eleinte teljes mértékben elutasítottam a lombikot, mára viszont már úgy vagyok vele, hogy természetesen bármit bevállalunk a cél érdekében, csak végre problémamentesen kihordhassak egy babát.
Így állunk most.
Hajrá mindenkinek! :)

Nóri
nora1988
 
 


Ajjaj! Korábbról megmaradt a vonalzóm. Azt hogyan tudom törölni? Tudja valaki? Már azt sem tudom, hogy hol állítottam be...  Bocsi, eléggé kezdő vagyok!

Nóri
nora1988
 
 


Szia Nóra,üdv itt!

Sajnálom a korábbiakat...!
Nekünk is lombikbabánk van,5 éves várakozás után lett pozitív a tesztem,nekem sajnos nem is sikerült spontán..
Érdemes lenne nagyon alaposan kivizsgáltatnod magad,mert a vetéléseknek rengeteg "oka" lehet,nem csak genetikai!

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Eszter sajnálom! 

Szia Nóra! Nekem az első terhességem halt el a 9. héten. Remélem a genetikai vizsgálat segít. A lombiktól ne félj. Húgomnak december elején volt a 4. beültetése és karácsony előtt egy nappal kapta jó hírt, hogy babát vár.  

Megnéztem a tesztet,. Az lenne még a kérdésem, hogy reggel kell rá pisilni, vagy bármikor. Még soha nem használtam. Jövő héten lesz peteérésem, akkor hétfőn kezdjem el nézni?
csepp24
 
 


Szia Nora, udv itt! Es sajnalom ami tortent, de jol csinalod, fel a fejjel !
De legalabb te tudod h. teherbe tudsz esni, en meg ezt sem mondhatom el magamrol :(

Csepp, LH tesztet du kell csinalni, nem reggel. Legalabbis en igy tudom :) vagy 10 tol vhogy igy, de nem a reggeli. Ez kicsit maskepp mukodik mint a terhes. Es ne igyal elotte sokat es kb 2 orat ne is pisilj. Na akkor lesz jo :) ha sokat iszol, felhigul es nem biztos h. kimutatja rendesen, pl halovany lesz a teszt.
Azert a hcg teszt egyszerubb :)
De majd kitapasztalod hogy a legjobb. Nekem du. 2 -3 korul volt jo mindig, persze ezt csak hetvegen tudtam produkalni. Amugy kesz stressz volt ez is ( marmint odafigyelni az eloirasokra)

Inci, sajnalom! en annyira elhittem!! De csodak vannak!
20140211131327
 
 


Csepp: du.-este érdemes csinálni az LH-tesztet,a lényeg,hogy ne reggel,du.-ra nagyobb a koncentrációja :D
A mellékelt tájékoztató leírja pontosan,ha nem vagy benne biztos!
Én nem csináltam ebből sosem nagy ügyet,amikor épp volt időm babó mellett,akár du. 3-4,vagy este 8-kor,mindig jól mutatta a teszt :)
Persze,hogy összehasonlítható legyen a több napi,érdemes ugyanabban az időpontban kb.
Az ivást se figyeltem,mondjuk én eleve elég keveset iszom -sajnos......


én is sajnálom lányok,ez van :D
Reginand: igen,tudom hogy vannak csodák,csak szeretnék egyet tesközelből szemlélni! :D

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Sziasztok!!!Annyira drukkolok Mindenkinek, hogy csatlakozzatok hozzánk!!!Nagyon szorítok Mindenkinek!!!Íme az első uh képünk, a Pocaklakónkról!!!

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hajni1980
Répcelak
 
 


Sziasztok!
Hajni, még egyszer gratulálok! Remélem hamarosan mi is láthatunk ilyet, mindannyian :)
Eszti sajnálom... Mi újság most veled?
Én most vagyok a 7. DPO-n. Változtattam a vonalzómon, mert a hőgörbém alapján korábban volt pé-m, mint szokott. Tünetem nincs, csak a szokásos dolgok, amik mensi előtt mindig vannak: mellfeszülés, puffadás, kis görcs. Szóval nem lehet tudni, majd a nemvárt napján megtudom, hogy jön vagy sem... Remélem nem fog megjönni.
Most hirtelenjében nagyon pozitív lettem, újra lentületet kaptam, reménykedem. Próbálok így kitartani :)
Küldöm az energiát nektek is! :)

Kép
samimi
 
 


Nem változtatott a vonalzómon, pedig átírtam 28 naposra... :( na mindegy
22-24re nem várom, attól függ hogy mitől lóg :)

Kép
samimi
 
 


Hajni, orulok a jovevenyednek :)


Samimi, hat majdnem egyutt jarunk :) en sem tudom mikorra nem varom, az tudom h. max vasarnap, de lehet pentek, szombat, de lehet ma holnap, nem tudom :)

de epp ugyanazt erzem mint te :( gorcs ,mellfeszules, hasszurka, most egy enyhe emelyges, ami nalam jellemzo mensi elott, neha a gorcsoktol, es szedulok. Puffadni nem , azt nem erzem..

de en is nagyon orulnek egy meglepinek!

Eszti,
en is szeretnem mar testkozelbol megszemlelni:D
reginand1pont0
 
 


Samimi: drukk,hogy ne jöjjön meg! :D

Én egyelőre csak a cicifájást érzem továbbra is,az a nagy fáradtság eltűnt,amikor beájultam gyerkőccel együtt az alvásidőben :)

Szóval várom (???),hogy megjöjjön,és tovább próbálkozzunk :D

Hajni: gratula,nagyon szép! :)

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Samimi: egy nap eltéréssel vagyunk :)

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Ja,és mivel ebben a hónapban nem volt  peteérésem,ezért nem tudom,mikorra (nem) várom pontosan. Az előző ciklusok szép 28 naposak voltak,de mindig volt korábban peteérésem. Mivel kimerülőben vannak a petefészkeim,ez sajnos rosszat is jelenthet.... :?

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Biztos vagy benne, hogy nem volt peteérésed?

Amúgy én nem tudom, hogy ez normális-e, de ez a pozitív hozzáállás úgy jött ki rajtam, mint amikor anno elkezdtünk próbálkozni, tökre izgulok, meg nyugtalan vagoyk és másra se tudok gondolni... Tisztára bediliztem :D

Kép
samimi
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a kedves szavakat! Igazából nekem van egy ilyen fura megérzésem, hogy csupán a szerencsétlen véletlen babrált ki velünk kétszer is és valójában semmi bajunk. Azért merem ezt hinni, mert a terhességeim különböző időpontokban szakadtak meg, tehát ha konkrétan egy kifejezett probléma állna fenn, akkor véleményem szerint közel azonos korú terhességeket veszítettem volna el (figyelitek ezt a laikus eszmefuttatást? :) )

Ha valami mégis okot adhat az aggodalomra, az a hőm. Elkezdtem hőmérőzni a konzultáción javasoltaknak megfelelően és nem vagyok elragadtatva. Igaz a második babánál kaptam progeszteronpótlást, mégis elvetéltem, de attól félek, hogy a babák esetében már a beágyazódásnál gondok lehettek (csak másodjára kvázi szerencsém volt, hogy a 12. hétig húztuk). A hőm ugyanis alacsony. Az alaphőm sem kielégítő, de peteéréskor is csak nagyon minimálisan emelkedik meg. Van peteérés, ez biztos, de szerintem abszurd, hogy a luteális szakaszban mindössze 36.5 fokot mérek maximum. Mindegy, nem akarlak Titeket a részletekkel fárasztani, a lényeg, hogy nagyon bízom a jövőnkben és igyekszem erős maradni :)

Hajni! Gratulálok ezekhez az UH-képekhez!!! Nagyon szééép! :)

Nóri
nora1988
 
 


Ja, és persze nagyon drukkolok mindenkinek, akiknél már erősen aktuális a babásodás!!! ;)

Nóri
nora1988
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?