Új privát üzeneted érkezett!

Halihó,

Judit_78
Ez nem tudom kinek szólt, én nem szoptatok már régóta (sajna) így a problémára sem tudok reagálni....

Timi,
Megjött és eltűnt... Híreket szeretnénk!!!

Zitus,
Szia.... Hány fogacskája van Rékának? Marcinak kettő és érzem felül az újabbat :-))

Barbi,
Nagyon helyes Bence. A könyvekkel én is így vagyok nehéz megállni, hogy napközben ne vegyem elő. De Marci mellet ?:-(

Ytonjudit,
Megint bejött a panaszkodás, Marci 2 napja 19-től reggel fél hétig alszik és csak 1X kel fel éjfélkor enni....

Én búcsúzom mert elutazunk Debrecenbe. Meglátogatjuk az új mediterrán aquapark élményfürdő komplexumot.

puszi és jó hétvégét,

Kriszti

cuiccolo
 
 


Sziasztok!
Nagyon köszönöm nektek a bátorító szavakat. Majd csak lesz valahogy, végülis több százan szülnek naponta. Ha nekik megy nekem is menni fog!
Köszi mégegyszer és jó hétvégét!
sziasztok
Andi
andi77
 
 


Hallo!
Elég tré a mai napunk...sírás a köbön.Pedig már kibújt a fog hegye...amig teljesen ki nem nött addig most sírunk minden nap??

Judit78, az én kezem minden télen kiszárad, így mindenhova ahol járok, rendszeresítve van egy kézkrém. (éjjeliszekr, kocsi, kabátzsebek stb.) Nekem bejött (ha csináltam) h éjszakára egy jó zsiros kézkrémmel 3X vastagságban bekenem és rá kesztyüt húzok. Próba? Ja, és feeelingre az AVON glicerines (asszem) kézkréme nagyon bejött, csak az illata nem.

Ed, Kincs milyen édi-bébi az utsó képen, nekem nagyon tetszikKép
Még irni akartam, h a Wind und Wetter krémet ne felejtsd el az arcára kenni, mi nagyon megjártuk...de Te, nagy Télen-Nyáron-Természetjáró ebben már biztos profi vagy...és Kincs pofija már tuti hozzászokott.

Barbic, Benedek nekem "úszófrizurával" még helyesebb! Boszorkákat nem nézek, viszont rajongásom új tárgya: Gilmore Girls.

Andi77, csak passzolni tudok, nagy Kósa-fan vagyok.

Judytong, milyen volt a Rubin-uszika? Hozzátáplálás?
Nálunk a fejlemény ez ügyben: fél szétnyomott banán 3 napra elvitte az elötte minden étkezés után óramü pontossággal jelentkezö "termést". Úgyhogy, csak vigyázat! És nem meglepödni!
Végül egy üveg barack-alma gyönyörü felnöttes "eredményt" hozott. Ma. Nem keveset!!

"Sielésünk" érdekesre sikerült:

Az ottani víz tönkretette mindkettönk legérzékenyebb börét: MarkyMark arca lett totál száraz, szinte ekcémás nekem pedig a kezem lett úgy ki, mint még soha. Most is mindketten ápolás alatt vagyunk.
Idö: 4 nap ottlét alatt 3 gyönyörü napsütés. Kentem az arcát 50-es krémmel mint a gép, így nem tudtam eldönteni, h a napvédötöl vagy a viztöl szárad-e. Viszont mint fent irtam, un. Wind & Wetter ´krémet (ne haragudjatok, nem tudom, magyarul mi ez, de a bübchen-é a legjobb) elfelejtettem vinni, azt hittem a napvédö megteszi...hát jól beharaptam...

Sípályát a fentiek miatt csak 20-25 km-re közelitettünk meg.Kép Viszont jókat sétáltunk a városban, anya finom latte macchiato-kat ivott, meg jó kis pasta-kat evett...Muki a szálláson böszen kutyázott,sürün kelt éjszaka.
Össz.eredmény: 5 (a 10böl)

Cuicco, Te már rég úton vagy, söt oda is értél...info-csere hétfön?

Mindenkinek: én péntektöl Pesten vagyok, talira készen.
timili
 
 

 
 

Sziasztok,

Judit,
kiszáradás ügyben én sem tudok segíten, bár nekem a gyerek popsikrémét ajánlják a gyerekesek, de eddig még nem volt rá szükség.

Timili,
Rubin uszikában nem voltunk, de a Pólus Hotelban igen. Szupi volt, Dorka nagyon élvezte, bár szokatlan volt neki, de azért néha nagyokat kacagott. Hozzátápi, nem megy nem kell neki semmi, a gyümölcsöt útáljuk, egyedül a brokkoli és a húsleves lé megy ,de az is csak pár kanállal. Úgyhogy halasztunk.
A Gilmorokat mi is imádjuk, csak sajnos már nem játszák nálunk.

Kriszti,
lehet, hogy csak a front volt, mert nálunk is nagyjából rendeződött a helyzet.
Ja és egyi könyvet sem olvastam, valahogy nincs rá időm, mert a nappali 2xfél óra megmaradt.
Debreceni élménybeszámolót várjuk.

Mi is szeretnénk elmenni valahova februárba de még nem tudjuk hova. (Én Lutzmannsburg-ba, Ausztriába, mert lehet fürdeni a gyerekkel..) De csak akkor ha apa el tud menni síelni a környéken.

J

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Ytong, én most átgondoltam ezt a hozzátápi dolgot. Én (állítólag) 8 hónapig csak szopiztam, amikor olyan kicsike voltam mint az ujjam...mégis elég jó étvággyal eszem most mindenfélét...tehát ezek a bébik tudják h nekik mi a jó. Magyarul én most csak "inyenckedek" Márkóbabával. Ismerjen meg mindent amit lehet, de még úgy érzem, nem kell mennyiséget ennie ezekböl. Mondom ezt azok után h délután/vacsira? benyomott egy komplett adag tejpapit, egy fél üveg barackkal megbolonditva...Kép

Menjetek telelni és kendd Dorkát ha fúj a szél és csíp a hideg! Csak aztán vigyázz amig egyedül babázol, nehogy döljenek a hóemberek!
Kép
timili
 
 


FogasKisgyerekek Anyukái!

Hogyan és mivel puculunk kisfogacskát, annak tekintetében h a Pucurik lenyelik a pasztát?

Zita?
timili
 
 


Itt a hasashinta dokumentációja. HOgy kicsit személyreszólóbb legyen beletettem a gyermeket is.
Kép
timili
 
 


Sziasztok,

Újra itthon!
Igen jó ez a debreceni mediterrán élményfürdő. Egyetemváros és Nagyerdő határán van egy igen nagy komplexum. Fedett, pálmafák és rengeteg zöld növény van + jó meleg. Kb. 6 csúszda, hullámmedence, szauna, pezsgőfürdő, étterem, gyermekmedence -csak gyerekek mehetnek be- csúszdákkal és játékokkal. Magyar viszonylatban elég modern: belépéskor kapsz egy karra csatolható órát, ezzel nyithatod az öltözőszekrényt, ehetsz, ihatsz és a távozáskor az óra leadásakor kell kiegyenlíteni a számlát. Nekem tetszett :-)))
2 óra 1700 HUF / felnőtt utánna percenként 8 forint. Mi két és fél órát voltunk, bőven elég...
Nincsenek túl sokan így sehol nem kellett várakozni és nem volt népfürdő hatása sem. ( állítólag hétközben átlag 20 látogató van)

Marci eszi az anyós főztjét:-)) Az én rosszevő kölyköm beburkolt egy adak paradicsomos krumplit és rágcsált némi kenyeret is...
Mondjuk a brokkolit és a cékla főzeléket kiköpte :-((
Laborleletért holnap megyünk....

Timi,
Nagyon jó ez a hinta. Márki nyert, Marci kúszik de kutyázás sehol...
Én úgy tudom, hogy még nem kell mosni a fogukat de én a Timi(li) től kapott gumi csodával suvickolom Neki :-)))-pasta nélkül-
A sielés beszámoló nem dobott fel, kíváncsian várom a miénket.

Ytongjudit,
Napközben Marci is csak a babakocsiban hajlandó aludni, vagy néha hosszabb ordítás után a kiságyában 20 perceket :-(((
Alsópáhoki gyermekparadicsomot néztétek? Elég drága de tényleg nagyon "babás".

Doktornéni nagyon javasolta az úszást, úgyhogy kipróbáljuk. Csatlakozók???

Babatali jövő héten amikor Timi is itthon van?

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Kriszta!

Mi benne vagyunk a találkozóban.

Üdv:

Zita
pzita
 
 


Eléggé el van mindenki tünve...
Be fog halni ez itt??

Pedig nem tudom kit kérdezzek, ha nem titeket...h mi lesz abból, ha a gyermek 1-2 percet szopizik nappal, és utána mindig igen fontos elintéznivalója miatt leugrik a ciciröl és "szalad" "dolgozni". Majd "munka" után sivalkodik (fáradt?, éhes? unatkozik egyedül? vagy inkább mégis magányban kisérletezne tovább? fázik, szomjas?)
Ilyenkor megkinálom egy kis gyümölccsel. Elöbb alma, ebböl 1-2 kanál lemegy, utána nézeget...majd hozom a barackot, amiböl megintcsak 1-2 kanál megy le...majd hozom a sütötöklevet (az egyetlen a kecskeméti cuccokból, ami nem aaaaanyira édes). Ebböl is lenyel 1-2 kanálnyit...és ennyi volt.Ma.
Közben viszont 2 emberes adag "elhasznált" cucc jön ki belöle. Nem akarok vacsira tejpapit adni, mert úgy érzem egyre kevesebb a tej, mióta pépet eszik...
Na, most légy okos....
Lehet h a fogjövetel miatt ilyen "étvágytalan"?


Vkiiii!
timili
 
 


Kriszta,

Alsópáhokon voltunk novemberben, gyönyörű a táj, szépen van megcsinálva a park, a szállás, a kiszolgálás, a fürdő szuper, tényleg bababarát,
!!!de a kaja hagy némi kivetnivalót maga után (svédasztal viszonylag nagy választék, viszont ehetetlen) és ezért az árért én ezt nem merném megengedni magamnak. (pl: gyerekeknek mini pizza, de olyan száraz, hogy még én is alig tudtam elrágni, a kávé, mintha többször főzték voltna le ugyanabból a zaccból, és utána beleöntötték volna azt is stb.) Tényleg az árai húzósak, de ha a kaja is normális lenne, akkor nem lenne olyan nagy baj. Ezért nem is tervezzük, hogy visszamegyünk egyenlőre.
Ja és az Osztrák olcsóbb, mint az Alsópáhoki.
A taliba mi is benne vagyunk, a kérdés, hogy mikor lenne?

Zita,
nem tudok neked e-mailt küldeni, nem ismeri fel a címedet, pedig már 3x próbáltam.

Mennem kell, majd később.

Timi neked van még néhány sorom.

Judit

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Timi,

Márki kaja produkciója hasonló a Marci által kedvelt verzióhoz. Én most nyomozom, hogy mi lehet az oka. (mondjuk Ő mindig is rossz evő volt)

Judit,

Ezt még nem is hallottam, hogy ilyen pocsék a kaja :-(

Tali? Nem tudom, hogy mikor és hol.... Ötletek?

K.

p.s. én emilt csak holnap irok, apa kivan, hogy rákattantam a netre

cuiccolo
 
 


Fene se tudja mi van a gépemmel...19.18kor még mindig az én hintás fotóm volt az utsó hsz...most meg bejött Cuicco meg Zitáé is...

Naaaagyon nyüglödünk....Mit csináljak???Kép Kezét nem nagyon tömi, csak mérgelödik...lehet h csak nagyon hozzászokott h anyukám majd 1 hétig cipelte a seggét ha kellett ha nem?
Én csak a tejet féltem...Kép Jó lenne még egy pár hónapig cicitejen tartani...mert a cumisüveg-csöröspohár-simapohár továbbra sem megy...

Help! (De azt ne irjátok lécci h nyugi, meg ízi, meg ilyenek...)
timili
 
 


Timili,

azt hiszem pontosan nem értem mit jelent az, hogy 1-2 percet szopizik nappal, és utána mindig igen fontos elintéznivalója miatt leugrik a ciciről és "szalad" "dolgozni".
Mert a Dorci is úgy eszik, hogy állandóan van valami megfigyelnivalója evés közben és eszik utána néz, majd megint eszik stb.. A tiétek is ilyesmi?

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Tali:nekem az lenne jó, ahol jól lehet parkolni (é: max.10 lépés a bejárat) meleg van, esetleg koffeinmentes Kép...babakocsi- vagy habtapiparkolóhely...

Közben elfogyott 4 üveg babakaja. 1-et (Mildi) megettem, 3-at (kecskeméti) kidobtam. Egy bontott hipp sütötököt meg hidegre tettem. Fentiek értékelésnek tekinthetök...
Ember és/vagy Gyerek háló nagyágyán hol röhög, hol sír...
Fürdökrémet (tanácsra, nem kút fejböl) leturmixoltam, ma lesz a próbája...szemre állaga tuti-kafa lett...Kép
timili
 
 


Timi,

Semmi ötletem, Marci detto ugyanezt csinálja. Na nem most, már 7 óra óta alszik, tiszta dilis volt előtte. Kiköpte a bébiételt, a teát, a tápszert. Aztán fürdés után benyakalta a tápot és most szunyál. (némi apa karjában történt ringatózás után) Ha Márki eddig jó evő volt akkor lehet,hogy tényleg a foga....
Röhögés sirással váltakozva nálunk is műsoron van. Reménykedj, hogy hamarosan elalszik és holnap jókedvűen ébred.

pusz,
K.
p.s.fürdőkrém turmix elég vicces, hogy szedted ki a turmix masinából?

cuiccolo
 
 


JudYT, Muki evése ciciböl:
bedöl´és csücsöríti a száját amint felvetetem vele az étkezési poziciót (karomra döntöm), rácuppan, szem becsuk, teljes áhitat, 1-3 perc, majd hasizomból felül, oldalra ki, szinte "elindul" és nyikorog/nézeget, mikor mit. Ha 1 perc elteltével visszadöntöm már csak 20 msp/sec. szopikál, de akkor már nem jön semmi.
Az a helyzet h eddig is ennyi idö alatt kiszivta ami 2 szopi között gyült össze, de ezután mindig rajta maradt cumizni és így volt idöm és lehetöségemKép "megtermelni" a következö "tömösebb" adago(ka)t...na, ez most, (kb.2 napja )nem megy.
Nem szivesen adnám minden este a tejpépet, mert nem szeretnék megint egy kis Bucifejüt itthonra.

Lehet h szerdán hazamegyünk felhivom Ibolyt, vagy még most mélelek neki. Hacsak Zita elöbb nem jelentkezik valami számomra elfogadható magyarázattal ill. teendövel.

Du.ra viszont fentiek ellenére olyan adagot csinált, h én is könyékig kaka lettem:
Kép
timili
 
 


Cuicco, egyszerüen beleöntöttem egy adagolós üvegbe. De apa szerint egy kalap sz.... Így SEM habzik, és nem marad a BársonyosBébiBörön semmi belöle. Hamarosan magam is kipróbálom. Tudod, mit a bébikajákat...(kedvencem a gyümis tejpapi, bár azt még csak magamnak veszem, Muk csak patikait kajál)

GOndoltál már arra h Márki=Marki=Marci??? esetleg Marcy????KépKép
timili
 
 


Sziasztok!

Nálatok is rosszalkodott a Babanet este? Én nem tudtam írni, pontosabban azt tudtam, csak nem lehetett elküldeni. Úgyhogy Timi neked mail ment.

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita
 
 


Sziasztok!

A tali jó ötlet, de hova lehetne menni? Sajna az állatkerti játszóház 6hó felett fizetős lett, 800ft/óra/gyerek. Így ez részünkről kilőve.

úszás: mi márcistól mennénk ide a tétényi usziba (hofehérfóka uszoda). Igaz kincsi már 1 éves lenne, de a mozgás a lényeg. DE: a tájékoztatóban az van, hogy ne babakocsival vigyem a gyereket. felháborító! Akkor hogyan??? vannak, akik bkvznak, mint pl én.
itt 5e ft/4 alkalom, szombaton egész nap van.

Timili, voltam aquafitnessen, tök jó volt. Ma is megyek! heti 2 almalomnak be kell férnie a hetirendbe.
szopi: hát... kincsi hasonló. egész nap szopizna, mást alig enne. Pedig ő már 11 hós lesz.
Tegnap felolvasztott anyatejből csináltam neki tejberizst, öklendezett tőle. Marad a kenyér+felvágott.

Nálunk is gondok adódtak, esetleg ha van valakiek ötlete:
Kincső néhány napja, ha meglátja a fürdővizet, ordít. Nem lehet beletenni a kádba. Pedig tudtommal semmi nem történt, ami miatt félni kellene a víztől. Tegnap beleültem a kádba, a combomra ültettem, játszottunk. Így elvolt egy darabig. De amikor megmozdítottam, ordított. Érdekes...

1 órája nyugi van, az erkélyen alszik. Remélem délig kihúzzuk. Legalább napközben hagyjon pihenni, ha már éjszaka felsír.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


EEED,
Ne csináld, Kincső volt az etalon. (mivel Zita nem dicsekszik, Anikó meg nem ír)

Marcinak megérkezett a vérlelete: süllyedés:12 (1-2 között normális), és még egy gyulladásra utaló értéke magas: 77 (50-70 között normális) Doktornéni szerint a süllyedés -gyerekeknél- 20ig normális de én már nem hiszek. Az enyém 70 volt anno amit mindenki normálisnak ítélt (3 helyett) aztán kiderült, hogy agydaganat + trombózis... Ennyire volt normális a 70. Aggódom, megyek a Timi doktornénijéhez azt hiszem.

Tali,
Lehet ismét nálunk ha gondoljátok. Kivéve ha Barbi ragaszkodik a megrendezéshez :-))

Zita,
Nekem pl. 2 napig nem is működött a múlt héten, még a szerkesztőkkel is leveleztem:-)))

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Jelentem, még mindig alszik. Én már ebédeltem, összepakoltam az induláshoz, valamennyit takarítottam (nem viszem túlzásba, minden nap csinálok valamit, hol ezt, hol azt)
Lehet irigykedni!

Kriszta, állítólag hamar kinövi a fürdés előtti hisztit. Szép lassan visszaszoktatom a vízhez, játszunk együtt.
Remélem nincs gond Marcival. Egy lelet nem lelet!

Barbi, tali nálatok??? Hm...? Gondold meg! Nem kéne kihagynod, ha nem tudsz bejönni.
Én még mindig nem tudok vezetni. A fenekembe kéne rúgni, hogy megtanuljak!

Timili, hol vagy?

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Iiiiitt!

Ed, szerintem próbáld Kincsi szeme elött emelni a fürdöviz adagot. Kezdd csak egy bögrényivel..Kép és szép lassan emeld egy komplett kádig...(minél több csetreszed van egyre növekvö ürmértékü, annál jobb lesz az eredmény!Kép)
Ha összehozunk megint egy talit, Móricztól vállalom a kishölgy popóját fuvarozni. Ok, a Tiédet is...

Gyönyörüséges, vadonatúj, csodálatos etetöszék a mai zsákmány. (és egy átlátszó IKEA´s zuhanyfüggöny szönyegünk védelmére.) Este apa bindzsiszkedhet vele. Ha´vmiért mégsem jó, holnap vissza viszem. Bár márkahüségröl akkor már szó sem lehet, mivel csak ezt az egy chicco asztallapra szerelhetöt láttam.

Alig várom h megörökitsem az elsö gyertyafényes táplálkozást az asztalnál! Szerintem baromi muris lesz, izzitom is a digifotót, h Ti is röhöghessetek.

Ja, Ed, most jutott eszembe! Lehet itt kapni fürdöviz szinezöt! Abszolút veszélytelen, viszont vonzó lehet Kincsnek...ha gondolod segitene beszerzek egyet...engem már úgyis régóta érdekel...hm?
Hol van egyébként Kincs az aquqfitness alatt... úszógumiban?

Barbi! Akkor? Már nincs kiút! Csak ha megint rokonok jönnek...Kép


Cuicco, csak maradj cool! De azzzzzonnal hivd fel a dr.nénit!!! Nehogy a talira legyen vmi kovász!
timili
 
 


Hélo, sehol nem van senki se? Vagy megen a szerver szraxik?
timili
 
 


Beugrottam egy kicsit.... Iszonyú hogy mindig közbejön vmi.
Ed,
anno én is jártam aquafitnessre a műv. házba. (tudod én is XXII. ker-i gyerek vagyok)
nagyon jó buli volt
Ja, ha kész a takarítás és jó alvó Kincsi mellett sok az időd van némi vasalni valóm...

Timi,
holnap "sutyiban" felhívom. Apa szerint túl aggódós vagyok, persze vigyük a Marcit röntgenre, ultrahangra, vetessek vért hetente és társai. Kaptam némi fejmosást. De én azért is érdeklődöm tovább.....

Barbi,

hóóó vagy?

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Na, annyira szupi etetöszéket vettem h nem jó a még szupibb étkezöasztalunkra. A férjem sas-szeméröl árulkodik az is, h felvetette: -És ebben hogy fogod etetni? Mert vele szemben nem tudsz elhelyezkedni, csak ha felmászol az asztalra!
S lön igaza!
Azonban erre (is) tudok mit mondani: csak az elkövetkezendö 3-4 (?) hónapig kell ezzel megküzdenem, merth utána viszont 2-3 évig (max. 15 kgig jó a szék) már egyedül fog enni...nemde Ed?


Más: hátam már annyira fáj, h elkezdtem itthon "gyúrni" rá! MINDENKINEK ajánlom! Kiválóan megoldható ha a földön hasonfekve közben játszotok a kis manókkal...
Lábujjak és (lehetöleg) térd is földön marad, fenék megfeszít, mellkas elemel. És föhöhöl, meg lehehe (mint ahogy Pom-pom hintázott a faágon, egy sec.kel sem gyorsabban)

Judit78 annyira belefeledkeztél a gif-ekbe hogy már nem is "beszélsz" velünk?? Vagy sokat dolgozol a kis családdal? Vagy telelsz?
timili
 
 


Zita, mélt köszi, parám elillant, ma evett 2 rendeset. Azt ugyan nem irtad, h meddig fog ez a "nem ér rá szopizni" tartani...de majd csak felnö vhogy ez is...

Még egy:
továbbra SEM "tudja" h kell cumisüvegböl, pláne nem csöröspohárból inni. Kispohárból ami bemegy, azt ki is tolja nyelvével (viz). Mi legyen? Mert igy nem tudok neki semmi extra folyadékot adni, mondjuk egy papi után...Vki? Vmi5let?

Asszem cumisüveget elfelejtem teljesen, a csörösre is csak azért lenne jó ha rákapna, mert éjszakai szomjazás estére baromi praktikus. Persze nappalra maradna a pohár. De jelenleg egyik sem megy. "Tanitsam" mindkettöt egyszerre, vagy ne "zavarjam össze"?Kép
timili
 
 


Sziasztok!

Tali, jó lenne nálunk!Kép
Még jövök, de Bence nem óhajt aludni.

Puszi
Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Na, nem örülök túlságosan, alomba sírta magát. Nem értem miért probléma az esti alvás.Kép

Lányok, mi az a Gilmore Girls,Kép

Jó kis termékenyek voltatok!Kép
Kriszti, a Debreceni kirándulásotok jól hangzott, nem is hallottam eddig róla.Kép
A lelet: remélem semmi komoly! Azt hiszem én is jól utána járnék. A nem-evésről amit Timi is írt:
Bence is kb.4-5 hónapos koráig tök jól evett, aztán mikor már érdekesebb volt a külvilág akkor abbahagyta a lógást rajtam. Nem is hízott annyit mint addig, de meggyőzött a dokinéni, ha továbbra is a kezdeti ütemben hízna abból nem sülne ki semmi jó. Szóva kissé megteltek a babák!Kép
Timi, Bencus10 és fél hónapos és még mindig szopik,szóval nem feltétlenül megy a tej rovására.

Timi, fogkefét mi is használunk, majd megmutatomKép fogkrémet persze még nem Kép
Hasashintát mág nem láttam, nagyon jópofa és nagyon csini rajta Márkod!Kép Milyen nagy haja lettKép
Itatni én főzelék után szoktam. A csörős poharát ő is inkább rágja(felejtő),így a pohárra szoktattam rá. Abból meg az a baj, hogy ha eleget ivott akkor szereti kikapni a kezemből, kezet mosni benne, majd rám és magaára önteni. Így ha nem akarok nagyot küzdeni, kiskanállal itatom ami baromi lassú. Remélem elég részletes voltam.Kép

Ed, a babakocsis tiltás, tényleg nagyon furcsaKép
Kád? Alakul?

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Barbai,

A Gilmore Girls (Mo-n a mtv1-en ment A szívek szállodája címmel).
Röveiden sajnos nem tudom leírni, a hosszú meg túl hosszúra sikeredne, így jobb híjján majd a jányok.

Timi,
nálunk is ugyanez a gond volt, de én a cumisüveg cumiát cserélgettem és végül az avent ami eddig a legjobb (mondjuk nem szívja, de rágcsálja így jön belőle a víz). A csőrös poharat is próbáltam, de abból nem tudott szívni.

Ed, amíg aqu-ázol, hol van a gyermek?

Mi már két hete nem voltunk tornázni, mert anyut ápoljuk, főzünk neki, szórakoztatjuk, ja merthogy még mindíg nem gyógyult ki a tüdőgyusziból és még legalább 1-2 hetet jósol neki a háziorvos.

Kriszti,

végül, hogy döntöttetek? Szeritnem el kéne menni egy másik orvoshoz is, és az ő véleménylét is meghallgatni. Remélem minden rendben lesz.

Zita,
még mindíg nem tudok neked küldeni e-mailt. Nincs véletlenül másik címed?

Lányok, remélhetőleg nemsokára lesz egy nagy lakásunk (megvennénk a melletünk lévőt és egybenyitnánk..., ma jönnek tárgyalni a szomszédok, remélem meg tudunk egyezni), úgyhogy ha kész elszünk az átalakítással, akkor már sokan is elférünk nálunk és jöhettek ide is. Persze addig is, csak a befogadóképességünk elég szűkös.

Judit,
mi van veletek? Rég nem jelentkeztél.

Mackooo,
te sem jelentkeztél azóta, amióta voltak a fájásaid, elmúltak, voltál vele a dokinál?

Legyetek jók.

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Sziasztok!

Kriszta, szerintem addig örülj, amíg nem vasalok. Én egy zsepit sem bíznék magamra. Szerencsére nekem nincs mit vasalni, minden jó úgy, ahogy leszedem a szárítóról. Fujjj...vasalás...brrr
A tegnapi aqua megint tuti volt!

Judit, Apa vigyáz rá. Végre otthon tudom hagyni.
No húzzatok bele a lakásrendezésbe, mehessünk bulizniKépKépKép
Lehet, hogy néhány év múlvaKép hozzánk is lehet jönni bulizni. Házat szeretnénk venni, de kisebb-nagyobb gondok adódtak.

Timili, tegnap megoldódott a fürdés, együtt pancsoltunk a lakótelepi nagykádban. Élvezte a leányzó! Szinező??? Érdekes. Kipróbáljuk?
Cumisüveg: Kincsi is, mint cicifüggő, nem tudott inni a cumisüvegből. Ezért a cumira vágtam egy hatalmas lyukat, hogy ne kelljen szívni, csak csurogjon a szájába. Nálunk már a csőröspohár is működik. De ha jól emlékszem, ez néhány hónapja van így, mert amíg kisebb volt, nem kellett neki semmilyen folyadék, csak anyatej.
Most pedig csak a vizet issza.
Fogkefe: én már vettem neki (oral-B legkisebb, rá van írva az életkor), este a kádban megkapja, játszani szokott vele. Tanítgatjuk... Fogkrém szerintem még nagyon korai.
Tali: ha Barbiékhoz megyünk, akkor ha itt vennél fel minket valahol téténycityben, azt megköszönném. felesleges lenne a móriczra bemenni, úgyis a ház előtt mennénk el.

Barbi, akkor mehetünk?

***TALI***
Helyszín: Barbi
Időpont:
Nekünk a csütörtök nem jó, tanácsadásra kell menni.

Kincs megint az erkélyen alszik, 10 óta!


Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok,

Ma 5-kor lesz a nagy vizit a magán dokinéninél. Majd leírom, hogy mi lett az eredmény.

Csőrös pohár Marcinál sem vált be pedig van belőle nestlés, ikeás, aventes, no name műanyag stb... Pohárból még Neki is több jön ki, mint amennyit lenyel de szorgalmasan gyakorolunk. Cumisüvegből (AVENT ) szegénykém tápszeres baba lévén mindent megiszik. Viszont Vele ott is gyakorolni kellett, most jutottunk el a 4-es cumihoz. :-))

Ytong,
Drukk-drukk hogy sikerüljön.

Ed,
Még mindig pancsolsz??? És Kincsi?

Barbi,
Az okszi, hogy a jó evő babák telítődnek, de Marci mitől nő??? :-))

K.

K.

cuiccolo
 
 


Jó h mondjátok, anno "igazi paramama" üzemmódomban vettem az újszülöttnek avent variábilis cumi. Pesten el van rakva a sut-ba. Elökotrom majd. Vagy egy egylukút "átalakitok".
Abból majd döl a viz a szájába, csak alá kell tartanom...

"Szivek szállodája"-mekkora barom fordítás...a szálloda megléte abszolút csak egy 73. mellékszál...!!!Piha!...

Fogkrém: azt olvastam h a szopizós, mást nem nagyon evö babucik kevés Fluorhoz jutnak annak ellenére h ennek igen fontos védö szerepe van a szuvasodásra nagyon hajlamos friss babafogaknál...és eleve "kézrátétellel" jobban felszivódnak és kifejtik hatásukat mint fogyasztás során...vettem is nenedent-et, finom epres izüt, majd ha rendes, igazi fog alakot ölt a kis rágókája, bevetem. Addig is MárkyMárk is fürdésnél rágcsálja az éppen aktuális fogkefét. (van silikon-gyüszü, mam-os dupla fogkefe, söt masszirozó-fognövesztö set is dm-böl)

Nagy viszont a bánatom!
A legjobb barátnöm élete legnagyobb elcseszését tervezi...és még csak vitatkozni sem hajlandó róla. Eldöntötte és kész. És én nagyon sajnálom. Öt is , meg magamat is h ilyen béna vagyok és nem találom a módját h okosabba belátásra téritsem. Bár mindenki azt csinál az életével amit akar, (ebbe beletartozik az elb..szás is), de ez egy olyan dolog amit , ha késöbb meggondolja, már NEM lehet visszacsinálni....Jajajajajaj! Mit lehet itt tenni?...vagy segiteni!

NEm várok a fentiekre választ, csak leírtam. Esetleg talin személyesen megbeszéljük, de majd még meglátom...

timi.aKép és egyben nagyon-nagyonKép
timili
 
 


Halihó,

Megjöttünk, dokinéni után beficcent egy Auchanozás így most estünk haza. SOS fürdetés és Marci bébi már alszik is.

Dokinéni szerint Marci egészséges, értelmes nagy EGOval bíró baba. Próbáljam meg ízesebb házikoszttal etetni. (timi mi lesz a rengeteg hipp cuccal :-)))
Laborlelet legyen ad acta és fejezzem be a parázást. Marci ült az ölében gagyogott folyamatosan a végén még puszit is kapott.
Úgy tűnik apának volt igaza, de én mégis nyugodtabb vagyok hogy más is látta :-))

Timi,
Az én legjobb barátnőm elcseszte én akkor kűzdöttem és próbáltam meggyőzni az lett a vége, hogy 4 éve szóba sem áll velem. :-(((
Szóval én jó tanácsot nem tudok adni....

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Hali,

sajnos most én is Kép vagyok, mert nem sikerült megegyeznünk az árban, így nincs vétel.
De "minden rosszban van valami jó" címmel, legalább saját kertesházunk lesz, csak mikor? Majd ha találunk a környéken...Mindegy.
Ettől függetlenül jöhettek.

Kriszti,
örülök, hogy minden rendben.

Holnap születik az uncsitesónk (Lili baba).
Már nagyon kíváncsiak vagyunk rá, olyan furi lesz, hogy olyan kicsi lesz a Dorci mellett.
Ja és holnap jön a nagy havacska, a Dorka is olyan nyűgös volt, hogy már majdnem a "kardomba dőltem" kétségbeesésembe.
Tali mikor?

KépKép
KépKép
ytong
 
 


JudYT, ne ríjjál! Kertesházban Dorci jobban tud majd szaladgálni meg hintázni...meg kisházba bújni...
itt egy vigaszgif -> KépCsak Neked!
Remélem ez jobban tetszik, mert a múltkori hóemberes úgy látom nem jött be. De ugye nem sértödtél meg rajta?????????Ez volt akkor az egyetlen "havas" gif-em..
Lilibabának drukkolunk h szép utja legyen!
Muki is "hóra érzékeny" akkor, mert ma de. meg tegnapelött alig lehetett birni vele...ejej, ezek a Picik még mindig megtréfálnak...Kép
Marci, Te egészséges, karcsú gyermek! Szólj anyádnak ne parázzon, hanem helyette szertornázni vigyen! Vagy balettra! Ott kellenek ám az ilyen csinos kis fickók!

Lelövöm magam, hátha sokan örülnek ha eldugulok.
Jóéjt.


Jaj, Ed: sajna nem sikerült fürdöszinezöt vennem, de legközelebbi talira tuti kaptok. Addig még találj vmi más csábítót, vagy csak "cicamosdjatok"..Kép mér? itt a németeknél az dívik..Csö!
timili
 
 


Sziasztok!

Judit! Van egy mailboxos címem is, ugyanúgy kezdődik, mint a profilban lévő. Remélem, arra sikerül írnod.

Timi! Az Elmex-nek is van gyerek változata, amit már az első fogak kibújásától lehet használni, de nem gyümölcsízzel. A múltkori mailt megkaptad?

Kriszti! Örülök, hogy Marcit egészségesnek nyilvánította a doki néni.

Barbi! Ha nagy hó lesz, akkor mi nem tudunk menni, ha a napokban lesz a találkozó.

Ed! Aquafitness. Kép Nagyon jó lehet. Irígy vagyok.

Szép, havas napot mindenkinek!

Zita
pzita
 
 


Ed,

Vasalás stornó, hólapátolás????

Zita,

Írtam mailt..

Judit,

Marci is Lili lett volna ha kislánynak születik:-)) Uncsitesó szép, havas napon jön világra.

Kép

Mit szóltok a hóhoz? Nagyobb prüntyők már biztos élvezik. Én adtam egy keveset Marci kezébe nem nagyon szerette :-)) viszont imád nézelődni.

kriszti

cuiccolo
 
 


Hali,
Timi,
valszeg a hóembered elkerülte a figyelmemet, mert tuti megsértődtem volna. A házzal igazad van, csak nekem ez azért lett volna jobb, mert anyuék pont szembe laknak...
A házban meg kell havat lapátolni Kép

Lili meszületett, mindketten jól vannak (3500g és 50 cm, sötét haj, kék szem) sajna a kórházban nem biztos, hogy meglátogatjuk, nem olyan mint a miénk, mert csak üvegen keresztül nézhető meg...

Mi élvezzük a havat, nagyon.

Zita, majd megpróbálom a másikat.
Pusza nektek, gif-et most nincs időm keresni, majd este.
Élvezzétek azt a nagy havazást (mi azt tesszük)

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Judit,

Hólapátolás biza, ma már harmadszorra.... Merre is laktok pontosan?
Nekem sikerült Zita monornetes emiljére küldenem.

Lányok,

Milyen szánkót vettetek a csemetéknek? Én ma a babakocsival csúszkálok....
Állítólag a budaörsi Auchanban 4000 HUF volt a legnagyobb fa szánkó. De csak ott akciós. Dunakeszin és az M5-ön 7-8000 körül van.

Aqua-Debrecenhez elfelejtettem írni, hogy hétközben az 1700 forintos beugró egész napra szól.

puszi,
K.

cuiccolo
 
 


GRATULA LILIHEZ!

cuiccolo
 
 


Sziasztok!

Judit,Gratula Lilihez!
Meglátod, nem lesz olyan rossz kertesházban lakni!Kép
Most már kíváncsi vagyok arra a Gilmore GirlsreKép

Ed, nektek jól bejött ez az erkély!Kép

Kriszti, örülök,hogy minden rendben Marcival! Jobb megnézetni megnyugtatásként. Én párszor kihívtam a dr-t mikor úgy láttam 1 kicsit beteg, de sosem volt az nagyon. És mindig szólt nekem, hogy higgyem el nem így néz ki egy beteg gyerek.Kép
Tényleg csúszik minden. Mi a teraszról néztük a havat. Már viszitek szánkozni a gyerköcöket?

Timi, barátnő téma. Olyan gáz van? Nekem 2 barátnőm is úgy gondolta, hogy elcseszem az életem a férjhez menéssel és mennyire nem lett igazukKépLegalábbis most nem úgy tűnik.Kép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


TALI

NEKÜNK JÖVŐ HÉTEN BÁRMELYIK NAP JÓ!
Zita,Kép sajnálom, hogy nem jöttök!

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


HAli,

köszönjük a gratulácíókat, átadjuk.Már láttuk fényképen a picurit, nagyon szép baba.

Kriszti,
mi Zuglóban lakunk.

Tali,
nekünk Péntek tutira nem jó, mert megyünk úszni, a többit még nem tudom.

Zita én is sajnálom, pedig szívesen taliztam volna veletek is , remélem a többiekkel összejön.

J

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Sziasztok!

Ma én vagyok Kép.
Apa elindult az osztrákokhaz mászni, csak szombaton jön haza. Nagyon rossz érzés itthon maradni, mert régebben mindig együtt mentünk. Jó, jó, itt van Kincső, ami a legjobb, de mégis... Főleg, hogy mindenhol esik a hó.

TALI: nekünk a jövő héten bármikor jó, egyenlőre fix program nincs.
H-K-SZE-CS ezek a napok lehetnek, ha jól látom.

Kriszta, a hólapátolás már jól hangzikKép Ma este már nem pancsoltunk együtt, az apjának sikerült megfürdetnie a kádban.
Remélem nekem is menni fog a fürdetés az elkövetkező két napban.
Ugye, ugye? Nincs semmi baj!

Judit, gratula Lilinek! szerintem is jobb a kertesház!

Timili, Hihihi, most esett le a hóember!
Tök jó, főleg, hogy nincs pasim néhány napig.

Ma voltam a Brendonban, Kincsinek kéne csizmát venni. Találtam mindössze 16e ftért. Ezek nem normálisak. Szerintem még a 7-8 is túlzás egy ilyen apró cipőért, de még mindig jobb, mint a kínai.
Végül találtam két helyen két különbözőt, ami tetszik és árban is jobb - 7e- most gondolkodok, hogy melyiket vegyem meg.

Barbi, akkor a jövő héten megyünk!

Zita, tényleg jó, jól átmozgat, ami kell is, mert már punnyadokKép De szerintem a legjobb, hogy az ember elszabadulhat otthonról egy kicsit. Sajna ma nem jutottam le és a hét többi napján sem, mert nincs senki, aki vigyázna Kincsre.

Kezdek álmosodni.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Jajaj, ez nem a happy hét...
1Kép:Barátnö tehres és meg akarja tartani'!!!!A semmire!!!!Kép no ffi, no lakás, no kocsi, kint senki, egyedül van mint az ujjam, csak a munkahelye ami még van. SZTETEK???

2Kép: tegnap 10 óra alatt sikerült az amúgy 6 órás utat megtenni. Ausztria totál hó

de a
3. és egyben legnagyobbKép: ismertük a pilótát aki lezuhant Romániában ma reggel. Férjet tanította repülni KépKépKépKépKépKép
timili
 
 


Ed,

bizti sikerülni fog a fürdetés, ha esetleg mégis sírna, akkor majd sikerül holnap nem kell elkeseredni.

A kirándulós dolgot teljes mértékben meg tudom érteni, biztos, hogy nagyon imádod a gyereket és lelkiismeret furdallás nélkül hiányozhat a párod és a kirándulás is.

A talira mi viszünk céklasalátát (bizarrul hangzik, de nagyon fini) és a múltkor ígért zöldséges- sonkás cuccot, persze ha ez megfelel.

J

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Timili,
sajnálom a sok rossz élményt.
Tanácsot sajna nem tudok adni barátnő ügyben, ezt neki kell eldönteni, hogy mit akar és ebbe sajnos te sem dönthetsz helyette.

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Még csak annyi, hogy ha tényleg akarsz neki segíteni, akkor bárhogy is dönt mindíg mellette állsz!!!

KépKép
KépKép
ytong
 
 


SZiasztok
Néha átnézek ide, valöszínűleg a Söfiben fogok en is szülni.
Timili'

Láttam - régota rendszeresen olvasok ide is - hogy Ti jártok sielni. Mi a jovő héten megyünk (en eloszor, a ferjem kicsit mar tud, a pici ket es fel eves pedig velem egy szinten van:-) Ausztriába, Semmeringre. Kell hólánc??? sőt...a kocsin nincs téligumi!!!:-'
Másik, 11 hetes terhesen lehet egyáltalán sielni???
Bocs, ha hülyek a kerdesek, gőzöm nincs a temarol.
Köszönom a válaszokat!

Sajnálom a pilótát!

Masodik
masodik
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?