Sziasztok!
Üdv az Új tagoknak!
Mindenkinek megy a drukk, sokat gondolok Rátok, hátha, mikor 1 héten egyszer be tudok ide nézni,valaki a (régiek közül főleg) jó híreket ad magáról!
Sajna nincs időm nagyon, a munka és gyerekek mellett a gépezésre, most alszanak, úgy hogy kicsit tudtam olvasgatni.
Képzeljétek Nekem meg 2.-án kellett volna megjönnie, szerdán vettem tesztet, de akkor úgy tűnt negatív, nem dobtam ki, ma ránéztem és két szép csíkocska virít rajta. El kezdtem téblábolni, hogy hogy mondjam meg a férjemnek, hogy azonnal menjen el egy másik tesztért, de előtte elmentem pisilni, és basszus megjött
.
De, ha nem nézem meg a tesztet előtte simán örültem volna, hogy legalább nem 2 -3 hónapot késik, csak 10 napot. De így most kicsit bizonytalan vagyok, mit csináljak, mert ha elment, még utána akár 2 hétig is mutathat pozitívat a teszt, úgyhogy felesleges vennem teszteket.
Zalán előtt is volt egy ilyenem, 2 hónapra meg össze jött Zali, úgy hogy reménykedem, hogy így lesz megint.
Egyébként simán produkáltam már a terhes tüneteket, álmosság, idegesség, feszültség, cicimet is érezgettem, fájt a fejem (ami szinte csak terhesen szokott), de hát úgy néz ki, csak ennyi volt
.
Lehet, elmúlik elmegyek dokihoz, hogy én ezt már hányszor írtam
, de sose megyek el
.