Új privát üzeneted érkezett!

andi565: én is irigyellek, mert neked már biztosan van egy babád. persze nem akarok rosszra gondolni, de még rengeteg idő van hátra a szülésig. azért remélem minden rendben lesz. egyenlőre nem gondolkodunk több gyerekben, a férjem egyet szeretett volna eredetileg, én kettőt, úgyhogy az ő kívánsága már most is duplán teljesül, persze nagyon örül neki.volt egy meggondolatlan kijelentésem, hogyha mindkettő kislány lesz, akkor talán még egyszer próbálkozunk, mert ő nagyon szeretne fiút, de ez egyáltalán nem biztos. majd meglátjuk mit hoz az élet. 

Én is gondolkodtam a gyógyszer eladáson, de nem tudom, hogy hol és kinek tudnám eladni, ezért is írtam ide ki, hátha érdekel valakit. Nekem biztos nem lenne már jó, mert 2014.06.hó a lejárata, és addig tuti nem próbálkozunk mégegyszer. Én is úgy gondoltam, hogy a gyógyszertári ár feléért kb odaadnám. az is nagy segítség lehet valakinek és nálam sem áll fölöslegesen. majd meglátjuk, hogy érdekel -e valakit. nekem bevált az tuti 

Majd szerdán este hétkor megyünk a dokihoz, utána valamikor megírom, hogy kiderült-e a babák neme.
vikyt
 
 


Vikyt: neked is lesznek babáid, ne aggódj! Próbáld élvezni a várandósságot, mert nagyon gyorsan elrepül. Nekem nagyon hiányzik..pedig nekem voltak nagyon apró gondjaim. Én megtanultam hallgatni a Szuromira: akkor van gond, ha ő monjda. Sikeresen meggyőzött erről a 22. hét körül és én utána kezdtem el élvezni az egészet és minden kis apró gond el is tűnt ezután. Sajnálom, hogy addig nem így álltam hozzá.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Vikyt: na, mit tudtatok meg az uh-n?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 

 
 

Szisza, Reginand, Noemieva, Zita: mi újság?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, nalam semmi, most varom az elkerulhetetlent, pedig remenykedtem :(
szept 25, BMC
miota elkezdtem szedni a bromot, a mult ciklusban nem fajt a mellem mensi elott, sot meg gorcseim se nagyon voltak. Nos ebben a ciklusban majd leszakad (t), ejjel nem tudtam aludni,mert kisugarzott a mellkasomba, remenykedtem hatha, bar ezen kivul semmi tunet. De ma mar latom h. felesleges volt :(
20140211131327
 
 


Reginand: miért? Megjött? Addig van remény, amíg nem Drukkolok!
Anyukád hogy van?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi565:a babakkal minden rendben, most kb 160grammosak.az egyik baba biztos, hogy fiu, a masik pedig valoszinu lany :-) nekem nehany napjs feszul a hadsm es kemeny id, a doki azt mondta napi 6 magne b6-ot szedjek rs sokat pihenjek, ha ket het alatt nem javul,akkor be kell fekudni. Valami jo tanacs hogy mit csinsljsk?
vikyt
 
 


Vikyt: De jó, ha egy fiú és egy lány lakik odabent!
Hallgass a dokira! Vedd nagyon komolyan a pihenést! Én azt mondom,feküdj minél többet! Ne csinálj semmi megerőltetőt! Én egy hónapig feküdtem, amikor a 19. hét környékén elkezdődtek a gondok. Szedd a magnéziumot, ha hasmenésed lesz tőle, akkor térj át a Magesi Citricire, nekem attól nem volt olyan mértékű. A doki velem vörösbort itatott ilyenkor. Nagyon élveztem azt a napi egy poharat. Légy nagyon pozitív, tervezd meg a babaszobát. Mást nem tehetsz. Ha meg úgy alakul, akkor be kell feküdni a Jánosba, mese nincs! Ha este véreznél, vagy nagyon rosszul lennél és nem éred el a dokit, akkor rohanjatok be a János ügyeletére. Engem ott maximálisan elláttak. Mondani kell, hogy kinek a kismamája vagy.
Méhszájat nézett a doki?

Nem lesz semmi gond, ne aggódj!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok! Szia Andi! Tegnap voltam kozultáción a BMC-be, felvették az adataimat.Tegnapra kaptam időpontot szerencsém volt, visszamondta valaki. 3/4 9-re mentem és  du-án 1 körül végeztem. Minden kivizsgálás ingyenes csak az AMH vizsgálatért kell 6000ft-ot fizetni. Szeretném megkérdezni hogy ingyenes parkolási lehetőség van-e a BMC körül vagy csak fizetős parkolás van? Ti autóval hol parkoltatok? Köszi
noemieva
 
 


Noemieva: priviben megírom

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Noemieva: na, mondtam én, h az AMH kivételével minden kivizsgálás ingyenes!
Mire jutottatok tegnap? Mikor kezdtek?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, anyu jol van egyelore :) epp ma reggel voltunk a 8. kezelesen.
Meg nem teljesen de meg fog, barnaztam, tegnap tegnapelott de epp csak, ma meg semmi, amit nem is ertek. Miota szedem a bromot ez van, elotte soha nem volt barnazas, csak megjott es kesz.
Azt tudjatok mit jelent. mk. ov. 13 mm dominans foll. ? 


Vikyt, dejo h, fiu lany :) van egy ismerosunk akiknek szinten igy szulettek most mar 1,5 evesek es hat nagyon edesek. Ha lehetne en is igy szeretnem :) Pl egyutt tancoltak a multkor amikor meglatogattuk oket :)

20140211131327
 
 


regi: akkor még van remény

ebből csak annyit értek, hogy 13 mm-es domináns tűsző, gondolom ovuláció idején. őt kéne megtermékenyíteni

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


egyre fogy a remeny :( jonnek a gorcsok, bar meg nem eros , egyaltalan nem, de erzem h. megindul vmi.. Amugy is van egy polipgyanum, remelem az is kijon akkor most..
En azert nem ertettem, mert mi az az mk.? eddig azt irta h. bal v. jobb oldalon. en arra gondoltam h. mindketto petefeszekben volt cucc :) ami tok jo lenne ha igy lenne :)

20140211131327
 
 


andi565: ezt teszem, most napok óta szinte egész nap fekszem, egyedül tegnap kellett elmennem fogorvoshoz, meg egy-két dolgot venni, mert már semmi nem volt itthon. szerda este óta szedem a dupla adag magne b6-ot és lekopogom, de úgy látszik használ. most már nem feszül egész nap a hasam, csak néha, de minden nap. remélem ez is elmúlik.
valóban nagy a tervezgetés, így hogy vegyes páros lesz valami zöld falfestékre gondoltam, vagy legalábbis valami semleges színre. az egyik kiságy megvan, a másikat még le kell vadásznom (ifjúsági ággyá alakítható babaágyat nézek). már a babakocsit szeretném megvenni, azt is valami semleges színben. néztem is egyet újonnan, de nézek használtat is. az már kiderült az üzletben, ahol rendesek voltak és kihozták a babakocsit a kocsinkhoz, hogy tuti nem fér be, pedig ez egy kisebb fajta volt, szerintem annál csak nagyobb van. felmerült, hogy le kell majd cserélni a kocsit, de most már biztossá vált, úgyhogy egy nagy plusz intéznivaló és hát persze kiadás is. most ezek vannak

reginand: köszi
vikyt
 
 


@vikyt:


Szia!
írtam 2 privit,nem kaptad meg??gyógyszerrel kapcsolatba..

légyszíves válaszolj..))
csucsu99
Budapest
 
 


csucsu99: ne haragudj de nem nagyon működik a netem, csak most többszöri újraindítás után tudtam egyáltalán a pirvikbe belépni és válaszoltam is. ha esetleg nem kaptad meg, akkor a vikyt@freemail.hu-ra írj légyszi, azt minden nap olvasom. köszi
vikyt
 
 


Sziasztok! most már sokkal jobban vagyok, nem feszül állandóan a hasam, ami biztos a sok pihenésnek, fekvésnek, na meg a dupla adag magne B6-nak köszönhető. Leálltam a szénsavas vízről is, mert azt mondják a szénsavas dolgoktól is feszülhet, keményedhet a has.
A kiírt gyógyszerek megtalálták a gazdájukat, örülök, hogy valaki még hasznát veszi őket.


A csomagolás közben viszont rájöttem, hogy annak idején az itteniek javaslatára vásároltam egy doboz (25 db) terhességi tesztcsíkot, ami 10mIU/ml érzékenységű, tehát már a korai terhességet is könnyen kimutatja, nekem bevált  Végül csak 3 db-ot használtam belőle, így majdnem a teljes doboz megvan. Ha valakit érdekel szintén eladnám kedvező áron, mert kb 3 db gyógyszertári teszt árába került az egész (3.500 Ft) volt, tehát sokkal jobban megéri, mint 1-1 db-ot drágán venni. Ha valakit érdekel írjon privit, vagy inkább a magán mail címemre: vikyt@freemail.hu

Kíváncsi vagyok mi újság van veletek, írjatok ha tudtok.

vikyt
 
 


Vikyt: örülök, hogy jót tett a pihenés! Nehogy abbahagyd, csak így tovább!
Ügyes voltál a gyógyszerek eladásával. Én a 10-es tesztjeimet nem adtam el, mivel jövőre tesót szeretnénk
Mikor mész uh-ra legközelebb?

Mi jól vagyunk, igaz nem egyszerűek a nappalok, Balázsal állandóan foglalkozni kell, de nagyon imádom!

Mi van a többiekkel? Én is kíváncsi vagyok!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok,
meg tudnatok mondani h, erdemes e meg valamilyen vizsgalatokat megcsinaltatni az idopontig? Egy ket lelet mar van, de nem tudom mit kerhetnek meg..
Vmilyen vervizsgalat, esetleg clamydia?
elore is koszi
20140211131327
 
 


andi565: továbbra is igyekszem minél többet pihenni napközben. pont ma voltunk megvenni a babakocsinkat, nagyon szépséges és ott mondta az anyuka, hogy ő 6,5 hónapra szült, úgyhogy én tényleg vigyázni szeretnék, bár tudom, hogy ez nem feltétlen csak ezen múlik.

Igen a gyógyszerek hamar gazdára találtak, már csak a tesztek vannak, legalább ezt a pénzt is az előkészületekre tudom fordítani
Örülök, hogy jól vagytok és a kis Balázs is szépen fejlődik

reginand: én annyira emlékszem, hogy engem az sztk-s nőgyógyász hormonvizsgálatra küldött, én annak a leletét vittem, ill. egy uh-ot csinált, de talán annak egy hónapnál nem régebbinek kell lenni majd.
vikyt
 
 


Vikyt, pihenj sokat, az ikreknek kell a nyugalom :)
milyen UH kell? Huvelyi?
20140211131327
 
 


reginand: igyekszem. egyébént igen hüvelyi kellett.
vikyt
 
 


Lesz amugy segitseged majd a babakkal? Nagyon jo a 2 baba de sztem eloszor eleg strapas ;)
20140211131327
 
 


Regi: szerintem ne menj el nőgyógyászhoz egy hüvelyi uh miatt, mert úgy is mindig betekintenek alulra a BMC-ben. Ez ott alap, mert nézik a tűszőket.
Én a bárányhimlőre hívom fel mindenki figyelmét, mert én végig aggódtam a terhességet. Kértem, hogy vérből állapítság meg hogy voltam-e valaha b. hímlős. Már terhes voltam, amikor kiderült hogy nem. A második gyerek előtt beoltatom magam, mert terhesen nem lehet. Alapból a BMC-be nem csinálják meg ezt a vizsgálatot, szóval ha nem tudsz róla, h voltál-e akkor ezt a vizsgálatot érdemes előre megcsináltatni.

Esetleg mammográfiára kérj időpontot már most, mert mindenhol sokat kell rá várni.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, koszi a jotanacsot :)
voltam baranyhimlos, igy ez miatt nem aggodom:)
 
hat nem tudom mi legyen ezzel a doki dologgal. Ugyanis legutobb mondta h. van egy kis polipgyanu, de ezt felul kellene vizsgalni. Mire idopontunk van a bmc ben, talan meg is lehetne csinaltatni a mutetet. Es most meg ugyis csak konzultaciora megyunk.

Jut eszembe , igy altalanosan: csinalnak barhol, maganuton inszeminaciot barmilyen hivatalos papir nelkul??
Parom hihetetlenul fafeju, es nem akar semmit, de ugy tunik segitseg nelkul nem fog menni...
20140211131327
 
 


Regi: A polipodat jobb, ha felülvizsgáltatod, mert nekem terhesség alatt vérzést okozott.  Amíg ki nem derült, h polipom van, végig a vetéléstől rettegtem. Szerencsére a szüléssel eltűnt.
Szükség esetén műtesd meg magad.

Magán úton is csinálnak inszeminációt, pl. a Róbert Károly maggánkórházban. Ára 60.000 körül van és erre még rájön kb. ugyanannyi gyógyszerekre. Csinálnak a Kaáliba is meg még jó pár magánklinikán, de van olyan nőgyógyász is, aki megcsinálja.

Hogy érted hogy fafejű a párod? Nem akar mesterséges kezelést?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, koszi :)

ugy ertettem h fafeju, hogy nem akar semmilyen papirt alairni :) marmint hazassag v elettarsi akarmi :)
20140211131327
 
 


Az alacsony prolaktin szint karos lehet? Magas volt, erre kaptam Bromot, most volt kontroll vv es ref. tart. ala ment: 102 mIU/l  a ref alja nekem pedig 74 mIU/l.

20140211131327
 
 


reginand: A meddőségis papírban igazából annyi van, hogy ti eggyütt mentek ameddőségibe és hogy az ott fogantbgyereket a magatokénak ismeritek el. De egyébként ha közös gyereketek születik, attól automatikusan élettársi közösségbe kerültök. Nem értem mi a baja ezzel. Hacsak nem nős már. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, nem nos :)
egyszeruen irtozik a papiroktol, nem is ertem miert..
na mindegy..
meg valami, en aug. 14 en kaptam papirt, ill beutalot, az ervenyes lesz meg szept 25-en??
vagy most kernem kell ujat?? nem ertem miert kell ez az egy honapos dolog, vagy erre nem ervenyes?
azert sztem egy meddoseg nem mulik el ennyi ido alatt.. hacssak nem vagy babas, de akkor nyilvan lemondod az idopontot..
20140211131327
 
 


reginand: Én úgy tudom, hogy már nem járnak le a beutalók. A párodtól meg klrdezd meg, hogy a születési anyakönyvi kivonattól is irtózik-e, mert ha nincs valami papírod, akkor addig nincs a gyereknek sem anyakönyvi. Sajnos valamit valamiért. Te meddőként részt vehetnél kezelésben, de akkor csak donor spermával. Ez is egy alternatíva. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Akkor majd ezt bedobom neki :) Ja, az talan megvan neki :)
Az enyem is kell? jaj, de bena vagyok.. :( sajnos nem tudom hol az enyem...
20140211131327
 
 


Úgy értettem, hogy addig nem lesz a gyerekének anyakönyvi kivonata, amíg makacskodik. A közjegyzői papírhoz szerencsére az nem kell.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Kedves Mindenki!

A minap találtam erre a fórumra, úgy hogy megláttam, hogy mai napig aktív, így beregisztráltam.
Én (Mi) is a BMC-be járunk, tavaly november óta.
Májusban volt az első ICSI próbálkozásunk, mely pozitívan el is indult, de sajnos egy hónap elteltével negatívba fordult.
Most, hogy eltelt a 3 hónap várakozási idő, újra próbálkozunk, a kellő vizsgálatok meg is vannak.
Most nagy a hiányzás, szabadságolás, így mikor a héten bent voltam még receptet sem kaptam, lehet hogy egy ciklussal tolódik a próbálkozás...
Az lenne a kérdésem, hogy innen jár valaki Konc dr Úrhoz? Tud róla valaki valami pontos infót, hogy mikor lesz újra?
Július közepétől nincs, ha bemegyek mindíg az az infó, hogy a jövő héttől lesz, majd végül mégsem.
Mi hozzá járunk, és ha egy mód van rá Vele / Nála szeretnénk folytatni utunkat.
soly20
 
 


Szia soly20! Üdvözlünk a fórumon! Én Konc tanár úrhoz jártam. Sajnos nem tudok semmit róla, remélem jól van... Sajnálom az első próbálkozást, viszont ha egyszer teherbe estél, akkor könnnyebben fogsz másodjára is. Fagyibabákat ültetnek most be?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Szia andi565!
Mindent előlről kezdünk, nem maradt lefagyasztásra plusz petesejt.
Újúlt erővel és pozitívan állok neki a következő nekifutásnak. A BMC-ben is azt mondták, hogy az is nagy dolog, hogy elsőre elindult valami, bár végül nem sikerült. Bízom - reménykedem benne, hogy sikerrel járunk!
soly20
 
 


soly, most biztos siker lesz a vege! Nagyon sajnalom ami tortent :(
20140211131327
 
 


Sziasztok, most találtam a fórumra. Lassan két éve próbálkozunk babával, sikertelenül. Most úgy döntöttünk, ideje elindulni egy meddőségi centrum irányába és a BMC-t választottuk. Tudtok nekem segíteni néhány kérdésben? Kell-e beutaló? (hallottam ezt is, azt is) Ha igen, akkor a háziorvos is tud adni? Sokat kell várni általában, mire az első konzultációra sorrakerülhet? Milyen árakra kell számítani a kivizsgálás során? Minden ifót előre is nagyon köszönök!
csopke78
 
 


soly20:osztom a többiek véleményét, reméljük a következő próbálkozás sikeres lesz

csopke78: az biztos, hogy neked kell beautaló, én a nőgyógyásztól vittem. a párom mielőtt odamentünk még orvosnál sem járt, így neki nem kell. Most , hogy vége a nyári szabadságoknak sztem max 1 hónapon belül kapsz időpontot. A vizsgálatok és a beavatkozások ingyenesek, egyedül az AMH vizsgálatért kell fizetni (azt nem csinálnak a BMC-ben, amúgy 6000 Ft kb és megmondják hova menj). A gyógyszereket kell fizetni, az viszont nagyon változó. Nekem inszeminációm volt (az egyszerűbb eljárás és épp ezért olcsóbb is), ami alkalmanként kb 35.000 Ft-ba került, de hallottam, hogy valakinek ugyanez 100.000 Ft volt. Az árak sok mindentől függnek. A lombikos gyógyszerek drágábbak, min. 100.000 Ft, de többszöröse is lehet. remélem segítettem, írj ha van még kérdésed.
vikyt
 
 


Vikyt, rengeteget segítettél, köszönöm! Próbálok akkor mielőbb beutalót szerezni, hogy utána hívhassam őket időpontért. :)
csopke78
 
 


csopke: Szia! Szerintem nyugodtan kérhetsz időpontot,úgyis meg lesz addigra a beutalód, mire menned kell. Remélem neked is sikerülni fog mihamarabb.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


vicky79, reginand köszi!
Szia csopke78! Még ha néha sokat is kell várni a BMC-ben, szerintem megéri. Én meg vagyok elégedve, biztos kezekben érzem megam, és ez fontos!

soly20
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, kicsit eltűntem. :)
Üdv az újaknak, bár én is eléggé az vagyok!

Konc tanár úrról annyit tudok, hogy júliusban volt végig szabadságon, aztán kiderült, hogy augusztusban is végig... Remélem nincs baja. Mammográfiára ott a Szent Jánosban kb 2 hónapos a várólista. Július 25-én szeptember 30-ra kaptam időpontot... Így október 1-re a konzultációt. Most kezdtem a ciklusomat, kb akkor kezdem majd a következőt, és nagyon remélem, hogy egy inszeminációra sor kerülhet.

Csopke: kell beutaló - nekem a háziorvosom adott, de nőgyógyász is adhat. A telefonban nekem elmondták, hogy vigyem a házassági anyakönyvi kivonatunkat és lehetőleg minden papírunkat, ami eddig megvan. Elfogadnak: hormonvérkép (3-5napos, 18-21nap), teljes vérkép, nőgyógyászati vizsgálat_citológia, chlamidia stb., párodnak spermakép - viszont 1-et tuti ott kell csináltatni. Na meg elfogadnak még átjárhatósági vizsgálatot is, ha utána nem volt semmiféle beavatkozásod. Ha ezek valamelyike nincs meg, akkor ők beutalnak erre. Az AMH-t fizetni kell, a többit nem.
Telefonálás után az első konzira kb 1-1,5 hónapot vártam. Az első konzin kaptam beutalókat a hiányzó vizsgálatokra: kb +1 hónap telt el. Viszont számolni kell azzal, hogy csak akkor mehetsz el ott átjárhatóságira, ha már megvan a citológiád, és kiderült, hogy nincs semmi fertőzésed, ha azt is ott csináltatod a chlamidiát és citológiát, akkor az plusz 2-3 hét. Nekünk ezért csúszott. Aug 12én kaptam időpontot a következő konzira október 1-ére... de nyár volt és sok helyettesítés, 2 orvos dolgozott.
notrete
 
 


A Forgács Intézetben sem kell "papír" az inszemhez. Ott 40ezer ft az inszem, plusz a gyógyszerek. Ez függő, volt amikor plusz 15ezer, de volt amikor 35ezret fizettem. Nem mindegy milyen stimulálást kapsz.

Soly, én is nagyon sajnálom. És tényleg, reményre adhat okot, lehet hogy csak valami kis dolog kell, és akkor már veletek maradhat babátok! Én 4,5 év alatt nem tudtam csak 1x egy nagyon halvány tesztet gyártani... lehet az is csak hibás teszt volt... nem tudom.
notrete
 
 


Notrete, köszönöm az infót! Az átjárhatóságim megvolt májusban, cytológia is volt márciusban, bár arról csak egy kis könyvecskét kaptam, benne a dátummal. Magándoki csinálta, azt mondta, akkor szól, ha valami gond van. így eredmény nincs a kezemben. Férjemnek volt már egy spermavizsgálata év elején, arra gondoltam, hogy amíg az első konzira várunk, elküldöm újra, hogy legyen friss eredmény, de ezek szerint ők úgyis ragaszkodnak hozzá, hogy egy vizsgálat ott történjen, úgyhogy akkor ez tárgytalan. Nekem sajnos hormonvizsgálatom utoljára 3 hónapja volt, akkor is csak a ciklus második felében, úgyhogy azt biztosan ismételni kell.
Időpontot próbáltam kérni pénteken, de nem értem el őket telefonon. Ma is próbálom még, aztán ha nem járok sikerrel, valamelyik nap bemegyek személyesen. És akkor amíg várunk az első konzira, lehet, hogy megcsináltatom az AMH-t valahol, hogy már az is meglegyen, mire megyünk. HIV-Hepatits, stb. vizsgálatokat megcsinálnak ott? Rémlik, mintha ezek is kellenének.
Köszönöm Nektek és mindenkinek szorítok!
csopke78
 
 


csopke78, nekem is többször előfordult, hogy próbáltam egész nap hívni Őket telefonon sajnos sikertelenül, majd képzeld végül felhívtam a János Kórház központi számát és onnan kértem a kapcsolást, úgy mindíg felvették valahányszor így hívtam Őket (lehet máshogy cseng, és jobban felveszik).
Nekem a legelső vérvételen még anno, amikor mentem mindent megcsináltak HIV-Hepatitis, stb., csak az AMH-t nem; most is kellett egy ismételt AMH, mintha azt mondták volna, hogy már az is elvégezhetethető náluk is (kérdezz rá telefonon), mert akkor már valóban minden egy helyen megoldható lenne! Amennyiben mégsem engem anno a Laboratórium Kft-hez küldtek VI.ker Podmaniczky út; ha megnézed a neten sok kirendeltségük van, így én egy nekem közelibe mentem megcsináltatni.
soly20
 
 


Soly, köszönöm szépen az infókat! :) Tegnap délután sikerült elérnem őket. Sajnos csak okt.30-ra volt időpont, bár számítottam erre az alapján, amiket Ti is írtatok. SZóval addig még sok idő van, hátha már nem is lesz rá szükség :). Minden esetre igyekszem addig minden vizsgálatot megcsináltatni, hogy akkor már azzal ne teljen az idő. Úgy számolom, hogy sajnos akkor már éppen benne leszek annyira az aktuális ciklusomban, hogy nemigen tudnak elkezdeni semmiféle stimulációt meg ilyesmit, csak november második felében. :( No de sebaj, akkor is már legalább elindultunk valamerre.
Addig is olvaslak Titeket, hogy magamba szívjam a sok hasznos információt. Fantasztikusak vagytok! :) Köszi Mindenkinek és nagy drukk a Babócákhoz!
csopke78
 
 


Sziasztok, úgy látom, mostanság nem sokan jártak erre. :( Én odáig jutottam, hogy megszereztem a beutalót a centrumba + laborbeutalókat vírusvizsgálatokra és cukor+inzulin vizsgálatra. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyek azok a konkrét vírus vizsgálatok, amiket kérni fognak? Ezekre van beutalóm: toxoplasma, cytomegalovírus, rubeola, herpes, hepatitisA, hepatitisB, hepatitisC, ebsteinBar, HIV. Kell még valami? És jól értettem, hogy ugyanezek kellenének a férjemnek is? Köszönöm előre is, ha válaszoltok!
csopke78
 
 


En segitenek de nem tudok.. Nekunk minden ilyet meg kell meg csinaltatni es majd ott elmondjak mi kell.. :(  25 en megyunk
20140211131327
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?