Új privát üzeneted érkezett!

Nekem a BMC-be tavaly ingyen volt az Aids teszt.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


én amikor mentem az első vérvételre akkor akartam menni az Aids tesztre is és akkor mondták,hogy az 5000,akkor nem volt nálam pénz.Másnap mentem a férjemmel,akkor csináltatta ő is, és akkor fizettünk 10 ezret.nem tudom miért,mert volt rá beutaló és a doki azt is ráírta,hogy meddőségi kivizsgáláshoz kell.meg most is kértek pénzt az ir-nél.én itt a 17. kerületbe csináltattam a centrumban...de ez így elég érdekes...
szisza87
 
 


Sziasztok!
Ma voltam az inzulin rezisztencia eredményért,de nem tudok rajta kiigazodni,mert  nem írták rá a 0' csak a 120' és azon is csak az eredmény van rajta,miszerint 81,7 mIU/L
Nincs rajta a referencia érték?Szerintem ez magas!Szerintetek?
szisza87
 
 

 
 

amúgy a múltoki vv-eredményre az volt írva,hogy glükoz 5,7
szisza87
 
 


@szisza87:


120 perces inzulin szintnek ez elég magas, de önmagában nem sokat mond, tudni kéne a 0 és a 60 perces értéket is, cukornál ugyanígy...a tendencia számít, nem önmagában egy érték

picibaba.hu vonalzó
dorkabab
 
 


Sziasztok!megfejtettem a dolgokat,mert felhívtam őket,hogy hol van a 0' inzulin szintem és hát a csaj elfelejtette oda adni...
szóval a glükózom jó,viszont az inzulinom az 31,2 mIU/L és a referencia az 1,9-23,0-ig van  
Ezek szerint IR-es vagyok?Csak jövőhét csütörtökre kaptam időpontot a dokihoz 
Addig elkezdjek diétázni,vagy mit csináljak???
szisza87
 
 


@szisza87:


 Szia Szisza!

Nekem is van IR-em, én kaptam rá adimetet. Semmit ne csinálj, várdd meg, hogy mit mondd az orvos, a lényeg, hogy ne aggódd túl magad. Végtére is ezek az eredmények, bár rólad szólnak, de nem neked, hanem a dokinak:))

Szóval pihizz és próbálj meg kikapcsolódni, ne kombinálj:))

Egyébként olyan fura, mióta tudom, hogy megyek a BMC-be, úgy megnyugodtam. Azt hittem, hogy maga lesz a pokol, ez a  2 hónap várakozás, de inkább örömöt érzek, hogy be tudtam vallani magamnak, hogy egyedül nem megy, és hogy kértem segítséget.

szép hétvégét, és hűvös zugot kívánok a várandósoknak erre a kánkulahétvégére!
 



Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Sziasztok!

A 2. lombik próbánk eredménye az alábbi kicsi lány:
redy22
Szolnok
 
 


@szisza87:

Szia Szisza!

Na mit mondott az orvos? Olyan kiváncsi vagyok :)

üdv


Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Redy22 nagyon szép a kilányotok!Gratulálok és jó egészséget kívánok!
Zizazu 16:30-ra van időpontom,de ma nem tudom megírni,hogy mi volt,mert utána rohanok a vonatra,mert elutazom!De holnap talán lesz egy kis időm és akkor megírom igérem!
szisza87
 
 


redy: Nagyon kis cuki a pici lány. Gratulálunk hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sajnos a nődoki,nem tudott segíteni, azt mondta, hogy ez belgyógyászatra tartozik az inzulin...talán 14.-én bejutok oda is!Olyan elegem van már ebből az ide-oda küldözgetésből :(
sose lesz vége.....
szisza87
 
 


Kepzeljetek en kaptam idopontot a heten, szept 25-re :)
20140211131327
 
 


Szia Szisza!

Ne add fel, ezért van időpontunk a BMC-be, én nagyon bízom bennük, te is tedd ezt szerintem!

A héten én is voltam egy sztk-s nődokinál, merthogy nem jött meg, és pozitivakat teszteltünk a férjemmel (4et). Csak vártam a sorom hurkaszakadásig... bementem megnézett, jó akkor nézzük felszólítással, be sem akart indulni az az őskori uh és olyan durva sértő és flegma volt, hogy kijövet el is sírtam magam, mert közölte: nézze asszonyom, látja,  na én itt nem látok semmit.... hát akkor öltözzöun, biztos méhenkívüli, vagy az is lehet hogy elvetélt, ha rosszul lenne jöjjön vissza... viszlát. Szóval most kétségek között vagyok, se nem merek tetsztelni, sem pedig nem merek elmenni egy másik magán nődokihoz. Napok óta csak vagyok, és nem beszélünk erről a férjemmel. De azóta sem jött, meg, csak barna valamim van.

Szóval ezek a nőgyógyászok - tisztelet a kivételnek - belefásult, kutyaütő banda, tudom, hogy nem szeretnél tétlenül láblógatva üldögélni, megértem. De hidd el, nincs már olyan sok idő hátra, ha jól emlékszem, akkor aug végére van időpontod. Azt a kis időt töltsd inkább a pároddal, menjetek vacsizni, mozizni, az óriáskerkére, sétálni és fagyizni ősszebújni, aztán 29-én összeszedetten, kipihenten elmondod a dokinak, hogy miért jöttél és mi legyen a teendőd. Ők pedig feketén-fehéren el fogják mondani, hogy mit csinálj és érteni is fognak a leleltek kielemzéséhez, merthogy nyilván lesz endokrinológus is a csapatukban. :) És menni fog minden mint a karikacsapás. De most szánj magatokra is időt!

Szia Reginand!

Üdv a csapatban, nem tudom, hogy voltál-e már itt, mi még csak pár hete nyomjuk az ipart itt a fórumon:)
Szerencsés voltál, biztos valaki lemondta az időpontot és jókor voltál jó helyen:) Az első időpont amit mondtak nekem az aug 15 volt, de hát pont a balcsiba fogom lógatni a sokatérőmet a vízbe, ígyhát egy nappal utánad, 26-án megyek, 3 napi hidegélelemmel. Ti mióta próbálkoztok, mesélnél kicsit magadról?:)

üdv zita

Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


zita: Én pedig mennék egy magán orvoshoz. Azóta már lehet hogy látszik valami. Először tesztelj, utána ha pozitív, akkor irány a doki. Ha barnázol és mégis ott a baba, akkor hormon pótlás kell.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


szia vicky: arra gondolta, hogy holnap reggel megint tesztelek egyet a férjemmel - ma sajnos nincs itthon és nem szeretném kihagyni. A fene sem gondolta, hogy ilyen nehéz egy tesztelésbe belekezdeni.  Hát ilyen amikor valaki baromarcún beszél veled és azt gondolod, már csak a hited maradt meg.

ez az egész egy érzelmi hullámvasút...

egyéként meg már azt sem tudom, hogy hová menjek, milyen dokihoz:(

Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Zizazu,
mar voltam itt, par napja, akkro erdeklodtem h. ez milyen hely hogy kell bekerulni stb.
Nekem ugy tunik regota probalkozunk, valojaban nem, de a mogottem levo 15 sikertelen ciklus hiabavalo remenykedeseit nem birom tovabb. Mar jarok egy ideje dokihoz, az elso par sikertelen honap utan elmentem, megnezetni velem minden rendben van e- Mivelnem vagyok mar 20 nem akartam csak ugy sodrodni a semmibe es 1 ev utan elkezdeni az 1 eves utanajarast..
szoval 36 vagyok, a parom szinten. Jelenleg mindkettonk defektes.:) nekem eloszor csak prolaktim gondom volt, most mar ugy tunik polip is, bar ez meg csak gyanu, kell egy ujabb vizsgalat ennek tisztazasara. Plusz van meg egy prolaktin kontroll elottem, bromo utan. Sztem hatott, mert nem erzem a melleimet annyira  mensi elott.. Emelett csinalgatok LH teszteket, egy idoben homeroztem is de mara abbahagytam.. Paromnak meg egyszeruen csokkent szamu legenykei vannak, bar ezt a 3 napos 40 fokos laz idoszaka utan csinaltak, kapott ra fer 14 et, ami mostanaban jar le( 3 honapos kura)
es igen, elso gyermek lenne.
Emellett veszelyben a munkahelyem, szoval duplan szamit az ido..
Ami a legnagyobb bajom epp most: anyukam most mondta el h. rosszindulatu daganata van, most kezdik a kezelest, meg nem fogtam fel.. annyi az elony h. viszonylag hamar eszrevettek es meg eleg kezdeti stadiumban van- Bocsi ez abs. nem tartozik ide.. de le kellett irnom
szoval meggyogyul, csak az meg kb fel ev..
20140211131327
 
 


Az én dokimnl a Nyugatinál van, de ő magánrendelésen van csak. Ha gondolod megadom az elérhetőségét és hívd fel az asszisztensnőjét. Mondjuk ő augusztusban szabin szokott lenni, de egy másik doki is rendek ott. Bárkihez mész is mond, hogy pozitívat teszteltél, de barnázol. Akkor sürgősséggel fogadnak. Én nem is említeném, hogy már voltam dokinál.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


reginand: Anyukádnak sok erőt, remélem tényleg elég korán sikerült felfedezni a daganatot. Az egyik barátnőm párja most gyógyult meg, vagyis daganatnentes. Gyógyult majd akkor lesz, ha 5 évig nem újul ki.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, koszi. Nincs mas opcio minthogy meggyogyul. Idobe telik , de ha tul lesz a muteten, meg a sugarakon, akkor jobb lesz.
Tudom, sajnos van tobb ismerosom is hasonlo cipoben :(
Az orvos nagyon bizakodo, ill azt mondta nekik hogy 95% az eselye a gyogyulasra- ugye egy vakbel ill mandulamutetnel sem sokkal tobb..
20140211131327
 
 


Sziasztok! Örülök hogy megtaláltam ezt a topikot. Jó olvasni titeket és a sok hasznos infókat. Én október elejére kaptam időpontot de lehet magánba megyek el. Lassan vége a nyári szünetnek, próbálok még pár papírt elintézni mire megyek a dokihoz. Mi biztos hogy lombikosok leszünk mert páromnál gondok vannak. Nálam még egyenlőre nincs gond, nem is szeretném, így is sokkolódtunk az utóbbi időben. 35 felett vagyunk és még nincs babánk. Reginand! Jobbulást, jó egészséget anyukádnak, minden rendben lesz! Csak mi ketten vagyunk újak a csapatban?
noemieva
 
 


Zita: mi lett a teszt eredménye? Nagyon drukkolok!

noemieva: sok sikert a BMC-hez!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi! Köszönöm hogy leírtad a tel. számot a dokidhoz, hívni fogom. Minden szépet és jót kívánok neked  Balázskához.  Jó hogy tavasszal született, jobb így hogy nyáron picuri. 
Zita! Én is drukkolok neked! Akkor te is új vagy és Szisza87 is..

noemieva
 
 


Andi! Hányszor voltál magánba? Csak hogy mire számítsak! Előre is nagyon köszi!
noemieva
 
 


noemieva: én csak a teherbeesés után voltam magánba. Problémás volt, így elég sokszor az első 13 hét alatt. Gyors összeszámolva, minimum ötször. A meddőségi kezelés alatt nem voltam magánba. Olyan sokszor azért nem kell menni, szerintem. Először érdemes, mert akkor ott irja ki a vizsgálatokat, utána már általában a BMC-be mész kivizsgálkásra.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Hát sziasztok!

szombat délután estefelé eldőlt... görcsös fájdalmak között töltöttem az estét és még a tegnapi napot is, szóval, nem volt szükség a tesztelésre sajnos. Eléggé el is vagyok szontyolodva, férjem, meg hiába mondtam neki, hogy ne élje bele magát, hát úgy nézett mint aki citromba harapott:( 
Persze mondtam neki, hogy ez már fél siker 2,5 év után, de aztán inkább nem beszéltünk róla többet, hagyott aludni.

hét közepétől elmegyünk szabira, 21-ig csak pihenni fogunk, próbálok majd nem is gondolni ezekre a dolgokra, egészen szeptember közepéig, amikoris jelenésünk van a BMC-ben. Pedig már valahogy olyan idealista voltam,  át tudom adni az időpontomat az egyik kollégámnak és milyen jó lesz neki is.. hát naiv voltam. 

Reginánd, nagyon sok kitartást kívánok neked, édesanyámmal átéltük ugyanezt, de hál' Istennek, ő is rendbe jött.  Hallottál már a deutérim mentes vízről? Állítólag csodákra képes. Ha van kedved időd nézz utána a neten. 





Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Zita! Nagyon sajnálom:(  Én ma felhívtam az ÁNTSZ-t és csak a névnélküli AIDS vizsgálat ingyenes. Egyébként HIV+ HEPATITSZ B- C :  3340FT. A BMC-be holnap megkérdezem hogy ingyenesek -e ezek a vérvizsgálatok. Nem szeretnék fizetni ha nem muszáj. Ki az aki tudja? aids vagy másnéven hiv, hepatitis A-B, rubeola? hpv? szifilisz? Melyik kell ezekből a BMC-be. De holnap rákérdezek..
Szisza87! Te csak az aids vizsgálatért fizettél 5000ft-ot vagy ezek a vizsgálatok is benne voltak?
noemieva
 
 


Én ma már reagáltam Zita hsz-ra, de nem látom sehol.
Szóval, Zita:
Mondjuk ez már tényleg sokat jelent, hogy összejött, így nincs akadálya a terhességnek. Tudom, sovány vigasz, de valahol örülj neki, h nem lett méhenkívüli, illetve annak is hogy most ment el, nem később, amikor már ennél jobban beleélted volna magad.
Fel a fejjel!  Jó helyen vagy a BMC-be! Pihenjétek ki magatokat, mert jövőre ilyenkor ordító bébi mellett nem lesz lehetőségetek :)

noemieva: a BMC-ben minden ingyenes volt eddig.( gyógyszerek kivételével). Az AMH-ért fizetni kell, de azt nem is ott csinálják, hanem a MÁV-ban.

Jó tanács mindenkinek: oltassátok be magatokat időben bárányhimlő ellen. A BMC-ben nem nézik, h átestetek-e már rajta, pedig terhesen nem jó elkapni.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Zizazu, Sajnalom a gorcsoket..
es koszonom a biztatast! Anyu is meggyogyul, nincs mas opcio, az unokat latnia kell :)
20140211131327
 
 


Reginand: daganatra a B17 vitamin is sok mindenkinek bevállt. Jobbulást neki!

Zita: most olvasom újra, h csak görcsös fájdalmaid voltak? Nem jött még meg? Így van még remény, ugye tudod?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


KOszonom Andi, van egy tea, sztem majd azt fogom neki megvenni ha o is akarja
20140211131327
 
 


csupacsupsz
Budapest
 
 


csupacsupsz
Budapest
 
 


csupacsupsz
Budapest
 
 


Köszönjük, Csupacsupsz! Már elkezdtem nézni. Nagyon jó!

Hogy vagy?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi küldtem privit.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Sziasztok! Én új vagyok itt, de 4,5 év babavárás után már régi motorosnak mondhatom magam a témában. A BMC-t nemrég kerestük fel, július elején volt az első konzultációnk, vérvétel, spermavizsgálat 25-én, és holnap megyek átjárhatóságira, annak ellenére, hogy nekem már 2x volt,egy ultrahangos és egy röntgenes, az utolsó februárban. Újvári doki azt mondta, hogy mivel a  februári átjárhatósági uán áprilisban volt egy inszeminációnk egy másik helyen, így protokoll szerint újból meg kell csinálni. Nem sok kedvem van hozzá, bár eddig szerencsésnek mondhatom magam, mert elég jól viseltem ezt a vizsgálatot, azért félek, mi van ha most nem úgy alakul. Tavaly augusztustól a Forgácsba jártunk, de otthagytam őket, több ok miatt is. Most abban bízom, hogy ez a "mi" intézetünk lesz.
Orvost még nem választottunk, nem tudom, hogy igazából kit válasszunk, mert nem ismerek senkit. fórumos hozzászólásokból Szűcs és Konc doki szimpatikus. Ti kihez jártok/jártatok?
Kata
notrete
 
 


Szia Notrete!
Üdv a csapatban. Én Szűcshöz, illetve Skribához jártam kezelésre.
Én Szűccsel elégedett voltam, Koncot személyesen nem ismerem.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Szia csupacsupsz!
Ma voltam a BMC-ben, túl vagyok az átjárhatóságin, ezelőtti 2-höz képest ez nagyon fájt! De túléltem, minden rendben, átjárható vagyok. Október 1-re kaptam időpontot Szűcs dokihoz, de mondták, hogy mindenkihez kb így tudnának adni. Kb. akkor kezdem majd a ciklusomat, nem tudom, hogy abban a hónapban csinálnak-e velem valamit....pl. inszem?
Még mammográfiára megyek és EKG-ra, az utóbbira azt mondták, hogy nem sürgős, majd ha beavatkozásra kerülne sor, akkor kell.

Nektek mennyi idő után sikerült? Mivel múlt időben beszélsz, gondolom már van tipegősöd
notrete
 
 


Szia Notrette!

Szerintem októberben már kezdtek, hiszen megvan minden vizsgálatotok!
Nekünk is 4,5 év után jött össze, ugy hogy biztos nektek is sikerülni fog most már.
Nekem tavaly Pünkösd Hétfőn volt az első inszemem a BMC-ben és idén Pünkösd Hétfőn már babával jöttem haza :) Volt két sikertelen inszemem meg egy lombikom. Végül természetesen jött össze, de ez nyilván a sok hormon "mellékhatása" volt!
Kívánom, h nektek is sikerüljön mielőbb!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Szia Notrete!



Örülök, hogy átjárható vagy. Ha októberben kezdesz, addigra késznek kell lenni a mammográfiának.
Ha még nincs kitűzött időpontod a vizsgálatra, akkor most hajrá, mihamarabb keresd meg azt a helyet ahol a vizsgálatot szeretnéd elvégeztetni.


Én korábban két helyen próbáltam  vizsgálatra időpontot kérni. Az egyik kórházban  3 hónapot kellett volna várni, viszont nálunk az SZTk-ban  csak másfél hónap múlva volt legkorábban időpont.


 


Nekem több lombikom volt, sajna nem sikerült.  Most már nem szomorkodok. Van egy nagyobb nevelt gyermekem.


Szerintem a sok stressz közrejátszik, hogy nincs saját gyermekem.


Mostanra már az üzletekben sem nézegetem a babaholmikat ( nem érdekelnek), azelőtt órákig tudtam nézegetni a ruhákat.


Neked kitartást, és sok sikert kívánok. a lombikhoz. 

csupacsupsz
Budapest
 
 


Sziasztok! Már rég nem írtam semmit, de nyomon követem az eseményeket
Azért írok, mert eszembe jutott, hogy megmaradt még az inszeminációból néhány gyógyszerem, amire hál istennek már nincs szükségem, jelenleg a 17.hétbe lépek az ikrekkel  Szerdán megyek Szuromi dokihoz, remélem minden rendben van és kiderül majd a nemük is. 
Megmaradt 5 adag Merional hormonom, egy kevés bromom és utrogestán hüvelykupom is. Nem tudom mit kéne velük csinálni, andi565 valami ötlet? 
Ha valakinek az újak közül ezt írják ki nyugodtan írjon privit, ha nem válaszolok akkor itt hívja fel a privire a figyelmem.
Az újaknak kitartást, mi is 2012.szeptemberébe voltunk konzultálni, a vizsgálatokkal decemberre végeztünk és ápr.30-án a második inszem sikerült 
A többieknek meg kellemes babavárást és babázást kívánok.
vikyt
 
 


notrete: Üdv a bmc-ben. Nekemn3,5 év volt és mi is kb 1 évig jártunk a bmc-be. Az 5. ciklus és ebből a 4. inszem lett sikeres. Most a tesónál várom a természetet, de lehet hogy megint meddőségi kellene. Csak sajnos most nincs rá lóvénk. Még várunk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vikyt várjuk a fejleményeket.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Mi is, de egyelőre már arra sem emlékszem, hogy mikor jött meg utoljára. Valamikor áprilisban. A múlt hónapban volt ugyan valami piros maszatolás, de mensinek nem nevezném.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky voltál dokinál? Teszteltél?
csupacsupsz
Budapest
 
 


Teszteltem júliusban és nincs baba. Dokihoz még mindig nem jutottam el, az enyém meg augusztusban mindig szabin van.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sajnálom Vicky. Megérdemelné Barbus, hogy legyen egy testvére.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Jó lenne, mert most már ő is szeretné.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vikyt: irigyellek ám! Én is mennék nagy pocival a doki bácsinkhoz! Na, reméljük egy év múlva ismét babás leszek.

Szerintem próbáld eladni a gyógyszereket, jobbat nem tehetsz. De akár meg is tarthatod őket a következő projektre :) Tényleg, ikrek után szeretnétek még kistesót? Ird meg, hogy milyen neműek

Vicky: drukkolok, hogy összejöjjön valahogy. Miért nem próbálkozol homeós bogyókkal? Esetleg palástfű/ cickafark kombó kezdetnek? Elvileg ezek a teák meghozzák a mensit.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?