Új privát üzeneted érkezett!

most elvileg elment napsugareperke
vikyt
 
 


igen megjött délután küldöm

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke
 
 


köszi :D
vikyt
 
 

 
 

vykit szkennelöm elromlott ma megyek szomszédba!

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke
 
 


köszi :D
vikyt
 
 


vykit ma sikerült átküldeni! írj ha megkaptad

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke
 
 


megkaptam. jól látom,hogy a számomra sok érthetetlen szám mellett(vizsgált markerek eredményei) egyedül az alján a szűrővizsgálat eredményei érthetőek, az pedig negatív (tehát jó??). a két betegség pedig 1 a sokhoz??hogy kellene értelmeznem?

köszi
vikyt
 
 


Na nekem is ennyire kínai volt a történt, még most is. Őszintén én se igazodok ki rajta.
A doki szerint az 1asokhoz viszonyszámok voltak a rosszak. Erre mondom, hogy egy jó ultrahangos ezerszer többet lát mint viszonyszámok alapján feltételes következtetéseket levonni. Ha láttam volna előre egy ilyen leletet biztos, hogy nem csináltatom meg.
De nem lebeszélni akarlak!!!!! Csak én nagyot csalódtam a vizsgálatba és nagyon drága volt.

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke
 
 


vykit Még 1dilema, ha megcsináltatod bármelyik tesztet és rossz arányszám jön ki, melyik babára vetítik le? Vagy automatikusan mind a kettőre rá mondják?Ezt ki tudja eldönteni?

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke
 
 


Szia vykit kaptam egy privit megosztanám veled:
Feladó: suegirl25
Címzett: napsugáreperke
Elküldve: 2013 06 21 18:21
Téma: ikres kombi teszt
Szia Napsugáreperke!

Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok, de olvasom, hogy miről beszélgettek Vikyttel.

Nekem volt kombinált tesztem, ikres terhes voltam, mi az Istenhegyi géndiagnosztikában voltunk Hajdu drnőnél. Ő mondta, ogy a vérvétel egy "irányadó" az uh mellett, de a legfontosabb az ultrahang. Rossz lett az eredmény, mert az egyik babanak fejlődési rendellenesége volt, amit az uh igazolt is. Én mindenképp megcsináltatnám újra, ha megint várandós lennék.

Zsuzsi

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke
 
 


Sziasztok lányok!

Talán páran még emlékeztek rám.

Azért jöttem újra, hogy elmondjam: vasárnap délelőtt megszületett a kislányunk, Zsófia. :)

2130 g-al és 45 cm-el jött világra ... pici a lány, de nagyon erős. Az egész életem nem ér annyit, mint ez a kicsi lány, akit ma 2 percre láthattam a születése után.

Több, mint 6 évnyi küzdelem eredménye ... most nem tudok többet írni ... szeretném megköszönni mindazok segítségét és támogatását, akik az elmúlt évben bátorítottak és segítettek.

Még egyszer köszönöm, örökre hálás leszek nektek.

András
redy22
Szolnok
 
 


redy: Gratulálok a pici lányhoz, hamar össze fogjq mqgát szedni. Kitartás!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Szia András
Gratulálok pici lányod megszületéséhez!!!Remélem minden rendbe van a mamával és a babával!!
Ha szükségetek van pici ruhákra nézd meg ezt az alapítványt http://www.manocsomag.hu/

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke
 
 


Gratulálok Redy! :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


Redy, millió gratula!!!!!! Nagyon örülök, jó egészséget kívánok!!

Lányok, tudja valaki, hogy jövő héten lesz-e Szűcs doki? Szeretnénk bemenni megmutatni a kislányunkat, de ez msot hirtelen jött, más miatt is kell menni Pestre, csak remélni tudom, hogy nem pont most lesz szabin.
ann74
 
 


Szia Ann!
Lesz Szűcs a következő héten.
Írjál magatokról.
csupacsupsz
Budapest
 
 


De jó kicsit a régi fórumozókat is látni itt.
Puszi mindenkinek!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


redy hatalmas gratula! és még jössz egy futással, nem felejtettük el,de kiválthatod pár fényképpel a kiscsajról .szerelem a köbön az tuti.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, augusztus 29.-re kaptunk időpontot a BMC-be, már szinte meg van az össze vizsgálat,egyedül az átjárhatóságit nem tudom elintézni. Az kötelező a BMC-be? Én nem félek tőle, csak egyszerűen a nőgyógyászom nem akarja megcsinálni. Valószínüleg nekünk inszem lesz (tudom ezzel kezdenek,de vannak kivételek ) és nem tudom,hogy mi legyen? Mert ha minden rendben akkor tudnánk is kezdeni egyből,mert a menszimet is akkora várom...Mit csináljak?
Köszi a segítséget!
szisza87
 
 


Sziasztok! 

Úgy mint az előlltem szóló kérdezni szeretnék tőletek, régi motorosoktól.

Csak először magamról dióhéjban:

Több mint két és fél éve tervezünk babát a férjemmel. Több orvosnál jártám már az utóbbi egy évben, "sima nőgyógyászoknál",  az nlc cafe szakértőjénél, ahol azt mondták, hogy ne aggódjak  majd lesz baba, csak nem jött el az ideje, 2 és fé év nem olyan sok idő. Hát persze ez is nézőpont kérdése, nekem az, egyrészt mert kicsit türelmetlennek érzem már, másrészt pedig azért mert férjem lassan 40 éves, én pedig  holnap töltöm a 34-et. Bizakodva elmentem tavaly októberbe egy endokrinológos- nőgyógyászhoz is. Ő megállapította, hogy kisfokú inzulin rezisztenciám van, ezért napi 3x 500-as adimentet javasolt.  De az sem volt egyik orvosnak sem információ, hogy születésemtől kedzve szteroidokat egy egyéb nyalánkságokat kapok az aszta- allergiámra. A neveket szándékosan nem írom.

Szóval el is kezdtem szedni az adimentet, persze olyan rosszullétek kerülgettek, hogy az leírhatatlan, ezért levettem saját hatáskörben az adagot, napi egy tablettára, reggel. Eltelt 3 hónap, és elmentem a vérvizsgálatra, ahogy kérték és azt mondta az orvos " asszonyom, magának olyan peteérése van, hogy azt öröm nézni, próbálkozzanak". Mondtam erre neki, doktor úr akkor most elárulom, hogy az adimet adagot lecsökkentettem, napi egy tablettára, amit reggel veszek be. ( az ellenőrző vérvételem délután volt). Azt mondta, hogy amint látja ez is tökéletesen elég, szedjem akkor így tovább. (???)  Én ezt is teszem, szorgalommal. De úgy érzem, nem igazán vesznek komolyan. 

Ugyanakkor viszont a pozitív eredmény mindig elmarad. Legalábbis eziáig. Most viszont már tényleg kezdem elveszíteni a türelmem, ezért gondolkodunk azon, hogy elmegyünk a BMC-be. Ezért több kérdésem is lenne és remélem, hogy fogtok tudni válaszolni nekem:

1. csak simán bejelentkezek telefonon, kell beutaló vagy csak "magamat" vigyem? 
2. kell előre csináltatnom vizsgálatokat, vagy ott megcsinálják? 
3. ha nem volt még petevezeték átjárhatóságim, akkor azt is megcsinálják ott, vagy nekem kell saját költségen megcsináltatnom?
4. ha most bejelentkezek, szerintetetek kb mikorra kaphatok időpontot? Kell fizetni a konzultációért? 
5. egy igazán empatikus dokit szeretnék, akin érzem, hogy az én ügyem, az ő ügye is, tudtok valakit javasolni? Lehet-e kérni, ő foglalkozzon velem?
6. mennyire mennek görülékenyen a dolgok? Az első konzultáció után mire számíthatok, mikor lépünk a tettek mezejére? :)

A férjem és jómagam vizsgálatára már majd 200.000 forintunk element, ezért kicsit bátortalanná váltam...ha haladnánk, akkor terészentesen ezt nem említeném, örülnék, hogy van aki segít, de eddig egyik doki sem vette elő az ultrahangot, hogy megnézze, egyáltalán mi van odabent...

Elnzést kérek, a hosszabb irományomért, és előre is megköszönöm, hogy válaszoltok, segítetek nekem. 

szép délutánt kívánok nektek, üdv, zizazu




Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


elnézést, nem adiment, hanem adimet, a gyógyszer neve, n nélkül.

Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Szia Zizazu!

Én is még csak most kezdem,mi 5,5 évig jártunk dokihoz a nagy semmiért.Mi is rengeteg pénzt és időt beleöltünk.Engem a korom miatt nem vesznek komolyan (27).mindig csak azt hallottam,hogy majd jön...De engem se vizsgált ki senki!Aztán találtam egy jó nődokit,aki elküldött vérvételre ahol kiderült,hogy magas a prolaktinom és a tsh-m.de amit kaptam rá gyógyszert nem bítam szedni.endrokrinológus mondta,hogy ne szedjem tovább.De végülis elég volt az a 2 heti gyógyszer,hogy ezeket vissza vigye a rendes értékbe :)
Aztán pérom elment sperma vizsgálatra,ahol elküldték még vérvételre is.nem tudott eljönni velem így elmentem az eredményért egyedül.na ott idegelt ki végleg a doki,hogy azt mondta,hogy menjek vissza a férjemhez és majd ad neki vitamint,majd 3 hónap múlva kontrol.nekem nem adta ki a vitamint!ekkor döntöttem,hogy oké akkor meddőségi,velem nem játszanak tovább!!!!elősször a Dévaiba akartunk menni,az ő oldaláról letöltöttem,hogy milyen vizsglatokat kér.Elmentem a körzetihez és mondtam neki,hogy amit tud,arra adjon beutalót!Majd mentem a nőgyógyászhoz és kértem az ő részéről is a hormonos és egyéb vizsgálatokat!EGyedül az átjárhatóságit nem ajlandó megcsináltatni.Közbe kaptam egy infót,hogy a BMC-be tb alapo csinálják míg a Dévaiba egy inszem kb 140 körül jönne ki...és ez egy hónap ugye ami vagy sikerül vagy nem.Na szóval kérem időpontot a BMC-be,ha jól emlékszem 06.27.-én talán?és augusztus 29.-re kaptam időpontot,a nyári szabadságolás miatt,de szól a hölgy telefonba,hogy hideg kaját vigyünk,mert rengetegen lesznek :) Meg majd előtte egy pár nappal kell felmennem a körzetihez,mert mind a kettőnknek kell beutaló hozzájuk,hogy tb-s legyen.
Ami kell:teljes vérkép,mammográfia,mellkas rtg,hüvelyváladék tenyésztés,rákszűrés, clamydia (azt hiszem), /aids, hepatitisz, rubeola ez mind a kettőtöknek
fsh,lh,tsh, 3. és 21. napi vérvétel
Más most nem jut eszembe,ha mindenhova kapsz rendesen időpontot kb 5 -6 hét mire mind meg tudod csináltatni...Nem egy túl gyors menet,szóval szerintem (legalább is én így csinálom) mire mész próbálj megcsináltatni minnél több mindent!
szisza87
 
 


Sziasztok Újak! Az átjárhatósági vizsgálat az elsők között van, amit megcsináltatnak a bmc-ben. Ezt megcsinálják a János Kórházbanés ennek meg kell lennie, enélkül semmit nem csinálnak. Az inszemes gyógyszereknek sincs értelme, ha a petevezeték el van záródva. És a méhen kívülli terhesség veszélye is fenn áll. A bmc-ben tényleg nem kell külön fizetni az inszemért és maga az a beavatkozás már nem is tart olyan sokáig és nem is kell várni. Viszont az ultrahangoknál is sokat kell várni, érdemes 7 körülre odaérni reggel, akkor az elsők között jut be az ember az épületbe fél 8-kor. Nálam 1 év után már mehettek a kivizsgálások és a kezelések, de 3 év után jött össze a lányom. A 4. inszemre sikerült. Kitartást és sok sikert kívánok a babásodásokhoz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Üdv. az újaknak!
Én tavaly februárban léptem át először a BMC kapuját és már itt szuszog mellettem egy 9 hetes kismanó :) Tavaly Pünkösdkor volt az első inszemem, majd idén Pünkösdkor már a kisfiammal jöttünk ki a János kórházból :) A kivizsgálások márciusban, az ezt követő ciklusomban indultak. Hó végére  megvolt az átjárhatóságim is. Egy hónapot kihagytunk, majd májusban volt az első inszemináció, júniusban a második. Júliusban pihentünk, augusztusban volt egy sikertelen lombikunk, majd szeptemberben  spontán teherbe estem. Nyilván, ez a BMC-nek köszönhető, mivel 4,5 évig nem jött előtte össze. Nekem is azt mondták a nőgyógyászok, hogy 1,5-2 év, mi az, ráérek még.
Ahogy a Vicky is írja, az átjárhatósági kötelező és ingyenesek a beavatkozások. A gyógyszereket természetesen meg kell venni. Nekem 1-1 inszemináció 60ezerből jött ki, a lombikom meg 130e körül volt, tehát erre készüljetek. A konzultáció, kivizsgálás ingyenes. Most sokan szabin vannak, tehát Zizazu, emeld föl mielőbb a telefont és kérj időpontot. Én Konc tanárúrhoz jártam, nekem nagyon bejött. Próbáld kérni a recepción. Ha nagyon türelmetlen vagy, akkor jelentkezz be valamelyik doki magánrendelésére, mert így hamarabb kezdhetsz, igaz, ha a választottad szabin van, akkor mindegy.
Sok sikert nektek, Lányok! Kérdezzetek bátran, válaszolunk, ahogy időnk engedi.Érdemes visszaolvasni ezt a fórumot, nagyon sok hasznos dolgot lehet megtudni így.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Redy : hatalmas gratuláció 

Jó olvasni hogy régiek is elő bukkantak (Viki, andy, Etna)  azért írok en is akkor 
Mi is várjuk a kis tesot aki spontán magától gondolta jönni szeretne  Meglepő de szeretettel várjuk 
Tovabbi sok sikert es kitartás mindenkinek!
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


sziasztok! egy ideje már nem írtam, viszont nyomon követtem az eseményeket. hála istennek velünk minden rendben múlt hétfőn voltam a babákkal a 12 hetes kombinált teszten és jó lett az eredmény. a babák növögetnek, most kb 7 cm-esek és 70 gr körüliek. várom a 16 hetes ultrahangot, hátha megtudjuk a nemüket. 

szisza87: szerintem ne foglalkozz azzal, hogy a korod miatt nem sürgették a kivizsgálást. mi egyidősek vagyunk veled a párommal (86-os vagyok) és mi is elmentünk tavaly szeptemberbe, hogy legalább azt megtudjuk, hogyha baj van. decemberre lettek meg a vizsgálatok, bár mi szinte mindent a BMC-be csináltattunk meg, úgyhogy nem csak az ultrahanghoz, hanem mindenhez türelem de megéri.

nekünk két inszemünk volt, az első febr.1én, a második ápr.30-án és az már sikerült is, most ikreket várok. sok sikert és kitartást

mindenkit üdvözlök, jó néha a híreket olvasni
vikyt
 
 


@noci85:


Noci: hatalmas gratula nektek! Nem semmi csodák történnek errefelé:)
Visszaolvastalak a februári babákba. Sajnálom az epeköved, remélem minél hamarabb túl leszel rajta.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


@vikyt:


Nagyon örülök nektek is!
A Dokink meg fogja mondani neked a 16. hetin, mert nekem is megmondta a 15-en. Én már tudtam a genetikai óta, mert a Hajdú dr-nő 70%-ra mondta már akkor. Gyere majd beszámolni!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi565: remélem, hogy megtudjuk, egyrészt a készülődés miatt, másrészt persze a kíváncsiság miatt a nemüket. nekünk. nekünk Bártfai csinálta a kombinált tesztet, az egyik baba nagyon pörgött, meg is mutatta magát, rá azt mondta, hogy lehet, hogy lány, de ugye a 12. héten ez még nem biztos. a másik baba pedig vagy hason vagy háton feküdt, úgyhogy rá semmit nem tudott mondani. majd ha megtudjuk megírom nektek. egyébként hogy van a kisfiad, most már kb 2 hónapos ugye, úgy emlékszem májusi. jól alszik?
vikyt
 
 



hmm, nem annyira értem, hogy miért húzta alá a mondandóm, mire felkerült:))

Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


@zizazu:


Itt a Konc tanár úr elérhetősége:30/900-8429. Kanyó dr-nő veszi fel, nála kell bejelentkezni. 15e volt egy alkalom.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


@vikyt:


Köszi a kérdést. A Kisfiam jól van, de sajnos lágyéksérve van. Még nem akarják műteni, mert még kicsi, így állandó félelemben vagyok, h nehogy kizáródjon :(
Nem sokat alszunk még és sajnos szopizni sem igazán szeret, így állandóan fejnem kell. Kicsit fárasztó, de mindent megér egy édes baba látványa :)
Bejött a Dokink?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


@andi565:


Köszönöm kedves Andi:) Sikerült bejelentkeznem a BMC-be, nagyon kedves volt a hölgy a telefonban, mondta, hogy odatette a megjegyzésbe, hogy a Konc tanárúrhoz szeretnék menni, de egyébként, az Újvári főorvos úrhoz vagyok beírva. Azt mondta, hogy a lényeg, hogy az első konzultáció legyen meg, magyarán szólva kerüljek be a nyilvántartásukba, onnantól minden menni fog a maga útján.

Képzeld, azt mondta, hogy menjek augusztus 15-én, úgy meglepődtem, hogy csak na, de sajnos nem tudtam elfogadni, mert épp nem leszek Budapesten. Ígyhát szeptember 26-ra kaptam időpontot, az volt a legközelebbi.

Azt mondta, hogy csak beutalót hozzunk a férjemmel, és az előzmény leleteket, mert nem biztos, hogy mindent meg kell csinálni, feleslegesen ne futkozzak. 

Köszönöm a bátorítást:) 

Jaa, már csak az lenne a poén, ha le kellene mondanom addigra a jelenésünket. :) 

Újvári doktorról hallottatok már?


üdv

Zita

Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


zita: Minden újnak Újvári doki veszi fel az adatait a kartonba. Utána mehetsz Koncz dokihoz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


zita: Minden újnak Újvári doki veszi fel az adatait a kartonba. Utána mehetsz Koncz dokihoz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Köszi az infókat és a bátorítást amit kapunk tőletek :)
Én még annyit kérdeznék,hogy ugye mikor megyek ( aug. 29. ) akkor lezsek a ciklusom 1-2 napján persze ha nem szórakozik velem :)  szóval ugye az átjárhatóságit csak a ciklus első felében csinálnják.Na most ha nekem megcsinálják,mert ugye meg kell,akkor az a hónap már kilőve vagy attól még kezdhetünk ebben a ciklusban?
Vikyt gratulálok az ikrekhez :) sok boldogságot hozzájuk!
Andy 656 remélem rendbe jön a kisfiad és nem kell megműteni,vagy ez elkerülhetetlen?
köszi mindenkinek a segítséget!
szisza87
 
 


@szisza87:


ilyen gyorsan azért nem mennek a dolgok, de próbáld magadnak kiharcolni, hátha. Naponta max 4 átjárhatóságit csinálnak, előre kell oda is időpontot kérni, de lehet szerencséd lesz.
Én sem tudom pontosan, h elkerülhetetlen-e a műtét. A net szerint nem, de ott mintha azt mondták volna, h elképzelhető.

Zizazu: remélem le kell mondanod az időpontot

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi565: remélem a kisfiaddal minden rendben lesz
Igen a doki nagyon bevált, mégegyszer köszi.
Nagyon kedves és barátságos, tényleg nem kell várni és soha nem érzem azt, hogy sietne.
vikyt
 
 


Sziasztok, olvastam vissza, de egy kicsit, nem ertem. Mi is most mennenk a BMC be, bar nem vagyunk hazasok. Ez kizaro ok?
gondolom az egyedi vizsgalatokat igy is megcsinaljak TB re, nem?
Milyen beutalo kell? nekunk mar egy csomo vizsgalat megvan, nekem pl, volt 3 . napi hormon, 21. meg nem. nem is ertem. volt atjarhatosagim is.
Paromnak kellene meg egy kontroll , mert kapott mar vitamint de ezt kontrollalni kell.
Szeretnenk mi is elkezdeni egy helyen ahol egyutt foglalkozik valaki velunk es nem kulon kulon..

Elore is koszi
20140211131327
 
 


Sziasztok, olvastam vissza, de egy kicsit, nem ertem. Mi is most mennenk a BMC be, bar nem vagyunk hazasok. Ez kizaro ok? gondolom az egyedi vizsgalatokat igy is megcsinaljak TB re, nem? Milyen beutalo kell? nekunk mar egy csomo vizsgalat megvan, nekem pl, volt 3 . napi hormon, 21. meg nem. nem is ertem. volt atjarhatosagim is. Paromnak kellene meg egy kontroll , mert kapott mar vitamint de ezt kontrollalni kell. Szeretnenk mi is elkezdeni egy helyen ahol egyutt foglalkozik valaki velunk es nem kulon kulon.. Elore is koszi
20140211131327
 
 


reginand: szia! én nem tudok róla, hogy bárminemű feltétel lenne a házasság. egyedülállókkal azt hiszem nem foglalkoznak itt, de egyéb feltétel talán nincs. mi tavaly úgy mentünk,hogy csak én kaptam az orvostól egy beutalót, ahol kérik a meddőségi kivizsgálást (ezt a nőgyógyász adta), a páromnak semmi nem volt és így is szóba álltak velünk.
vikyt
 
 


reginand: Mi sem voltunk házasok. Közjegyzői papír kell, 2008-ban 15.000 Ft volt. És ez erre a meddőségire vonatkozik. Nem tudom most is így működik-e, de szerintem igen. Beutaló meg a meddőségis kivizsgálásra kell kérnetek, addig nem foglalkoznak veletek.Nekem a nőgyógyászom adott beutalót. Ő igazolta ezzel a beutalóval, hogy már 1 éve próbálkozunk. Nekem is meg volt már egy csomó vizsgálatom.

Átjárhatósági ciklusában nem nagyon  csinálnak már semmit, mert a kontrasztanyagtól sérülhet a tüsző. Vagy valami ilyesmi.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nahat kivancsi leszek mit fog szolni a doki. Tenyleg nem foglalkoznak veluk a nelkula  papir nelkul ? jaj, azt tokre nem akarja.. en meg nem akarok ezert ennyit fizetni..
20140211131327
 
 


A kivizsgálásokat megcsinálják, még a stimut is talán elkezdik, de inszem előtt már kérték. Megkockáztatnád, hogy emiatt maradjon el?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Szia Reginda!Amikor én hívtam őket időpontért a telefonon a hölgy megkérdezte,hogy házasok vagyunk -e,mert ha nem akkor közjegyzőtől kell élettársi szerződés ahogy vicky79 is írta!Nekünk a házzassági anyakönyvi kivonat másolatát kell vinni.Sajnos  ha már meddőségibe kell menni akkor fel kell készülni,hogy nem egy olcsó dolog :( Nekünk az AIDS tesztért is elkértek 10.000 ft-ot hiába mondta a dokim,hogy beutalóval ingyenes,ki kellett fizetni...nekem most is fizetnem kellett az inzulin rezisztenciánál a 120 percesre 2500 ft-ot,hiába volt beutalóm.Megittam a lötyit és utánna közölték.Nem tehettem mást,kifizettem...vannak ilyen váratlan kiadások.Sajnos ezzel számolni kell.De ahogy Vicky79 is írja, ne a kapuba legyen gáz!Sok sikert!Amúgy időpontot kértél már?
szisza87
 
 


@szisza87:


Miért fizettél te az Aids vizsgálatért meg az IR-ért?
A BMC-be ezek biztosan ingyenesek.
120 percesen én voltam terhesség alatt a Jánosban és a 6 hetes kontroll után már itt Budaörsön. Egyszer sem fizettem, igaz volt beutalom.

Itt a nagy kiadásokat a hormonok megvásárlása fogja jelenteni.

Az átjárhatósági ciklusban nyilván nem lesz inszemináció, csak ezt követően.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


sziasztok!

Minden vizságlat előtt kell beutaló? Nem úgy van, hogy az elején kérek a háziorvosomtól egyet, ami a meddőség kivizsgálást kéri, és ez globálisan "használják" az adott nőnél, párnál? 

Egyébként nekem is ez volt a második kérdése a hölgynek, hogy házasok vagyunk-e? De mondjuk, arra nem gondoltam, hogy vinni kell a kivonatot.:) akkor ezt is fénymásolom a pakkomhoz.  Amúgy meg ha nem lennén, én biztos, hogy nem lacafacáznék, hogy kifizessem-e a közjegyzői díjat vagy sem.



Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Beutalót csak 1X kell vinned.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Egyébként nézzétek mit találtam!!

itt lehet elvileg térítésmentesen AIDS tesztet csináltatni:

http://www.oek.hu/oek.web?to=1458&nid=5 ... 1&lang=hun


lehet, hogy elmegyek, mert nincs annyira messze a munkahelyemtől:)


Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?