Sziasztok,
én még új vagy itt, vagyis olvaslak már titeket egy ideje, mióta rátok bukkantam
Szeretnék gratulálni a már babázóknak, és a kismamáknak, és kitartást és bizakodást a folyamatban lévőknek:)
Májusban tudtuk meg a párommal a rideg tényeket, nála oligozoospermia max van
nálam eddig ránézésre minden rendben. Eldöntöttem, hogy a Dévai int.-be szeretnék járni, mert közel van a munkahelyemhez és az otthonunkhoz is...
Sok mindennek utána olvastam a lombikkal kapcsolatban, sokszor a sírhatnék kerülgetett, hogy úristen ebbe én belehalok. Aztán meg azt mondogatom, hogy erős vagyok menni fog ez.
Azt tudni kell rólam, hogy tű van a közelemben és végem van... szóval nagyon sok rákészülés kell majd a vérvételekre és vizsgálatokra.
Letöltöttem az A és B lapot amit tudtam ki is írattam a nőgyógyászommal, de olyan kérdésem lenne felétek, hogy pl. az oldalon a "Kivizsgálás asszisztált reprodukció esetén " c. résznél ömlesztve ott vannak a dolgok, és ott van
Chlamydia trachomatis szűrés nekem olyat nem írt ki a dokim, most az kell vagy nem, vagy majd Dévai úgyis mondja?
A másik, hogy én még nem hívtam az intézetet, mert szeretném a vérvételeket elintézni, meg EKG meg MEllkas RTG (az ugye nem a tüdőszűrő?), de viszont olyan hülye időpontban jön meg nekem, hogy pont nyaralunk, és a hormon vérvétel gondolom egy cikluson belül kéne hogy legyen? Tehát nem csinálhatom, hogy elmegyek most a Progesteronra és mikor megint megjön akkor meg a 2-4.napi hormonokra?
Ill. szerintetek mikor hívjam az intézetet? Mikor már megvannak az eredmények? vagy hívjam és mondjam, hogy szeptemberre szeretnék időpontot konzultációra?
meg még van ám kérdésem, de így is hosszúra sikeredett ez és nem akarlak lefárasztani titeket
de remélem nem gond, ha néha írok nektek, mivel bizonytalan kis zöldfülűként pislogok még ebben a világban...
Jó hétvégét mindenkinek!
Brigi