Új privát üzeneted érkezett!

Sansa, nagyon sajnálom én is! Szerencse, hogy itt a nyár és nem borongós tél van, talán így gyorsabban sikerül legyőzni a szomorúságot és mihamarabb felkészíteni a testedet-lelkedet az új próbálkozásra! Pihenj sokat, próbálj lazítani, foglalkozz magaddal!
janula
 
 


Sansa,
kitartást, sajnálom én is, remélem nyáron feltöltődsz picit és mehettek tovább!!!! Pihenj és foglalkozzatok igen egymással!
Kamilla,
nincs már sok hátra, gondolom várjátok a Babót nagyon. :) Szabad tudni a nevét? A szüléshez hogy állsz? Én már egyre többet gondolok rá, hogy hogy lesz mint lesz. Az endos fájdalmaim után ez csak jobb érzés lehet :) remélem azokat elűzte a kis Manónk a terhességem alatt.... bár sajnos gyógyszert kell szednem majd mindig.
Mi voltunk már szülőszoba látogatáson, nagyon pozitív volt minden :), örülök, hogy a férjem is ott lehet a vajúdás alatt végig velem. Nálatok is Apás szülés lesz?
Edina,
remélem jól vagy és a következő próbálkozásnál Ti is sikerrel jártok, nagyon drukkolok nektek!!!!
84agi
 
 


Sansa én csak egy nagy ölelést küldök neked és sok-sok nyári programot ami eltereli a gondolatokat és egy cuki meglepi bébit hoz!

Én már kezdek hozzászokni a reggeli szeánszokhoz. Bár nem tudom milyen lesz, ha napi 3-at kell majd szúrni. Kicsit már így is gombostűpárnának érzem a hasam. Amúgy tegnap délután óta fáj a gyomrom, de amikor eszem valamit, akkor jobb egy kicsit. Nem tudom, hogy ez most mellékhatás vagy csak a tegnapi ebéd nem volt annyira jó. Volt valakinek ilyesmi tapasztalata a Gona-val?

Kismamik hogy vagytok?
noee
 
 

 
 

Noee, nekem nem volt semmi ilyen tünetem. Enni mindig tudtam. :)
Kiváncsi vagyok Kocos vagy Salsera szül meg előbb. Izgis.

Jelentem itthonról dolgozom, de már leolvasztottam a fagyasztót, kimostam 2 adagot, már a hordozó cucca van a mosásban. A mély részhez majd kell segítség, hogy hogyan kell szétszedni.

Ági még nem gondolok a szülésre. Valahogy nem jut szembe.
Az egyik életmódos csatornán láttam különféléket de még nem ijesztettek meg. Jah tényleg őssejt kérdésben ti hogy vélekedtek?
kamilla04
 
 


Sziasztok lányok

Noee nekem nem volt semmi hasonló tünetem a gonától pedig max dózisban nyomtam az elején. Lehet te egy kicsit érzékenyebb vagy rá. Én a cetro szuri után pirosodtam és dagadtam be de azt meg lejegeltem utána rögtön és elmúlt.

Kamilla akkor szépen lassan haladsz az előkészületekkel még mennyi van hátra 6-8 hét kb? Kezd izgis lenni lassan a dolog.

Ági köszönöm hogy szorítasz nekem remélem most nagyobb sikerrel járunk mint márciusban. Pozitívan állunk a dologhoz nagyon és remélem most egy picivel több sejtecskénk lesz mert akkor talán nagyobb lesz az esély a sikerhez.
Hogy viseled a kismamaságot ? Mekkora már a pocid nagyot nőtt gondolom ? Mekkora most a babád ?
Salsera Kócos lassan itt a szülés ideje gondolom már izgatottak vagytok mi lesz a szülőszobán és milyen lesz a karjaitokban fogni a babátokat. Felejthetetlen élmény lesz az biztos

:wink:
Ruzsoma veled mi van nem nagyon hallunk rólad remélem egy kicsit jobban vagy már és tudsz enni ha mást nem egy kis gyümölcsöt vagy zöldség félét. Tudod kell az erő magadnak és a babáknak is.
edina71
Budapest
 
 


köszi Csajok. Nem tudom, remélem elmúlik hamarosan. Lehet azért holnap felhívom az osztályt és megkérdezem az egyik aszisztenst, hogy ez normális-e. Remélem nem kell leállni az egésszel és szeptemberig tolni. Nem tudom, hogy mit csináljak.... Egyébként Edina, mit jelent az hogy max dózisban kaptad? Az mennyi?

Kamilla, azért ne erőltesd meg magad nagyon, inkább pihenj, aludj amíg tudsz. :)

Már csak alig másfél hét, és beindul a júliusi csapat! :)
noee
 
 


Szia Noee

Nekem reggel este 3-3 por ampullát kellett beadnom de szerencsére csak 1 vagy két oldószerrel kikeverve. Szóval egy negyed fecsi volt az egész de annál többet nem hiszem hogy adnak.
edina71
Budapest
 
 


Edina,
Noee még csak a Gonapeptylt nyomja,tudod,az napi 1x1...
Noee,
Biztos vagyok benne,hogy a gyomor-dolgaid nem a Gonától vannak,ne aggódj!Nem lesz semmi probléma az égvilágon!

Kismamák,
Jó Nektek,hogy már itt tartotok!
Köldökvér:Urbancsek mondta egy műsorban,hogy az esély,hogy a gyereked a saját köldökvérét fel tudja használni,kb.lottó négyesnyi,annak volna értelme,hogy közösségi bank legyen,mint a véradásnál.Én tuti nem vetetném le.Üzlet.

Nekem kitört a szünet,a héten nem dolgozom.Irtó fáradt vagyok az egész tavaszi hajtástól,jólesik lazulni.
mmzs75
 
 


Noee,
kitartást a szurikhoz, én ezt a fajtát nem szúrtam, sajnos nem tudok hozzá szólni, de ha megkérdezed az aron abból baj nem lehet és gondolom téged is jobban megnyugtat! :-) nekem mindig volt kérdésem és soha nem éreztem,h terhükre lennék.
Kamilla,
őssejt kérdésben úgy állunk,h nem fogjuk kérni szerintem, sok idő már nem is lenne rá.... Az orvosom hasonló véleményen van, mint amit Mmzs írt. Azt mondta költsük inkább a Babára.
ne erőltesd meg magad azért a készülődéssel! Én is érzem mármagamon,h egyre kevesebbet bírok. Persze majd igyekszem én is,védőnőm szerint nem húzom ki végig.
Edina,
köszönöm megvagyok, éjszakák szakaszosak igencsak, de nem bánom, így h itthon vagyok néha beájulhatok délután is, bár mostanság ez ritka, merukészülődünk mi is. Poci nagy :-D 13 kg van rajtam,de nem folyok el ;-). A Manó 2100gr volt a 31. Heti uhnál. Lehet Apára üt majd ő 62 cmel született és 4 kg felett volt. :-S picit ez megrémiszt,de ha nagy Baba lesz is csak kiszedik vhogy. :-P
Salsera, Kócos,
reméljük hallunk majd felőletek, kitartást! ;-)
Ruzsoma,
hogy vagy? Babók? :-D
84agi
 
 


Mmzs,
jó pihenést, lazulást! Ismét melegszik a héten a levegő lehet strandolni, azért van aki örül ennek ;-)
84agi
 
 


De jó olvasni titeket kismamik! :) Nekem nagyon inspiráló az állapototok. :D
Amúgy jól vagyok már, reggelre egész jól elmúlt a gyomorfájás. Úgyhogy nem is zaklatom az osztályt.
noee
 
 


Noee,
mikor is mész vérvételre?

Ági,
szép nagy baba van kilátásban! :wink:

Regi,
veled mi újság?Szeded még azt a gyógyszert?(Hogy is hívják?)
Gondolom,szeptemberben indulás!
mmzs75
 
 


Sziasztok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma egy hete 06.25-én megszületett a kislányunk Jázmin.
Hosszú és nehéz vajúdás után 3500g és 57 cm-rel. :)
Gyönyörű és egészséges!
Még szokjuk egymást, de már alakul a dolog. Nagyon kis beles kislány, ha nem jön azonnal a cici kiborul. :))
Gyorsnak kell lennem. :)

Vigyázzatok magatokra!
Puszi
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Jaj de jó Kócos, sok-sok boldogságot nektek!
buksi8
 
 


Kocos, gratulálok, Isten hozta a pici lányotokat! :)
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek így együtt, sok tejecskét és nagyon jó egészséget!! :)
zora82
Budapest
 
 


Kocos,
Gratulálok Nektek! :-D A vajúdást biztos kárpótolja most a kis tündéretek! Szép neve lett a kislányotoknak! Jó egészséget kívánok! Jó babjázást! Irigyellek,h túl vagytok rajta! ;-)
84agi
 
 


Kocos,
Gratulálok Nektek! :-D A vajúdást biztos kárpótolja most a kis tündéretek! Szép neve lett a kislányotoknak! Jó egészséget kívánok! Jó babjázást! Irigyellek,h túl vagytok rajta! ;-)
84agi
 
 


Kocos nagyon gratulálok! Remélem sikerül azért kicsit pihenned is a hosszú vajúdás után. Jó egészséget, sok tejet kívánok!
Mmzs, 11-én megyek vv-re. Kicsit későinek tűnik nekem, de mivel ez az első ilyenem, így nem is tudok belekötni. Na nem mintha szeretnék!
noee
 
 


Kocos! Hatalmas Gratula Nektek! :):):) Sok Boldogságot!
kamilla04
 
 


sok boldogságot, Kócos!!
zsu85
 
 


Kocos, szívből gratulálok! Nagyon jó egészséget, sok boldog pillanatot kívánok! Szép neve van :wink: Sok-sok tejcsit, és kitartást!
Kismamik vigyázzatok magatokra, kezelés alatt állóknak egy nagy kalappal, a várakozóknak pedig szép nyarat!
Olvaslak ám Benneteket, Veletek izgulok, örülök és sírok
maci80
 
 


Kócos,

ez csodálatos!Isten éltessen Benneteket!

Noee,
ennél a fázisnál nem számít pár nap különbség,nyugi!Pont ez az előnye ennek a protokollnak,hogy programozható a dolog.
mmzs75
 
 


Sziasztok

Kócos gratulálok a kislányodhoz és nagyon sok tejecskét és jó egészséget kívánok nektek. Időre jött Jázmin vagy a front besegített nálatok?
Salsera vajon kibírta szombatig amíg a doki nem nyaralta ki magát?
edina71
Budapest
 
 


Kocos,
Gratulálok Nektek! :D
evi89
Vecsés
 
 


Kocos, gratulálok, sok boldogságot és örömöt nektek a pici lánnyal!!!
janula
 
 


Sziasztok lányok

Zsu Zora nektek meddig kell pontosan szedni a fogi gátlót mert ha én jól számoltam akkor szombaton veszem be a 44. szemet és az az utolsó.
Valamikor a hét elején jön meg ha jó gondolom és pénteken kell mennem vv-re és gondolom délbe vissza.
Ti mikor kezdtek és hol?
Noee remélem már nem fáj a hasad a szuritól és lassan tényleg rutinos leszel benne.
Nemsokára mi is követünk .

Ági Kamilla Ruzsoma hogy vagytok ?

Salsera megszületett már a baba ? Remélem jelentkezel majd :wink:
Maci mekkora már a fiad?: Biztosan nagyot nőtt :D
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!
A mai mérések alapján már csak pár nap a lemaradása az eddigi majdnem 2 héttel szemben. Szóval nővünk.
Ági Viktória Anna lesz a neve, de még nem tudjuk melyiket fogjuk használni. Ma voltunk börzézni 100 Ft-ért vettem rucikat. Ágynemű már van egy rész, ágyrácsvédő, párna. Egy adag ruha kimosva, már csak a vasalásra vár. :D

Úh lányok már csak egy hét és indul a buli megint!
Nagyon szurkolok nektek.
kamilla04
 
 


Edina, nekem vasárnap kell bevennem az utolsót. Kicsit izgulok miatta így is, mert napok óta úgy érzem, mintha most azonnal meg akarna jönni és félek mi lesz, ha a gyógyszer már nem tartja vissza. Nem lenne jó, ha szerda előtt megjönne. :? Neked, amikor múltkor szedtél, hány nappal azután jött meg, hogy abba hagytad?

Kamilla, de jó! Örülök, hogy rendben vagytok. :) A vérnyomásoddal mi a helyzet?
zora82
Budapest
 
 


Zora,
ne izgulj,én is pont így voltam vele,mikor egyszer szedtem ugyanígy lombik miatt.Nem fog megjönni,nem tud,mert folyamatosan megy a progeszteron,ki van ez kísérletezve,nyugi,minden rendben lesz!

Kamilla,
nagyon szép nevek!De klassz lehet így készülni!

Képzeljétek,egy másik topikban,ahova már nemigen írogatok,írta egy ősrégi fórumozó,hogy 8 év után a 7.lombik sikerült neki.Na,úgy döntöttem,akkor nekem meg a 8.fog! :wink:
mmzs75
 
 


Sziasztok

Kamilla látod minden rendben lesz és már csak a készülődés van hátra .
Szép neveket találtatok ki.
Zora nekem múltkor az utolsó bogyó bevételét követő 3. napon jött meg. Szóval ha nekem szombat akkor az keddre már várható lehet. Szerintem szedem én is tovább vasárnapig. Gondolhatod én is mennyire parázok amikor utoljára lassan 2 hónapja nem jött meg Nem volt ez idő alatt még pecsételő vérzés sem amikor meg kellett volna jönnie. Gondolom a folyamatos fogi gátló miatt.

Mzsó sikerülni fog mert sikerülnie kell a 8. lombiknak :wink:
edina71
Budapest
 
 


Zora, nincs vele semmi. A héten már kanapébérlet van, szóval még nem is tud mitől felmenni.
Zsó és a többiek nemsokára Ti is itt fogtok tartani ahol én és Ági.
kamilla04
 
 


Edina: nekem is vasárnap kell bevennem az uccsót. azaz várhatóan Murber szerint szerda és péntek között fog megjönni. pénteken meg ugye konzultáció, és remélhetőleg kezdés. de engem zavar ez a Volina közbeni barnázás. mindegy, mindjárt vége.
zsu85
 
 


Sziasztok!

Ha jól olvastam tartjuk a sorrendet.
Július 2-án 9:34-kor megszületett Eliza lányunk, 3550g-al és 55cm-el.

Végül a doki császár mellett döntött, ami tekintve, hogy 3x volt körbetekeredve a nyakán a köldökzsinór talán nem volt rossz ötlet. :(
Azért volt szegénykém olyan magasan a méhemben, nem tudott leereszkedni.

Ma jöttünk haza, még szokjuk egymást, a tejem egyelőre nem nagyon akar elindulni, úgy hogy azon is dolgoznom kell, csak hogy ne legyen egyszerű az élet.

Majd jövök, ha tudok és megy a drukk a többi meglévő kismamának és leendő kismamának! :)
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Salsera,
hatalmas gratula és drukkolok a tejednek,hogy beinduljon!De még nagyon fiatal a kis Hölgy :wink:
mmzs75
 
 


Salsera, sok boldogságot!!!
zsu85
 
 


Salsera,szívből gratulálok!Az én Petrám is pont ilyen súllyal és hosszal született 11 éve :) Próbáld ki a Naturlandos Fitolac szopis teát,nekem bevált,KisMackó holnap lesz 7 hónapos és még csak anyatejet kap (most kezdjük bevezetni a gyümit) Jelenleg kb 7,8-8 kg /holnap mérjük majd/ és 72cm.
És gyakran tedd cicire,az is serkenti a tejtermelést (és igyál sok folyadékot).
Meglátod,belejöttök ;)
Sok boldogságot,jó egészséget Nektek!
Esetleg képet küldjenek a kismamik a babácskákról ;)
maci80
 
 


Salsera!

Szívből gratulálok Nektek!
:D
kamilla04
 
 


Salsera gratulálok a kislányodhoz és nagyon jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek.

Én is csatlakozom Maci kéréséhez . A babákról ha tudtok tegyetek fel légyszi képet . :wink:
edina71
Budapest
 
 


Drága Salsera és Kocos!!!

Sok-sok örömet, boldogságot és szeretetet kívánok Nektek! Sok tejcsit!!!

Drága Eliza és Jázmin! Isten hozott titeket itt közöttünk e csodás földön ! Legyen szép boldog hosszú életetek! Sok örömöt és Csupa szépet, jót kívánok nektek az életben ! :lol: :lol:


Zora Gratula neked!! Ügyi voltál!! :))

Lányok szurkolunk Nektek napsütötte júliusi kezdésnek!! :))

Csoda szép képeket kérünk a szépséges babokról!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Salsera, hatalmas gratula a pici lányhoz! Nőjjön nagyra és legyen, nagyon boldog élete! :)

Regi, köszi. :)
zora82
Budapest
 
 


Salsera nagyon sok boldogságot kívánok a pici lánnyal! gyönyörű neve van, én is gondolkoztam ezen a néven! :) Ha majd ráérsz én is várom a képet, beszámolót!
janula
 
 


Salsera, nagyon gratulálok én is!
noee
 
 


Köszönöm a gratulációkat, és a jókívánságokat!

Salsera gratula Neked is! Sok boldogságot a kicsihez!

Nekem egyenlőre minden percemet leköti, nem nagyon van időm semmire. A tejcsivel mi is küzdünk, mert nincs elég és nem valami tápláló, mert 100-at megeszik és mégis éhes marad...
Holnap már 2 hetesek leszünk. Rohan az idő! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


megjött már vkinek, aki 7-én hagyta abba a foggátlót? nekem még semmi, de még elõjele sincs. persze tudom, h holnap/holnapután is megjöhet...
és izgultok már? ki hányra jön Murberhez?
zsu85
 
 


Szia Zsu

Hát nekem sincs még semmi és kezdek aggódni.
Én péntek reggel a klinikán kezdek vérvétellel és gondolom a lányok megmondják majd hányra mennyek vissza konzultációra.
Többiek ti hogy álltok ?
edina71
Budapest
 
 


figyelj, Murber azt mondta, h ha 7-én abbahagyjuk, 10-12. között jön meg. szóval sztem nem kell aggódni :)

amúgy én az elmúlt napokban tamponnal járok, és nekem lehet, h holnapra meg is jön, már vannak jelei.
zsu85
 
 


12-e van...!!!
zsu85
 
 


Sziasztok!
Gondoltam helyzetjelentek. :) tegnap (csüt) reggel voltam vv-n, minden oké. Legalább is ezt mondta az aszisztens. Amúgy totál üres volt az osztály, még a prof sem volt ott. Végül nem kellett elkezdenem a fosti-t bár a papíromon az volt, de azt mondta az aszisztens, hogy a doki majd holnap felhív és elmondja hogy mikor kezdhetem. Fura.
Na mindegy, hajrá lányok holnapra!
noee
 
 


Noee, szuper, hogy minden rendben. Kíváncsi vagyok mit, mond majd, mikor kezdheted a fostit.

Edina, végül hová hívtak vissza és hányra kell menned?

Zsu, te hányra mész ma uh-ra?
zora82
Budapest
 
 


noee: köszi így utólag :)))

zora: 10-re mentem. és KEZDHETÜNK!!! :))) Murber mosolyogva gratulált :)))
Menopurt kell reggel este, aztán hétfõn valszeg felírnak Cetroide-ot is. És h-sze-p vv, illetve UH.

többiek???
zsu85
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?