Sziasztok!
Jó régen voltam, de nekem ez a két évesem... Hát élni nem hagy, komolyan.
Mai napig lefutok mellette kb 3 kmt és ez csak a futás volt. A sétákról és az egyebekről még nem is szóltam.
Estére nagyon kész vagyok. A farokcsontom úgy fáj, majd megveszek.
No meg az állandó lábzsibbadás... Rémes. Mire el tudnék aludni a zsibbadás nem hagy.
Amúgy kisebb nagyobb kihagyásokkal olvastalak benneteket, édesek a babák és pocakok is. Igazság szerint a temérdek házimunka és gyerek nem az igazi kifogások, amiért nem voltam.
Apósomék Stuttgartba utaztak még áprilisban, ott agyvérzést kapott és meg is halt. Közben mi is kiutaztunk, egyik napról a másikra, aztán az események csak úgy pörögtek. Megtörténtek a dolgok egymás után. Aztán csak azon kaptam magam, hogy fekete kismama szoknyát vadászok a west endben, mert a temetésre muszáj valamit felvennem. Így aztán bevallom szándékosan nem jöttem, csak olvasgattam. Örültem, ha nem kell magamról és erről a helyzetről beszélnem, ha kicsit kikapcsolhattam az agyam.
Az első terhességemkor is fórumoztam, ott egy nagyon összeszokott kis társaság jött össze. Ott is felfüggesztettem magam. Aztán amikor kis unszolásra mégis jelentkeztem, ott is kb 5 mondatban leírtam a miérteket... Nem is mondom mit reagáltak. Csak kb 3an szóltak hozzá a dolgokhoz, végül pedig a névnapi köszöntő is elmaradt.
Mindezek után pláne nem volt nagy kedvem írni.
De gondoltam, most azért jelzem magam, mert olyan kis kedvesek ezek a pocakok, meg azért jó dolog ez, együtt várni a babákat
Nem is tudom hol maradtam le, de cukin természetesen én is voltam, minden okés. Legközelebb 5én megyek uhra, adatokkal majd csak akkor tudok szolgálni.
Kicsilány növöget szépen velem együtt
Viszont én most marhára elégedett vagyok a kilókkal kb 6 kgt szedtem fel gyerekestől, mindenestől. De ne felejtsétek a 3 km futást naponta. És nem jó szántamból :S
Ez a gyerek úgy megy a futóbicajjal, mint a szélvész. És persze az úttestre kirongyolni cseszett nagy buli. Engem meg az ideg csap szét és a sírógörcs kerülget.
Aztán ami új még. A hétvégén találkoztam a szülésznőmmel
Nagyon kis szimpi, aranyos, már várom hogy együtt dolgozhassunk. Kiokított, hogy a szfvári szülészeten mi a módi. Őszintén szólva már örülnék is, ha a dokim nem lenne ott... Megmaradna az a rakás pénz. De nem lesz ott, mert júli végével megy szabira és Kinga pontosan fog érkezni!!! Már megbeszéltem vele, hátha
Nem tom ki kérdezte, de a szülésfelkészítő nálunk Pécsen anno semmit nem ért. Arra viszont jó volt,hogy találkoztam más kismamikkal, lehetett kicsit társalogni.
Légzésfigyunk nekünk van, használni is fogom. Jó az.
És (ugyan nem tom ki írta), de nyugi tuti be fog riasztani. Erre fel kell készülni. Lehetnek téves riasztások, de semmi para
Inkább 1000 téves, mint egy elmulasztott éles.
No hirtelen ennyi jutott eszembe. Meg aztán életjelnek ez is megteszi asszem.
És akkor egy pocifotó is a végére.
Puszi Nektek.
.