Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Próálok inni,inni de néha nagyon nehezen megy,pedig már éjszaka is mikor felkelek erőltetem. Igen ma voltunk mi is 4d-n, mi 850gr ok vagyunk, Kamilla te hányadik hétben is vagy? Minket meg nagyobbnak mondanak egy héttel általában mindig. Mi sem voltunk túl aktívak,de arcunk most látszott :-) majd mutatok képet. :-)
Edina, örülök h úgy néz ki bele fértek még a szünet előtt. :-) ez remek hír!
84agi
 
 


Ági, de jó. Most kezdtem szerdán a 27. hetet.
kamilla04
 
 


Sziasztok!

Saaba,
köszi, jól vagyok amikor éppen nem hányok! :D Nagyon drukkolok Neked jövő héten!

Edina,
szuper hírek! Jaj, nagyon örülök, hogy még júliusban elkezdhetitek!

Kamilla, Ági,
azért gondolom, hogy jó volt mozizni még ha kicsit megtréfáltak a Manók és nem akarták mutogatni magukat! :) Én is szívesen néznék fotót róluk!
Vigyázzatok magatokra!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 

 
 

Kamilla,
megy az idő :) akkor neked is, én kedden kezdem a 26. hetet :) akkor egy két hét van köztünk majdnem pontosan :).
Képet sajnos nem tudok feltölteni nagy neki bármelyiket is próbálom, én pedig nem tudom átméretezni ....

Ruzsoma,
örülök, hogy jól vagy és most épp nem hánysz, reméljük majd szépen lassan alakulnak a tüneteid és enyhülni is fognak! Kitartást! Mikor néznek meg újra?[/img]
84agi
 
 


Edina,
hű,de jót tettél velem,hogy ezeket megírtad!Igaz,én is készülök Murberhez jövő héten lombik indítás céljából,de ha nem sikerül,legalább tudom,hogy júniusban nem lehet.

Nagyon zűrös most az élet...

Edina,Neked kívánok a nyárra minden jót,a legjobbakat!
Nem tudom,nekem javasolja-e majd a gyógyszeres eltolást,2 hetet kéne eltolni ahhoz,hogy júliusban lehessen lombikozni.Én még "csak" 38 leszek,lehet,inkább megváratja velem a szeptembert.Azért bízom benne,hogy most kezdeni tudunk.

Zora,
ha esetleg olvasol minket,kíváncsi lennék Rád,hogy hogy vagy,történt-e azóta valami...

Többiek hogy vagytok?A kismamákat tudjuk,mert ők folyton itt örömködnek de akik még küzdenek,hajrá!
mmzs75
 
 


Sziasztok lányok,

azért nem voltam, mert nagyon elkeserítettek... Kioktatott, hogy inzulinrezisztencia nem létezik, hagyjam abba a gyógyszereim szedését, mert ők egy tiszta állapotról szeretnének képet kapni (kértem, hogy beszélhessek az endiokrinológussal, akihez járok és aki több, mint fél éve állítgatja az értékeimet és most ítélte jónak). Továbbá közölte, hogy nem férünk be már csak szeptemberben, én csak ne aggódjak a ketyegő órám miatt. Azt is mondta, hogy nem biztos, hogy lombik, lehet, hogy inszem lesz. Én nagyon kiborultam, a férjem kevésbé....


A hozzászólást a személyiségi jogok megsértése miatt szerkesztettük. Megértéseteket köszönjük. A szerk.
janula
 
 


Janula,

ne keseredj el!Az a kis nő csak az új párokat fogadja (úgy látszik,Murbernek már nincs erre kapacitása).

Ennek a beszélgetésnek semmi más haszna nincs,mint,hogy kezedbe nyomják a beutalókat és elmondják,hogy a férjednek mi a teendője.

inzulinrezisztencia létezik,csak ők nem biztosak benne,hogy összefügg a meddőséggel.
Ha még csak most kezditek a kivizsgálást,akkor tényleg szeptemberre van esélyetek leginkább.1 teljes ciklus a Te hormonális kivizsgálásod,a férjed intézheti közben a sajátját.Az Urológián keményen várni kell,magánban sok pénzért hamar megvan.

Mennyire is vagy benne a korban?(én a 38-at taposom).

Nyugi,ezt a nőt nem látod többet az életben! :wink:
mmzs75
 
 


mmzs,

köszi a kedves szavakat! :)
Úgy tűnik, hogy június közepe táján végzünk a vizsgálatokkal, vagy a végén. Akkor talán még lenne egy-két hét, nem?
Már intézzük a dolgokat.
Én jobban benne vagyok a korban, 42 vagyok! :( :(
Azért örülök, hogy a doktornőt nem látom többet! :)
janula
 
 


Sziasztok!
Üdv mindenkinek!

Én is Murber dr-hoz jártam és úgy volt,hogy újra kezdjük a 4.lombik programot,de sajnos ebben az évben már nem lesz rá lehetőségem,így a megmaradt injekciókat szeretném átadni.
Akit esetleg érdekel írjon a catalina74@citromail.hu e-mail címre. :)

Kívánom mindenkinek,hogy minél hamarabb teljesüljenek álmaink! :)
catalina
 
 


.a
saaba21
Budapest
 
 


Catalina,
írtam!

Janula,

hát,még a prof kérhet HSG-t is tőled,akinek inszemet vagy lombikot javasol,annak szokott kérni.Az otthoni próbálkozáshoz nem kell első körben,úgy tudom.Szerintem mindenképp készülj úgy,hogy szeptember,legfeljebb nagyon örülsz majd,ha mégis lehet júliusban.
Ha most nem tudunk elindulni,akkor mi is kicsúszunk szeptemberre,amit nagyon nem szeretnék...
mmzs75
 
 


mmzs,

nagyon köszi az infót és a bíztatást! :)
janula
 
 


mmzs,

szerinted lombikhoz is kér HSG-t???
janula
 
 


igen,újabban kér mindenkitől.Ott a méhüreg épsége miatt (polip,myoma lehet a méhüregben és az látszik a hsg-n)
mmzs75
 
 


Sziasztok!

Kocos:
Milyen volt a kórházlátogatás? Nem volt ijesztő, ott már elég kézzelfoghatóvá vált az egész?
Van ajándékcsomag, amit szülés után adnak, meg amit még várandósság alatt. Nem sokat vesztesz vele, mert az egyetlen értelmes dolog a 2 cumi volt benne. :(
Végül nekünk is Espiro járgányunk lett. Elmentem hétvégén, hogy megvegyem a kinézett babakocsit, erre közlik, hogy legközelebb június végén szállít a gyártó és arra is már hosszú előjegyzésük van. Basszus, nem tudtam, hogy ez is már olyan, mint az esküvő, hogy még alig pár hetes a magzat, de már mindent meg kell rendelni. Nem mertem bevállalni, hogy még sem jön meg, mire megszületik babó, úgy hogy végül ez lett, nagyon szép lila színben vettünk.
Hányadikára vagy kiírva?

Saaba:
Hátha a mostani inszem sikeres lesz, ez már hányadik lesz? Én a helyedben biztos nem szednék gyógyszert, Murberék úgy sem fogják támogatni.

Ági:
Nekem senki nem mondta ezt a napi 4 liter limitet. Mondjuk én magamtól is elég sokat vedelek, férjem alig győzi hazacipelni az ásványvizeket. Reggel igyál meg egy jó adag kakaót, tejet, amit szeretsz, egyél sok levest, ezek is beleszámítanak és már mindjárt gyorsabban összejön.
Azt nem mondta az orvosod, hogy miért nem ajánlja az őssejtet?

Edina:
Tök jó, hogy júliusban tudsz menni, nem kell várni szeptemberig.
Minek akarsz te fogyókúrázni?

Mmzsó:
Reméljük, Te is tudsz kezdeni Edinával még júliusban!

Kamilla:
Szerintem ne aggódj a baba mérete miatt, lehet, hogy nem is jól mérték, majd behozza. :)

Ruzsoma:
Sajnálom, hogy ilyen rosszul, remélhetőleg gyorsan véget ér. Csak nem csajokat vársz, azok szokták így meghányatni az embert? :wink:

Janula:
Sajnálom, hogy nem volt pozitív élményed a sote-n. Remélhetőleg, tényleg nem találkozol többet azzal az orvossal. Ha nem találnak semmit nálatok, akkor lehet, hogy bepróbálkoznak egy inszemmel, bár a korod miatt nem biztos, hogy sokat kellene szöszmötölniük (minket is hazaküldtek határesetes spermaeredménnyel, amivel fél év múlva már az inszemet is felfüggesztették), szóval érdekes…

Petra nagyon eltűnt, nem tud róla senki semmit?
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Salsera,
hát a napi 4l nem megy le, de van amikor 2-nél több sem :S azért próbálkozom, a tejessel azért vagyok gondban, mert akkor meg a vas tablettám nem szívódik fel, pedig néha tényleg nagyon kívánnám, pedig előtte nem is ittam szinte az endo miatt.... Az őssejt beültetés úgy tudom nem mindig jár sikerrel, így sem és hát a költségek még amíg kimész és ott maradsz és a beültetés, nem is tudom ha szükség lenne rá egyáltalán mi ezt mind ki tudnánk fizetni, egyelőre még nincs annyira kitapasztalva és nem jó mindig arra sem amire írják, gondolom ez akkor ott derül ki. Az orvosom ennyit mondott költsem azt a pénzt szerinte másra.
Janula,
remélem legközelebb pozitívabb tapasztalatokkal jössz ide hozzánk és nem találkozol most már tényleg ilyennel. Drukkolok!
Edina, hogy vagy?
84agi
 
 


Ági:
Nekem ezt a maltofer rágótablettát írták fel vaspótlás gyanánt, ott nem volt megkötve, hogy mikor kell bevenni - mondjuk nem volt olcsó.

Amit írtam ajánlatot az őssejtre, az elvileg tartalmaz egy 180 ezer eurós biztosítást, amit a kinti kezelésre, beültetésre lehetne felhasználni. Bár kezdek afelé hajlani, hogy nem éri meg.

Valami mást nem tudsz inni, ami jobban esik? Tea, limonádé, alkoholmentes sör? :D
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok lányok

Janula sajnálom, hogy ennyire rosszúl indult a konzultációd a Sotén hidd el ez jobb is lesz még. Hsg biztosan lesz mert nekem inszem volt előbb és ahhoz is kérte a doki. Ha minden eredményed megvan akkor már nagyon gyorsan fog menni minden.

Salsera Kócos annyira jó nektek, hogy már a harmadik trimeszterben vagytok és már lassan de biztosan a babakelengyét vásároljátok. Én is szeretnék már itt tartani és reméljük nem sokat kell már rá várni. Kitartás csajok nemsokára a karotokban fogjátok tartani a babátokat és annál nagyobb csoda nincs is.

Ruzsoma te drága remélem már kicsit jobban vagy és elkerül az a fránya róka koma most már. mikor kell menned megint vizsgálatra ?
Kamilla sajnos a stimu alatt felszaladt 2-3 kiló és attól szeretnék csak megszabadulni bár a párom azt mondta ő így is nagyon szeret.

:wink:

Ági remélem jól vagy és ha nem is tudsz feltenni képet azért biztosan nagyon édes volt a babád a mozizás alatt.

Saaba neked szerdán mennek a drukkok ne add fel sikerülni fog inszemmel is hidd el.
edina71
Budapest
 
 


Petra köszöni jól van de most kicsit mellőzik a baba dolgot talán majd a szünet után. Mindenkinek továbbra is drukkol és a kismamáknak problémamentes babavárást kíván.
edina71
Budapest
 
 


Edina, nem hiszem, hogy nagyon elhíztál. De ha szeretnél fogyni akkor hajrá. :D

Janula, tényleg ezután már jobb lesz. A kezdőben még nincs meg az a kedvesség ami a többiekben igen.
kamilla04
 
 


Salsera,
én is a maltofert szedem és erre mondta a védőnő és most a doki is (amit én nem tudtam), hogy figyeljek a koffeinesre és tejesre, hogy körülötte ne igyak :S
De igen, nyomatok mindenfélét amit csak megkívánok :) a fél liter teával kezdem a napot általában a lightos tejes kávém után, alkohol mentes sört is ittam már többször, alapjában véve én nagyon szeretem a sört, így az is megy :). Van nálunk vas tartalmú vizes kút, majd megpróbálkozom esetleg még egyszer azzal, de mikor ittam hányingerem volt tőle...
Saaba,
sok sikert :) szerdára, drukkolok én is neked!
Edina,
igen jó volt, az arcát most legalább megmutatta az előzőn bele fúrta magát a méhlepénybe, de most már igazi kis "komoly" Kis Srác arca van és hihetetlen így most úgy tűnik nagyon az Apukájára hasonlít :)
84agi
 
 


Sziasztok Lányok!

Picit visszaolvastam kivel mi történt, mióta nem jártam erre. :)
Hihetetlen, hogy repül az idő és lassan megérkeznek az őszi csapat babái. :)
Ruzsoma, halk gratuláció a picikhez. Remélem jobban vagy már egy. :)
Edina, Zsó, Bogyóka, sajnálom, hogy nem sikerült. Szorítok nektek és mindenki másnak is, hogy még a nyári szünet előtt jó híreket kapjatok végre a klinikától.

Janula, mindenképpen kérni fogja a prof a hsg-t. Nálunk is kérte, pedig az első perctől biztos volt a lombik.

Velem a helyzet valahogy nem szeretne egyelőre alakulni. A januári műtét után csiga tempóban telt az idő, mire a második ciklust vártam teljesen kész voltam és folyton azon járt az agyam, hogy kellene meggyőzni a klinikát, hogy ne kelljen még egy ciklust megvárni. Regi szerencsére meggyőzött, hogy hívjam fel őket és próbáljam meg. Igaza volt. :) Átkerültem Murberhez, aki úgy is engedett kezdeni, hogy lejáróban volt a rákszűrésem, csak az volt a feltétel, hogy legyen jó eredményem még a beültetés előtt, különben le kell állítani a kezelést. Az őszi ciklustól eltérően most nem 3 hanem már 2 hét alatt reagáltam a gonára, hatott a dermestril is, az utolsó pillanatban, de meg lett a negatív rákszűrés is, szóval minden tökéletesen alakult és ezzel együtt az élet is visszatért belém. Május 9-e volt a beültetés napjára kitűzve. 3/4 12-re mentünk, de csaknem 1 óra volt mire behívott Murber és közölte, hogy a 14-ből egy embrió sem élte túl a fagyasztást. :( Nagyjából zavaros, hogy ez után mit szeretett volna, szegény kb. 3-szor elismételte, de még mindig nem értek részleteket. Nagy vonalakban annyit fogtam fel, hogy máig használnom kell még az utrot, hogy egyáltalán megjöjjön, aztán mennem kell hozzá, hogy írjon fel fogamzásgátlót, hogy a következő menstruációm akkor jöjjön meg, amikor ő szeretné és ezután szeretne egy rövid protokollt megpróbálni még a nyári szünet előtt.
Csak tegnap kezdtem el gondolkodni, hogy vajon miért nem írta fel a fogamzásgátlót, amikor ott voltam múlthéten és vajon mikor kell elkezdenem szedni. Jól emlékszem, hogy a fogamzásgátlót 21 napig kell szedni a ciklus 8. napjától? Azt is elfelejtettem tőle megkérdezni, hogy az, hogy a hosszú protokollra jól reagáltam mennyire garancia arra, hogy a rövidre is jól fogok. Tudtok ezzel kapcsolatosan valamit? Mi alapján döntenek az egyik vagy a másik mellett? (Persze, most az idő szűke miatt voksolt a rövid mellett, de egyébként, hogy megy ez?)
Zsó, tudsz nekem segíteni, milyen szurikat szoktak használni rövid protokollnál? Minden ugyanúgy megy mint a hosszúnál, csak kimarad a 2 hét gonás leállítás az elején és helyből a gonával és a fostival egyszerre kezdek?
Kicsit hosszú lettem, bocsánat. :oops:
zora82
Budapest
 
 


Szia Zora,
de jó,hogy jelentkeztél!Az már kevésbé jó,amit írtál,viszont a pici jó benne az,hogy nem veszett el támogatott lehetőséged,most kezded majd a 2.-at!

Rövid leszek,mert sietek!
Amikor abbahagyod az utrot,utána pár nappal megjön és a fogigátlót beszéld meg,hányadik napon kezdd el!Az első 3 napon kell én úgy tudom,de mindent meg kell kérdezni!

Aki a hosszúra jól reagál,az a rövidre is jól szokott,ne aggódj!
Lehet,azért akar váltani,mert nem lettek olyan jó minőségű embrióid,ha vetéltél+14 nem ébredt fel,és mindenkinek más protokoll jön be.De ez csak az én találgatásom,nyugodtan kérdezd meg,hogy mit miért csinál,korrektül válaszol minden kérdésre.

A rövid pr.ciklus 2.-3.napján kezdődik csak fostival és később hozzájön a cetrotide,majd tüdzőrepesztés,stb....gona nincs.

Hajrá!
mmzs75
 
 


Sziasztok lányok

Ági biztosan nagyon édes volt a picurod azért hozzáteszem minden kismamát most nagyon irigylek ezekért a csodás napokért. még téged is Ruzsoma bár nem szoktam hányni de most még azt is elviselném ha tudom miért van.

Zora

Nekem márciusba rövid protokoll volt és előtte fogi gátlót kellett szednem, hogy az eredményeim jók legyenek ill hogy a mensim akkor jöjjön meg amikor kell. Most is telefonálnom kell majd Murbernek ha megjön megnéz és ír fel fogigátlót, hogy el tudjuk tolni a ciklusom a júliusi rendelési időre. Akkor csak 3 hétig lesznek és gondolom neked is azért akarja beállítani, hogy te is beleférj abba a rövid időbe. Ugye a hosszú protokoll nem lenne megoldható mert június közepétől nincsenek és csak a rövid protokoll fér bele stimuval együtt a 20 napba.
A szuri az amit Mzsó is írt nem annyira megterhelő szerintem mint a hosszú és a költségei is nálam kevesebb volt mint a novemberi hosszú. Valószínű akkor egyszerre fogunk menni . Én nagyon drukkolok neked .
edina71
Budapest
 
 


Zsó, Edina, köszi az infókat és a biztatást. :)
Edina, a klinkán kell hívnod Murbert? Ciklus hányadik napján kell majd elvileg menned hozzá? Ultrahanggal néz meg? A cetrotide hányadik naptól és hány napig kell?
Nem tudom pontosan hogy szeretné, mert ha most megjön akkor június közepén kellene újra. Gondolod, hogy azt szeretné eltolni júli elejére? Lehet fogamzásgátlóval 2-3 hetet is játszani? :shock: Mik vannak! :D
zora82
Budapest
 
 


Zora,
Jó hogy itt vagy újra! :) Nagyon sok kitartást és erőt kívánok neked is! Remélem minden rendben lesz! Nekem rövid protokollom volt és én Fostimont kaptam és cetrotidet (ami drága pöttyet), aztán a tüszőrepesztő szurit. A cetrotiedet én 7 napig kaptam a végén a stimulációnak, napi egyet, mindig lassacskán váltottam ki az ára miatt, nem volt biztos hogy mind kell.
84agi
 
 


Köszi, Ági. :)
Nagyon megértem, hogy apránként váltottad ki, megnéztem az árát.
És még azt hittem a gona húzós. :D
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok!

Zora,
örülök, hogy újra jelentkeztél! Nagyon drukkolok Neked a júliusihoz!

Edina,
nem sokára itt a július és lassan utolér a hányás is! :) Nagyon szorítok, de Te tudod ezt!

Saaba,
holnap küldöm az energiát! ;)

Nem akarok itt nagyon örömködni, de azért leírom, hogy ma voltunk utoljára Murber doktornál. A héten fel kell keresnem a saját orvosomat a terhesgondozás miatt! :) Mindkét baba jól van, 10 és 11 mm.
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Ruzsoma,
ez nagyszerű hír :) örülök, hogy minden jól alakul a Picúrokkal, vigyázz magadra és rájuk is! Majd írj a fejleményekről! Ott fogsz maradni a soten?
84agi
 
 


Ruzsoma! Akkor halkan és csendben gratulálok. :)

Zora jó sok kérdés így hirtelen, a lányok segítenek ahogy eddig.
kamilla04
 
 


Sziasztok!
Egy ideje olvasgatlak titeket és próbálok okosodni a rám váró hónapokkal kapcsolatban. Mi most fejetzük be - nem túl sikeresen - a 3. otthoni stimulációs hónapot closty+bromo combóval. Plusz most még 2 Fostimont is kaptam. Ja és persze a tüszőrepesztőt, de az alap. :) Gondolom ezek után az inszem lesz a következő lépés, de nem tudom. Ha jól emlékszem, akkor a closty-t csak 3 hónapig lehet szedni. Vagy rosszul tudom? Tudja valaki, hogy mire számíthatok?
Amúgy gratulálok a kismamáknak és mindenkinek kitartást, a nyár biztos feltölt majd mindenkit! (minden értelemben :oops: )
noee
 
 


Sziasztok,

Nagyon régen nem jelentkeztem, ennek több oka volt...
Mára már össze szedtük magunkat és teljes gőzerővel folytatjuk a programot! :)

Kedve noee,
mi ugyanezt a variációt csináltuk/csináljuk, mint ti.
Volt 3 hónap stimulált ciklus. Sajnos közben volt egy-egy hónap kihagyás a ciszták miatt :evil: Ezután tavaly november LSK-t és HSG-t csinált Murber doki. Ez negatív lett. Ekkor beszéltem meg vele, hogy inszem legyen tovább, mert elegem van, hogy mindent időre kell csinálni :oops:
Szóval azóta ez a sorminta: inszem, ciszta, fogigátló, inszem, ciszta, fogigátló, 05.17-én pedig egy UTOLSÓ (térdre, imára, hogy így legyen) inszem!

Mindenkinek kitartás!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Sziasztok!

Üdv. újra a fórumon Zora! Reméljük, most már minden rendben lesz és a nyári szünet előtt még belefér egy rövid protokoll! :)

Ruzsoma, nagyon jó hírek gratulálok! :)


Dekatka, neked is sok sikert! :)

Üdv Noee!

Edina, szuper hogy júliusban újra kezditek! Drukkolok nagyon! :)

Salsera,
nagyon jó volt a kórház látogatás. Egyáltalán nem volt ijesztő, inkább megnyugodtam, hogy felvilágosítottak! :) Már csak 7 hét, július 4-re vagyok kiírva! :)
A héten összerakom a kórházi csomagot, biztos ami biztos. Tapasztalt barátnőim javasolták.
Nem jártál rosszul az Espiroval. Melyiket vetted meg? A lila nekem is tetszett, de inkább a zöldet választottuk.
Sajnos még nem érkezett meg a babakocsi, a 3 hétből 5 hét lett, állítólag pünkösd után már az üzletben lesz. Jó letted, hogy nem kockáztattál, látod nekem is csúszik a szállítás.
Tegnap voltam a választott gyerekorvosnál, felírta a babaápolási kenceficéket, de csak a baba megszületése után tudjuk kiváltani, mert a baba nevére szól a recept. Megpróbálok egyezkedni a gyógyszertárosokkal hátha hamarabb kiadják és a taj számot meg a születési dátumot utólag bediktáljuk... Remélem, meg tudjuk oldani.
A kórházba szerencsére nem kell a babának semmit vinni csak pelust és popsitörlőt, a többit adják. :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


dekatka82 köszi!
átjárhatóságin voltam már tavaly októberben, ott megállapították, hogy a jobb el van záródva. Akkor gondolom a HSG lesz a következő. Uhh. Végül is holnapra kaptam időpontot a dokihoz, úgyhogy lassan megtudom, hogy mi lesz.
Kocos, jó lehet, hogy már a kórházi látogatásnál jársz. :) Az a 7 hét már pikk-pakk el fog telni.
noee
 
 


Sziasztok lányok

Zora
Nekem az év elején Norcoluttal tolta el a mensim ezzel akár két hetet is el lehet tolni de a doki pontos adagolása szükséges hozzá. Nem tudom nekem most mit fog felírni fogi gátlót vagy Norcolutot de gondolom attól is függ majd mennyi időt kell tolni a cikluson.
Ha jól számoltam nekem most kb 1 hetet kellene csak.
A kis téren a patikába ki lehet váltani a cetrot darabra is . Én is kettesével kértem csak ki és amikor már nem kellett akkor szóltam a patikába, hogy a többire nincs már szükségem .
A menopurt nekem max adagba írta fel a doki és így volt kb 110000-120000 ft a vége a rövidnek .

Ruzsoma gratulálok a babákhoz és igen tudom hogy drukkolsz nekem és köszönöm :wink:

A barátnőm is ma írt rám aki négy babát kapott vissza akkor amikor én voltam az eredmény hirdetésen Regi és Bogyó lehet emlékszik is rá de lehet Ruzsoma te is. Sikerült nekik és a mai uh vizsgálat nála is két babát mutatott . Két szívhang 5 és 6 mm . Szóval még egy sikeres lombik a Sotén.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ági, Kocos, Salsera a ti nőgyógyászaitok, hogy áll a terhességhez?
Azért kérdezem, mert az enyém mindig paráztat, hogy az IVF terhesség más mint a normál. Jobban kell figyelni, vigyázni, stb.
Mindig úgy lelomboz az ilyen beszólásaival. " az IVF terhességnél ez szokott előfordulni meg az is lehet"
Én úgy gondolom, hogy ha már idáig eljutottunk és minden rendben akkor minek feleslegesen paráztatni. Nem értem.
Tegnap voltunk és közölte, hogy ezentúl nem 4 hetente hanem 3 hetente szeretne ránk nézni. Ezt mondjuk olvastam a kis füzetkébe hogy a 32. hét után 2-3 hetente nézik UH-n a babákat.
kamilla04
 
 


Kamilla,
az én dokim egy idős "bácsi". Nagyon kedves és soha nem paráztat. Normál terhesség szerint foglalkozik velünk.
Mindig nyugtatgat. Ha valami témát felhozok pl. szurkált egy időben a hasam, vagy most hogy dagad a lábam mindent szépen elmagyaráz, hogy mi miért van. Mindig hangoztatja, hogy problémamentes a terhességem nem kell idegeskedni. :)
A védőnő szokott paráztatni. Volt 1x, hogy cukrot mutatott a tesztcsík a vizeletemben, szóltam a dokimnak és elküldött vizelet vizsgálatra, de természetesen minden rendben volt (előre mondta a dokim, hogy nem lesz gond, de azért ellenőrizzük), most a vizesedés miatt toxémiával idegesített fel a védőnő, pedig nem magas a vérnyomásom, nincs fehérje a vizeletemben... a dokim mondta hogy a melegtől van és hogy megnőtt a súlyom.

Én nagyon elégedett vagyok! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kamilla,
az én nőgyógyászom soha nem mondta egyetlen szóval sem,hogy az én terhességem másmilyen lenne. Amikor véreztem és elment az egyik Babánk akkor persze ágyba tessékelt,de semmi különöset nem mondott azóta,h jobban vigyázni kellene vagy ilyesmi. Annyi,h annak örülne,ha nem dolgoznék,de ezt a stressz miatt mondta. Nekem elől van megtapadva a méhlepényem,ami állítólag nem a legszerencsésebb,de a dokim erre is azt mondta, nagyon jó helyen van az ;-) semmi gond.
Tényleg nektek Kamilla, Kocos, Salsera hátul van mindannyiótoknak?
84agi
 
 


Na nekem is megvolt az első negatív élményem a soten :S, eddig soha semmi gond nem volt, még ha várni is kellett. A szív uh-ra 11:30-ra volt időpontunk és délután fél 3 után kerültünk be, a vicc az volt érdeklődni sem lehetett, hogy mi a gond elkeverhették a papírunkat vagy sem. A lánykori nevemen írtak be időpontra, a kis ambuláns lapomon pedig már rajta volt a kötőjeles férjes nevem is, ez megkeverte az egészet, pedig hát a férjes nevemben is benne van a lánykori :S. A férjem elég birka türelmű, de már ő is felkapta a vizet, hosszú volt az a 3 óra vagy még több is.... :S. Sajnos elmegy a professzor asszony (ő nagyon aranyos volt egyébként) így nagyon sok dolga is volt, nem is az idővel volt először gondunk, hanem hogy meg sem hallgattak minket, csak hogy várjunk kint.... :S de miután utánunk következő időpontosok mentek be előttünk sorra már rossz volt várni :S
De a lényeg: rendben van a kis szívével minden , ami nagyon megnyugtató :)
84agi
 
 


Ági akartam írni, hogy akkor ma lesz nap de tegnap elfelejtettem. De minden jó ha a vége jó. Valami rossz van ott a rendszerben. 2 ből kettőnket kevertek el. Ehhez képes amikor én ott voltam és telefonáltak időpontért még volt hely azon a héten csütörtökre.
De jó hír az jó hír. :D
kamilla04
 
 


Sziasztok Csajok!!

Kellemes hosszú Hétvégét Mindenkinek!!

Espiro babakocsi nagyon jó választás! :) Hétvégén volt szerencsém kipróbálni! egy ujjal meg tudtam forgatni! Fantasztikus! :)

Kocos és Salsera!
Hihetelen gyorsan telik az idő!! Nemsokáá szültők! :) Para már megy?!

Ági!
Nagyon jó hír, h szupi minden!

Kamilla!!
Ne foglalkozz a rossz dolgokkal, minden rendben a babával, sajnos sokszor paráztatnak a dokik feleslegesen! :( barátnőmet is ilyengeték , h öregszik a méh lepény és nem fogja kihordani a babát és mégis sikerült neki egy gyönyörű babát világra hozni egy hónapja! :)

Dekatka, neked sok sikert!

Janula!!
Tuti, h fog kérni HSG 100%!! Nekem anno Murber nem kérte, de prof.nál az első konzikor mondta, pedig előtte 1 hónappal volt laparoscop műtétem és ott csináltam petevezető átjárhatóságit is..

Saaba!

Mi újság!

Zsó!!

Sok sikert!! :))

Zora!

Remélem, h a rövidre is jól fogsz reagáni! :)) tudod, h imádlak...
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kocos:
Én július 9., úgy hogy elég közel lesz szerintem a szülinapjuk! :)
Már összekészíted a kórházi csomagot? Huh, akkor le vagyok maradva.
Az espiro vector pro-t vettük 2013-as, a hordozóra még így is várnunk kell 2-3 hetet.
Én is meg akarom látogatni a gyerekorvost. De miért nem lehet az anyuka nevére írni a kencéket, hogy még előtte ki lehessen váltani, a gyereknek úgy is kb. 30 nap mire lesz taj kártyája stb.
Babaszoba már készen van?

Ági:
Sajnálom, hogy rossz élmény ért, sajnos ez az állami meg a magánrendelés között a különbség. :(
Most néztem meg az integrált teszt miatt készített 13. hetes uh-n látottakat, ott azt írták, hogy a méhlepény a hátsó falon, mélyen van, eléri a belső méhszájat. De azóta senki nem tett róla említést, azt sem tudom, hogy akkor ez most jó, vagy nem annyira? Ha nem problémázott rajta az orvos, akkor szerintem te se tedd!

Kamilla:
Szerintem ne hagyd magad paráztatni az orvos által, mitől lenne rosszabb, vagy veszélyesebb a lombik terhesség? Szerintem Murberék is mondták volna, ha másképp kellene kezelni ezt a terhességet, mint egy simát! Ha nem bízol az orvosodban, akkor inkább most váltsál még, nem jó állandóan paráztatni egy kismamát, szerintem magunktól is tesszük ezt eleget.

Noee:
A clostyt folyamatosan 6 hónapig lehet szedni, viszont az inszemnél is azt adnak, úgy hogy kérdezz esetleg rá, ha aggódsz miatta. Abból a szempontból biztos nem jó, hogy elég sok nőnél cisztát okoz. :(

Zora:
Sajnálom a történteket, azt gondolná az ember, hogy 14 fagyibabából ketten már csak felébrednek! :(
A rövid protokollt nem ismerem, a fogamzásgátlót lehet, hogy azért nem írta fel mert még szeretne látni egyszer, mielőtt nekikezdesz? A tablettát nem 3. naptól kell elkezdeni? Szerintem Murber úgy is mindent elmond, lehet, hogy kevesebbet, többet kell szedned belőle aszerint, hogy mikor akarja majd indítani a stimut. Reméljük, jól fogsz reagálni rá, inkább legyen kevesebb petesejt, de azok kis strammok legyenek. Az egyik lánynak 4 termékenyült meg 11-ből és most ikereket vár!

Régi:
Örülök, hogy jelentkeztél! Nálam már beindult a para, ezt az álmaimból szűrtem le, most is azt álmodtam, hogy mentem terhesgondozásra és ott tartottak, hogy valamit találtak, úgy hogy irány a műtő! :(
Hogy állsz a vizsgálatokkal, mikor mész legközelebb Murberhez?
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


salsera, köszi a választ. :)
Voltam Murbernél és abban maradtunk, hogy csinál még egy HSG-t ultrahangosat, mert már több mint másfél éve volt az előző, aztán az alapján eldöntjük, hogy hogyan tovább (inszem vagy lombik). Amúgy most először nekem is lett cisztám, de azt mondta, hogy ne aggódjak, fel fog szívódni. Hát nagyon remélem. Szugerálom is rendesen, hogy ne foglalja a helyet, mert az másnak kell. :) Szóval kedden megyek hsg-re, gondolom a ciszta miatt ez a hónap kimarad, meg amúgy sem adott semmi bogyót, úgyhogy majd júniusban folyt köv. Vagyis ha ő szabin van, akkor gondolom július.
noee
 
 


Regi,
köszi! :wink:

Hát igen,elkezdtük a 7.-et!Csütörtökön voltam,2.napon.Mindent megbeszéltünk,amit kellett.műtőben volt a doki irtó sokáig meg utána jött hozzá egy medikus csoport,így majdnem 4 óra volt,mikor eljöttem. :shock:
Hazaértem és gondolkodás nélkül benyomtam az első szurit,utána láttam a papíron,hogy csak másnap kellett volna!hú,nagyon ideges lettem,este koncertem volt,alig bírtam odafigyelni (de kénytelen voltam,mert nagyon nehéz és hosszú darabot játszottunk).
másnap reggel telefon Andinak,aki megnyugtatott,hogy semmi baj és még utána vissza is hívott,hogy beszélt a doktorral,nincs baj.Na,képzelem,mit gondolhatott rólam a doki,hogy ennyi eszem van,de eddig mindig a 2.napon kellett kezdeni,persze kitaláltam,hogy a Pünkösd miatt tolta el 1 nappal,mert csak kedden tud megnézni legközelebb.

Mindnyájatoknak szép pünkösdi hétvégét kívánok!
mmzs75
 
 


Sziasztok!

mmzsó: mi is ott voltunk aznap, vártunk is szorgalmasan :-)

Tegnap megvolt a 3. inszem :-))))

Ma meg majd megőrülök, annyira fáj a bal petefészkem...
Ez normális? Tudtok erről valamit?
Az én gyanúm az, hogy a doki mondta, hogy 2 érett meg egy oldalon és ilyen még nem volt.
Ilyenkor pihenni kell vagy mit lehet tenni?

Mindenkinek szép hosszú hétvégét!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Szia Dekatka!

Akkor láthattuk egymást!

Volt egy beültetés,arra bement a medikus csoport,de te előbb lehettél,már nem emlékszem.
Most reped hétnek a tüszők,nekem egy is tud fájni,kettő még jobban,lombiknál,mikor még több van,az nagyon kellemetlen.Nem tudsz mit csinálni,majd elmúlik.
Hajrá!
mmzs75
 
 


mmzs,

köszi a választ. Szerencsére azóta minden a legnagyobb rendben, sőt estefelé még egy fagyizós séta is belefért :-)

Nagyon-nagyon szurkolok Nektek!

Mi aznap 10-re mentünk, de rögtön mondták, hogy malőőőr, 1 óra múlva jöjjek vissza. Aztán 10:45kor hívtak, hogy rohanjak vissza (Kálvin téren kv-ztunk a Zurammal :-)), mert még ebéd előtt megnéz a doki. Aztán persze nem így lett és 12:30-kor jutottunk be...

De mindent megér az, hogy érzem, nagyon jó kezekben vagyunk mindannyian!

Kitartás csajok!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Sziasztok Lányok!

Kedd reggel megyek vérvételre, lesz ott valaki???
janula
 
 


Saaba,

most olvasok vissza, mert éreztem, hogy a nagy izgalomban valami kiment a fejemből és tényleg: nem kaptam e-mail címet tőled, hogy küldjem a dolgokat! Vagy nincs szükség rá?
janula
 
 


Salsera,
szerintem ha hátul van az nem baj, az hogy eléri a méhszájat valószínű az sem, mert nem említették utána már ezt, szóval ne aggódj, minden ok volt eddig is és ezután is az lesz :). Én is ezt teszem, max óvatosabbak vagyunk mindig, de amúgy eddig is azok voltunk :).

Mmzs,
Sok sikert kívánok Neked drukkolok nagyon!!!!
84agi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?