Új privát üzeneted érkezett!

Salsera,
tök jó!Az úszás mindent megmozgat és a víz megtartja az embert,kicsit megszabadulsz a súlytól,amit amúgy cipelned kell.

Azért írtam ezt magamról,mert már kicsit keserű és cinikus vagyok.nagy baj lenne,ha leírnám,amiket gondolok időnként,mérgezném itt a levegőt...abban a pár hétben,amíg kezelés van,addig én is bizakodó vagyok,egyébként meg nem nagyon,belefáradtam.Hidd el,ezt csak az érti,aki hozzám hasonlóan 6x volt sikertelen.Az első kudarcnál,mikor a prof közölte a rossz hírt,csak megrántottam a vállam és azt válaszoltam neki,hogy "nem baj,majd jövünk legközelebb" ezen még el is mosolyintotta magát.Most meg már el is bőgtem magam Murbernek,pedig ilyet nem szoktam.Többek között ez a különbség.És azt is látom,hogy van,akinek 16 embrióból nem lesz baba,másnak meg 1-ből lesz,és mindezek ellentétei,szóval semmi nem számít és ezért nem tudok hurrázni meg szurkolni senkinek,mint egy meccsen,mert ez nekem már kicsit megmosolyogtató.Edinának is azért írtam meg őszintén,hogy azért mert nem jött meg,még ne gondoljon semmire,de ahogy elküldtem már meg is bántam,mert lehet,hogy nektek,akik még az elején vagytok,jobb,ha mindenről csak jóra gondoltok,de én már tudom,hogy semminek semmi jelentősége,csak az számít,hogy a végén mennyi a hcg-d.
mmzs75
 
 


Edina,
sajnálom hogy nem sikerült, egész nap izgultam érted én is, minden órában felnéztem! :( De stramp csaj vagy te is és nem szabad feladni a 3 hónap leteltével örülök, hogy még próbálkoztok! Én Bp-en voltam tegnap egész nap a genetikai uh-on és utána terhes gondozáson délután, este értünk haza, elnézést ezért nem tudtam írni! De nagy ölelés részemről is!!!!
Kamilla,
köszi az infot a szív uh-ról. A dokim a magán rendelésén nem tudott adni beutalót, de mondta adni fog csak a végén meg annyi minden másról beszéltünk hogy el is felejtettem megkérdezni hogyan jut el hozzám... hétfőn felhívom majd, addig meg ha lehet a beutaló nélkül is kérni időpontot megpróbálom felhívni őket hétfőn, hogy mielőbb legyen.
Remélem jól vagy!
Ruzsoma,
örülök, hogy már jobban vagy! Szuper hogy 9 megtermékenyült, két kis drágát vissza is kapsz majd :) azért is drukkolok, hogy most már meg is kapaszkodjanak ;)
A hasfájásról sajnos nem tudok nyilatkozni, én ilyet nem éreztem, de lehet a hormon szurik hatása ez is, azért kaptál rendesen, igyál rengeteget, amikor csak tudod döntsd magadba ;) Nagyon fogok izgulni érted is, majd írj mi újság ha végeztél, minden ok lesz és vigyázz majd magadra! Pihenj amikor úgy érzed és tudsz!
Saaba,
reméljük a cisztád most már sehol és tényleg távozott a menstruációval :). Hajrá április! :)
Kocos,
köszi neked is! igen így valószínű én sem fogok bele férni az intervallumba, mert most vagyok 20. hetes és ha ilyen sokan várnak erre a vizsgálatra, max magánba tudnék menni, de ha lehet a beutalóval mennék.... Köszi a részletes leírást kell is, mert most rossz helyen várakoztam a klinikán.... pedig nem először voltam... pf.
Bogyóka,
:) te is a finisben :) drukkolok én is, biztos neked is vannak szépen érett tüszőid és reméljük sokat le is tudnak majd szívni! Azt elhiszem hogy már izgulsz ilyenkor már én is izgultam rég :) remélem a szurit rendesen beadják, nálunk a kórházban szó nélkül belém döfték... nem értem miért kellene érte fizetni... kész röhej.... Szerintem előbb menj be a sotera biztos ami biztos, azért egy időpontot nem szoktak adni, hátha félre írták.... Ügyes leszel és semmi gond nem lesz, nálam betojibb ember szerintem nem létezik aki ennyire fél a tűktől mint én :)
Salsera,
nagyon jó hallani felőled is, örülök, hogy jól vagy és minden rendben van a Babával és veled is :) Az Eliza név nagyon tetszik :) szépet választottatok! Jó lehet az úszás de én sem mernék :) pedig biztos ellazít, én még csak a 20. hétben vagyok, de már most nehézkes sajnos minden, bár a műtétem helyei fájhatnak azt mondta a doki, így én nem is mernék úszni....
Mmzs,
értem amit írsz és igazából meg is lehet érteni, de az hogy nem lennél ide való az szerintem nem így van! Nagyon drukkolunk neked is hogy végre össze jöjjön a Picúrotok, kitartó is vagy, persze nem mindig megy ez olyan könnyedén, de tudom aki ugyan ezt nem élte át nem is tudhatja, csak sejtésünk lehet róla, de jó hogy itt vagy köztünk, nekem is sokat segítettél az elején! És tényleg szerencsés akinek elsőre vagy másodikra sikerül, de én szeretlek titeket olvasni és ha tudok akármilyen kis dologra is válaszolni, segíteni jó érzéssel tölt el!
84agi
 
 


Zsó,
Abszolút igazad, az, hogy min mész keresztül, csak az tudhatja igazán, aki már átélte.
Én már biztos valahol az önsajnálat mély bugyrában üldögélnék és valószínűleg már feladtam volna.

Abban is igazad van, hogy pozitívnak kell lenni, de semmire nincs biztosíték, hiába van 20 petesejt, ha nem tapad meg.
Én végig azt mondtam és mondom, hogy a végeredmény számít, amikor a karomban tartom az egészséges gyerekemet, addig csak apró lépések vannak.

Szörnyű olvasni, hogy ha most megszületne a babám, akkor 40% esélye lenne az életben maradásra, úgy hogy soha nincs nyugalom, ha fél napig nem mozog, akkor már pánikolok.

De nem akarom szétoffolni a topicot, inkább írok privit.
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Bogyoka! Ma már jobb vagy jobban izgulsz?
kamilla04
 
 


Jó reggelt!
Kamilla köszi a kérdést, talán most már nyugodtabb vagyok kicsit :) Tegnap este megkaptam a szúrit. Próbálok arra koncentrálni, h minden rendben lesz :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Ruzsoma!!!

Remélem jól vagy!! Izgulunk érted nagyon! :)
Már megkaptad a két leggyönyörűbb szerelmes petécskéket!! Pihizz sokat!! :))

Ruzsoma!!

Izgulás a tető fokon!! De ma legalább nincs szuri!! :))

Ági!!

Örülök, h jelentkeztél! Mikor lesz eredmény a genetikára? Minden rendben a picurral? Mekkora már?
regi1978
Halásztelek
 
 


Bogyoka!!

Hol sikerült beadatnod Csepelen vagy bementél a Klinikára??
regi1978
Halásztelek
 
 


Most várom már Ruzsomát, h jelentkezzen,h együtt vannak már <3
bogyoka999
Budapest
 
 


Szia Regi! Az ügyeleten itt nálunk! Bár nem volt az a dr. néni akivel beszéltem, de tudtak rólam, viszont nem voltak túl szimpik,a doki ki se dukta az orrát.. és az asszisztensnő adta be, lepécselte a papírt.. ennyi. Olyan furák voltak, hisz még csak 9 volt.. még azt se mondhatom, h felkeltettem volna.. égett a villany.. Mindegy, bennem van :) Te hogy vagy?
bogyoka999
Budapest
 
 


Szóval: dugta, és lepecsételte :-)
bogyoka999
Budapest
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk, a két 8 sejtes málnácskával a pocakomban. :) Nagyon hihetetlen!
Csak mi voltunk ma a klinikán, utánunk be is zárták az ajtót/liftet. :) Azt mondta a prof, hogy tökéletes sejtecskét, 6 db le is lett fagyasztva.
Most 2 hétig itthon pihenek és csak a tapadásra koncentrálok! Április 17. az első vérvétel, 19. a második és délben az eredményhirdetés.

Mindenkinek szép vasárnapot! :)
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Szia Ruzsoma

Őszintén gratulálok a két picurodhoz, nagyon jó hír. :D :D
Vigyázz nagyon rájuk igyál sok folyadékot és fehérje bevitel növelés tudod az most fontos. Pihenj velük sokat és minden rendben lesz két hét múlva.
Nálam megvolt az első ciklus pénteken szerencsére megjött. Már csak kettő kell és én is követlek téged ill. benneteket újra.
Most próbálok kicsit helyre rázódni vissza szokni a mindennapokba. Elkezdem szedni jövő héten a dhea tablettát is hátha segít helyre tenni az fsh értékemet és akkor talán több pete érik majd a stimunál. Nagyobb lesz az esély reméljük.
Vigyázz nagyon magadra, magatokra :wink:
edina71
Budapest
 
 


Drága Bogyóka

Remélem már minden izgalom és félelem elmúlt. Holnap te leszel a legügyesebb a klinikán és minden rendben lesz.
Várjuk majd a számokat és mennek a drukkok ezerrel neked.
edina71
Budapest
 
 


Ruzsoma! Tapadás! Szorítok !

Edina ez akkor egy gyors ciklus lett. De örülök, hogy pozítiv vagy és nem adod fel.
kamilla04
 
 


Ruzsoma,

Vigyázz magatokra, jó pihit :) és sok sok HCG-t :))))
saaba21
Budapest
 
 


Szia Kamilla

Azért egy kicsit rá kellett segíteni a dologra. Egy kis datolya likőr este és egy kád meleg víz csodákra képes ilyenkor.
Délután már görcsölt a hasam és kénytelen voltam ezt tenni. De örültem neki mert talán a nyári szünet előtt tudunk így kezdeni majd.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást, sajnos azóta sem jutottam el idáig, hogy írjak nektek, vagy elolvassam, amit írtatok.

Kedves Edina, nagyon együttérzek és drukkolok neked a továbbiakhoz, kitartást a várakozáshoz!

A várakozás a legnehezebb! (eddig) Időpont csak 6.-ára van...mire számíthatok még szerintetek, mennyire lassú a kivizsgálás? Meddig jut az ember az első alkalommal, mikor lesz a következő? Ne haragudjatok a kezdő kérdéseimért, sajnos mi még csak itt tartunk...
janula
 
 


Szia Janula

Köszönöm a drukkokat rám fér, lassan de biztosan össze szedem majd magam.

Ha ez az első meddőségi klinika ahová mentek, akkor előbb minden vizsgálatot meg kell csináltatni amit a doki mond . A párodnak 2 urológiai vizsgálat kell majd,egy külsős és egy sotés.
Május 6-án csak beszélgetés lesz az előzményekről és akkor megmondja a doki hová kell mennetek majd. Ez rajtatok áll majd mennyi időbe lesz a vizsgálat elintézése. Ha minden lelet megvan onnantól már felgyorsulnak az események.
Megkérdezhetem mióta próbálkoztok a babával ?
Sok szerencsét neked is és reméljük mielőbb babás leszel te is .
edina71
Budapest
 
 


Edina, igen, ez az első meddőségi. Vizsgálataim voltak már máshol is (magán úton átjárhatósági, bal petevezető kivétel lett az eredmény, vérvételek sokasága, mert IR-em van), de nem tudom, ezeket ott elfogadják-e, hallottam olyat, hogy nem.
Már több éve próbálkozunk...nem is számolom.
Szóval ha megvannak a leletek, onnan már gyorsan megy? Félek, hogy esetleg van itt valamilyen nyári szünet és nem fog sor kerülni ránk, csak szeptemberben.... :( Lerhet ez?
janula
 
 


Üdv köztünk Janula!

Nyári szünet sajnos valóban létezik a sote-n, nekem májusban volt az utolsó inszem és már nem kezdtek bele a lombikba csak szeptemberben. De nyáron végeznek vizsgálatokat, tehát azért valamennyire előkészítik a lombikot.

Vizsgálatokat szerintem nem nagyon fogadnak el (pl aids, hepa-t sem), de szerintem attól is függ, hogy hol, mikor készült.
Gondolom nálad inszem nem jön már szóba, csak lombik?

Ha meg vannak a leletek és zöld utat adnak a lombiknak, onnan már nagyon pörögnek az események.

Ja, itt IR-el nem nagyon foglalkoznak, velem szedetett merckformint a PCO-m miatt az endokrinológus, de amikor átkerültem az aro-ra, akkor rögtön leállítottak róla.
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Ruzsoma,
örülök, hogy túl vagy ezen is :) én is 8 sejteseket kaptam vissza anno és az egyik Bogyó itt rúgdos a szívem alatt, teper minden nap mióta éreztem hogy mozog :p. Kívánom neked is hogy éld meg ezt az érzést! :) Pihenj sokat, ne erőltesd magad semmivel!!!! Gondolom lesz időd most ide felnézegetni, ha úgy döntöttél otthon maradsz :).
Bogyóka,
naná hogy minden rendben lesz, rajtad ma a világ szeme :) sok sikert, drukkolok én is hogy hamar túl legyél rajta és minden rendben legyen, ne izgulj :). Majd jelentkezz ha tudsz!
Regi,
A genetika most csak egy uh-ból állt, azzal miden ok, ott megmondták helyben. :) hála az égnek, úgy fejlődik ahogy kell. Sok sikert neked is.
Edina,
örülök, hogy sikerül pozitívan hozzá állni ismét a dolgokhoz, sejtem nehéz lehet azt nem mondom hogy tudom mert nem éltem át, de együtt érzek veled és drukkolok az újabb lombikra! Addig is örülök, hogy itt maradsz velünk :)
Janula,
szia :) nekem volt kezelésem a lombik előtt nyáron, szeptemberben jött csak meg a menstruációm először, amire várni kellett ugye és azért elég sok vizsgálatot meg tudunk kezdeni, férjem be volt jelentkezve szept elejére a vizsgálatra, nekem a vérvételeket megcsinálták, szóval azért ne keseredj el akkor sem, ha bele csúsztok augusztusba, mert hamar elmegy az idő és ha megvannak az eredmények, a lányok ahogy írták már tényleg begyorsulnak az események! A hormon vizsgálat sajnos egy egész ciklust elvesz, mert többször vesznek vért, de fontos hogy megnézzék minden ok a hormonokkal is. Sok sikert és kitartást neked, szerintem bármi kérdésed van szívesen válaszol neked mindenki , nyugodtan, nekem is a lányok segítettek anno sokat :)
84agi
 
 


Sziasztok lányok

Remélem a mi kis Bogyókánk már mosolyogva pihen a kisszobába és örül a töménytelen mennyiségű petécskéknek.
Várom a híreket ezerrel.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok,

nagyon köszönöm, máris sokat segítetek a válaszaitokkal, kedvességetekkel! :) Örülök, hogy rátok találtam! :)

Járok én is endokrinológushoz, már olyan jónak látja az értékeimet, hogy ő vetette fel a lombikot. Gondolom azért nem inszem, mert csak féloldali petevezetőm van és nem is vagyok mai csirke...nincs már annyi időm.
janula
 
 


Már én is várom a híreket! :)
Olyan jó látni, ha egy sorstársnak sikerül! :)
janula
 
 


Szia Janula

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy ? Mert eddig én úgy gondolom én vagyok itt a legidősebb a 41 évemmel. Te biztosan nem vagy még annyi. :wink:
edina71
Budapest
 
 


Lányok,
mindenkinek köszönöm, aki izgul értünk és drukkol nekünk!
Igyekszem megfogadni a tanácsokat, sokat pihenek, fekszem, olvasok, varrogatok és próbálom dönteni magamba a vizet. (ez megy a legnehezebben) :) És még csak 1 nap telt el! :D

Janula,
én pontos adatokkal tudok szolgálni :), december 11-én voltunk az első megbeszélésen (mondjuk Murber magán rendelésén, de szerintem mindegy), március 4-én kezdtem a szurikat és tegnap kaptam meg a két kis málnabogyót.
Nekem semmi vizsgálatom nem volt előtte, tehát ebben az időben hormonvérvételek, vércsoport, rubeola...egy méhtükrözés is benne volt, ami szintén ciklusfüggő.
Hajrá Nektek is!

Bogyoka,
már nagyon izgulok érted! Amint lesz egy kis erőd jelentkezz! Várjuk a jó híreket! :)
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Sziasztok Csajok!!

Képzeljétek, ilyen még nem volt.. 15 perc alatt végeztem!! :)))

Találkoztak Bogyokával jól van!! Jót aludt!! :))

Nekem maradt 2+1 Fosti szerdán újra randi! :)

Ruzsoma!!

Jó nevet találtál ki nekik, nagyon tetszett a páromnak! :)
Vigyázz rájuk!! Jó lenne már egy ikres kismamánk! :))

Ági!
Örülök, h jó lett a genetika eredménye!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Köszönöm, h gondoltatok rám, nagyon jól esett :-)
Már itthon vagyunk, már aludtam is egyet. Nekem annyira jó volt ez az altatás, szinte rosszul éltem meg, h felkeltettek :-) Mindenki nagyon kedves volt. Nem voltam rosszul, de a pihenőben is aludtam :-) Most is még kába vagyok. Ettem-ittam, jól vagyok. A lényeg :-) :-) 7 szép petesejtünk van, azt mondta a prof, h nagyon jó. .nagyon rendes volt, kérdeztem, hát a férjem mintája milyen, mert h egyszer már kaptunk 0 eredményt, és átszólt az embriológushoz, h van-e elég, és igen. Megnyugtatott ,mosolygott :-) Holnap telefon. :-)
Lányok, nekem fogalmam sincs, hogyan öltöztem fel :-) Sőt csomó dolog csak foszlányokban van meg :-)
bogyoka999
Budapest
 
 


Szia Bogyóka

Örülök, hogy rendben volt minden és hogy ennyi petécskét tudtak leszívni, ügyes vagy . De én ezt mindíg is tudtam.

Most csak pihizzél és igyál ha tudsz amennyit csak bírsz.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok Csajok!

Bogyoka, szuper :) Pihizz.... :) Jajj de beindultunk...én is ma voltam 10-re mentem kit láthattam csajok bogyoka, regi?????

Nekem eltűntek a ciszták!!!!!!!!!!!!!!Szuper....jajj hát annyira örülök...és folytatjuk pénteken egy fosti aztán...hétfőn UH :) Azt mondta Murber (mindig a korommal jön hogy ilyen idős nő még soha nem volt a SOTE-n....nem hiszem, de mind1) a lényeg végig kell csinálnunk a 6 inszemet, csajok valaki írta hogy mondjuk ha nekem a 6. inszemem júniusra esik akkor azt már nem csinálják meg vagy az még belefér?

ruzsoma,
Drukkolok drága ezerrel :) kis málnabogyók tapadásához sok sok pozi energia!!!

Regi,
Jajj nálatok is megy a buli...múltkor azaz pár napja írtam neked de nem jött válasz :s...nah mind1.... :) Az a lényeg hogy haladtok és nem sokára...jön a tali a kis pöttömmel :)

Janula,
Üdv köztünk....nektek inszem lesz v lombik?Vagy ez csak 6.-án derül ki?

Petra,
Merre vagy?Hogy vagy?

Ági,Kamilla,
Remélem jól vagytok a manókáitokkal együtt és élvezitek ezt a gyönyörű időt :)

Edina,
Nagyon erős csajszi vagy :() Le a kalappal....de nyáron teherbeesni szuper jó lesz :)

Pusz mindenkinek :)
Szép Napot!!!!
saaba21
Budapest
 
 


Regi,
Neked ez a hét lesz amikor minden másnap kell menni és jövő héten leszívás? Az is mindjárt itt van! :)
Amikor megláttam a monitoron a kis 8sejtes babóinkat, akkor rögtön a málnabogyó jutott eszembe, így már azok maradtak. :)

Saaba,
nagyszerű hír, hogy eltűnt a ciszta, akkor jól drukkoltunk! ;) Tudom, hogy Te nagyon lombik párti vagy, de én azért szorítok nektek az inszemhez is! :)

Ági,
az előbb nem írtam külön, de persze nagyon örülök, hogy túl vagy egy újabb vizsgálaton, ahol szintén mindent rendben találtak. Szuper erős KisManó Ő! :) Vigyázz magatokra nagyon! Ebben a gyönyörű időben pedig még jobb kismaminak lenni, ugye? ;)
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Sziasztok! Saaba akár láthattál is, bár elég sokáig hagytaknaludni. :-) kék pulcsiban voltam, barna hosszú haj. Na? Örülök, h eltünt a ciszta :-) Megkérdezhetem hány éves vagy- akár priviben is megírhatod, ha nem publikus :-)
Ági, Kamilla köszönöm nektek is a rám gondolást. Most izgulok, h szépen szerelembe essenek minél többen :-) De olyan jó, h a prof megnyugtatott, h vannak fiúsejtecskéink is :-)
bogyoka999
Budapest
 
 


Köszike ruzsoma :) ari vagy és mindenki aki gondolt rám :) ciszta ügyben :) Jajj biztos arik lehettek istenem...pihizz és igyál igyál igyál :) :) Igen én lombik párti vagyok, de a korom a korom...mindig ezt mondja Murber... :D

Bogyoka drága akkor láttalak...fekete kék csíkos felső?Szerintem tutesz láttalak...a párod kísért asszem valahová nem nagyon figyeltem mert játszottam a telómon...szalonosat :)...elöttem mentetek el én a rendelővel ajtónál ültem...a műtővel szemben :)...rajtam fehér naci és fekete ing volt :) de szerintem nem épp azt nézted hogy kik ülnek odakint :) Én augusztusba töltöm a 27-et...azér nem olyan mintha 20 éves lennék :)

Annyira jó...nagyon esemény dús lesz ez a hónap érzem :)
saaba21
Budapest
 
 


Igen szerintem akkor kísért a mosdóba :-) ne haragudj, de nem emlékszem kik voltak, én annyira ko voltam :-) Nekem van egy ugyan ilyen idős ismi, és pont a Murberhez járt :-)
bogyoka999
Budapest
 
 


Saaba!!

Lüke ez a Murber!! Elgurult a gyógyszere!!! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

27!!!ÁÁÁ te még csitri vagy!! :)

Idén töltöttem a 35-öt mit mondana rólam!! Kedves a doktor bácsi!
regi1978
Halásztelek
 
 


Regi :DDD Ez de jóóó :)) Nagyot nevettem :)))

Bogyoka,
Láttam rajtad azért is...mondtam hogy nem hiszem h arra voltál akkor pont kíváncsi h kik várakoznak odakint :) :)
És az ismidnek sikerült?
saaba21
Budapest
 
 


Igen sikerült már van egy kislánya :) és most tesóra gyurnak :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk :wink:
Edina, nagyon sajnálom :cry: nagyon drukkoltam, nagy ölelés!
Ruzsoma, szuperek vagytok, tapadjanak a kis málnáid :wink:
Bogyóka, nemsokára Neked is lesz kisbogyó a pocidba :wink: Te vhol Csepel környékén laksz? Akár talizhatnánk is egyszer, ha van kedved.
Salsera, örülök,hogy írtál
Ági,Kamilla a neheze még hátra van, de jól bírjátok és szuper egészséges, erős babátok fog születni (mint az én KisMackóm :lol: )
Saaba, én is öregebb vagyok Nálad, szerintem Murber pont úgy érti, hogy fiatal vagy ezért próbálja az inszemet.
Janula, itt jó helyen vagy, szerintem szuper csapat jött össze 8)
Regi, a héten Te is megtudod mikor lesz a nagy nap :wink:

Kép
maci80
 
 


Sziasztok lányok jó reggelt.

Ruzsoma remélem minden rendben van a pocakban és lassan de biztosan megtalálják a végleges helyüket a málnácskáid :wink: :D
Én nagyon drukkolok neked ,nektek.

Bogyóka pihenj még ma és igyál minél többet ha tudsz délben biztos vagyok benne, hogy nagyon jó híreket kapsz. :wink: :D :D
Saaba ha nincs ciszta akkor folyt köv. inszem ? Nekem is végig kellett csinálni a három inszemet mert annyi van előírva pedig én már nem 27 vagyok SAJNOS.
Szóval ne keseredj el nem biztos, hogy nem sikerül így is állapotos maradnod.
Kamilla Ági Kocos Salsera örülök, hogy jól vagytok és szépen növögetnek a babák is odabent. Vigyázzatok nagyon magatokra és a picurokra.
Maci ez a kisfiú egy tünemény vigyázz nagyon rá. :D :D

Regi te mikor tudod meg a nagy napot ? Reméljük, hogy szerdán :wink:
Mindenkinek szép napot kívánok .
Edina
edina71
Budapest
 
 


Kocos, Kamilla,
köszönöm a segítségeteket, tegnap be is tudtam jelentkezni a magzati szív uh-ra, május 16-ra kaptam időpontot, addigra a dokim is kiállítja a beutalót kértem tőle pénteken,de csak a klinikán tud majd adni gondolom. :) Kell menni terheléses cukor vizsgálatra is a 24. hét környékén a sotera, oda is bejelentkeztem. Mondanátok pár szót erről a vizsgálatról, ha nem gond nektek, nagy vonalakban elmondta a hölgy és rendes volt nagyon hogy vihetek citromot és bele facsarhatom a lötyibe, hogy elviselhetőbb legyen.... remélem nem jön majd ki belőlem.... :o
Bogyóka,
gratulálok a 7 szép petesejtnek, reméljük ma is jó híreket kapsz és minél több meg is termékenyül ebből :) szurkolok én is érted, meg a kis Bogyókért :) Örülök, hogy a leszívást is jól viselted és jót aludtál utána :). Majd jelentkezz milyen híreket kapsz!
Saaba,
Murber doki nekem is jött ezzel a koros dologgal, nekem is azt mondta ilyen fiatalon nem is nagyon szoktak jönni lombikra, inszemmel próbálkoznak először, de hát nálam sajnos nem volt kérdés.... aztán látta a leleteimet, szóval biztos így értette nálad is.. Kitartást neked, reméljük az inszem elég is lesz és :) jössz majd te is a jó hírekkel!
Ruzsoma,
köszönöm neked is, én is örülök, hogy egyre több vizsgálaton túl vagyunk jó eredményekkel. A jó időt tegnap sajnos nem tudtam kihasználni megviselte a szervezetem szerintem a jövetele, elég rossz volt a közérzetem, gyenge voltam, feküdnöm kellett. Picit taknyos is vagyok, de remélem most már múlik lassan, itthon helyileg kezelem magamat már napok óta :). Remélem jól vagy, sokat pihensz, iszol sok folyadékot, eszel sok fehérjét, most erre nagyon figyelj!!!! Kitartást!
Maci,
örülök, hogy néha benézel hozzánk és jól vagytok :)! Az túlzás nálam, hogy jól bírok mindent, sajnos az éjszakáim nekem már így a felénél nem a legjobbak, a bal oldalam nagyon érzékeny, valószínű a bél műtétem miatt vagy az összenövések okozhatják, ott nem tudok aludni, hanyatt pedig már én nem tudok aludni, érzem hogy úgy nem jó, olvastam is hogy ott van egy fő aorta, amit egy idő után nyom minden és a Baba nem kap megfelelő vérellátást, így marad csak a jobb oldalam, de 1-2 óra felébredek, mert elgémberedem. Sokszor használom a kismama párnámat, ami nekem elég jól bejött, de azért néha ez sem segít.... így nap közben is lopom az órákat, de tudod mindegy is MINDENT megér a kis Manónk :).
84agi
 
 


Ági,
A terheléses cukor vizsgálatnál vesznek vért tőled éhgyomorra, aztán megiszod a 2dl vízben feloldott glukózt és 2 óra múlva újabb vérvétel.
Nekem volt már 5 pontos is, most ugye csak 2, nem vittem citromot, csak gyorsan lehajtottam, viszont, most terhesen rosszabbul esett - nem tudom, hogy van-e összefüggés.
A 2 óra alatt csak vizet ihatsz és elképzelhető hányinger, szédülés, de szerintem ez ritka.

Nekem is nehezen megy az alvás, ha megszületik a poronty, akkor állandóan hason fogok feküdni. :)

Maci,
Jó, hogy időnként benézel, nagyon aranyos a kisfiad. :)

Tényleg lányok, itt mindenki a sote-n fog szülni?
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Tegnap szét kellett szedni az asztalt amin a gép szokott lenni ezért nem írtam.
Bogyóka, szuper jó híreket hoztál.
Ruzsoma, tapadás, nővés, kapaszkodás.
Maci és Salsera örülök, hogy mindig benéztek.
Nekünk nem a korom miatt hanem az értékeink miatt volt egyből lombik.
Ági, szívesen. Nekem nem a lötyis terhelés lesz hanem valami zsemlét kell enni meg nem tudom mi a többi.
Ma megyek a Bajcsyba a leletemért. Nem tudom meddig fogok ott ülni és várni.
kamilla04
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek sajnos... :(

Maci, gyönyörű gyermek! Gratulálok! :)
Ruzsoma, pihenj és mennek a drukkok, hogy megtapadjanak.
Bogyóka, elég az a 7 petesejtecske (nekem csak 6 volt) holnap jön az izgis rész, hogy mennyi termékenyült meg! :) Aztán a beültetés! Minden rendben lesz! :)
Ági, nekem nem a klinikán csinálták, hanem a kerületben ahol lakom, de elmondom, hogy ment.
7-re kellett menni a laborba, rögtön levették a 0 perces éhgyomri vért, majd a diabetológiára kellett menni, ott kikérdezett a diabetológus főorvosnő, súly és magasság mérés és egy gyors vércukor mérés (megbökték az ujjam) és utána ihattam meg a 3 dl cukros vizet amihez vittem 1 fél citrom kicsavart levét. Nekem kifejezetten jól esett, a limonádé, mert szomjas és éhes voltam (lehet hogy az is számított hogy 3 dl vízben oldották fel). 2 szuszra megittam. A karom kezdett el viszketni, ahogy megittam, valószínű a sok cukor egy enyhe allergiás reakciót váltott ki, de elmúlt. Ott kellett ülni 2 órát, ha esetleg rosszul lenne valaki, akkor tudjanak segíteni. Vizet lehet inni, ahogy Salsera is írta és utána ha letelt a 2 óra megint vérvétel és mehetsz is haza. Én nagyon jól viseltem. Eredményem is tökéletes lett.
Itt a betöltött 26. hét után csinálják a vizsgálatot.

Ma voltam terhesgondozáson és megkaptam a 30. heti uh beutalóját. Döbbenet, hogy 2 hét és betöltöm... Rohan az idő!

Mindenkit üdvözlök, de most mennem kell.

Sziasztok!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok Lányok! :)
Hát Edina...nem vagyok lemaradva mögötted korban, úgyhogy már nem te vagy a legidősebb! :wink: Én 42 felé haladok... :shock:

Ruzsoma, köszönöm a pontos infokat, nagyon reménykedem benne, hogy pörgetik az eseményeket és még a nyári szünet előtt lesz belőle valami...

Saaba, még nem tudni, hogy inszem. vagy lombik, én lombikra számítok a korom és a fél petevezetőm miatt. Mindegy is, csak legyen belőle baba...
janula
 
 


Szia Janula

Én is idén leszek 42 szóval akkor sorstárs vagy te is.
Nálam volt 3 inszem ami sajnos nem sikerült de nálunk elméletben minden oké volt mindkettőnknél. Idén kezdtük el a lombikot.
A pároddal minden rendben, nálad van csak gond?
Ha a profhoz kerülsz akkor lehet inszemet fog elsőre ajánlani, Murbernél nem biztos. Ő a korom miatt előbb is csinált volna lombikot de a Prof nem engedélyezte. Azóta Murber maga dönti el a saját betegét hogy kezeli. Szóval jobb ha hozzá kerültök de május 6-án minden eldől. Én drukkolok neked. Egyébként gondolom te lombikot szeretnél vagy nem ???
edina71
Budapest
 
 


Szia Edina

Igen, sorstárs vagyok...az utolsó pillanat. Neked van már gyereked, vagy neked is ő lesz az első?
Nálam biztosan van (volt) gond, a páromat nem tudjuk, mert idáig ellenérzései voltak a vizsgálattal kapcsolatban. Most majd menni kell.
Nem nagyon szeretném inszemmel húzni az időt, én inkább belevágnék a lombikba azonnal. Hol tartasz a folyamatban?
janula
 
 


Szia Janula.

Nekem van már két huszonéves nagy fiam az első házasságomból. De már 4 éve lassan szeretnénk egy közös babát a párommal és sajnos nem jött össze. Tavaly 3 inszemem volt de nem sikerült. Az idén meg a labor eredményeim nem voltak túl jók ezért nem kezdtünk jan. febr.ban sem. Magas volt a vérben az Fsh érték ami ugye arra utal, hogy kimerülőben van a petefészkem és nincs már rendesen középidőben peteérés minden ciklusban. Ezért döntött úgy a doki, hogy nem vár tovább és márc. ban el is kezdtünk egy rövid prot. ciklust. Sikerült is 4 tüszőt összehozni ami nem túl sok de nálam már ez is nagy szám volt, de sajnos csak egy termékenyült meg és azt kaptam vissza múlt hónapba. Nem maradtam terhes, de nem adom fel. Kicsit összekaparom magam és folyt köv ahogy lehet. Remélem a nyári szünet előtt még sikerül egyet összehozni.
edina71
Budapest
 
 


Szia Edina,

Nagyon sajnálom, de persze a lehetőségek még nyitottak!
Most együtt reménykedhetünk egy nyári szünet elötti próbálkozásban! :)
Mikor mész legközelebb?
janula
 
 


Most hál istennek elég korán megvolt az első mensim és a májusi ciklusnál megbeszélem Murberrel hogyan tovább.

Az anesztesnek biztosan kellenek majd az új leletek az altatás miatt . Novemberi eredményeim vannak és azok már nem lesznek jók szerintem. Remélem ha júni. elején megjön harmadszorra akkor egy rövid protokoll még belefér. Nekem a hosszú nem vált be .
edina71
Budapest
 
 


Hm, nem tudom mi az a rövid és hosszú protokoll. Tudod, még elég újonc vagyok.
Meddig vannak ők aktívan a nyár előtt?
janula
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?