gkheni: vissza néztem, 75 Letroxot szedsz ( azt írtad a 125-öst kell felezned) ...laboros vagyok,csak azért beszélek bele, szóval semmiképpen ne hagyd abba hirtelen!!! Én L-thyroxint szedek ( ugyanaz csak más a gyártó) 12 éve van alulműködésem, sajnos a beállítás az egy ilyen dolog, valszeg az 50 elég lesz neked, ahogy az fT4-ed nézem, csak az a gáz, hogy azt ebből nem tudod letörögetni...nem tudom mekkora egy szem, esetleg az egyik nap vegyél be egy felet, másik nap egy negyedet. De semmiképp ne hagyj ki napot. Mert ha még egy hétig így szeded,akkor szerintem túlságosan leviszi a TSH-dat. Szerintem próbálj negyedelni valahogy
moro: Apánk jókedvű volt, kérdezte,hogy mi újság, én meg rávágtam ,hogy semmi..olyan automatikusan
erre megkérdezte,hogy akkor miért jöttem? Mondtam, hogy azért,hogy lássam a Főorvos urat, meg amúgy tegnap megjött
Azt mondta, ha csak látogatóba jöttem volna,akkor szólhattam volna,hogy kávézzunk egyet, de így kénytelen lesz megvizsgálni
Az UH-on egyik petefészkemtől sem volt elájulva ( nem tudom,mi történt velük,szerintem a fogamzásgátló miatt van kevés őstüsző) a bal oldaliban semmit nem is látott, kérdezte hogy a múltkor is így volt? Mondtam neki,hogy nem , viszont a 4D-s UH-on a nőci is ezt mondta, aztán mire ide kerültem stimura, szépen nőtt mindkettőben
azt mondta,hogy akkor lehet,hogy még csak annyira aprók,hogy nem látszanak...mindegy, mondta hogy marad akkor ugyanaz ami a múltkor,és majd kiderül,milyen hatással lesz rám...erre mondtam neki, hogy szeretné,hogy elmeséljem milyen hatással volt a múltkor ?
Na mindegy, újra szedem a DHEA-t 50-et naponta, aztán szerdán kiderül hogy mi van az minitüszőimmel
moro,majd hívlak,nem tudom még a jövőhetem,mert úgy néz ki,lehet hogy nyitunk a sógornőmmel egy menyasszonyi ruha kölcsönzőt, ez a terv,és jövőhéten kezdünk utána járni, de ha jössz a Dévaiba, és én meg itthon vagyok, akkor feljössz egy kávéra, tudod én itt lakom Gazdagréten
Ja,és ne törődj azzal,hogy megnézesd a mostani FSH-dat, mert Apánk rá se nézett a gyönyörű 7,2-es FSH-mra,csak az UH számít neki, úgy tűnik, szóval ne fuss felesleges köröket
Puszi nektek