Új privát üzeneted érkezett!

Laptető...mehet a spontánkodás.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Így van, Vicky! Kapd el gyorsan az uradat! :wink: :wink: :wink:

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi: Hát erről lemaradtunk, hosszú napunk volt tegnap. :-)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Petrus: A vizsgálat neve PCT. Nálunk megcsinálták még a BMC előtt. Kb. 0 spermát hagyok meg, a többinek kampó. DE!!! szinte fölösleges megcsináltatni. Csak peteérés idején lehet, más időpontban fals lehet az eredmény. És ha eljuttok az inszemig, akkor meg már fölösleges ez a része a dolognak. Sok helyen azért csinálják ezt a vizsgálatot, hogy igazolják az inszemináció szükségességét.
A Pco-val ha teheted menj el a Mensmentisbe. Legalább egyszer, hogy olyanok is megnézzenek, akiknek minden betegük ezzel küzd. És ha még nem voltál diétás tanácsadáson az is javallott.
A séta nem árt inszem után ;) Sőt! Napi fél óra, egy óra séta még javasolt is.

Vicky: Hajrá édességről való leszokás!

hofeherke
 
 


Hófehérke:
Köszönöm a tanácsokat, nagyon jó, hogy van segítségem!
Az az igazság, hogy mondtam Z-nek, hogy PCO-val kezelt az itthoni dokim, de nem foglalkozott vele!
Kicsit tartottam attól, hogy majd lefújja a spontán ciklusos inszemet, mert megint inkább ciszták lesznek a peteérés helyett, de minden rendben volt!
A barátnőm tanácsára szedtem a Barátcserje kapszulát és szerintem ennek köszönhető a peteérés, ciszta nélkül!
7-én csütörtökön volt az inszem, 11-én hétfő este óta fáj a mellem!
Menses előtt szokott, de most az utro miatt nem fog megjönni vagy de??? Azt hittem nem fogok ezen gondolkozni, mert nem tesz jót, de folyamatosan jár az agyam...

Szép napot mindenkinek, minden segítséget, tanácsot elfogadok...
petrus85
Martfű
 
 


Petrus: Nem fog megjönni, de nem az utró miatt (a mellett simán megjöhet) hanem mert már most is kismama vagy ;)

hofeherke
 
 


Petrus mikor kell tesztelned???
Nagyon drukkolok:-)))
davider
Budapest
 
 


Petrus: nem baj, ha ezen agyalsz. Ezt nem lehet elnyomni, én sem tudtam. Viszont akkor, amikor tényleg teherbe estem, a fáradságon kívül egyéb tünetem nem volt.
Az utro okoz fáradságot, mellfeszülést és menstruáció kimaradást is, sajna. Én "szerencsés" voltam, mert mindig megjött tesztelés előtt, nem tápláltam hiú reményeket.
Na, de nem akarom kedvedet szegni. Sikerült és kész!!! :P :P :P
Csinálsz majd tesztet? ( 12. naptól érdemes 10-es érzékenységűvel) Mikor lesz az eredményhirdetés?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Imádlak Benneteket!

25-én kell visszamenni Z-hez!
Mivel a ciklusom 32 és 35 nap között váltakozik, így maga az inszem is a 20. napon volt! Még van időm bőven a tesztig!
Próbálok nyugodt maradni!

Andi:
Hogy van a baba? Remélem nem hagy pihenni és rúgkapál rendesen... :D :D :D

Davider:
Köszönöm a drukkot, lehet megvárom a 25.-ét! :lol:

Hófehérke:
A Jó Isten szólt most belőled, teljesen igazad van, kismama vagyok és kész.... :D :D :D
petrus85
Martfű
 
 


Sziasztok!
Régen voltam már itt!Alloimmun és autoimmun vizsgálatokat hajkurásztam közben elkezdődött a lombik,hétfőn megvolt a leszívás.
8 tüszőből 13 petesejt lett, de abból csak 7 volt érett és képzeljétek a versysben nem érlelik őket tovább....:-(Erről ti mit tudtok? Nálatok ez hogy működik?
7 ből sajnos csak 4 termékenyült meg pedig kértük, hogy icsi-vel termékenyítsék meg őket, hogy tuti legyen a dolog....nagyon ellenünk dolgozik a sors.
Holnap hívnak, hogy fejlődnek-e a drágák:-)Remélem ügyesek és élni akarnak!!!
A hasam nagyon fáj a leszívástól.Én ezt nem is tudtam, hogy így fájhat...
Szombaton lesz a beültetés!Remélem tényleg lesz, mert lelkileg is meg anyagilag is nagyon megterhelő ez az egész!
Ti pihentetek a beültetés után???


Etna!Kaptam fog.gátlót, suprefactot meg fotimont és közben prdenisolont, de csak nagyon picit másfél szemet az 5mg-os prednisolonból.
Az első szem szteroid után egész nap zabálhatnékom volt.Szó szerint megettem volna bármit.Aztán írtátok, hogy önuralom meg meg is ilyedtem, hogy még baba sehol és már többet mutat a mérleg,de 1-2 kilónál eddig még több nem jött fel. Szerintem igazuk van a mensmentiseseknek, hogy ir-eseknek a szeroid nem jó.Vszínű azért voltam éhenkórász, mert megbolygatta az inzulinomat.

Lányok!kinek kell küldeni a pozitív energiát????Ki van most projectben?:-)
lalexandra
 
 


Petrus: a baba rugdos rendesen :P :P :P Kb. 20 hét múlva te is megtudod, h milyen csodálatos érzés! :wink: :wink:

lalexandra: 8 tűszőből hogy lett 13 petesejt? Ezt én nem értem :roll:
Az é lombikomnál is ez volt. 7 v. 8 volt érett, 4 termékenyült meg és csak 2 bírta ki az 5 napot. Blasztókat ültettek be. Ha neked tegnap szívták le, akkor a tieid is blasztók lesznek. Nem rossz ez az arány, ne aggódj!!!
Ne felejts el jó sok folyadékot inni és rengeteg fehérjét fogyasztani!
A beülti után 1-2 napot érdemes feküdni, főleg a bal oldaladon, mert jót tesz a babának. Nem minden orvos ért egyet a hosszas fekvéssel beültetés után a méh vérellátása miatt.
A súlyod miatt ne aggódj! Én is felszedtem pár kilót a hormonok miatt, de a terhesség alatt már nem. A 24. héten 4 kilónál tartok. Ez a legtöbb hormonosnál így szokott alakulni.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Lalexandra:
Minden rendben lesz, ne aggódj!
Mi az első (és egyben az utolsó :D , remélem) inszemen vagyunk túl, február 7-én volt! Én kérem a pozitív energiát és küldöm Neked is! :)

Andi:
Addig kibírom, hogy megtudjam! A Hugom kisfia, aki 6 hónapos lesz 24-én sokat segít! :)
petrus85
Martfű
 
 


Sziasztok.

Társalkodó klubot szeretnék indítani Budapesten a XVI. kerületben.
Főként olyanokat várunk akik küzdenek, de aki már túl van jó néhány éves küzdelmen az is jöhet. A lényeg hogy egy jót beszélgessünk, tapasztalat csere stb.

Ha valakit érdekel kérem PRIVI üzenetet írjon vagy emailt az andi1toth@citromail.hu címre.

Ha valaki van még más fórumon is kérem másolja át ezt az üzenetet.

Jó egészséget és mielőbbi gyermekáldást kívánok.

Üdv!
Andi
kisborso
 
 


Sziasztok!

Már eltelt 1 hét az inszem óta!
Furcsa érzéseim vannak, úgy fizikálisan mint lelkileg!
A kicsi párommal Valentinoztunk egy picit, remélem nem ártottunk a sikernek! Van egy mondás miszerint, ami jó a mamának, az jó a babának is.... :D

Ha eltelik a 14 nap, mehet a teszt vagy mindenképpen várjam meg a dokit???
petrus85
Martfű
 
 


petrus: Nálam a 14. napon már pozitív volt a teszt. Igaz, hogy csak halványan, de simán látható volt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky:
Rendes, 28 napos ciklusod volt?
Engem Z, 17 nap múlva rendelt vissza, ezért kérdezősködöm...
petrus85
Martfű
 
 


118. davider 2013-02-14 16:13
42. Csak,hogy egybe legyen... 2013-02-12 20:33
Szia:-)

Hát velünk tömören annyi,hogy január 14. Elkezdtem a gonapeptylt majd január 28. Mentem vissza és írt fel menopurt,Gonal-F,ezeket kaptam Menopur 2 ampulla,Gonal-F 112,1/2 gonapeptyl ez ment 5 napig menszi 7. Napján volt az első UH. és nagyon csalódott voltam,hogy az Endo 3mm. volt mire mentem 5 nap múlva pénteken már 10mm. volt minden este ittam egy dl.száraz vörösbort,és szedtem az aspirin protektet....Majd pénteken menszi 11. napján látott 10 tüszőt,de megemelte a Gonal-F 150-re a többi maradt:-)
Menszi 14. napján 8 tüszőt látott megemelte a menopurt 3 ampullára,Gonal-F 225,kicsit elkenődtem,hosz ehez a PGD eljáráshoz sok sok petesejtert ,embrióra van szükség,hogy legalább 1-2-3 egészséges legyen......
Menszi 16 nap.....
Na tuszok 22-20-19-18-17-16-14 meg kaptam ott helyben 3 menopurt es este be kell adni 2 menopurt majd 23,30- kor kell beadom a tuszorepesztot....es pénteken leszivas.....Ra beszélt,hogy altatás nelkul szívja le a petesejteket,nagyon nagyon felek tőle .....tuti fájni fog de megígérte nekem,hogy kapok oda le valami erzestelenitot.
Hat azt mondjak ki birhato de akkor is felek tőle nagyon alacsony a fájdalom küszöböm....de rendes volt Szucs nagyon szoval megbeszéltük,hogy a PGD miatt nekem plusz egy- két petesejt nagyon fontos......szoval bele mentem de látta mennyire felek es akkor felajánlotta ezt az erzestelenitest,reggel fel nyolc-nyolcra kell menni....nagyon izgulok.... 2013.02.08 péntek
Hát reggel bementünk,rögtön kaptam àgyat,majd be is kötötték az infúziót az csordogált,már nagyon féltem,izgultam....kaptam algopitint,es fenékbe egy nyugtatót az nagyon rossz volt mint egy darázs csípés......Majd én következtem...fel feküdtem elmondták mi lesz ,mondta a Nővérkedek,hogy ha nézem a monitort látni fogom,ahogy leszívjak a petesejtet és össze esik a tüsző.....mondtam neki azt hiszem nem fogok nézelődni,örülök ha túl élem:-DDD
Bejött a doki kimossa a hüvelyt 4* na az valami kegyetlen szar dolog nagyon fáj valami hosszú vassal nyúl fel de egész mélyen be a hüvely be......majd rá kötötték az ultrahang fejre a tűs leszívót...és szúrt bal oldalra fájt ne szépítsük.....bal oldalt kb. 5-6* szúrt,fájt nagyon majd teljesen begörcsölt a bal oldalam itt már nagyon szorítottam a széket,mondta várunk ...majd pár perc múlva jött a jobb oldal ott kb.7-9*szúrt volt két tüsző amit nem tudott megszúrni,mert mindig elment....szólt a műtős fiúnak rá kellene a jobb oldalon tartani ...oda lépett es elég erősen megnyomta a jobb petefészkem lefelé.....na más sem hiányzott már....majd megint szúrt kétszer mire sikerült......szólt,hogy vége....még megnézte az endom: 13 mm azt mondta nagyon jó....újra hüvely mosás majd vissza a szobába......mikor kijöttem ott várt a drágám.....átölelt és már sírtam is.....nem igazán a fájdalom ha nem a felgyülemlett,feszültség jött ki rajtam......fekvés majd jött a biológus,hogy 7 db.petesejtet sikerult nyerni,holnap hívnak,hány termekenyült meg és hétfőn vesznek mintát és küldika át Mártonnak.....szerdára lesz eredmény van-e egészséges......Hát nagyon bízom,hogy 3-5 lesz de ha mind az se baj:-)))
Most nagyon fáj a hasam ahogy haza jöttünk aludtam egyet amíg fekszem nem vészes,de amint fel kelek nagyon rossz,fáj,és már most felfújodtam rendesen el is kezdek inni nehogy hiperstimus legyek......Hat fáj mit ne mondjak főleg amikor megszúrta a tüszőket....nagyon kellemetlen kibírtam túl vagyok rajta.....most izgulas az egészséges embriokért.....
Jaj drágám hidd nagyon nagyon izgultam már 5 órától óránként néztem az órát mikor hívnak végre majd 10 órakor hívtak.
Szóval a lényeg 4 petesejt megtermékenyült de még a másik 3 petesejtet ma szúrják meg.....tehát még abból is lehet valami.....reméljük lesz is hétfőn fognak hívni,hogy mi lett a 3 lemaradt petesejtből nagyon drukkolok nekik,hogy össze szedjék magukat.....még ilyen nem volt sosem,hogy a petesejtek nem voltak érettek....hát most már volt ilyen is:-)))
Reméljük jó hírekkel hívnak hétfőn.....
Tegnap olyan hányingerem volt még nem jöttem rá az antibiotikumtol vagy a fehérje turmixtol.....ma már jobb de érzem a hasam alját és jobb ülni,feküdni sokat nem bírok állni......
Izgulás tovább lesz-e egészséges ha igen hány????!!!!
Szóval várjuk a hétfőt élnek-e még az embriók sikerül-e mintát venni,és hogy mi lesz azzal a 3petesejttel őket is sikerült-e megtermékenyíteni....hát mi most itt tartunk:-)))
02.11 hétfő nagy nagy izgulás és várni,hogy csörögjön a mobilom de nem csörög 13 óra fele hívom őket nem találjak Kanyó doktornőt.....Fél kettő fele hívom őket nem veszik fel.....majd végre fel háromkor felveszik sikerult 4 embrióból mintát venni de nem tudja mikor lesz a beultetes másnap telefonáljak....a titkos számon már majdnem letette mikor kérdem hahooo hahooo volt meg 3 petesejt...ja azok nem lettek jók......telefont letesz meg a titkos számot is elfelejtettem megkérdezni......csak sírtam sírtam,sírtam sírtam....teljes csalódottság 4-ből mennyi lesz ha lesz egyáltalán mi ban ha nem is tudnak beulteti ????szoval kétségbe estem......
Kedd 02.12 hívom őket pénteken menjek beultetesre kérdem tessék péntek de hat akkor mar 7 napos embriók lesznek ja ja tényleg bocsánat szerdán jöjjön 10-re tudni mar van-e egészséges ???.nem majd szerdán 10 órakor megtudja......hm.lehet be megyünk es nem is lesz semmi??!!!!
Annyira bíztam reménykedtem a 3 embrioban.....es mellesleg vállaltam altatás nelkul nekem nem ,hogy jobb lett volna ROSSZABB lett hisz nekem a petesejtek eddig mindig jók voltak most meg 3 nem.....nem teheti ezt velem az élet......!!!!
Kedd hívom Mártont délután mi újság hat úgy néz ki 2 van ....többi ne is remenykedjunk....hat igazán ha a 4- ből 1 lesz annak is mar örülni kell kevés ez a 4..... Na basszus ezt én is tudtam tehát megint nem lettem okosabb de azt mondta ha gondolom hívjam holnap reggel hat tuti hívom ...reggel 8-1/2 9 körül es ha lesz egeszseges 10 órára BMC majd ott várni elmentek-e 5. napos blasztocita állapotig:-)))


Hat reggel felkeltunk majd indultunk az oviba,majd BMC hívtam Mártont de nem volt elérhető pont 10-re értünk be.Mar tiszta ideg voltam várok hívom Mártont most nem ér ra majd hiv...hat jó újabb várakozás majd meglátom Kanyó doktornőt szaladok mi újság...meg nem tud semmit na újabb várakozás nem kapkodnak el a dolgot....majdnem 13 óra volt mire jött a doktornő es mondta van 2 egeszseges embrio akik nagyon szép erősnek tűnnek......most itt vannak a pociban 2-en.....Endo 16mm azt mondta nagyon jó:-)))


En itt tartok e igen igen kellene nagyon a drukk nekem ez az utolsó szoval jó lenne ha sikerülne.....;-)))
Mindenkinek drukkolok szorítok :-)
davider
Budapest
 
 


Szia:-)
Nalunk érvelők a petesejteket tovább......nekem a dokit azt mondta 2-3nap szigorú fekvés majd 4.naptol lehet óvatosan sétálgatni...nincs sex,ülő fürdő,sport,munka,szoval azt mondta pihi:-)))
davider
Budapest
 
 


Drukkolok én is mindenkinek akinek kell!!!

hofeherke
 
 


petres: Nekem? Rendes ciklus? A 21.napon volt az inszemem. De így is pozitív lett a tesztem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky:
Értem! Akkor reménykedek tovább, 8 nap van Z látogatásáig!
Viszont a melleim nagyon fájnak és néha be be szúr a hasam!
Szerintem nem fogom kibírni 25-éig, eltelik a 14. nap és megcsinálom a tesztet! Addig még kiderül... :oops:
petrus85
Martfű
 
 


Drukkolok agyon......nagyon nagyon:-)))
Én 22. Megyek vérvételre:-)))))
davider
Budapest
 
 


petrus: Drukkolok, nekünk is Z csinálta Barbust. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!

Nagyon bízom Z-ben, reméljük, hogy az első inszem sikerült!
Ma hajnal óta szurkál, görcsölget a hasam, a melleim még mindig fájnak (ezeket mind nagyon szívesen elviselem, ha azért van mert épp beágyazódik a bébi :D )
Most vagyok a ciklus 31. napján és 32-35 napra szokott megjönni!
Neked hanyadik inszem volt pozitív?

Davider!
Hogy érzed magad? Már nagyon várom az eredmény hirdetéseteket!
petrus85
Martfű
 
 


Van domináns tüszőm :D Csütörtökön már megmondják mikor lesz a beültetés. :D

hofeherke
 
 


Petrus köszönöm kérdésednagyon jól vagyok......
Kedvenc kajámra rá sembírok nézni,cicik nagyok feszülnek,hányinger van....és nagyon Boldog jó kedvű vagyok.....
Február 6.-án az az 12 napja kaptam a pregnyl tüszörepesztő szurit nem tudom az mikor ürül ki egy webes doki azt mondta 4-5 nap alatt ki ürül.....
Viszont rengeteg fórumon azt írják 8-10-14 is lehet mire kiürül......szóval most ez miatt izgulok,mert tegnap ET + 4. nap délutáni vizeletből határozott pozitív tesztem lett.....de most ez baba/babák vagy a pregnyl???!!!!!
Hát itt tartok most:-)
Ki hogy van???
davider
Budapest
 
 


petrus: Nekem a 4. inszem lett sikeres. De nem akarok követendő példává válni ilyen szempontból. A gyereked lehet majd olyan szép, mint Barbus. :)

davider: Szerintem ez már nem a tüszőrepesztő, szerintem babás vagy! Hajrá!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


mara: Hajrááá!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Köszi remélem nagyon remélem ....ma ismét teszteltem reggel 10-es teszt,kb. Ugyanolyan vagy talan egy hajszálnyival sötétebb a mai.....majd délután vsináltam egy 25-ös tesztet gondoltam ha szuri maradék akkor a 25- ös tuti nem mutatja ki.....de ott van a határozot halvány csík....remélem holnap is ott lesz .....reggel megint tesztelek:-)))
davider
Budapest
 
 


davider: Minek csinálsz ennyi tesztet? Ha valamelyik nem pont olyan és halványabb lenne a csík, akkor csak aggódni fogsz. Én biztosan nem csinálnék többet. Ilyenkor már nem lehet benne a gyógyszer.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hófehérke:
Gratula a domináns tüszőhöz! Drukkolok nagyon!

Vicky:
Biztos olyan szép lesz, mint Barbus! Igazi kis angyalok!

Ma reggelre elmúlt a mell fájdalom, a hasam sem szurkál már!
Ez jó jel vagy rossz? Mit jelenthet ez? ma vagyok a ciklus 33. napján és holnap lesz 2 hete az inszemnek!
Hétfőn megyünk Z-hez, remélem jó hírekkel szolgál! :D
Már nagyon várjuk, mert az utrogetrastannal már nagyon telítve vagyok és még leszek is...... :o

Szép napot mindenkinek!
petrus85
Martfű
 
 


Szia:-)
Tudod én notorikus tesztelő vayok szóval .....én tesztelgetős vagyok ....engem ez megnyugtat és ha véletlen halványul nem esem kétségbe....:-))))
davider
Budapest
 
 


Hétfőn beülti. És addig már nem is kell mennem. Telefonálni sem kell, hogy felébrednek-e (ez fura)... Jajj, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz hétfőn.

hofeherke
 
 


Mi lenne monden rendben lesz felébrednek és jól megkapaszkodnak a pocidba:-))))
davider
Budapest
 
 


mara: Mennek a drukkok. Minden rendben lesz.

davider: Ha tényleg nem esel kétségbe, akkor tesztelgess nyugodtan. Csak én nem tettem, ennyi.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Örömhírrel jelentkezem, több, mint 2 hónap kórházi "rabság" után megszülettek a fiúk épen és egészségesen.
Kihúztuk a 35. hétig, Márk és Attila 2240, illetve 1980 grammal és 50 centivel születtek.
Már 2 hete itthon vagyunk és a srácok nagyon kis rendesek, csak akkor zendítenek rá, ha már nagy a nyomor :) vagyis nagyon éhesek vagy tele a pelus. Imádni valóak, csatolok képeket aztán még jelentkezem.

üdv
dodo

Kép

Kép

Kép

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
cicmarekdodo
Vác
 
 


Jaj istenem de cukik GRATULÁLOK......jó egészséget nektek:-))))
Megkérdezhetem miért voltál kórházban????
davider
Budapest
 
 


Cicmarekdodo: Nagyon cukik! :D
Gratulálok. :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


Cicmarekdodo: gondoltam is rátok nemrég, h lassan meg kell érkezzenek a babák. Gratulálok és kívánom, h legyetek egészségesek és boldogok!!!!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Davider: milyen magas a HCG-d? Nagyon drukkolok!

Petrus: csináltál már tesztet?

Hajrá babák!!!!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andy: Nem teszteltünk, arra kért a kicsi férjem, hogy bírjam ki 25.-e hétfőig, akkor megyünk a BMC-be!
Ma van a ciklus 35. napja és azt mondtátok, hogy az utrotól simán megjön, ha nincs baba, de nem jött meg, ezért a tesztnek POZITÍVNAK KELL LENNI! :D :D
Tegnap előtt hisztis, tegnap düh kitöréses és síros napom volt!
Ma mi vár rám??? :oops:

Dodo: Gratulálok az ikrekhez, gyönyörűek!

Davider: VÉRVÉTEL EREDMÉNY?????????????
petrus85
Martfű
 
 


Sziasztok!
Ezen az oldalon még újnak számítok mert ide most írok először. A segítségetekre lenne szükségem. A SOTEn volt a lombikunk. ICSI-vel termékenyítették meg a petesejtet. Ma vagyok 16 hét 2 napos.
Arra lenne szükségem, hogy a ti orvosaitok ilyen beavatkozás után mennyire ajánlották a magzatvízmintavételes cuccot. Nekem azt mondták, hogy az ICSI miatt 2-3% az esély a rosszra. Persze a korom is számít. 35. töltöm májusban.

Várom szíves válaszotokat!

Este lesz időm visszaolvasni is.
kamilla04
 
 


Jaj drágám ma voltam vérvételem ahoz képest,hogy ET+4. Nap pozitív volt a teszt....ahoz képest elég alacsony ET+9. nap 57 hcg....gratulált a doki és ő is tök boldog volt láttam rajta.....remélem emelkedni fog szépen......
Én sokkal többre tippeltem.....csak maradjon velem az a lényeg....:-)
Március 5. Uh......kérek még drukkot:-))
davider
Budapest
 
 


dodo: Gyönyörűek a fiúk, én már megcsodáltam őket a fb-on.

davider: Gratulálok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Kinek mennyi volt a hcg szintje???
davider
Budapest
 
 


Nekem nem volt ilyen vérvételem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Davider: nem rossz az az 57-es HCG. Veled fog maradni a baba! Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++

Kamilla: én semmi pénzért sem kockáztatnék. A 12. héten elmentem dr. Hajdú Krisztinához az Istenhegyire. Ott kombinált tesztet csináltak. A dr-nő még a vv eredménye előtt megmondta, h egészséges a baba. Így is lett. Szóval egy profi ultrahangos simán megállapította. Ráadásul ő már akkor is megmondta, h fiú lesz és így is van. Rengeteg fórumos még a 20. hét körül sem tudja, milyen nemű baba lakik a pocijába. A dr-nő nagyon profi. Inkább menj el hozzá egy uh-ra(15.e ft), mint hogy hasba szúrasd magad. Ennek 1% a vetélési kockázata, az uh-nak 0.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi köszönöm de csa óvatosan örülök hisz.....már sokszorcsalódtam...
davider
Budapest
 
 


Én is voltam az Istenhegyin, a 18. heti genetikain. Nekem is ott mondták meg Barbus nemét. Mondjuk mi nem Hajdú Krisztinánál voltunk, nála már nem volt hely.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Csajszik! Köszönöm szépen a válaszotokat. A dokim annyira elbizonytalanít ezzel kapcsolatban. Azt mondja, hogy az én véremből a gyerkőc kromoszómái nem látszódnak (pl egy rejtett mutáns gén.)
Míg van időm dönteni....
kamilla04
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?