Sziasztok
Ujra a fedélzeten, elméletileg jövőhéten kezdjük a második lombikot
Hétfőn abbahagyom a fogamzásgátlót , szerintem keddre vagy szerdára meg is jön , aztán hajrá
Moro: jön a mi évünk
) majd beszélünk mert jövőhéttől itthon leszek, randizhatunk
Ylin vegyél Laevolac szirupot , azt terhesen is lehet ( ezt a későbbiekre mondom mindenki csajok ) és hamar hatása van
Gkheni a gyógyszerek neve alapján gombás fertőzés jele volt a kenetben, ne aggódj , azt tuti kiírtja a gyógyszer amit adtak.
Sajnos az orvosok nagy része egy bunkó , ha nem az ő zsebét tömöd, akkor nem érdekli őket mi van veled ( tudom, mivel eü-s vagyok ).
Vedd fel a pléhpofát, ha nem muszáj ne fizess olyan dolgokért amit ingyen is meg tudsz oldani...
Ami a pajzsmirigyed illeti ( nekem is alulműködésem van 12 éve , L-thyroxint szedek rá, az ugyanaz mint a Lethrox ) sajnos annak a hatása valóban 3-4 hét múlva kezd el mutatkozni de még az sem az igazi...kb 2 hónap amíg tényleg beáll
túl hirtelen sem lehet adagolni mert pajzsmirigyed megnagyobbodhat ha gyorsan viszed be kívülről a hormon pótlás
Egy kis humor , hogy jobb kedvünk legyen;)
Kismama kérdések válogatás :
Lehet gyerekem 35 után is?
- Nem, 35 gyerek már bőven elegendő.
- Honnan tudom a legmegbízhatóbban megállapítani a születendő gyerek nemét?
- Ha megszüli.
- Amióta terhes vagyok, egyre többen mosolyognak rám. Miért?
- Azért, mert kövérebb, mint ők.
- Átlagosan mennyi ideig vajúdnak a nők?
- Fele annyi ideig, mint amennyit mesélnek utólag.
- Az orvosom azt mondta, hogy a szülés során nem fájdalmat, hanem csak nyomást érzek. Igaz ez?
- Igen, amennyiben a tornádót enyhe szellőnek nevezzük.
- Mikor tanácsos érzéstelenítést kérni?
- Közvetlenül azután, hogy teherbe esett.
- Tud mondani valami indokot, miért kellene jelen lennem a szülőszobában, amíg a feleségem szül?
- Persze, az a szó, hogy "tartásdíj" mond Önnek valamit?
- Mit jelent az, ha a gyerek fogakkal születik?
- Az anyának újra kell gondolnia a szoptatásra vonatkozó terveit.
- Múlt héten született a gyerekünk. A feleségem mikor fogja újra normálisan érezni magát?
- Ha a gyerek befejezi a főiskolát.