Sziasztok!
Tegnap voltam vérvételen, minden rendben volt.Egy úttal megnézik vérből a terhességi toxémiát is-ezt leginkább darionak mondom,hogy kérdezzen rá ő is a dokinál! Meg persze a leendő babásaknak is-márpedig azok lesztek
Már csak kettőt kell aludni és mehetek a minyurikkal az UH-ra,meg a véreredményekért.Tuti nem fogok megint aludni előtte.
Nevek már megvannak,a kisfiú Olivér,a kislány pedig Hanna Bella lesz.
Ennek persze az a feltétele,hogy pénteken is egy fiú egy lány legyen a monitoron
mokucica: Szerintem Apánknak is nagyra fog nyílnia a szeme,ha megmondod hány napja már...de mindenre van megoldás! Továbbra is babában reménykedem nálatok.Nekem akkor jöttek ki az oltári nagy pattanások a fejemen.
gkhenrietta:Én is 155cm vagyok,igaz nem 42 hanem 62kg és vérszegény...és ikrek lesznek és veszélyeztetett terhes.Ha dolgoznék és nem lennék táppénzen,akkor a kutya meg nem kérdezné hogy sima vagy veszélyeztetett vagyok-e.Nekem nem ajánlották a munkát,a fertőzésveszély és az emelgetés miatt.De én döntöttem végül is úgy,hogy nem dolgozom.Ha elmész a háziorvoshoz és nem szeretnél hasonló okok miatt dolgozni,akkor az ikerterhességgel indokolhatják azt,hogy veszélyeztetett vagy és simán kiírnak.Ugyan így a missed ab vagy a lombik is indokolhatja,de gyakorlatilag bármi amit az orvos ráír a papírodra.Ha meg dolgozni szeretnél,akkor nem mész táppénzre.Ennyi.Kényszerteni senki sem fog, hogy ne dolgozz.(persze nyitott méhszáj és súlyosabb esetekben mondjuk biztos nem javasolja az orvos,de nyilván akkor Te sem kockáztatnál).
Egy a lényeg:ha dolgozni akarsz,megteheted
Ikrektől meg ne félj én imádom őket és szerintem mindenki akinek ikrei vannak/lesznek ezt mondaná.Félni én is félek...nem is kicsit!
dario:Örülök,hogy jól vagy és bírod a munkát.Én már kezdek betekeredni itthon,nagyon unalmas és nagyon hiányzik az ovi...Gyakorlatilag én is a gép előtt ülök egész nap :-S
Jah és lehet lesz egy új fórumozó is...
Remélem nem baj?Tegnap derült ki,hogy egyik ismerősömnek nem sikerült a lombik a Kaáliban és vagy fizetnek vagy várnak júliusig-ezt mondták nekik.Aztán hívott,hogy el szeretnének jönni onnan,nem voltak megelégedve velük-függetlenül attól,hogy nem jött össze.Így most ő is jön Apánkhoz.Persze én nem tudtam nekik D-ről elfogultság nélkül beszélni...ami úgy gondolom érthető.
Puszi Mindenkinek,vigyázzatok magatokra!