Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Sipike! Hogy vagy? Nincsenek még jóslófájásaid? Már nagyon a finishben vagy! Gondolom már összekészítetted a kórházi csomagod! :)
Házasság! Nekünk most lesz a 7. házassági évfordulónk és 9 éve vagyunk együtt. Egyébként is nagy szerelem a miénk,de amikor megszületett a kislányunk akkor még jobban elmélyült és azóta is csak egyre jobban szeretjük egymást. :) Mi szerencsések vagyunk,mert volt minden. Templomi,polgári és egy jó kis falusi lagzi 80 fővel. Nagyon szuper volt. Olyan jó visszanézni a videót róla. Annyira jól sikerült,hogy reggel nem akart hazamenni a násznép. :lol:
Kismamaruhákat még mindig azokat hordom amiket az első gyerekkel vettem. Nem volt olcsó,de legalább sokat kibírnak.Felsőrészből meg én is azokat használom amiket egyébként is. Bár már kezd alul kilógni a hasam,úgyhogy hamarosan be kell újítani néhány hosszabb fazont. :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Nekem hosszabb fazonú pólóim nincsenek, de a húgomnak igen, majd tőle csórok :) ha itt lesz az ideje

Mi már elég régóta együtt vagyunk. Több esküvőn is voltunk, mind utánunk ismerkedtek meg egymással :) Lassan öt évesek leszünk. Gyakorlatilag a legeleje óta együtt is élünk.

A nadrágból akkor ezek szerint egyféle fazon van, amivel ki lehet húzni a végéig?

Agyalok magamban, mert egy tesztem maradt és nem akarok többet venni :) Majd most, amikor nem jön meg, ellövöm és többet nem is kell majd venni :) úgy tervezem :)

Tegnap is émelyegtem kicsit, ahogy mostanában többször elő jött. Persze lehet, hogy az éjjeli cappucino miatt, de nagyon megkívántam.

Tejet is elkezdtem inni, korábban bántotta a gyomrom, de most semmi bajom és tök finom langyosan :) Apa mondta, hogy nehogy tejgyűlölő gyerekünk legyen, mert ő nagyon szereti :) minden reggel kakaóval nyit. Meg az a calcium sem árt :)

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


Mi tavaly voltunk 15 éve együtt. De még mindig nem vagyunk házasok. A két tanúsra nem vágyom, a nagyra meg sajnáljuk a pénzt. Makd egyszer rendezünk valami egyszerűt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Vicky!
Megértelek! Nekünk sem lett volna esküvőnk,ha csak polgárira futja. Arra szerintem senki sem vágyik. valahol minden nő álma a fehér ruhás nagy esküvő! :) Az enyém legalábbis az volt és szerencsére teljesült is! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Sziasztok!

Zuzmi, jóslóim nincsenek,apróbb szurkálások igen!Féltem ettől a hülye havas időtől,de most ezt is jól viselem.Úgy fest a babó jól érzi magát odabent!

Nálunk is volt polgári,templomi esküvő,mi is kb.80-an voltunk. Nem volt egyszerű menet,mert a párom nem egy szereplős típus,de a végén nagyon jól érezte magát. Érdekes, hogy első pillanattól mindketten hittünk a házasságban és a családban. Van,aki hisz a papírban,van aki nem!

További szép napot! :wink:

picibaba.hu vonalzó
sipike83
Kalocsa
 
 


Templomi nálunk egyébként sem lenne, mert nem vagyunk vallásosak. De alagzi jólett volna. Azt hiszem erről már lemaradtam.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok! Hát, én sem vagyok az a szereplő típus, meg Bé sem, ezért kicsit vívódok is magamban, hogy élvezni fogjuk-e az esküvőt, de úgy döntöttünk, hogy egy buliként fogjuk fel, és reméljük, hogy mindenki jól fogja érezni magát...:)
Remélem mindenki jól van. Én csináltam péntek este egy tesztet, de negatív lett :(
Azóta sem jött meg, de már azért szurkolok, hogy holnapig ne jöjjön, mert ugye akkor itthon lesz majd Bé a peteéréskor...
Remélem mindenki jól van!
A kémcsöves ötlet nagyon tetszik :)
Jó hétvégét (ami még maradt :))!

Kép
samimi
 
 


A házasság intézménye szerintem mára romantikának számít. Aki inkább reális, nem tulajdonít neki különösebb jelentőséget.

Mi ugye egyháztagok vagyunk, tehát már igencsak illő lenne összeházasodni. Nem szeretünk szerepelni, az tuti. Én csak a gyűrűt akarom és egy áldást :)

Már én is kezdek izgulni. Egy hét a nem vártig :)

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


Ilyen meghívója volt az unokatesóméknak:

http://www.eskuvoimeghivok.eu/eskuvoi-m ... s-meghivok
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


A tegnapi nem várt még mindig nem jelentkezik.
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy a mensi-szerű görcsök mit jelentenek? Pont olyan, mint mensi előtt?
Szurkál egy kicsit a hasam, de csak bal oldalon. Olyan e mellett, mintha izomlázam lenne az alhasamban, és e mellett még olyan görcseim vannak, mintha meg akarna jönni, csak enyhébben. És kb. 10 percenként rohanok a wcre, hogy már megjött, de semmi, pedig olyan érzés, mintha folyásom lenne (bocsi, ha valakinek gusztustalan amit írok).
Tudom, hogy pl. az izomlázat sehol nem írják tünetnek, de kezdek reménykedni...
Ráadásul péntek óta hányingerem is van, de eddig betudtam annak, hogy csütörtökön elvágódtam a jégen és jól beütöttem a fejemet...
Ahogy írtam, pénteken már teszteltem negatívat, és most nem merek elmenni újabb tesztet venni, pedig Bé már üldöz...

Kép
samimi
 
 


Én szerintem próbálj nyugodt lenni -haha, én nem lennék-

Úgy tudom, hogy a kimaradás után 4-5 nappal célszerű egyáltalán tesztelni.

Nagyon bíztatóak a tüneteid, szorítok nektek :)

Ha meg az eséstől lenne hányingered, akkor minimum agyrázkódás és az nem vicc! Ha megjött és még mindig hányinger, irány a doki. Ha meg nő a létszám, akkor is, hogy ne legyen baj. Szerintem.

Gigaszurk!

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


Samimi! Ezek elég bíztató tünetek! :) Szerintem várj pár napot és csak utána tesztelj. Nekem is hosszabb ciklusaim vannak és nekem sem mutatta a nem várt napján csak jóval később. Drukkolok,hogy baba legyen.
Agyrázkódáshoz szerintem azért rendesen be kell verni a fejed,hogy attól legyen hányingered. Gondolom olyan nagyot nem estél.
Folyás is tünet lehet. Nekem is volt. Elég bőséges.Sőt még most is van. De ez normális amíg nem viszket és nincs szaga. Majd írj,hogy mizu! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Hát, az igazság az, hogy elég nagyot estem. A nyakam azóta alig bírom megmozdítani, úgy meghúztam, és még elöl a torkomnál az izmok is meghúzódtak, reggelig még izomláz-szerű fájdalmam is volt a torkomnál, de mostanra elmúlt. Úgyhogy az enyhe agyrázkódás esélyes. Pont egy leejtőn (meredek) sétáltam lefele és Bé szólt hoy vigyázzak de addigra pont ráléptem a tükörjégre és dobtam egy hátast, és bár a kezem próbáltam letenni de akkorát pördültem, hogy a fejem előbb ért le...
Mindegy szerencsére nem lett baj. Próbálom nem beleélni magam. Holnap bé elutazik már, én csak pénteken megyek utána, azért jó lenne ilyen jó hírekkel érkezni hozzá :)

Kép
samimi
 
 


Samimi, a hasizomláz pont tünet, úgyhogy én drukkolok! :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Jáááj, én nagyon be vagyok carva a holnaptól. Bár biztosan túlélem, csak ilyen paragép vagyok. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


samimi!

Nekem is bal oldalon fájdogált, de nem görcsösen, hanem mintha peteérésem lenne, és soha nem volt olyan tünetem a vérzések előtt.
Azt olvastam valahol h a vizes folyás az a menstr. jele. Nekem is olyan szokott lenni... ha sima akkor baba is lehet! :)
Viszont nekem már 1 héttel a nemvárt előtt kezdődött a fájás, és a teszt 3 nappal előtte kimutatta ;)

Sok sikert!

<a><img src="http://global.thebump.com/tickers/tt165349.aspx" alt=" Pregnancy Ticker" border="0"></a>
bayar
 
 
 


Aranyosak vagytok lányok, kicsit reménykedem de azért próbálok két lábbal a földön maradni :)
Az az igazság, hogy itt van nálunk látogatóban anyukám meg a húgom, úgyhogy muszáj úgy viselkednem, mintha nem lenne semmi... Elég nehéz, mert baromi izgatott vagyok.
Csuppancs, pontosan milyen vizsgálat lesz holnap? AMH? Gondolok majd rád!
Bayar te hogy vagy?
Helenka, én is szurkolok Neked! Gondolom már te is elég izgatott lehetsz, hogy mi lesz egy hét múlva :)
Zuzmi, mit szólt a férjed a fütyishez?
Sipike hogy vagy?
Vicky, köszi a linket, megnézegettem őket. utánajárok otthon majd, hogy mennyibe kerülnek ezek :)
Arra is gondoltam, hogy nem mindenki ugyanolyan meghívókat kap, hanem mindenki egy kicsit személyre szólót (pl. orvos házaspár legjobb barátaink, akik épp babát várnak - majd valami erre utaló is lesz a meghívóban).
Szerintetek köszönőajándéknak a fényképes (vicces) hűtőmágnes milyen? Végül is hűtőmágnest mindenki használ...

Kép
samimi
 
 


csuppancs: Mennek a drukkok és ne izgulj. Minden rendben lesz. Vedd be már ma este a leszarom tablettát és akkor nem idegesíthet fel senki. :-)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, köszi! Végül is csak az odaéréstől izgulok, ha már ott vagyunk, csinálom amit kell és kész. :)

Samimi, lesz 3. napi hormonvérvétel, UH (brrr...) és az AMH egy másik helyen.
Este jövök beszámolni ha túléltem. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


csuppancs: Akkor sem lesz gond, ha később értek oda egy kicsit. Max később végeztek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Csuppancs: ne izgulj. Szurk, hogy minden okés legyen.

Samimi, folyamatos tájékoztatást várok :) Remélem csak a gólya jön meg :)

Mi kaptunk lagzin mindenféle ajándékot, de a kép tetszik a legjobban. Esküvői fotó, persze utólag kaptuk meg. egyszerű és mindig szivesen nézek rájuk

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


Helenka, aranyos vagy!
Még mindig semmi. Ezért most nagyon örülök, mert ha nem is baba van a dologban (bár titokban azért reménykedem), a várható peteérésem szerencsére eltolódott most (elvileg) annyi nappal, hogy akkor megint akciózhatunk, mert Bé itthon lesz. Kihúztuk azt a pár napot, amíg nem lesz :)
Szóval msot így fogom fel, ezért ujjongok, nehogy beleőrüljek a várakozásba. Egyébként lányok, egészen jó érzés ilyen pozitívnak lenni :)
Mindenkinek szép napot! :)

Kép
samimi
 
 


Jaj, azt elfelejtettem írni, hogy egy fokkal lejebb ment a hőm, 37.0-ról 36.9-re. Ezért gondolom, hogy nincs baba a dologban. A hasam meg már szinte egyáltalán nem görcsöl (mondjuk ez fura, mert mielőtt megjön midnig szokott, de sztem talán holnap megjön aztán megint elkezd görcsölni).

Kép
samimi
 
 


Sziasztok!
Csuppancs! Megy a drukk tőlem is ezerrel! ++++++++++++++++Ne aggódj! Minden rendben lesz!:)
Samimi! Mikor fogsz újra tesztelni?
Férjem nagyon örül,hogy megint fia lesz,mert azt is várt. De csak azért,mert szerinte a lányokat sokkal jobban kell félteni,mint a fiúkat. Ő már most nagyon félti a kis hercegnőjét a fiúktól. Pedig még csak 6 éves lesz. :) Férjem egyébként elsőre lányt akart. Be is jött. Másodikra is azt akart,de kapott egy kisfiút. Az nem jött be neki,de már nem bánja,mert egyszerűen imádja Benjikét is. Most pedig megint teljesült a vágya. Úgyhogy nagy az öröm! :)
Helenka! neked is megy a drukk! Még nincs semmi tüneted?

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Samimi! Az az 1 fok semmit nem jelent! Nekem 36,6 is volt és babás voltam. Amíg nem jön meg addig van remény! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Tudom hogy halálra idegesítelek titeket, meg hogy azt írtam hogy nem akarok feleslegesen reménykedni, de remélem nem kattant vagyok, hanem normális ahogy msot viselkedem :)
Szóval még észrevettem valamit: nagyon izzadós lettem az elmúlt napokban, vagy ha épp nem is izzadok, hőhullámok jönnek-mennnek. Ez nem lehet tünet?
És a bal petefészek körüli szurkálódás most nemrég átcsapott zsibbadásba, na ilyet még sosem éreztem...

Most épp nincs munkám és megőrülök... itt ülök a gép előtt és nem bírom rávenni magam, hogy ne olvasgassak ezekről...

Kép
samimi
 
 


Samimi! Engem személy szerint nem idegesítesz! :)
Hőhullámok is lehetnek! :) Zsibbadásról még nem hallottam. :)
Viszont arra emlékszem,hogy a derekam majdnem leszakadt úgy fájt a mensi környékén. De aztán nem jött meg! Pedig én is azt hittem mindjárt megjön.

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Hát őszintén szólva az én derekam mensi előtt is majd1 leszakad, ellenben most alig érzem.

Csilla! Mi volt ma? Tudtál aludni?
Helenka, van valami tüneted?

Kép
samimi
 
 


Én sem olvastam semmi idegesítőt :)

Az az 1tized fok meg semmiség szerintem. Szorítok nagyon :) Az izzadás úgy tudom, lehet tünet :)

Nekem még van egy hetem a nem vártig. Néha émelygek, meg szúrkál a hasam, de nagyon enyhék. Jövő hétvégére farsangi buliba megyünk. Remélem, már alkoholmentes lesz :)

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


:) jó ez a tünetesdi! :)

Én a pár hónap alatt, míg nem jött a baba, minden hónapban produkáltam vmi tünetet. Egyszer hánytam is, és másnap megjött... pedig nem vagyok hányós, fogalmam sincsen, hogy hogyan sikerült!!! Visszagondolva nagyon durva!!! :o

És a sikeres hónapban meg (utólag könnyű mondani) de azért kicsit más volt az érzésem! Furcsán feszített a hasam még ha nem akartam akkor is. Ezeket a tipikus tüneteket, hogy hányás, émelygés, szt könnyen bevonzza az ember, vagyis ÉN így voltam. De, ami akkor volt, azt nem.

Az is jó ha pöttyöt lejjebb ment a hőd, az lehet beágyazódás :)



Lilypie Pregnancy tickers
bayar
 
 
 


Bayar, hát igen. Ezért írtam hogy megpróbálok nem elrugaszkodni a földről, és arra koncentrálni, hogy akkor mikor lesz a legközelebbi PÉ-m.
Azért holnap már megjöhetne, mert ez a harmincvalahány napos ciklus amúgy sem olyan vicces, így csak 10 peteérésem van egy évben, míg akinek 28 napos, annak 13... egyharmadával több esélye van a babára, mint nekem. Hát még az ilyen 37-38 napos ciklusoknál, így ha kiszámolom már 10 sincs!!! :(
Nem baj, úgy tűnik novemberi babánk lesz :D

Kép
samimi
 
 


samini: Akkor mit szóljak én az 50- 55 napos ciklusommal? A legutóbbi 55-ös volt, a mostanit még nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Samimi, elhiszem, hogy nehéz lehet ilyen hosszú ciklussal. Nekem a gyógyszer letétele után két körig 33-napos volt, utána rövidebb, 30 napos lett. Ezzel számolok ebben a ciklusban, de amúgy ki tudja :)

Én is próbálok nem produkálni tüneteket. Ahogy a korábbi ciklusomból kiderült, nagyon jó vagyok benne.

Szerda reggel szerintem, ha még nem jött meg, érdemes lehetne tesztelned ;) szurk!

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


Ha már tünet: didergek és kiderült, hogy 37 fokos vagyok :)

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


Huh, Vicky, meg sem szólaltam... nem irigyellek, már ez is nagyon rossz, de hát nem tudom, te hogy bírod...
Helenka, remélem nem beteg leszel. Nagyon szurkolok! :)

Kép
samimi
 
 


Már reggel is nagyon fáztam, azt gondoltam, hogy a ház hűlt ki, megnéztem és 19.2 volt a hőmérséklet, ami jó időnek számít nálunk.

Beteg nem leszek, mert akkor rosszabb lenne a kedvem :) Mióta vitamint szedek, még az orrom sem folyik :)

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


samimi: Alapvetően már megszoktam, de most engem is dühít, hogy nem haladok. De majd csak lesz valahogy.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Most olvasgattam a hőgörbéről és megint néhány dologban okosabb lettem.

Beteg nem vagyok, bár a gyerekek komolyan igyekeznek megfertőzni :)

Most, ahogy tanulmányoztam a "naplómat" , a legutóbbi ciklus alapján keddre nem várom a mimulást.
Meg azt is néztem, hogy ha jól érzékeltem a PÉ-t, akkor kétszer is jókor voltunk :)

Már nagyon izgulok, hogy mi lesz a jövő hétvégi bulival :D

Vicky, nagyon durva, hogy ilyen hosszú a ciklusod. Biztos mindenből toppon vagy, hogy tutira menjetek. Nehéz teher ez

Samimi! MIZU? :)

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka
 
 


Vicky, nagyon szurkolok nektek!!!
Helenka, én is így vagyok, eddig hónaljban mértem aminek szinte semmi eredménye nem volt szóval ennek a hónapnak a közepe körül kezdtem el jó helyen mérni és most ismerkedek.
Kérdésedre válaszolva, még semmi, de már tuti, hogy megjön. Tegnap este volt egy pnagyon pici barnázásom, csak a papíron láttam. Viszont ma még egyel lejjebb ment a hőm, 36,8-ra. Elmúlt a zsibbadás, kicsit még szurkál, cserébe este kicsit jobban görcsölt az egész hasam. Hőhullámok megvannak, de szerintem azért jöttek elő, mert megszoktam, hogy itt -20 fok körül van, és most 0 és +3 fok között mozog kint az idő. Szóval minden "tünetemre" van magyarázat...

Mindenki, lenne egy érdekes kérdésem. ne nézzetek hülyének, de: repülőre felengednek a kézipoggyászban lázmérőt? Mert csak kézipoggyászom lesz (nem gondoltam ezt át, mert egyedül utazom oda-vissza, és e miatt a kézipoggyászos dolog miatt egy csomó mindent nem tudok hozni-vinni. De a lázmérőmet mindenképpen szeretném). Higanyos.

Kép
samimi
 
 


Samimi hová készülsz? :)

A reptér honlapján meg lehet nézni, hogy miket tiltanak. Emlékeim szerint ez nem szerepelt a tiltó listán. De érdekes kérdés. Én is vittem magammal, de én digitálisat.
Szerintem kérdezd meg telefonon, nagyon rendesek, nekem is volt 1-2 kérdésem, és szívesen segítettek.
Amúgy meg ezek társaságonként változnak :/ (poggyász méret stb...)

http://www.bud.hu/utazas/indulas_elott/kezi_poggyasz



Lilypie Pregnancy tickers
bayar
 
 
 


Hazarepülök, egy hétre :) Nagyon várom már.

Kép
samimi
 
 


Köszi, felhívom őket azt hiszem.

Kép
samimi
 
 


Sziasztok,
jo igy olvasgatni hogy izgul mindenki :)
Kepzeljetek, lehetseges h. a 9.10. napon van PÉm?? kesz vagyok.. pentekre voltam dokihoz bejelentve 13. ( inkabb 12 es fel) napon PÉ re. Erre tegnap mar ereztem h. gorcsolget a hasam, es a szokasos valadekot talaltam..
kiakadtam.. Most bejelentkeztem a dokihoz mara, szerencsere tudok menni, bar a vérvizsgalatom eredmenye meg nincs a kezemben
20140211131327
 
 


Reginand!
Minden lehetséges! Attól függ milyen hosszú a ciklusod. Az jó,hogy tudsz is menni egyből a dokidhoz! Majd írd meg mit mondott!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Reginand, az egyik barátnőmnek a 6. ciklusnapon jött összze a baba.. szóval Zuzmi jól írta, minden lehetséges :)

Kép
samimi
 
 


Sziasztok!
Reginand, nálam a nyák korábban szokott jelentkezni mint maga a PÉ, de kíváncsian várjuk a doki véleményét.

Nálunk megvoltak tegnap a vizsgálatok, fél 10-re már végeztünk is. Levették abban a laborban az AMH-t, ahol a többi dologra is, így nem kellett a másik helyre mennünk, csak a HSG leletemért.
Kisebb kaland volt ugyan megszerezni -munkatársak hozzáállása és adminisztrációs bonyodalmak-, de megvan, az a lényeg.
21-én kell újabb vérvételre és vizsgálatra mennem, akkor apa kimarad a szórásból. Gondolom akkor majd elmondják, hogy mikor lesz megbeszélés és mikor, hogyan indul a mandula. Hú, már nagyon várom. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Csuppancs!
Ügyesek voltatok! És mikor lesz eredmény?

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Csilla,
dejo, hogy igy haladtok :)

Megjott az eredmenyem..aminek orulok marmint h. kezben van, de amit irtak nem:( magas a prolaktin szint.. 693 korul van, csillagos:( remelem a doki tud majd mondani vmit.
Amugy a ciklusom 27 napos alt. v. 26.. na mindegy.. majd este meglatjuk mit mond a kisokos:)
20140211131327
 
 


kicsit :cry:
20140211131327
 
 


Reginand, ne keseredj el, lehet hogy megtaláltátok az okát, és így kezelni is tudjátok...

Kép
samimi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?