Új privát üzeneted érkezett!

Johanna1975!
A szülinapomra vagy kiírva, ez mókás!
Gem
14+4
gemini

Sziasztok!

Rengeteget kellett utánatok olvasnom, pedig, csak egy napot nem voltam. Azt is a párom jóvoltából, mert kipurcintotta a gépet tegnap előtt este, úgyhogy tegnap egész nap nem volt. Pedig tegnap sok-sok fontos dolog történt.Kép

Akri!

Tehát: voltunk, az afp utáni uh-n. Kispicúr nekem is haspók. Mindent rendben találtak, de még így is el kell mennem a Schöpfibe genetikai tanácsadásra a 0.7-es mom miatt. Ismét azt a választ, kaptam, hogy 0.8 az alsó határ, de ez annyira kicsi eltérés, hogy nem kell izgulni. Viszont biztos, ami biztos azért a genetikai tanácsadó ne maradjon ki. Úgyhogy csütörtökön megyek oda.
És a lényeg: KISFIÚ 8mm-es kukaccal!
Kértem a vizsgálóorvost, hogy adjon képet, és meg is ígérte, hogy ad, de a vizsgálat vége előtt berobogott, egy fiatalabb orvos, hogy gond van a betegével, és hogy ez a doki segítsen neki, erre el lett felejtve a kép.Brühühü.
Nem baj, majd a 4d-sen kapok. Február első hetére terveztem.
Egyébként el is felejtettem volna megkérdezni a nemét, annyira el voltam varázsolva /Lacival együtt/, hogy végre láthatju Kispicúrt. A doki kérdezett rá, hogy akkor szeretnénk tudni. Erre felocsudtam, hogy ha látja, akkor persze.
Úgyhogy Vanda szerintem az álmok és az anyai megérzés elég megbízhatóak. Én kétszer álmodtam, azt, hogy fiam lesz, aztán a kínai naptár kicsit összekuszálta a fejemben a dolgokat. De a lényeg, hogy most nagyon boldog vagyok, Laci meg természetesen tök büszke. Most filózhatunk a fiú neveken, de ez legyen a legnagyobb gondunk.
Ja, Akri, még annyit, hogy nekem is szokott ilyeneket csinálni, hogy dübörög ezerrel, aztán 1-2 napig nem túl intenzív. De ma nagyon ari.:

Vikka!

Mail ment a dokiról.

Gemini!

Azt jelöltem, ami jó időpont, de erre már te is rájöttél. A májusok is valószínűleg jók, mert május 25-29 a várható időpont, de ki tudja... /tehát ugyanaz, mint Pizzamamánál/
A szexről már írtam, hogy szerintem sokaknál a rosszulléten és veszélyeztetettségen kívül tudat alatti szorongás a baba felé, hogy nehogy valami baja legyen, de hidd el, hogy nem lesz, mert a boldogsághormonból ő is részesül, és az csak jót tesz neki. Szoktam mondani a páromnak, hogy ami gyermekünk biztos szexőrült lesz, annyira nem gátol semmiben a terhesség.
A védőnénis sztori nagyon aranyos volt.

Pizzamama!

Szerintem a nevek nagyon jók, a Lilinek kifejezetten bájos csengése van, és nem kell agyonbecézgetni. A Kitti szerintem ugyancsak ezért tetszik nagyon nekem. Ha nektek is tetszik szívesen "átadom", mert tegnap kiderült, hogy fiú.

Beus!

A táblázat nagyon jó, köszönjük. Beírnád, hogy fiú? Ja, és a lánynevet akkor ki lehet húzni. A fiún még gondolkodunk, mert a lánynév annyira egyértelmű volt, viszont fiúból van kb. 7-8.

Bogi!

Én a fruktózt kipróbálnám. Mi az tulajdonképpen, és hol lehet kapni?

Falina!

Légyszíves ne legyél pesszimista. Nyugodtan iratkozz csk be a táblázatba!Kép

Mj-Móni!

Tőled is szerettem volna kérni infót a fertőtlenítőről, de azt hiszem időközben már lée lett írva minden ami érdekelt.

Kép
Kép
pipocska

sziasztok,

olyan jó hogy tudok tanulni itt tapasztal anyukáktól. (sterilezés). Kép
és képzeljétek meg van az AFP eredményem és teljesen tökéletes. uh nagyon örülök.

nagyon szivesen a táblázatot mindnekinek. igaziból nagyon szeretek iyleneket csinálni ezért nem volt külön fáradság ;)
beus79

Giovanni, én sem voltam még, de most szombaton megyek.
ha meg tudod nézni www.szurja.hu, a címet,tel.számot leírtam az előbb, meg az árakat valamikor (első alk.1000, továbbiak 1400, négy alk. bérlet 4800 - röviden). gyere te is, én nem bánnám, ha nem kéne egyedül mennem Kép
Gem, gondold meg, és gyere Kép

vikka
19+2 (valahogy sikerült egy héttel elszámolnom, ez az igazi - még jó, hogy a Mocorgó nem törődik a számokkal Kép )

KépKép
vikka

Johanna!

Akkor az én 0.7-es mom eredményemmel is max erre számíthatok?
4 óra üldögélés, meg sem néznek, csak hazaküldenek?
Vagy hogy is volt?

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!
Köszi a bíztatást, de nem sok kérdésem maradt a doki után!Egyébként 12hetes és 5 napos terhes vagyok, de nem sok jóval bíztatott az orvosom(aki egyébként nagyon jó fej és tényleg minden kérdésre válaszol). Szóvalmég él a terhesség, ahogy ő mondta,hétfőig feküdni kell, mint a laposvas(egy másfél éves és egy dolgozó férj mellett ez a legkönnyebb), majd akkor csinál UH-t. Azt mondta még, hogy a méhszáj zárva, és a vérzés nem tragikus.KépEz gondolom jót jelenthet, de most nagyon félek, egész pontosan féltem a babámat(na meg persze a cswaládomat magamtól)!
Puszi:Réka
gmr

Szia Réka!
Úgy látom, hasonló helyzetben vagyunk. Én is fekszem 8+2-vel és várom hogy eltűnjön a vérömleny a baba mellől. Ismerős, amit az orvosod mondott, az enyém is a "még él" kategóriába helyezte Borsókát és rendesen rámijesztett. ÉN azért remélem, hogy mindkettőnknek megmarad, és egyszer majd röhögni fogunk ezen a fekvős időszakon.

Sorstársad: Zsófi
mzsófi

Beus
Örülök, hogy jó lett az AFP-d.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem mindenkihez, ugyanis nekem a védőnő a 17+2 napra adott beutalót AFP-re. Szerintem ez kicsit későn van, de azt mondta,hogy egy héttel korábban még nem biztos hogy betöltöm a 16. hetet. Szóval szerintetek gond lehet, ha már betöltöm a 17. hetet is, és akkor megyek. Volt már valaki így közületek? Előre is köszi.

Vanda
Ismét egy UH Kép! Én is annyira várom már! Nem látszott még a neme? Mert volt már, akinek a 12. héten meg tudták mondani!

Réka
Akkor csak feküdj, és pihenj, biztos a párod átvesz tőled mindent, amit tud. Remélem rendben lesz minden, és hamar elfelejtitek a vérzést Kép.

Adri
14+4
adri77

Adri77!
Neked a védőnőd adta a beutlót? Nekem a doki. És a dokid mit mond? Csak azért, mert legjobb tudomásom szerint a 17. hét betöltése előtt kell menni, de ezt itt már többen megerősítették...
Te mikor mész? Én jan.25-én.
Gem
14+4
gemini

Köszi Zsófi ez nagyon jól jött!!!!Kép Puszi mindenkinek:Réka
gmr

Adri,
valamit nem értek: ha Te 17+2 leszel az AFP levételekor, akkor egy héttel korábban 16+2 vagy . Ha nem egy héttel, hanem 5-6 nappal mész korábban a védőnéni által kijelölt dátumnál, akkor biztos, hogy betöltött 16, de be nem töltött 17 leszel. Rosszul mondom???
Ez így nem jó?

Mircimama
mircimama

Gemini
Január 31-én megyek. Nekem a védőnő osztja a beutalókat, úgy látszik itt ez a szokás. A laborvizsgálatokra is ő írta a beutalót, és a körzeti dokimhoz kellett elvinni lepecsételtetni.
18-án megyek UH-ra, akkor szerintem kiderül, hogy mennyi idős pontosan a baba, és talán akkor kapok új beutalót.

Mircimama
Totál igazad van. Csak az a gond, hogy itt Dunaújvárosban csak hétfői napokon van a véradóban vérvétel kismamáknak. Szóval csak hétfőn tudok menni. Egy héttel korábban szerintem is a 16+2 leszek, de hát a védőnő korongja, amivel kiszámolja a heteket az "mindenható" Kép!

Adri
adri77

Fejeske!

Íme két 23. heti 4D UH-kép

Kép

Kép

Szerintem tökéletesen látszik az arca. A másodikon az ujját szopizza.

És a valóság: (ezt már láthattátok)

Kép

Pipocska!

A fruktóz egyszerű gyümölcscukor.
Bármelyik bevásárlóközpontban kapható, a diétás részlegen szokták kitenni.
Dobozban van, és az is van ráírva, hogy fruktóz.

A másik természetes édesítőszer a méz, de azt terhesség alatt csínján kell fogyasztani, mert növeli a babát. Kép
Gondolom olvastátok nemrég, hogy egy méztermelő terhes felesége csak mézzel édesített a terhessége alatt, és 6 kilós babát szült.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Adri,
...így már értem! Akkor csak az UH-ban bízhatsz, talán pontosítja a terhességed idejét.

Mircimama Kép
mircimama

Sziasztok!

Mircimama, Vanda!

Köszi a válaszokat!
Szóval az a gondom, h. a doki (UH-alapján és már én is így számolom) 17.-ére pont 16+0nak számol. Akkorra küldött AFP-re. A védőnő meg a mensim alapján nézte a naptárját, és eszerint csak 15+5 leszek. Ezért nem tudom, hogy elmenjek-e hétfőn, ahogy a doki mondta, vagy csak 2 nappal később, amikor vagy 16+2 v. 16+0 leszek??? Kép

Talán nem kellene ezen annyit vacillálnom...?

Viki
vikó

Vanda szia!

Ne izgulj egyáltalán nem nagy macera ez a sterilizálás. Igen már van egy két és fél éves kislányom(GIGI), és most várjuk a második babánkat.Az Ő nemét més sajna nem tudom, majd 19-én megyek uh-ra. Most a 18. hétben vagyok és jövöhét szerdán lesz meg az AFP eredményem. Nem izgulok miatta mert az elsö terhességemnél majdnem meghaltam amikor azt mondta a dokim hogy down koros lesz a baba. Aztán kiderült,hogy hülye volt. Most ugy döntöttem, hogy nem idegeskedek rajta. A hasam az nekem is nagyon korán látszott most is meg az elsönél is. Mondjuk én alapbol hasas vagyok. Hát röviden ennyi, ha van még kérdésed szivesen veszem.

Giggancs
giggancs

Mircimama, Johanna és Rita!

Köszönöm a hozzászólásokat, megnéztem a Mircimama által ajánlott oldalt is! HÁÁÁt! Mondjuk úgy 23 hetesen tényleg nem igazán szépek, de hátha én majd szépnek látom a sajátomat :-)))
Egyébként szerintetek tényleg "megéri" , szóval nagy élmény?? Mert azért mire elmegyek-hazajövök, meg kifizetem a 10.000-t, addig éppen 13e-be lesz. Ami ugye nem kis pénz!
De annyira szeretném már látni!
Üdv. F.
fejeske

Fejeske!

Most megsértődtem!

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Farkasbogi!
a te kislányod tényleg gyönyörű, de az UH-on én nem igazán látom, hogy mi lesz a "végeredmény"
na mindegy! Majd előbújik egyszer!
Köszönöm a képeket, és gratu a picurhoz!
F.
fejeske

Farkasbogi!
Addig-addig nézegettem, hogy tényleg látom az arcát. Tök jó! ill. szép.
Mégegyszer köszi
Fejeske 19+6
fejeske

Fejeske Kép
Nem értelek, ezek a 4D-s UH-ok nem mozizásra vannak kitalálva, hanem hogy a babád genetikailag rendben van, pl. nem-e nyílt a hasfala, gerince rendben van-e, lábbujjai-kézujjai, agylemezkéi rendben vannak-e stb. Az, hogy mindezek mellett a 2 dimenziós képekből összeáll 4 dimenzióban (vagy 3-ban) az egész baba teste és az arca, ez csak egy plussz dolog! Hiába oly fejlett a technika, bármelyik képed nézheted, abból én még sosem láttam ki a baba igazi arcvonásait! Ráadásul amikor világra jön az újszülött, el kell fogadni, hogy effektíve csúnya lesz, hiszen lila és véres, magzatmázas, hosszúkás feje lesz az egymásra csúszott koponyalemezek miatt, ráncos a kis bőre stb. DE akkor, abban a pillanatban ő lesz a világ LEGSZEBB babája, hisz a saját testünk gyümölcse, kit 9 hónapon át próbáltunk óvni és védeni, fejlődni hagyni szépen és egészségesen, majd hosszabb/rövidebb vajúdás során sikerült világra hozni Őt!!
Mellesleg nem a 4D-s felvételeken (azok minőségén és a szonográfus "ügyességén", na meg a spéci UH készülék precizitásán) múlik, hogy hogy fog kinézni a gyerekünk... Az öröklődéstan már egy másik dolog, ugye.
Nekem ez a véleményem, elnézést ha bárki moráljába belemásztam.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Adri Kép
Ne izgulj, majd átszámolják az értéket, kornak megfelelően. Egyébként nálunk is minden beutalót a védőnő ad. Szerencsére nálunk a hét minden napján lehet menni laborba, akár kismami az illető, akár nem, így nem kell heti skálán mozogni. A 18-ai UH-t már gondolom, nagggggyon várod!! KépKépKépKép
A nemét jajj dehogy is láttuk Kép, elég silány az a gép, na majd a 18.heti genetikai UH-n, - az a kórházban lesz. De tervezem, hogy 18-20. hét környékén 4D-re elmegyünk, ott mindenféleképpen látni kellene (ha csak nem takarja magát rendületlenül Kép).

Gmr, Zsófi Kép
Kitartás!!!! Azért híreket hozzatok, hogy hogy vagytok!

Bogi Kép
Ezt a mézes-sztorit nem hallottam. Én most bombáztam magam a mézes-teával a náthám miatt Kép. Azért gondolom nem szülök óriást Kép.

Vikó Kép
Ha van választási lehetőséged, és mehetsz két nappal később, akkor én azt az időpontot választanám.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Huha! Volt am termes, amig en itt dolgozok. Kép

Vanda, Pipocska,

A nevek engem mar kicsinaltak. En mindenkepp olyan nevet akarok, ami itthon is es kint is jo. Kezdek kicsit besokalni, megmondom oszinten. Mostmar mindenki ezen ragodik. Az lenne a meglepetes ha a holnapi ultrahangon kiderulne hogy megiscsak kisfiu. Akkor nagyon nevetnek. Egyebkent mar vegkep megfogalmazodott bennem hogy vagy Aisa (Ajsa a masik irasi formaja, osi magyar nev, azt jelenti, hogy 'ajak') vagy Megara (gorog erdetu, szentely, templom, palota. ugyanakkor mitologiai alak, Hercules felesege) lesz a baba. Mindenki Aisa parti, a nagyim leszamitva. O Meggie-t akar. Majd holnap apajaval vegkepp elmerengunk az ultrahang utan es onnantol kezdve az van es kesz.

Egyebkent a gyerkocot mostmar teljesen erzem, allandoan kaparaszik es ma meg dobolt is. Kép Az muris volt nagyon, de ez a kis kaparaszas ez olyan edes. Apaja szerint tisztara olyan lesz mint en, nem fog tudni nyugton maradni. Kép

Pmama&Pooch

KépKép
KépKép
pizzamama

Vanda!
Igazad van neked is. Én tudom, hogy milyen egy újszülött, és tudom, hogy az anyjának az a legszebb. Az én kislányom 2,38kg-mal született, és sovány volt, de mégis olyan szép mint egy kis festmény( legalább is nekem) Csak akkor még nem volt 4D. Most meg a 2D-n szerintem a jól képzett orvos éppen mindent lát, ( gerinc, végtagok, hasfal, hólyagok.....)meg is mutatta alaposan.
CSak éppen a kis arcát nem láttuk, és azért kérdeztem, hogy 23 hetesen ( akkorra kaptam időpontot) milyen lehet a pici? Nem kifejezetten azért, hogy kire-mire hasonlít, csak úgy érdeklődtem azoktól akiknek már csináltak ilyen vizsgálatot. De azért jó, hogy leírtad a véleményed. Lehet, hogy én kicsit ( túl) aggódós vagyok, és azért szeretnék megbizonyosodni mindenről amiről csak lehet.
Üdv. Fejeske
fejeske

Szia!

Kép Remélem az előbb nem vettél komolyan, csak mielőtt írhattam volna még pár sort, kirúgott a gép. Kép

Azért írtam, hogy megsértődtem, mert hogy nem látod az arcát. Kép

Szerintem mindenképp élmény lesz, mert ott mozgásában fogod látni, és jobban kivehető lesz minden.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Fejeske Kép
Na látod, ha már gyereked is van, hát akkor? Kép
Ne várd azt a 4D-től, hogy kapsz egy igazi fényképet a baba arcáról! Azért ott még nem tart a technika. Beárnyékol ez+az, nem úgy fordul, vagy éppen nem tudja rögzíteni a doki azt a pillanatot, amikor épp jó lenne.
A 23. hétre az arc már teljesen kifejlődik, bár a szeme még csukva van, a szemhéjrés nem nyílik szét.
Egyébként én 11 hetesen voltam 4D-n és mondhatom életem egyik legszebb élménye volt eddig, attól függetlenül hogy akkor még sem a neme, sem az arca nem látszik, de megnyugodtunk, hogy akkor ott minden rendben volt Maszattal.
A gyermeked meg előbb-utóbb meg fog születni, s a kislányoddal is kibírtad 9 hónapig, ugye Kép?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Farkasbogi!
Már azt hittem tényleg megsértődtél, mert pont a képet később vettem észre mint a többi hozzászólást. Tényleg szépen látható az arca, nagyon tündéri. Remélem nekünk is nagy élmény lesz, főleg, hogy jön a kislány is ( 9éves) és hát ugye kíváncsi már a kistesóra.

Köszi, F.
fejeske

Szia!
Én is teljesen egyetértek veletek abban,hogy akármilyen kicsi akkor is az enyém és gyönyörű!Akkora élmény hogy egész végig majdnem elbögtem magam.
Rita15+4

rita77

Pizzamama Kép
Leginkább Te leszel ott, mikor Pooch megszületik Kép, úgyhogy a neve csak Rajtad múlik! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda!

Sajnos Mo-n a 4D UH, amiért fizetni kell, bizony leginkább mozizásra való, ugyanis nem adhatnak ki szakvéleményt. És valljuk be, legtöbben arra is használják.

Egyébként ne izgulj. Ha nem szlopáltál be egy üveg mézet, akkor nem lesz óriásbébid Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Vanda!
Igaz! De tíz év alatt sokat fejlődött a tudomány. ugye? és hát én emiatt vagyok olyan kíváncsi!
majd holnap folyatom mert most mennem kell! Akkor lehet,hogy jobban megértesz majd!
Szia Fejeske
fejeske

Hali Lányok!

Pizzamama!
Nekem tetszenek a nevek, amit választottál! Jól emlékszem ugye, h. szülni itthon fogsz? Apa is jön veletek, es szülés után visszamentek?

Voltam védőnéninél. Aranyos volt, de sajnos egy hónapon belül átszervezik a körzetet, így nem ő lesz a miénk!Kép Kiszámolta, h. 11 hetesek vagyunk. Olyan hihetetlen! Biztos igaza van (utolsó m. okt. 27.)! Már nagy ez a bébi!Kép

Kútvölgyisek!
Lesz vmi különleges vizsgálat a 12. héten, vagy csak a szokásos uh.?

Márti
csmarti

Tettem fel pár fotót, akit érdekel...
Gem
14+4
gemini

Csmárti!
Nekem a "12.heti uh", amire a dokim azt mondta, hogy mint fogalom nem létezik, a 14. héten volt. Ez volt a Nucha-, avagy nyakiredő-szűrés. Klassz volt, 3D, elég jó géppel csinálták, mindent jól lehetett látni, apa is bejöhetett, és kazettát is vihettél - 2000 Ft fejében felvették rá a mókát. SZóval nagy élmény, én pityeregtem is egy kicsit...
Gem
14+4

Ui.: Ja, és ezt nem az ötödiken csinálják, hanem a rendelő 4. emeletén. Időpontra mentemm, egy rakás ember várt, és mint egy királynőt előrevettek, mondván, hogy kismama vagyok. Égett a képem, de piszkosul jól esett! Neked is hasonlókat kívánok.
gemini

Szia Gemini!
Köszi az infót! Képet is kaptatok? És VHS kazettáról van szó, ugye? CD-re írnak, nem tudod? Ari a babucid, megnéztem!Kép Már nagyon várjuk a köv. uh-t, Apa már napok óta mondogatja, h. ő is jön.Kép

Márti
csmarti

Csmárti
Igen, VHS. CD-re írást nem említettek. A kép meg jár hozzá, mint eddig minden egyes UH-hoz.
Gem
14+4
gemini

Nem tudja vki, h. az oldal elején megjelenő tavalyi napokat hogyan lehetne összesűríteni így: 2004. november, 2004. december?
csmarti

Gemini!
Képzeld, én eddig nem kaptam képetKép, pedig már volt két uh! (5. emelet, hüvelyi) Eszterrel minden alkalommal kaptunk. Igaz, h. most csak a szívhangot kereste Tóth doktor, mert az első alkalommal nem látszott még. És annyira megörültünk, h. pulzál a szíve, nem is kérdeztük a képet. Na, ezentúl kérni fogom a fotót!Kép

Márti
csmarti

Vanda!
Érdemes már 11 hetesen 4D-re menni? Ilyen sokminden látszik már a babákból ekkor? Teljesen felvillanyoztál!Kép Beszélek Apával! Megkérdezhetem, h. hol voltál?

Márti
csmarti

Sziasztok!
A ti férjetek is érdeklődik a babanet iránt?
Szerintetek lehetséges, hogy egy pasi bejelentkezik közénk? Kép
Nehéz napom volt, és ilyenekkel szórakoztatom magam. Lőjetek le, ha senkit nem érdekel.
ZSófi
mzsófi

Szia Zsófi!
Hogy vagy? Láz?

Márti
csmarti

Szia MÁrti!

Csak hőemelkedés, de már attól is ilyen dolgok jutnak eszembe. Kép
Vettem be paracetamolt. Két hétig ki sem mozdulok a lakásból és spontán felmegy a hőmérsékletem. Hogy képesek életbenmaradni, akik az utcán járnak? Kép
Csak elkeserdtem, hogy nem hogy javulnának a dolgok, de még ilyenek is közbejönnek. Meg férj is belefárad a három műszakba + még engem lelkigondoz esténként.
Már alig várom, hogy kitavaszodjon, járkálhassak, és baboltokban shoppingoljak.
Írj vlamit a babtáncról!
Zsófi
mzsófi

Szia Zsófi!
Csak fel a fejjel, és pozitív gondolatok!!!
Babatánc: Inkább babatorna, de nagyon klassz. Eszter közölte, h. "jövő héten is". Naná, h. megyünk legközelebb is, be is fizettük a pénzt! Szóval, sok-sok mondóka és ének mindenféle mozgással kisérve. Van bemelegítés, nyújtó gyakorlatok, zenére mozgás. Leginkább a mozgáskoordináció fejlesztése, ritmusérzék fejlesztése van terítéken, de élvezetesen. Csináltunk akadálypályát is: karikák, szlalom, kisszékre mászás, bukfencszőnyeg, ugrószőnyeg stb.. Olyan gyorsan eltelt a 45 perc, h. észre sem vettük. Mondjuk elég is volt. 10 baba és 10 mama a létszám. Mindent együtt csinálunk a gyerekekkel. Pénteken jöhet az úszás!Kép De oda Apa viszi. Szerintem ő jobban várja, mint EszterKép.

Sok gyógypuszi: Márti
Férjnek sok "ne fáradjon el!" puszi!Kép
csmarti

Márti!
köszi a bíztatást, férj pedig hálás a "ne fáradj el puszikért".
Zsófi
mzsófi

Sziasztok!

BarbiKép
GYONYORU A KISFIAD!!!Szerintem nagyon jol sikerult a kep!!

GeminiKép
En benne vagyok a 2-ben,akiknek nem jo az aprilis 9, legalabbis meg nem tudom,de en azt mondom,ez legyen az egyik tuti idopont,hiszen mar eleg sokaknak biztosan jo.Kép

Mi 29+1 leszunk,amikor megyunk 4D-re,es mar mi is alig varjuk!!!Bar nehez kivarni,hiszen meg 6 het,de mi is azert csak akkor megyunk,hogy nagyobb esely legyen ra,hogy mar tenyleg "babas" lesz Akos arcaKép

Kriszta es Akos 22+6

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Még csak nem régota olvasgatom az irásaitokat, de remélem nem gond, hogy egy kis véleményt nyilvánitok?! Olvasom,hogy elég nagy téma, hogy mnnyire szép a babánk az ultrahangokon vagy a szülés után! Hát az én elsö babám most már két é fél éves és GYÖNYÖRÜ csajszi!!! De bevallom, hogy amikor kivették a hasambol (császáros voltam), és rögtön megmutatták az volt az elsö megállapitásom és mondandom,hogy-Jaj de kis csunya.- Lila,gyürött,ráncos meg a többi mind elmondhato volt rola. Aztán amikor megmosdatva vissza hozták és rögtön az orromra cuppant, akkor már nagyon aranyos volt. De igazán szép csak másnap lett, a több mint öt centis hosszu hajával. Remélem nem baj hogy csatlakoztam egy kicsit?!

Sziasztok és minden jot!

Giggancs
giggancs

Sziasztok!

Már nagyon régóta olvasgatlak Titeket, de olyan sok a hozzászólás, hogy mire a vérégre jutok már nem is aktuális, amit írnák.

De ha nem bánjátok néha csatlakoznék Hozzátok!

Én a második kisbabámat várom június elejére. Most a 20. hétnél tartok. A Scöpf-Mérei Kórházba járok, de szeretnék váltani.
A kisfiam Milán tegnap volt 2 éves.
A terhességem nem volt eddig izgalmaktól mentes és ezért is írok nektek, mert szeretnék tanácsot adni, ha tudok a még időben mögöttem állóknak.
Az elején Utrogestant kellett szednem (nem kis mennyiségben) sárgatest elégtelenség miatt, a 12. heti nyaki rendő mérés rendben volt.
Az AFP-m kétszer is 0,8 lett a másik érték 3,2.

Pipocska!
Ezért is írok, hogy készülj fel kapásból javasolják a scöpfi-be a kromoszóma vizsgálatot.
Rajtam is el akarták végezni (nem is a magzatvízvizsgálatot, hanem a méhlepényből akartak mintát venni).
Én nem egyeztem be. Elmentem 3-4 D Uh-ra és nem találtak semmi rendellenességet.
Ráadásul ma azt mondta a védőnőm, hogy 0,7 az alsó határ.

Mindenkinek további problémamentes babavárást kívánok!!

Üdv.
Hóvirág
20
Hovirág

Sziasztok!

Még nem írtam ide, de Pipocska jóvoltából megtaláltam ezt a topicot is Kép Örülök neki, hogy itt sem a széthúzás, hanem egymás segítése zajlik, bár még nem sokat sikerült visszaolvasnom.

Szóval én is erősíteném a pocakosodók táborát, 2005 május 31-re (most épp) várjuk az egyelőre gyönyörűen növekvő és csuda mókás pocaklakónkat, aki mindig elfordul az UH elől, nehogy megmondják milyen nemű Kép
Túl vagyunk az AFP szűrésen és a 18. heti genetikai UH-n. Most tervezzük a Praxis meglátogatását Kép Hátha ott megmutatja magát a szentem Kép

Remélem sikerül bekapcsolódni a beszélgetésekbe és ennek a közösségnek tagja lehetek.

Oxigen (18+2, vagy 19+5, vagy 20+2 ezt most épp senki nem tudja)

KépKép
oxigen
Györköny

Csmarti!

Én kértem egy archiválást ma délelőtt az Admin-tól, remélem hamarosan meglesz. Kép Kép

Akiren
akiren

Szia Oxi!

Örülök, hogy idetaláltál.
Írd le légyszi pontosan az adataidat, hogy Beus be tudjon tenni a táblázatba. Ha nem tudod milyen adatok kellenek, akkor nézz vissza legalább egy táblázatig.
Azért kérdeztem, hogy az Imrében szülsz-e, mert Bár én is vagyok az Imrés topikon, /a jó társaság miatt/ én Péterfys vagyok.Kép

Szia Hóvirág!

Téged is szeretettel köszöntelek.Kép
Nekem az Afp-m 0.7 mom lett, a h-bcg 1.2 mom.
Miért akarnának bármilyen vizsgálatot, ha elvileg 0.7 az alsó határ?
A fő kérdés viszont az, hogy akkor egyik helyen miért mondanak 0.8-at, a másik helyen 0.5-öt, a harmadikon pedig 0.7-et? Mármint alsó határra?

Egyébként köszi, hogy figyelmeztettél. Én is úgy gondoltam, hogy semmiképpen nem engedtem volna még a magzatvíz- vizsgálatot sem, nemhogy a veszélyesebbet.

Gem!

Jók a fotók!Kép

Szia Akri!

Bogi!

Szerintem nagyon édesek a képek.
Én már a múltkor amikor feltetted, akkor teljesen felismerhetőnek láttam. Tiszta olyan mint egy kis édes rajzfilm figura. Ráadásul tökre hasonlít a rendes képre. Ha több is ide lenne téve össze-vissza, tuti felismerném, hogy ez a kettő ugyanaz a kis emberke. Azt nem amikor takarja a kis arcát.

Kép
Kép
pipocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?