Új privát üzeneted érkezett!

Bogyoka, végre!

Szóval igen amikor mész vérvételre azokon a napokon 11-re, délre kb vissza kell menni és akkor UH. Akkor megszámolja a petéket és az utolsónál megmondja mikor lesz a leszívás. Nekem nov 7,9,11 volt az UH és 13 a leszívás és 16 án kaptam vissza őket.
Okt 28án volt meg utoljára és nov 1 től kaptam a Fostimont. Szóval így ebből tudsz kalkulálni.
kamilla04
 
 


Köszi CSajok :D tudom, h kérdeztem, de nem találtam meg és nem emlékeztem, h dél v 11 nekem ez sem mindegy :)
Hogy vagytok? Regi? Kamilla?
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka,
ez szuper! :) Nekem is ma lett meg az eredmény és én is védett vagyok.
Most várakozom a hsk-ra. Te 1-2 héttel előrébb jársz, várok minden infot ám, hogy mire számíthatok. :)
Egyébként Nálatok mi volt a probléma, miért lett lombik- már ha lehet ilyet kérdezni?
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 

 
 

Ruzsoma örülök, h neked is ok a rubeola :)
Hát nem sokat tudok egyenlőre, csak h 6.hsg még, addig elintézem az ekg-t és a labort az altatáshoz, de ahhoz már minden papírom megvan, csak vártam egyszer, h meggyógyuljon kezem, utána, meg a rubeolát :)
Én 12.én megyek az alatatóorvoshoz, viszem a papírokat. úgy volt, h ekkor megyünk a profhoz, de akkor még csak a 15. napom lesz így áttettük 14.re, mert az már a 17. Azt mondták az asszisztensek, h a 17-20. között kell visszamenni. A Prof annyit mondott, h addigra legyen meg minden és ha megvizsgál és nem lesz ciszta v ilyesmi, akkor elkezdhetjük. Egyenlőre ennyit tudok :) Szeritnetek vigyek már pénzt a gyógyszerekre??
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka, köszönöm kérdésed.
Tegnap már örültem, hogy nem volt a hétvégén sok hányinger. Nah a hétfő az már nem úgy volt. Az előbb majdnem elaludtam itt bent a munkahelyen. :)
Pénteken voltunk a tarkóredő vizsgálaton. A mérete akkor 59,4mm volt (ülőmagasság). Ezen a héten lesz meg az eredménye a vérvételnek és akkor utána derül ki, hogy kell -e a magzatvízes vizsgálat vagy sem. Voltam védőnőnél. Férjem kapott apafüzetet. :)
Semmi extra csak egy kis tájékoztató leírás, hogy az apáknak hogyan illik, kell viselkedni, miért van rájuk szükség.
Így felöltözve rémísztő volt a súlyom a védőnőnél, de akkor legalább nyáron járok majd jól amikor kevesebb ruha lesz rajtam.
Ha eszem, vagy iszom utána savanyú íz marad a számban.
Pénteken volt a céges hétvégénk és ott felvettem az új pólómat amin a felirat a következő: Baby on Board. Tetszett a kollégáknak.
kamilla04
 
 


Kamilla örülök, h jól vagytok :) a hányiger lassan csak javulgat :)
Jó ötlet ez az apafüzet :)
Ha jó lesz a véreredményed akkor nem kell a magzatvíz vizsgálat? Láttam itt a papírokon, h javasolják.. Drukkolok, h minden rendben legyen! :)
Hányadik hét körül jártok már? olyan gyorsan repül az idő, csak eddig eljutni tűnik jó hosszúnak :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Szia,
betöltöttem a 12. hetet múlt csütörtökön. Azért mondtam el itt a kollégáimnak is.
A dokim azt mondta, hogy mivel lombik mindenképpen kéne a magzatvízes balhé. Meg azért is mert nem vagyok fiatal. :s
Szeretném elkerülni, de nem tudom, hogy mi a jó döntés. Ha nem csináltatom meg izgulhatok végig, ha igen azért mert nehogy baj legyen belőle. A barátnőm mondta, hogy nem fáj annyira, csak egy kicsit lepukkant a bajcsy és sokat kell várni hiába van időpontod vagy bármi.
kamilla04
 
 


Tök megértelek, addig míg nem magamról volt szó addig azt mondtam, h persze csináltasd meg, h biztos legyen, de mikor belegondolok, h vmi baja is lehet a babámnak.. még a hideg is kiráz.. Szóval tök megértelek, de szeritnem már ne olyan új vizsgálat ez, h ne lennének nagyon ügyesek, viszont ha beteg lenne a baba azt sem birnám (tudom h van, aki nem így gondolkodik). Szerintem, mi bevállaljuk. Mert ugye az a vizsgálat biztosat mond..
Bajcsyba kihez jársz? nekem ott vezeti le a szüléseket az eddigi dokim :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka,

Ez szuper :)) Végre látod megérte ez a fránya várakozás :)


Kamilla,,Tök jó...én is megértelek hogy nem szeretnéd ezt a vizsgálatot de egyetértek a többiek véleményével....az a biztos és akkor tutira megnyugszotok :) Tök jó pofa lehet ez a kis könyv :) K. apuéknál is volt ilyen vizsgálat...a felesége 35 k. apám meg 50 éves....volt mikor jött a baba...most k.apám 52 és jön a következő....én meg 26 és ..... :S De mindegy örülök hogy jön náluk a baby :)

Többiek hogy vannak?

Ruzsoma,

Akkor nem sokára indul nálatok is a buli :) már nincs sok hátra... :)
saaba21
Budapest
 
 


Bogyoka, nem oda járok, csak ott kell ezt a vizsgálatot csináltatni.

Csajok én nagyon szorítok Mindenkinek!

Ügyesek lesztek és tele leszünk jövő karácsonykor szüléstörténetekkel. :D
kamilla04
 
 


Sziasztok lányok

A kis mamáinknak hányinger mentes pocaknövesztést kívánok és sok pihenést.
Ági neked külön kitartást a fekvéshez már nem lehet belőle sok hátra és gondolom a 12. hét után ha minden rendben van mind hármótokkal akkor azért már felkelhetsz és sétálhatsz majd kicsit. Én drukkolok neked nagyon .

Mzsórol tud valaki valamit ???Remélem neki sikerült végre a januári kezdés és jelentkezik majd februárban a jó hírrel . :lol:

Bogyóka Ruzsoma Petra mindjárt itt a mi időnk és kezdhetünk remélem. :lol:
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam.

Látom az amnióról is volt szó. Hát, ha nekem a genetikai uh, az integrált teszt és az afp is rendben lesz, akkor én biztos nem kockáztatok.
Az az 1-1,5%-os vetélési arány az bőven sok, hogy kockáztassak egy félidős babát, ráadásul én úgy tudom az amnio sem 100%.

Amiről írtam 300 ezres vizsgálat is csak 95%-os pontosságot ad.

Múltkor volt a sote-n egy lány, aki két héttel az amnio után elvetélt.

Ráadásul nekem azt mondta az egyik orvos, hogy inkább 38 felett szokták jobban erőltetni.

Viszont engem elküldött szív ultrahangra, úgy hogy két hét múlva arra is megyek vissza a magzati diagnosztikába.
Nekik jó gépük van, hátha bebizonyosodik végre a neme, ha valamiért jövő héten nem derülne ki. :)
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Bogyóka,
el sem hiszem kész :) és jó az a lényeg! Megvan :D innen már reméljük simábban fog menni. Drukkolok, a többi már meg sem kottyan :) beindulnak a folyamatok.
Ruzsoma,
jó hogy neked is negatív lett a rubeola :) azért a tied gyorsabban megjött, nem tudom Bogyókáé miért késett ennyit.
Kamilla,
örülök, hogy jól vagy és hogy azért múlnak a hányingerek. :) hogy repül az idő. Tényleg kell a magzatvizes vizsgálat???? :O nekem a dokim azt mondta már semmiképp nem kell megcsináltatnom ezt, csak sima integrált lesz. Nekem azt mondta a doki hogy az annyira pontos a soten.
Edina,
nagyon drukkolok. Most hol tartasz? mikor kezdhetsz februárban körübellül? Aranyos vagy hogy gondolsz rám, már nagy rossz itthon, jövő hétfőn megyek a dokimhoz akkor remélem engedélyez többet, bár inkább legyenek a Manók biztonságban fekszem én még :D. Na jó csak vicc volt, jó lenne már kimozdulgatni. Van mikor rám tör olyan sírhatnék és semmi sem jó, de biztos, hogy a hormonok is játszanak.
Amúgy lekopogom minden ok eddig, holnap betöltjük a 10. hetet. :)
Tényleg Mmzsóról van valami hír, persze ha megosztható?!
Salsera,
én is ezt az infót kaptam ezért kérdeztem Kamillától, nekem azt mondta a dokim nem csináltatjuk semmiképp meg, integráltra küldött a sotera, azt mondta ez biztonságos és ugyan annyira pontos.
84agi
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a biztatást, drukkolást, várom-várom, hogy teljenek a napok és egyre közelebb legyünk a beültetéshez, de ugye a varázsszó a türelem! :)
Edina,
Ti hogy álltok? Mikorra várható a kezdés?
Saaba,
valami új infó rólatok? Vagy most Te is a türelmes várakozók táborát erősíted?
Kamilla, Ági, Salsera
vigyázzatok nagyon magatokra és a babákra! Úgy látom, az írásaitokat olvasva, hogy lesz aggódni valóm bőven pocakosan is! :)

Úgy tűnik, hogy most kúrálhatom magam, a suliban vírusos torokgyulladás fertőz és persze engem is megtalált, már érzem. :( Ezért nem szeretnék a beültetés utáni napokban dolgozni. Egyébként ez hogy működik? Nyilván a háziorvosod írhat ki táppénzre, ugye?

Szép napot mindenkinek!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Sziasztok lányok

Ruzsoma én a jövő hétre várom a kezdést ill. attól függ mikor jön meg és imádkozom, hogy ne pénteken,mert mennem kell a korom miatt vérvételre a 2-3. nap és ha hétvégére jön meg akkor lőttek a kezdésnek. Ha most jó lesz az fsh szintem akkor rövid protokollal próbálkozunk most ami remélem sikeres lesz . Drukkolok minden most kezdőnek ill hsg vizsgálatra várónak hogy minden flottul mennyen és folytathassa a kezelést.

Szép napot mindenkinek.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom azért sűrűsödnek az események ez nagyon jó :) :)

Edina,
....én is elvileg vasárnapra nem várom :)

Nem tudojátok hogyha vasárnapra esik a 14. nap akkor mikor csinálják meg az inszemet?Vagy ez nem számít?

Ruzsoma,

Igen, még várakozó álláspontban vagyok :) Mensi elött 1 héttel szkott feszűlni a mellem az jelzi azt hogy megjön, de most semmi....nem tudom hogy a gyógyszerek miatt-e vagy a szuri miatt....de meglátjuk... :) fő a pozitív hozzáállás....Igen a doki ír ki táppénzre :)

Ági,

Neked még mindig jó pihit miután voltatok vizsgálaton rögtön írj :)

Salsera,
Már akkor nem sok kell hogy megtudjátok hogy milyen nemű lesz a babátok :) mondjuk biztos úgy vagytok vele hogy mindegy csak egészséges legyen.

Kamilla,
Szerintem ha a felsorolt vizsgálatok megbízhatóak a többiek szerint akkor tényleg ne kockáztass....
saaba21
Budapest
 
 


Sziasztok!
Örülök, hogy beindultak a dolgok, és mindenki szépen halad a cél felé, csak így tovább!! Nagyon drukkolok Nektek!!!
Kamilla, nálunk szóba sem került a magzatvíz vétel, azért mert lombikos a baba nem kell feltétlenül! Én is hallottam pro és kontra érveket, van akinek semmi baja nem lett tőle és bizony hallottam én is vetélésről. szerintem a felesleges kockázatot kerülni kell. Ha az integrált eredmény és az UH értékek nem indokolják, kár megbolygatni a babát. Beszéld meg az orvosoddal mindenképp az aggályaidat, mielőtt rábólintasz a vizsgálatra!
Kismamik, vigyázzatok magatokra, a többieknek pedig sok-sok erőt és kitartást!!
Szép hetet mindenkinek!
maci80
 
 


Sziasztok!
Akkor lehet a SOTE-s paksamétában is azért szerepel a magzatvízvétel, h tudjunk róla, és döntsünk mi. Viszont én azt hittem, h ez 100% és ezért mondják, h csináltasd meg.. :(
Salsera drukkolok, h megmutassa magát a pici :D a szív ultrahang miért kell? mindekinek csinálnak?
Ági már csak pár nap és hétfő, biztos minden rendben lesz :)
Kamilla biztos rendben lesz a véreredmény is :) és így, h az nem 100% már én sem biztos, h megcsináltatnám, ha a többi eredmény megfelelő! :)
Maci hogy vagytok? köszi a drukkolást :)
Ruzsoma nektek van már időpontotok mikor mentek vissza a megbeszélésre? lehet egyszerre kezdünk :)
Saab neked drukkolok, h ne jöjjön, Edina neked pedig , h ne hétvégén :) Biztos minden rendben lesz!!!
Kérdésem lenne: az egyik, h ha eddig a profnál voltam egyszer, meg egyszer egy rezidensnél, és most is a profhoz megyek vissza, akkor nekem mindent ő fog már csinálni??
A másik, h ti szedtetek vmilyen vitamint? mert én pl szédülők a kismama vitaminoktól.. találtam egy pezsgőtaplattát folsavval, bár fele annyi van mindenből benne, mint a kismamisban, de azt is csak 2 naponta tudom inni, mert szintén szédülők... és mindegy, h reggel v este iszom...
Viszont szeretnék vmit szedni.. gondoltam a femibionra, arról azt hallottam, h nem szédülnek annyira tőle.. ti??
Többeik?? Petra, Regi, Buksi, Dekatka, Zsó?
Szép napot!
bogyoka999
Budapest
 
 


Kicsit nem figyel oda az ember és mennyi minden történik... :)

Rubeola, végre szuper, hogy jó hírek.

A kismamikat is olyan jó olvasni :)

Én ma túl voltam egy maratonin, 2. napi vv, elvileg UH lett volna, mert a klinikán még nem voltam Murbernél. Végül nem kellett, némi félreértéssel a doki, az asszisztens és köztem megkaptam még minden hiányzó vizsgálatra a beutalót. Hiv, hepa újra, hiába frissek. no meg rubeola... de ahogy számoltam van egy hónapja, hogy elkészüljön. (Ez 2 órámba tellett, mármint a másik vérvétel, úh úgy nézek ki mint egy szita :D) Ha ezt a központban valaki látná, hogy másfél éven belül 3 hiv szűrés...

Mindenkinek csupa jót!
buksi8
 
 


Buksi,

Szegény, akkor te se unatkoztál..... :s De túl vagy rajta :)
Akkor februárba kezdtek ti is?
saaba21
Budapest
 
 


Edina,
szuper, hogy Te már kezdhetsz, szorítok nagyon!

Saaba,
Ha nincs jel, az jó jel! :) Babásnak kell lenned, megmondta Murber doki is! ;) Drukkolok ám én is!

Bogyoka,
szerintem Te hamarabb kezdhetsz, mert nekem csak febr. 21-én lesz a hsk és márc. 5-én a 17. napom, úgyhogy ez a legkorábbi lehetőség. Klassz lett volna együtt, de majd sietek, hogy utolérjelek! :)

Buksi,
ha frissek az eredmények miért kellett megint? Anyám, itt mindenkitől liter számra veszik a vért! :) De ügyes voltál, hogy mindent elintéztél.

Szép estét mindenkinek!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Sziasztok,
Edina,
neked akkor már nincs sok hátra, drukkolok, hogy ne péntek legyen amikor megjön, szugeráljuk picit, hátha segít :) én bízom benne, hogy ok lesz minden!

Köszönöm a drukkolást Lányok, igyekszem még kitartani hétfőig, akkor legalább már mondanak újból valamit a Manókról! :D

Kitartást Mindenkinek!
84agi
 
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy jók lettek a rubeola eredmények. Ennyi várakozás után most már ideje volt, hogy legalább jó hírek érkezzenek.

Ági, remélem hamarosan felkelhetsz már sétálgatni. Megértem, hogy nehezen viseled. Szorítok, hogy hétfőn csupa jó híreket kapjál.

Saaba, remélem nem jön meg. : :D

Én ma voltam a prof-nál. Azt mondta, hogy bár a ciszta kisebb lett, de még mindig nem jó. Abban maradtunk, hogy a következő ciklus 2. vagy 3. napján kell visszamennem. Ha addigra kisebb lesz, vagy eltűnik, akkor kezdhetünk, ha nem akkor valószínűleg újabb laparoszkópia.
Mos túrom a netet, hogy milyen természetes gyógymód létezik cisztára, de mindegyik azt írja, hogy 3 hónap, mire valami eredményt el lehet érni.
Na nem baj, azért nem adom fel.

Szép estét nektek!
petra12
 
 


Petra,
Drukkolok, hogy az a fránya ciszta elmúljon! De ha már kisebb lett és bizakodik a prof is akkor lehet tényleg elmúlik!
:)
Sok sikert!
Ez nem olyan kipukkadós ciszta? A sok mozgás, torna nem segíthet rajta?
84agi
 
 


Ági,köszönöm a dukkot. Nem nyilatkozott a prof. a ciszta fajtájáról,de mivel már több ,mint 2 hónapja meg van,egyelőre nem tűnik kipukkadós fajtának.
petra12
 
 


Petra, akkor megy a vudu! (Nekem egyszer erős sportolás segített, egyrészt mert tényleg pukkanhat másrészt az csökkenti az ösztrogént és ha esetleg olyan a ciszta, ami arra érzékeny...)

Ruzsoma, mert kaáliban rubeolát nem néznek és ha úgyis egy vérvétel... Ennél csak az jobb, hogy nyáron itt a sote 1-en volt egy 5 órás műtétem, amihez kellett tüdőrtg. is, de persze másolat nincs belőle. Azt házon belül nem adják át, úh most csináltathatok újra rtg-t. No mindegy, biztos ez az ára...

Saaba, nem, kb márciusi kezdés és valszeg hosszú protokoll. Még a férjemnek kellenek az andrológiák, meg ha a rubeola is ilyen sokáig tart...
buksi8
 
 


Petra, kitartás!
Várakozhatunk együtt! :) Aztán következő ciklusban hajrá!
Remélem találsz valami csoda teát vagy bogyót, ami segíteni fog!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Buksi, Ruzsoma: köszönöm a drukkokat.
Már találtam egy-két dolgot a neten, kipróbálom, hátha bejön.

Mindenkinek kitartást kívánok!
petra12
 
 


Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek egy nagyon kedves bnőm részére... endometriozisa van.. most műtőtték, de a műtété csak diagnosztikus lett, mert segénynek mindene össze van nőve... és az nagy műtét lenne... nem akarják megműteni, mert babát szeretnének... azt mondták, h kap vmi hormokezelést, amivel menopausát idéznek elő, h elsorvadjon ez a szövet... utána kapnak pár hónapot, h teherbeessen.. ha nem sikerül, akkor művi egtermékenyítés..
kérdésem kenne, h vki használt vmilyen alternativ gyógymodot, ami segített? Mert nagyon nagy fájdalmai vannak :-(
köszönöm előre is
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka, megy privát
buksi8
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom haladnak az események.

Petra:
remélem, tényleg megoldódik magától a ciszta dolog és nem lesz szükség műtétre. :(

Egyébként annyira megdöbbent, hogy néhány orvosnak mennyire fogalma sincs a női bajokról, amik hátráltathatják a teherbeesést.

Barátnőmék is próbálkoztak, de nem jött a baba. Elment orvoshoz, és az alapján mondták neki, hogy minden rendben, hogy csak a ciklus elején néztek hormont, tehát az, hogy később mennyi lett a progeszteronja, igazolta-e a peteérést az senkit nem érdekelt.
Arról nem is beszélve, hogy szintén nem mondták, hogy talán első körben a párját kellene megnézni és utána nála továbbkutakodni. Ez annyira siralmas. :(

Mmzsóról, Zoráról semmi hír? Jó lenne tudni mi van velük!
Régiről is rég hallottam. :)

Nekem megjött ma az integrált teszt eredménye.
Szerencsére alacsony kockázatba esem (down kór esély: 1:6.300, edwards szindróma kevesebb, mint 1:50.000)
Volt még mindenféle adat tarkóredő, afp stb, az adatok alapján nem javasolják az amniot.
Tegnap a hagyományos afp-m is meglett, az is tartományon belüli, úgy hogy ha nem is teljesen, de kicsit megnyugodott a lelkem.
Ugye ezek nem adnak 100%-os eredményt, de ahhoz képest, hogy a 25 év alattiaknak a down kór esély 1:1.500-hoz ezt sikerült megjavítanom.

De, ahogy Ruzsoma írta, teljesen megnyugodni sose fog az ember, ha megszületik a baba, akkor még kevésbé.

Bogyoka:
Köszi, már beleéltem magam a fiúba, úgy hogy jó lenne, ha mutatna valamit a lába között. :)
A szívultrahangról: szerintem a korom, meg a lombik miatt javasolta az orvos, de ez csak tipp.
Azt mondják, hogy a csecsemőhalandóság két legfőbb oka közül az egyik a fejlődési rendellenesség, melyek közül a legjelentősebb a szív és erek elváltozása.
Valami nagy szaktekintély csinálja a vizsgálatot, úgy hogy remélem, ott is minden rendben lesz. Jövő héten a sote-n genetikai uh, úgy hogy már agyonvizsgálják szegény gyereket. :)

Tényleg jövő hét kedden jön valaki a sote-ra?
Mindenképpen felmegyek az arora, mert el kell kérnem a hepa, aids eredményemet, meg viszek egy kis ajándékot a szülésznőknek.

Kitartás és drukk Mindenkinek, az év eleji negatív hullámnak muszáj pozitív irányba változnia!
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Köszi Buksi
bogyoka999
Budapest
 
 


Salsera!!

Nagyon örülők, h jók lettek az eredmények!! :)
Ha lesz időd töltesz fel képet róla!! Mekkora a pocakód??
Kicsit irigyellek!!

Jövőhéten megyek vissza az ambulanciára.. a héten nem jött össze..
Várom a mensimet!! :) Örülnék neki, ha jelentkezne! :)

Bogyoka!

Endo műtét után Ági kapot Gnrh injeciókat, amiről beszélsz 6 havit.. DE most ő Pocakós és sikerült neki!! :)
Én nem kaptam hála, de nálam is volt összenövés.. Szerintem, ha nem bántották a szerveit és átjárható, ne fogadja el a Gnrh-t! :(
Ráadásul, ha jók a hormonja, akkor meg főleg, ne kérje..


Diétázzon, sportoljon.. hajrá lombik!!

Buksi!

Neked is endod volt??
regi1978
Halásztelek
 
 


Bogyóka,
írtam privit, leírtam a véleményemet, nem csak a saját tapasztalat alapján. :) ha tudok segíteni valami kérdésben írj!
Amíg van endo biztos nem érdemes véleményem szerint lombikra menni, az endos sejtek akadályozzák a teherbe esést elég rendesen.
Salsera,
örülök az eredményeidnek! :D hajrá
84agi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem. Úgy jó az élet ha zajlik! :)
Hát nálunk zajlik. :) Valószínű ritkán tudok majd jönni, de drukkolok Mindenkinek!

Hát nem biztos, hogy fel tudom venni a fonalat. Bocsi, ha Valakit kifelejtek! Nem direkt!

Bogyoka,
szuper hogy meglett az eredmény végre!

Kamilla,
ha a Down kockázat nem magas, akkor én a helyedben nem csináltatnék amniót.

Salsera,
szuperek lettek az eredményeid! Gratulálok!!! :) Nem is tudtam, hogy ilyen fiatal vagy. :) Jó neked! Jó lenne újra ilyen fiatalnak lenni...

Ági,
örülök, hogy jól vannak a babák! Pihenj ha ez az ára! :)

Petra,
a mozgás tényleg jót tesz a cisztáknak, mert kidurranhatnak!

Edina,
drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeid, és kezdhesd végre!

Maci,
örülök hogy jól vagytok!

Rólunk annyit, hogy betöltöttük a 18. hetet.
Megvolt a genetikai uh, és mindent rendben találtak! Alaposan átnézték a babát, mindene megvan még az új-perceket is megszámolták. :) Már a mozgását is érzem néha. :)
Én is megyek szívultrahangra a 20. hét után, nemárt megnézni, de mondta a genetikai uh-t végző doki, hogy nem lát eltérést. :)
Megerősítették, hogy kislány lesz a mi kis drágánk. :) Nagyon örültünk, mert kislányt szerettünk volna!

Vigyázzatok magatokra!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Köszi Regi, Ági! :)

Tényleg, már kérted, hogy tegyek fel képet, de elromlott a scannerünk itthon, férjemnek meg elfelejtettem odaadni. De holnap megkérem rá.

A hasam pl Ördög Nóráéhoz képest jóval nagyobb, de én mindig hasrahízós voltam. Majd megpróbálok csinálni képet.

Régi, nem kedden mész véletlenül az ambulanciára?
Most már fizikailag azért jobban vagy, ugye?
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos:
Fiatal? Szerintem idősebb vagyok, mint Te, a 25 évet azért írtam, mert a statisztikai adat őket adja meg, mint legalacsonyabb down kockázat. :(

A genetikai uh-t a sote-n csinálták?

Én 20-án megyek a szívultrahangra, Te is a magzat diagnosztikába jössz?
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok

Kocos Salsera hogy elszaladt az idő már lassan félidős kismamák vagytok, hát nehéz lesz benneteket utolérni most már. Vigyázzatok magatokra és a picurokra is.
Salsera kíváncsian várom a baba nemét ha megtudjátok jelentkezz.
Kocos neked gratula a kislányhoz én mind a kettőnél kislányt vártam és fiúk lettek .
De majd most :lol:

Ági lassan letelik a fekvés ideje neked ,gondolom már alig várod a hétfőt. Biztosan mindent rendben találnak majd és akkor egy kicsit kimozdulhatsz már te is.
Én hétfőre várom hogy megjöjjön és kedden vagy szerdán nekem is mennem kell remélem most mindent rendben találnak majd és végre megtörik a negatív hullám.
Saaba drukkolok hogy vasárnap ne jöjjön meg neked és pozitívat tesztelj. hajrá két csíkos tesztek :lol:
edina71
Budapest
 
 


Edina,
nagyon szorítok, hogy holnap ne jöjjön meg majd csak hétfőn :) biztos akkor minden rendben lesz és kezdhetitek Ti is :D, majd számolj be mindenről, olvaslak Titeket!
Igen lassan itt a hétfőn, izgulok is , várom is hogy mit mondd az orvos. Remélem minden rendben lesz és majd tényleg kimozdulhatok picit. Egy pöttyet már látszik a hasam, nem tudom ez a ikrek miatt lehet, mert még nagyon korai lenne, bár a doki azt mondta ez attól is függ, hogy kinek hol tapadnak meg, mert akinek elől a méhnél, annak előbb látszik sokkal. :) én nem tudom a hollétüket.
Salsera,
kíváncsian várjuk a képeket, örülök, hogy jól vagy én minden rendben megy :) jó hogy jól látszik már a pocid :).
Kocos,
örülök, hogy jól haladtok és minden a legnagyobb rendben megy és zajlik a terhességgel kapcsolatban. Vigyázz magadra!
Regi,
remélem hamarosan te is kezdhetsz! Sorba fogtok babásodni :D
84agi
 
 


Köszi Ági :)
Kocos örülök, h jól vagytok, gratulálok a kislányhoz :) Valóban nagyon gyorsan repül az idő...
A többieknek is minden jót :) Mindenkinek drukkolok!
szép estét!
bogyoka999
Budapest
 
 


Köszönöm Mindenkinek! :)

Salsera, bocsi tényleg megtévesztett, hogy megemlítetted a 25 évet. Nem titkolom én 35 éves vagyok, de szerencsére minden rendben és nem kellett az amnió. :)

Én a MÁV-ban voltam genetikai uh-n, az orvosom mondta, hogy nagyon jó a doki és valóban, nagyon meg voltam vele elégedve! Az Istenhegyin is rendel.
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Regi, szeretném az mondani, hogy csak voltam endos, de sajnos vagyok. 10 éve, ebből IV. fokú már 7 éve, úh innen nincs vissza, csak sakkozás az idővel, meg a műtétekkel. (most kicsit magam alatt vagyok, mert a ciklusom most minden csak nem olyan, mint kéne. Próbálnám minél kevesebb hormonnal megúszni, de úgy látszik azért 1 db 1/4-ed p.fészek nem bír már annyi hormont termelni mint kéne, de Murbert dícséritek nagyon úh hátha csodát tesz, innen dicsőség győzni :))

Ági, én is azt mondtam Bogyókának amit te, hogy nekem is mindig azt mondták és saját meg a sorstársak tapasztalatai is azt mutatják, hogy előbb egy komoly műtét és csak utána van értelme lombikkal próbálkozni. Mindjárt itt a hétfő és remélhetőleg jön egy kis könnyítés!

Edina neked is drukk a hétfőhöz ;-)
buksi8
 
 


Sziasztok lányok

Úgy néz ki menni fog a hétfő vagy a keddi vérvétel mert eddig nem jelentkezett ha meg mégis beállít és ma jönne meg este az akkor sem az első napnak számítana már. Szóval most már bármikor kezdhetek remélem sikerrel.

Mzsórol tud valaki valamit ? Regi veled mi újság meddig kell most pihenned ? Zora vajon túl van már a nehezén ? Remélem igen .
Saaba neked még drukkolunk hátha te elszel az első aki megtöri az idei év rossz kezdetét.
Többiek hogy álltok?
edina71
Budapest
 
 


Edina,
:D ez nagyon jó hír! de jó, jöjjenek a további sikerek is! :) Majd oszd meg velünk a további híreket magadról!
84agi
 
 


Szép jó reggelt :-)
szuper hír Edina !!!! Nagyon örülök :-) :-) A vérvétellel is minden rendben lesz ne aggógj!
Zoráról semmi hír :-( remélem én ish lassan lesz ereje visszanézni :-)
Velem semmi készülök a hsgre, most ár kezdek betojni :-)
szép napot.
bogyoka999
Budapest
 
 


Sziasztok!

Edina,
szuper! Hajrá, mindjárt kezdhettek! :)

Ági,
már csak kettőt kell aludni! :) Várjuk mi is a hírek a babáidról.

Bogyoka,
lassan eljön az idő! :) Minden rendben lesz, ez már az utolsó teljesítendők egyike!

Saaba,
jelentkezz ha van valami vagyis éppen hogy nincs! :)

Kismamik,
vigyázzatok magatokra és a babókra!

Szép hétvégét mindenkinek!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Sziasztok!!

Ági!!

Hétfőn rajtad a világ szeme!! :))

Edina!!

Remélem, h te tudsz már kezdeni!! Jó lenne!!

Buksi!!

Tisztelek a kitartásodért! Amin te keresztül mentél, le a kalappal.
:roll:
Én lehet, h rég feladtam volna már.. Nagyon erős csaj vagy és kitartó.. Nagyon szorítok neked!!
azon gondolkodtam, h a baba elhalásnak köze van esetleg az endonak.. mivel neked is elhalt egy baba!? Ez egy mocsok láda!! Undorító betegség!!

Tényleg remélem, h a babáskodás jó hatással van rá!! Ajánlom neki!! Egy baba szeretnék.. adja meg nekünk a jó Isten, h anyák legyünk!! Utána visszajöhet tőlem és ki is kapolhatnak, ha kell.. csak egyet legyen!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok jó reggelt lányok

Bogyóka együtt érzek veled a hsg vizsgálat miatt de akkor leírom az én történetemet róla.
Reggel izgalommal telve keltem az előző napokban a neten csak arról olvastam ez mennyire fáj ki hogy görcsölt és elájult stb. Hát kb én is erre számítottam. Ráadásul a párom nem tudott velem eljönni így egy kolléganőm kísért el. Az irodában hamar felvették az adatokat és utána a várakozás a vizsgálatig nagyon hosszúnak tűnt, aznap ketten voltunk ezen a vizsgálaton . A másik lánynak ez már a második volt és ő is azt mondta nagyon kellemetlen. /Ő azóta terhes múltkor találkoztam vele spontán baba lett egy leállított sikertelen lombik ciklus után 2 hónapra/ Ő ment be először és elég hamar végzett amikor kijött kérdeztem milyen volt azt mondta nem fájt most neki. Amíg vártam kb 2 percenként mentem a mosdóba gondolom az idegesség miatt. Mielőtt bementem egy cataflámot magamba nyomtam állítólag az nem baj de gondoltam segít valamit. Amikor behívtak és előkészítettek már az asztalon feküdtem a doki telefonált éppen úgy éreztem megint mosdóba kell mennem. Félve szóltam a nővérnek aki azt mondta már nem kelhetek fel, de a másik aranyos volt és azt mondta biztos az idegesség miatt nyugodtan mennyek van bent mosdó . Amikor visszafektettek a doki már jött is. Hát nem volt kellemes a katéter feltétele de nekem nem fájt. Amikor a kontraszt anyagot nyomták az inkább feszítő érzés volt mint fájdalom. De szerencsére átjárható volt mind a kettő petevezetékem és talán ezért nem éreztem közben fájdalmat. Amikor végeztünk átkísértek minket a főépületbe és megint várni kellett egy csomót kb 1 órát na az nagyon hosszúnak tűnt. Amikor megjelent a nővér és közölte velem minden rendben nincs elzáródás nagyon boldog voltam. Fel kellett vinni a leletet Andiéknak és mehettem haza. Egy kicsit sétáltunk de kb egy óra múlva előjöttek a görcsök és el is öntött a vér. Akkor egy kicsit megijedtem de azt mondták ez normális. Aznap egész nap pihentem és másnapra a vérzés is elállt. Szóval most már azt mondom túl lehet élni de pihenni kell utána szigorúan. Mikor mész pontosan ??????
edina71
Budapest
 
 


Hűű Edina :) szerdán megyek :) férjem jön velem, és igen tudom, h utána pihenni kell, majd csak csütörtök délután megyek dolgozni :)
Én is gondoltam rá, h veszekbe vmi bogyót :D
Nekem mondjuk elég nagy a fájdalom küszöböm, remélem ennek hasznát veszem most :)
Hajrá csajok!! :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka, nekem sem volt fájdalmas inkább kellemetlen. Én nem véreztem utána számottevően. Másnap már mentem dolgozni. Dolgit 800-t vettem be. Fél 10 körül volt és délben már itthon alukáltam. Átjárható volt minden és annyi mondott még a dokim, hogy kártyaszív alakú a méhem. Hát hogy ez mit jelent nem tudom.
Edina, ügyesek lesztek. Nyugika.

Szorítok mindenkinek!
kamilla04
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?