Új privát üzeneted érkezett!

Ági,

Persze ez egyértelmű :) De most ez olyan hogyha gyógynövényes teát iszok akkor arról is kérdezzem meg az orvost...érted....tehát ez természetes gyógymód szerintem....naponta egyszer kented?légyszi küldd el privibe az elérhetőséget :) ez az adag 9 ezerért mennyi ideig elég?Nekem is a lapar alatt távolítottak el egy kisebb endometriosist.....a doki aki műtét (Szabolcs Máté) mondta hogy leégették de ennek az a hátránya hogy kiujúlhat azaz rosszabodhat elmúlni ne hinném hogy elmúlna.....
saaba21
Budapest
 
 


Regi,

szex, fürdőzés 6 hét a protokoll. (és tényleg érdemes betartani) Babaprojekt 2-3 hónap. Bár állítólag ha a 6 hét problémamentes volt, akkor rá lehet próbálni előbb is.
buksi8
 
 


Csajok lenne egy kérdésem, főleg azokhoz, akinek volt már lombikjuk a klinikán..
Vki egyszer említette, h próbáljál programozni a lombikokat, h ne hétvégére essen a leszívás meg a beültetés, erről tudtok vmit???
mert most kértem időpontot, és az asszisztensnő mondta, h jó lenne a 17-20. nap között mennék vissza... na most attól függ, h mikor jön meg, de 16 v 17. on fogunk menni, ha minden ok és kezdhetünk, akkor már aznap elkezjük?? (ez egy keddi nap) mert én úgy számoltam, h a március 15-i hét esélyes.. de most elbizonytalanodtam, lehet előtte hét lesz.... és előtte héten péteken délután 3 kor lesz abnőm esküvője és én leszek a tanu.. amit semmi pénzért nem hagynék ki... nyugtassatok meg, ha aznap van a műtét, v a beültetés arra napra esik, betudok menni a hivatlba és alá tudom írni a papírt, szeritnem ez max fél órás dolog, valószínű megértik, h a buliba máskor megyünk el..
bogyoka999
Budapest
 
 

 
 

Edina,

Inszem után mennyi időre kaptatok lombikra időpontot?
saaba21
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Saaba: miért gondolod, hogy tuti nem sikerült a terminált együttlét?
Én szorítok, hogy összejöjjön.

Bogyóka: ez a rubeola lelet... Nem értem, hogy történhet. Még most sincs meg az eredmény?
Nekem holnap lesz az ultrahang délben. Aztán valamikor be kell jutnom a prof-hoz, hogy az ultrahang lelet függvényében megmondja, hogyan tovább.

Ruzsoma: miben különbözik a HSG és a HSK és neked miért kell HSK?

Szép napot mindenkinek!
petra12
 
 


Bogyoka,
én is úgy tudom próbálják úgy csinálni, hogy ne hétvégére essen. Nekem hétfőn volt a 14. napomon a leszívás és a beültetés pedig a 17. napom. Sajnos a többit nem tudom, hogy megy.... de szerintem ha aznap lesz a leszívásod jobb ha pihensz, mert én aznap elég gyenge voltam. De kérdezd meg az asszisztenseket is , nagyon szívesen segítenek bármiben! Ne aggódj! :) biztos meg tudjátok oldani!
84agi
 
 


Petra,
nem vagyok nagy szakértő, csak amit olvastam illetve amit Murber doktor mondott annyit tudok.
Szóval a HSK (hysteroscopia) méhtükrözéses petevezető átjárhatósági vizsgálat, a HSG – (hystero-salpingográfia) pedig röntgen kontrasztanyagos petevezető átjárhatósági vizsgálat.
Azt mondta Murber doktor, hogy a méhüregemet kell még gyorsba megvizsgálni és a hsg egy elég régi módszer + ugye a röntgen sugár sem olyan hasznos, Ő jobban szereti a másikat és le is beszélték a dokimmal egymás között, így én már kész tények elé lettem állítva. :)

Ági,
köszönöm a drukkolást, jól jön. :) Te pedig vigyázz magatokra nagyon!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Én úgy tudom, h a hsg egyszerübb és ha nincs ok rá azt csinálják, kisebb kockázat... a méhtükrőzés meg altatással jár..
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka,
én nem tudom. Nekem ezt mondták. Ok nálam nagyon nincsen, mi nem miattam lombikozunk, velem minden rendben. Remélem! :)

A leszíváshoz úgyis kell altatás, szóval legalább akkor majd már tudom, hogy mire számítsak. (Eddig úgy sem volt semmi műtétem, de még kórházban sem voltam soha. Most úgy látszik bepótolom. )
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Ismét frászt kaptam, hogy nekem miért kell már megint más, mint a szokásos és ezt találtam:

A HSG a petevezető átjárhatóságát , míg a HSK a méhűrt vizsgálja. Ha valakinek inszem van, akkor fontos az átjárhatóság, de ha lombik van, akkor fölösleges, mert közvetlenül a petefészekből veszik le a tüszőket. És törvény írja elő, hogy a lombikhoz kell a méhről információ.
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Sziasztok

Bogyoka
Nekem azért kellene hétköznap megjönnie és ha lehet ne pénteken mert most nálam rövid protokoll lesz és akkor a mensi 2-3. napján kell vérvételre és uh menni. Gondolom szombaton nem nagyon vannak bent a klinikán meg a laborba sem. Nálam néznek vért is mert 40 felett vagyok már és azt mindenképpen le kell venniük , hogy el tudják dönteni a hormon eredmények alapján kezdhetünk-e. Lásd január, kimerülő petefészek. Nem lett volna peteérés ebben a ciklusban így nem is kezdtünk.

Saaba nekem október végén volt az utolsó inszemem és amikor megjött felhívtam a klinikát és akkor mondták, hogy a 20 napon jelentkezzek máris kezdjük a lombikot. Nem kellett várni mert az inszem nem annyira megterhelő a szervezetnek és nem kell várni a tisztulásra mint a lombik sikertelen stimunál.
Nekem annak idején azt mondta a prof, hogy 2 inszem és utána lombik. A második sikertelen inszem után Murber lombikozni akart de a prof visszadobott minket egy harmadikra is. Ezt akkor nem értettük se én se a doki de megcsináltuk a harmadikat is. Azóta annyi változás történt, hogy Murber dönthet a betegei felől szeptember óta és nem kell kikérnie a prof hozzájárulását a kezelések döntésénél.
Szóval ha rajta múlik nem lesz több mint 2 inszemed szerintem és utána lombikoztok ti is.
edina71
Budapest
 
 


Én úgy tudom, h a hsg ad infót a méhről is, de a tükrőzés jobbat.. viszont a lombikhoz azért kell is kell a petevezetők átjárhatósága, mert ha tudják, h el van záródva, akkor a záródás mellett folyadék gyűlem lehet és az okozhat sikertelneséget...
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka,
biztosan így van. Úgy tűnik, hogy a hsg kontra hsk témát kimerítettük! :)
Én bízom Murber illetve Szarka doktorban is, ha ez kell, hát ez!

Igazából nekem mindegy, bármit kibírok, csak a vége sikeres beültetés és baba legyen! :)
De azt hiszem, hogy vagyunk ezzel még így egy páran!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Szia Ruzsoma.

Remélem a hsk vizsgálaton mindent rendben találnak nálad és nemsokára te is pocaklakóval távozol a klinikáról ahogy itt mindannyian :lol:
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Jöttem pozitív erőt hozni. :)

Ruzsoma:
nekem LSK-val egybekötött HSK-m volt. Nagy valószínűség szerint későn csinálták a HSG-t és már túl zárt volt a méhszáj, nem tudták felvezetni a kontraszt anyagot, mert a műtét alatt kiderült, hogy teljesen átjárható vagyok.
Nagyon paráztam tőle - úgy voltam, hogy basszus egészséges vagyok, mégis megműtenek - de gyorsan túl voltam rajta, már a helye is alig látszik. Illetve most kezd látszódni, ahol a köldökömnél bevezették a katétert, mert kezd domborodni a hasam.

Saaba:
Kicsit olyan vagy, mint anyám kolléganője, mintha csak a lombikban bízna és annyira akarja hajtani. Szerintem bízzál az inszemben is, sokkal olcsóbb és kisebb beavatkozás! Valakinek az 5. sikerül, úgy hogy nem szabad feladni, még fiatal vagy és hát, ha a Murber azt mondta, hogy teherbe ejt, akkor az úgy is lesz! :wink: :)

Bogyoka:
Ha nagyon nem akar összejönni a rubeolád, akkor most néztem, hogy ahol az integrált tesztet csináltattam ott 4 ezerért csinálják meg, valószínűleg nem szórnák el az eredményt. Mit lehet ezen ennyit bénázni? :(

Regi:
remélem, sikerült már egy picit feldolgozni a történteket, bár gondolom ezt sosem felejti el az ember. De Te erősnek látszol, és ha spontán sikerült, akkor lombikkal is menni fog! Az orvos nem mondta, hogy meddig kell pihentetni a dolgot?

Ági:
Nagyon rossz lehet ez az állandó fekvés, de hát a sikerért mindent! :wink:
Egyik ikres lány, akivel együtt voltunk kicsit kiakadt, mert a sote-n a 32. héten befektetik az ikreseket és a 36. héten megcsászározzák. Szóval nem egy könnyű menet, de gondolom a babák kárpótolnak mindenért! :)

Petra, Edina:
Remélem, most már Ti is el tudjátok kezdeni és minden rendben lesz.

Néhány szó rólam:
Ma voltam uh-n, gyermekem 11 cm, korának megfelelő. Reménykedtem is, hogy szépen növöget, mert az én hasam már túllépte a nem igazán lapos melleimet, szóval már letagadni sem tudnám.
Holnap vérvétel, meg afp, védőnő látogatás, jövő héten az integrált 2. része, két hét múlva genetikai uh, szóval nem unatkozom. Pénteken kezdjük a 17. hetet.

Javasolt az orvos egy vizsgálatot, mely anyai vérből kiszűri a down kórt, tehát nem kell kockáztatni a gyerek életét. Potom 300 ezer Ft, úgy hogy ezt nem valószínű, hogy igénybe vesszük.

Most már eljutottam az "élvezem a terhességet" időszakba, bár a fejem még mindig gyakran fájdogál. szüleim vettek vérnyomásmérőt, úgy hogy rendszeresen méricskélem, de szerencsére normális, úgy hogy valószínűleg terhesség fejfájásom van, ami remélhetőleg a szüléssel elmúlik.

Mindenkinek szép estét!
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Edina,
köszönöm, jólesnek a biztató szavak. Tanítónőként nap mint nap kicsi gyerekekkel vagyok, el sem tudom mondani mennyire szeretnék már a sajátommal lenni. De nekünk ezt az utat még előtte végig kell járnunk.

Salsera,
Érezzük ám a pozitív erőt! ;) Miféle köldökön bevezetett katéter??? Te jó ég! :?
Ha ezt túlélem (mármint a műtét előtti aggodalmakat), akkor már csak egy kicsi van hátra és lassan utol is érünk a pocaknövesztésben! :)
Örülök, hogy a babócáddal minden rendben, pihenj sokat! Egyébként azt tudni már, hogy fiú vagy lány?
Gyere máskor is, kell itt nekünk az erő! :)
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Salsera, nagyon örülök,h jól vagytok :-) és már 17. hét.. rohan az idő :-) nem emlékszem, h tudjátok-e a nemét ? Nevek megvannak??
Én is néztem a maszek rubeolát... tényleg már megcsináltathattam volna, sőt decemberben beadathattam volna a oltást újra... na mindegy.. már nem foglalkizom vele.., hétfőn hívom őket aztán ha kell oltás beadatom, az egyik szülésznő mondta, h vki volt így mostanában a klinikán és csak 2hónapot kellett várnia.. amennyit eddig vártam ez már semmiség.,, :-) :-)
Ki vel mi a helyzet???
Legyen szép a napotok?
bogyoka999
Budapest
 
 


Ruzsoma,

ne izgulj, a köldökön bevezetett katéter csak a LSK miatt kellett oda.
Egy sima HSK altatással mindennel 30 perc. Bekukucskálnak a méhszájon és ha mindent jól látnak nem is mennek beljebb.
(kaáli protokoll szerint ez kellett minden lombikosnak, ki lehetett váltani egy kb 70 e forintos vizsgálattal, aminél rendelői körülmények között feltettek katétert és egy ballont a méhbe, teletöltik és látszik a méh formája..., de egy HSK könnyebb menet)
buksi8
 
 


Sziasztok csajok! :)

Petra,
Azért nem nagyon bízok a terminált otthoni dologban, mert volt már 2 inszemem+3,5 éve hogy próbálkozunk....ezért már nem bízok ebben a dologban :s De köszi a pozitivitást :)

Ruzsoma drága,
Két kis vágáom volt nekem is egy a köldökbe+a szemérem ajak felett vagy hogy mondjam... :) de éppenhogy látszik :) a köldököm már a másik meg hát picikét....olyan hamar elalszol hogy észre se veszed....Engem bevittek, elötte azt mondták hogy reggel 10-kor lesz a műtét.....hát mindenkit elvittek a szobából...csak én maradtam ahogy kiadták hogy mikor vegyem be a sanaxot én be is vettem...negyed 10-kor :) és 13:00-kor hívtak hogy műtét kedves...már rég kiment belőlem a hatása....próbált poénkodni a műtős bácsi, de már nem nagyon vettem a poénokat :) Szóval felfeküdtem beadták vénásan az altatót....annyit kérdeztek hogy hol dolgozom....Erre én Fundamenta...tudják alap amelyre építhet :))) Egy jót röhögtek és ennyi.....már az ágyban ébredtem....Csak pozitívan csalodtam ebben az egész dologban, nekem is ez volt az első kórházas kalandom elötte soha nem voltam kórházba.... :) Mindenki cukorfalat volt....téged ki műt?

Edina,
Köszönöm szépen , kielégítő volt a válasz :)))


Salsera,
Ari vagy :) Lehet ha nem görcsölnék ennyire rá akkor már rég összejött volna...Meglátjuk mostmár hagyom hadd follyón a minden a saját medrében.. :) Milyen kis cuki lehetett az UH-n a babyd :) Tényleg kisfiú vagy kislány lesz?Mondjuk szerintem úgí vagyunk vele hogy mindegy hogy mi csak egészséges legyen....Hát ez a vizsgálat nagyon drága....basszus azért nem semmi......Köszi a biztatást :) Úgy legyen :)

Bogyóka...,
mostmár legyen meg az a fránya lelet....le a kalappal hogy ilyen türelmes vagy.....
saaba21
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.
Nem tudom ki kérdezte, de endo miatt voltam a Szendei dokinál. Igaz hogy benne voltam már 1x ebbe a procedurába de újra úgy izgulok mintha még csak most történne velem először. izgatottan várom ,hogy mi lesz. Sok kérdés van bennem. Megmondom őszintén hogy nem igazán szeretnék terminált együttléteket, mert volt már jópárba részem és egy idő után, igencsak "kapcsolatgyilkos" tud lenni. Jó lenne ha belevágnánk az inszembe. NA de majd a doki mondja mi lesz. Pláne az miatt is necces hogy ugye 2011 októberébe spontán terhes lettem... Itt lehetne már az a február 12 hogy ott lehessek a klinikán. :) Szép napot!
csipcsab
 
 


Salsera,
köszönöm, igen elég rossz a fekvés főleg, hogy folyamatos, de mindent a Manókért meg fogja érni! :) tudom.
A Down-kór szűrés bent van az integrált tesztben én úgy tudom, akkor miért ajánlottak még egy szűrést neked? Én is be vagyok már jelentkezve rá és nekem a dokim azt mondta, hogy vérből nézik és uh-on, nincs már ez a has szúrkálás, ez sokkal biztonságosabb dolog és kimutatható így is.
Örülök, hogy jól vagy! Képzeld nekem még mindig nincs hányinger, hasonló tünetek. Ma kezdtük a 10. hetet, lehet, hogy már nem is lesz ilyen? Vagy van még akinek ilyenkor kezdődik esetleg valami? Fáradt viszont nagyon fáradt vagyok, megjött a véreredményem és van egy kis vérszegényszégem is, azt mondta a védőnő (ma volt először) biztos szívják a Manók :). Szóval bízom, hogy minden rendben van velük. Igyekszem majd vasas dolgokat enni, utána olvastam már.
Bogyoka,
hihetetlen már ez a macera a rubeola eredményeddel! Másodszorra sem jön meg.... ilyet még nem is hallottam. Kitartás, remélem minél előbb rendeződnek a dolgok!
Sok sikert Mindenkinek!
84agi
 
 


Sziasztok,

Bocsi, mostanában nincs időm olvasgatni sajnos.. :-(
Rólunk is csak egy pár szóra van időm:
tegnap 12:35-kor megkaptam a "gyerekeket" :-))))))
A férjem azóta többes számot használ velem szemben :-)))))
Most nagyon feldobott és boldog vagyok! Nagyon reménykedünk!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Dekatka,

Megy a pozitív energia és a drukkkk!!!! :)))
saaba21
Budapest
 
 


Salsera!!

De jó, h jelentkeztél!! Ha lesz időd, majd felrakhatsz képet a manóról!! :)

Dekatra!!

Ügyes légy!!Drukkolunk nektek!! :))

Ági!!

Szerintem sem lesz már émelygés és rosszullét.. Sokat segített neked, h végig feküdtél..

Csipcsab!!

Szendei volt az endo specialista.. sokat olvastam róla.. Most Bokor az a SOTE1-en.. Kíváncsi vagyok, h nektek mit fognak mondani a SOTE-n Miyen vizsgálatokat fognak kérni? Hormon az tuti és férjedtől 2 sperma..

Petra!!

Remélem, h túl vagy már az UH-n és szerencsés kezekkel rendelkező dokit fogtál ki! :) Várunk a hírekkel..

Bogyoka!!

Necces ez az esküvői téma..Remélem, h ügyes leszel és sikerül megoldani!!

Irigyellek a kitartásodért, én már rég szétrobbantottam volna a bandát a vérvizsgálat miatt..

Jók legyetek!!

Én lelkileg nem vagyok jól.. Talán most jön ki rajtam, amin átmentem.. Majdnem minden nap elkap a sírógörcs..

Amikor nekem sikerült a spontán csoda baba, akkor volt még egy lányka, aki szint úgy a gona mellett terhes lett elzárt petevezetékkel :) Ők jól vannak!

Kiváltotta a stimu gyógyszereit, szegény. Most szeretné eladni őket, ha valakit érdekel nálam jelentkeztetek! Menopurt kapott két teljes doboz 20 db!!

akinek kell szóljon és írjon!
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Dekatka: nagyon szorítok, hogy kapaszkodjanak a babák! :D

Regi,
remélem hamarosan jobban leszel lelkileg. Elhiszem, hogy nagyon megviselt a dolog, de akkor is érezni az írásaidból, hogy erős vagy és ezért nagyon csodállak.
Hogy lett terhes elzárt petevezetékkel az a lány?

Nálam semmi jó hír. Ott van még mindig az a valami. Az ultrahangos doktornő szerint ciszta. Megkérdeztem van-e bármi értelme próbálkozni a spontán terhességgel , de azt mondta, hogy nincs.
Jövő hét keddre kaptam időpontot a prof-hoz, aztán meglátjuk hogyan tovább.
Teljesen ki vagyok bukva, hogy esetleg megint műtétre küldenek. Nekem szinte mindig van cisztám. Azért azt mégsem lehet csinálni, hogy minden alkalommal megműtenek, aztán ugyanúgy nem kezdhetek, mert mire kezdenék, addigra újra lesz egy másik.
petra12
 
 


Sziasztok Lányok!

Buksi, Saaba,
nagyon köszönöm az élménybeszámolót! Nem magától a műtéttől félek én, inkább a körülmények és folytatás. Mindig azon agyalok, hogy mi lesz ha....
Ma este kell műtéti időpontot egyeztetnem Szarka doktorral, engem Ő fog műteni.
Egyébként Ő annyit mondott, hogy ne aggódjak semmi miatt, előtte nap menjek be, felveszik az adatokat (azt azért kibuliztam én is, hogy ne kelljen bent aludni), másnap reggel kell jelentkezni, megcsinálj a műtét és délután jöhetek is haza. A beavatkozás után egyből beszél Murberrel, hogy mizu. Szóval Ő is maximálisan segít mindenben és egy cukorfalat! :D (Saaba szavaival élve)
Azt még eláruljátok nekem, hogy hová kell menni műtét előtt? Ott egyből lent kell valahol bejelentkezni? (Vagy majd este úgyis megtudom a dokitól. :) )

Dekatka,
nagy-nagy drukk Nektek! Vigyázz rájuk!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Petra,
kitartás!! Biztosan kitalálnak majd valamit és megoldják ezt a ciszta ügyet! Próbálj pozitív maradni! Hidd el, sikerülni fog!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Ruzsoma,

Reggel mész be vagy a műtét elötti napon?Nekem lent az ambulancián kellett jelentkeznem majd délután fincsi beöntés és másnap műtét, de ha felveszik az adataidat és másnap reggel mész be (műtét napján) akkor bejelentkezésnél megmutatják az ágyikód ahol pihensz a műtét után.

Petra,
Ne csüggedj biztos van megoldás....nekem fogigátlót írt fel Murber a cisztára állítólag ez eltűnteti....Bár nem tudom hogy a te esetedben mi lesz a megoldás mert az tényleg nem járja hogy minden hónapban ez legyen....ez mitől lehet?

Én már vettem is progi krémet :) Már be is kentem magam....kiwi leszek hogy mennyire lesz jó ... :) De bízok benne hogy tutira segít :)
saaba21
Budapest
 
 


Petra!!

Fúújj undorító ciszták!! ááá már, amikor kiejtik rosszul vagyok tőle..Nagyon sajnálom..

Csoda babás lányka előtte lévő hónapban volt HSG-n !! :)) Mint én is.. Gyanítjuk, h segített a teherbeesésbe.. kitisztította a petevezetéket..
Nálunk se tudta megmondani a prof., h hogyan lettem terhes.. Talán segített a férjemnek a vitaminok, neked a HSG, barátcserje és persze nem a peteérésemre koncentráltam, hanem arra, h meg ne bukjak a vizsgán!! :))
regi1978
Halásztelek
 
 


Saaba, nem tudom mitől lehet. De nekem 22 éves korom óta szinte mindig van.
Az SZTK-s nőgyógyász mindig leszidott, ha nem szedtem fogamzásgátlót, merthogy az meggátolja a kialakulásukat, amúgy meg hajlam kérdése, el kell fogadni.
Megpróbálok majd beszélni a prof-al, hogy van-e valami gyógyszeres megoldás. Ezt a fogamzásgátlósat már én is hallottam még a rövid protokollra is. Hátha.

Regi, én nem mertem a lapar után sem megpróbálni a spontán babásodást, mert azt mondták az orvosok, hogy nagyon erős nyomásra is csak egészen minimálisan volt átjárható a petevezeték, tehát funkcionálisan károsodott.
Azt mondták, hogy így csak a méhen kívüli terhességnek van esélye, az meg nem mókás. Most én is utánanézek a természetes gyógymódoknak ciszta ügyben.

Ruzsoma, mikor lesz pontosan a beavatkozás? Szerintem lent az ambulancián kell először bejelentkezned és utána elirányítanak a másodikra és ott vesznek majd fel az osztályra. Legalábbis nekem nyáron a műtéténél így volt.
petra12
 
 


Lányok,

HSK nagy napja február 21., előtte nap be kell mennem (akkor ezek szerint a lenti ambulanciára), de este eljöhetek. Legalábbis most ezt ígérte Szarka doktor. :)
Már csak egy papírforma szerinti ciklust kell produkálnom, különben borul az egész. (Természetesen most ezen fogok aggódni. :) )

Szép estét Nektek!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Petra,
Remélem kitalál valami okosat a prof.!!!Legalább is ajánlatos!!! :) Minnél hamarabb babások legyünk :)

Ruzsoma,
Hát az hip hop itt lesz :) Nekem meg volt képzeld mikor csinálták a méhtükrözést....de senkit nem érdekelt....3. napon voltam....mindenkinek mondtam hogy ez nem baj?azt mondták hogy nem szóval ha meg is lesz és nem erősen akkor megcsinálják :)
saaba21
Budapest
 
 


Saaba,
jaj, örülök, hogy ezt leírtad, mert természetesen emiatt is aggódtam. :)
Na, és ez a hip-hop :D lehetne mondjuk már nyár eleje és növesztgethetnénk teljes nyugalomba a pocakunkat! Helyette vizsgálat, izgulás, eredmény, várakozás, vizsgálat, izgulás...

Addig is :) szép napokat mindenkinek!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Dekatka,
Sok sikert! Reméljük minden a legnagyobb rendben lesz és jó hírekkel tudsz majd szolgálni nekünk! Hajrá! :)
Regi,
Remélem idővel azért ki fogod tudni heverni, nem lehet könnyű gondolom, de éltessen az hogy terhes tudsz maradni és a következőnek mindenképp sikerülnie kell! Én nagyon drukkolok Neked, nemsokára letelik az idő és próbálkozhattok. :)
Lehet, hogy sokat segített a sok fekvés, de mára már úgy érzem begolyózom, iszonyat ez a sok fekvés, nem is az hogy nem tudom magamat lefoglalni, mert azért az még megy, csak ez a négy fal között ..... :roll:
Petra,
Fel a fejjel! Nem egy jó dolog ez a ciszta, de azt nem mondták esetleg, hogy felszívódhat még, vagy kipukkadhat? Ilyenre nincs esély? Ez így tényleg nem valami jó, ha mindig műtétet ajánlanak.
Majd írd meg mit mondott a Porf. kíváncsi vagyok.
Ruzsoma,
én mindig mindent úgy éltem túl tavaly óta, hogy mindig csak arra próbáltam koncentrálni, ami épp előttem volt, nem foglalkoztam vagyis próbáltam a következő lépéssel, így azért egy picit könnyebb volt, így haladtunk mindig egyel előrébb. :) Kívánom, hogy neked is minden rendben menjen, kitartást!
84agi
 
 


Regi,
Ne bánkódj nézz előre, tudom ezt könnyű mondani, de igaza van Áginak, mert neked sikerült teherbeesni....nekem/nekünk meg még nem....te már elöttünk jársz kedves :)
saaba21
Budapest
 
 


Ági,

kitartás! Biztos nehezen köt le bármi, de most legalább van időd olyan könyveket olvasni, amire esetleg máskor nem jut ;-)

Petra, remélem lesz valami jó megoldás erre... nincs sok ennél bosszantóbb

Ruzsoma, én is Ági módszerét követem, nem mindig megy, de általában segít ;-) gondolj úgy rá, hogy ez is csak egy olyan dolog amit ki kell pipálni, hogy utána anyuka lehess

Dekatkanak megy a drukk!

Lehet, picit az ördög ügyvédje leszek, de én részben mást tanácsolnék Reginek, aztán legalább úgyis azt csinál amit gondol :)) Igaz, hogy fel a fejjel és a jövőre kell gondolni. Ez mind így van, de azért nyugodtan sírj, gyászold meg, magad miatt és a leendő babáid miatt is. Nyugodtan szánj rá időt, a pároddal is jól szeresgesd meg magad. (én nagyon kemény csaj akartam lenni anno és így sokkal több időbe telt, bár ezt kívülről soha senki nem látta-mostani ésszel már másképp csinálnám)

Én meg az Lh teszttel küzdöttem tegnap. Lehet, hogy rövidült a ciklusom, de az első nap már pozitívnak láttam, sőt pecsételő vérzésem is volt, ami ráerősít, hgoy nem csak az LH ment fel, de talán peteérésem is volt már... Viszont a 3. vérvétel így csütörtökre esik, a 4. szombatra esne, akkor arra pénteken kell majd mennem? Egymás utáni napokon?
buksi8
 
 


Buksi,
Persze én is úgy értettem....csak próbáltam egy kicsit bíztatni.Ehhez idő kell, fel kell dolgozni.....De arra kell gondolni hogy vissza sajnos nem csinálhatja az ember ezért kell előre nézni és arra gondolni hogy igen a következő lehetőségnél minden rendben lesz és büszke kismami lehet Regiből :)))) ami hamarosan elérkezik :)
saaba21
Budapest
 
 


Buksi és Saaba!!

Nagyon cukik vagytok!! Hogy ennyit törödtök velem!! :)

Sajnos, más probléma is összejött most!! Ezért olyan sok most..
Meg, hogy kétszer kellett befeküdnöm a kés alá egy hét alatt...

De várom, h megjöjjön!! :) Kíváncsi leszek, h mikor lesz!!
Félek, h újra terhes leszek, újra aggódhatok 12 hétig.. de már alig várom, h újra kezdhessem!! :)
regi1978
Halásztelek
 
 


Regi,

Látod látod..... :) Ez a beszéd :) Én is biztos félnék....de minden okés lesz és rendben lesz minden!!!!!!!!! :P :D 8) :lol: :wink:
saaba21
Budapest
 
 


Jövőhét pénteken megyek vissza a szövettan eredményért..

Remélem, h márciusban közepén kezdhetek..mivel hosszú lesz, akkor áprilisi manókkal gazdagodva.. :) Tavasz a kedvenc hónapom!! Akkor születtem.. remélem, h szerencsét hoz! Bár a sikeres terhesség is csodának mondható volt.. az a csúnya endoval és kevés spermával..
regi1978
Halásztelek
 
 


Regi,

én is akkor szeretnék kezdeni és én is hosszú leszek ;-)

saaba :)
buksi8
 
 


Hajrá tavaszi babák! :)
Ági, Buksi,
próbálok én mindenfélét kitalálni a saját nyugtatásomra, csak elég nehezen megy! :) De köszönöm a tanácsokat, igyekszem megfogadni!

Buksi,
én mikor a vérvételen voltan azt mondta a hölgy, hogy egymás utáni napokon semmiképp nem veszik le a vért, szóval inkább hétfő.
Nekem a 19. napig nem lett pozitív, így elmentem vérvérvételre, természetesen a 20. napon az lett :) de akkor már maradtam a 19. 21. 23.as vérvételeknél. Aggódtam egy sor, hogy akkor most tuti rossz eredményeim lesznek, de szerencsére minden oké volt.
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Szép jó reggelt lányok!
nagyon aranyosak vagytok, h gondoltatok rám. Csüt, péntek olyan zsúfolt napom, h nem tudtam se olvasni, se írni nektek :(
Dekatka nagyon szorítok nektek , pihenj sokat :-)
Regi, én is szét tudtam volna robbani az eredmény miatt... de ma már arra gondolok, h ha ideges vagyok, veszekszek akkor sem lesz jobb. Ha nem lesz védettségem, akkor kivárom az időt.. mert azt nagyon érzem, h ha felidegesítem magam, akkor az a beültetés rovására menne... így probálok nyugodt maradni, mersze már szeretnék az egészen túllenni,pocit simizni... de ezen az úton végig kell mennem... sajnos :-(
Nagyon sajnálom, h rosszul érzed még magad ... el sem tudom képzelni mekkora fájdalom az, amvel meg kell birkoznod... naagyon sok eròt küldök,és ha bármikor szükséged lenne, h vki meghallgasson, én szívesen teszem, akár priviben is :-)
Petra, ezek a fránya ciszták.. nekem van egy ismi, akinek szintén mindg vannak cisztái, őt a lombik előtt megműtötték,és utána rögtön csinálták,h véletlenül se jöjjön vissza.. bár neki sok volt, és fájdalmai voltak.. ha neked csak 1 van, lehet vmi egyszerübb megoldás is van. Mikor mész a profhoz, drukkolok, h kipukkanjon :-)
Ági kitartás, semmit sem mozoghatsz? Kis séta sem? Meddig még???
Ruzsoma, a műtéten ivül van még hátra vmilyen vizsgálat v eredmény, h kezdhesssetek?
Buksi, akkor ha jól értem jókor mentél vérvételre? Nekem pl nem volt pozitív a teszt, sőt semmilyen.. de volt pé :-)
Saab egy bnőm is használta a krémet és jó volt neki :-)
Nagyon drukkolok mindenkinek! Lányok nyugi, mindenkinek lesz babája :-) a legjobb helyen vagyunk mind! Amint a pocinkba lesz a baby a hosszú várakozás elűnik nyomban :-) szép hétvégét :-)
bogyoka999
Budapest
 
 


Szia Bogyóka,
Sajnálom,hogy még mindig nincs meg az eredményed, de az idegeskedés tényleg nem vezet sok jóra, remélem mihamarabb megjön most már! Magánba már nem csináltatod meg?
Sajnos sétálni sem lehet, hogy meddig még nem tudom, február 4én megyek újra az orvosomhoz akkor ő fogja megmondani. Remélem engedélyez most már egy kis mozgást. A héten vérvételre mozdultam ki, kész felüdülés volt :).
84agi
 
 


Bogyoka,
holnap kell mennem a rubeola eredményért, amit én nem a klinikán vetettem le, remélem, hogy azzal minden rendben. Elvileg minden vizsgálatunk megvan és a műtét előtti kötelezők is, így már csak altató orvossal kell beszélnem, ami ugye a hsk-hoz és a leszíváshoz is kell. Te voltál már?
A következő ciklusom 5. napján lesz a hsk és (ha akkor nem találnak semmit, de ugye nem fognak :) ) a 20. nap előtt kell mennem Murber doktorhoz, hogy tudjunk KEZDENI!
Addig a párom marék számra szedi a vitaminokat, én meg megszabadulok pár kilótól, csak hogy ne a napokat számolgassam! :D
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Sziasztok!
Ági, sajnos nem tudok mit tenni, gondolkodtam rajta, h elmegyek magánban, de most már csak lesz vmi..
Ruzsoma,én akkor megyek az alatató orvoshoz, ha megyek a profhoz vissza, ha még se kezdhetünk, akkor átrakják..
bogyoka999
Budapest
 
 


Ruzsoma, köszi :)

Bogyóka, még holnap megyek a 2. vérvételre. Nekem meg lehet, hogy egy nappal hamarabb ugrott meg az LH, 28 napos ciklussal számoltam és a 11. nap jelzett, másnap már jóval halványabb volt. (10. nap meg még nem csináltam :( de úgy voltam vele, számolom a 11. hez, az tuti jelzett. Remélem én is rendben lesz minden a hormonokkal, mert ez a mostani ciklus elég érdekesen alakul, szokott félidős pecsételés lenni, de ez most már 5 napja tart és szombaton elég erős volt... ( A férjem azzal nyugtat, hogy biztos be akarja hozni, amit gnrh alatt kihagyott...)
buksi8
 
 


Sziasztok!
Megvannak az eredményeim, minden rendben :D és a rubeloára védett vagyok :D :D :D :D :D így nem kell oltás :D :D
Viszont elszámoltam magam így az időpontot áttettük a 12ről 14re a profhoz, mivel csak akkor leszek a 17. en..
Most kezdek csak igazán izgulni :D :D
bár, még a hsg, meg ekg, és még egy labor,de az már semmi :D
nagyon köszönöm nektek, h gondoltatok rám :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Lányok lenne még egy kérdésem, azoktól, akik már túl vannak a beültetésen. Amikor kell adni a szúrikat, írtátok, h az 5.,7.,8.,9. napon kell vérvételre menni, az gondolom reggel korán megoldható, de hogy utána ultrahangra is, arra mindegyik nap? illetve akkor hányra kell visszamenni?? Tudom, h ez ég messze van, de sajnos muszáj picit előre teveznem, mert különben, nem tudom megoldani...
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka!!
Szerintem már ezt kérdezted!! :)

Én reggel 7-negyed8-ra mentem mindig!! :) Örültek nekem nagyon!! :))
11-re kell visszamenni!!
nagyon örülök neki, h minden rendben van!! Egy kő esett le a szívedről..
akkor te is lassan kezdesz.... :)))
Március, vagy április a beülti!! :)
regi1978
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?