Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem a teakkal vigyáz van akinek jót tesz de van akit teljesen béka ár ha eddig nem szedted akkor most mar ne igyal szerintem.....
Szedj E vitamint200 mg,D vitamint,C vitamint 1000 mg,terhes vitamin,folsavat....es ha mar stimulalas alatt vagy akkor minden este ihatsz egy pohár vörös száraz bort,segíti a mehnyalkahartya vastagságát......
davider
Budapest
 
 


én sem innék teát, vereczkey amúgy nem szokta javasolni, mert amúgy is óvatosnak kell lenniük a hormonokkal, nehogy túlstimu legyen vagy más gond.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Köszönöm szépen a segítséget!
Ezeket a vitaminokat szedem plusz még magnéziumot, de azt ugy utáltam lenyelni, hogy vettem magnézium citrát port.az jobban fel is szívódik,mint a megnerót:-) Ajánlom mindenkinek aki unja a sok tabit:-)
lalexandra
 
 

 
 

Sziasztok!

Vannak azért még itt ismerős nevek :) Nekik írom :)
Jól vagyunk, végre beköltöztünk álmaink otthonába, persze örökre eladósodva, de egyenlőre élvezzük, erről legalább annyit álmodoztunk mint egy babáról :)

Berci jól van, jövő hónapban már két éves lesz :) Még nem beszél, de sokmindeben ügyes :)
Lecsi (Lenke baba) a pocakomban már a 8. hónapba lépett és minden értékünk megegyezik másodmm-re pontosan Berci adataival :)))
Szóval nagyfejű lesz és nehéz lesz kinyomni :)))

Örülök az azóta babásodóknak és kitartás a többieknek, menni fog :)

A nagybabóknak meg sok vidámságot, az egyik angyalkának meg Boldog szülinapot :)

Kép
mieza
 
 


mieza: Nagyon köszönjük a köszöntést és örülök hogy jelentkeztél itt is. Örülök, hogy beköltöztetek és mennek a drukkok a nagy fejű leányzó megszüléséhez. :-) Messze költöztetek? Vagy maradtatok kerületen belül? Berci is milyen nagy már.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Lányok, egy kvalifikálatlan belekérdezés - a BMC-ben csinálnak szombaton inszemet, vagy csak H-P működnek?
Most megy a stimum, és ma 16mm-es tüszőim lettek, 9mm nyálkahártya, és csütörtökre kell visszamennem kontrollra..
Előre is köszi mindenkinek, akinek van infója!
audrey76
Budapest II. kerület
 
 


audrey: Én úgy tudom csak h-p-ig van inszem. Nálam mindig úgy variált a doki a gyógyszerrel, hogy ne hétvégére essen az inszem. Ha több munkaszüneti nap van, akkor az egyiken be szoktak menni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


audry, alapból úgy adják a gyógyszert, hogy ne essen hétvégére, de kivételes esetben akkor is bemennek. Ezekkel az adatokkal szerintem jövőhéten lesz az inszemed.
dorkabab
 
 


Meghalt az oldal? Régiek, hol vagytok? :(
csupacsupsz
Budapest
 
 


Szia,én itt vagyok,bár én nem régi vagyok!:-)
Viszont ha van itt valaki akkor kérdeznék, ha lehet!

Elkezdtem a lombikos szurikat meg a prednisolon.A fejemen 2 nagy piros folt/kiütés lett.....és olyan étvágyam lett,hogy meg tudnék enni bármit és bármennyit!!!Ez veletek is így volt??? Kicsit megijedtem, mert az IR-emnek a nagy zaba nem tesz jót:-(((Meg baba nélkül még nem szívesen híznék....
lalexandra
 
 


Szia Lalexandra: Sajnos én ebben nem tudok neked segíteni, én anno nem kaptam prednisolon, sőt nem is hallottam róla.

Mire kell ez a készítmény?
Milyen hormonokat irt fel a doki?

Kitartás! Az éhségedet próbált úgy csillapítani, hogy egy pár falatot eszel, mellé pedig sok ásványvizet iszol.

üdv csupacsupsz
csupacsupsz
Budapest
 
 


Vicky: Itt maradtunk az Örstől nem olyan messze (csak egy kicsit messzebb) :) 16. kerület, majd csinálunk fotókat is, de még az ügyintézések halmazában bolyongunk :)

Lalexandra:
Kaja ügyben: önmegtartóztatás. Válaszd ki, hogy miket ehetsz és azokat tömd magadba, ha nagyon éhes vagy. A hormonok mindenkire máshogy hatnak. Én voltam sírós és voltam éhenhalós is a lombikok alatt :)

Audry, próbálnak úgy sakkozni, hogy jól jöjjön ki, de ha nem, akkor bemennek hétvégén is, mert bent mindig van ügyelet a biológusok munkája miatt. Nekem volt szombaton is beavatkozásom, (bár lombik), és még pünkösd hétfőn is :)
Attól függ ki a dokid, mennyire akar és tud segíteni... stb.

Kép
mieza
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk. Csak felfordult az életünk... Apa külföldön van 4,5 hónapig. Én küzdök Zétivel, aki nem eszik, kezd egyre akaratosabb lenni, és így egy kis energia vámpír! :) Gondolom most mindenkinek beindult az élete itt...

Lalexandra: én is éhenkórász voltam! híztam is a hormonkezelés alatt. A prednisolont neked a BMC-ben írták ki? Én szedtem még amikor itt a helyi kórházban próbáltak nekem ovuláció indukciót összehozni, és akkor mondta a dokim, hogy ha pocakos maradnék, akkor azt azonnal abba kell hagynom. Neked mondtak ilyesmit?
nyulacs82
Szolnok
 
 


@ mieza: köszi a választ! :) úgy tűnik, sajnos nekem megrepedtek ma, pedig csak holnap lesz az inszem (már csütörtökön 22 és 19 mm votl a 2 tüszőm, és hétfői inszemre lettem berakva). Azt írtad "Attól függ ki a dokid, mennyire akar és tud segíteni... stb.".
A "mennyire akar segíteni" függ az anyagiaktól? Szokás/kell/elvárják, hogy adjon az ember borítékot?
audrey76
Budapest II. kerület
 
 


Szia Audrey!
Nem tudom az előzményeidet, de ha megrepedtek előbb, akkor szex, de ezt tuti mondták is :)
Nem függ anyagiaktól. Mi az első sikeres lombik végén adtunk az asszisztensnek egy csomagot, a dokinak meg borítékot, de persze ezt nem tudhatták előre.
A második lombik beavatkozásainál a dokim pont szabin lett és olyan kis hányatott voltam, KOnczhoz kerültem, aki halálra váratott, végül Újvári csinálta meg, szóval nem adtam senkinek, mert nem tudtam, hogy kinek melyik fázisért :) De szombaton csinálták :) De így is nagyon kedves volt mindenki :)
Az akar és tud-ot úgy értem, hogy azért sok függ tőlük, hogy kivel találtad meg azt a hangsúlyt :) Nekem volt, hogy X-hez nem akartam menni, mert mint a kutyával úgy beszélt velem, Y meg bár ugye nem egy lelkis, de mindig jó fej volt a maga módján, szombaton is bejött :)

Kép
mieza
 
 


Boldog szülinapot Audrey! :D

Remélem 14-e emlékezetes nap lesz a számodra. :P

üdv csupacsupsz
csupacsupsz
Budapest
 
 


Sziasztok lányok en is vagyok de olyan keveset jöttök beszelgetni,mar néha nézek csak be.....
Ki hogy van???
davider
Budapest
 
 


Köszönöm csupacsupsz! :) Én is remélem, hogy a jó értelemben felejthetetlen lesz! :)

Mieza, Neked is köszönöm az infot!

Végül lett UH előtte, doki elégedett volt, mert mind2 megrepedt, még látszott a folyadék, és ez tetszett neki, így reméljük a legjobbakat :)
audrey76
Budapest II. kerület
 
 


Szia:-)
Nagyon drukkolok:-))))

++++++++++
davider
Budapest
 
 


KÖSZI!!! :D
audrey76
Budapest II. kerület
 
 


Mieza!Gratulálok a második pocaklakótokhoz!Békuról tudsz valamit?Hogy van Maja?

Kép
Kép
ritabmc
 
 


lalexa!
ir-eseknek nem is szabadna prednisolont kapni, ezt a mensmentisbe mondták, de én is kaptam, vereczkey specialitása. az egy erős szteroid,nekem a 12. hétig szedni kellett és potom 8kg jött fel rám. most bánknál nem kaptam, győrben figyelembe vették az ir-t és egész terhesség alatt híztam annyit. de vereczkey meg a vetélések miatt adja. gondolom van suprefact, puregon is, vagy te mást kapsz? na nekem azoktól is volt ám étvágyam rendesen. én az első lombik és terhsség alatt 17 kg-t híztam (iker terhes voltam)

mieza!
16. kerület jó hely, itt nőttem fel ;) gratulálok az új lakáshoz

nekem sincs időm unatkozni, botikám leszokott du-i alvásról, pont hulla fáradt vagyok este 9-re, bánk még nyom egy szopit fél 11-kor, addigra már élő halott vagyok ,de csodálatos dolog ám ez. mióta kap bánk tápit is, az anyatej mennyisége egyre kevesebb, totál nyugis baba. vigyorog mint a vadalma. muszáj állandóan csókolgatnom a fogatlan száját :D épp ömlik a nyála, jó nyálas csókjaim vannak ezáltal. boti is szereti a tesóját, ezen azért még mindig meglepődök, h annyira nem is volt tesó féltékenység. lehet később lesz. két gyereket mindenkinek!!!! annyira klassz, h meg kell tapasztalni, sajnos sokan anyagiak miatt nem tudnak kettőt bevállalni, de ha úgy alakul vágjatok bele csajok mert megéri, mindjárt dobok fel egy-két képet

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Szisztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Nálunk is indul a mandula... :D
Mégis kapok stimut, mert nincs stabil peteérésem... Majd egy hét múlva kell visszamenni és remélem 2 hét mulva vissza is kaphatjuk a kicsikéket

hofeherke
 
 


hófehérke: Hajrá! Kíváncsian várom mi lesz.

etna: Bánk gyönyörűséges. Igazi pasis.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Etna gyönyörű baba:-)))
Hófehérke nagy drukk:-))
davider
Budapest
 
 


Etna: nagyon édes, és az a mosoly. :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy Genoidos nőgyógyászati vizsgálatra hova mehetnék, újrakezdéshez ezt kérte a doki és borsos árakkal találkoztam. Ilyet nem is csinálnak a Bmc-ben?


Enikõ
vacak2
 
 


Nekem egy másik nőgyógyász vette le. 5000-el volt így több, mintha csak rákszűrést és kenetvételt csinált volna.

hofeherke
 
 


vacak: Nekem is a nőgyógyászom vette le és az 5000 ft úgy látom sztenderd, mert én is ennyit fizettem érte.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Köszi a válaszokat lányok. Gondoltam megspórolom a sima vizsgálatok árát, de ha csak együtt megy maszekban kénytelen leszek kiperkálni a sok pénzt:(


Enikõ
vacak2
 
 


Vacak, ha van lehetőséged nőgyógyászhoz nem magánrendelésre menni, akkor egy része mehet TB-re, de a genoidos vizsgálatok úgy emlékszem sajnos mind fizetősek :?
dorkabab
 
 


Audrey: Még egy hét!
Hogy vagy? :)
csupacsupsz
Budapest
 
 


vacak: Tb-s dokinál tényleg nem kell csak ezt az 5000 ft-ot fizetni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Köszi lányok a sok segítséget. Ha nem lett volna ilyen rövid az idő, akkor tb alapon csináltatom, de ez az én hülyeségem. Mindenesetre az AMH- eredményem szuper lett, remélem a többi eredmény is jó lesz.

Kinek kell mostanában drukkolni? Hahó tessék jelentkezni, mert olyan jó együtt örülni:)


Enikõ
vacak2
 
 


Sziasztok!

Először is üdvözlök mindenkit!

Mi is nagyon régóta szeretnénk babát!
Tegnap volt az első inszemem, stimuláció és tüszőrepesztő nélkül!
Utrot kell használnom, de amúgy semmi más gyógyszert nem kaptam!
Sajnos nem kaptam segítséget, hogy mit lehet és mit nem!
Olyanokra gondolok, hogy dolgozni vagy esetleg szeretkezni (óvszerrel?), sok helyen olvasom, hogy utána 48 órával ajánlják...

Válaszaitokat előre is köszönöm....
petrus85
Martfű
 
 


Nekem lehet drukkolni... stimu folyamatban. De még nincs dom. tüszű. Szerdán újabb randi a dokibácsival.

Petrus: Ne cipekedj sokat! Egyél sok fehérjét! Kb. ennyit tehetsz...

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Ma van egy éve, hogy átléptük a BMC kapuját. Nem is gondoltuk volna, hogy egy évvel később már egy 6 hónapos kisfiú fog a pocimban rugdosni. :)

Mindenkinek nagyon drukkolok! Próbálok majd ide is jönni, főleg ha tudok segíteni egy-egy kérdés esetében.

Petrus: még az első utro felhelyezése előtt lehet szeretkezni. Inszem után pár órával nagyon is ajánlott, mert így duplán van esélyed teherbe esni.
Utro után már nem igazán ajánlott, mi mindig megvártuk az eredményhirdetést. Dolgozni lehet, én 2 napnál többet nem nagyon pihentem. Persze, mehetsz táppénzre, ha gondolod, mert a stressz biztos nem tesz jót.
Ki az orvosod?

Vicky: mi újság a teherbe eséssel? BMC-be jártál azóta?

Hófehérke: nagyon drukkolok! Ügyes légy!

Vacak: mennyi lett az AMH-d? Mikor kezdtek?

Többiekkel mi újság? Jó lenne egy kis életet lehelni ebbe a fórumba, mert lassan tényleg kihal.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Hófehérke!
Akkor holnap fehérje dús ebéd lesz, köszi a segítséget!


Köszönöm Andi!
Az első utro felhelyezésén túl voltunk már tegnap este, senki nem mondta, hogy lehetne előtte illetve közvetlen inszem után!
Nem baj, biztos sikerül így is... :) Zekéhez járunk!

Gratulálok a Babátokhoz, inszem vagy lombik?

Egyetértek, szükség van erre az oldalra...
Én nagyon örültem, hogy rátaláltam! :D
petrus85
Martfű
 
 


Sziasztok lányok!

Egyetértek Andival, bele kell húzni kicsit, mert mostanában kevés a hozzászólás ... a kemény mag valami miatt kevesebb üzenetet tesz közzé.

De jön a tavasz és ezzel együtt biztos, hogy felpezsdül a babás fórum is ... a sikeres beültetésekkel egyenes arányban.

Én személy szerint lassan kezdek nõvé válni ... érzékenyebb vagyok, folyton változik a hangulatom és a melleim is megnõttek egy kicsit valamilyen okból.
Emellett már azt is kezdem elfelejteni, hogy mi az a szex ... amióta elkezdtük a lombikot, nem voltunk együtt az asszonykával ... tudom, hogy eléggé hülyeség, de frusztrál a gondolat, nehogy kárt okozzak ott belül. A doki szerint csak technika kérdése, de ki az, aki fél év kihagyás után tud koncentrálni a technikai kérdésekre?

András
redy22
Szolnok
 
 


Petrus: Zekénél nagyon jó kezekben leszel! Biztos sikerülni fog!
Nekem 2 inszemem és 1 lombikom volt. Egyik sem sikerült, spontán lettem terhes 1 hónappal a lombik után. Mindezt 4,5 év próbálkozás előzte meg, tehát nyilvánvaló h kellettek a hormonok hozzá.
Nálatok mi a meddőség oka? Mióta próbálkoztok?

András: köszi, h egyetértesz! :P
Miért nincs vonalzótok? Hol tartotok most?
Szex, mi az? Mi sem tudjuk már! Nem tudom, h miért aggódnak ilyenkor a pasik? Nálunk 3 alkalommal volt eddig kb.
Nálam voltak gondok megint, ezért sem nagyon kísérleteztünk, na de ha egy terhesség problémamentes, akkor azért óvatosan lehet próbálkozni. :P :P :P Ami jó a babának, az a mamának is az!
Természetesen mindez a friss lombikosokra és inszemesekre nem vonatkozik! :cry: :cry: :cry:

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


redy: Szerintem sem kéne aggódnod. Ha nincs görcsölés és nem nyílt a méhszáj, akkor nem teszel kárt. Sőt, azt mondták valami műsorban legutóbb, hogy a magzatba is kerülnek endorfin horminok, ha anyának orgazmusa van. Szerintem nektek már nincs min aggódni, az első trimeszteren már túl vagytok, nem?

andi: Nem mentünk a bmc-be és azt hiszem oda már nem is fogunk tudni menni. Nincs ennyi időm sajnos. Az itteni sztk-ban van egy meddőségis doki, neki van rendelése és az uh-kat lehetne itt intézni délutánonként. Talán ebbe belemegyünk, de szerintem marad az őszi kezdés. Az endokrinológiára március 11-re kaptam időpontot.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


mara: Mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Andi:
2009 szeptemberben volt a HSG (előtte legalább 1 évig próbálkoztunk) az azt mutatta, hogy el vannak záródva a petevezetők, én ebbe nem akartam bele nyugodni és 2009 novemberben jártunk elöszőr a BMC-be ahol Zeke doktor úrral megbeszéltük, hogy megpróbáljuk a laparoszkópiát! Ez 2010 januárban volt, ahol kiderült, hogy nincs és a záró szerint nem is volt elzáródásom (utólag az derült ki, hogy a szervezetem reagált és blokkolta a kontraszt anyagot) Innentől kezdve próbálkozni kellett újra természetesen, nem sikerült! PCO gyanújával elkezdtek kezelni és nagyon sok orvost felkeresve, sajnos nem jártunk sikerrel! 2013 január elején úgy döntöttünk új év új remények, irány vissza a BMC-be! Konkrét okot nem találtak, de itt olvasok arról, hogy van olyan, hogy megöli a spermákat a nyálkahártya!
Én erre gondolok (vizsgálat nem volt), mert elég sokszor kapok kúpot, ilyen olyan bacira és gyulladásra! Ez nem sikerült rövidre, de amúgy minden hormon rendben van, más okot nem találtak!
Inszem utáni másnap este egy kis séta nem árthat, ugye?
Habár Édesanyám azt mondja, ha megakar foganni, akkor akár cigánykerekezhetek is, úgyis megfog! :P


Szép Napot és köszönöm a válaszokat!
petrus85
Martfű
 
 


Vicky: Őszi kezdés? Le vagyok maradva! Mindjárt itt a március. Be akarjátok előbb állítani a hormonokat?
Ez az SZTK-s doki inszemet is csinál?

Petrus: Jól tettétek, h visszamentetek a BMC-be.
El kellene mennetek erre a vizsgálatra, h kiderítsék megölöd-e a spermákat. Ebben én sajna nem tudok segíteni, nem tudom hol csinálnak ilyet.
Egyébként sem lesz rá szükséged, mivel most teherbe estél! Elvileg az inszemináció azért jó az ilyen gondokra, mert egyenesen a méhűrbe juttatja a spermákat, így esély sincs az idő előtti kinyírásukra. :wink:

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok!

Hófehérke
Drukkok mennek a domináns tüszőért.

Vicky
Ősz mindjárt itt van, addig hajrá kivizsgálások.

András
Nálunk is volt ilyen félelme a férjemnek, de rávettem a dologra és óvatosan sikerült, hogy neki és nekem is jó legyen. Na meg lehet csak felesben is örömet okozni:) Tényleg hol tartotok már?

Andi
Már a 6. hónap, hogy szalad az idő, mi volt a baj nálad? De már megszűnt, ugye.

Petrus
Hajrá inszemes várandósság.

Mi még csak vizsgálatokat csináltatunk. 1.4 lett az eredményem.


Enikõ
vacak2
 
 


andrás!
baba után főleg nem lesz sex, úgyhogy nem biztatlak. alvás lesz, nyálcsorgatós, de az minden pózban. már megint röhögtem amit írtál :D jó egy pasi itt a sok csaj között. jöhetsz gyakrabban, legalább tudjuk, h mind normálisak vagyunk, mert ugye a legtöbb helyen hasonló gondok vannak. nálunk is az ember aggódott, volt is mire, de azóta nem aggódik, viszont én alszom :D ő is velem együtt hízott, szimpátia tünet, a melled azért ne növeszd nagyra :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


andi: Szeptemberben hagytam abba a fogigátlót és adtam egy évet a spontán babának. Addig meg megpróbáljuk a hormonokat rendbe rakni. Egyébként ez a doki csinál inszemet is, de csak magán alapon. 40.000 nála az inszem. De a tb-sből úgyis már csak kettő van, bár akár egy is elég lehet. :-) Majd meglátjuk, én a legjobban a spontán babának örülnék.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vacak: AMH-m nekem is 1.4 volt!
A baj nálam a barnázáas volt, ami a 19. héten újraindult( első hetekben is volt, de akkor a progeszterontól elmúlt). Nagy nehezen kiderült, h egy méhszájpolip okozza. Nem lehet vele mit csinálni, el kell viselni. Elvileg a babának nem árthat. Emellett sokszor szúr a jobb oldalam, ennek sem tudjuk az okát. Mától meg úgy érzem mintha egy kis gomba is bekavarna odalent. Szerintem a terheléses cukorvizsgálaton kaphattam el valamit wc-zés közben, mert máshol nem jártam az utóbbi hetekben. Hát, nem egyszerű!
Ti mire készültök, inszemre v. lombikra?

Vicky: én azt tudom, h szeptemberben hagytad abba, na de úgy gondoltam, h sokáig nem fogtok spontánkodni. Persze, igazad van, nem kell ezt elsietni. Továbbra is drukkolok a spontán bébidhez!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi: Alapvetően egyáltalán nem szerettünk volna újra meddőségibe menni, azt mondtuk ha nem jön spontán, akkor nem lesz tesó. De most úgy vagyok vele, hogyha a melómat ez nem veszélyeztetné, akkor ehhez a dokihoz eljárnék. Nem kéne fél délelőttöket a bmc-ben tölteni. Majd kiderül. Először le kéne szoknom az édességekről, most túlságosan rászoktam. Pedig a gyógyszer önmagában kevés lesz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?