Új privát üzeneted érkezett!

Zafír: Hàt igen mèg csak 9,de hètfőn màr 10 hetes leszek! Tehàt ha 12 hetesen megmondjàk,akkor utàna mèg vàltozhat? De èrdekes! Èn nem hànyok,ès nagyon bajom sincs! Olyan jó lenne,ha vmi tünet lenne mert akkor nem aggódnèk! De majd kiderül minden kedden megyek uh-ra a dokimhoz ès megbeszèljük a tovàbbiakat! Vègül is mèg 2 hèt a Down szűrès is,mèg van időm. A vegyes pàros nekünk is jó lenne! A lènyeg,hogy semmi baj ne legyen egyikünkkel sem egèsz vègig!
dario88
kiskunhalas
 
 


dario:
Ne imádkozz a tünetekért, jönnek azok maguktól-de ha nem,hát olyan is van,akkor csak örülhetsz:-) Én még mindig öklendezek/hányok reggelente,de van hogy egyik sem.Szerencsére a fejfájás most elmúlt!
Várom a keddet,meg a híreket a babákról :-D

zafír:
Még nem veszünk babaruhákat,bár igaz egy kék és egy rózsaszín rucijuk van...ha mégis lány lesz a fiúból,akkor odaadom barátnőmnek aki áprilisra várja a lányát. Kérdeztem a dokit, hogy ez mennyire biztos? Azt mondta 12 hetesen ritkán téved és tényleg lehetett látni. Vicces volt...oda vissza "ugrált" a babák között és mutatta,hogy :Itt van valami itt nincs...itt van....itt nincs" XD De 3 hét múlva megyek legközelebb,akkor már tuti lesz a dolog. Nevek továbbra sincsenek :-S Bár a fiúnév adja fel leginkább a leckét! :-S
Előre is köszi a segítséget,majd írok priviben!

ylin:
Nekem is volt HPV gyanúm és borzasztó volt,hetekig bizonytalanságban...akkor azt mondtam,hogy ha kiderül,h minden ok,beoltatom magam. Novemberben kaptam meg a 3. oltást...
Örülök,h a párodnak jók az eredményei. Ha Te is túl leszel a műtéten, már nem lesz akadály!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


mindenki :wink: :nekem 18 lesz a lanyom 3 het mulva, :) .,mi most kaptuk meg ( a parom is) ),a masodik Hpv oltast. 12 hetesen meg nen latni rendesen a babocak nemet szerintem. S de jo nektek ..... vegyetek majd jo sok dogos rucit a pinduroknak.Ja,hol szultok majd apanknal vagy sajat dokinal?
ylin36
Nagykáta
 
 

 
 

Ylin:
Jól tettétek,h beoltattátok magatokat és a lányod, sztem nagyon megnyugtató, még ha nem is véd le mindenre.
Babák neme:
Deee...látni már azt hamarabb is,csak a dokik nem reklámozzák,több okból sem:
-nem látják, mert nem úgy fordul a baba...
- félnek,h mondanak vmit és nem az lesz, ez rontja a megítélésüket...
- ekkor még elvetethető és sajnos vannak anyák(akiket most inkább annak sem neveznék) akik amiatt,hogy mondjuk nem tetszik nekik a baba neme, képesek elvetetni.
Nálunk tudja az orvosom,hogy nem ez a helyzet.Én bízom benne és Mo. legmodernebb gépével vizsgál, végzett szonográfus is-ajánlom mindenkinek,akinek esetleg orvos problémája van/lesz.
Ez nem a reklám helye és nem fűződik érdekem hozzá,csak azért írom le mert én nagyon elégedett voltam!
http://www.ultrahangvizsgalat.hu/
Persze,ő sem tévedhetetlen és ha azt mondja,nem egy-egy a felállás,akkor sem fogok kiborulni,de nem hiszem,h mondta volna,hogy ha nem eléggé biztos benne.
Nem Apánknál fogok szülni,ennek több oka is van, szívesen leírom priviben,ha esetleg érdekel miért-vagy Te sem tudsz dönteni.SOTE II-es nőin fogok szülni.Csak ne lenne olyan messze még a július :-)

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Erről,hogy a 12.hèten megtudjàk e mondani a nemeket,èn màr több embertől hallottam,hogy igen.A közeli ismerőseim közül,többnek bejött amit a doki mondott!! Ez gèp ill orvosfüggő ès persze baba függő is!
Ha megmutatja magàt ès az orvos is szemfüles,akkor meglehet tudni!
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario: Csak meg ne lepődj, ha mégis tévednek a nemekkel. :D A kórházban volt egy lány a 33. héten tartott, amikor magas vérnyomással bent feküdtem. Vegyespárost várt. 3 hét múlva összefutottam vele a gyermekágyas osztályon. 2 fiút szült. A 12. héten még nagyon picikék, így könnyű tévedni. Később is! Pl nekem a lányokat a 37. héten 2 orvos 3 különböző UH gépen -megjegyzem mindegyik új profi gép volt- kemény 40 grammal fölé mérték a lányokat. Egy alkalommal a kórházban a karját mérték le Rékának a lába helyett. Ennyit az UH-ról. Elég nagyképű az az orvos, aki azt mondja, hogy ilyenkor tutira mondja a nemeket. De majd úgyis meglátod.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100
 
 


Dario: Ikresek vagy 1 gyerekesek mondták ezt neked? Mert nagyon nem mindegy!!!!!

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100
 
 


Zafír: Akkor az a doki nem igazàn volt a helyzet magaslatàn,ha vegyest elnèzte ès 2 fiú lett! Nem vitàzni akartam vagy megbàntani vkit. A fönökömèk ugyanígy lombikosok voltak 12.hèten mèghozzà az elejèn tutira megmondta nekik a doki,hogy 2 fiú! Így is lett! Most spontàn sikerült nekik,dec-ben voltak a 12 hetesen ès ismèt fiú! A szomszèdom mind2 lànyànàl màr a 11hetes uh-on(mert neki akkor csinàltàk ès nem ikrek 2 èv van közöttük)kiderült hogy kislàny,mèg a kèpre rà is írta a doki,hogy Jàzmin hercegnő.Èn erről tudok nyilatkozni! De elhiszem,hogy van olyan amikor elnèzik sajna!
dario88
kiskunhalas
 
 


A biztos az,amikor már kinn vannak :-) Ez igaz,de úgy gondolom vannak jó és kevésbé jó orvosok, illetve ha a baba mindig rossz pozícióban fekszik akkor nagyon nehéz dolga van a legjobb szakembernek is.
Hallottam példát én is mindkét esetre, bár számomra furcsa,hogy hogy vannak orvosok,akik ennyire benéznek dolgokat...Barátnőmnek sem mondták meg a 18.hétig-3 különböző orvos is megvizsgálta. De volt az ismerőseim között akinek a 11.héten már mondták,hogy mi mert jól látható volt!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


mindenki.:a lanyom tavaly be lett oltva. sogornomnek (batyam),lombikja volt a Janos kh.ban , Cegled orvos mondta nem vallaja a szulest mert a baba pici,Klinikakon szult fogadott orvosnal(szemet doki vokt),elobb kivette a picit,mert utazott el,szerinte eleg nagy baba ,ja 1800 gramm volt.,ennyit az uh.rol. bocsi mobilrol irok........ apank se talalta a bal petefeszkem,most meg megvan kep is lett rola-tele petevel....na most mit mondjak :shock: :shock: :shock:
ylin36
Nagykáta
 
 


Sziasztok, nem vesztem el, olvaslak ám Benneteket, mi csak várakozó állásponton vagyunk, egy-két napon belül megjön és kezdjük a lombikot :) Volt valakinél olyan, hogy magas progreszteron szinttel kezdte el Apánk a lombikot? Még nem látta a hormonlabor- eredményeimet és a 21-dik napi progi a megengedett duplája lett és nem tudom, jelenthet- e rosszat.

Ylin, örülök, hogy jobban vagy, szeretném tudni, hol tartotok, akár priviben is :)

Sheil, Dario, mindenki, akinek baba lakik a pocijában, úgy szeretnéééék már én is ott tartani és jól esik olvasni, hogy vagytok :)

Puszi mindenkinek :)
mbetty2
Aszód
 
 


mbetty:
Akkor hajrá és írj a lombikos fejleményekről.Várjuk a beszámolót és remélem csupa jókat írsz majd!
Nektek is sikerülni fog,mindig csak a következő lépésre kell koncentrálni! :-)
puszi

sheil
Budapest I. kerület
 
 


A magas progeszteron szint jo, mert az jelenti, hogy a sargatest ok.

A petefeszkek vandorolnak. Van olyan, hogy a koldok magassagaban van. Ill. hogy "elbujik a meh" moge. Ha lattak az jo, mert megvan....
izmael
 
 


Izmael:a petefészek nem vándorol csak csavarodik., a szalag nem engedi vándorolni., ha már egyszer "elbujt"az ott is marad., vagy összenő a méhvel., vagy sorvad.,
hamarosan írok., de most sok a dolgom., puszi nektek csajok., :shock:
ylin36
Nagykáta
 
 


Sziasztok!

Na megvolt ma a konzultáció.
Minden eredményünket elfogadta, még az augusztusi hormonos eredményeimet is. :-) Azt mondta, hogy a 21. napi fsh-val és prolaktinnal ne foglalkozzak, mert a 3. napi a lényeg. Akkor nem is szokták nézni. Más miatt is lehet az kicsit magasabb. Egyedül a tsh-val kell kezdeni valamit. Azt mondta, hogy 1 az ideális, de kettő alá kéne levinni. Szerinte, ha megkapom a megfelelő gyógyszeradagot, akkor 10 napon belül le kell mennie annyira. (csak hát mire beállítják a gyógyszert ..). Ma kaptam meg a teljes vérképemet, kértem, hogy nézzenek tsh-t is. Hát sajnos tovább emelkedett, most majdnem 5. :-( Csinált uh-t minden rendben volt. Még kell egy terheléses cukorvizsgálatot csináltatnom meg kellenek a kenetek is. Holnap megyek nődokihoz kérek beutalót is. Csütörtökön levetetem ehhez is a vért. Amint megvan az eredmény irány az endo doki. Utána majd február végén kb. egy hónapra rá tervezem menni, akkor meglátjuk, hogy hogy alakult a dolog. Akkor fog eldőlni minden. Annyit mondott, hogy három-négy hét múlva tud időpontot adni majd, ha megvan minden eredmény. Hát meglátjuk majd, hogy február végére mennyire megy le tsh-m attól függ minden. Egyébként szimpatikus az orvos. Szigorú és határozott, de jó a humorérzéke is. Egy párszor megnevettetett, a férjemet is. :-)

A babásoknak jó egészséget! A még nem babásoknak pedig kitartást és mielőbbi babásodást kívánok! :-)
Vendég
 


Nem akarok vitaba bocsatkozni, de a petefeszkek bizony nincsenek befeszkelve.... Sok minden befolyasolhstja a helyzetuket. Pl.egy gyulladasi folyamat.... Tehat az, hogy egyszer lathato volt maskor meg nem az nem feltetlenul az UH.- t vegzo szemely hibaja.....
izmael
 
 


Izmael.: Ugyanezt mondom én csak UH végző doki hibája., s tudom jól hogy nincs befészkelve de a szalagok csak bizonyos mozgást tudnak végezni s addig engedik szabadon a p.fészkeket., ezért mondom apánk miért nem látta őket., ha más doki igen!!!!
Na de mindegy ki igy ki ugy., a jobb a helyén van rendesen s termel is., igaz legutóbb mko.-ban volt j. (21-16) b. (16-18)., de még rám más vár.....................
Babások vigyázzatok magatokra., mbetty: sok sikert., hamarosan írok.
ylin36
Nagykáta
 
 


Lányok...sajnos nekem is így volt,hogy egyik hétről a másikra "eltűnt" a bal petevezetőm és petefészkem.Sajnos a méhem alá fordult és ott összenőtt mindenfélével.Csak azt tudták az UH-n mondani,hogy "nincs meg" eddig meg "meg volt".A műtétkor szedték ki onnan :-S
Remélem azért minden jól alakul Nálatok és termelnek majd a stimu alatt a petefészkek.
gkhenritta:Örülök,h szimpi volt Apánk,hidd el,benne lehet bízni és az már fél siker :-)
Dario:Ha végeztél az UH-val íííírj!!!! :-)

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sheil: sajnálom.-hogy neked is műtét bizonyult ebből a szempontból jónak.
ylin36
Nagykáta
 
 


Tegnap este megjàrtuk a dokimat! Mind2 magzat megvan,jól vannak.Az egyik úgy ficànkolt,hogy alig tudta beàllítani a kèpet,a lemèrèsre! Szèpen vert a kis szivük,jó gyorsan! 2 hèt múlva kell mennünk a 12 hetesre,remèlem ott is minden okès lesz!

gkhenrietta: Örülök,hogy D "Apànk" szimpi volt! Igen szigorú,de megèri betartani mindent,hiszen jót akar! Remèlem hamar beàllítja a tsh-d a doki ès hamarosan beindul nàlatok is a folyamat!
dario88
kiskunhalas
 
 


dario:Nagyon örülök,hogy jól vannak a cseppek,2 hét múlva pedig már olyan nagyok lesznek,hogy csak na :-)))
Biztos,hogy akkor is minden rendben lesz,bár én is szét izgultam magam előtte :-)
Puszi,vigyázz magatokra!!!!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


gkhenrietta:Ugye, hogy szimpatikus Apánk!!Tök jó fej,én csípem nagyon :lol: Neked kért ilyen terheléses cukor vizsgálatot?Van valami oka,vagy csak mondta hogy csináltass?Csak azért kérdezem,mert nekem nem volt még ilyen vizsgálatom :wink:

dario:Tök jó,hogy jól vannak a picurik :lol: Látod,feleslegesen izgultál :lol: Ha már most ilyen ficánkák,mi lesz később?! :D A lényeg,hogy jól vagytok mind a 3-an!!! :lol:

Lányok, pénteken megyek Apánkhoz ,megbeszéljük mi lesz a terv februárra.
Elkezdtem szedni a DHEA-t is,plusz vitamint.Jól felkészülök,hogy minden rendben legyen. :) A hormonjaim különben jók lettek,a kedves barátnőm megcsinálta nekem. :)

sheil:Ti jól vagytok?
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro:
De jó,hogy már pénteken mész!Remélem Apánk februárra jó híreket mond majd Nektek!Hány órára mész? Írj mindenképp,mert nagyon kíváncsi leszek. A vitaminokat szedd,már csak azért is, mert ha kismama leszel,akkor be kell tárazni-hátha a rosszullétek miatt nem tudod majd szedni egy darabig.Köszi az érdeklődést.Én most kezdek visszaállni a vitaminokra, már nem vagyok rosszul reggelenként.
A picik biztos sokat nőttek,mert a hasam egyre nagyobb és nem tudok éjszaka csak az oldalamon aludni.Mi lesz itt még...te jó ég :-)

Többiek???Vmi hír???

sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil:Fél 1-re megyek majd.Úgyis írok hogy mi volt :)
Hú,tényleg mi lesz ha már nagyon nagy lesz a pocakod!Jó,hogy elmúltak a rosszulléteid,most már egyre jobb lesz egy darabig, amíg nagyon nagy nem lesz a pocid :lol:
Kívános vagy?Neked volt ilyen terheléses cukor vizsgálat?Mikor kell,ajánlott ezt megcsináltatni?Nekem még egyik doki sem vetette fel,azt sem tudom mi az?Az a rendes vércukor szint amit a laborokkal együtt néznek?
Bocsi a sok hülye kérdésemmel,de tényleg nem tudom mi az. :wink:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Moro: a terhelèses cukor a terheseknèl nèzik a 2.trimeszterben.Ha doki nem mondja hogy kell,akkor ne csinàltasd meg! Megvan,hogy egymàs utàn 3-4 szer vesznek vèrt,pàr óra elteltèvel ès sűrű cukros vizet kell inni.Ahogy megittad,rà 1 óràra vèrt vesznek,....!
Biztos nagyon rossz lehet,nàlunk majd kiderül,hogy fogom bírni!
dario88
kiskunhalas
 
 


lányok (babások) : boldog vagyok mikor olvasom a soraitokat, meg írhatom azt is örömmel irigy ., annyira örülök , hogy babásak vagytok
Nekem mint tudjátok van 1 lányom 18 éves., s ő ilyenkor kárpótol., de annál boldogabb nem lennék mikor a párom karjaiban látnám babánkat ♥
sajna holnap nincs műtét-mert nem jött meg. (teszt: -neg.-)
ylin36
Nagykáta
 
 


Sziasztok!

Bocsika, hogy így eltűntem! Ma is orvosnál voltam, meg holnap is megyek. Köszönöm szépen mindenkinek! :-) Igen nagyon szimpatikus és nagyon bízom benne! És nagyon remélem, hogy egy hónap alatt sikerül levinni a tsh-mat megfelelő szintre!

Dario- Gratula a babucikhoz még egyszer! Pihenj sokat.

Moro- Nem mondott rá semmit. Kinyomtatta nekünk a még hiányzó vizsgálatokat (amiknek nem tudtuk vinni az eredményét) és azok közzé volt felsorolva, utolsó helyen. Holnap meg is fogják csinálni nekem. Hát nem kellemes! Terhesen már csináltak egyszer. Simán megittam a lötyit, csak utána volt minden bajom egy fél óra múlva, amikor felszívódott a cucc. Akkor nagyon rosszul voltam, még jó, hogy volt ott velem valaki. Arról már nem is beszélve, hogy hányszor szúrtak meg, hányszor vettek vért. De egyébként ki lehet bírni. Remélem holnap nem lesz gond. Alapból nincs baj a cukrommal, terhesen a kétórásival volt gondom, mert nem süllyedt vissza rendesen. Volt egy kis terhességi cukrom, de nem vészes. De akkor éreztem is, hogy valami nem stimmel, mert túl sok vizet kívántam inni, feltűnően sokat magamhoz képest.
Csak akkor csináltasd meg, ha kérik.
Vendég
 


dario,gkhenrietta:Köszönöm az infót Lányok!!Akkor nem aggódom emiatt :) Ahogy irtok róla, nem is vágyom rá!! :) Nekem még terhesen sem csináltak anno ilyet!A lényeg hogy akkor nem csináltatok ilyen vizsgálatot.Különben ez az az IR?
gkhenrietta remélem holnap minden rendben lesz,és kibírod majd :D

dario szurkolok,hogy jó legyen,no meg hogy kibírd majd! :D
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Lányok, nem kezdhetünk most mert bacilust talált Apánk a kenetben :( Egy hónap szünet és Augmentin :(
mbetty2
Aszód
 
 


Draio: Örülök, hogy jól vannak a pindurkáid. puszi, vigyázz magadra és a kicsikre is.

Sheil: jó, hogy elmúltak a reggeli rosszulléteid. :) Most már csak a növekvő pocakból, meg majd a mocorgásokból fogod érezni, hogy kismama vagy. Puszi

moro: nekem csináltak ilyen terheléses vércukor szint mérés, mert mikor a háziorvos megírta az általános belgyógyászati véleményt, ráírta, hogy jabvasolt ezt megcsinálni. Amúgy Apánk nem kérte volna. Nekem nem cukros lötyit kellett innom, hanem az első vérvétel után megenni egy üres zsemlét. Rá 1 ill 2 órára újra vettek vért.

gkhenrietta: örülök, hogy szimpi volt Dévai. Nagyon jó orvos, én nagyon szeretem, már alig várom, hogy újra kezelésbe vegyen.

mbetty: nagyon sajnálom, hogy nem indulhattok most. De egy hónap nem a világ vége, hamar el fog menni, és utána minden rendben lesz, és indulás. :) Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica:
Jó itt látni Téged :-)
Sajna a rosszullét elmúlását elkiabáltam,tegnap este óta fáj a fejem és semmi nem marad meg bennem :-S De hátha tényleg ez az utolsó... :-S

moro:
Nekem nem volt terheléses cukor és abban sem vagyok biztos,hogy az inzulin rezisztenciát és a terheléses cukor vizsgálatot ugyan úgy mérik. Az előbbit szokták javasolni,ha nem jön a baba,mert ez is lehet oka...az utóbbit a kismamáknál a 25.hét környékén végzik el. 75g szőlőcukros oldatot kell meginni és előtte utána vért vesznek.Sajna nem valami kellemes.Nem várom :-(
Apánk biztos nem fogja kérni tőled.

mbetty: Fránya bacik :-( DE a lényeg,hogy egészséges legyél mikor elkezditek,azzal is nő az esély!Már január közepe van,2 hét és itt a február.Ne keseredj el!pussz

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Nekem az első vizsgálatok között volt a terheléses cukor, ha tudtam, volna, mire vállalkozom, háááát... De megvan :) Apánk amúgy nagyon aranyos volt tegnap délután, a lesújtó hírek után két akkora cuppanóst kaptam, jó kedvvel jöttem el Tőle :) 30-án ismét kenet, elvileg február 13-án megjön és remélem, már semmi nem jön közbe, az összes vizsgálat megvan, minden papír kész :)


Mokucica, hogy álltok?
mbetty2
Aszód
 
 


Én még mindig arra várok, hogy megjöjjön és mehessünk. 35.napnál vagyok, de még semmi jel, hogy meg akarna jönni :(
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Én még mindig arra várok, hogy megjöjjön és mehessünk. 35.napnál vagyok, de még semmi jel, hogy meg akarna jönni :(
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

mbetty- Sajnálom, hogy várnotok kell egy hónapot. De gyorsan el fog az telni és aztán jöhet is a baba! :-)

Nekem ma meg volt a terheléses vizsgálat és a pm-hez is levették a vért. Hát most nem voltam olyan rosszul, mint amikor terhesség alatt csinálták, de így is volt bajom rendesen. Arról meg nem is beszélve, hogy összeszurkáltak kicsit, mert a bal vénámból nem akart az istenért sem jönni a vér, akár hogyan mozgatták benne azt a nyavalyás tűt. :( De végül sikerült a másikból. Mondjuk fura volt, mert most megnézték az éhgyomrit gyorsan ujjbegyből és utána ittam meg a lötyit. És csak kétórásit néztek. Egy órásit nem. Anno vettek akkor is. De mindegy, túléltem. Most kérdezett tőlem egy érdekes dolgot a férjem. Mi lesz, hogy ha a két órás magas lesz egy kicsit? A terhességnél ez volt, nem vészesen, csak egy kicsit (9.2). Akkor diétáznom kellett pár hétig és utána is odafigyelni az édességre. De hát most hova diétáztatnának? Így is a férjem a főnök azt mondta a Dévai meg, hogy tömjön mint a libát, hogy hízzak egy kicsit. :) Reméljük nem lesz gond vele!
Vendég
 


Mokucica, inszem lesz még? Nem lehet már lombikra mennetek?
mbetty2
Aszód
 
 


mbetty: sztem igen :( de próbálunk majd egyezkedni :lol: puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


gkhenrietta:
Te egy hős vagy!!!! :-) Mikor lesz eredmény?

mokucica:
Nálam anno a torna bevált-vagy egy nagytakarítás...az tuti meghozta :-) Szorítok,h tudjatok menni egyezkedni :-)

mbetty:
Biztos szimpi vagy Apánknak,mert nem osztogatja ám csak úgy a puszikat! :-P

sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil: inkább a tornát választom, mert nincs kedvem nagytakarításhoz :D Köszi, hogy szorítasz te is nekünk, már kezdek mérges lenni, hogy megint ilyen hosszú lesz ez a ciklusom :( puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica!
Gondolj arra,hogy hosszú...DE lehet,hogy ez az UTOLSÓ :-D
Ugye,így mindjárt más!?
puszi!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Á, nem hős vagyok én, hanem túlélő! :) Elvileg a jövőhét közepe fele már meglesz az eredmény. Remélem a másik is, hogy mielőbb mehessek vele endo dokihoz.
Vendég
 


gkhenrietta:
Várjuk a híreket a jövő héten :-)

mokucica:
Remélem bevált a torna! A nagytakarítást most én is kihagyom,valahogy ezektől a vegyszerektől is megfájdul a fejem,ha keveset használok belőlük akkor is.

Szerdán megyek a védőnőhöz, remélem mindent rendben talál majd.UH pedig még 3 hét...alig tudom kivárni :-S

Dario,többeik,hogy vagytok???

sheil
Budapest I. kerület
 
 


mokucica:Sajnálom,hogy ilyen nehezen akar megjönni :( Vagy lehet,hhogy azóta már meg is jött?Hányadik inszemed lesz?Próbálj meg tényleg Apánkkal egyezkedni.

gkhenrietta:Szóval túlélted a dolgot,ügyes!! :) Reméljük jó lesz az eredményed,drukkolok!!Nálad is beindult a vizsgálati őrület,de legalább szép lassan majd haladsz Te is!!

sheil:Pénteken voltam Apánknál.Kell csináltatnom majd egy 3.napi FSH-t,mert nekem az volt egy kicsit magas.Ekg-t,a többivel meg már előre dolgoztam.Már csak szerintem a februári mensinél hívom,gondolom elég majd akkor bemutatni a leleteket.Feleslegesnek tartom újra bemenni, a leleteket leadni.,(ugye konzultációs díjért)
Szóval, most már biztos a február végi indulás!! :) Mikor lesz az még :( Sokat kell még addig aludni!!
Kérdeztem Apánkat az IR-ről,azt mondta nem kell vele foglalkozni.Ennyibe maradtunk.
Biztos hogy minden rendbe a kis tigriskéiddel,ne aggódj!!!!! :lol: Aztán írj mi volt a védőnőnél!!

Többiek, mi újság??
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok,

Boldog és egészséges 2013-as évet kivánok nektek és hogy mindenki babás álma idén valóra váljon :)
Dario, Sheil örülök hogy jól vagytok Ti is meg a babáitok, szoírtok hogy minden rendben menjen, továbbra is, Sheil, hogy lettek a Tigrincsekből Halacskák ? :o)
Visszaolvastam a decemberi-januári bejegyzéseket az élettársi/házassági papírról, hát D. biztos hogy nem kéri, mert tölünk sem kérte (láttam hogy Kagyló is írt rá). Az egyik lombikklinika oldalán valahol olvastam, hogy ez az egész eljárás az anya joga és hogy tetszőleges számú férfival veheti igénybe, tehát az OEP biztos nem figyeli vagy tartja ezt nyilván. A terheléses vércukrot tölem is kérte D. mondjuk egy nőgyógyász sem írta fel, mondván hogy nem vagyok terhes, szóval én azt privátban csináltattam meg és D. azt elfogadta, 0,60,120 perces értéket mértek, vigyetek magatokkal tömény citromlevet és keverjétek hozzá a cukoroldathoz, akkor olyan mintha egy tömény limonádé lenne és úgy megiható.
Mbetty, sajnálom, hogy ég egy hónap szünet, mi is úgy volt hogy indulunk januárban, de sajnos csúszunk..

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy drukkoltok nekünk! :) Mindenképpen megírom az eredményeket. Mondjuk csodálkoztam a terhelésnél egy kicsit. Anno terhesen többször vettek vért. Éhgyomrit, egyórásit és kétórásit. Most ujjbegyből megnézték, hogy jó-e, hogy terhelhető vagyok-e. Utána megittam a lötyit és csak kétórásit néztek. Rákérdeztem, de azt mondták, hogy jól van így. Mondjuk a teljes vérképemen néztek cukrot (éhgyomorra ugye), az tökéletes. Szóval arról is van papír, csak egyórásit nem néztek. Nem tudom, hogy miért. Remélem így is jó lesz!
Hogy érdemes csinálni amúgy, ha megvan minden papír? Csak olvastam moro hozzászólását, hogy nem érdemes csak a leletek miatt külön bemenni ismét. Azt mondta, hogy ha megvan minden akkor hívjuk ismét. 3-4 hét múlva tud időpontot adni, ezért érdemes úgy csinálni, ha már tudjuk ,hogy mikor lesznek a kezünkben az eredmények, akkor azelőtt már felhívni és úgy kérni, hogy ne kelljen annyit várni. De most nem tudom. Január végén eljutok elvileg endo dokihoz és iratok fel gyógyszert. Akkor gondolom február végén érdemes ismét megnézetni, hogy lement-e. Ha nem, akkor egyértelmű, hogy sajnos lőttek az egésznek. :-( De, ha igen, akkor minél gyorsabban menjünk vissza? Nem tudom, hogy ez az előadás, ami csak kéthetente van-e, hogy lehet-e úgy kérni, hogy egyszerre letudjuk a lelet leadással együtt. Ne kelljen felutazni ezért külön. Február elején kell ismét megjönnie, de erről lecsúszunk ugye, utána március elején. Fogalmam sincs, hogy lenne érdemes.
Vendég
 


Moro- Nincs olyan messze a február vége hidd el! Bár mi indulhatnánk akkor! Gyorsan el fog menni az idő! És biztos sikeres is lesz!!! Drukkolok!!!

Mokucica mi újság? Megjött azóta?

Sheil - Minden rendben fog menni! Az uh-ig meg ki kell bírni az időt. Mondom én, aki ugyan így be volt sózva anno. :)

Többiekkel mi újság? Ki hogy áll? Ki hogy van?
Vendég
 


Sziasztok

Hát még mindig nem jött meg, pedig már csomót tornáztam is. És nem is érzem, hogy jönni akarna. :( pedig már nagyob mennék Apánkhoz.

Moro: az első nem sikerült. A másodiknál abba kellett hagyni a stimut. Így az elvileg nem számít semminek :cry: szóval újra a második fog jönni. Remélem, hogy meg is lehet majd csinálni és nem kell újra abbahagyni. Mert az idő csak úgy robog...

Sheil: ne aggódj, minden rendben van és lesz is. Megvannak már a nevek?

Dario: hogy vagy? Még mindig tünetmentesen viseled?

Puszi mindenkinek.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok

Hát még mindig nem jött meg, pedig már csomót tornáztam is. És nem is érzem, hogy jönni akarna. :( pedig már nagyob mennék Apánkhoz.

Moro: az első nem sikerült. A másodiknál abba kellett hagyni a stimut. Így az elvileg nem számít semminek :cry: szóval újra a második fog jönni. Remélem, hogy meg is lehet majd csinálni és nem kell újra abbahagyni. Mert az idő csak úgy robog...

Sheil: ne aggódj, minden rendben van és lesz is. Megvannak már a nevek?

Dario: hogy vagy? Még mindig tünetmentesen viseled?

Puszi mindenkinek.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica:
Fránya menses. Pedig régen irigykedtem azokra,akiknek nem 27-28 naponta kellett szenvedni emiatt. De ez sem jó,hogy nem tudod előre mikor jön. Van még egy tippem...ha a torna és a nagytakarítás sem segít!De ezt majd priviben :-)

Nevek vannak is meg nem is...olyan igazi,ami mindkettőnknek tetszik-még nincs:-( Azzal nyugtatom magam,hogy van még idő....és azzal,hogy a legtökéletesebb neveket keressük,nem érjük be akármivel :-P
Bár a párom végső elkeseredésében azt mondta,válasszunk a Madagaszkár 3-ból neveket :-D

moro75:
Ha már van egy biztos időpont,hogy február végén kezdetek,akkor az nagyon jó!Van mit várni,húzni a strigulákat,visszaszámolni :-) Külön felesleges bevinni a leleteket,ha kezdetek,úgy is újra átnézi a papírokat,hogy minden megvan-e (tudod milyen alapos) és akkor majd odaadjátok! :-)

amaryllis:
Jó,hogy újra itt vagy a fórumon! :-) Te is februárban indulsz? De jó!Lesztek jó páran,beindul Apánk és majd megint lesz egy csomó kismama a fórumon:-) Várom!!!
Azért lettek halacskák,mert csak ilyen ikres vonalzó volt :-)Amúgy itthon Buborékoknak hívjuk őket....vagy Bubiknak-mert nevük még nincs.

gkhenrietta:
A leleteket leadhatjátok az előadáskor is( az előadásra pedig mielőbb jelentkezzetek).Az lenne a jó,ha a márciusi mensiig meglenne az előadás,a leletek és akkor tényleg semmi akadálya nem lenne a kezdésnek!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Köszönöm sheil! :) Most akkor megvárom, hogy írjon fel gyógyszert az endo doki. Meg gondolom kell azért egy hónapot várni, hogy legyen értelme még egyszer megnézni a hormonokat. Vagy érdemes lenne hamarabb is megnézetni? (az én esetemben ugye, hogy nagyon szorít az idő) Én úgy gondoltam, hogy február végén nézetném meg, de még előtte felhívnám, hogy kérjek időpontot úgy, hogy március elejére kapjunk lehetőleg. Pont úgy jönne ki, hogy március elején meg a végén jönne meg. A végén tudnánk indulni szerintem, ha minden rendben menne. Én kérhetem úgy egyébként, hogy az előadást is vegyük figyelembe, hogy már ne kelljen külön menni? Amikor felhívnám már úgy mondnám neki, hogy ekkor meglesz minden leletünk és szeretném, ha az előadásra adna időpontot kapásból és akkor vinném a még hiányzó papírokat? Vagy ez nem így működik? Ezen a nyavalyás ths-n múlik az egész! Azért kellene február végéig várni, hogy hasson a bogyó. 30.án megyek a nődokihoz levetetni a keneteket, remélem gyorsan meglesz az eredménye és nem lesz semmi gond. A múltkor nem tudtam sajnos, mert pont előtte jött meg. :-(
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?