Új privát üzeneted érkezett!

Zuzmi,
én kalciumot tabletta formájában eszem, Béres 500 mg-ost szedem. Kint nincs tablettaként?

Andi,
én a szettemet a kollégáimtól kaptam ajándékként. A babonával kapcsolatban én kb novemberben kezdtem el vásárolni, Brigivel február 9-re voltam kiírva. Szerintem jó ha minimum 1 hónappal a szülés előtt minden megvan, mert elvileg a 37. héttől nem koraszülött.

Nekunk chicco a babakocsink, ezt nyúzta a két csaj és ezt fogja a picúr is. A neonatot nem ismerem.

Bence,
nem semmi amin keresztülmentetek.

Timi,
Brigi elvileg fiú, Betti is fiú, a picúr kislány, szóval ha minden igaz kisfiúnk lesz. :lol: :lol: :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07
 
 


Zuzmi
Itt többféle gyártónak többféle ízű pezsgőtablettája van, ha nem tudsz odakint beszerezni, talán küldene neked valaki itthonról?

Gtimi
Érthető, amit írtál az AFP-ről, tényleg nem mindenki tudja kifizetni a magán vizsgálatokat. Az a szörnyű, hogy ezek nem ingyenesek.
Tudsz felrakni egy linket a naptárra, szívesen letesztelem én is!

Andi
Én már azt mondom, hogy félidőben vagyok (19. hét), jó is lenne, ha 38 hétig húznám az ikrekkel!
Már én is vásárolgatnék szívesen, de előbb fel kell mérnem a terepet, hogy mi mindenem is van már meg, és mire van még szükség. Ja, és várom, hogy híreket kapjak börzéről.
Az ágyneművel kapcsolatban: esetleg varratni? Szerintem nagyságrendekkel olcsóbban ki lehet jönni, és egy jó varrónő egy-egy fénykép alapján (plusz méretek persze) simán legyárthatja.

Kri
Akkor biztosan rád mondanák, hogy "a kivétel erősíti a szabályt!"
:lol: :lol:

Jelentem, mostanra biztosra mondhatom, hogy ezek a kis "pöckölgetések" a pocakból tutira a fiúk! :lol: Egyszer az egyik oldalról, egyszer a másikról! :lol: Mondta is a párom, hogy mivel nagyjából akkora lehet a lábuk, mint az én ujjam, még jó, hogy pöckölésnek érzem a rugkapálásukat. Már ő is nagyon szeretné érezni a hasamon keresztül - szerintem az még egy-két hét.

Andi
Igazad volt, hogy valami mindig van/fáj. Én azt hittem, elfeküdtem a csípőmet, de ma napközben is jelentkezett ez a fájdalom, gondolom, mozognak a csontjaim (pedig szélesebb csípővel áldott meg az ég) :) Úgyhogy én is nyomatom a kalciumot (most éppen magnéziummal együtt)
thimmy
Gárdony
 
 


Sziasztok!

Andi!

Nekem van egy nagyon jó profi varrónő ismerősöm aki foglalkozik babaágynemük varrásával is.Tényleg gyönyörü munkái vannak és babákat is készit nagyon jó pofákat na meg állatfigurákat is.Imádom a munkáit!Mindjárt dobok egy linket a honlapjához.

Grety kreativ varrómühely ez a honlap neve.Árak nincsenek de ha esetleg tetszik és felvennéd vele a kapcsolatot akkor priviben elküldöm a nevét mert csak a facebook elérhetőséget tudom.

Thimmy!

Itt van a link :D Kivi vagyok neked mi jön ki igy hogy már tudod hogy fiúk lesznek.Hát azért majd biztos csapnak nagy bulit a babák odabent.Mi lesz ha már olyan nagyok lesznek hogy nem férnek el?Majd azt se tudod hova tedd a kezed. :lol:

Linket valamiért nem enged betenni a gép.

Kinai fogantatás naptár ezt ird be a keresőbe és kidobja.

Tegnap voltam védőnőnél!Vérnyomás 90/60.Kérdezte nem szédölgök e de mondtam neki hogy én mindig ilyen lopakodó üzemmódban vagyok és még nem ittam kávét reggel. :D Pisi rendben volt.
gtimi83
Győr
 
 

 
 

Andi!

Nehari!Most nézem hogy Gréty januártól nem dolgozik megrendelésre mert babát vár ő is júniusra! :D
gtimi83
Győr
 
 


Gtimi
Nekem fiút jósolt, és hát be is jött neki! :lol: Duplán is! :lol: :lol:

Én nagyjából egy hete tudok újra kávét inni, igaz, ez most csak Ricoré, de én nagyon szeretem az ízét. Koffeint kevesebbet tartalmaz, de úgy tűnik, elég.
thimmy
Gárdony
 
 


Thimmy!

Nekem is fiút jósolt!Már annó Matyinál is!
gtimi83
Győr
 
 


Sziasztok!
Bocs,hogy eltűntem,de 2 napja csak szánkózunk a gyerekekkel.:) Vagyis ők szánkóznak az apjukkal én meg fényképezem őket. :)
Calciumot lehet megpróbálom én is tablettában szedni. Hátha az bennem marad. A pezsgőtabi nem jön be valamiért a gyomromnak. Szerintem ihatnék bármilyen ízűt belőle. Választék az itt is van bőven amúgy. De tudnék hozatni Magyarországról is bármikor,mert vannak ingázó ismerőseink. Nagyon aranyosak vagytok,hogy próbáltok segíteni! :) Jól esik tényleg!
Sajna ma nagyon rossz volt megint az éjszakám. Reggel meg tényleg alig bírtam kiszállni az ágyból. Aztán napközben bejáratódott és jobb lett kicsit. De szerintem elkísér ez engem a végéig. :(
Az teljesen igaz,hogy terhesen mindig fáj valami. Legalábbis nekem. Én egyik terhességemet sem tudtam felhőtlenül élvezni. Az egyetlen örömteli érzés nekem az volt mindegyiknél,amikor éreztem őket rugdosni. :)
Kínai naptárat én is megnéztem. Első 2 gyereknél stimmel. Most pedig fiút jósol. :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Thimmy! Ugye milyen jó érzés amikor mozognak a babák? Lesz még jobb is,csak nőjenek egy kicsit! :)

Andi! Végül megmérted a vércukor szinted? Ugye nincs semmi gond vele?!

Ether! ???????? Merre vagy? :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Kriszta: akkor te kb a 26. héten kezdtél el vásásrolni. Én is ezt tartom a legjobbnak, mivel szülés előtt egy hónappal nagy hassal már nem olyan könnyű közlekedni. Ma viszont bűnöztem egyet: megláttam 1200,-rt egy barna szettet Bazsinak és megvettem a Facebook-on. Apránként én azért elkezdem. Melyik chicco babakocsitok van? Használtan elég jókat látok jó árban.

Thimmy: hát igen, te már most félidős vagy :) Szuper, h már te is érzed őket!
Hogy állsz a fájdalmakkal? Hatott a pezsitabletta? Nekem ma megint fáj az oldalam. 2-3 napra elmúlik, majd előjön. A sok magnéziumtól meg hasmenésem van, pedig már a 3. fajta magnéziumot fogyasztom. Azt hittem, hogy jó ez a Magnosolv por. Azért jól vagyok. Holnap szerencsére megyek a dokimhoz.
A varrónő jó ötlet. Már tegnap írtam egynek, aki egyedi igényeket is teljesít. Átküldtem a képet, de válasz még nem érkezett. Mindegy, kitaláltam mást.

Gtimi: nagyon aranyos, h segíteni próbálsz a varrónővel. Hát ez van, ő is szülni megy:) A vérnyomásom nekem még ennél is alacsonyabb, pedig nekem az orvos a 3 kávét is engedélyezte.

Zuzmi: Jó lehetett szánkózni a kicsikkel!
Aranyos vagy, h emlékszel a vércukros dolgokra. Sajnos nem tudtuk megmérni, mert véletlenül húgysavas teszteket adtak neki a boltba. Majd kicseréli :(
Ha már a sokadik babát hordod ki, akkor van abban logika, h kinyúlnak a szalagok és fájdalmat okoz a baba növekedése. Na, de nálam nem tudom, mi a fene lehet. Mindegy, túléljük, csak a babáink számítanak!!!! :) :P :P

Többiekkel mi újság? Ki mikor megy kövi uh-ra?

Íme egy kép arról, h. milyen lesz a gyerek ágyneműje. Rájöttem, h ha nem a nyuszisat kérem, akkor 10.000 forinttal olcsóbb. Inkább nyuszis forgót és plüssöket veszek helyette, mert így is 38 körül hozom ki pelenkázó lappal együtt.

Nyuszis változat:
http://www.olcsobabakocsi.com/mamo-tato ... mzett.html

Olcsóbb változat:

http://www.olcsobabakocsi.com/mamo-tato ... skes_.html

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Ez érdekes. Nekem működik a linkelés, de nem azt a képet illesztette be, amelyiket akartam. Szóval a kékeket kell lejebb megkeresni.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 



Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi! Ez nagyon szép! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Zuzmi: én is odavagyok érte! Az utolsó linket nézted, ugye?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok!

Andi!

Ezek az ágynemük meseszépek.Nekem a legjobban a rózsaszin sárga és lila változatok tetszenek.Annyira szépek!!

Zuzmi valahogy igy vagyok én is hogy nem tudom felhőtlenül élvezni.Matyinál a rengeteg kórház a hányás aztán a végén a rengeteg gyomorsav és a vizesedés meg a császár.Most meg megint a hányás aztán a hátfájás illetve a bevérzés amit ugye még mindig nem tudok hogy kiürült e.Majd hétfőn megtudom.

2 napja érzem én is a babót lent az ágyékomnál de csak este.Tegnap előtt rúgott akkorákat csak lestem. :D
gtimi83
Győr
 
 


Sziasztok!
Andi! Igen az utolsóra írtam,hogy nagyon szép,de megnéztem amúgy a többit is. Mindegyik szép egyébként. Mi még anno a Brendonban vettük a lányomnak. Neki rózsaszín nyuszis van. De csak párna, takaró,rácsvédő és baldachin van hozzá. Ez volt akkor 21000 ft. De ahogy néztem kb. most is annyiba kerülnek a Brendonban. Kisfiamé is ugyanolyan mint a Lilié csak kékben. Amúgy én párnát nem használtam nekik a kiságyban,csak ruhapelus volt a fejük alatt. Mikor már saját ágyba mentek akkortól van csak párnájuk. De azt veszem észre hogy inkább anélkül szeretnek aludni. :)
Timi! Gyomorsavam már most is van. :( Vizesedés majd ha bejön a meleg gondolom megint lesz. Hátfájás,csípőfájdalom. Mind ismerős. Most pedig ez az ágyék fájdalom.... Borzalmas!
Nem is értem hogy sokan miért szeretnek várandósnak lenni!? Én mindig csak végigszenvedem a terhességeimet. :( De megéri még így is az biztos! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Kezdek megnyugodni, hogy nem csak én szenvedem végig a várandóságot. Tegnap óta, a fájások mellett, a hasmenésem is egyre durvább. Nem nagyon merek így magnéziumot szedni( ő lehet a ludas). Még jó, h ma este megyek dokihoz! Egyébként vannak olyanok, akik csak az utolsó hetekben szenvednek, tehát mi vagyunk a gyengék :cry: Mindegy, tényleg csak a végeredmény számít :P

Gtimi: de jó, h már a te is érzed a pocaklakót! Mindjárt itt a hétfő! Drukkolok, h minden ok-s legyen. Ugye már nem vérzel?

Zuzmi: ha úgy nézem, h a Brendonban 21e volt a 4 részes ágynemű, akkor 32e-rt a 11 részes nem sok. Na jó, én veszek hozzá 6r-rt egy anyagában megegyező pelenkázót is, na de egyébként is kb. ennyibe kerülne. Ez azért fontos, mert a Faktum ifjúsági ágyá átalakítható kombinált szettjét fogjuk megvenni, ahol az ágy és a pelenkázó egymás mellett van. A függönyt 12e-rt nem veszem meg, mert egy magyar gyártónál 3500-rt láttam ilyen színű kéket, és ezt még ráadásul méretre vágva tudom megrendelni. Már csak valami hímezhető nyuszi kéne rá és tökéletes lesz a kép. Bárcsak ott tartanék már, h elküldhetem a megrendelést!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi!

Már nem vérzek!A 12 héten volt az utolsó sötét barna és az óta semmi és már eltelt azóta több mint 6 hét!! :shock: Gyorsan megy az idő!

A babakocsival én is igy vagyok mint te már legszivesebben megrendelném de az nagyon korai még.Előbb szeretném tudni milyen nemü gyereknek kell vásárolni.Most hétvégén megyünk Anyósékhoz.Ott vannak a baby ruháink át is nézem milyenek vannak.De jó lesz!! :D

Thimmy!

Akkor te még 4 hét és mehetsz a fincsi cukorterhelésre.Neked dupla lötyit kell meinnod!! :lol: Na jó nem ám! :lol:

Hétvégén disznóvágás hát nem várom egyáltalán.Annyit dolgozni!Fújj!!
gtimi83
Győr
 
 


Gtimi: miért nem mondod, h hánysz a szagoktól? Így megúszhatod a disznóvágást. :P
A Matyi babakocsiját ti eladtátok? Nem terveztetek újabb gyereket?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi,
ezek nagyon szépek. Nem szeretnétek több babát, hogy csak a kékeket nézegeted?
Chicco tour 4-unk van, féláron vették a szüleim olaszban a chicco outletben. A húgom kint él, nála voltak anno karácsonykor és mivel kocsival mentek el tudták hozni. Így jó vétel volt, de így is kb 100 000 Ft-ot fizettek érte (mózes, sportrész, hordozó + talp) Minimum két gyerekre terveztük, és úgy néz ki a baba is ezt fogja nyúzni. Az egyetlen amit nem szeretek benne, hogy a sportrészt csak előre lehet tolni, nem megfordítható. Nekem nagy kerekek kellettek, mert nálunk nagyon rossz volt az utca burkolata, 2011 nyarán csinálták meg.

Zuzmi,
őszintén én sem szeretek váradós lenni. Persze szeretem érezni a babát, és várom is, hogy megérkezzem, de egyre nehezebb. Briginél még annyit pihentem amennyi jólesett, Bettinél már egyre több nyűgöm előjött és most is sajnos. És egyre jobban parázom mindenen.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07
 
 


Andi!

Tavaj év elején még úgy volt hogy majd 3 év múlva akarunk csak babát meg tárolni sem tudtuk sehol a nagy babakocsit.A szomszédok nyavajognak mindig a tárolóban a hely miatt ezért eladtuk.
gtimi83
Győr
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, ha lehet?!?!

Először is minden kismamának és persze kispapának szeretnék gratulálni!

Első babánk lesz, így tele vagyok kérdésekkel, aggodalmakkal és persze nem beszélve örömökkel.
2013.06.15-re vagyok kiírva és még nem 100%, de kislányunk lesz.
:lol:
babeeke1
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia Babeeka!

Örömmel látunk köreinkben.. Vagyunk még itt egy páran elsőbabások, szóval ne aggódj. A többiek tudnak segíteni.

Kriszta: szeretnénk még egy kislányt,de ki tudja h összejön-e. Bazsira is 4,5 évet vártunk, én meg már 34 múltam. Persze, fő az optimizmus. Azért nézem a kék ágyneműt, mert a házat úgy vettük hogy kék Caparol(mosható) festékkel van kifestve a gyerekszoba. A bútor, babakocsi uniszex lesz, de az ágynemű színéből nem engedek.
Majd megnézem azt a babakocsit. Nem durrant ki a kereke? Azt hallottam, h emiatt nem jók a felfújható kerekű változatok.
Min kezdtél el parázni?

Gtimi: sajnálom :(

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Ezek szerint a mi csapatunk fokozottan érzékeny :lol: Jó is lehet úgy végigélni egy várandóságot, hogy nincs problémája az embernek - ez azért szerintem csak keveseknek adódik meg!

Zuzmi
Szánkózni én is imádok, meg korcsolyázni is, na ezek idén kimaradnak! :lol:
Az éjszakáim nekem is hasonlóak lehetnek - minden fordulásra felébredek, kell egy kis idő, mire elrendezem magamat... Aztán imádkozhatok, hogy el tudjak aludni újra :roll:

Andi
A hasmenés sem egy kellemes dolog, de ha választani lehet, inkább, mint a székrekedés :oops: 8) Jó, hogy már elkezdtél vásárolgatni, és igazán szép szetteket találtál - ha meg valaki olcsóbban el tudja készíteni, az szuper! :lol:

Gtimi
Szépen vázoltad a "terhes" tüneteket... :lol: És még csak félidőnél tartunk! :lol: A disznóvágásból azt hiszem, most én is kihúznám magam... :oops:

Én ilyen babadolgokat - főleg kettőt - tutira max. használtan tudnék beszerezni. Jelenleg még nagyon év eleje van - de ha meg arra várnánk, hogy mikor optimális a szülésre, hát soha nem lesz az. Na meg hozzáteszem az elmúlt majd hat év várakozást, na hát azóta rengeteg dolog történt velünk! :lol:
Viszont óriási szeretettel várjuk ezt a két porontyot, már most is ők az elsők az életünkben! :lol:
thimmy
Gárdony
 
 


Babeeke! Üdv köztünk és gratulálok a babához! :)
Kri! Nekem sem lehet a tolókart átfordítani a babkocsimon,de engem nem zavar annyira. A mózesnél és a babhordozónál felém néz a gyerek,a sportnál viszont már előre.
Az enyém is felfújható kerekű, és szerintem sokkal jobbak mint a nem felfújhatósak. Nem rázza úgy a gyereket és a rázósabb terepen is simán lehet vele haladni. Szerintem irányítani is könnyebb. Én imádom és a gyerekek is szerették nagyon. Egyszer kaptam defektet vele,de hamar megjavították. Amúgy pumpálni nem kellett sűrűn.
Timi! Disznóölésből én most csak a kajálás részt vállalnám be! :)
Lányok! Van még valaki rajtam kívül akinek hányingere van? Igaz,hogy csak a büdös szagokra,de engem még mindig olyan öklendezés kap el,ha megérzek valami büdöset,hogyha nem vennék nagy levegőket,tuti megint hánynék.

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Andi,
nem felfújható, tömör gumi a kereke.
Valahogy Briginél alapból úgy voltam vele, hogy minden rendben lesz, Bettinél már ha keményedett a hasam, vagy hogy ne jöjjön előbb (2 nappal kiírás előtt jött), most azon agyalok, hogy miért nem érzem még hogy mocorog. Mindig van valami.
Így már érthető, főleg, hogy fiút vártok. Szülés után úgy tudom elvileg könnyebben jön a következő baba. Családban van olyan, hogy a kislány lombikkal jött össze, majd a kisfiúk 1 évvel később spontán.

Zuzmi,
Betti utált babakocsizni, és rosszabb volt, hogy még nem is láthatott közben. 1 éves kora után javult a helyzet. Ezért lett volna jobb az átfordítható kar.

Babeeke,
udv!

Timi,
disznótoros kaja nekem is jöhet!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07
 
 


"Ficere: a ti kisfiatok hány grammos most? Mit mondtak az adatai alapján, hány hetes? Csak azért, mert az én drágámat kisebbnek saccolják mindig az Istenhegyin, mint az én dokimnál. Pedig én már annyira szeretném elhinni, hogy ma van FÉLIDÕ :P :P :P "

Szia Andi,

A mérés napján a mi számításunk szerint 19 hetes volt pont, a méretei és súlya (308g) alapján 4 nappal előrébb járt! Legalábbis ezt dobta gép :)

A kínai naptár és egy rakás más jelzés alapján nekünk egyértelműen lánynak kellett volna lennie.

Ehhez képest annyira egyértelműen fiú, hogy nyilvánvalóbb nem is lehetne :)

Lilypie Pregnancy tickers
ficere
Miskolc
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról. Nem tudja az orvos megmondani a fájás okát, de szerencsére a méhszájam csont zárt még mindig és nem volt rajta vér. A magnézium felét vörösborra kell cserélnem. Továbbra is marad a pihenés és önmagam megfigyelése. Ez van!

Ficere: ma a dokim azt mondta, h minden uh-ba más algoritmus van beépítve, tehát mindegyik másképp már. Mi csak 300 g-ak voltunk ma, tehát most le vagyunk maradva hozzátok képest :) Jól vagytok?

Thimmy: nem semmi, h mindenből kettőt kell venni! Kész anyagi csőd, az tuti! Sok mindent egyébként én is használtan fogok megvenni, a szoba viszont nagyon fontos, hogy szép legyen. Nekem nem volt külön szobám és szeretném, ha a mi kis pindurkánk mesés környezetbe ébredne. Ettől függetlenül igazad van, a szeretet a legfontosabb!

Zuzmi: milyen a ti babakocsitok?
Én úgy tudom, h vannak olyan várandósok, akiknek a szagundoruk végigkíséri a 40 hetet. Sajna, lehet még emiatt hányingered! Én sem bírok minden szagot, pl. a pörkölt alapoktól kiráz a hideg.

Kriszta: ne aggódj a mocorgás miatt! Lehet, h hátul tapadt meg. Mikor is mész uh-ra legközelebb? A védőnőhöz addig nem tudsz elugrani, h nézze meg a szívhangot? Ezért jó, h nekem van itthon szívhang hallgatóm, sokkal nyugodtabb vagyok így.
Nem is tudtam, h a nagy kerekűek között is van tömör változat.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Kedves olvasók, fórumozók!

A segítségeteket szeretném kérni az alábbi dologban:
Szakdolgozatomban azt vizsgálom, hogy hogyan vélekednek a szülésről azok a fiatal nők, akik még nem szültek.

Ennek érdekében olyan 18 és 35 év közötti nőket szeretnék megkérni egy kérdőív kitöltésére, akik jelenleg éppen első gyermeküket várják.

Ha Te magad megfelelsz ezeknek a feltételeknek, akkor kérlek, töltsd ki a kérdőívet!

Emellett kérlek, küldd tovább ezt a linket azoknak az ismerőseidnek, akikről úgy tudod, hogy első gyermekükkel várandósok, és kérd meg őket is a kitöltésre. Illetve kérlek, továbbítsd azoknak az ismerőseidnek is, akik – életkoruk, foglalkozásuk, stb. okán – ismerhetnek ilyen hölgyeket!

A kérdőív elérhetősége:
http://www.surveygizmo.com/s3/1083956/S ... -s-2012-v1


Előre is köszönöm a segítséget!

Bármilyen kérdést, véleményt szívesen fogadok a szuleskerdoiv@gmail.com címen!
szivarvany23
 
 


Szia Szivárvány!

Kitöltöttem :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Szia Szivárvány!

Kitöltöttem :P


Kedves Andi!

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! :)
Sok örömet kívánok a babaváráshoz!
szivarvany23
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit le vagyok maradva, így gondoltam leírom, eddig mi mindent éltem meg.
Mint megírtam az első babámat várom, hát csuda új dolgokat élek meg vele, de élvezem minden pillanatát.
Ma vagyok 18hetes 3napos.
Annyit tudni kell, hogy nagyon sokat nem kellett várni az érkezésére, bár nem is volt tudatos a próbálkozásunk, úgy voltunk vele, ha jön, akkor jön. Kb. 2 hónap kellett és a pocimban volt az én Manókám.

Az első 3 hónap, reggeltől - estig hányinger, de hányni nagyon ritkán tudtam, minden lehetséges hányinger csillapítást bevetettem. :-)
Aztán teljesen megszűnt a rosszullét, 2-3 hete szédülök, fáj a derekam, sajnos szenvedek az alacsony vérnyomással.
Illetve egy hete nálam is jelen van, a has gyötrelmes húzódása, fájása, ami nagyon aggasztott, de megnyugtatott az orvosom, hogy a baba csinálja a helyet és nagyon feszesek a kötőszöveteim.

Mi is voltuk, bár elég korán 4D-n, nem bírtam várni és 16hetesen elmentem. Aludt az én Babám, így nem 100%-ra mondták, hogy kislány. :)
Holnap megyek uh-ra, remélem megmutatja teljes egészében magát a kis Manókám.
És indulhat a vásárlás, tervezgetés és minden.... :)
babeeke1
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Ficere!

Akkor már jól előre jártok ti is.Szép méretek!

Babeeke!

Ne is törödj vele ha le vagy maradva.Becsatlakoztál azt kész.Hát én nem akartam olyan korán menni 4D-re Matyival is csak a 24.héten voltunk és most is majd a 22.-en megyünk csak.Remélem megmondják mi lesz mert én már úgy szeretnék vásárolni.

Andi!

Hát én ezért is szeretnék új babakocsit ha már a kiságy meg minden a Matyitól örökölt akkor legalább a járgány legyen új neki. :D Örülök hogy minden renben van odabent.

Thimmy!

Még a használati tárgyak hagyján de a sok pelus!Meg a mosás és az etetés megoldása.Hát én nem tudom hogy birnám két ilyen picivel egyszerre föleg hogy nincs segitségünk sem.
gtimi83
Győr
 
 


Babeeka: 2 hónap? Nagyon ügyesek voltatok!
Ez a húzódás nálad milyen? Mert a dokim először nekem is az azt mondta, h természetes a hasfeszülés. Nekem viszont "állandó", egyoldali, szinte egy kis ponton jelentkező fájásom van. Azért macskakörmös az állandó, mert van hogy 1-2 napig szünetel, de ha előjön, akkor állandóan fáj és1-2 napig. Ja, és enyhe, annyi van hogy zavar, h nem tudják az okát.
De jó, h holnap már te is elkezded a vásárlást!

Én nem értem ezeket az uh-kat. Úgy látom, h csak az Istenhegyin tudják már a 12. héten megmondani, illetve az én dokim a János kórház sima uh-ján a 15. héten már 100%-ra megmondta, h fiú. Szóval, nem bántam meg, h pénzt adtam ki az Istenhegyi két genetikai uh.ra, ahol 4D-re is átkapcsoltak, majd dvd-t is adtak. Mindenkinek szeretettel ajánlom!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Jaj, most kaptam sms-t a dokimtól, hogy az AFP-m rendben: 0.96!Tegnap nem találta.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi:
Hogy is jellemezzem ezt az érzést..., hát nem kellemes.
Még dolgozom, igaz ülő munkát végzek, de kora délután már érezni szoktam.
Feszítő, égető érzés és néha a köldököm környékén nagyon szúr vagy több aprót.
Estére már nagyon szokott az egész pocakom húzódni és nagyon bekeményedik.
Annyit mondott az orvosom, mivel a baba előtt sok éven keresztül, sokat edzettem, most még jobban megfogom szenvedni és érezni.
De csak az 1 babáig, a 2.-nál már nem lesz gond.
Sok pihi meg magnézium! :)
babeeke1
Budapest XIII. kerület
 
 


Ja, 4D-n mi is fizetős, magánban voltunk, csak a Manóka úgy aludt, hogy nem hagyta magát felébreszteni.
Pont úgy feküdt, hogy nem lehetett látni egyértelműen, csak néha-néha vélte látni az orvos azt a bizonyos 3 kis vonalacskát.
babeeke1
Budapest XIII. kerület
 
 


Babeeke: én is sokat hasizmoztam, tornáztam régen. Remélem ez az oka nálam is.
Meddig dolgozol még? Engem a dokim nem enged már szerencsére,de nálam volt pár csepp vér is múlt héten. Nagyon élvezem az itthoni pihenést.
Szóval te is szeded a magnéziumot. Melyiket és hány milligrammot?
Egyébként hány éves vagy?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


30 éves vagyok...
250mg -os pezsgőtabit iszom. Ma akarok beszélni a háziorvosommal, mert egy ismerősöm tanácsolta, hasonló problémákkal küzdött és sokat segített neki a Magnerot.
Január végéig tervezem a munkát, utána pihi és a babára koncentrálok. :)
babeeke1
Budapest XIII. kerület
 
 


Andi:

Nagyon jó a Te AFP-d is..., de jó!
Nekem 0,84 volt :D
babeeke1
Budapest XIII. kerület
 
 


Babeeke!

Szuper értékeink vannak!
A magnerotot nem kell felíratni. A baj vele csak az, h elég húzós ára van: 100 db. 500 mg-os 5000 felett. Mondjuk, nem sok ha úgy nézzük, h a többi max. 250 mg-os. Én úgy nézz ki, visszatérek hozzá. A Magnosolv 1000 mg és amióta szedem, durva hasmenésem van tőle.
Szerintem te nagyon kevés magnéziumot szedsz, azért fáj még a pocid. Próbálj 1000-1500 mg-ot / nap, alatta állítólag semmit nem ér. Efelé ne nagyon menj, mert úgy jársz mint én a hasmenéssel.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok!
Gratula a jó afp eredményekhez! :)
Andi! Nekünk egy quinnie fashion babakocsink van. Nagyon régi már,de jól bírja a strapát. Van hozzá minden ami kellhet! :) Mózes,sport rész,hordozó,téli lábzsák,esővédő,szúnyogháló. Én imádom! Nem ragaszkodom újhoz,mert bőven jó lesz ez nekünk. :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Szisztok! üdv az újaknak is és gratulálok a babához.Én csak jövöhéten megyek UH-ra,akkor talán már kiderül hogy mi lesz.Mostmár érzem mocorogni is,de korántsem olyan erősen,mint az első gyereknél.És végre elmúlt a hányinger is! :) Aludni viszont alig tudok,annyira fáj a hátam,meg a derekam.Védőnőm azt mondta,tornázzak egy kicsit.Hát nem tudom nem nagyon merek :?

KépKép
bence27
Dabas
 
 


Babeeke
Én is üdvözöllek a csapatban, tegnap pont "elkerültük" egymást! :lol: Egy napra vagyunk kiírva! :lol: Persze, nálam várható, hogy a fiúk korábban jönnek, de majd egyeztetünk, hogy mikor is menjünk szülni, oké? :)
Szerencsés vagy ezzel a két hónappal, többen is vagyunk itt, akik évekig vártak a babára... Szuper, hogy nálatok egyszerűen mentek a dolgok! :)

Zuzmi
Hányinger engem is kerülget még néha, de hála az égnek, csak ennyi! Olyan, mint amikor kezdődött az émelygéses időszak - gondoltam, így is ér véget! :)

Ficere
Hogy álltok a névválasztással a "kis" kukisnak?
thimmy
Gárdony
 
 


Szia Thimmy!

Én is Örülök Nektek!
De jó, hogy egy időpontra vagyunk kiírva, akkor támogatjuk egymást :lol:

Nemrég végeztem az uh-n, 100% kislány.
Minden rendben a Babucival, nekem reggel óta fáj megint a pocakom, meg is vizsgált a dokim, de teljesen zárt a méhszájam, nincsen gond, de a Magnerot-ot mondta szedjem, fog segíteni.

Fuu..., aztért szuper lehet két babuval..., bár azt mondom nekem most a kiscsajszi is elég!
babeeke1
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól!Afp 0,81 azt mondta teljessen rendben van.Nem vizsgált meg igy feleslegessen szenvedtem a borotválással :x 12.-én megyek hozzá akkor már a rendelőjébe megyek magánúton.Viszont el is kenődtem mert csak 1-én mehetek uhura és Zoli megint nem tud velem jönni igy nem láthatja megint a babucit csak képen. :cry: :cry:
gtimi83
Győr
 
 


Babeeke: gratulálok a kislányhoz! Kezdődhet a vásárlás :P :P :P
Csinálhatnál végre egy vonalzót!

Gtimi: na, a te afp-d is rendben! Szuper! Ez a borotválkozás engem is kikészít.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Gtimi: Gratulálok az AFP-hez én is, Neked is nagyon jó jött ki!
Sajnálom, hogy a párod nem tud veled menni uh.-ra.
Mi úgy oldjuk meg, mivel a kórházban mindig csúszás van, hogy mi külön elmegyünk magánba is, ahol még egy DVD-t is kapunk.

Andi: Köszönöm! :D
A mai vásárlást csak az akadályozza, hogy nagyon fáj a pocakom, de majd duplán bepótolom.
És megcsináltam...!

Kép
babeeke1
Budapest XIII. kerület
 
 


Babeeke: nagyon ügyi vagy!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok!
Újra itt vagyok én is.
Először is sajnálom, hogy eltűntem egy időre, de valahogy besűrösödtek a dolgok, és nem sikerült gép elé kerülnöm.
Mostmár nagyon fáraszt a meló... :)
Rengeteget írtatok, mióta utoljára itt jártam.
Ma úgy kezdtem az olvasást, hogy fogtam egy papírt, és felírtam mindent, amire reagálni szeretnék. Hát majdnem tele lett egy A/4-es mindkét oldala... :D
Szóval hosszú leszek... :)
De mindenekelőtt pár gyors szó rólam.
Tegnap megvolt a 18. hetes uh. 18+5 naposan.
Olyan jó volt látni a picikét. Pont egy hónapja volt az utolsó uh. Már nagyon aggódtam.
De szerencsére minden a legnagyobb rendben van. Szépen fejlődik, a korának megfelelő. Folyamatosan kapálózott, és takarta a kis arcát. Gondolom zavarta a gép.
Párom rákérdezett a nemére, a doki jó sokáig nézelődött, és közölte, hogy mivel nem lát semmi olyat, amit esetleg látnia kéne, így ha tippeli kell, akkor ő azt mondja, hogy kislány.
Nem merem beleélni magam, főleg, hogy próbáltam ráállítani magam a fiúra. Nem tudom miért.... A kislány a titkos álmom.
A vizsgálat előtt azt mondtam a páromnak, hogy ha most azt mondja a doki, hogy minden rendben, akkor nem aggódom többet. Nem sürgetem a babát, hagyom, nem idegeskedem.
Olyan nyugalom szállt meg, mint a 18. hét alatt egyszer sem.
Be is tértem a kedvenc turimba, és megvettem az első kisruhákat. Persze mind fehér... :)
Olyan jó érzés! Azóta csak vigyorgok, és a hasamat simogatom.
Tiszta hülye vagyok, mi???
Megtudtam azt is, hogy melső fali a lepényem. De látom ezzel nem vagyok egyedül... :) Szóval nem csoda, hogy nem érzem, hogy mozog. Az uh-n nagyon kapálózott a kis drága, így tudom, hogy ficánkol.
Esténként végignyúlok az ágyon, becsukom a szemem, és csak figyelek. Mostmár tudom, hogy eddig is őt éreztem... Mindig megörvendeztet néhány kis bökéssel, sőt már volt buborékos érzésem is. Sajnos a nap többi részében nem érzem, de legalább esténként megnyugszom, hogy minden rendben.
Amikor mutattam anyukámnak, hogy mit vettem, előszedett néhány zsákot, és elkezdtük kiválogatni a bébiruhákat. Van benne olyan, ami még az enyém volt. Olyan is van, ami már három gyereket kiszolgált.
Na jó, befejezem a csöpögést... :D
<img src="http://lbdf.lilypie.com/5stkp1.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers">
ether
Cegléd
 
 


bence27, üdv köztünk! Sajnálom, hogy neked még tartanak a rosszulléteid. Remélem hamarosan el is felejted őket...
babeeke1, üdv neked is! örülök a jó AFP eredménynek. Mensi alapján számolod az időt, vagy a doki már pontosított? Én mensi alapján számolom, és pont egy idősek vagyunk. :)
Hashúzódás, hasfeszülés nálam is van. Néha elég zavaró, főleg, ha sokáig állok. Mielőtt megfogant a baba, elég keményen edzettem többek között a hasizmomat is, így én ennek tulajdonítom ezt a kellemetlen érzést. Nehezebben nyúlik.
ÓÓÓ, most hívott a párom, mennem kell... :(
Hamarosan visszatérek.
Addig is üdv mindenkinek!
Bogi
<img src="http://lbdf.lilypie.com/5stkp1.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers">
ether
Cegléd
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?