Új privát üzeneted érkezett!

zzsuga: ez szerintem mindenkinél változó. Én nem vagyok egy egyszerű este, így nekem nagyon sokszor kellett menni, mert nem nőttek meg a tüszők. És a hormoninjekció sem hatott :( Valakinek elég 3 szor menni, + 1-2-3 merional, de én voltam vagy 7-8szor és 19 merionalt kaptam :( Úgyhogy nekünk az első elég húzósra sikeredett :( A második stimunál sem nőttek(csak a jobb oldalon, ahol el zárodásomvan), így azt félbe is hagytuk :( Most várom, hogy megjöjjön, hogy kezdjük a harmadikat.
Nálad inszemmel fogtok kezdeni?
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica, fogalmam sincs, mert lesz még egy átjárhatóságim, a páromnak spermakép, na az ő vérvétele csak az utolsó pillanatban fog elkészülni, mert mikor csak megemlítem neki a tűt, már falfehér lesz
zzsuga
Budapest

zzsuga még nem voltam endo dokinál. A nőgyógyász azt mondta, aki műtött, hogy majd műtét után megbeszéljük a gyógyszereket. Azóta meg egyszerűen nem tudom elcsípni (szabin volt sokáig, meg a varratszedésnél sem tudtam vele talizni). Jövőhéten szerdán tudok hozzá menni csak. Akkor tudok beutalót is kérni vérvételre, hogy legyen frissebb vérképem. Utána meg irány a magán edo doki. Csak mire kész az eredmény, meg mire időpontot kapok, addigra január vége, február eleje lesz. :-( A tsh-m emelkedett "csak". A t3, t4 és az antitpo is jó. Az endo dokinak ugye nem elég csak a tsh? Kell mellé a másik három is, hogy írhasson fel bogyót? Nyaki uh-m egyébként tökéletes. A tsh-t és a többit egyébként a ciklus bármelyik napján meg lehet nézetni?
Vendég

gkhenritetta, igen mind a 4 kell neki elsőre, utána már csak a TSH és T4 kell, mert már abból fog látni javulást vagy romlást
elviekben a ciklus bármelyik napján lehet nézetni, nekem eddíg mindig össze-vissza volt, vagy a 3. a vagy 21. napon nézettem, mikor jutott eszembe, de én magánlaborban csináltatom, mert arra nincs időm, hogy sztk-ban kivárjam a soromat, meg én anyum miatt sajna a pm öröklődik ezért én nem érek rá hónapokat várni, hanem megyek, amikor kell
figyu, ha van egy kis pénzed akkor menj el az MM-be TŰŰ-höz vagy Rencz-hez ők hamar rendben tesznek, csak az első konzi a húzós utána lehet távkonzizni 3.000,.Ft-ért, meg vihetsz máshonnan is lelet, nem kell náluk csináltatni...
zzsuga
Budapest

Oda mennyi idő múlva adnának időpontot? Mennyi egyébként az első konzi? Én is magánba tervezem menni, ide Szfehérvárra az van hozzám közelebb. Vérvételre csak azért nem megyek oda, mert előtte úgy is konzi kell, meg mire leveszik a vért stb. kb. ugyan ott lennék, mintha már az eredményekkel megyek konzultációra hozzá. Próbáltam többször is bejutni hamarabb a nődokihoz, de lehetetlen. És ráadásul aki itt rendel magánban a környékünkön az sincs most. Jár az agyam egyfolytában, hogy hogyan járnék jobban meg gyorsabban.

gkhenritetta, igen mind a 4 kell neki elsőre, utána már csak a TSH és T4 kell, mert már abból fog látni javulást vagy romlást
elviekben a ciklus bármelyik napján lehet nézetni, nekem eddíg mindig össze-vissza volt, vagy a 3. a vagy 21. napon nézettem, mikor jutott eszembe, de én magánlaborban csináltatom, mert arra nincs időm, hogy sztk-ban kivárjam a soromat, meg én anyum miatt sajna a pm öröklődik ezért én nem érek rá hónapokat várni, hanem megyek, amikor kell
figyu, ha van egy kis pénzed akkor menj el az MM-be TŰŰ-höz vagy Rencz-hez ők hamar rendben tesznek, csak az első konzi a húzós utána lehet távkonzizni 3.000,.Ft-ért, meg vihetsz máshonnan is lelet, nem kell náluk csináltatni...
Vendég

Akit Én javaslok Rencz és TÜÜ, ott lehet 1-2 hónap is, de múlt héten talán valakinek sikerült 2 héten belül időpontot kapnia. A többihez biztos hamarabb van időpont. Van akinek eajönn Nass vagy Bajer is ez ember válogatja. Én Rencz doktornőnél vagyok...
zzsuga
Budapest

Ja az első konzi 12.000.-Ft volt tavaly novemberben, most nem tudom, meg kell nézni a honlapon www.mentmentsi.hu
zzsuga
Budapest

Akkor pont akiket ajánlanál, azokhoz nehéz bejutni. Nekem sajnos egy hét is számít. :( Ide gyorsabban bejutnék, ami a környékünkön van. Ha több időm lenne, tuti, hogy oda kérnék időpontot, ahhoz az orvoshoz, akihez te jársz. Nagyon szépen köszönöm azért! Nagyon hálás vagyok érte!
Vendég

Sziasztok.

Sheil, dario: hogy vannak a picurkák odabent? Tünetek?
Remélem sheil a 12 hetet betöltve elmúltak már a rosszulléteid.
Puszi nektek.

Többiek? Kivel mizus?

Puszi nektek.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok.

Sheil, dario: hogy vannak a picurkák odabent? Tünetek?
Remélem sheil a 12 hetet betöltve elmúltak már a rosszulléteid.
Puszi nektek.

Többiek? Kivel mizus?

Puszi nektek.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Szia Mokucica!
Jó hallani felőled :-) Aranyos vagy,hogy így érdeklődsz!Te,Ti hogy vagytok? Mi a következő lépés?D-vel mikor beszéltél?
Érdekes,de nekem a 12.hét nem elmulasztotta,hanem meghozta a tüneteket :-) Reggeli rosszullétek még vannak és a vitaminok(vas,magzatvédő,folsav,magneB6) nem maradnak meg bennem.... Ki érti ezt?

Tegnap előtt voltunk az integrált teszten,egy vérvétel és egy 4D ultrahang volt.16.héten még lesz egy vérvétel.De ami a lényeg,hogy kiderült:jól fejlődnek,nagy babák már,6,1 és 6,4cm a két kis tigris.Valamint.....egy fiú és egy kislány mamája leszek :-)

Ki mikor megy D-hez? Nagyon szurkolok a leendő babásoknak,jó lenne újra stimukról és punkcióról-nah meg jó hírekről olvasni itt a fórumon!Kedves almaszedő doktorbácsink szerintem mindent megtesz ebben az évben is Értetek!Sok puszi és szép napot!!!

sheil
Budapest I. kerület

mokucica:Jó, hogy érdeklődsz,kicsit eltűnt mindenki :D
Én jól vagyok,várom a következő stimut,de addig csináltatok egy prolaktin szintet a 21.napon.Elkezdtem vitamint szedni,és megpróbálom a DHEA-t is szedni.
18.-án megyek Apánkhoz,megbeszéljük milyen vizsgálat jár le,aztán jön a várakozás megint a februári mensire :)
Te hogy vagy?
Puszi

sheil:Először is gratula a fiú+lány duóhoz!! :lol: Ez a legjobb párosítás! :lol:
Még mindig nem gyengült a hányingered?!
Remélem én nem sokára írok megint a stimuról,meg a punkcióról! :lol:
Szóval, mint írtam mokucicának,18.-án megyek Apánkhoz,és megbeszéljük milyen vizsgálatot kell megújítani,aztán februárba hajrá.Most elkezdtem vitamint szedni,DHEA-t megpróbálom,már nem tudom mit is csináljak hogy jó legyen az eredmény!!!Ja,még a prolaktinomat is leellenőriztetem a 21.napon,nehogy esetleg az legyen a gáz!Egyszerűen szeretnék minden akadályt kizárni!!!
Bár nem tudom az mitől lehet,amit Apánk is mondott,hogy 9 embrikéből csak 2 maradt meg.Ő is azt mondta ez kevés,és ha több maradt volna meg,akkor tovább tudták volna tenyészteni,és akkor kiderült volna hogy mi a helyzet.Na mindegy,ha ez nem sikerül,utána krómoszoma vizsgálat fog következni!
Puszi
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok,

Sheil: Én itt vagyok mindennap, olvaslak titeket, csak mi most várakozó állásponton vagyunk. D-vel még decemberben beszéltem, de akkor a leállás miatt nem mentem el hozzájuk. Szerintem 1-2 hét és aktuális lesz, hogy megjöjjön a mensim, már várom, hogy mehessünk, és végre én is jó hírekről fogok beszámolni.
Ez nagyon csodás, hogy tudod máris, hogy egy kisfiúcskád, és egy kislánykád lesz. Nem teszed fel róluk a legújabb képet? Most aztán új feladatot kaptatok, lehet gondolkodni a neveken. :)
A tünetek már nem annyira jó, de hidd el megéri, bár szerintem ezt te is jól tudod. Értük bármit. A lényeg, hogy ők jól vannak, és jól fejlődnek. Hidd el, mi mindannyian szivesen átvállalnánk tőled ezeket a tüneteket, ha végre valami lenni a pocakunkba :lol: és itt nem a tegnap esti vacsira gondolok :D

Jó lenne tudni a többiekről, ha van idő írjon mindenki, hogy ki hogy áll, mikor kezdenek, stb.
Dario, mbetty, ylin, amaryllis, moro, normocyta, mirrmurrka és a többiek is :)

Puszi mindekinek: mokucica
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok! Itt vagyok èn is! Mi jövő kedden megyünk a sajàt dokimhoz,uh-ra ès megbeszèln a tovàbbiakat! Màr elèggè izgulok,hiszen 2 hete voltunk Apànknàl,ès nagyon vàrom màr,hogy újra làssuk őket! Itthon vagyok ès agyalok,nèha tiszta ideg vagyok! Tünetem nincs vagyis csak a fàradsàg ill az àlmossàg,szagundor! De semmi hànyàs vagy hànyinger nincs,ez miatt picit aggódom! Remèlem minden rendben lesz velük! Apànk azt mondta,hogy az ultrot lassan hadjam abba,de a dokim azt mondta,hogy amíg nem megyek szedjem!!! Jajj,most mit csinàljak???
Sok sikert aki most van benne,vagy most/ezutàn kezdi! 2013 nektek is meghozza a sikert! Szorítok mindenkinek!
dario88
kiskunhalas

moro75:
Köszi a gratulációt-rettentően örültünk neki mi is :-)
Bár mindegy volt...hogy mik lesznek! Mert addigra már szét izgultam magam, hogy jó híreket kapjunk és egészséges legyenek...Minden percben erre gondolok!
A hányingerek változóak, van hogy este is rám tör, vagy szagok miatt van...de fejfájás miatt is volt.Ezt nem lehet kiszámítani-sajnos.De nem baj,már nem tart sokáig-remélem!

8nap...már mindjárt itt van Neked is és utána is írj,hogy hol tartasz! :-) Bízz a jó eredményekben! Remélem most többen maradnak az embrikből,vagy akik maradnak erősek lesznek és megtapadnak. Jó lenne újra babás híreket hallani.Nagyon szorítok!
:)

sheil
Budapest I. kerület

mokucica:Már Neked sem kell sokat várni! :lol: Nagyon drukkolok Neked!!! :lol:Feljebb írtam ám Neked is! :lol: :lol:

dario:Olyan jó érzés lehet,hogy azt várod mikor láthatod Őket!! :D Szerintem már nem kell agyalnod,hiszen ott vannak Veled a pocidban,és minden rendben van Velük! :lol: Hidd el elég az a tünet amit leírtál,nem mindenkinek van hányingere!Hányadik hétben vagy?Azt hiszem az utrot a terhesség 12.hetéig szokták javasolni,de nem hiszem hogy, ártanál ha a dokidra hallgatnál és szednéd amíg nem mész hozzá.
Majd írj ám akkor is ha megvolt az UH!!!!! :lol:

sheil:Ne izgulj,biztos hogy minden rendben van a kis lurkokkal!!Ahogy Mokucica írta,hidd el szívesen átvállalnánk tőled a hányingert,és a többit :lol: Át fogod vészelni,persze tényleg nem lehet kellemes.
Bízom a jó eredményekben,csak tudod izgulok én is,és próbálok tényleg mindent megtenni a sikerért,mindent ami rajtam múlik!!!
Köszönöm a drukkod!!!Úgyis írom majd mindig a fejleményeket :)
moro75
Budapest IX. kerület

Nem tudtam,hogy mit szólnátok a képekhez,remélem nem okozok ezzel rossz érzést senkinek.Én nagyon érzékeny voltam anno az ilyesmire.
Remélem azért örültök majd a képeknek és erőt ad, hogy bárkinek sikerülhet. Higgyetek benne!

Kisfiú:

Kép

Kislány:

Kép

sheil
Budapest I. kerület

dario: amiatt ne aggódj, hogy nincs hányinger vagy hányás. A picikkel minden rendben van. Vájuk majd a híreket, hogy mit mondott a saját dokid. Arra most én sem emlékszem, hogy hány hetes vagy. Táppénzen vagy még, hogy otthon vagy? Nem is fogsz visszamenni dolgozni terhesség alatt? Puszi, vigyázz magadra, és a kis csipetcsapatra :)

moro: igen láttam, hogy írtál, kb pont egyszerre írtunk :) én nem tüntem el, csak várakozó állásponton vagyunk most, de olvasok mindig. Hidd el pikk-pakk február lesz. Hamar eljön az időtök :)

sheil: nagyon édesek :) engem is szokott rosszul érinteni más terhessége, vagyis ez hülyén hangzik, de szerintem mindenki érezte már ezt. Nem az bánt, hogy másnak sikerül, hanem az , hogy nekünk nem. És ez lelkileg nagyon tud fájni :(
Szerintem itt a forumon nem gondolnám, hogy bántana valakit a kistigriskéidről a képek. Hisz te egy csodás példa vagy előttünk. A hited, a pozitív hozzáállásod, és az hogy igenis van remény, sikerülhet, és sikerülni is fog mindenkinek :) Puszillak.
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:
A tüneteknek amúgy örülök-ezt mondta Apánk is,hogy jó,ha jeleznek a pindúrok! :-) Várom már,hogy inkább mocorogjanak odabenn és úgy adják a tudomásunkra,hogy itt vannak :-)
De minden esetre remélem hamarosan Te is és a Többiek is rosszullétekről számolnak majd be! :-D
A névválasztás rettentő nehéz dolog-nem gondoltam volna,hogy majd nem tudunk megegyezni.De még messze a július-addig csak kitalálunk vmit!
Neked ha megjön aznap már mész is Apánkhoz?Jó lenne,ha legkésőbb februárban már Ti is kezdenétek!

moro75:
Az jó,ha bizakodó vagy és az a lényeg,ha Te mindent megteszel a jó eredményért.Akkor nyugodt leszel és az fontos ebben az egész folyamatban! A rosszullétek sokáig nem jelentkeztek, lehet ezért húzódik el egy kicsit.De nem olyan vészes és vannak tünetmentes napok is!

dario:
Jó nagyok lesznek a Tieid is jövő keddre,már nem csak 2 pötty,hanem egészen gyerek formájuk lesz-majd meglátod!Várjuk a híreket,képeket!puszi!

sheil
Budapest I. kerület

Moro: Hètfőn lèptem a 9.hètbe! Remèlem tènyleg minden rendben lesz a picurikkal! De aggódom is èrtük,hamarosan megtudod te/ti is ! Alszom este 10 től reggel 7 ig,aztàn 9 től 11ig! Utàna màr nem merek mert akkor èjjel nem alszom! Szörnyű!

Sheil: mint írtam is,gyönyörűek a picurkàid!
dario88
kiskunhalas

sheil:Nagyon édesek a cseppek!Vagyis már nem is olyan cseppek :)
Szerintem Mindenki inkább Veletek örül,hogy sikerrel jártatok,és tényleg csak az ember ilyenkor azon kezd el agyalni inkább,hogy nekem,nekünk mikor fog már sikerülni,vagy miért nem sikerül már?!
Sőt,köszönjük Neked hogy nem tűntél el,és érdekel, hogy hogy alakul a Mi 2013-as évünk baba ügyileg,és erőt adsz mindannyiunknak!!
Szóval részemről,nem szeretnélek szem elől téveszteni Titeket! :lol:

mokucica:Én is mindennap benézek. :) Örültem is a februárnak,mert én azt hittem ,hogy csak márciusban kezdhetünk újra.Úgyhogy jól indult ilyen szempontból az évem :lol: Csak jól is folytatódjon!!
Neked hamarabb eljön az időd :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

Mokucica: 9 hètbe lèptem hètfőn! Mèg tàppènzen vagyok ès ha minden okès lesz,akkor 21-től megyek vissza dolgozni( persze,ha a dokim enged majd)! Max 2 vagy 3 hónapra megyek vissza! De kiderül,hogy hogy bírom majd! Szorítok nektek!
dario88
kiskunhalas

dario:Háát jó az alvókád! :lol: A spontán terhességeimnél nálam is ugyanez volt,alvás,alvás,alvás,és sokszor jártam pisilni.Kb.ennyiben ki is merültek a terhességi tüneteim.Hányinger nem volt,azért is írtam hogy nem mindenkinél van!!Nagyon várom/várjuk a fejleményeket! :)
moro75
Budapest IX. kerület

sheil: igen, ha megjön akkor hívom is, és kezdjük. Csak nem tudom mit, vagyis gondolom tovább az inszemeket. :( Jobban szeretnék lombikra menni inkább már, mert azért ott több az esély. De ezt majd D. megmondja. Próbálunk majd vele egyezkedni.
Még tényleg van időtök a neveken agyalni, de ha megvan a végleges, arra is kiváncsiak vagyunk :) És igaza van moronak, olyan jó, hogy velünk vagy/ maradsz, és tényleg kiváncsiak vagyunk Rátok. Mindenre. :D :D :D

moro: igen én valószinüleg január közepe vége felé kezdek. De mindenképp írom majd én is, hogy mivel, mikor, és hogyan...

dario: már 9??? Jaj de jó. Akkor már biztosan jól elhelyezkedtek odabent. Milyen jó, hogy ilyen sokat aludhatsz. Irigyellek rendesen.
Tesóm mikor terhes volt, reggel 9ig aludt, reggelizett, utána délig aludt, ebédelt, utána megint aludt. Annyira fáradt volt, aluszékony, hogy minden hétvégén ezt csinálta. Csak az asztalnál láttuk szinte :)
Kedden mindenképpen írd a fejleményeket, méreteket, és képeket kérünk. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület

moro,mokucica
Igazából ugyan ilyen érzéseim voltak nekem is,hogy ha másnak sikerül,nekünk miért nem? Igazából az endometriózison kívül más bajom nem volt de se előtte,se a műtét után nem sikerült...sőt régebben a volt férjemmel sem. Senki sem tudta,hogy miért. Most sem tudom,hogy miért nem, de hogy őszinte legyen azt sem értettem,hogy most miért igen? Ezért mondom,hogy vannak akiknek egészségesen sem jön össze, és vannak akiknek sok bajuk van mégis jön a baba. Ezért ne keseredjetek el, mert eljön az a pillanat, hogy történik VALAMI ami meghozza a sikert és az majd kárpótol minden fájdalomért.
Darionál is éreztem,h babás lesz-most már Te/Ti következtek!!! :-)
Puszi Mindenkinek!

sheil
Budapest I. kerület

sheil, moro: engem iagzából Ördög Nóri blog bejegyzése tett helyre. Annyira igaz minden szó, annyira ő is azt érezte, mint szerintem mi sokan. Én amúgy őt nagyon szeretem. Neki még ott voltak az újságírók, akik állandóan faggatták, szóval nekik sem lehetett könnyű.
Nekem most két barátnőmnek úgy jött össze, hogy férjhez mentek és rá 1 hónapra már mindegyiknél 2 csík volt a teszten. Egy kicsit érzékenyen érintett, hogy ők elhatározták, és egyből sikerült. Pedig imádom őket, de valahogy mégis... :( Ilyenkor mindig jól kisírom magam, nálam ez általában beválik, és utána megint van erőm, és tudom, hogy mi a dolgom, mit kell tenünk. Ezért örülök, hogy D apánk kezébe vagyok, mert most tényleg úgy érzem, hogy jó kezekben vagyunk. Végre bízok egy orvosban, és azért ez sokat számít. Ez már egy fél siker, a másikat meg ha Te érzed nálunk, akkor ez még szuperebb :D :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:Igazad van, az ember ilyenkor érzékeny az ilyesmire(ha másnak egyből összejön)de ez teljesen normális.
Voltam nem olyan régen az sztk-ban,levetettem a clamydiát,meg a kenetet(azt említette Apánk,hogy kell majd friss),no meg a rákszűrést.Egy új doki volt,aki kikérdezett,hogy hány terhességvolt,hány vetélés,hány abortusz,stb.....Erre azt mondta,hogy látom azelőtt maga is ha nem akart akkor is teherbe esett,és a koromra tekintettel azért még hozzátette,miért most jutott eszébe megint?Mondtam neki,azért nehéz normális társat találni és én nem magamnak akarok szülni,hanem egy normális családot szeretnék,és ugye nem mindegy kivel alapít az ember családot,ami ugye időbe telik mire összecsiszolódik a párjával az ember, hogy eljussanak odáig jöhet a baba.Azt mondta hát ez igaz,sőt még az asszisztense is bólogatott.
Ahogy kint öltözködtem fel,gondoltam,köszi ezt jól megkaptam!!!!!
Amikor ide kerültem Apánkhoz,fordult velem a világ.Vártam minden pillanatot,hogy mehessek,és tudom hogy jó kezekben vagyunk Nála!! :D

sheil:Teljesen igazad van.Van akinek a sok gondja mellett összejön,és van akinek talán soha,vagy nehezen.Igazából nekem sincs nagy bajom,kicsit magasabb az FSH,az egyik petevezetékem zárt,régebben a prolaktinom volt kicsit magas,azért is nézetem meg most a 21.napon is,mert a 3.napira Apánk nem mondott semmit,szóval gondolom jó.A párommal is minden rendben van,és akkor most jön az, hogy akkor miért nem sikerül?! :wink:
Remélem Nálunk is lesznek majd jó megérzéseid :lol:
Ja,és naon cuki a vonalzód,már sokadszorra elfelejtettem leírni,de most sikerült :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

Sheil: Gratula a vegyes pároshoz. Úgy tűnik, neked nem lesz túl jó a mi babakocsink, a fiúcskának furcsa lenne a rózsaszín. :lol:

Dario: Te tudod már a nemeket?

Sheil, Dario: Kívánom, hogy olyan nyugis babáitok legyenek mint az enyémek, de azért kössétek fel azt a bizonyos nadrágot. :D

Babákra váróknak kitartást! Új év, új kezdet, új sikerek. Mindenkinek nagyon drukkolok!

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír: Mèg csak a 9.hètben vagyunk,majd 3 hèt múlva màr okosabbak leszünk! Neked milyen tüneteid voltak?
Moro: ez az èv a Ti èvetek lesz,hidd el.Jönnek majd szèpen sorba a Dèvais babàk!
dario88
kiskunhalas

Lányok!
Az egyik barátnőm azt mondta:"Isten két kézzel adott nektek a jóból!" Erre csak azt tudtam mondani,hogy igen...ez most így van....DE előtte meg is tanított mindezt értékelni!
Szerintem mondhat bárki bármit, a várva-várt lombikos babáknál nincs szebb és csodálatosabb! Mi jobban értékeljük Őket és a csodát,ami történik velünk.
A megjegyzéseket, a hozzá nem értő orvosokat, a könnyeket és minden fájdalmat feledtetnek majd Veletek is ez biztos! Mi tavaly ilyenkor azt mondtuk,hogy 2012 a mi évünk lesz és csak azzal foglalkozunk,hogy baba legyen!Nektek 2013-ra kívánom ugyan ezt! :-)

sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok :D
Sheil : nekem nagyon jó látni a képeidet :D gratula a vegyespároshoz :) kívánom,hogy minél előbb enyhüljenek a rosszullétek :)
dario: amint megtudod a nemét, írd meg nekünk :)
mokucica: megértelek, mi olyan baráti társasággal szilvesztereztünk, ahol mindenkinek ott volt a gyereke, sőt az egyiküknél lombik után jönnek a spontán ikrek :shock:
Kicsit rossz volt, de nem rájuk voltam irigy, csak még inkább megerősített abban,hogy én is ezt szeretném, és ezért mindent megteszek,amit tudok :)
moro75: én nagyon bízom a DHEA-ban, amit szedek, remélem most több mint 4 sejtem lesz, és jobb "minőségűek" is :)
Most elkezdetem még D-vitamint szedni, 2000NE-et naponta, a páromnak is adom ( kis tudja,nálunk is miért osztódott rosszul a 4ből 3...hátha javít a katonákon is..)
Én most ha megjön elkezdek szedni fogamzásgátlót, megkérdeztem Apánkat, hogy eltolhatnám-e így egy héttel a mensim, mert pont azelőtt jönne meg,mint ahogy kezdhetnénk a 2.-at, és nem akarnék márciusig várni.
Azt mondta,nem szoktak ilyet kérni,de szedjek nyugodtan Marvelont akkor.
Más fórumokon olvastam,hogy beülti után ajánlották az Aspirin Protectet...gondoltam, majd azt is szedek, mert én a Prednisolont nem bírtam, így azzal nem tudtuk támogatni a Bogyót :(
Szóval februárban újra megindulnak a dolgok, most bizakodóbb vagyok, remélem jó sok tüszőm nő, és 2 vagy 3 Bogyókát is vissza kaphatok.
Szép napot nektek :)
normocyta
Budapest XI. kerület

Reméljük szerencsét hoz mindannyiunknak 2013,és persze Apánk is! :lol:

normocyta:Én még mindig nem kaptam meg a DHEA-t :( Ma beszéltem a csajjal,és most írt hogy nem érkezett meg az utalás nézzek utána.Nagyon jó,én meg már 1 hete várom a cuccot,és ha nem hívom fel még mindig várhatnám.Pedig e-mailben kérdeztem,hogy megjött-e az utalás,de válaszra sem méltatott.Na mindegy.Egyébként Te hogy szedted?Reggelenként?De majd ha talizunk,remélem lesz időd egy kicsit traccsolni is :D
Hétfőn mikor jó Neked?
Én szedem a vitamint amit vettem,meg majd a Dhea-t.
Na jó,majd hétfőn dumcsizunk! :)

Köszönöm mindenkinek a "törődést" Lányok!!!! :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Shelil - Gratula a babákhoz! :) Nagyon cukik! Kitartást, nem lesz végig ilyen rosszullét. Legalább is nálam nem volt.

Dario - Ne izgulj, nem mindenki hányós. Ismerek olyat, akinek semmi tünete nem volt a mensi elmaradásán kívül és szép egészséges kislánya van. Elhiszem, hogy várod a kövi uh-t. Én is mindig imádtam menni, mert akkor láthattam az én kis babucimat.

A nem babásoknak meg fel a fejjel! Nemsokára babásak lesztek ti is (remélem én is)! Csak ki kell tartani még egy kicsit! Szorítok mindenkinek, hogy minden jól menjen és zebrás tesztje legyen mindenkinek! :)
Vendég

mokucica., m.betty., s a többiek: Először is BUÉK mindenkinek s szép babás évet is. Gratula a babásoknak ., hajrá a küzdőknek is...
Itt vagyok s megvagyok úgy ahogy jobban valamivel nem bőgök már annyit s dolgozom. A cytológiám valamivel jobb lett., már nem vagyok gyulladt de műtét lesz mert van ott valami ami nem oda való s ami kóros.
Ha szerencsém van elég egy conisatio., abból egy szövettan s ha minden oké ( s miért ne lenne az) akkor happy :) ...
Ha a drága piros napjaim megjönnének esetleg szombatig csüt.-ön meg lenne a műtét., ha nem jön a piros-napocska akkor toljuk a műtétet. Ez van. Kicsit pánikos lettem de hisz ez nem csoda ., nem hiszem , hogy ilyent épp ésszel ki lehetne bírni. Már az is jó tudok róla beszélni ., bent a meló helyen s itt is. A párom az a világon a legjobb ember ., türelmes ., odaadó., kedves ♥♥♥.
Sok mindent átbeszéltem a dokimmal s a párommal is., most az egészség a fontos. Tudjátok miért félek., mert a műtét ambuláns., ez furi eléggé (ámbár már sok műtét az lett ---hajrá OEP)., eü.-dolgozó vagyok.? de néha én is lesek mik vannak., a dokim viszont szigorú velem., feküdnöm kell sokat "pizsibe" itthon majd,s fényképeket is ( a pizsimről? :roll: ...) ja és helyi érzéstelenítéssel műtenek ---ez fura lesz majd pont nálam a legrosszabb beteg az eü.-dolgozó.(tudom magamról).
Na csajok., örülök nektek főleg a babásoknak nagy-nagy szívből jövő ölelés.
ui: Képzeljétek van egy betegünk a másik o.-on s 7 gyereke van most terhes a 8.-kal. Na ezt kapjuk ki., nem gazdag család sőt... de megtartják.

Na sziasztok., majd jövök., amúgy mindennap olvastalak benneteket.... :wink:
ylin36
Nagykáta

moro: ne izgulj,nem késel re semmiről, nekem 2 hét alatt már látható eredményem volt tőle az UH alapján, szóval semmi gond..ha megvan az utalás 1-2 nap után megjön a csomag...én sokszor vettem már ott, lehet hogy nem pont ennél, és volt,hogy várnom kellett, míg külföldről megérkezett, de megéri szerintem :) én napi 1-et szedek, az 50 mg azt hiszem, de egy mellékhatása van: pattanások, és zsírosodó haj :( de ennyi :)
én megszúrattam magam hétfőn amikor vissza mentem dolgozni , egy DHEA és egy tesztoszteron szintre csak ellenőrzésként,bár vissza kerestem az előző eredményem, és a normál érték aljánál volt a DHEA szintem, ami jelen esetben jó,mivel csak azoknál a nőknél alakul a bevitt DHEA férfihormonná, akiknél magas a DHEA szint...de majd kiderül,milyen lesz az eredményem. Lassan meg is fog jönni ( csak egy dolog jár ilyenkor az eszemben: csoki-csoki-csoki :lol: ) és akkor megnézetem majd az FSH szintem is,hogy javult-e a 13,0-hoz képest...
Hétfőn 11-ig érj be, hogy még aznap meglegyen az eredmény :)
Majd megkérdezem a Főorvosnőt, hogy belefér-e más vizsgálat is, és akkor csinálunk egy teljes labort. Sajnos DHEA-t és tesztoszteront nem tudok szerintem,mert azt nem a mi laborunk csinálja, de majd azért megkérdezem....vagy megpróbálok beutalót szerezni, de akkor küldd el nekem privibe a neved, taj-számod, születésit, és irányítószámot,hogy bevigyelek a kórházi rendszerbe :)
Puszi
normocyta
Budapest XI. kerület

ylin36 : ne keseredj el!
A barátnőmnek P4-es cytológiával volt méhszáj-csonkolása, először ki akarták pakolni, de végül nagyon szigorú egy éves műtét utáni kontrollozás után azonnal teherbe is esett,és egy édi kislányt szült ( nem császárral) :)
Tartsd be amit a doki mond (én is eü-s vagyok, tudom hogy nehéz lesz) és hidd el, minden elmúlik egyszer, ez a rossz időszak is, mindíg nem eshet az eső <3
A barátnőm azt mondja, a kislánya"mentette meg" az életét, mert ha nem megy el kivizsgálásra a BMC-be, hogy nem esik teherbe 330 évesen, ki tudja mi lenne most :?
Szóval minden okkal történik, lehet hogy nálad is így van ,mint nála volt :)
Túl leszel ezen, és utána babázhatsz te is :)
normocyta
Budapest XI. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.." hogy nem esik teherbe 330 évesen.." :D :D :D
most nézem mit írtam :D :D
Szóval 30 éves volt ,ez a lényeg :D
normocyta
Budapest XI. kerület

ylin: örülök, hogy jelentkeztél és hogy jobban vagy. Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok veled. Bizz benne és csak a jóra gondolj, és tényleg minden rendben lesz. És az külön jó, hogy ilyen jó ember a kedvesed. Mindenképp tartsd meg :D

normocyta: mi ez a dhea vitamin amit szedsz? Mire jó? Nem hallottam még róla. (lehet tudatlan vagyok? :o )

gkhenrietta: ti mikor mentek apànkhoz?

sheil: már megint csodaszépet és nagyon bölcs gondolatot osztottál meg velünk amiben nagy igazság van. :P
mokucica
Budapest XIII. kerület

ylin: örülök, hogy jelentkeztél és hogy jobban vagy. Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok veled. Bizz benne és csak a jóra gondolj, és tényleg minden rendben lesz. És az külön jó, hogy ilyen jó ember a kedvesed. Mindenképp tartsd meg :D

normocyta: mi ez a dhea vitamin amit szedsz? Mire jó? Nem hallottam még róla. (lehet tudatlan vagyok? :o )

sheil: már megint csodaszépet és nagyon bölcs gondolatot osztottál meg velünk amiben nagy igazság van. :P
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:
Hehe! Én már könnyen bölcselkedek,de tényleg csak azért írtam,hogy tudjátok, sokat gondolok Rátok és szorítok,hogy mielőbb sikerüljön a baba. Küldöm a pozitív energiát,lassan jobb leszek mint Uri Geller :-)

ylin: De jó,hogy írtál,örülök,hogy jobban vagy és remélem túl leszel a műtéten mielőbb.Sajna ezek az ambuláns műtétek eléggé megviselik az embert-de talán annyi előnye van,hogy otthon lábadozhatsz.Kívánom,hogy jó híreket és eredményeket kapj!

normocyta:
Milyen jó,hogy eüsök és laborosok is vannak a fórumon, sokat tudtok segíteni egymásnak úgy látom,bár fogalmam sincs miről beszéltek :-)

gkhenrietta: 15-én mész Apánkhoz ha jól emlékszem?Remélem minden ok lesz addig! :-)

Zafír:
Azt hiszem lassan mennek majd a privik Neked-mert kevés olyan fórum és netes oldal van ikrekről amit megbízhatónak tartok.
:roll:
Örülök,hogy ilyen nyugisak a babák,biztosan csodaszépek is :-)

sheil
Budapest I. kerület

Teljesen megbolygatom a rendszert. Eddig csak duplázni szokta a hozzászólásaimat, most meg 4szer jelent meg egymás után :(
Pedig én csak 1szer nyomok rá az elküld gombra.
Bocsi csajok.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

ylin36 - Ne keseredj el! Szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen! És minél hamarabb babás legyél!!

Én 15.-én megyek konzultációra. Tegnap voltunk a férjemmel vérvételen. A hormonos dolgokon kívül mindent néznek. Meg voltam mammográfián, pontosabban csak uh-val néztek meg, mert még fiatal vagyok hozzá. Voltam röntgenen is, annak csütörtökön lesz eredménye. Remélem a vérvétel nagy része készen lesz addig, ha nem is az egész. Nézettem vasat is, mert azzal mindig gond van, meg a tsh-t is kértem az orvostól. Csak kíváncsi vagyok, hogy most hogy áll. Pont konzi után egy nappal 16.-án tudok menni nődokihoz. Akkor kell mennem 6 hetes kontrollra is. A keneteket nem fogja tudni levenni, mert nagy valószínűséggel akkor lesz meg. Hát úgy meg ne. Kérni akarok beutalókat vérvételekre. Meg nagyon remélem, hogy azért a prolaktinomra fog felírni bogyót, nem fogja azt mondani, hogy majd csak az endo doki. Mert akkor azzal várhatok a 21. ciklus napig, míg levennék a vért meg az endo doki gyógyszert írna fel rá. Ha most felírna, akkor legalább addig javulhatna az értéke.
Hát majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Vendég

gkhenrietta:
Akkor kedden Neked és darionak is szoríthatunk a jó hírekért! Bízom a jó értékekben és hogy Apánk jókat mond majd Neked!

Minden nap olvasom a fórumot, jó,hogy az újak is írnak.Azt viszont sajnálom,hogy a régiek közül sokan eltűntek.
:cry:

Szép napot Mindenkinek!

sheil
Budapest I. kerület

Köszi sheil! Mi is ebben bízunk!
Vendég

sheil: én is hiányolom őket :( Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica: bemásolok egy linket a DHEA-ról...mivel nekem a kezdő FSH szintem 13 volt amikor kezdtük a lombikot, ez arra utal,hogy a petefészkeim kimerülőben vannak, életkorom és családi "hagyomány" miatt ...magyarul 1-2 évem van a klimaxig :(
Keresgéltem a neten ebben a témakörben, és akkor találtam rá.
Persze nem lehet mindenkinek ugyanaz jó, de nekem úgy tűnik eddig jót tett, a jobb petefészkembe visszatért az élet, és ma levetettem egy FSH-t ,mivel ma vagyok az első napon, és 7,2 lett :D
Most abbahagyom mivel elkezdem a fogigátlót hogy kicsit elcsúsztassam a mensim,és akkor nincs értelme szedni.
Megnézettem a tesztoszteron szintem, most már a felső határértéken van, és a DHEA szintem is , szóval én úgy tapasztaltam magamon, hogy ez a 2 hónap szedés pont elég volt,hogy pótolja, amit már nem termelt a szervezetem :) majd kiderül a következő stimunál :o
http://ezustmacko.blogspot.hu/2012/04/d ... sh-ra.html
normocyta
Budapest XI. kerület

Jaj csajok., isteni itt lenni., itt kuksol most a párom is s nagyon büszke magár., hogy mily szépeket írok s irtok ti is róla., (viccelve mondja az Andrológiai leletét nem teheti fel ide :oops: :wink: ----férfi hiúság....----bocs lányok de ezt muszáj volt leírnom hadd szenvedjen a párom, hogy lemertem írni amit mondott.)
Mindenkinek örülök, hogy jól van vagy úgy-ahogy jól van. Sajna én már elmúltam"330"éves meg 30 is., sőt 40 is., de mivel a drágámat későn ismertem meg most szeretnénk babát., s iegn ha ő nincs nem szeretnék babát lehet észre sem veszik gondokat ott lent., iygaz furi az is., hogy kb.:1éves cytológia HPV gyanú., rá 2 cytológia meg negatív., most meg huha.... , na de nem lesz semmi már nem agyalok., ráérek majd akkor néha vannak hisztik de kinél nincs.
Ja s nem jött még meg ha holnap sem jön meg tolódik a műtét.

Puszi nektek.
ylin36
Nagykáta

Dario: Bocsánat, azt hittem már előrébb vagy. Nem biztos, hogy akkor már biztosra fogják tudni a nemeket. Nekem a 15. héten azt mondták, hogy az egyikük fiú és a 18. héten már mindkettő lány volt. :lol: Én a 6. héttől a 11. hétig minden reggel és délután hánytam. :cry: Szörnyű volt! 4 kilót fogytam is, abban az időben. Más tünetem nem emlékszem, hogy lett volna a te "korodban". :D

Sheil: Most látom hogy te hol tartasz. Még ne kezdj el babaruhákat venni, mert ilyenkor még változhat a nemük. :lol: Oké, írj nyugodtan, ha tudok, segítek. :D

Ylin: 40 felett is van élet. :lol: Egyik barátnőm 44 évesen spontán esett teherbe. Van már egy 19 éves lánya. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?