Új privát üzeneted érkezett!

bocsánat nem tudom miért ment el kétszer....
84agi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszaitokat, jól esett hogy ilyen aranyosak vagytok :) Mindenkinek drukkolok :) És köszönöm én is a drukkokat :) Megpróbálok felzárkózni hozzátok :) Szép Napot!
saaba21
Budapest
 
 


Lányok, vegyük úgy hogy eddig tartott 2013 rossz időszaka és most már csak jó dolgok történnek!!

Edina:
Sajnálom, hogy nem tudtad el kezdeni, de tényleg nem szabad feladni, ha mostani nem, akkor majd a jövő hónap lesz a Tiéd!

Ági:
Gratula a két szívhanghoz, vigyázzatok Magatokra!

Kamilla:
Írtam privit, megkaptad?

Nem tudjátok véletlenül, hogy a 3. asszisztenst, hogy hívják? Van a bongyor hajú Andi, a Kati és az a szőke, alacsonyabb lány?
Szeretnék vinni nekik egy kis apróságot, de hülyén hangzik, hogy még a nevüket sem tudom. :(

Petra, Te már tudod mikor mész?
Mmzsóról valami hír?
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Ági: Igen, láttalak! :) Valahogy éreztem, hogy biztosan fórumozós lányka lehetsz! Ahogy elolvastam a jó híreket, azok után pedig még biztosabb voltam benne, mert Te vagyis Ti jöttetek ki olyan boldogan a doktortól! (Én a II. rendelővel szembeni padon ültem, barna haj, szemüveg. :) )
Vigyázz magatokra! Nagyon!!!

Mindenkinek szép napot!
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!!

Köszönöm szépen mindenkinek a szép együtt érző szavakat!! Mikor meg tudtam, h vége az nap halál volt! :(( az egész napot végigbőgtem. A műtét napja nagyon hosszú volt! azt hiszem, h nagyon jól viseltem.. 3 ARO-s lánnyal voltam együtt :) nekik is félbe maradt a terhesség..
Tegnap reggel az ambulancián kezdtem 7 órakor újra megvizsgáltak Patkós docens bácsi nagyon cuki volt utána elküldtek Uh-ra megint.. 9-kor felrakták a méhtágítót fúú az nem kellemes. 13:45-kor toltak a műtét előkészítőbe, 14:30-kor már az ágyamban pihiztem.. Nagyon rendesek voltak a műtősök. Egy fiatal lány dr. Horváth Éva és Magyar Zoltán műtőt. Még fél 4kor feljött a szobába elmondani, h mi a teendő. 5-kor mát itthon viribőltem!! :))
Kialudtam magam és újult erővel vágok bele a lombikba!! 2 hét múlva lesz szövettan! Urbancsek másfél hónapot mondott kezdésnek. Persze ez függ, h mikor fog először megjönni!

Ági!!

Szuper hír!!! Nagyon GRATULA a picikhez!! :)) Én bíztam benned!! Bokorhoz fogsz járni terhesgondozásra??

Edina!

Nagyon sajnálom, h nem tudsz kezdeni!!
Zsófi ugyan ezzel küzd, mint te!! Neki jövőhéten fog megjönni és utána ő is megy vérvételre... reméljük, h neki jó lesz FSH-ja.. :)

http://ezustmacko.blogspot.hu/2012/04/d ... sh-ra.html
egy másik fórumon egy lány ezt a DHEA -t szedte és rendbe jött neki az FSH-ja ..érdeklődj utána..

Maci és Áfonya!!

Nagyon örülök nektek Boldog Babáskodást otthon!!

Ruzsoma!!
Csak ügyesen!!

Lányok kitartás!!!
Babások vigyázzatok magatokra!!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Salsera!
Válaszoltam és a szőke leányzót azt hiszem Annának hívják!

Holnap jobban ráérek majd írni, most dolgoznom kell. Holnaptól meg költözünk, de szakítok rátok időt!

Kitartást Mindenkinek!
Sok erőt és kitartást kívánok Nektek!!!
kamilla04
 
 


Sziasztok Lányok,
Salsera,
köszönöm, sajnos én sem tudom a nevét az alacsonyabbiknak, tudom kire gondolsz, de az ő nevére én sem emlékszem, vele kevesebbet beszéltem valamiért. Remélem jól vagy és minden rendben van!
Ruzsoma,
akkor tényleg engem láthattál, sajnos annyira nem néztem körül, én így most nem emlékszem rád.
Regi,
neked is köszönöm, még nem szeretném elszólni tényleg, remélem a későbbiekben is minden rendben lesz, bízom benne, hogy hamar regenerálódsz és a lombikkal sikerülni fog minden, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
Bokor Doktorhoz szeretnék menni igen és nála is szeretnék szülni, ha lesz rá lehetőség!
Nem tudom mennyire lenne macerás feljárni, hogy nincs autónk, de majd még meglátjuk, ezt vele is meg kell beszélnem, hogy látja a dolgokat.
Kamilla,
remélem veled is minden ok :)
Edina,
most nem de a következő hónap remélem a Te hónapod is lesz, bízom benne, hogy Mmzsónak és Petrának, Bogyókának is sikerülni fog minden úgy ahogy eltervezték!

Tegnap az Aron Murber dr. még hüvelyi uh-al nézett meg, ma reggel picit mintha nagyon enyhén alig látszik, barnáztam. Ez a vizsgálattól lehetett? Kérlek nyugtassatok meg. Ez is amúgy csak az utroval jött ki, lehet nem is láttam volna.
Semmi fájdalmam vagy más különösebb érzésem nincsen.
Köszönöm előre is a válaszotokat!
84agi
 
 


Sziasztok Lányok!

Egy picit nem jövök erre, már hatalmas változások mennek végbe.

Először a jó hírekre reagálnék.
Áfonya, gratulálok az ikrek megszületéséhez! Jó egészséget és sok tejecskét kívánok!!! :)
Meg is érkezett az utánpótlás gratulálok az újabb ikres kismamánknak Áginak! Pihenj sokat és ha megteheted maradj még otthon. A barnázás nem tudom mitől lehet... nekem soha nem volt. :( Mindenkinek hüvelyi ultrahang van a 12. hétig, úgyhogy Murber doki is így állapította meg a szívhangot. A Prof. is így csinálta. Pihenj és ha nem múlik jelentkezz a klinikán! Ne idegeskedj az sem tesz jót! Nyugi, most már nagyon kell vigyáznod magadra! Ne emelj egyáltalán, ne takaríts csak pihenj és sétálgass naponta 30 percet. Én a mai napi e szerint élek. :)
Maci, örülök hogy a KisMackó is jól van. Jó lehet gyönyörködni a kisbabában, már én is nagyon várom! :)

Rossz hírek:
Sokkolt Regi és Zora bejelentése. :( Álmomban nem gondoltam volna! Fogadjátok őszinte részvétem! Sok erőt kívánok Nektek, hogy minél hamarabb feldolgozzátok és újult erővel kezdjetek bele újra a lombikba. Hatalmas ölelés Nektek!

Regi, olvasom, hogy tegnap minden rendben ment a műtétnél és hogy pozitív vagy! Nagyon örülök, csak így tovább!

Edina, sajnálom, hogy rosszak lettek a vér eredmények. 1 év alatt ennyit változhat... hihetetlen! Örülök, hogy nem adod fel!
Drukkolok Neked és a többieknek akik még a lombik előtt állnak, hogy minél hamarabb pocaklakójuk legyen!

Salsera és Kamilla, örülök hogy Nálatok minden rendben! Vigyázzatok magatokra!

Én tegnap voltam terhesgondozáson. Megkaptam a beutalót jövő hétre AFP vérvételre, mert betöltöm a 16. hetet és ezzel az eredménnyel kell mennem 01.31-én a 18. heti genetikai ultrahangra. Én is úgy jártam mint Salsera, hogy kisebb csellel kellett kierőszakolnom egy ultrahangot, mert nincs benne a protokollba. Meghallgattuk a szívverését jó erős és a méreteit is levette, ha már csinált ultrahangot. Tegnap voltam 14. hetes és 5 napos, de a méretei alapján már betöltöttem a 15. hetet, erről adott is igazolást, de a femur mérete (FL) alapján már 15 hetes és 3 naposnak felel meg. :) Azt mondta magas gyerek lesz. :) Ma egész nap fáj a fejem, biztos az időjárás miatt. Néha azt érzem, mint ha kidurranna egy buborék a méhemben, azt olvastam ez már lehet a baba mozgása. :) A tegnapi uh-n nagyon is ficánka volt, úgyhogy el tudom képzelni. :)
Remélem nem haragszik meg senki, amiért a rossz hírek ellenére beszámoltam magunkról!

Sok erőt és kitartást kívánok Mindenkinek. Vigyázzatok Magatokra! Puszi
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia Kocos,
Örülök, hogy hallani Rólad is :) hű hogy telik az idő, te már 16. hetet fogod betölteni, az igen, gratulálok :) nagyon jó érzés lehet látni ahogy már mozog és rendben van minden :)
84agi
 
 


Ági!!

Szerintem, ne aggódj!
Barátnőmnek is az UH után ugyanez volt, egy kicsit barnázott, vérzett..
Elő szokott fordulni! Nem fájt mikor csinálta?
regi1978
Halásztelek
 
 


Szia Regi,
de igen sokáig is vizsgált, nézegette a kettő szívhangot és fájt is már a végén nagyon sokat mozgatta, nem is értettem. Gondolom biztos akart lenni a kettőben. Még annyit mondott az orvos, hogy jövő héten mindenképp el kell mennem a nőgyógyászhoz uh-ra. Remélem ez sem utal semmire, csak az ikerterhesség miatt mondhatta esetleg.
Próbálok nem idegeskedni semmin, sokat pihenek.
Én hála az égnek vérezni nem véreztem, a barnázás is nagyon enyhe volt inkább sárgás, de mostanra már nem veszem észre, pihenek.
Regi remélem minden "ok'' és regenerálódsz, sok kitartást!
84agi
 
 


Regi,
Örülök, hogy túlvagy a műtéten és minden rendben ment. Remélem hamar rendbejössz és legközelebb sikerülni fog.

Salsera, sajnos nekem még mindig nem jött meg, de remélem már tényleg nem kell sokat várnom.

Remélem Zora is jobban van már.Kitartást kívánok és sok erőt.
Jó lenne, ha a rossz híreknek vége lenne és most már csak pozitív dolgok történnének.
petra12
 
 


Petra!!

Igazat szóltál!! Tényleg jó lenne!! :lol:

Petra
Mikorra várod?? Remélem, h minél előbb....

Zora !!

Remélem, h jobban vagy.... fel a fejjel..
Azt hittem, h én is jobban vagyok, de nem...egyik perce jobb, a másikban rosszabb...pityergek sajnos...
regi1978
Halásztelek
 
 


Szia Regi

Örülök hogy túl vagy már a nehezén ill. dehogy is vagy én tudom sajnos. Most semmi nem jó gondolom de teljesen megértelek és együtt érzek veled és Zorával.

De fel a fejjel és maradj te is pozitív ahogy én is ill. Mzsó is az évek alatt.

Megnéztem azt a DHEA tablettát egész jónak tűnik megbeszélem a párommal és megrendeljük szerintem mert venni sehol nem lehet legalábbis én nem találtam sehol.
Hátha segít az fsh szintet levinni a normál értékre és akkor kezdhetünk februárban.
Ági gratulálok a picurokhoz végre egy jó hír is ebben az évben. Reméljük követjük a példádat itt majd nagyon sokan még az idén.Ha nem is dupla babaáldással
Ezek szerint teljesül a párod vágya hiszen írtad hogy csalódott volt amikor csak egy szívhangot találtak az előző uh-on. :lol:

Kócos hogy elszaladt már az idő jó nagy már a babád most már lassan mocorogni fog és azt nagyon fogod élvezni kivéve ha nem jó helyen fog rugdosni :cry: :lol:
edina71
Budapest
 
 


Szia saaba21

Nem tudom miben állapodtatok meg a dokival de amit leírtál az nagyon inszem gyanús. Nekem tavaly 3 volt és ugyan ezzel a gyógyszer és szuri adaggal stimulált előtte. A fostiból nekem csak egy kellett a 10. nap környékén a Choragon pedig a beültetés előtti tüszőrepesztő és azt doki kell majd hogy beadja popsiba kb 36 órával az inszem előtt.
Remélem sikerrel jársz drukkolok neked.
edina71
Budapest
 
 


Szia Edina!

Köszi a választ.
Regi, bár még csak most csatlakoztam vissza olvasgattam...és nagyon sajnálom :( fel a fejjel... és csakis pozitívan!! örülök hogy már jobban vagy :)

Ági
Köszönöm neked is a választ :) Gratulálok a babyhez vigyázz magatokra :)

Murber doki nem mondta hogy inszem lesz vagy ez egyértelmű?3 doboz clostyt írt ki+fostimon+choragon...elötte ugye volt 2 inszemem de az magánba....szerintetek most nem olyan otthon stimus hónap lesz....?9. napon (jhét kedden) kell mennem ösztraidol vérvételre+ csinál UH-t.Hát nem tudom hogy akkor most ez milyen hónap lesz :) Csajszik itt itta valaki Gyuri bácsi teáját (babaváró) vagy csak a tisztító kúrát csinálta végig.....Én most tartok az elején :)

Szép Napot Nektek és persze babásodást :)
Jó drágák ezek a gyógyszerek basszus.....azaz a szuri....Azért jobban támogathatnák a párokat, mert hát ugye nem mi tehetünk hogy nem jön a babó....
saaba21
Budapest
 
 


Sziasztok!
Regi örülök, h jobban vagy :) Remélem Zora is..
Edina ez milyen szer, amit rendelsz? gyógynövényes?? a dokit nem kérded meg mi a véleménye?
Petra, ha neked msot meg jön akkor milyen protokoll lesz? te nem szedhetsz olyan mensi meghozot, mint Edina?? hogy hamarabb kezdjetek??
Kocos, Salsera örülök, hszépen nővökettek, fejlődtök :D :D
Agi nektek is :) :)
Én holnap megyek az MR-re. Az altatás miatti vérvételt pedig próbálom húzni, mert annyira fáj a két karom még :( tiszta lila mind a két kezem.. mint , aki lövi magát..
legyen szép napotok!!
bogyoka999
Budapest
 
 


Regi,
biztos most hullámzóak a napjaid, sajnálom nagyon, de az idő fog majd tudni segíteni az biztos. A "nehezén" én úgy gondolom túl vagy, reméljük innentől már csak a jó fog jönni.
Zora,
úgyszintén kívánom, hogy erő és kitartás kísérjen a továbbiakban téged is és újul erővel tudj nekivágni a következőnek!
Bogyoka,
hihetetlen mennyire elszúrták a vénádat. Sajnálom, sajnos tudom milyen ;( nem jó oda menni. Majd mesélj milyen volt az mr és hogy mit mondtak!!!
Saaba,
köszönöm, igyekszem vigyázni, itthon vagyok, pihenek, sokat eszem :) ennyi változást észleltem most már, hogy többször keveset kívánok és össze vissza mindent. :)
Edina,
köszönöm, én is remélem nincs több negatív dolog már idén, elég durván kezdődött az év....
Bízom benne, hogy jövő hónapban kezdhetsz! Igen férjem nagyon örült, fülig ér a szája a mai napig :) én is szerettem volna őket akkor már mikor kivetítették a monitorra mindegyik Pötyit :)
84agi
 
 


Ági,
látni még nem látom, csak mintha éreznék odabent valamit. :)

Edina,
bizony nagyon várom már, hogy mocorogjon. :)

Szia Saaba,
mi végig csináltuk Gyuri bácsi babaváró teacsomag programját, de nem segített. Te viszont, ha jól olvasom inszemes leszel, ezért nektek nagyobb esélyetek van arra, hogy segít, nálunk csak a lombik segített. Ártani nem árt. :) Sok sikert!

Bogyóka,
sajnálom, hogy ennyire szétlőtték a vénáidat! Nekem szerencsém volt, akárhányszor vettek a 2. emeleti laborba vért mindig olyan szépen megszúrtak. Soha nem maradt nyoma.

Regi,
kitartás! Puszi
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Regi, pontosan nem tudom , mikorra várom, mert nálam elég össze-vissza szokott jönni. De most már kb. itt az ideje is meg már úgy érzem a jeleit is, de azért még eltarthat pár napig.
Teljesen megértem, hogy hullámzó a kedélyállapotod. Kineke nem lenne az a helyedben? De nagyon erős vagy, és megbírkózol vele. Remélem mihamarabb sikerül újra teherbe esned és minden rendben lesz.

Bogyóka: nekem most rövid protokoll lesz, ha végre megjön. Én azért nem szedtem olyan bogyót, mint Edina, mert nekem nem írt a prof. Magamtól pedig nem akartam szedni semmit, mert amúgy is úgy felborult a hormonháztartásom a múltkori szuriktól, hogy nem akartam veszélybe sodorni a januári kezdést.
Neked miért kell az MR? Bocsánat,lehet, hogy írtad, de már nem mindig tudom nyomon követni kinél mi a helyzet. Szerencsére sokan vagyunk már itt. :)

Remélem a kismamák jól vannak és a hányingeres időszak is múlóban.

Mindenkinek szorítok, akinek már folyamatban van a kezelés, vagy még kezdés előtt áll.

Edina, remélem beválik majd a szer és jövő hónapban már sikerül neked is.
petra12
 
 


Szia Kocos!

Köszi hogy megírtad, megkérdezhetem hogy nálatok hogy volt mármint hogy miért lett lombik a megoldás?

Ági:
Örülök hogy jól vagy :) Mellfeszülés meg ilyenek nincsenek?Bocsika, csak kíváncsi vagyok :)
saaba21
Budapest
 
 


Saaba,
nálunk a férjem kiskatonái voltak kevesen és össze vissza mozogtak. Nekem csak a prolaktinom volt egy kicsit magasabb (ezért jött meg nekem össze vissza), de arra kaptam Bromot.
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos,

Értem, én is szedek bromot este fél szemet mert arra a stimulálásra úgy reagáltam hogy ezt kell szednem (hormonos vizsgálat : ) )
Meg szedek merkformint is azaz kellene hol szedem hol nem :s De arra is iszom gyuri bácsi teáját (inzulinrezisztenciám is van , de nem nagyon eltérő, de írtak rá gyogyót) És akkor a férjed miatt kellett a lombik?Inszemetek is volt?Én még nem tudom Murber nem mondta hogy inszem...lehet h majd jövőhéten, de azt nem az elején (kedden voltam) akkor kellett volna mondania...fura...csak mondta volna hogy inszem lesz., nem?
saaba21
Budapest
 
 


Sziasztok! Szép estét mindenkinek!
Elkezdtünk, költözni....... A férjem csinálja a pakolást, cipekedést szegény nem irigylem. Ma hogy rohangásztunk, le kellett feküldnöm délután. Addig ő pakolt.

Regi és Zora, remélem, hogy az idő segít a feldolgozni a történteket. Nagyon nehéz lehet ez most. Kívánom, hogy mielőbb felépüljetek és lelkileg, testileg meggyógyuljatok!!! Küldök én is egy ölelést!

Edina,
az jutott eszembe, hogy lehet csak hirtelen reagál így a szervezeted a sok beavatkozásra amit mostanában kaptál.

Kocos, mindig ledöbbenek, hogy már mennyi hetes vagy. Te az integráltat hol csináltattad?

Ági, szuper híreket kaptál. Gratulálok.

Saaba, mi csak a csalán és dió teákat ittunk naponta felváltva. De talán 2-3 hónap után abba is hagytuk.

A mostani kezdéshez sok pozítivumot kívánok Nektek!!!!
kamilla04
 
 


Szép Estét Lányok!!

Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat!!
Muszály erősnek és kitartónak lenni!!

Kamilla!!

Jaj, de jó nektek!! Szép új házikó!! Tervben volt a költözés? vagy a babó miatt kellett??
Mire jó a dió és a csalán tea??

Bogyoka!!

Sajnállak, h szétszurkáltak.. hála nekem a műtétkor is szépek lettek a helyeik!! :)

Saaba!!

Gyuri bácsi teáiról már sok jót hallottam..

Zora!!

Nagy ölelés neked!! Jó lenni, ha majd jelentkeznél.. úgy elbeszélgetnék veled...

Kocos, Kamilla, Ági!!

Jó, lenne ellátnátok, majd sok jó tanácsokkal, h ha újra lombikozunk...
regi1978
Halásztelek
 
 


Regi, nekünk egy garzonunk van kiadva és nagyobbat bérelünk. Ahol most lakunk azt szeretnék eladni és ezért kerestünk másikat.

A lombikhoz én elolvastam a Zita West Gyereketm szeretnénk című könyvből a lombik utáni dolgokat.
Arra emlékszem, hogy narancssárga szín tesz jót, 5 és 7 óra között kell pihenni mert hogy a vese akkor mükődik a legjobban és ilyenkor érdemes felpolcolt lábbal pihenni. A beágyazódásnál írta, hogy ne porszívózzunk. Ez azóta szintén a férjem feladata. Jó multivitamin és szelénben gazdag étrendet ajánl még. Jah és amit már itt is írtak a fehérje.
Nah 1x talán volt rajtam narancssárga póló, 5 és 7 között értem haza a munkából, tehát én utána pihentem. A porszívózás nem volt az tény.
A mélylégzést majdnem kihagytam, hogy több oxigént kell a beültetés után a méhbe juttatni.
Nekem ennyi volt amit olvastam. A beültetés hétvégéjén pihentem de azért elmentem ide-oda. A következő héten már mentem is dolgozni.
Szerintem a klinikán nagyon jó helyen vagy. Ahogy már írtuk sokszor segítőkész mindenki.
Nekem a kémiai laborban sem volt rossz tapasztalatom, Az altatás után rosszul voltam de a tű helye nem látszódott meg.
Lényegében nekem a bizonytalanság volt rossz, hogy nem tudtam mikor mit várhatok, de olyankor amikor találkoztunk Zorával mindig átbeszéltük ezeket a dolgokat és jó volt együtt várni. Ő mindig átbillentett engem a hozzáállásával a reménybe. Magamtól inkább befele fordultam volna, hogy nem tudom mit várhatok, hogy tovább. Ezért most nehezen írtam le ezeket mert igazságtalannak tartom ami vele (is) történt. Zsóval még az elején találkoztunk mikor először mentünk és ő is végig nyugtatott elmondta a tapasztalatait és segített az ő mosolya is. Regi mondd meg neki légyszí, hogy ha majd úgy érzi tényleg jelentkezzen.
Azt hiszem kicsit hosszú lett.
kamilla04
 
 


Saaba,
nincs semmi féle mellfeszülés és semmi tünet, most talán 2-3 napja érzem azt, hogy többször ég a gyomrom, akkor ennem kell és ez elég sokszor jelentkezik, valamint puffadok is néha, de Murber Doktor azt mondta az is csak a terhesség jele, szóval egyelőre ennyi :)
Nyugodtan kérdezz, amire tudok szívesen válaszolok. A fél bromot én is szedem és még utrogestant használok. Nekem is magas volt a prolaktin stimulációm én ki is dőltem, elájultam :D
Kamilla,
köszönöm, igen szuper hírek, remélem minden a legnagyobb rendben marad! Jó költözködést, te csak navigálj :)
Regi,
nagyon szívesen elmondok minden tapasztalatot, nekem is sokat számított, amiket megtudtam Tőletek! Remélem sikerrel is fogsz járni! ;)
84agi
 
 


Saaba,
nem volt inszem mi rögtön lombikoztunk és elsőre sikerült is. :)

Kamilla,
én a Magzati diagnosztikai központba csináltattam az integrált tesztet. Ha jól emlékszem Salsera is ott csináltatta.
December 20-ai bejegyzésemben mindent leírtam, belinkeltem az oldalt csak azon belül keresd meg. :)
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=11000

Regi, a tanácsok. Én inkább leírom most nem tudom milyen sűrűn tudok jönni majd a fórumra. :(
Én nem dolgozom a stimu kezdete óta. A beültetés napján feküdtem egy kicsit többet, de utána mozogtam rendesen. Nem emeltem semmit a 12. hétig, de a napokban a 8 kg-os kiskutyánkat fel kell vennem, mert a lesózott járdán fáj a mancsocskája és át kell vinnem azokon a részeken, de ennyi. Én sétáltatom így a napi 3x levegőn vagyok 1-1,5 óra naponta + a bevásárlás (de nem veszek nehezeket). Hétvégén átveszi a férjem a sétáltatást. Nem takarítok a férjem csinálja (szerencsére szeret takarítani). Hát ennyi jutott eszembe. Ja, gravidát szedek július óta (3 hónappal a lombik előtt kezdtem) és a mai napi szedem és szedni is fogom.
Remélem tudsz belőle szemezgetni.
Puszi
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos köszi, hogy megkerested.
kamilla04
 
 


Lányok, aki a professzorhoz jár/ járt ő mennyi időt mondd a bromocriptin szedésére?
84agi
 
 


Lányok. A Professzor meddig szedeti a bromocriptint?
84agi
 
 


Már megint,elnézést nem mutatta a gépem,hogy elküldte az első üzimet!
84agi
 
 


Már megint,elnézést nem mutatta a gépem,hogy elküldte az első üzimet!
84agi
 
 


Ági, amit Kocos belinkelt azon az oldalon írtuk pont, hogy kb a 8-9 hét végén fogy el. Én 2x elfelejtettem bevenni ezért január elsején vettem be az utolsó felet. Okt 31 én kezdtem szedni és eddig tartott így ki. Ha nem írtak fel új adagot akkor szerintem szedd be ameddig tart. De ha megnyugtat inkább hívd fel a Klinikát.
kamilla04
 
 


Sziasztok lányok! :)

Ági:én úgy hallottam hogy max 12. hétig kell szedni, de az a tuti ha megkérdezed a szakit :) A mellfeszülést azért kérdeztem , mert mielütt megjön nekem 1 héttel elötte már feszül a mellem....és sokmindenkitől hallottam hogy azt hitte megjön neki ez miatt de közbe meg babás volt....

Regi :Köszönöm :) Remélem én is pozitívan számolhatok be :) a teáról :) Te nem szeretnéd kipróbálni?

Kamilla:
Jó költözést nektek :) Akkor most biztos nem unatkoztok :)

Gratulálok Kocos :):) Ez csodálatos :) Én is jobban hiszek a lombikba...mert az mégiscsak több reményt ad.....de a korom miatt (26 vagyok) még messze van szerintem...és azt se tudom hogy Murber figyelembe veszi-e hogy volt már 2 inszemem csak magánba....Vagy újra kezdi.....5 inszem kötelező lombik elött, igaz?Kíváncsi leszek jhéten kedden mi lesz :)

Valaki leírná nekem hogy a Sote-n hogy megy egy inszem folyamat mármint gondolom reggel csinálják, ott szembe a II. rendelővel?Murber csinálja?Utána ott pihenhetsz vagy mehetsz haza rögtön?Előre is köszi a választ :)



Ki hol tart lányok?
saaba21
Budapest
 
 


Saaba !
Szerintem majd Edina tud neked segíteni, neki volt itt köztünk inszemje. Nekem is lombik volt...
kamilla04
 
 


Köszi, kamilla :)
saaba21
Budapest
 
 


Sziasztok!
Ma reggel voltam MR-en, jelentem túléltem :) rosszabbra számítottam, kaptam kontrasztanyagot is, 2 felvétel készült egy vele, egy nélküle. nagyon ügyesen szúrta meg a pasi a vénámat.. nem is éreztem.. kb 10 perc volt, inkább az volt rossz, h nem mozoghattam.. de túlélhető :) hétfőre lesz eredmény..
Azért kellett, mert magas volt a prolaktinom, és, h nincs-e jó indulatú kis daganat a fejemben, ami teremli.. prof szerint nincs, de legyünk benne biztosak :)
ennyi! férjem szerint most kiderül, h csak egy mókus teker odabenn :D
bogyoka999
Budapest
 
 


Szia Bogyoka999! :)

Akkor túl vagy rajta hál istennek és tuti minden rendben lesz :))))
saaba21
Budapest
 
 


köszi, remélem nagyon :) hétfőn kiderül :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Neked mikor is kell visszamenni?
bogyoka999
Budapest
 
 


Szia Bogyóka

Minden rendben lesz és nemsokára kezdhettek ti is. Lehet még be is előzöl de nem bánom mert akkor jöhetnek majd a friss infók :lol:
edina71
Budapest
 
 


Edina aranyos vagy, de ahogy számolgattam ha a rubeolával rendben lesz minden, akkor feb közepén tudunk kezdeni, és valahogy március elejére esne a beültetés... nagyon remélem h így is lesz :)
ti mikor próbáljátok újra a vizsgálatot? következő mensinél?
bogyoka999
Budapest
 
 


Saaba

Az inszem napján a párodnak reggel kell mennie leadni az anyagot neked meg 11 körül, akkor szokták kezdeni az inszeminációkat .

Bemész a műtőbe előkészítenek és akkor szokták csak Murbert áthívni a beültetés miatt. Nem tart sokáig az egész és nekem nem fájt egyszer sem. Amikor kész van akkor letakarnak és 15-20 percig még hagynak feküdni de a fejed nem mozgathatod nem emelheted fel. Utána felöltözöl és a folyosón is kell pihenned egy negyed órát kb és jöhettek haza. Én aznap feküdtem és pihentem de másnap már mentem dolgozni . Sajnos nálunk mindegyik sikertelen volt. Most azért lombikozunk.
A korodra való tekintettel lehet tényleg neked 5 inszemed lesz ha nincs egészségügyi oka a lombiknak mert nálunk sem lehetett előbb lombikozni mert a tb előírás be van tartva itt .
Remélem te nagyobb sikerrel jársz és sikeres lesz az inszem .
edina71
Budapest
 
 


Tudod hogy nekem most bogyóval segített be a mensimbe a doki vagyis hogy akkor jöjjön meg amikor már vannak a klinikán. Nem tudom a következő mikor kezdődik de azt mondta Murber nem húzza az időt jelentkezzek és folyt köv február. Oda a adta megint a vérvételi papírt csak telefonálnom kell neki ha megjön
Megrendeltem közbe azt a dhea bogyót hévégén megyek érte remélem.
Nem tudom mennyire javít a helyzeten de reméljük hogy segít :cry: :lol:
edina71
Budapest
 
 


bogyoka :) biztos minden rendben lesz :))) Én kedden megyek vissza Murberhez UH-ra+ ösztraidol vérvételre.....

Edina!

Köszönöm, sokat segítettél :) Remélem hogy bejön ez a tea és hamar hatni fog neked és jön a babó :) :) Ez most az első lombik?
saaba21
Budapest
 
 


Igen nekem ez lesz az első lombikom . Van már 2 nagy fiam de most valahogy nem akart összejönni a babó és ezért is mentünk el a klinikára tavaly januárba. A prof a vizsgálatok után döntött úgy hogy a korom miatt 3 inszem és 3 lombik indokolt.
Szóval most próbálkozgatunk de eddig nem sok sikerrel.
edina71
Budapest
 
 


Tuti összejön :) :) Ebbe az évbe babazápor várható :)
saaba21
Budapest
 
 


Hát nagyon remélem hogy így lesz és mindenkinek sikerül :D
Melyik magánklinikán voltál eddig ?
edina71
Budapest
 
 


Biztos előbb vagy utóbb biztos a siker!! :)A G1 Intézetbe, de nagyot csalódtam bennük.....másodszor mikor voltam inszemen másik doki csinálta és nem volt nyitva a méhszájam belenyiszantott....és rá 5 percre mikor kísért át az asszisztens a pihenőbe elájultam.....és utána nagyon fájt már úgy adtak be injekciót hogy már nem íbrtam a fájdalmat már sírtam.......És akkor döntöttem úgy hogy megyek államoba....mert kiadom a sok pénzt ugye ott 1 inszem 55 ezer+gyogyó.....hosszú távon elég sok....és nyáron voltam hormon vizsgálaton...és utána 3 hónapig elvileg volt egy cisztám...Murber szerint és elküldött laparra+méhtükrözésre (ez megvolt decemberbe) és most mentem vittem a zárójelentést....meg ugye akkor jött meg és hát most itt tartok...kedden megyek vissza hozzá a clostyt szedem 3. naptól 5 napig...mikor visszamegyek akkor leszek a 9. napon...
saaba21
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?