Új privát üzeneted érkezett!

Noci! Hatalmas gratula!!!! Isten hozta a kis Lillát! Millió puszi!

Mindenkinek Nagyon Boldog, Eredményes Új Évet Kívánok!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!
December 24-én 7.24-kor 3350gr-mal és 49cm-rel megszületett Laura Panna. Igyekszem képet is küldeni.

Nóci! Gratula, nagyon édes a kisbabád :D

Aki előtte áll sok szerencsét, kitartást, türelmet kívánok.

BÚÉK!!
tanita74
Szigetszentmiklós
 
 


tanita: Gyönyörű karácsonyi ajándék! Gratulálok. Majd gyere és mesélj milyen volt. Persze ha lesz egy kis időd.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

hát jönnek a csajok szépen :D úgyis sok volt a pasi. kell bánkomnak a nő, meg a többi fiúnak is:D

gratulálok mindenkinek és boldog új évet nektek lányok!!!! kívánom,h neketek is max ennyi időtök legyen jövőre jönni, egy ordító egértől vagy kettőtől!!!! hajrá babásodás

etna

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Tanita: Gratulálok, sok boldogságot kívánok nektek. :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


Tanita: Gratulálok, sok boldogságot kívánok nektek. :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :D :D :D :D :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


Tanita: Gratulálok A kis Laurához!!! Millió puszi Nektek!!! :)

Szeretnék egy kis infót kérni. Az egyik barátnőmék készülődnek a BMC-be. A férfiú katonáival van gond. Az lenne a kérdésem, hogy a spermavizsgálat eredménye után próbálnak valami kezelést, hogy jobb legyen a szám, vagy biopsziát végeznek,és az általános kivizsgálás után mehetnek lombikozni?


Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Sziasztok.
Nóci Tanita sok boldogságot Nektek. (Tanita :-) férjem is dec. 24-én született :-)

Nyulacs : Nálunk is leginkább a katonákal voltak gondok.
Fer14 vitamint kapott Krisz, amit késöbb a maca vibe vitaminra cseréltünk mert olcsóbb, fürj tojást evett és méhpempőt. Ahogy ezeket elkezdtük rá 4 hónapra lett Panna :-)

puszi

Üdv!
Andi
kisborso
 
 


Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
Tudjátok hogy van, a kályhába meleget, a bölcsőbe gyereket!!! ;)

hofeherke
 
 


Tanita, hatalmas gratula az új jövevénynek!!!! Isten hozta közénk Laura Pannát :) Sok boldogságot kívánok!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szia nyulacs!

A mi esetünkben is nálam volt a gond, megállapították, hogy rossz az eredmény.

Nekem semmit nem írtak fel, nem mondtak és nem kezeltek emiatt. Én semmilyen vitamint vagy gyógyszert nem szedtem utána.

András
redy22
Szolnok
 
 


Köszönön a válaszokat Kisborsónak és Andrásnak. Még ugyan júniusig nem tudnak elmenni a bmc-be,de akkor legalább tudom,hogy Valószínűleg nem fogják azzal az időt vesztegetni,hogy még vitaminokat szedetnek a sráccal.

András jól vagytok? Anya hogy bírja?
nyulacs82
Szolnok
 
 


Tanitának és Nócinak nagy - nagy gratula a Csajszikhoz :)

Kockásfülűnyúl...nagyon sajnálom...

Kisborsó :) Nagyon szép a kislányod Neked is :)

Üdv az újaknak és a visszatérőknek...

Nálunk még mindig kálvária-hegyek...bár egyre nehezebben bírom...Úgy érzem,az idei év nagy változásokat tartogat a számomra...Remélem jókat is...Puszi Mindenkinek
nicky1983
Nagyút
 
 


niki!
én már azt hittem eljöttek nálad a változások, még mindig húzódik a dolog? :shock: sok sikert minden téren!!!

csináltam a győri doki bácsinak és a szülés dokinak egy képet, megmutatnám nektek, ti adtatok anno ilyet a boríték mellé?

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


a rózsaszín cumi a megtévesztés, csak azt fogadja el, apja sírva nézi, h miért van rózsaszín cumija :D

nyulacs!
a vitaminkúrát elkezdheti a srác nyárig pont hatni fog. nálunk e és c vitamin volt nagy mennyiségben. fer 14 semmit nem ért, és még drága is volt. és nan bao nevű kínai szer, ami szintén nem volt drága, olyan összetevői vannak mint a maca vibének

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


etna: Én az 1 éves műtermi fotókból vittem a szülész orvosnak, a bmc-be meg küldtem egy aranyos képet a zárójelentésünkkel együtt. Olyan kíváncsi lennék Barbusomra a tablón. De ezért nem megyek be. :? Olyan büszke vagyok rá, hogy ott lehet a képe és biztathat másokat, hogy sikerülni fog.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Etnám!Már tudnátok,ha haladtam volna...nem olyan egyszerű ez...az a baj,minél jobban elhúzom,annál rosszabb,tudom én...Azért is nem jövök túl gyakran,csak néha-néha...de írni fogok,ha megtettem,amit meg kell...Puszi addig is
nicky1983
Nagyút
 
 


Etna: A dátumban az évet elírtad!!!!! Remélem nem szóltam későn, és nem hívattad még elő!
Mi adtunk képet a BMC-be és a nődokinak is.

hofeherke
 
 


Etna!Gyönyörűek a képek!
Gratulálok a többieknek a kis tündérekhez! Hajra 2013!:-)
lalexandra
 
 


Sziasztok!

A szenilitás jelei mutatkoznak nálam, szóval inkább kétszer mint egyszer sem! Gratulálok a csajokhoz! Bánknak és Máténak csodaszép csajai lesznek! És akkor Ann még hátra van, bár Olivérnek már van menyasszonya ;)
Etna, nagyon jó ez a montázs! Mi még a záróval küldtünk képet a srácokról, szóval elég kis békák rajta. Lehet inkább most kellene, mert már olyan kis cukkerek. Na, mindegy. Biztosan jól mutatnak így is a falon. :)

Remélem mindenki jól van! :)

Puszi: Mi

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Sziasztok:)
Nagyon sokat kerestem olyan embereket akiknek PGD eljárással lett,született gyermekük vannak itt még olyanok tudnátok nekem főleg siker történeteket írni??
2005 kezdtük a lombikot 1.ET nem sikerült,2 FET nem sikerült,3 ET sikeres volt de elhalt a 8. héten műtéttel kellett befejezni,4 Fet sikeres volt de elhalt a 8. héten megint műtét. 5.ET sikeres volt 2007 márciusában abból egy egészséges kislányom született.2012 júniusában elindultunk újra a rögös úton testvért szeretnénk júliusi 6.FET sikeres volt de elment 5-6 héten.7 ET elindult a hcg emelkedése majd csökkenni kezdett. Elkellet mennünk egy csomó vizsgálatra most az utolsó 5.OEP támogatott előtt.Kiderült genetikai probléma van és csak is PGD eljárással mehetünk neki a következőnek.Ez az utolsó esélyünk és kétségek között vagyok nem olvastam siker történeteket és egy kis biztatásra lenne szükségem sajnos az a baj ez az utolsó és nagyon félek tőle mi van ha nem sikerül??!!!
Várom és köszönöm a válaszokat:)
davider
Budapest
 
 


szia!
http://hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=34606
ide írjál, itt sok sikeres történetet olvashatsz ezügyben. sok sikert! bár ez a győri kaáli fórumja, de én ott olvastam sok sikersztorit

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Davider: üdv itt. Sajnos én nem tudok neked segíteni. Remélem az Etna által javasolt fórumon találsz segítséget!!! Sok sikert!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Szia!
Őket ismerem engem kimondottan a PGD siker sztorik érdekelnének!
De köszi:-)
davider
Budapest
 
 


Davider!

Én habituális vetélő vagyok és nálam PGD-t fognak csinálni. Sikersztorival még nem szolgálhatok sajnos:-(((Februárban lesz az első próbálkozásunk. Genetikai betegségünk nincs.Azért ajánlották ezt a módszert,mert ezzel 60%az esély és hátha megtapad, ha egészséges embriót ültetnek be. Nem igazán tudom elhinni, hogy 3 próbálkozásból 3 "rossz" petesejt vagy ivarsejt találkozott volna, de egy próbát megér.Más lehetőség nincs a kezünkben még az iviges megoldás marad. Nagyon remélem, hogy február végén sikerről számolhatok be ezzel sok leendő anyukának hitet és bizalmat adva!
lalexandra
 
 


Szia:-)
Jaj akkor nagyon drukkolok nektek.Hova kihez jártok?Azt mondta neked a doki,hogy 60% az esély ???? Az jó egy sima lombik attól függ hány évesek vagyunk 20-30% között van ....ha érdekel itt van egy fórum Lombik és PGD ott írtak csajok volt akinek volt és ott van kettő siker sztori de nekem pont ez a bajom,hogy kevésnek tűnik jó lenne találni valami pontos statisztikát erről pl.X-bol X gyermek született.Ha van kedved gyere majd beszélgetni.
davider
Budapest
 
 


Nem nagyon szeretek ilyen dolgokba belepofázni, mármint olyanba amihez nem értek, de most muszáj. (ezt a kezdést utálom mindig olvasni, most mégis ezzel kezdem..... :roll: )
Csak a statisztikáról szeretnék írni mert én abba már nem hiszek. Nézz utána hogy a 40 év feletti terhességeknek hány %-a sikeres és egészséges a születendő gyermek. Én 45 évesen szültem, mindenki tátott szájjal nézte a labor eredményeimet mert állítólag egy férfinak nincs ilyen szép eredménye. Vérnyomásom csodás volt végig, lábdagadás nuku, csodásan vittem végig és még koraszülésem sem volt. A 40 hetet betöltöttem mikor megérkezett a kisfiam. És minden ismerősöm akik ilyen korban szültek, (volt aki több szülést is bevállalt) semmi problémájuk nem volt. Nem tudhatod hogy a statisztikákat milyen személyekkel kalkulálták. Ne figyeljetek ilyesmire ha sikert akartok elérni. Mindig a cél lebegjen a szemetek előtt. Tudom hogy nehéz, én is átmentem nagyon sok negatív élményen, de másképp nem lehet.
Sok sikert kívánok mindenkinek és pozitív hozzáállást! :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szia!
Értelek en es igazad van csak jó lett volna látni,hogy van remény,mert most reménytelen a helyzet...es Persze úgy állok hozza IGEN SIKERÜL !!!!!
davider
Budapest
 
 


Én a versysbe járok. Megoszló a véleményem velük kapcsolatban. Ha összehozzák nekünk a babát akkor az valami csoda folytán történhet csak.Ott hagyunk több,mint 1 millió forintot és nem érzem magam biztonságban, de ma egyedül ők csinálják ezt a vizsgálatot az összes kromoszómára. A dokinak nekem kellett mondanom, hogy ne felejtsük el,hoyg nekem még van ez meg ez a bajom...nem kaptam felvilágosítást, hogy pl.szedjek folsavat(pedig mthfr mutációval ez alap!!!).És pont tegnap olvastam hogy ahhoz, hogy elmondják, hogy milyen étrendkieészítőkre van szükség az első hónapokban meg mi a különbség az epidurális meg nem tudom milyen érzéstelenítés között azért konzuétációs díjat kell fizetni "szülésre felkészítés"címen,ami azt gondolom egy magánklinikán, ahol eleve 1 és mésfél millió az ivf alapból el kellene ,hogy mondják ezeket. Szóval nagyon remélem, hogy sikerül és legközelebb csak a kistesó maitt megyünk majd! De alapvetően kedves mindenki.De én többetvártam!Sokkal többet!
lalexandra
 
 


Az meg hogy ki hány éves...hát szerintem sem az a legfontosabb, hanem az értékeink. Én 29 vagyok és kezd kimerülni a petefészkem:-(((Nagyon ledöbbentem! Főleg azért, mert igazságtalanságnak tartom, hogy aki nem figyel magára drogozik, cigizik, iszik él és virul 3-4 gyermekkel, akik meg ezt várják kislány koruk óta, hogy ne a játékbabával, hanem igazival játsszanak, azok meg évekig kűzdenek:-((((
lalexandra
 
 


Hat igen teljesen igazad van mi mikor anno kezdtük az azért más volt érdekes,hogy ilyen sokat elkérnek es nem mondanak semmit....de ez mindenhol hiba.....Lányunk úgy,hogy államilag támogatott BMC járunk 2,5 év 1- 1,5 millióba volt....eddig a lányom utáni 2 beültetés 500 ezerbe van es meg var ránk egy ami megint sok lesz főleg a PGD miatt is.....es igen akik nem figyelnek be csúszik,elvetetik,szornyubet ne is írjak....Voltam mehtukrozesen 10 lanybol 8- nak aznap abortusza volt......:-(
davider
Budapest
 
 


Mi is voltunk a Cirisben, V dokinál és mi is ott hagytunk egy millácskát. A durva az hogy még mai napig fizetem a hitelt. A kisfiamat Zeke dokinak köszönhetjük. Fel kellett vennem a plé pofát és visszamenni akármennyire is szégyelltem magam. Z dokinál biztonságban éreztem magam. Bánom hogy nem nála kezdtük. Ő egyenesen megmondja a frankót, de segít.
A magánklinikák kissé lehúzósak. Nem igazán az az érdek vezérli őket hogy sikerüljön hanem hogy legyen páciens. Ezt én is így gondolnám ha üzletről lenne szó, tehát megértem őket, de mivel emezen az oldalon állok zavar a dolog és sajnálom hogy a saját bőrömön tapasztaltam.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Egyébként azt sem tudom mi az a pgd :?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Elküldve: 09 Jan. 2013 09:26 Hozzászólás témája:
Nos van egy eljárás 3-5 napos embriókat megvizsgálnak a 3 naposból kivesznek 1-3 sejtet és megvizsgálják 5 naposan vissza is kaphatom,sokszor fals eredményt okoz fals pozitív vagy fals negatív,5 naposból kivesznek 20-50 sejtet meg vizsgálják és egy következő cilusban kaphatom vissza 5 naposan....Mivel megpiszkálják kevesebb esély van a megtapadásra...
Tehát ha az utolsó stimumat nézem 5 petesejt,5 embrió De mi van ha mind az 5 beteg??!!!
Mi van ha megpiszkálják nem is tapad meg ??!!
Szóval majd ha tudunk beszélni a biológussal leszünk okosabbak bújtam a netet és ha jól értelmeztem ez az eljárás PGD tavaly született meg az első baba akinél PGD eljárást csináltak egy másik oldalon azt olvastam 900-ból 300 megszületett.....szóval romlanak az esélyek ja és ez ez 10000 FT/embrió elvileg....de lehet több ezt is majd a biológus mondja meg... Es van egy alap költség 30000.
Szóval nem tudom akarom-e újra az egész stimut főleg mi van ha nem sikerül jól a leszívás és nem lesz benne egészséges vagy meglesz a beültetés de még kisebb az esély arra,hogy megtapadjon!!!!


Genetikai vizsgálat Istenhegyi Gendiagnosztikaban csináljak a pontos neve Kariotipus meghatározás női,férfi fejenként 15000 Ft. A vervetel es 3 hét múlva van eredmény.en ha ujra kezdhetnem első körbe megcsinaltatnam.
davider
Budapest
 
 


Én nem vállalnám. Ha ez az utolsó esélyed akkor inkább valami progiszurit kérj. Az nagyon sokat segít a megtapadásnál. Legalábbis itt a fórumon is nagyon sokan vannak akiknél csak így maradt vele a baba a kritikus időszakon.
Borzasztóan sajnálom hogy ilyen nehéz válaszút elé kerültél. :cry:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a fagyi baba tapadására mennyi az esély? Segít-e a progi szuri?
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Progeszteron pótlást mindenhol adnak, az hogy milyen formában, intézetenként változik. A BMC sem egységes és ott is van olyan, hogy injekció után újra a gélt vagy a tablettát ajánlják.
Ha az embrió genetikailag sérült, akkor azt semmilyen progi nem menti meg (jobb is hogy nem, mert beteg baba születne) szóval PGD eljárás helyett ne ajánljátok!!!! Az arra való, amit davider leírt!

Davider, nagyon drukkolok, hogy a PGD után legyen egészséges embriód, amit visszakaphatsz. A Versysben alapból Utrogestánt írnak neked progi pótlásra, de ha mást szeretnél, bármelyiket felírják neked, progi injekciót is írathatsz, csak azt ők nem tudják beszerezni neked
dorkabab
 
 


Dorkabab!

Te is a Versysbe jártál?
lalexandra
 
 


Sajnos szinte mindenhol megfordultam
dorkabab
 
 


Szia:-)
Nem a megtagadással van nálunk a baj....7 lombikbol 5 sikeres volt de elhalt,elment 1 született meg ...szóval a PGD azért kell,mert kiderült genetikai betegség áll a háttérben szóval csak ezzel megyünk tovább ha ez nincs nagy %-ban beteg babát kapok vissza.....:-(
Szóval nincs választásom......
davider
Budapest
 
 


Szia:-)
Köszi igen en 7 beultetesem volt abból 6-nal kaptam a szorít is es crinonegelt,ezt ismerem.....

Te hol tartász?
davider
Budapest
 
 


Dorkabab!

Megkaptak a privát üzenetet?
Nekem nem írja az elkuldotekbe...
davider
Budapest
 
 


Davider, nem kaptam semmit sem :cry:
dorkabab
 
 


Nem küldi el a privát üzenetet küldj egy email címet hátha....
davider
Budapest
 
 


Valaki tudna nekem elérhetőségeket adni Koncz doktor úr magánrendelőjéhez? Egy ismerősöm szeretne itt kezdeni nála, hátha így könnyebb bejutni hozzá. Jöhet priviben is.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Viki: ráér reggel? Már nincs erőm lemenni a névjegykártyáért.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Persze, ráér. Holnap majd továbbküldöm az illetékesnek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Davider!
Megkérdezhetem,hogy Nektek a pároddal nem csináltak az elején genetikai vizsgálatot? Vagy ami nektek van az ott nem derül ki?

Lányok!
Lombik alatt lehet inni a cickafark és palástfű teákat?Vagy az lehet bekavar?
Kitartást minden babára vágyónak!Én nagyon bízom a 2013-as évben!!!!!:-))
lalexandra
 
 


Szia:-)
Sajnos nekünk az első körben nem volt genetikai vizsgálat ...es óriási szerencsénk van,hogy lányunk egészségesen született.....a második körben a júliusi,szeptemberi lombik is sikeres volt csak elmentek....es mar csak egy OEP támogatott van nekünk kertem a dokit valamit nézzünk vizsgálnunk miért mentek el de mivel első körben szültek gondolom ok is azt gondoltak nincs baj.....de sajnos van....
davider
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?