Üdvözlet az újaknak
Megint csak.
Kisvirág, ha jól értem, akkor Neked 2 babád lesz?
Hűha. Amúgy a felét nem értettem annak, amit írtál, de mindegy is, mert a lényeg megvan. 2 szívhang!!!!!! Óriási
. Gratulálok
Sorlyke, 4. baba! Szééép
. És nem kell a pirulós arcocska, ez tök nagy dolog! Meg aztán nálunk nem szokatlan a sok testvér. Apósomék 9en, férjemék 6an vannak tesók, sógornőméknél már 5en vannak a gyerekek, de tuti hogy karácsonykor bejelentik a 6-at is
Ez vicces amúgy, mert ott az 5.baba 10 nappal fiatalabb az én fiamnál, így nagy poén lenne, ha megint egyszerre várnánk a következőt
.
Amúgy tervezett baba?
Meséljetek légyszi, ki merre, mit csinál?
Amúgy ki mennyi idős, ha nem vagyok indiszkrét. Bár úgyis csak magunk vagyunk, nem?
Katapetra, valóban írtam, hogy jövök részletesebben, de nem az uhról, vagyis arról többet sajnos nem tudok mondani
Összességében jó volt, csak hát vmi még hiányzott a teljes örömhöz.
Amiről részletesebben akartam, az inkább csak amolyan terefere
. Én hétvégékre mindig eltűnök majd, ahogy most is. 'Hál Istennek nagy a család, mindig van hová utaznunk, így írni tuti nem tudok. De hétfőnként igyekszem mindent pótolni. Amúgy jól vagy Te is? Tünetek?
Bayar: nem is szedsz magzatvédő vitamint? Bár ezekről a készítményekről erősen megoszlanak a vélemények, van aki nagyon pártolja, van aki egyáltalán nem. Én a fiamnál egy totál bio cuccot szedtem (Formula IV). Megvettem egy halom pénzért, aztán folyton kijött belőlem, mert állandóan hánytam. Most Femibiont szedek csak. Bár erősen gondolkodom egy kis MagneB6-on is, mert egyrészt émelygek kb délig (wc fölött gubbasztottam reggel is, kisfiam meg csak nézett, nem értette, mi van, eddig nem az arcunkat tettük a csészére
). Viszont ami miatt komolyan indokolt lenne, hogy dührohamaim vannak. Vannak napok, amikor idegbeteg vagyok. Botrányosak ezek a hormonok.
No hirtelen! Rohanok vasalni, mert hegyekben áll a mosott cucc. Férjem vasalt nadrágos-inges helyen dolgozik, naponta másik ing, nadrág. UTÁLOK vasalni!!!!!!
Gondolhatjátok mennyi van hétvégére. És amilyen nehezen veszem rá magam a vasalásra... Összevárok 2-3 mosást is, így egyszerre olyan 10-15 ingem van, plusz a nacik és Imikém kis cuccai. Sírni tudnék
Ja és még egy (csak hogy húzzam az időt). Ma először voltam kívánós. A kólát egész nap kívántam, de amikor megjött az ebéd (rendelek, nem főzök 2 főre, csak hvgén!!! ) és megláttam az ubikat... Bevertem gyorsan mindhármat
. Jó volt.
Zavarjatok már el vasalni!!! Azért majd ide-idekukkantok 2 ing között