Új privát üzeneted érkezett!

Ó,Zora,
akkor végképp ne aggódj!Sokaknál csak a 7.hét végén látszik szívdobogás!
Vendég
 


Köszi lányok! Igyekszem megnyugodni. :)
zora82
Budapest
 
 


Zora!!!

Ne parázz!!!
Én is ilyen vagyok!! Én sem hiszem el, h terhes vagyok!!! :)) Semmi jelem, sajna.. és ráadásul beteg vagyok köhögök és fújom az orrom, mint az állat. hát gondolhatjátok, h aggódom a babárt és közben fogom a hasam! :(
de ma átmentem a patikába és vettem egy tesztet és ++++++
Nekem is nov. 2- a ciklus első napja és múlthéten nekem is egy petezsákot látott, de ez normális ... inkább 7 héten van szívhang, ne aggódj ... engem is jövőhétre rendelt vissza

Zsó!

Prof. mondta az utrot nekem is!! azért kérdeztem... elvileg 3 *1 mondott de este és reggel kettőt nyomok! Ártani nem árt..
regi1978
Halásztelek
 
 

 
 

Zora! Kamillával találkoztál??

Kamilla !!

Renden találtak nálad mindent??!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Regi,

igen találkoztunk Zorával.
Jelentem 1 petezsák és 1 szívhang.
Megvártuk Zorát, hogy nála mi újság, nem mosolygott amikor kijött. Mi is próbáltuk nyugtatni, hogy ez még így teljesen rendben van.
Nekem azt mondta hogy most vagyok a 7. héten. Nem tudom hogy számolta, de ezt mondta. Engem elengedtek már onnan.
kamilla04
 
 


Kamilla,
nagyon örülök!És hova mész most,van saját dokid?
A stimu első napjától kell számolni,ti egyszerre kezdtétek,ugye?Akkor te is 6+1 vagy.Az már a 7.hét.

Zora,
nehéz lehet most neked,de hidd el,jó lesz és 1 hét múlva nagyon boldog leszel!Gyönyörű Karácsonyotok lesz!

Regi,
ja értem!Nem mondogatom,hogy ne aggódj mert biztos én is paráznék,de ha nem vagy lázas,akkor a köhögés-nátha nem csinált bajt.
Vendég
 


Regi, hazafelé jövet én is vettem most egy tesztet. Eddig valahogy kimaradt. Ahogy odaért a folyadék máris látszott a csík. :)
Sajnálom, hogy nem vagy még jól. Jobbulást neked.
zora82
Budapest
 
 


Zoa!

:) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kamilla!!

Örülök nektek!!

Dolgoztok, ugye?
regi1978
Halásztelek
 
 


Már sokkal jobban vagyok.
Nagyon sokat számított, hogy Kamilláék ott voltak és nem hagyták, hogy magam alá zuhanjak. Most pedig az a higgadtság és támogatás, ami belőletek is árad egészen helyre rakott. Köszönöm Nektek!
zora82
Budapest
 
 


Maci:
Gratulálok Balázs Bendegúzhoz, nagyon szép baba!
Tényleg szép súllyal született, amikor anyám mesélte, hogy mindhárman 4,5-4,8kg-val születtek, akkor mindig csodálatot éreztem nagyanyám iránt, szegény.

Mielőbbi felépülést kívánok a császárból és boldog babaperceket! :)

Kamilla:
Tök jó, hogy már volt szívhang! Az 1 petezsák 1 szívhang az akkor 1 babát takar? :)

Zora:
Ha megnyugtat én is 6+1 napon voltam orvosnál és akkor még csak a szikhólyagot látta, aztán rá 3 napra hétfőn Murber már mutatta a szívhangot, úgy hogy ne aggódj! Az nem tesz jót!

Bár megértelek Titeket Régivel, én is mondtam páromnak, hogy be kellene szerezni egy ultrahang gépet, hogy mindennap ellenőrizhessem, hogy jól van a baba.

Lányok, nem tudjátok, hogy mit lehet szedni fejfájásra? Olvasgattam az internetet, de elég megoszlóak a vélemények. Nem vagyok egy gyógyszerfaló, de a tegnapi fejfájást nem sikerült teljesen kialudnom. :(

Ma voltam védőnőnél, tudtátok, hogy még a terhesség alatt is kijönnek látogatóba, csak tudnám minek, megnézik, hogy normális körülmények között élünk? Kicsit fura.
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Salsera, bizony, hogy megnyugtat. :)
Pont ezen a védőnős történeten mosolyogtunk Kamilláékkal, amíg vártunk. Azt olvastam, hogy miután felkeresed, két héten belül meglátogat és utána még négyszer, de neked is menned kell 4 hetente. Egyszerűbb, ha beköltözik. :lol:
Gondolom ez a nagykönyves menet és ettől egyénileg eltérnek, de azért vicces. :)
zora82
Budapest
 
 


Igen, a papíron 5 alkalom volt, de áthúzta és mondta, hogy 2x fog jönni.
Együtt fogjuk berendezni a gyerekszobát, vagy mit csinál nálunk?
Mondjuk, ha már itt van segíthetne elmosogatni! :wink:
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Úgy, úgy! :D És besegíthetne a tavaszi nagytakarításba. :D
Hát, kíváncsian várlak az első alkalom után. Mesélj majd, milyen volt. :)
zora82
Budapest
 
 


Hehe! Én védőnő vagyok, de mosogatnom még nem kellett sehol :D

Maci! Gratulálok, és jó egészséget nektek!
sansa
 
 


Sziasztok lányok.

Maci gratulálok ehhez a gyönyörű nagy fiúhoz. Annyira Aranyos és formás. pihenj sokat hogy legyen tejed bőven és azért ha ritkábban is mint eddig de halljunk rólatok.

Kamilla gratulálok a pocaklakódhoz most már tudod kettőtökért vagy felelős.
Zora minden oké lesz nálad is hidd el jövő héten mosolyogva jössz ki a rendelőből.

Regi vigyázz te is magadra jobbulást .

Nálam még mindíg semmi és úgy döntöttem megvárom még ezt a hétvégét és utána telefonálok csak. Reméljük nincs semmi gond és tényleg csak a szurik miatt borultak a hormonok.

Salsera Kócos nálatok már lassan ficergés is lesz pár hét olyan gyorsan el fog telni.
Fejfájásra van homeopátiás bogyó ami nagyon jó mert én is vettem és használ. Terhesség alatt is lehet alkalmazni.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!
Maci gartulálok, nagyon szép a kisfiad :)
Kismamik nyugi minden a legnagyobb rendben lesz a babákkal! :) Zora te is próbálj meg lazítani, a babádnak idő kell, h fejlődjön :) :) Most már veled van, csak kis türelem és megmutatja magát :)
Salsera: olyan gyógyszert szedjél, amiben paracetamol van hatóanyagnak (ha rendben van a veséd, májad) ez nem jut be a babához ilyen pl: panadol, coldrex Persze ezekből sem szabad sokat, max napi 2 tabletta, de ha sokszor van szükséged rá érdemes szólni a dokinak.
Megvan a HSG-s időpontom feb.6., sajnos a ciklus miatt így tudott adni csak időpontot a néni :( Nem is baj, mert annyira sok mindne történt pár hónap alatt, h érzem, h kell idő, h felkészüljek mindenre lelkileg. Sajnos én nem voltam rubeolás, kaptam oltást, de nem tudom hat-e még. Felhívtam az ARO-t, h elmondanák-e az eredményt, mert akkor elintézetném, h most megkapjam, de csak jövő hétre lesz meg, de megnyugtattak, h megmondják :) Legalább ezzel nem húzzuk annyira az időt..
bogyoka999
Budapest
 
 


Nah megérkeztem én is.
Ma mikor bementem dolgozni, a Főnők úgy nézett rám, mint ha én lennék a megváltó. Jelzem, hogy idén a lombikkal együtt kb 8 napot voltam szabadságon. Egy picit mérgelődtem de aztán lenyugodtam.
Szóval ahogy korábban is írtam, nálam meglepő módon már volt egy petezsák és szívhang. Az utrot még 5 hétig kell szednem, a bromot az év végéig.
Kb úgy zajlott a dolog ahogy Zorával beszéltük.
Jó napot, ..... vetkőzzön le, stb. Próbáltam képet kérni, de azt mondta hogy majd a terhesgondozáson kérjek vagy a plázákban mert ők nem szoktak adni. De azért visszament és megnézte, de addigra már kilépett a rendszer és nem tudott már nyomtatni. A terhesgondozást két héten belül meg kell kezdenem. Beszéltem a régi dokimmal és a jövő héten tudok menni hozzá, hogy legyen UH képünk. Azt mondja megoldjuk. Reggel kell hívnom.

Zora, tényleg nyugika. Nem lesz semmi baj.

Edina veled is minden rendben, csak gondolom még próbálja a helyére tenni a dolgokat a szervezeted. Kíváncsi leszek, hogy végül melyik lesz a nagy nap. A norculotot vagy mit azt nem azért kell szúrni, hogy időre jöjjön meg? Vagy az az idő már letelt?
kamilla04
 
 


Köszi lányok a kedvességetek! :D

Én csak nézek itt, hogy mi minden történik, szurkolok lányok ezerrel mindenkinek!! :D

mmzsó: Nem is tudom pontosan megmondani mert olyan átmeneti volt, hogy mikortól akartuk a babát, aztán egyre többen mondták, hogy már muszály lett volna sikerülnie ennyi idő alatt, onnantól úgy majdnem egy év.De összesen inkább 2-3 körül. De már nagyon türelmetlenek vagyunk.... :(
danci80
Budapest XI. kerület
 
 


Danci, tényleg még én nem is üdvözöltelek!!! :D
kamilla04
 
 


Sziasztok lányok.

Kamilla a norcolutot végül nem kezdtem el szedni mert kiszámoltam, hogy dec. 26ra gondolt Murber az kezdés dátumánál mert csak úgy jön ki a január 7 a mensi első napjára.
Most még várok hétfőig aztán meglátjuk mi lesz de most már azon a határon vagyok, hogy görcsölök szinte minden nap és a hasam be van keményedve. Szóval már valaminek történnie kellene.

Kismamik vigyázzatok magatokra ebben a szeszélyes időben semmi lenge öltözet és egyebek mert most nem szabad betegnek lennetek.
Januári kezdők kitartás már nem sok van hátra és izgulhatunk mi is a szurik miatt és hogy minden oké legyen .
Szép napot mindenkinek.
edina71
Budapest
 
 


Edina,
az az,jól van,nekem is így fájt előtte napokig!Meglátod,megjön pár nap múlva!Meghozni is csak Norcoluttal lehet ám...egyszer nekem meghozták,mikor a mellműtéteim (3 volt 10 nap alatt :shock: ) után nem akart megjönni.
De meglesz az magától!

hú,ma brutál nap:próba,tanítás,koncert,mindezt 2 hegedű cipelésével Bp.és Pomáz között...brrr!
Jók legyetek,mert a Jézuska már biztos leskelődik,hogy ki hogy viselkedik! :lol:
Vendég
 


Sansa, ez jó! Úgy érezetem, hogy valaki jelentkezik közülünk, hogy ő védőnő. :D Segítesz nekünk, miért van ilyen sok találkozó? Meg, hogy mi történik ilyenkor? Őszintén szólva, nagyon izgulok miattuk. :oops:

Edina, szörnyű ez a várakozás, különösen, amikor már feszül, kínoz, de csak nem jön meg. Kitartás, reméljük a hétvége megkönnyebülést hoz mostmár.

Bogyoka, a sote I-re kapták végül időpontot? Az vígasztaljon, hogy ha addigra minden másotok megvan - és miért ne lenne - akkor már abban a ciklusban kezdhettek is.

Mmzsó, nem lesz egyszerű napod, vigyázz magadra.

Tegnap este beszálltam a citromos vizes csapatba. :D Hazafelé szerzek gyömbért meg valami homeobogyót, mert nem lesz ez így jó. ;)
zora82
Budapest
 
 


Zora, nekem ma van a nap amikor semmi sem jó. Se befelé se kifelé.
Émelyeg a gyomrom már hajnal óta. Most a citromos víz sem hoz enyhülést.
Üdv a Klubban. :D
kamilla04
 
 


Sziasztok,
Kismamik,
émelygés mentes napot és hétvégét kívánok! Remélem nem lesz annyira elviselhetetlen ez az állapot. A gyömbér is segít mindenkinek általában? Milyen formában veszitek? Esetleg tea?
Zora remélem jobban vagy lelkileg is, kitartás nemsokára meglátod te is a kisbabádat uh-on :)
Mmzsó,
hű elég sűrű nap elé nézel, kitartás, holnap már hétvége, azért remélem pihenésre is lesz időd!
Edina,
most már tényleg megjöhetne, de ez a mindennapi görcsölés gondolom már ennek az előjele. Remélem a hétvégén neked is jobb lesz már és minden rendben lesz utána!
Bogyoka,
én 84-es vagyok, rubeolás ugyan nem voltam, de én is kaptam ellene védőoltást 90-ben, elmentünk a gyerek orvosomhoz és ő azt mondta, hogy annak még hatnia kell.
Ha kaptam volna ellene ismétlő oltást most nekem ezt mondták bent a Klinikán, hogy 3 hónapot kell várni a lombikkal.

Lányok,
nekem éjszaka olyan görcsöm volt kb 5 percig, hogy nagyon megijedtem, aztán egyszer csak magától csillapodott és rendben volt minden. Mi lehetett ez? Vérzés, barnázás abszolút nincs a 25. napomon vagyok, érezni semmi különöset nem érzek, picit olyan szurkálódás semmi más. Péntek van, már olyan izgatott vagyok. A keddi teszten gondolkodok még, lehet csinálok egyet aztán ha nem is mutat ki semmit maximum kellemes csalódásom lesz a klinikán. Annyira szeretném, ha megmaradnának, olyan szép karácsonyunk lenne!!!!
84agi
 
 


Szia Ági!!

Szerintem semmi baj nincs a görcsöléssel és a szurkálással! Nekem is csinálta :wink: :wink:
Már csak 3 nap!!! ha nem fog addig megjönni az jót jelenthet!! :lol:
De szerintem nem fog!!!!!!! Nagyon úgy érzem, h neked most ++++++ lesz
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok! :)
Zora igen SOTE 1re kaptam, nem szívesen mennék máshova, megbeszéltem a nénivel, h beír, és ha találok mást akkor visszahívom, de valahogy szimpatikusabb a protokoll, illetve érzem magam, h most sok hír volt, a január is pörgös lesz a vizsgálatok miatt, tuti nem tudok nyugodt maradni, inkább megvárom ezt az időpontot, addigra lelkileg is felkészülök :)
ÁGi: minden rendben lesz, nagyon szorítok!! :)) én is 84-es vagyok, és kaptam, neked most kellett beadtnod oltást? v jó volt? neked is csináltak tesztet nem?? Azért is telefonáltam be, h megmondják-e, de csak jövő hétre lesz eredmény, de akkor megmondják, és elintézem, h megkapjam :)
Lányok hogy vagytok??Mindeki karácsonyi lázban ég?? :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Köszönöm Lányok!
Regi remélem meggyógyultál, úgy legyen ahogy írtad, reméljük a legjobbakat mi is!
Bogyoka,
akkor szerintem neked is jó lesz. Néztek vérből nálam is rubeolát. Elfogadták hogy be vagyok oltva, vagyis nagyon nem is kérdezték aztán. Gondolom jó volt az eredményem.
Jó készülődést az ünnepekre és januárra is majd minden ok lesz! :D
84agi
 
 


Ági!

Sajnos még nem gyógyultam meg...Köcöhög és nagyon dögös, mély dörmögő hangom van, mire a pasik döglenek!! :) de ma már bejöttem dolgozni! :) Holnap van nálunk a céges karácsony party! :lol: :lol: Eszem-iesok finomat!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Köszönöm, neked is jó készülődést :)
Remélem akkor nekem is hat az oltás :)
Bízom benne, h minden rendben lesz :) sőt rendben kell lennie :) :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Zora! Nincs miért izgulni. Nem olyan nagy szám ez. Sajnos tanácsadáson nincs mindig idő megbeszélni az aktuális dolgokat. Otthoni körülmények között pedig ezt nyugodtan meg lehet tenni. Biztos neked is lesznek kérdéseid ahogy telik az idő. Én szoktam javasolni a kismamáknak, ha van kérdésük, írják le, mikor eszükbe jut, és ha találkozunk, akkor meg tudjuk beszélni.
Az igaz, hogy azért is megy a védőnő, hogy megnézze, milyen körülmények között él a kismama. Na, nem kell végigvezetni a házon:D Azért szerintem biztos vágja, hogy nálatok nem lesz gond a babavárással. Sajnos vannak helyek, ahol ez nem egyértelmű. Van, hogy nem megfelelőek a körülmények, így haza sem lehet engedni a csecsemőt. A sors fintora, hogy ott bezzeg nincs gond a fogamzással, míg mi meg...
Tudom, hogy igen csak megoszlanak a vélemények a védőnőkkel kapcsolatban. Remélem, neked pozitív lesz. Csak halkan megjegyzem, hogy én is találkoztam olyannak, akire azt mondtam, hogy nem szívesen lennék a gondozottja :lol:
sansa
 
 


Sansa, köszi, hogy ezt így leírtad nekünk.

Mikor kell menni a védőnőhöz? Én még nem is néztem utána. :(

Tegnap annyira kifáradtam, hogy este 6 kor ledőltem aludni, aztán 22 ig aludtam. Kicsit fent voltam majd kb éjféltől újra alvás. De közben volt gyomorégéses hányásos móka is.
Lehet nálam is a bromo kezd ki..
kamilla04
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok advent 3.vasárnapján?
Mi megyünk szülinapot ünnepelni,anyósomnak tegnap volt.
A kisöcsémnek (31) meg ma van :wink:

Regi,
mit mondtál végül,mikor lesz leszívás?Szerintem ha mész a profhoz,előre szóljál,hogy kivétlesen nem kaphatnál-e képet mert az lesz a családban a karácsonyi meglepetés!Ezt meg kell,hogy értse!

Edina,
mi újság,szólj ám,ha megjött végre!

Kismamák,
rohadt irigy vagyok a roszulléteitekre :lol:

Ági,reméljük,hamarosan csatlakozol az álomkóros rókabarátok táborába!

Szép vasárnapot mindnyájatoknak!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Kamilla:
Nekem egyértelműen a bromo okozta a szörnyű rosszulléteket, még most is rossz visszagondolni rá. Szörnyű, hogy valakit ez egész terhesség alatt végigkísér. Egyrészről persze ez hozzátartozik a terhességhez, de úgy meg tudja keseríteni az ember napját. Van úgy hogy elalszom,felébredek, de jó semmi bajom, felülök az ágyba és elönt az émelygés.
Ja, meg amikor eszem valami finomat, befejezem és rám jön a hányinger, meg sem várja, hogy egy pár percig még élvezzem az ízeket. :(

Mmzsó:
Egyszer (vagy többször) Te is át fogod élni ezeket a rosszulléteket, hidd el!
Jó szülinapozást!

Férjemmel vetettem panadolt, meg homeopátiás bogyókat. Hát utóbbi nekem nagyon nem jött be. Hányingerre is hozott, hát nekem utána erősebb lett, ez komoly.
A panadolból csak felet mertem bevenni, hát az nem mulasztotta el teljesen. Most ittam egy kis kávét, hátha segít.
Valószínűleg az a bajom, hogy keveset iszom és keveset vagyok levegőn. A vérnyomásom rendben van, úgy hogy az nem okozhatja.

Szép napot!
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Mmzsó,
köszönöm a jó kívánságokat, így legyen, ahogy írod. Na most már kezdek türelmetlen lenni, de igyekszem lefoglalni magamat. Holnap megyek az első vérvételre aztán szerdán megtudjuk mi újság.
A mai nap semmi tünetem nincs, a hasam már tegnap sem fájt, ma sem fáj :) nem tudom hogy mi a jobb, ha érzek valamit vagy ha semmit sem.... úgy csinálnék egy tesztet, de valószinűsítem, hogy most még teljesen felesleges lenne...
Salsera,
remélem jobban leszel ez a nagy hányinger sem lehet a legkellemesebb! Sajnálom hogy ennyire előjött ez nálad! Igen a levegő biztos, hogy kell, csak hát ez a mostani időjárás és ha a kávéhoz is hozzá voltál szokva valószínű az is kell. Én egyik napról a másikra abba hagytam, pedig nem ittam sokat napi max kettőt, de voltak napok mikor egyet és utána elég rosszul voltam, most vissza tértem rá és teljesen elmúlt az a jellegű rosszul lét...
Kitartás!
84agi
 
 


nem volt annyira felesleges :lol:
84agi
 
 


Ezek szerint pozitív?Hát ez nagyszerű!De jó,akkor vidáman várhatod a vérvételt!
Vendég
 


igen de még halvány :) ez mennyire biztos már szerintetek? semmit nem érzek és még el sem hiszem!
84agi
 
 


Biztos csak akkor lesz,ha a doktor is azt mondja.Mert néha előfordul,hogy az 1 vv.alapján terhes vagy,a 2.-nál meg látszik,hogy meggondolta magát az embrió,ezért nem javasolják Andiék a tesztelést.
De nekem az ismerőseim közül akik pozitívat teszteltek,mind jó híreket kaptak aztán!
Ilyenkor még nem is várható,hogy erős csík legyen,hisz cikluson belül vagy még...nyugi,akár ikrek is lehetnek! :wink:
Vendég
 


rendben próbálom nem bele élni magam, de hihetetlen érzés 4 év után egy pozitív tesztet látni! Bízom még mindig azért! Köszönöm Mmzsó az infókat és támogatásodat! :lol: :lol:
84agi
 
 


Zsó,
Boldog Szülinapot az Öcsédnek.

Huuuh Ági, ez akkor most már izgis. Mindjárt itt a szerda. :D
kamilla04
 
 


igen :) sajnos nagyon kíváncsi voltam, bízom benne hogy szerdán is pozitív marad!
Kamilla remélem jól vagy!
Mmzsó,
remélem jó volt az ünneplés! :wink:
84agi
 
 


ÁGI :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nagyon örülök ennek a jó hírnek :) nagyon szorítok, h a doki is csak megerősítsen !!!
bogyoka999
Budapest
 
 


köszönöm bogyoka :) remélem a legjobbakat! Te is a következők között vagy! :D
84agi
 
 


Ági, nem lesz semmi gond. Nyugika!

Bogyoka, Edina, Mmzsó most már ti jöttök. Mindjárt itt a január...


Részemről: sosem gondoltam volna, hogy nem lesz étvágyam, megkívánok valamit aztán nem kell. Muszáj enni, hogy legyen erőm, de mégsem megy. Figyeljek a savra, mit és hogyan egyek. Eddig legalább az evés egyszerűen ment. De nemsokára jobb lesz. :D
Nem panaszkodom csak furi.....
kamilla04
 
 


Szia Kamilla,
ez mostanában jött hogy nem kívánsz enni? Milyen ételek vannak ilyenkor tiltó listán? Jó tudni, mert még ennek sosem olvastam utána. Én most még próbálok sok fehérjét enni puffasztót azt most sem eszem, ha jól tudom majd később sem kell.

Tényleg mindjárt januárt és remélem, hogy újabb örömök! :)
84agi
 
 


Ági!!

Merész vagy, hogy teszteltél!! :shock: :lol:
Remélem, h szerdán együtt tudunk, majd örülni a híreknek!!

Salsera!!

Ki kell mozdulni!! Sétálj nyugodtan, azzal nem okozol bajt a babónak!!

Kamilla!!

Sajnálom, h nincs étvágyad!! De én is ugyanebben a cipőben járok.. :( Nem vagyok kívánós!!

Zsó!!

El akarom mondani a prof.nak, h mi a tervem és viszek neki és a szülésnőknek egy kis meglepi édességet!! :) Hátha megenyhül a szíve rajtam...

Jövőhéten kari lányok!! Olyan hamar elment ez az Év!!
regi1978
Halásztelek
 
 


sziasztok :)
Köszönöm, de én már tuti, h februári leszek, mert feb 6-án lesz a hsg, ott rögtön megkapom a leletet?
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka!!

Nem akarod valahol előbb megcsináltatni? Januárban mikor lesz cilkusod?

Szerintem nem kapod meg, de ha felhívod az asszisztensnőt, ő megmondja...
regi1978
Halásztelek
 
 


Bizony közel van az Ünnep!
Ennek kapcsán én most próbálok oda koncentrálni,úgyhogy további sok örömet,boldogságot kívánva elköszönök Tőletek.

Boldog Karácsonyt kívánok mindnyájatoknak:
Mmzsó
Vendég
 


Szia Mmzsó,

Békés Boldog Karácsony Kívánok Neked is! :) Remélem minden terved megvalósul!
Jövőre azért remélem újból "találkozunk"! :D Köszi mindent! Jó készülődést!
84agi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?