Sziasztok Lányok!
Most kivételesen én is feljöttem a munkahelyemről, hogy van egy nyugisabb percem
Szép lassan megpróbálok írni is valamit..
Pipocska:
Aludtam a levél után vagy 10 órát
De nem a levél miatt, hanem mert egyébként is este volt és álomkóros vagyok
Különben nekem nem nagy megterhelés ennyit írni, mert gyorsabban gépelek, mint ahogy mások beszélnek.. szóval igy helyzetelőnyöm van ezen a téren
Bannamari:
Gratulálok a két különböző nemű babához! Már én is várom, hogy megtudjam
A kinai naptár szerint lányom lesz, de én fiúnak érzem valahogy.. meglátjuk
Szerintetek a 16. héten ezt meg tudják már mondani vajon egy jó felbontású UH készülékkel? (nálunk a korházban elég jó minőségű a készülék úgy vettem észre).
Barbi:
Bocsánat a kisolló és hőmérő miatt, mint kiderült lejebb, nem te írtad
De végül is leírtam. Én még nem nagyon láttam a neten ilyen listákat, bevallom őszintén nem böngésztem. Az alapján, amit más kismamák és az unokatesóm mondanak, illetve egyetlen lista alapján (amit szintén egy kismama irt) állítottam össze, hogy mikre van szükségünk. Nem állítom, hogy nem kerül bele egy-két viszonylag szükségtelen dolog, de ezalatt inkább azt értem, hogy 1-2 darabbal több ruhácskája lesz, vagy ilyesmi.
A cumisüvegről én azt tudnám mondani, hogy én vettem. Természetesen szoptatni szeretnék, de az egyik az, hogy (anyukámból kiindulva) lehet, hogy egy hónap után egy mikroliternyi tejem sem lesz és akkor kelleni fog.. ha mégis lesz tejem, teához kelleni fog, vagy később a tej pótlásához (az nagyon ritka, hogy valaki ontsa magából a tejet hónapokig)..
Viszont én biztos, hogy egyelőre nem veszek sterilizálót! Ez pont az a dolog, ami szükséges lehet (hiszen napi 5-ször kifőzni a cumisüveget.. behozza az árát a sterilizáló egy hónap alatt, amit áramra/gázra elhasználnánk ha főzőcskéznénk a cumikat).. de csak akkor szükséges, ha az ember nem tud szoptatni. Viszont ha tud szoptatni és csak pótolnia kell, naponta egy alkalommal igazán ki tudja bárki főzni a cumisüvegeket szerintem. Nekem ez a meglátásom és eszerint is fogok tenni: Ha tudok szoptatni nem veszek, ha nem tudok venni fogok amikor/amint ez kiderül.
Lényeg a lényeg: A cumisüveget mindenféleképpen fogom használni. Ha másra nem, innivalót adok belőle majd a babának, vagy azzal szoktatom át szilárd kajcsira. Ha pedig mégis megmaradna (amit kétlek), eladom origin
Mmónika:
Egész közel lakunk egymáshoz, én a Hadak útján lakom most perpill
Ha érdekel a Tai-Chi, akkor hivj fel engem és megbeszéljük, hogy gyere el velem! Ha egy alkalomra bejössz (csak úgy benézni), akkor az azt hiszem 800 Ft körül van (nem merem biztosan állítani, mert én még sosem voltam külön alkalmon).. de ha ott helyben befizeted a havi díjat, az 4300-4500 körül van és hetente kétszer járhatsz érte (2 órás egy foglalkozás). Munkaidő után van, fél hétkor kezdődik, szóval bárki odaért. A telszámom 20-222-74-98.. hivj nyugodtan.
Csajszik!
Én nem tökölök, megszervezem a talit
Ha nektek ez megfelel, én szívesen megszervezem a dolgot, keresek valami füstmentes helyet is hozzá megfizethető árakkal.
Legyen az első tali február 12-e szombat és Budapesten, mivel a legtöbben itt lakunk. És utána szervezünk majd még és akik nem tudnak eljönni, azok eljönnek a következőre. Viszont úgy gondolom ez még viselhető időpont azoknak is, akik mostanság már a 20-22. hét környékén járnak. Csináljuk úgy, hogy kérek mindenkit, akit érdekel a dolog, hogy részvételi szándékát e-mail címmel, névvel és telefonszámmal ellátva irja meg nekem a
hannak.judit@mailbox.hu címre.
És természetesen ha van konkrét javaslatotok, vagy kívánságotok a helyet, a pontos időpontot illetően, azt is írjátok bele.
Johanna1975:
Ahogy valamelyik előzőben is irtam: Gyakorlatilag az általunk legjobbnak vélt orvosok véleménye az AFP eredményről: Hülyeség. Igy tömören és röviden. Önmagában semmit nem ér az egész. Ennél a vérvételnél sokkal nagyobb jelentősége van magának a genetikai UH-nak. Amíg arra nem mentél el, szerintem semmi okod az aggodalomra! Szóval nyugalom
Egyébként ez az alacsony érték nem olyan alacsony, mintha mondjuk azt mondták volna, hogy 0,1. Az már alacsony, de a 0,41.. az épphogy csak alacsony. Egyébként is, alkati kérdés is biztos a dolog. Nekem pl. a vércukrom alacsony, a fehérvérsejtszámom 8000 fölött van és a koleszterinem magas ALAPBÓL! Kiskorom óta. Na persze nem iszonyú magas / alacsony, csak épphogy. De volt olyan orvos, aki ki akart vizsgáltatni emiatt és elküldte anyucicám a fenébe.. szóval semmi aggodalom! Biztos minden rendben van! Azok, amiket az AFP vizsgál, annyira ritka betegségek, hogy én még soha nem is hallottam senkit, akinek ilyenje lett volna. De tényleg nem. Azért küldtek tovább, mert meg kell tenniük. Pont azért, mert önmagában az az eredmény még nem jelent semmi kórosat.
Na most dolgozom picit csajok
hanee (14+5)