Új privát üzeneted érkezett!

Ági, nekem már megvolt. Valakivel összekevertél.
De azért köszi!

Edina, szerencsére nem nő az orrom csak az illatokat érzem nagyon. :D
kamilla04
 
 


Az nem mindíg előnyös pedig. Hányinger vagy rosszul lét remélem azért nincsen ?
Még mentek vissza Zorával egyszer ultrahangra ha jól emlékszem ugye ?
edina71
Budapest
 
 


Edina, igen. Jövő csütörtökön. Remélem minden rendben lesz.

Drukkolok Neked nagyon!
kamilla04
 
 

 
 

:-D Nem kevertelek azt arra írtam,hogy igen reméljük ok lesz a beültetésnél minden,mármint a sajátomnál. Csak hogy bíztattál arra írtam :-D de tudom,hogy te terhes vagy már! Örülök neki,drukkoltam is! Öröm volt megtuadni!
84agi
 
 


Jah, akkor megint a tompa agyammal olvastam el valamit.

Hát persze, hogy ok lesz minden. No para. :lol: :lol: :lol:

Így kell látod!
kamilla04
 
 


Sziasztok!

Ági,
gratula a 6 embrióhoz!Önmagában a 6 embrió szép,az arány kicsit kevés a 13-hoz képest,de ez azért lehet,mert alapvetően 9-ről volt szó és a végére lettek 13-an,és azok a petesejtek,amelyek a végére értek be,nem tudtak olyan szépre beérni,hogy megtermékenyíthetőek legyenek.1 szó mint 100,a 6 az nagyon jó!

Elhalni nem fognak a 3.napig,ott szokott elhalás lenni,ahol elviszik őket 5 naposig,de ezen a klinikán nem csinálnak ilyet.Szóval megkapsz 2-t és "legrosszabb"esetben a maradék 4-et nem találják fagyaszthatónak.Salseránál is így volt,ugye,Salsera?Aztán most babát növeszt a pocakjában.De az is lehet,hogy a maradék 4-et fagyasztják,vagy 2-3-at...de 2 szépet kapsz,az tuti!

Érdeklődni nem kell és nem is tudnak érdemben semmit mondani.Majd csütörtökön.

Az,hogy 2 vagy 3 naposan ültetik be,az embriók számától függ.Ha pont annyi megtermékenyült petesejt van,mint amennyit be akarnak ültetni (nálad most 2),akkor 2 naposan teszik be,ha akár 1-gyel is több,akkor 3 naposan,mert akkor lehet válogatni,hogy melyek a legszebbek.
Osztódni osztódnak persze folyamatosan.Egy 3 napos embrió lehet 6-7-8 de akár 10 sejtes is.Majd meglátod!

Én bizony rákérdeznék a progeszteron krémre mindenképpen!Az Utroból tényleg a max.adagot kapod.Egy kérdést megér szerintem és ha Murber áldását adja,akkor nyugodtan!

3 liter folyadék jó!Nem lesz semmi baj,elmúlik a feszülés pár nap múlva.Ha rosszabbodna,szóljál nekik.

Na,minden "tudományomat" rád öntöttem :lol:

Regi,
minden rendben lesz,meglátod!

Edina,
nagyon meg fogsz könnyebbülni,ha végre megjön,azt meg ki kell várni türelemmel,nagyon nehéz és idegesítő volt nekem is!(Kérdezd meg a férjemet :lol: )
Én tök jól vagyok már,csak biztatásul írom,ahogy megjött,minden bajom elmúlt és már középidős tüneteim vannak (nyák=tojásfehérjés)és teljesen jó,mintha mi sem történt volna.Így lesz neked is!
Vendég
 


Sziasztok!
Ági, szuper a 6 baba, nagyon ügyes voltál hétfőn, és holnap is minden rendben lesz! A progis krémet szerintem ismerem, az egyik lombikos ismerősöm is használta beültetés előtt.
Edina, köszönöm kérdésed, meg vagyok, nem dicsekszem de nem is panaszkodom. Nagyon várjuk már a nagy találkozást, de hiába nagy a babám jöhet telihold, hideg-meleg front, eső, hó, ő nagyon jól érzi magát bent :lol: Remélem, már nem kínoz Téged sokáig és megjön végre! Te is januárban mész, ugye jól emlékszem?
Zsó, örülök, hogy megkönnyebbültél!!Mindjárt január, olyan gyorsan repülnek a napok :wink:
Sziszi, hogy vagy?
Regi, majd gyere holnap, hogy mi volt!!
Áfonya, hogy bírod?
Az én párom is egy tünemény, amióta babát várok körül ugrál, vigyáz rám, mint egy hímes tojásra. Attól tartok, nagyon nehezen fogja viselni, hogy a szülés közben nagyon nem leszek jól, szegénykém, már most teljesen kétségbe van esve. Nagyon félt. Én meg úgy imádom, olyan édesek ilyenkor a pasik :oops:
Kismamik, meséltem a páromnak, hogy aki eljutott a beültetésig, mindenkinek sikerült, ő is tök meghatódott, és szívből gratulál, a várakozóknak meg továbbra is szurkolunk mind ketten (na jó, most két testben hárman :lol: )
Vigyázzatok magatokra!!
maci80
 
 


Petra!!

Nem is tudtam, h van egy lányod!! :) Gratula hozzá!

Maci!!

Büszke vagyok én is a férjecskémre, hogy ilyem tünemény! :)
Elvileg már csak 5 nap!! Panaszkodj, nyugodtan, szívesen meghallgatjuk!

Edina!!

Hát én is várom, ill vártam a mensit, de semmi! :( Olyan érdekes az emberi test. Mindig elcsodálkozok rajta!

Kamilla!
Olyan mosolyogtam!! A barátnőm pont ugyan ezt mondta, h olyan az orra, mint egy vadászkutyáé!! :) Hát nem akarlak elkeseríteni, de pont hétvégén mondta, h ha kinyitja a hűtőt, irány a wc! :( Pedig már 17 hétben jár!! :) Kislányuk lesz!

Zora!

Jól vagyok! Mikulásom elmaradt! :( A mellbimbóim még eléggé érzékenyek! Az a fura, h még nem olvastam másnál, h nem jött meg neki! :( De holnap okosabbak leszünk!
Pozitívan nem lesz semmi baj!! Szép kari ajándékot kapok!!

Holnap jön a Mikulás!!!
Zsó! Holnap találkozunk!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Ági!!!

Holnap vár a csodálatos pocaklakók társasága!!
:)
Szurkolunk Drága!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Maci!

Megkérdezhetjük, h mi lesz a babó neve?? :)
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Mostanában keveset voltam, de azért gondolok rátok! Ági drukkolok nagyon, szép szám a 6 :) Minden rendben lesz! Szerintem nem is lesz szükség a 6ra :) csak max, ha tesóért mentek vissza :D
Egy kis helyzet jelentés rólunk: tegnap volt férjem Dr. Kopa Zsoltnál: nagyon kedves volt, szimpatikus, mindet részletesen elmagyaráztott, és nem tűnik reménytlennek ahelyzet :) kérte, h a ARO-n csinált spermavizsgálat eredményét vigyük el neki, s ettől függően csináltat majd még egyett, illetve ragaszkodik még egy ultrahanghoz a klinikán, mert ott szuperebb gép van :)
Egyenlőre itt tartunk.. most megint várunk kicsit..
Mindnekinek drukkolok, kismamik kitartás! :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Sziasztok,
Kamilla,
lehet én voltam félre érthető elnézést :) de próbálok azért képben maradni :)
Remélem ma is jól vagy, jól viselsz mindent!
Mmzsó,
köszönöm a sok infót, aranyos vagy! Nagyon remélem azért mind a 6db erős lesz, én is azt hittem, hogy a 13ból azért majd több megmarad, de ennek a 6nak is örülünk nagyon, végül is 6 gyereket azért nem szeretnénk! :D
A folyadékot próbálom figyelni, minden nap biztos nem megy le a 3 liter, tegnap sikerült, ma is igyekszem inni!
Te hogy vagy? Túl vagy akkor már gondolom a menstruáción és akkor januárban már meg is van az időpontod, hogy mikor kell menned?
Maci80,
örülök, hogy jól vagy, így a végén azért már egyre nehezebb lehet! Biztos nagyon kíváncsiak lehettek már a nagy találkozásra, kívánom hogy minden rendben legyen és probléma mentes szülést!
Regi,
köszönöm, holnap reggel 8ra megyek, remélem minden rendben lesz, már csak azt szugerálom, hogy megmaradjanak a "babák".
Bogyoka999,
rég nem láttalak itt fent. Remélem minden rendben megy és gördülékenyen majd nálatok, sok sikert a vizsgálatokhoz, remélem az eredmények is olyanok lesznek, amiket vártok! Kívánom!
Holnaptól kezdődik a pihi itthon!
Köszönök mindent, remélem a feszülés is egyre jobb lesz a petefészkeimnél :)
A cicijeim is fájnak, azok a sok hormontól lehetnek? Nem tudok esténként rá feküdni, pedig mindig hason aludtam.... Remélem holnap megkapjuk a Mikulástól a mi két kis csomagunkat :), akik majd velünk is maradnak!
84agi
 
 


Sziasztok!

Maci,
drukkolunk nagyon,szép,zökkenőmentes szülést kívánunk!

Ági,
a cicid a hormontól ilyen érzékeny,én ugyanígy vagyok mindig,hason alszom,ilyenkor oldalt fekve,mert nem tudok ráfeküdni.
Holnapra nagy drukk!

Bogyóka,
örülök,hogy ilyen jó híreket kaptatok és minden rendben lesz,meglátod!Tök,jó,hogy a Kopa ilyen alapos!

Regi,
itt van anyukám még holnap,megyünk csavarogni,ezért nem maradok majd Veled sajnos,pedig eldumcsizhatnánk,amíg várakozol...de most így alakult.11-re odamegyek,jó?
Meglátod,nem lesz gond a mensid miatt,tudod,írtam,hogy ismerek olyat,akinek nem jött meg.
Vendég
 


Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek! :D
Nagyon pozitív áradat van most a Sote-n :D
Szeretnék segítséget kérni Tőletek. Sokatoknak sikerült az utóbbi időben. Szeretném megkérdezni, hogy Ti mennyit és kinek adtatok sikeres beültetés után? Nagyságrendileg is nagy segítség lenne. Természetesen ha privátban megosztanátok azért is roppant hálás lennék (ez azért nyilván egy elég kényes téma). Ugyanis azt a mérhetetlen kedvességet, szakértelmet szeretném tényleg meghálálni, de sajnos fogalmam sincs mi "illik" ilyenkor. :oops:
Kitartást és erőt kívánok mindenkinek!
Előre is köszönöm, ha segítetek.
sogirl
Szigetszentmiklós
 
 


Ági: a 6 az szép szám! Nagyon szorítok neked holnapra és utána is, hogy megmaradjanak a babócák!

Regi: igen, nekem már van egy nagylányom (14 éves). De második baba már nem sikerült és csak idén nyáron derült ki, hogy miért.
Neked is szorítok holnapra, hogyjó híreket kapjál a klinikán.

Bogyóka: örülök a jó híreknek. A párom is nagyon jó véleménnyel volt a doktor úrról.

Remélem minden kimama jól van!

További szép estét nektek!

sziasztok
petra12
 
 


köszönöm a szurkolást mindenkinek!
:)
jó éjt Nektek, jó pihenést!
84agi
 
 


Ági!

Úgy izgulok és várunk a hírekkel!
kamilla04
 
 


Sziasztok!
Ági már biztos visszakapta a picurkákat :wink:
Bogyóka, örülök, hogy szépen haladtok Ti is, drukkolok Nektek!
Regi, a babácskám neve Balázs Bendegúz lesz (ha csak nem okoz meglepetést, és mégsem kisfiú-, ha kislány, akkor Panka Maja)
Zsó, jó csavargást. Régebben mi is csináltunk anyuval ilyen csajnapokat, de sajnos elég messze lakunk már egymástól, így annak is örülünk, ha szimplán talizunk.
Sogirl, a sikeres beültetés után (kb a 6-7. hónapban) kaptam egy levelet a SOTE-tól, amiben van egy kérdőív, amit majd a baba megszületése után kell eljuttatni hozzájuk. Olyan aranyosak, mert írják, hogy egy fotónak is nagyon örülnének, hogy ki tudják tenni a falra. Mi arra gondoltunk, hogy amikor azt a kérdőívet leadjuk csatolunk egy fotót a babáról, és egy nagy ajándékkosarat adunk, aztán ők majd osztozkodnak.
Köszönöm, hogy szurkoltok a könnyű szülésért, azt hiszem ránk fér, mert KisManó elég nagy baba lesz, én meg elég vékony alkat vagyok (alapból, mert most inkább egy bálnára hasonlítok :oops: )
BOLDOG MIKIT MINDENKINEK, kívánom, hogy mindnyájatok álma valóra váljon!!!
Kép
maci80
 
 


Maci, mindig úgy meghatódom attól amiket írsz.

Köszönöm a Többiek nevében is.

Hasonló jókat kívánok én is Neked!!! :D :D :D
kamilla04
 
 


Sziasztok!!!

na megjöttem!!:)))
Lányok!!

Isteni csoda vagyok most a Klinikán!! Prof. azt mondta, h vannak csodák még!!!
2 Millió spermával ; III.endometriával!!
Babát várok!!
ezért nem jött meg lányok! Gona mellett is lehet teherbe esni!! :))
Ezért fáj a mellet és szúrkált a petefészkem és sokat ittam és este ki kellett járnom pipilni!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Regi!!
Maradjunk annyiban, hogy sírva fakadtam. Gratulálok!!
Te jó ég! Nagyon örülök nektek!!
Mondott valamit mennyi idős lehet a baba?
zora82
Budapest
 
 


Regi! Micsoda hír! :o Szívből gratulálok!
Valami van a levegőben. Te vagy az utóbbi két hétben a negyedik, akiről hallok, hogy spontán babás lett :D
sansa
 
 


Regi!

Ez szuper!!!
Nagyon röülök!
Akkor az átjárhatósági is segített és tényleg mindig vannak csodák!!!

SZUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEERRRR!!!!!
ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN!
kamilla04
 
 


Zora!!

Nagyon szépen köszönöm!!
Én is elbőgtem magam!!
Andiék is nagyon örültek neki!! Nem tudtam, h miért mosolyognak ennyire!! :)
Nov. 2 án volt meg utoljára!! :)
Mindenkinek csodálatos Mikulást!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Akkor egyidős vagy Kamillával és velem. :)
Mikorra hívtak vissza ultrahangra még?
zora82
Budapest
 
 


Lányok!!

Nagyon szépen köszönöm!!
Még el sem hiszem!! Remeg még a kezem is!! :) Nagyon cukuk voltak a Klinkán!!

:lol: :lol: :lol:
dec-19 -én megyek vissza 10-re!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Regi: DE SZUPER!!! :D :D :D SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!! :D Te aztán igazán szép ajándékot kaptál Mikulásra! :D
petra12
 
 


Szia Regi!

Tiszta szívből gratulálok! Vigyázzatok Magatokra!
sziszi73
 
 


Szia Zora!

Ti hogy vagytok? Emlékszel, hogy az eredményhirdetéskor mellettünk ültetek?
sziszi73
 
 


Szia Sziszi!

Ezek szerint Ti szorítottatok nekünk helyet a padon. :) Igen, emlékszem.

Nálam egyelőre semmi tünet, teljesen jól vagyok, így csak még felfoghatatlanabb, hogy valaki már nődögél odabenn. Na persze nem vágyom reggeli meg egész napos rosszullétek után, csak attól olyan kézzelfoghatóbbá válna talán. :)

Ti hol tartotok a ciklusoddal? Mikorra nem várjátok majd, hogy megjöjjön?
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok!

Regi: :-)))))))))) hát alig tudok mit írni :-) (egy kicsit én is könnyeztem)
dekatka82
Vácrátót
 
 


Regi, azt hiszem, ennél szebb ajándékot nem tartogathatott Neked a puttonyában a Mikulás! SZÍVBŐL GRATULÁLOK, nagyon örülök Nektek!!!!! Vigyázz magatokra! Biztosan nagyon élni akar az a kis csöppség, ha még a Gona sem érdekelte :lol:
maci80
 
 


Szia Regi,

ez csodás hír! hát ennél szebb Mikulás ajándékot nem is kaphattál volna :lol: :lol: :lol: :lol:
hát nagyon örülök Neked tiszta szívből gratulálok! :lol: Hinni kell mindig a csodában! Neked sikerült és bárkinek sikerülhet! Az endo ellenére is, hát ez frenetikus :)
Neked nem távolítottak el műtét során semmit ugye? Téged is Bokor műtött?
Hát szuper hír, még én sem eszméltem fel :)

Én túl vagyok a beültetésen, 8 sejtes embriókat kaptunk vissza :) és mind a 4et le tudták fagyasztani, Murber Doktor azt mondta nagyon szépen fejlődtek és nagyon erősek! :) Nagyon örültünk neki! Kb negyed órát feküdtem utána és a férjem is bejöhetett, hát ez valami nagy élmény volt, nem is tudtuk,hogy ő is bejöhet!
Láttuk monitoron a babócákat :) Negyed órát utána még pihenhettem és akkor bejöttek az Embriológusok és megkaptuk ajándékba a tálat, amiben megtermékenyültek a Manók :) hát annyira jó érzés volt :) nem tudtuk ezeket.
Most fekszem itthon.
A tegnap esti bromot most először elfelejtettem bevenni, szerintetek ebből nem lesz baj?
Hajnalban jutott eszembe, annyira beájultam, de akkor már nem mertem bevenni, mert jó sok idő eltelt.
Igyekszem sok fehérjét enni. Inni is sokat kell még most is?
Milyen mozdulatokat kell elkerülni, aki jártas már ebben?
Ott a műtőben azt mondták ne emelgessem a fejemet, de reflexből sajnos megemeltem egyszer kétszer.
Az ágyból oldalra gurulok most és úgy kelek fel.... nekem ez az első próbálok vigyázni, de nem tudom mennyire érdemes....
Az ágyban felülve szabad lenni? vagy félig fekve? tudtok nekem segíteni abban , hogy mi az amit abszolút nem szabad, ha most az elsőnél vigyázni szeretnék?
Nagyon sokat segítetek itt nekem, amit köszönök is!
REGI Mégegyszer gratulálok, hihetetlen!

Szép napot mindenkinek, Boldog Mikulást Mindenkinek!
84agi
 
 


Maci,

kitartás, remélem jól vagy :)
Zora, Kamilla,

remélem jól vagytok!
84agi
 
 


Regi,
ez FANTASZTIKUS!!! Micsoda meglepetés!!!
Szívből gratulálok Nektek! Igazi csodát hozott ma a Télapó!
Boldog babavárást kívánok!!!!

Ági,
gratulálok a beültetéshez. A fejedet azért mondták hogy ne emelgesd, hogy ne legyen hasprés.
Én egy nap sem volt hogy szigorú ágynyugalomra ítéltem volna magam. Beültetés napján együtt főztünk anyukámmal, mert átjött segíteni. Nem kell szigorú ágynyugalom! Pihenj sokat, de ne feküdj egész nap. A méh vérkeringésének nem tesz jót. Én minden nap 2x fél órát sétáltam, nem emelgettem, sok folyadékot és fehérjét ettem, de nem eleget, mert a túlstimu tünetei mégis megjelentek ne vegyél be semmilyen gyógyszert. Maci tanácsára vígjátékot néztem és kb amíg megnéztem naponta 1-2 filmet addig feküdtem és kb. ennyi volt az ágynyugalom. :)

Maci,
szép neveket találtatok! :)

Boldog Mikulást Mindenkinek!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Zora,

igen mi szorítottunk helyet a férjemmel együtt Nektek a padon.

Nekünk spontán összejött a terhesség, de a 6. héten elvetéltem ismét (ez volt a 4. vetélésem).

Azért voltunk feszültek és annyira csendben. Előző nap délben Murber elküldött a vidéki kórházba, mert délben véreztem. Sajnos akkor már UH nem látott a nőgyógyászom semmilyen terhességre utaló jelet. Pedig előző héten már Murber a petezsákot is látta, már szívhangnak kellett volna lennie.

Mondta, hogyha tegnapi napig elmúlik a menzeszem műszeresen nem kell beavatkoznia.

Hála Istennek tegnap hajnalban teljesen megszűnt a vérzés.

Most 2 ciklus kimarad

Február 28-án kell mennünk hematológushoz, utána lehet ismét a teherbeeséssel próbálkozni.
sziszi73
 
 


Sziszi, nagyon sajnálom, hogy ennyiszer és ismét át kellett ezt élned. Szorítok, hogy gyorsan elszálljon ez a három hónap és utána már minden rendben menjen.
zora82
Budapest
 
 


Sziszi,

örülök,hogy nem kellett beavatkozás! Sok erőt és kitartást kívánok!
84agi
 
 


Ági, nem kell feküdni egész nap, nem is tesz jót, mert a beágyazódáshoz jó vérkeringés szükséges, márpedig fekvés közben az nincs. Én is délelőtt és délután pihiztem egy-egy vígjáték erejéig, de reggel korán keltem, uzsit készítettem a gyerekeknek és vittem őket suliba. Aztán hazaértem, reggeli, majd egy film, közben általában ültem az ágyban, mert nem bírtam feküdni (amúgy is egy kis örökmozgó vagyok :oops: ) aztán ebédet főztem, mentek a csemetékért, ebédeltünk, újra egy vígjáték, tanulás a nagyokkal, esetleg mosás, vasalás (ami éppen szükséges volt) este pedig a családdal voltam (vittük edzésre a gyerekeket, vásároltunk, postára mentünk, vacsit készítettünk, stb.) Csak a takarítást nem engedte a párom, és arra figyeltem, hogy ne emeljek, ne erőltessem meg magam. Ha egy baba Veled akar maradni, akkor az minden körülmények között megtapad, ha nem, akkor akármit csinálhatsz. ez az a része szerintem, amibe nincs beleszólásunk, nincs nagyon ráhatásunk.
Sziszi, örülök, hogy nem szükséges műszeres befejezés, február meg pikk-pakk itt lesz, meglátod!
Kocos, köszi, nekünk is nagyon tetszenek a nevek :wink:
Én holnap be kell feküdjek a kórházba, mert nem jó a labor eredményem, de azért igyekszem majd telefonról követni az eseményeket Nálatok, és jelentkezem majd.
Addig is mindenki vigyázzon magára nagyon, gondolni fog Rátok!!!
maci80
 
 


Maci, nagyon vigyázz magatokra! Gyors, könnyű szülést kívánok neked és makk egészséges, jól evő, jó alvó kisbabát. ;) Nagyon várunk vissza! :)
zora82
Budapest
 
 


Sziszi,

örülök,hogy nem kellett beavatkozás! Sok erőt és kitartást kívánok!
84agi
 
 


Szia Regi!Ma taliztunk a dokinál!!Facebookon hogy talállak meg?
szibi79
Budapest XVII. kerület
 
 


Maci,

nagyon vigyázz Magatokra! Én is könnyű szülést kívánok!
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!
sziszi73
 
 


Maci,
köszönöm, vigyázz magadra! várunk a hírekkel! könnyű szülést! :D sok :D sikert! Minden rendben lesz!
84agi
 
 


Huh, jó sokat írtatok :D

Regi,
Ez fantasztikus, hihetetlen, szívből gartulálok! Az egyik ismerősömnek M. doki 2 milliós spermaszámra azt mondta, hogy kb 5 év alatt 1% az esély babásodásra. Neked plusz endo, hát nem semmi... :) Nagyon gratulálok, azért vigyázz Magadra!

Ági,
Neked is gratula a sikeres beültetéshez :D . Tényleg nem kell egész nap feküdni, mert kell a méhnek a megfelelő vérellátás. Ne emelj nehezet, ez a lényeg...

Maci,
Köszi szépen én még mindig jól vagyok. Hihetetlen, hogy itt tartok. Ha minden OK, akkor december 17-én kell befeküdnöm különböző vizsgálatok elvégzése céljából, de karácsonyra hazajöhetek :D Remélem még ezt a néhány hetet kihúzom a kis Drágákkal.

Drukkolok, hogy minden rendben legyen, gondolok Rád :D

Mindenkinek boldog Mikulást!
afonya83
Budapest XVI. kerület
 
 


Sziasztok lányok !

Drága Maci neked problémamentes és könnyű szülést kívánok és várunk mielőbb vissza .
Ági ügyes voltál és most már csak arra figyelj, hogy minden rendben legyen.

Regi hát te vagy a nap meglepije itt a fórumon gratulálok a pocaklakóhoz igazi mikulás hozta baba lesz :lol:
Kismamák hogy vagytok ???

Salsera elmúltak már a rosszúl létek?
Kocos remélem már van étvágyad és növeszted a babócát :D
Zora és Kamilla nektek csupa jó hírt kívánok az utolsó klinikabeli vizsgálathoz. :D
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!!
REgi:nagyon örülök!!! Gratulálok :D :D :D
MAci kitartás!!
Ági minden rendben lesz ezek után is :)
Mindekinek boldog Mikit :D
bogyoka999
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ismét a tanácsotokat szeretném kérni.
Több mint egy hónapja már hogy az alapvizsgálatokat követően jártunk a profnál. Akkor annyit mondott, hogy elvileg minden rendben van nálunk, nekem magas egy kicsit a prolaktin szintem terhelésre, ezért szedjem a bromo-t négy hónapig. Ha addig nem történik semmi, akkor ad majd valamilyen peteérést segítő gyógyszert és majd meglátjuk. Nekem meg csak egyre az kattog az agyamban, hogy miért nem csinálták meg az átjárhatósági vizsgálatot. Szerintetek kérhetem én magam, hogy csinálják meg? Vagy tényleg várnom kell még több hónapot, hogy elküldjenek?
Ahhoz, hogy tb alapon végezzék el a vizsgálatot, gondolom szükséges beutalóvalm rendelkeznem. Ezt a proftól kellene megszereznem?
Tudom, hogy nem lenne szabad, de most azt kívánom bárcsak találtak volna nálam is valami komolyabb problémát, mert akkor nem küldtek volna haza azzal, hogy szedjem a gyógyszert és majd lesz valahogy. Sosem gondoltam volna, hogy irigyelni fogom azokat akik lombikoznak, de most úgy érzem két szék között ülök a földön az idő meg csak megy...
nevra
Budapest VIII. kerület
 
 


Maci!
Kitartást! Már nincs sok hátra és babókád a kezedben lesz. Könnyű, gyors, problémamentes szülést kívánok! Utána meg sok tejecskét!
kamilla04
 
 


Boldog Mikulást Mindenkinek!
kamilla04
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?