Új privát üzeneted érkezett!

Bogár!
Mit vársz egy hormonagytól?!Kép Mire leesett, honnan lehet nekem ismerős a kislány, már árkon-bokron túljártatok. de leközelebb már remélem én is viszem a porontyom és múlóban lesz a hülyeségem(a Tied meg majd egyre erősödikKép).
Örülök, hogy a kicsivel is minden oke!!!

Hurki! Hát nem egy kifejezett etióp a Te kis éhező Balázsod! Angyon szép kisprücsök!!!Kép

Szöszi! Tudod, ráérek és rámtört a szófosiKép!!!Sajnálom ami veletek volt, szőrnyű lehetett!!!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Orsi Kép azthiszem a rendszerességgel lesz a legnagyobb bajom, (ma 4-kor feküdtem és 11-kor keltem (nem tudok a náthától aludni Kép, ) és amúgy se vagyok egy rendszeres ember, de nem baj majd belejövök Kép most apírokkal és mérleggel kajáltam Kép

Csillam, az első kérdésre nem tudom a választ, én 12 heti UH után mentem védőnöhöz, beszereztem a kiskönyvet, de azóta se voltam, és nem is szándékozom menni, majd ha itt lesznek a babók.

Szilvi + 2 Manócska
21+5

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Csillam Kép
Elsö kérdésre én sem tudom a választ, a 2.-ra meg engem a nögyógyász küldött, miután megállapitotta a terheség tényét, asszem 7. héten. Utána a 8.-on mentem a védönöhöz. Elvileg havonta szeretne látni, de hát ez nem mindig jön össze. Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 

 
 

CsillamKép
12 hétig foglalkozik veled a lombikos doki, aztán átad a saját nőgyogyidnak. Ő ad majd papírt, amivel mehetsz a védőnénihez.

HurkiKép
Nem egy alultáplált a fiad!!! Szép nagy baba.KépKép

BogárKép,RékacsKép
Mi is ma voltunk a schöriben a gyermekambulancián a fiúkkal.Általános mozgásfejlődést néztek csak. Ha hallottatok légiriadót, azok az én fiaim voltak. Egy iszonyatosan pici helységben nyomorogtunk az 50 fokban velük 1 órát, majd 20 percet a rendelőben, plussz még éhesek is voltak. De az eredmény nagyon jó, minden rendben velük. Ügyes, fejlett babák.

BogárKép
Gratula a kispöcsöshöz. (én megelőlegezemKépKépKép)

RékacsKép
Hanga nem nagyon akar kibújni, biztos szuper helye van!Kép Mekkorára becsülték UH-n ?

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Szilvi+2ManócskaKépKép MinyuKép

Köszi a választ!

Csilla
csillam
 
 


Cateye,

A Schöpfben nagyon jók a gyerekorvosok! Érdemes gondolni rájuk, ha az embernek segitségre van szüksége.

A vérvételt ott helyben megcsinálják, nem kell külön beutaló stb, és másnap telefonon bemondják az eredményt. Én mindig megnyugtató választ kaptam, ha bármi gondommal hozzájuk fordultam.

Én talán 3 éves koráig visszahordtam a lányomat. 1 éves korig kell csak a fejlődésre visszahordani, de érdemes!!!

Katie
katie
 
 


CatKép

Neked is köszi!Kép
csillam
 
 


CatKép
Írtatok a gyermekambulanciáról. Eszternek a köldöke nem forrt be rendesen belülről és majd lehet, hogy műteni kellene. előtte azért megkérdeznék még egy gyerekorvost a miénk után (az utóbbival nem mindig vagyok elégedett). A Schöribe én akkor is mehetnék, ha nem kerületi vagyok? Ott babákat is műtenek ilyen esettel? a dokinőnk szerint várjuk meg a 2-3 éves korát, hátha beforr, na most, ha már eddig nem forrt be, szerintem ezután sem fog. Úgyhogy tennem kellene vmit. Szegény Eszter, brühü, brühü.

köszke
bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

Milyen sokat jártatok ma a Schöfibe! Mi is ott voltunk UH-n és doki bácsinál.
Minden rendben és még leszúrást sem kaptam az Arnitól, hogy nem mentem el a kromoszómavizsgálatra.
Lenne egy kérdésem: azt írta a kiskönyvembe, hogy C 1-0-0. Nem tudjátok, hogy mit jelent???
Eddig C0 volt. Az orvos nem mondott semmit, csak itthon vettem észre mit írt be.

Cat,
mi is voltunk kb. 3x a gyerekambullancián kontrollon.

Pusza mindenkinek
Hóvirág
már 19 hetes
Hovirág
 


KatieKép
Köszi. Mi is valszeg hordjuk oda, mert nagyon profiknak találom én is őket, a körülmények ellenére. Sajnálom, hogy egy olyan kis sufniban kell dolgozniuk.KépKép Dehát ez a magyar eü. problémája.

BogárKép
Az ambulancia telefonszáma: 476-4437 Itt kell bejelentkezni. Mivel Eszter ott a kórházban született, megnézik, függetlenül attól, hogy nem oda tartozik. Nekünk sem kell beutaló oda. Azért kérdezd meg, hogy ilyen problémával foglalkoznak-e. Műteni tuti, hogy ott nem műtik, de elég jó szakemberek, érdemes meghallgatni a véleményüket. A zárójelentését kell magatokkal vinnetek, meg TAJ-t.

HovirágKép
A C=cervix, a méhszáj állapotát jelző szám. C3000 a teljesen normális. Ebből a 3 a méhnyak hossza, ami normál állapotban 3 cm körüli. A továbbiak a külső méhszáj, nyakcsatorna, valamint a belső méhszáj nyitottságát jelöli. Neked az 1-es az azt jelenti, hogy meg van rövidülve a méhnyak, de nincs nagy gond, mert a teljesen zárt vagy, a nullák szerint.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat,
köszi!!! Én is erre gondoltam, de nem tudtam biztosan.
Az a gyanúm, hogy a Milán emelgetésétől esetleg. Tegnaptól csak a legszükségesebb esetekben emelem fel, de nem cipelem.
Meg tegnap délután óta sokat keményedek, úgyhogy beszereztem magnéziumtablettát is.
Ma még nem volt sok.

Puszka
Hóvirág
Hovirág
 


Sziasztok! Kép
Cat Kép szégyenlőskénknek nem akarsz nekünk is "megjósolni" egy kislányt? Kép Kép

Hóvirág Kép én is erre a méhnyak rövidülésre gondoltam, csak azt nem értem miért nem szólt erről neked a doki? Valószínű ez normális még, de elég szar otthon a kiskönyvből észrevenni ha változott valami Kép bár lehet én vagyok csak így.

Nem akar múlni a náthám Kép

Szilvi + 2Manócska
MÁR 22! Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


SziszusKép
Úgy legyen, hogy kiscsaj legyen, bár én mást sejtek.KépKép

HóvirágKép
Tuti a cipekedéstől van, a rövidülés. Másodszor szülőknél elég gyakori. Szerintem se emelgesd Milánt, ha nem muszáj. Azért igaza van SziszusnakKép, szólhatott volna az Arni.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Hahó jó hétfőt!
Balika ismét rácáfolt a szakirodalomra miszerint ha a cumisüvegből kap a baba akkor utána nem szívesen straplja magát a cicivel. hümmhümm. Nálunk hatalmas sértődés volt egész hétvégén amiért elvettem tőle a kiürült cicit és a cumisüveget adom oda. Még ha abban kaja is van, nem versenyezhet egy üres cicivel KépOlyan édes.
Hóvirág tudom hogy kicsi még Mili de próbáld vele megbeszélni hogy nem tudod őt olyan sűrűmn emelgetni mint eddig.
Sziszus, hamarosan ki fog már derülni hogy jók-e megérzéseid.
Bogár, szegény Eszter azért kérdezz meg másik dokit is mit tegyetek, ilyen pici és már megműtenék, még akkor is ha ez csak egy rutinműtét. Tudjátok használni a cd-t?
Erika
hurki
 
 


CatKép
Nekem múlt hét hétfőn C2100 volt. Ezzel kihúzom a végéig? Jó lenne, ha nem jönne hamarabb, mint ahogy ki vagyok írva. Lassan dolgoznom se kellene, bár nem megterhelő.
Lujza (29+1)
lujza
 
 


Cat!
SEGÍTS!!!!!!!

A megint megjött-ből írok. Párszor megnézted már a hőgörbéimet odaát. Nemtudom emlékszel-e rám.
Leírom mi történt, ha tudsz légyszi segíts, vagy mond el, hogy neked mi a véleményed.

Szombaton (25.cn) csináltam egy tesztet. Halvány 2.csík lett az eredménye! Ált. 27-28 naposak a ciklusaim.
Már 5-6 napja fájdogál a pocim, sőt a gyomrom is meg a mellbimbóm is. Gyakrabban vagyok éhes, de akkor csak nagyon keveset bírok enni. És néha iszonyú kemény a hasam+gyomrom is, ilyenkor még a lépcsőzés is nehézkes.
Itt jön az, amit nem értek:
Vasárnap reggel újra mértem hőt, és csak 36,8 lett, egyből nagyon elkeseredtem, hogy akkor mégsincs baba???? Visszaaludtam, tehát fel sem keltem, meg sem mozdultam. 9-kor mikor újra megébredtem gondoltam megmérem még egyszer hátha előbb vmi nem stimmelt. Akkor meg 37,1 volt. Ez most mit jelent????Melyik a jó????
Tegnap estére viszont nagyon megfájdult a fejem. Le is feküdtem hamar.
Ma reggel hőmérés: 37,0.
Ma du veszek tesztet, holnap megcsinálom (ha addig nem jön meg). Holnap lesz 28.cn.
Nagyon aggódom. Több dolog miatt is. Holnapra szeretném ha erősödne a 2.csíkom. De viszont akkor nem lenne túl jó, ha beteg lennék.

Most szerinted mi a helyzet velem???????
Annyira félek.
andi81
 
 


Lujza, ezt előre nem lehet tudni kihúzod-e a végéig. Minden esetre szerintem fontosabb az, hogy a baba jól legyen, te nyugodt legyél. Vártál te elég sokat erre a gyerekre ahhoz, hogy minden simán menjen, és nem hiszem hogy boldogabb lennél 2 havi fizetéssel a zsebedben és egy halom idegeskedéssel a babóca miatt. Akármennyire is nem megterhelő. Persze ez az én véleményem, nem muszáj egyetérteni.
Cat rég meséltél a fiúkról. Orsi te is! Orsoly pedig írja meg mekkor amár Botond a szuperbaba!
Pusz Erika
hurki
 
 


hurki: igenis!Kép nem nagy, nem hizik nagyon (halistennek), mult csutortokon (15 hetesen ) volt 7100 gr es 64 cmKép

andi: szvsz ne parazzKép ugysem tudsz nagyon mit csinalni, csak varni. vagy esetleg irass fel utrogestant, az artani nem art. de kb ennyit tehetsz az ugy erdekeben. drukkolok hogy semmi gond ne legyenKép

orsoly

ps: nekem meg ver is jon az egyik cicibol ha szopik Boti, igy holnap megyunk Sarlai Katalinhoz. remelem nem nagy problema.
orsoly
 
 


Orsoly
Köszi a hozzászólásod. Azt megkérdezhetem hogy az utro az mire jó?
andi81
 
 


Andi: progeszteron szintet noveli, ami segiti a megtapadastKép foleg ha esetleg baj van nalad a progiszinttel, akkor mindenkepp kell. de artani ha jol tudom nem art, hivd fel esetleg a dokidat es kerdezd meg, bar nem ismerem az elozmenyedietKép ja es a reggeli hobol szvsz ne vonj le azert nagy kovetkezteteseket, siman valoszinu hogy semmi gondKép
orsoly
 
 


Andi Kép
Szerintem semmiképp se aggódj. Az ébredési hő ennyire nem mindig megbízható. Ezen tényleg ne aggódj! A teszt talán pontosabb, de egészen pontos a vérvétel lenne. Beszélj a dokiddal!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


AndiKép
Bocs, hogy csak most írok, de nem voltam egész nap gépközelben. Szerintem ne izgulj a hőn, valszeg babás vagy. Az nem számít, ha naponta többször megméred, így a reggel 9 után mért hőd nem mérvadó. De az nem rossz, ha néha leesik 36,8-ra, van akinek soha el sem érte a 37-t mégis babás. A következő 37-es reggeli mérés már bíztató. Ha tovább csökkent volna a hőd, akkor lenne gond. Én drukkolok reggelre az teszthez!!!KépKép

LujzaKép
Én a helyedben már nem dolgoznék. Jobb az óvatosság. Nem is az irodai munka, hanem az utazás a megterhelő. Engem már összevarrt méhszájjal nem is nagyon engedtek sem kocsival, sem BKV-val közlekedni, igaz én nagyobb terhes voltamKép. Persze ez nem jelenti azt, hogy szigorúan feküdnöd kellene, de minél többet pihenni. Jó lenne a betegácsi...

HurkiKép
Fürdetek, és majd jövök később mesélni.Kép

Rékacs még egyben ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Hurki,Cat
Egyetértek. Igazatok van.
Lujza
lujza
 
 


Orsoly, Orsi, CatKép
Köszi mindent amit elmondtatok, nagy segítségemre lesz. Tegnap is és ma is 37,0 volt a hőm.
Reggeli tesztem eredménye: 2 ugyanolyan erős csík!!!!!!!!!!!!!!
Amint tudok megyek dokihoz, még a héten.
Ilyenkor tud már vmit mondani, vagy lát vmit?
Bocs a hülye kérdésért de annyira tapasztalatlan vagyok.
Vért fog venni, vagy miből tudja hogy van-e szükségem vmi gyógyszerre?
Most is rengeteget szurkál a pocakom, ez nem jelent bajt?
Köszi
Andi
andi81
 
 


Andi Kép
Először is nyugi (bár könnyű ezt mondani egy szunyókáló öt hónapossal Kép ).
A két csík nem csal Kép
Gyorsan előkerestem a bebabásodás körüli jegyzeteimet.
Nekem a menstruáció első napjától számított 34. napon (28 napos ciklusaim voltak) már látott a doki egy 6 mm-es petezsákot. A 49. napon, tehát 7 hetesen már szívdobogást is.
Fogja látni, hogy megduzzadt a nyálkahártya meg mindenféle terhességre utaló jelet, de természetesen babát még nem.
Vérvétel: dokija válogatja, enyém pl. hormonpótló ellenes volt, de azért ragaszkodj hozzá, hogy mindent megnézzen (ebben Cat-ék járatosabbak, mi is az a minden).
Pocak szúrkálás: nem baj, sőt mondhatom jó jel. nekem nagyon fájt pár hétig, mintha épp meg akarna jönni meg egyéb más módon is. Ez jó. nagyon nagy átrendeződések indultak ott meg benn a pocakban, hogy majd aztán pár hónap múlva legyen elég hely a pár kilós kisembernek Kép
Dőlj hátra és fújd ki magad és mosolyogj!
Drukkolok.
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Cat Kép
Rékacs tegnap még egyben volt, mert kaptam töle egy mailt. Aztán kitudja, estére hogyan alakult Kép

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni. A clostis topikból néztem át picit hozzátok jótanácsok reményében. 7+5 napos terhes vagyok, a 6. héttől kezdve néha napján barnázgatok, kaptam utrogestan kupot. Viszont múlt szerdán megemelte a doki az utro mennyiségét (ekkor volt másodszorra barna), azóta sokkal többet barnázom. Vasárnap óta minden nap van. :=( És azt vettem észre, hogy azután kezd neki, miután beteszem az utrót, sőt többször még görcsöt is előidéz, pedig nekem a magneb6-tól már elmúlt a görcsölés.
Valakinek vmi ötlete, korábbi hasonló tapasztalata lenne esetleg? :/ Talán csökkenteni kéne az adagot? Nem akarom zavarni az orvost, mert tegnap voltam nála és ti is hátha tudtok válaszolni.

Előre is köszönöm a választ!
Falina
falina
 
 


Reggel küldtem egy hozzászólást, és most látom, hogy elszállt, pedig jó hosszú voltKépKép

FalinaKép
Én is barnáztam az utrotol, ugyanis feláztatja a méhnyakat, és ettől van a barna. DE nekem nem görcsölt, és a doki rögtön látta, hogy nem méhtevékenység okozza a barnázást. Szerintem nézesd meg megint az orvossal, mert jobb az óvatosság, és ha kizárta a méhtevékenységet, akkor megnyugodhatsz.

AndiKép
GratulálokKépKép Ne izgulj, spuri a dokihoz, aki vérvétellel HCG és progeszteron szintet fog nézni. Abból fogja tudni, hogy kell-e hormonpótlás. De ha nem kaptál végig semmiféle gyógyszert, akkor valszeg nem kell. A szúrkálás jó jel, tágul a méh, nyúlnak a szalagok.KépKép Nekem a 37.cn-en látták a petezsákokat, de hamarabb nem is nézték.

HurkiKép
Köszönjük, jól vagyunk. Ma kapjuk a 3 hónapos oltást, sajnálom szegénykéket. Szopizni lusták, csak annyit szopnak ami gyorsan lejön, a többit cumiból adom nekik. Ezért fejek folyamatosan, így csak anyatejet kapnak. A múlt héttől nagyon sokat esznek, biztos ez a 3 hónapos ugrás. Túl sok produkcióról nem tudok beszámolni: esznek, alszanak,rotyogtatnak, pisilnek sugárban, és nagyokat rötyögnek. Már van gurgulázó nevetésünk is, nagyon szeretik ha bohóckodunk nekik.
Teszek fel képet róluk, az első Oli, aztán Samu:


Kép
Kép

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat,
köszönöm a választ.
Egyébként azt hiszem egy dokink van (Schöpf M.-ben szültél, igaz?)
Gratulálok az ikrekhez. Én is esélyes voltam, mivel a clostitól 5 tűszőm is megért.
Falina
falina
 
 


Cat!
Hú de szépek a fiúk.Jó sokat nőttek.Kép
Büszke lehetsz rájuk.Gyönyörűek.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!

Ma délre kellett mennem a terhesgondozóba másodjára, utána pedig a dokim magánrendelésére mentem. Most kaptam meg az előző vérvétel eredményeit, illetve a vizeletvizsgálat eredményét is. Míg az előző szinte tökéletes (kivéve, hogy a vasam alacsonyka), addig a vizelet eredménye szinte botrányos KépKép lett. Sok baktériumot találtak, meg egyebeket Kép, s ez húgyhólyaghurutra utal. KépKép Holnap kell kontrollra mennem, annak eredménye alapján ír föl a dokim antibiotikumot... Kép Állítólag azért is lehetett ilyen rossz az eredmény, mert bár reggeli vizelet, de délre sikerült bevinnem, s ha még onnan is volt idő, míg leellenőrizték, addigra a melegen eleve elszaporodhattak benne a bacik. Úgyhogy erre alapozzuk a holnapi ismételt vizelet vizsgálatot, hátha nem lesz ennyire rossz... KépKép
Persze mindennek SEMMI jele nincs, tehát nem fáj, ha pisilek vagy ilyesmi, úgyhogy teljes érthetetlenséggel ültem, amikor közölték az eredményt. Hát nem vmi jó kedvvel mentem délután a dokimhoz. Ő nyugtatott meg, illetve ő szeretne gyorsan kontrollt.

Lányok,
Járt vki hozzám hasonlóan így? Kép Milyen gyógyszert adnak ilyenkor? Szerintetek befolyásolja a baba fejlődését?.... Most megy az izgulás itthon ezerrel... KépKép nehogy baj legyen..

Amúgy Maszatkával UH alapján minden rendben van Kép. A kis fejecskéje 26 mm (BPD), ami 13+6 napnak felelt meg, s mensi szerint 13+4 vagyok ma . Képzeljétek, pont szopta az ujját! Kép Még a doki is jókedélyűen felszólalt, hogy "megáll az eszem" . Úgyhogy legalább ez okés.

Cat Kép
Nagyon nagyot nőttek a babáid! Igazán aranyosak!

Vanda
13+4

Vanda

Kép
vanda
 
 


Sziasztok!Kép
Én olvaslak tietket, csak hozzászólni nincs időm.Kép A táblát sem frissítettem még, de hamarosan pótolom.

Most is csak VandaKép megnyugtatására írok.
Nekem is volt ilyen, semmit sem éreztem, észre sem vettem, a 37. hét táján volt, ha jól emlékszem, Monral-t kaptam, ez anitbiotikum, 1x kell csak bevenni, bár nekem nem volt erős a fertőzés. Ne aggódj, ez nem olyan vészes dolog, és a babának sem lesz semmi baja! Csak akkor lehet gond, ha nem kezelik.

Ja, voltunk jan. 2-án az élményfürdőben itt Debrecenben (akit esetleg érdekel www.aquaticum.hu) és Dana nagyon élvezte a nagy pancsizást, vannak fürdőruhás képek a profilomban lévő linken.

Leone

KépKép
leone
 
 


Sziasztok!

Lenne egy nagyon nagy kerdesem. A paromnak ma delutan lesz az ondovizsgalata. A maganrendeloben nem lehet ezt lefolytatni, igy otthon kell levenni a mintat. A rendelo tolunk 10 percre van. Azt tudom, hogy melegen kell tartani, csak azt nem tudom, hogy mennyire.(kint 0 fok korul van). Es meg azt sem tudom, hogy mennyi ido nem szabad elteljen a levetel es a vizsgalat kozott?

Tudna valaki segiteni nekem, nagyon megkoszonnem.

Tökmag
tökmag
 
 


EditKép
CatKép
Köszi nektek. Nagyon jól estek a szavaitok. Igazán elérzékenyültem. Ma megyek dokihoz 5-re. Majd meglátjuk mit mond. Azt mindenképp szeretném, hogy vért vegyenek és nézzenek meg mindent, kell-e vmi gyogyó.
Nagyon izgulok!
Szorítsatok értem, lécci.
Puszika
Andi

U.I. Cat, annnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyira édesek a fiúcskáid, zabbbbbbbbbbbantani valók. Elképzelem ahogy gurguláznak. KépKépKépKép
andi81
 
 


Tökmag Kép
testhőmérsékleten kell tartani. Tehát a levett anyagot póló/ing alá kell betenni, és pulcsi rá Kép max. 1 óra teljen el a leadás és a levétel között, de ha 10 percre van a rendelő, akkor 15 perc... minél hamarabbb odaér, annál jobb.
(zárójeles: jobb lenne olyan helyen megnézetni, ahol helyben adható le a minta, mert így több mindent tudnak néztni pl. elfolyósodái idő - ami eléggé számít)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Leone Kép
Köszi a megnyugtatást. Ma adtam le kontrollként újabb pisit, holnap megyek az eredményért. Ha van is fertőzés, nem tudom mióta és ez az ami aggaszt. Tudom, hogy kikezeljük most, de mi van ha már a kezdetek óta megvolt, csak épp még nem néztük, és a babóban vmit is okozott... Próbálok nem parázni, lesz még min, de azért jó kis izgalmat hozott most ez a napjainkba.

Nagyon édes a kislányotok! KépKép
Ha lesz alkalmad, a táblához adataim: Vanda, 28 év, első baba, szülés várható ideje 2005. július 15. Köszi!!

Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


LányokKép

Rékacs sms-e:

1. 12-én 02.23-kor meszületett Hanga baba-
3.70, 55 cm
a szülés könnyű volt ( mást ne mondjak este 11 körül kapta a beöntést és rá 3 órára ott a baba !!! szenzációs !!!)

GRATULÁLUNK!!!!KépKépKépKépKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Egy másik topikból loptam Rékacsról: Kép
01. 12-én 02.23-kor meszületett Hanga baba-
3.70, 55 cm Kép Kép
Rékacs! Óriási gartula, és sok boldogságot nektek!!

Vanda, reméljük minden renben lesz azzal a fránya bacikkal, Babó biztos teljesen jól van! Kép

Andi, én is nagyon szorítok Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


CAT Kép Kép Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


SziszusKép

KépKépKépKépKép

Cat
Kép
cateye
 
 


Rékacs-családnak nagy-nagy gratu Kép

Látom, azért mindenki rácuppant az infóra Kép Kép Én is majdnem megirtam Kép

Vanda Kép
Nálam valami E-betüs collit tenyésztettek ki, és augmentint kaptam rá, napi 2x1-et, 7 napig kellett szedni. Kontroll-pisin multhéten héten voltam, és nem tudom az eredményt, mert ma mentem volna dokihoz, de ö beteg lett. De gondolom, mondta volna, hogy gáz van, mert a multkor is még a rendelés elött szolt.

Ja, és ezt találtam itt a babaneten:
"Terhességben minden baktérium vizelést kezelni kell. A nevezett baci a széklet normális alkotóeleme, tehát logikusan a vizeletben nincs helye. Igenis az antibiotikus kezelést javaslom, egyéb tünetektől függetlenül.
Persze a kötelező óvatosság okán javaslom a vizelet vizsgálat megismétlését a következők szerint: tisztességes mosakodás után a vizelet elejét el kell engedni, majd a középsugárból kell steril edényzetbe a mintát venni és ezt nagyon rövid időn belül el kell juttatni laboratóriumi feldolgozásra. Ha ez is a korábbit igazolja, a kezelést el kell végezni"

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu Kép
Köszi, hogy itt is válaszoltál KépKép Egyébként a dokim azt mondta, hogy kétféle antibiotikum törzset adhatnak ilyenkor (mármint terhesség alatt). A babanetes válasz tökéletes, ma reggel így jártam el, hát remélem hogy vmivel megnyugtatóbb lesz a kép ez ügyben.

Rékacsnak nagy-nagy gratula Hangához KépKépKép!

Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


Gratula Rékacsnak! Micsoda villámszulés Kép

Nálunk minden ok, kislegény no mint a gomba, már túl van a 8 kilon Kép

Szöszi, ide írok: a képen amit kérdeztél az egy Fischer Price sutifaló (formabedobo) ami beszél meg zenél meg villog. Tesoméktol kaptuk Karácsonyra. Remélem Balázs jobban van, szörnyu volt még olvasni is a kálváriátok, nemhogy átélni. Kép Betegségileg mi is átestunk a tuzkeresztségen, unnepek elott volt egy fulgyulladás amit antibio-val aztán szépen kikezeltunk.

Cat, a fiúk egyre szebbek Kép
Sziszus, hogy vagy?

Enyémgyerek legujabb képei itt vannak:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4433&page=1

Kriszta
soraya
 
 


Soraya Kép
Nem tudom megnézni Martin képeit Kép
Igazából jól vagyok, ma megyünk szív UH-ra a babókkal, úgyhogy értünk is lehet izgulni, aki éppen ráér Kép holnap pedig belgyógyászat a cukor miatt.

Szilvi + 2 Manócska
22+3 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


így?
www.babanet.hu/album/main.php?album=4433&p=2863956

Kihez mész szivuh-ra? Hajdu Krisztina drno?
soraya
 
 


SziasztokKép
Bocsánat, hogy csak ritkán tudok jönni...
SziszusKép
Megy a drukk 1000-el, én is átéltem és utána nagyon megnyugtató érzés volt tudni az eredménytKép
VandaKép
Remélem minden rendben lesz, ne idegeskedjKépDrukkolunkKép
RékacsKép
Szivből gratulálok és nagyon jó egészséget kivánok a CsaládnakKép
CatKép
Csodaszépek a fiúk és nagyon sokat nőttekKép

Puszi:Doris
doris
 
 


Sziasztok Kép

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.

Rékacs Kép sok boldogságot és egészséget. Gyors szülésért irigy-irigy Kép

Sziszus Kép, Vanda Kép drukk-drukk

Cat Kép gyönyörű nagy legények.

Soraya Kép megnéztem a kis vasgyúrót. Édes kis kölök. Apuci ilyen szöszke? Mi is felülről tekintgetünk vissza a 8 kilóra.

Egcsiről, Aliceról tud valaki valamit?
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


LeoneKép
Dana nagyon édes, és továbbra sem tudod letagadni. És azok a kis combhurkák, zabálnivalóak. Hol tartotok a hozzátápiban ?

SorayaKép
Hát Martint sem viszi el egy kis szél! Elég lehet emelgetni.KépKép Nagyon szép kis mosolygós baba. A párod ilyen tejfel szőke ?

VandaKép,SziszusKép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen ! Hamarosan a mamik táborát gyarapítjátok már!Kép

EditKép
Bálint is 8 kiló felett van már ? Nem semmi! Fogacskája jött már ki ?

Egcsit láttam a nyári topikban egy képen, amint Egerben sétáltat.KépKép Lehet, hogy nincs nethozzáférése most.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok Lanyok!

Remelem senkit nem zavar, ha benezek hozzatok egy kis tanacsert.
Nemreg csatlakoztam a babanethez, es nagyon orulok ,hogy ratalaltamKép!
9 hetes babas vagyok, ami clomiddal(closty) jott ossze az 5. ciklusban kb. egy ev varakozast kovetoen.A 16. naptol utrogestant szedek naponta 2*2-t, amire azt mondta a doki, hogy nemsokara le kell epiteni a szedeset. Csak en hulye elfelejtettem megkerdezni, hogy mikor kell kezdeni, melyik hettol, es hogy ez tulajdonkeppen mit is jelent. Tudnatok ebben nekem segiteni?
Nagyon halas lennek a segitsegetekert!Kép

Nagyon szepek a babakKép!
Megegyszer bocsi a zavarasert,
BorbalaKép
hobori
 
 


Férjem szoke volt gyereknek, most már világosbarna! A fiam tiszta apja, elég skandira sikeredett a kék szemével meg a szoke hajával Kép
Egcsinek és Alicenak nincs netje otthon, de a hírek szerint jól vannak!

Kriszta
soraya
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?