Új privát üzeneted érkezett!

köszi, Regi!!!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kamilla! Szívből gratulálok én is!
Ez a fórum eddig tetszik:D
sansa
 
 


Lányok! ki endós talán tud mondani nekem valami okosat. Ma megkaptam a ca125 eredményemet, ami 109,5:( Vagyis van aktív endóm. Ilyen magas érték mellett belekezdenek a stimuba? UH-on nem látszik semmi elváltozás a petefészkemben. Csak tudnám, hogy hol rejtőzik az a kis nyavalyás! Mondjuk vérezgetni szoktam, meg a hasam sem százas, de az már két éve ilyen. Erre most nem számítottam:(
sansa
 
 

 
 

Kocos,
ki ez a doki?Nem azt írtad,hogy a Patakihoz mész?Ő fiatal :roll: vagy keverlek valakivel?

Salsera,
te is voltál dokinál?

Ma fogorvosnál voltam,nem is tudtam,hogy egy ilyen modern tömés (tudjátok,ami nem látszik)ilyen faksznis.Fél óráig csiszitülte a számban,egyáltalán nem fájt semmi de akkor is majd betojtam a félelemtől,ezek a rémes hangú műszerek,hát 100x elmegyek nőgyógyászhoz,mint fogorvoshoz,pedig tényleg nem fájt.

Ma egész nap azon agyaltam,hogy ha itt mindenkinek elsőre sikerül (bár mondom,ilyen sikersorozat nem volt itt soha),akkor én mit csinálok rosszul,hogy nekem 5x nem sikerült...rémes napom volt emiatt.A férjem persze azt mondja,hogy szerinte nem rajtam múlt a dolog.Én is ilyen pozitív voltam ám,mint ti a harmadik után is.Épp ma olvastam el az akkori bejegyzésemet,kb.ennyi volt,hogy "ne sajnáljatok,jól vagyok és a 4.sikerülni fog!"és végig bíztam is benne,kivéve az utolsó napokat,amikor a feszülő melleim egy éjjel alatt totál lelazultak illetve megszűnt a rettenetes hajzsírosodás.Innen tudtam,hogy leesett a progeszteron szintje,tehát nem sikerült.Így volt az 5.-nél is.

Nehogy azt higgyétek,hogy nem örülök,nagyon is,csak közbe nehezen viselem a saját kudarcaimat.Az a jó,hogy ez nem olyan,mint pl.egy verseny,amiben az egyik a másik rovására nyer,hanem mindenki nyerhet,és ez nagyon szép!
Vendég
 


Sziasztok!
KAmilla :D :D :D :D hatalmas gratula :D :D nagyon örülök nektek! :) :) Ha így haladunk hamar megszűnik eza topik :D :D
Zsó, részemről nincs harag. :)
Kocos :D :D nagyon örülök,h a picurral minden ok :D :D
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyóka,
akkor jó :wink:
Vendég
 


Zsó,
én végül nem a Patakihoz mentem. Sokalltam a 8e/alkalmat és 2 hetente behívják az embert. Mivel táppénzen vagyok lecsökkent a bevételünk, így nem engedhetjük meg magunknak. A védőnő mondta, hogy hol van a kerületben terhesgondozás, ráadásul a rákszűrést is ott csináltattam és nagyon kellemes volt a benyomásom, így örültem a lehetőségnek. Az más kérdés mi lesz ha szülni kell, hol és kinél fogok...

Nagyon megértem a fejedben kavargó gondolatokat. Én ugyanígy voltam vele amikor próbáltam teherbe esni és körülöttem mindenki sorban terhes lett csak én nem. A baráti körben eddig csak nekünk nem volt gyerekünk. Együtt érzek veled. Bízom benne hogy a karácsony eltereli a gondolataid és hamarabb eljön a január.

Lehet, hogy változtattak valamit technikán és ezért van most ekkora siker... nem tudhatjuk. Az tuti hogy nem a te hibád!!!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Köszi Bogyoka! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok lányok

Kamilla hatalmas gratula neked és üdv a pocakosok táborába de nem eltűnni innen neked sem mert még mi is itt vagyunk és kell a biztatás nekünk is.
Bogyoka örülök az újabb jó hírnek akkor lehet közös babátok és tudom számotokra mennyire fontos volt ez a dolog.

Ági holnap rajtad a világ szeme és ügyes légy :D

Kocos most már akkor tessék enni adni picúrnak. Ha arra járok akkor meglátogatlak majd :lol:

Mzsó nem írom azt hogy tudom min mész keresztül mert nem tudom. De amikor velem közölte a doki, hogy leállunk egy világ omlott össze bennem. Arra gondoltam, hogy még erre sem vagyok jó és szégyen ide vagy oda de végigbőgtem az utat a melóhelyemig.
Rossz volt az is hogy éppen egyedül voltam itthon aznap este. De a te kitartásod talpra állított hamar. Köszönöm
edina71
Budapest
 
 


Edina,
mindenképpen írj előtte, mert rengeteg helyre kell mennem és pontosítani kell hogy itthon legyek. :)
Már kezd visszajönni az étvágyam! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sansa,
Ugyan most nincs itt a papírom, de én úgy emlékszem, hogy a műtétem előtt 104 volt a CA125, de nem endo miatt. Nem értek hozzá, így csak hangosan gondolkodom. Vagy úgy gondolják, hogy gyors legyél terhes, s elkezdik a kezelést vagy sajnos előszőr az endot kell telesen megszüntetni. Az jó, hogy nem látták, de a magas érték valóban arra utal, hogy valahol valami aktív.

MMzsó,
Szépülnek a fogacskáid :D

Kocos,
Hát én ha összeadnám, hogy most mennyinél tartok (doki + UH), akkor biztos rosszul lennék :) Noh, majd egyszer kíváncsiságból talán. Sajna tényleg nem olcsó semmi, s ez a 8eFt/alkalom még nem is vészes....
afonya83
Budapest XVI. kerület
 
 


Maci (elfeljtettem neked válszolni :D) 2 hét múlva megyünk, mehettünk volna a jövő héten is, de csak délelőtt lehet, és a férjemnek nem jó.. de nem bánom! Jövő héten úgy is andrológus :)
Edina igen nagyon fontos, ezt jól látod!! Reménykedem nagyon :D
bogyoka999
Budapest
 
 


Mindenképpen jelentkezem előtte és viszek neked majd valami fincsiséget :D
edina71
Budapest
 
 


Neked milyen műtéted volt?
Én is attól tartok, hogy ilyen magas értéknél nem fognak velem foglalkozni. Már volt két műtétem, fél évig GNRH kezelésem, amitől szépen klimaxoltam. Elééééég volt már!!!
Persze tudom, hogy ha kell, akkor kell a kezelés. Csak telik az idő, és egy helyben toporgunk :(

Gratulálok a pocaklakóidhoz:)
sansa
 
 


Kamilla,

Gratulálok! Annyira szugeráltalak egész nap, csak fel sem tudtam nézni mert sok munkám volt és nem rég értem haza reggel óta!
Basszus, én elhittem hogy neked is meglesz és meglett :) :D :) :D
Nagyon, tiszta szívből örülök! Vigyázz magadra nagyon!
Érzel is valamit? :D

Zora,
remélem te is jól vagy és sokat pihensz! Ilyenkor még kell mennetek ellenőrző vizsgálatra vagyis vérvételre?

Mmzsó,
nagyon köszönöm, hogy már rám is gondoltok, de még ünnepeljük a kismamákat ;)! Amúgy nagyon izgulok már, ma teljesen lefoglalt a munka. Tudtok valami tanácsot adni majd hogy a leszívás után a megtapadás érdekében mit lehet tenni esetleg?
Annyit hallottam, hogy sok fehérjét kell enni, itt a kérdésemmel nem a pihenésre gondoltam, mert én azt már eldöntöttem, hogy itthon maradok mindenképp, most év végén a cégemnél is megtehetem hála az égnek.
Nagyon drukkolok, hogy most már Neked is sikerüljön, nem csak magamért de ugyan úgy értetek is izgulok tényleg, annyira meg tudom élni, amiket leírtok! Te már nagyon megérdemelnéd! Sikerülni fog, kell!
Remélem a fogad már rendben van! Sok erőt és energiát adsz nekem is!

kocos888,
örülök, hogy minden rendben van veletek, a cisztáknak annyira nem, mert igen én is írtózom tőlük, de reméljük azért nem fog gondot okozni!
Örülök, hogy már láthattad a babádat, hihetetlen élmény lehet, amire már én is úgy vágyom egy ideje.
sansa,
sajnos én nem tudom hogy ilyen értékkel elkezdik vagy sem, nekem semmi ilyesmit nem néztek, csak uh-on nézett meg Murber Dr, ott nem volt ciszta, így kezdhettük, szerintem elkezdeni el lehet, az hogy mennyire érdemes azt nem tudom, nekem nem nézték soha ezt az értéket.... remélem nem rondít bele semmilyen tervedbe!
regi1978,
köszi a bíztatást, követni kell a siker szériát MINDENKINEK!
edina71,
aranyos vagy, de holnap még nem megyek sehova :) majd hétfőn lesz a leszívás, szombaton még rám néznek és ha minden ok, (miért ne lenne) akkor hétfőn lesz leszívás, szerda vagy csütörtökön pedig a beültetés. A beültetés senkinek nem fájt?
Neked most mikor kezdik a következőt januárban? REmélem lelkileg jobban vagy már!
84agi
 
 


Sziasztok!

Először is gratulálok a friss kismamáknak!

Nekem is az jutott először eszembe, hogy sokkal rosszabb statisztikai adatot írtak le, mint amikkel itt, vagy a sote-n találkoztam.
Persze én soha nem szoktam elbízni magam, a végeredmény számít, hogy egészséges gyerek születik, addig még annyi minden van.
Engem már bepánikoltatott az orvos, hogy a kromoszóma vizsgálat csak 83%-os, viszont én annyira félek az amniotól, valószínűleg belebolondulnék, ha elvetélnék miatta. Nyilván nem szeretnék beteg gyereket, de abba belegondolni, hogy elveszíthetek egy egészséges gyereket? :(

Tegnap voltam orvosnál, pont előző este hagytam abba a bromot és másnapra már barnázással ébredtem, de mindenki azt mondta, hogy nem attól van, az orvos tüzetesen megnézett és semmit nem talált, ez sajnos előfordulhat, azóta már meg is szűnt.
Nekem a bromo elhagyásával megváltozott az életem, sokkal jobban vagyok, most már csak akkor van hányingerem, ha éhes vagyok.
Viszont a lényeg, hogy babó 1,8cm-es, és nagyon jó volt hallani a szívverését, főleg a barnázás után, mondta az orvos is, hogy "hallotta a követ".
Fura ez a hormon dolog, amikor másét hallottam, nem nagyon hatott meg, amikor az enyémet, akkor majdnem elsírtam magam.
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Ági nekem januárba az első héten kezdi meg Murber a rövid stimut mert a hosszú nem igazán vált be. Reméljük az sikeresebb lesz.

Holnapra is sok szerencsét hétfőre pedig rövid alvást,sok petécskét és kellemes ébredést kívánok neked .
Salsera örülök, hogy már jobban vagy nem lesz baj hidd el tudod csak pozitívan és minden rendben lesz. Most csak a pocaklakóra koncentrálj és semmi mással ne törődj.
edina71
Budapest
 
 


Edina,

igen emlékeztem a rövidre csak arra nem hogy mikor kezded. Remélem szép karácsonyod lesz és az újév sok jó új dolgot hoz az életedbe! :D

salsera,
én is örülök, hogy rendben vagy és elmúlt nagy részt a hányingered! Az hogy abba hagytad a bromot nem jelent semmit? Mármint hogy ugye még szedned kellett volna, de így előbb abba hagytad.
84agi
 
 


Úgy legyen .
Neked rövid volt most ugye? Mostanában neked volt itt egyedül rövid stimud mert a többiek szerintem a hosszút csinálták végig ahogy én is.

Ez a jellegű szurizás mennyire volt megterhelő számodra? Mellékhatásokra gondolok és egyéb tünetekre .
Mert én még most is érzem néha a sok hormon hatását pedig 2 hete nem szúrom már magam.
edina71
Budapest
 
 


Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám az elmúlt napokban, hát nem volt egy élmény, de most már tényleg jobb.

Mmzsó:
Ugye nem gondolod komolyan, hogy bármit is rosszul csinálsz? Ha megkérdeznéd az orvost, ugyanúgy nem tudna választ adni, hogy egyiknek miért sikerül, a másiknak meg miért nem?! Sajnos az orvos tudomány még nem Isten, hogy mindenre választ adjon.
Tudom, hogy egy csomó kéretlen tanácsot kapsz, de még nem gondoltál kineziológusra? Már hallottam nem egyszer, hogy segített, nem csak gyerek,de más témában is. Én is jártam egy időben és sok mindenben változtam.
Lehet, hogy nem hiszel benne, de gondoltam megkérdezlek?

Én azt is megérteném egyébként, ha inkább csalódottságot éreznél másokkal történt jó hír hallatán. Én legalább is nagyon tudom sajnálni magam és szörnyen frusztrált az utóbbi időben, ha megláttam, hogy na, ő is terhes, na már megint gyereket várnak, csak nekem nem sikerül. Az ember sok kudarc után azért már nem tud annyira lelkesedni és lássuk be ez természetes.

Kocos:
Én nem bántam meg a magánt, legalább 25 percet beszéltem az orvossal és legközelebb csak január elején kell mennem, tehát nem kell havonta 2x. Addig megcsináltatok egy csomó vizsgálatot és azzal kell visszamennem.
Te mész kromoszóma vizsgálatra? Mert nekem a doki azt mondta, hogy az pénzes. :(

Lányok! Kellene valami táblázat, hogy ki hol tart, mert már alig bírom nyomonkövetni!
Ha jól olvasom, akkor most Ágiért kell szurkolni!

Na most már lelőhetnétek, annyit dumálok, megyek is inkább macskát etetni. :)
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Ági:
Megkérdeztem a sote-t, hogy meddig kell még szednem, mert valaki azt mondja, hogy 12. hétig, de Murberék mondták, hogy leállhatok és hát nekem nagyon jót tett.
A saját orvosom is megkérdeztem és azt mondta, hogy ne szedjem.
Mivel csak felet kellett így remélhetőleg nincs nagy jelentősége, állítólag a beágyazódást segíti, ami ugye már létrejött.
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Edina,
engem nagyon nem terhelt meg, most mióta szúrom magam nekem a bél sajog, de nekem azt műtötték januárban, vettek ki egy 10cm-t belőle, így lehet amiatt. Endometriózisom remélem már nincs most, bár nagyon fájt az utolsó menstruációm sajnos :(
De semmilyen mellékhatásom nem volt, nekem most csak másfél hét amit ki kellett bírni, ki kell bírni....
Nagyon a hétfőn jár az eszem, ja meg a tüszőrepesztőn, hogy elég a 9 tűsző vagy sem.... mennyire fog számítani hogy volt endom... bizakodó vagyok, de nagyon félek is!
Aki régóta figyelemmel követi a leszívásokat, ez a 9 petesejt kevésnek számít? Én hallottam a klinikán már 20-at és fölötte lévő számokat is. A hosszú protokoll sikeresebb mint a rövid általában?
Salsera,
örülök, hogy abba hagyhattad a bromot, én még kialszom egyelőre szerencsére, remélem később sem lesz tőle bajom....
Én hétfőn megyek majd még csak leszívásra :)
84agi
 
 


megyek pihenni, mindenkinek jó éjszakát! Legalább már mára nem kattogok :roll:
84agi
 
 


Jó éjt neked is
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Több, mint 2 év várakozás után végre van pozítiv tesztem. :D 8)
kamilla04
 
 


Sziasztok Lányok!

Nyár óta nagyon eltűntem, most elmondom Nektek, hogy mi történt velem azóta!

Május-június hónapban Murber hormonstimulációs kezelést végzett, otthoni spontán befejezéssel. Ezek nem sikerültek.

Júniusban mikor kiderült, hogy nem sikerült a második hormonstimulációs kezelés sem megbeszéltük Murberral, hogy még ők szabin vannak megpróbálok lefogyni (Ő 15 kg-ot javasolt) és szeptemberben találkozunk.

Utána elmentek a Klinikán 2 hónap szabira.

Szeptember végére sikerült 9 kg-ot fogynom.
09.18-án voltam Murbernál, megnézett UH-n, talált egy bennragadt tüszőt.
Mondta, hogy ez beavatkozást nem igényel, magától majd letisztul, spontán még teherbe eshetek, de ők nem indíthatják el az inszeminációs kezelést.
Megbeszéltük, hogy októberben találkozunk.

Utána 2 nap múlva 09.20-án váratlanul elhunyt édesapám. 2 napos hasmenés után.

Lelkileg nagyon padlóra kerültem. Ezért októberben megbeszéltem Andival, hogyha lelkileg helyrejövök folytatjuk a kezelést.

Novemberben nem jött meg a menzeszem, 20-án pozitív lett a tesztem. Azonnal hívtam a Klinikát 23-ára kaptam időpontot.

22-én hajnalban arra ébredtem, hogy vérezgetek. A Klinikán azt mondták, hogy azonnal üljünk autóba és menjünk hozzájuk.

Murber doktor megállapította, hogy 5 hetes terhes vagyok, látta a petezsákot. A progeszteron hiányra felírta az Untrogestan hüvelykapszulát (2*2) és mondta, hogy a heparin injekciót is kezdjem el magamnak adni minél előbb. Megbeszéltük, hogy 1 hét múlva találkozunk, ha akkor már lesz szívhang elenged a nőgyógyászomhoz.

Ezután elmentünk az 1-es Belklinikára a Korányi Sándor utcába, ott felírták az injekciót.

A héten kedden ismét vérezni kezdtem, de ekkor már kicsit darabosan.

Délben beszéltünk Murberral. Ő azt mondta, hogy azonnal menjünk el a vidéki kórházba (90 km-ra lakunk a Klinikától). Ott nézzenek HCG szintet és csináljanak egy UH-t és szerda reggel találkozunk a Klinikán.

HCG szintet nem tudtak nézni, de az UH-n már nem látta az orvos a petezsákot sem.

Szerdán a Klinikán a vérvétel eredménye azt mutatta, hogy 1/5-re lecsökkent a HCG szintem. Mondta Murber, hogy 1-2 napon belül megfog jönni a menzeszem. Csak abban az esetben kell műszeresen befejezni, ha maximum szerdáig nem jön meg, vagy addig elhúzódik a vérzésem.

Murber javaslatára most 2 ciklust meg kell várni, azután 2 hónapig ha nem esek spontán teherbe folytatjuk az inszemmel.

Amennyiben teherbe esek, azonnal tesztet kell csinálni (ha 28 napos a ciklusom már a 29. nap hajnalán). Pozitív teszt esetén azonnal heparin injekciót szúrni, hívni Őket telefonon és menni a Klinikára.

Tegnap voltam Domján professzor Úrnál, Ő hematológus, a Korányi Sándor utcai Klinikán. Azt mondta, hogy a Leiden mutáció okozza, hogy már a negyedik terhességem végződött vetéléssel.

Február 28-án csinálnak egy teljes körű trombózisos vizsgálatot. Ezután próbálkozhatunk ismét a terhességgel.

Ő is azt mondta, hogy terhesség esetén azonnal injekciót kell szúrni, de nem elég a napi egy, hanem reggel és este lesz rá szükség.
Azért nem bír a baba rendesen megtapadni és megfelelően fejlődni, azért következik be a vetélés.

Ez a mindennapi életben nem okoz problémát, de terhesség esetén a trombózis miatt elzáródik az ér.

Hát most itt tartunk!

Zora szerdán mellettünk ültetek a Klinikán, hallottuk a kettőtök örömhírét.

Ági Veled beszélgettünk is, hogy Fehérvárról jársz és , hogy én is fenn vagyok a babaneten.

Kismamák vigyázzatok nagyon Magatokra és a Babákra!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem és hogy most ilyen hosszúra sikerült az írásom!
sziszi73
 
 


Szia Sziszi !

Őszinte részvétem édesapád elvesztése miatt. Sajnos tudom mit éltél ill. élsz most át én is idén veszítettem el édesapámat.
Nagyon erősnek kell most lenned .
edina71
Budapest
 
 


Szia Edina!

Köszönöm részvétnyilvánításodat!

Fogadd Te is őszinte részvétemet édesapád elvesztése miatt!

Nagyon-nagyon hiányzik 39 évet éltem Vele együtt!

Mindenütt Őt keresem! Várom, hogy hazajöjjön a kórházból!

Az utolsó kérdése jut mindig eszembe, amit még itthon mondott amikor hozták a mentősök a hordágyat.

Sajnos csak harmadszorra értettem mit kérdezett, mert már nehezen beszélt.

"Szilvike! Sok órát leszek távol?"- ezt kérdezte.

Én pedig azt válaszoltam: "Nem Papa hamar hazahozzuk a kórházból!"

Hát ez már sohasem fog bekövetkezni!

Ahogy telnek a napok, hetek, hónapok egyre jobban hiányzik!!!!!!!

Tudom, hogy nagyon erősnek kell lennem, hiszen édesanyámban én és a férjem tartjuk az erőt!

Halála előtti napon volt a 42. házassági évfordulójuk!

Az még nagyon fáj, hogy nem tudtam Őt egy unokával megajándékozni! Pedig már annyira várta az érkezését!
sziszi73
 
 


Sziszi,

nagyon nehéz neked ez az idei ősz!Együttérzek Veled!

Sajnálom a vetélést is!Nagyon drukkolok,hogy mielőbb teherbe ess és így már biztosan megmarad a baba,hogy tudjátok,mit kell csinálni,mennyit és mikor injekciózni.

Kamilla,
de jó lehet pozitív tesztet látni,ami a tiéd!Vigyázz magadra,örülök,hogy nem lettél beteg komolyabban!

Mindnyájatoknak nagyon köszönöm a megértő szavakat,a biztatást!Olyan vigasztaló volt olvasni!Mondtam is a férjemnek,hogy milyen jó most ez a csapat és milyen jól érzem magam Köztetek!
Sokat segítetek nekem azzal,hogy ilyen megértőek vagytok-néha nem is kell más,mint,hogy meghallgassák és megértsék az embert.Rögtön jobb kedvem lett,mikor elolvastam az írásaitokat!Köszönöm!
Most megint jobb,futni is voltam,megyek tanítani és holnap nem csörög az óra.Vasárnap meg meggyújthatjuk az 1.gyertyát az adventi koszorún.(Karácsony:nagyon várom és próbálok NEM arra gondolni,h.ez a 6.Karácsonyunk gyerek nélkül.Inkább az Ünnepeltre.)

Ági,
a 9 az nagyon szép szám,legyél elégedett magaddal légyszíves!A 20 meg a 15 meg ezek extrém magas számok,egy babához nem kell ennyi.De ha kétségeid vannak,kérdezd meg Murber doktort,ő mit gondol erről!Az endo miatt ne aggódj,nekem ugyan nem volt,de számtalan kismamát ismerek,akinek endo után sikerült,akár ikrek is!Ugye,Áfonya?
Hosszú v.rövid protokoll-erről írt phd-t Murber,de most pl.valakinek 2 hosszú után csinált rövidet,eredmény:3 embrió megtapadt!

Edina,
nem csodálom,hogy még furán érzed magad a hormonoktól,szerintem ez a félbehagyott ciklus nagyon béna dolog.ráadásul szeded a Norcolutot is,de ha meg fog jönni,nagyon meg fogsz könnyebbülni mind testben,mind lélekben,legalábbis én most így voltam vele!Most úgy érzem magam,mintha semmi nem történt volna és ez csudajó!

Salsera,
annyira megértelek!Én se merném megszúratni a magzatburkot!Pedig most már abszolút rutinbeavatkozás,de mégsem.(Meg az is ott van bennem,hogy mit csinálnék egy félidős babával,akit hetek óta érzek magamban,ha kiderül,hogy beteg...)Nehéz dolog!
Vendég
 


Kedves Kismamik és Mami jelóltek!

Mindenkinek tiszta szívből gratulálok, és nagyon örülök, h ilyen siker szériában vagytok benne!! Kitartást nektek és nagyon vigyázzatok magatokra!

Mmzsó! Mivel veled találkotunk személyesen is, továbbra is nyomon követlek és nagyon izgulok érted!! Szeretném, ha minél előbb te is a pocakosok táborát erősítenéd mert te NAGYON MEGÉRDEMLED- a többiek is, de te már annyi mindenen túl vagy..... nem ragozom, mert emlékszem, h én is ezekkel a gondolatokkal küzdöttem mint te, de a végén a rövid protokollal sikerült. Amikor volt a 2. eredmény hirdetésünk és nem sikerült, nagyon kiborultunk... este jöttek az öcsémék és közölték, h tudják, h az idő, hely nem megfelelő, de babájuk lesz.... nagyon örültünk, de belül őrjöngtem, majd jött a következő csapás, h nem mi leszünk a keresztszülők..... anyukám azt mondta, h a Jóistennek tervei vannak veletek... együtt kereszteltük akis Hannát és Benedeket... akkor nem hittem el, de most már hiszem. :D

Salsera! NAgyon jó doktornőm van és nem pénzéhes a SOTEI van dr CSatlós Évának hívják. Erzsébeten és Dunaharsztiban rendel. Szeretném Őt ajánlani. 5000 Ft/alkalom a magán. Uh nem kötelező nála csináltatni. Nagyon sokat köszönhetek neki, a kisfiam tüdőgyulladással született és Ő észrevette...
Nem tudom a korotokat, csak kb 35 év körül javasolják a magzatvíz vételt + alombikosoknál meg egyébként. Mikor nekem csinálták 56-an voltunk aznap a klínikán hihetetlen volt 5 perc. Nagyon izgultam én is, igaz előtte már megcsináltattam az integrált tesztet a bolgárkerék utcában 25000 Ft-ért aminek jó volt az eredménye. nehéz döntés....

Sziszi: Őszinte részvétem neked!

Új kismamik az első időben semmi biciglizés!!!
zsuzsika76
 
 


Sziasztok!

Sziaszi, őszinte részvétem édesapád elvesztése miatt. Teljesen megértem, hogy hiányzik neked és még mindig várod, hogy visszajöjjön. Remélem most már neked is sikerül és a kezelések hatására gyönyörű kisbabád születik majd.

Edina: sajnálom,hogy te is elveszítetted idén édesapádat. Nem lehet könnyű most egyikőtöknek sem.

Zsó: Teljesen meg tudom érteni, hogy sokszor te is nekikeseredsz.Azt is, hogy néha kiborulsz a tanácsokon.
Amúgy is megterhelő ez az egész procedúra, és ha még nem is koronázza siker, hát az valóban nagyon elkeserítő.
Nekem ugyan még csak az első volt, amit így menet közben leállítottak, de ez is kiborított. Főleg, mivel már több, mint 10 éve szeretnék teherbe esni egy második babával, és azt hittem most, hogy már végre tudjuk, miért nem sikerült és elkezdtük a kezelést már sinen vagyok. Erre kiderül, hogy ez sem olyan könnyű. De nem adjuk fel. A január a mi hónapunk lesz.
Ez a csapat valóban nagyon jó és a sikereket is nagyon jó olvasni. Ez sok erőt ad, hogy folytassa az ember.

Salsera: örülök, hogy már jobban vagy. Vigyázz magatokra!

Remélem minden kismama jól van!

Ági :szurkolok érted hétfőn! A 9 szerintem teljesen jó. 20 petesejt az már nagyon sok és általában túlstimulálás eredménye,ha jó olvastam utána a neten.

Mindenkinek szép napot kívánok!
petra12
 
 


Sziasztok!

Áfonya,
tudom hogy nem sok a 8e, de most nem telik rá. :(
Nem gondoltam volna hogy ilyet kell leírnom...

Ági,
igen hatalmas élmény volt. Hétfőre sok sikert. Minden rendben lesz! Mindenki nagyon kedves és segítőkész lesz! Nyugi! :)

Salsera,
örülök hogy jobban vagy. Én is legalább fél órát bent voltam a dokinál. Mindent megbeszéltünk, megkaptam a beutalókat. Láthattam a babát. Minden igényemet kielégítette. Tiszta, kulturált környezet. Úgy mentem oda, hogy nem volt időpontom, csak megjelentem, és 40 percet vártam csak. Ez semmi ahhoz képest amit a Prof-nál kellett várni. Kedvesek voltak velem.
Ma egyeztettem időpontot genetikai uh-ra a 12. hétre. Nem kell fizetni érte. Legalább is nem mondták. Az amniot én is szeretném elkerülni! Sajnos már 34 éves vagyok, és nagyon közelít a 35. születésnapom, de a lényeg, hogy a 12. héten még nem töltöm be.
Januárban mész legközelebb? Neked nem lesz 12. heti genetikai uh? Én úgy számoltam, hogy decemberben minimum 2+1 alkalom lett volna (1: első találkozás, 2: eredmények megbeszélése, 3: genetikai vizsgálat).

Sziszi,
fogad őszinte részvétemet. Megkönnyeztem az írásodat! Iszonyatos lehetett!!!! Sok erőt és kitartást kívánok Neked és családodnak!

Zsó,
örülök hogy tudunk az írásunkkal segíteni Neked, hiszen Te is olyan sokat segítesz Nekünk! Bizony vasárnap már gyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún! :) Nekem már most karácsonyi hangulatom van. :)

Edina,
részvétem a Te apukád halála miatt is! :(

Zsuzsika,
ezek szerint Te megcsináltattad a magzatvíz mintavételt. Nagyon bátor vagy! Tényleg nagyon nehéz döntés lehetett! Én nem tudom, hogy meg tudnám-e ezt a döntést hozni?
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Zsuzsika, épp ma reggel jutottál eszembe, hogy már régen adtál hírt magatokról :wink:
Sziszi, Edina , őszintén sajnálom, hogy elvesztettétek édesapáitokat. Nagyon nehéz most, de meglátjátok, fentről küldenek majd nektek egy-egy (vagy kettő-kettő) babát.
Nekem nem javasolták a magzatvíz mintavételt, pedig tudja az orvosom, hogy lombikos, sőt KisManó fagyasztott embrió volt. Hála az égnek, mert nem akartam volna megcsináltatni (kombinált szűrésre sem akartam elmenni, csak ahhoz ragaszkodott a dokim, és úgy voltam vele, hogy nem azon a 10.000 Forinton múlik, ha ő ettől megnyugszik, ám legyen)
Zsó, örülök, hogy megint jó kedved van, nem szeretem, mikor szomorkodsz (tudom, hogy minden okod megvan rá, de annyira pozitív kisugárzásod van amúgy!!!)
Kocos, sok kismamának nincs választott orvosa. Melyik kórházba tartoztok?
Ági, a hétfő drukkok Neked mennek!
Mi egyre izgatottabban várjuk a percet, amikor KisManó megunja odabent, hivatalosan már csak 11 nap (én azért nem szeretném addig kihúzni, mert nagyon nagy a babám-én is akkora vagyok, mint egy bálna- , és egyre nehezebben bírom cipelni a popóját, de nem panaszkodom, erre vágytam 5 éve)
Mindenkinek jó hétvégét, és soha ne adjátok fel!!!
maci80
 
 


Gratulálok Kamilla!
Itt nincs vérvétel hcg-re, csak vizeletben nézik?
sansa
 
 


Sziszi73,
igen emlékszem rád, nem semmi amin keresztül mész az biztos, és nem tudom hogy ezt ki hogy éli meg, mert ezt csak az tudhatja, aki benne van.
Őszinte részvétem édesapád miatt, remélem ezek után már csak a jó fog jönni! Tudom könnyű mondani, de szerintem nem szabad feladni, ha van még ötlete Murber dokinak és te kipróbálod, akkor még hátha meg fog maradni a babád. Biztos nehéz ez mind lelkileg és fizikailag is, nem is beszélve az anyagiakról.
Remélem ha már így alakultak a dolgok megjön a menstruációd szerdáig, hogy ne kelljen a kaparás.
Tarts ki és 2 hónap múlva szerintem próbáld meg az inszeminációt!
Sok sikert, erőt és kitartást kívánok!
Mmzsó,
Remélem jól vagy, holnap már december repülnek a hónapok nemsokára itt lesz január is, mikor kezdhetsz te is és minden rendben lesz úgy érzem, sikerülnie kell, muszáj tartanunk ezt a siker szériát! :)
Petra12,
köszönöm a szurkolást neked is egyre izgatottabb vagyok, de mindenki túl élte, én is túl fogom még nem tudom hogy de muszáj.
Kocos88,
köszönöm neked is! :) Jó pihenést neked! :)
Szép hétvégét!
Maci80,
kitartást neked, remélem minden úgy alakul ahogy szeretnétek, akkor már nincs sok hátra, igen ezek az utolsó napok már egyre nehezebbek lehetnek, remélem egyszer én is megtapasztalom, mindig lesz min izgulni úgy látom :)

Lányok,
egy kérdésem lenne. Összekészítettem egy kis csomagot a nővérkéknek, bent oda tudom nekik majd adni valahogy sutyiban? Szoktak vinni mások is? Nem tudom itt mennyire szokás, ha pénzt nem is gondoltam, de egy kis csokit, kávét ilyesmit készítettem össze.... A dokinak is gondoltam majd a beültetés után.

Nem volt senki nagyon rosszul a leszívás alatt, után?
84agi
 
 


Zsuzsika,
emlékszem rád és köszi,hogy gondolsz rám és drukkolsz!Hogy vagytok?

Ági,
ne félj a leszívástól,olyan félelmetes oda felfeküdni de semmit nem fogsz érezni se emlékezni csak kába leszel utána egy darabig.
Szerintem reggel,amikor érkezel,és jelentkezel,akkor add oda annak,aki épp ott lesz,hogy ezt nekik hoztad,ez kedves dolog,biztosan örülnek.Nyugodtan,nekik sem ciki,nem kell dugdosni szerintem.
Majd írjál holnap,hogy mi volt!

Mindenkinek szép hétvégét!
Egy újra jókedvű Zsó
Vendég
 


Sziasztok lányok.

Köszönöm a részvét nyilvánítást aranyosak vagytok .
Én is abban bízom, hogy odafent azért drukkol ő is mert tudta mit tervezünk és nagyon szorított, hogy sikerüljön egy újabb talán végre kislány unokával megajándékozni.
Sziszi sikerülni fog sikerülnie kell. Bár kicsit késve de meglesz az unoka mindkettőnknél :lol:
edina71
Budapest
 
 


Szia Maci!
Már csak 11 nap? Hűha! akkor tényleg bármikor beindulhat a szülés!
Én a MÁV kórházhoz tartozom.

Ági,
én utána (beültetéskor) vittem nekik desszertet és megköszöntem a segítségüket és kedvességüket, mert Kati nélkül nem tudom, hogy öltöztem volna fel, mert őszintén nem emlékszem semmire. :)
Bejelentkezéskor adtam oda, mert nem állt mögöttem senki. :)
Jól esett nekik! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Jó reggelt!
Hát mit ne mondjak nem vagytok semmik, jó nagy mennyiséget kellett átolvasnom :D
Edina, Sziszi sajnálom apukátokat.. sajnos teljesen át tudom érezni, amit ti.. :( én ugyan már 17 éve vesztettem el, de még mindig ugyan olyan rossz a hiánya.. :(
Sziszi: nekem van egy ismerősőm, neki is leiden mutációja van, úgy derült rá fény, h lett egy csúnya nagy (10cm) trombózisa a combjában.. :( de azt sikerült eltűntetni, és azt hiszem 3 hónap alatt lett terhes. tudom, h végig szúrta magát a terehsség alatt ő is. Azt nem lehet, h már előbb elkezded? arra gondoltam, h mások is szendnek nap mint nap vérhígítót és ez nem okoz problémát, peresze neked szúrni kellene, az nem olyan kellemes. V ezt nem lehet??
Maci: 11nap :D :D szuper, az már semmi az előző 5 évhez képest , kitartás :)
Zsó: örülök a jó kedvnek, én is a karácsonyra koncentrálok, h teljen az idő :)
Bevállatam, h a család hozzánk jön :), de elment az eszem msot már látom :D :D
Tegnap írogattam össze amenüt, és h mit kell vennem.... Nagyfába vágtam a fejszém :D :D Remélem azért megoldom. Ma már ablakot kell pucolnom mert minden hétvégére van vmi egyéb teendő.. Ti is készültők vacsorával??
Ági:minden a legnagyobb rendben lesz, nyugi!! a 9 pedig egy szuper szám (kedvencem ) tudod ebből 9 babád is lehet :D :D
Zsuzsika: gratulálok! :)
Salsera örülök, h jobban érzed magad!
Kocos: szerintem nem gáz, h nem magánrendelésre mész. A magán dokik többsége dolgozik államiban is... és ha úgy látjátok anyagilag így könnyebb, akkor jó megoldás, ott is vigyázni fognak rátok :)
1 kérdés: magzatvízvételt a lombikosoknál ajánlatos? v csak , aki 35 felett van? Nem elég a kombinált teszt?? halottam olyan vizsgálatról is, amit vérből néznek és Londonba küldik nem tudom pontosan mit néznek, de elég jó eredménnyel szűrni a betegségeket, ha gondoljátok rákédezek egy ismerősnél?? Ti hány évesek vagytok? Én 28, férjem 34.
Legyen nagyon szép napotok, és alső adventetek :) :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Csajszik!

Nekem most van barnázásom. Nagyon világos színű olyan világos barna. Ez most mi lehet?
kamilla04
 
 


Kamilla!!

Utrót használod?? Úgye??!! Görcsölsz is?
regi1978
Halásztelek
 
 


Igen, használom.
Nem görcs még nincsen. A mellem is feszül tovább.
Lehet tegnap túl sokat sétáltam, vagy hosszú volt a nap.
kamilla04
 
 


Semmi baj nem lesz!! Feküdj le és pihenjél egy kicsit!! :))
Csóki drága

Jó hétvégét mindenkinek!! :)
Készülődjünk a karácsonyra! Csinosítjuk ki a lakást! :lol:

Ági!!
Remélem, h jó hírekkel jösz Murbertől!! :)
Minden jó lesz hétfőn meglátod! Csodálatos hét elénézzel!! :)))
regi1978
Halásztelek
 
 


Azért kíméld magad!! Vigyázzni kell 12 hétig!! Barátnőmnek is elment az elmúlt 6 hónapban 2 babó!! :( most megint terhes!!! Őt is 2 hét fekvésre itélték,mert megint elkezdett barnázni!! Most már 8hetes!! :)))
regi1978
Halásztelek
 
 


Köszi Regi!

Meglátjuk mi lesz. Ma akkor munka után megyek haza nem megyek sehova máshova.
kamilla04
 
 


Nah beszéltem a Dokimmal, nem jelent jót a vérzés, de mivel még nem görcsölök talán mégsem olyan vészes. Lehet csak most fejeződött be a beágyazódás. Ha erősödik akkor van gáz.
Ágynyugalom, no sex. no ülőfürdő.
kamilla04
 
 


Igen-igen!! Vigyázz magatokra!!

Tényleg lányok meddig nem lehet sex??!! Én úgy hallottam, h 12 hétig??!! :(
A kispoponk melegvízben áztatása az soha nem volt ajánlott! :(
regi1978
Halásztelek
 
 


Lányok! ki endós talán tud mondani nekem valami okosat. Ma megkaptam a ca125 eredményemet, ami 109,5:( Vagyis van aktív endóm. Ilyen magas érték mellett belekezdenek a stimuba? UH-on nem látszik semmi elváltozás a petefészkemben. Csak tudnám, hogy hol rejtőzik az a kis nyavalyás! Mondjuk vérezgetni szoktam, meg a hasam sem százas, de az már két éve ilyen. Erre most nem számítottam:(

Szia!
Nekem a műtét előtt 75 volt CA125 !! És egy 6 cm ciszta volt a bal petefészkemben és összenövések, amit Bokor eltávolított!
Nagyon sajnálak, igen elég magas ez az érték! Hát kíváncsi leszek, h mit fog mondani a prof. Lehet, h nem fogja lekezdeni a lombikot. Ca 125 nemcsak emiatt lehet magas, lehet más gyulladástól is emelkedett.. Próbáld felhívni Bokor dokit.. hátha tud tanácsot mondani! Megadom a számát, ha gondolod...
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok,

ma voltam utoljára vérvétel , uh -on a leszívás előtt. Képzeljétek már 16db tüszőm van :) nem is godoltam volna hogy még növekszik a számuk, azt mondta a doki hogy ez jó :)
Ma este 8kor kell dokit találnom, aki beadja a tüszőrepesztő szurikat kettőt kell hogy kapjak.
Mindenki kettőt kap, ezt lehet egy fecskendőbe szívni? Nem fáj nagyon? Ezt farba kapom?

Kamilla,
pihenj amennyit csak teheted, muszáj dolgoznod?
ha igen akkor is kíméld magadat, vigyázz magadra nagyon!

A csomagnak örültek nagyon :) majd Murber dokinak is akarok vinni valamit, ha kiderült mi van akárhogy is lesz a végeredmény.
84agi
 
 


Regi!
Köszi! Már megkaptam a Bokor doki számát. Hétfőn megpróbálok időpontot kérni hozzá. Sajnos van egy olyan sejtésem, hogy endó lesz a ludas. Megint vérezgetek, és jó nagyokat nyilallik a hasamba a fájdalom. A két műtétem előtt is 104, és 108 volt az érték. Remélem azért megúszom újabb műtét nélkül.
sansa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?