Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi, tudtommal igen, szombaton, azt hiszem, de nyugi, mindent időben meg fogsz tudni:-)
leia8207
 
 


Etna: HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!!!!


Hmmmmm akkor én következem!!?? :lol: :roll: :oops: :shock:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Lányok, nyugtassatok meg (már ha van alapja), mert eléggé el vagyok kenődve...Ugyanis miután múlt pénteken Zeke egy 10 és 14mm-es tüszőt látott, ma Szűcs annyit mondott, hogy domináns tüsző nem ábrázolódik.:( Kérdeztem, hogy az hogy lehet, hogy múlt pénteken voltak ezek, ugye még megvannak? Mondta, hogy igen, de azok még nem dominánsak. Tehát 5nap szurkálás után nem nőttek egyáltalán!:(
Most mondta, hogy szúrjak tovább 1-et naponta, és hétfőn kontroll. de én most nagyon aggódom, hogy mér van az, hogy nem nőttek semmit. Mi van, ha a végén ez a menet befuccsol??? Van olyan egyáltalán? mi van akkor? A sikertelen stimulálásnak egyáltalán nem olvastam utána eddig, persze azt tudom, hogy van, hogy túlstimulálnak, de van-e, hogy egyáltalán nem 'stimulálódsz'?
Lehet, hogy csak most azért parázok, mert már már kikalkuláltam, hogy akkor sztem pénteken vagy max. hétfőn lesz az inszem (na, most ünnepélyesen megfogadom, hogy soha többet nem kalkulálgatok előre, nem írogatok az excelembe "tervezett inszemináció" feliratokat, ki is töröltem most rögtön!)....
Nekiálltam megpróbálni nem negatív szemmel nézni a mai eredményt. Ha így nézem, akkor végül is az előző stimunál is ugyanígy álltam a 15. napon...Minden a megfogalmazáson múlik: mert ugye nem ugyanúgy hangzik, ha azt mondják ugyanarra, hogy "nincs domináns tüsző", vagy hogy "van egy 14mm-es", igaz, az még dominánsnak nem mondható. Tehát Zeke múlt pénteken bizakodóvá tett, Szűcs ma meg lelombozott. Na, ilyenkor olyan jó lenne, ha mondana valami megnyugtatót a futószalag fölé hajolva....
De akkor is, hogyhogy az elmúlt 5 napban nem történt semmi változás...
minekaza
Budapest
 
 

 
 

Minekaza!

Pont hétfőre fog megnőni dominánsra. Képzeld el magad elé, ahogy növekszik, ügyesen ez a két versenyző. Biztasd őket, meséld el nekik, micsoda találkozás van lefixálva nekik!
Hidd el, a programozás működik, ha nem görcsösen, de szeretettel, nem állandóan, de naponta párszor csinálod.

Viki
leia8207
 
 


Minekaza!

Velem is pont ez van. 5 nap szurkálás és semmi, vagyis csak a bal petefészken, de az kevés. Így megnövelték a Gonal F-et. Péntek újra UH kontroll. Elvileg jövőhét hétfő, keddre saccolta a doki a leszívást.

Kíváncsi leszek a péntekre.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


köszi, lányok, a válaszokat.
Viki, igyekszem motiválni őket, hogy nőjenek:)


Na de most tényleg, ha valakit elkezdenek stimulálni, akkor addig kell adni magának a szurikat, amíg egyszer el nem kezdenek hatni? Tehát olyan nincs, hogy sose hatnak?
minekaza
Budapest
 
 


Minekaza: én 3 hétig szúrtam magam éppen amiatt, mert nem nőttek a tüszők! Az első 2 héten semmi nem nőtt, nemhogy 14mm-es!! Aztán a 3. hét végére lepett meg a Zéti tüszikém, hogy ott volt! Nekem az segített, hogy Apa kórházba került, és elterelődött a figyelmem magamról. Persze ezt nem kívánom senkinek, de egy kicsit próbált meg elterelni a figyelmed erről.
nyulacs82
Szolnok
 
 


Nekem is volt, hogy egyáltalán nem nőtt tüszőm. Nálam akkor lett a váltás a Merionálea. Nekem volt leállított stimum, de az túlstimu miatt volt Az első stimunál 8! tüszőm érett. Na akkor nem volt inszem. De volt, amikor egy is csak nehezen. Szerintem még ne aggódj, max szerdán lesz inszem, nem hétfőn.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Minekaza :!:

ezt küldöm NEKED :!: +++++++++++++++++++++++++++++ :D
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Minekaza, az inszemek elég kis adag hormonnal mennek, hogy ne legyen sok tüsző, így simán belefér, hogy kicsit lassan nő, ahogy a többiek is írták. Szűcs doki, meg kifejezetten biztonsági játékos és csak akkor növeli a hormon adagot, ha nagyon nem reagálsz rá. Nyugi, nálad nem ez a helyzet, csak kaptál egy uccsó ajándék hétvégét mielőtt kismami leszel!!! :wink: A tüszők biztos nőttek valamennyit, csak még nem olyan nagyok, hogy dominánsnak lehessen hívni. Nálam még lombiknál is simán mentünk 15-17-ik napig, pedig ott jóval nagyobb adag hormonok vannak...
dorkabab
 
 


hát jól van, lányok, köszi, megnyugtattatok:) Vszeg én voltam a hülye, mert már előre elterveztem a odlgokat, és azt kalkuláltam ki, hogy holnap vagy max. hétfőn inszem:S lökött vagyok.
Így legalább tényleg tudok koccintani szombaton a férjem szülinapjára:)
minekaza
Budapest
 
 


Mi is voltunk ma a BMC-ben. Kicsit fura érzés volt, de 2 év alatt nem sok minden változott :D Sz doki hozta a formáját. Semmi miért jöttek, vagy valami egyéb kedvesség. Rögtön bele a közepébe. Milyen leleteket vittem? és Ugye fagyasztott emriók lesznek? Ennyi kérdés hangzott el. 5 perc alatt végeztem. Kiírták a vérvételeket. Nagyrutin, teljes vérkép AIDS stb... mennem kell a nődokimhoz is clamidia meg rákszűrés meg kenetvétel miatt. Ha megvannak az eredmények (3 hét) akkor a köv mensinél mehetek vissza. Gyógyszerek nélkül spontán ciklusban kapom vissza a kicsikéket. Ilyen még sosem volt. Engem mindig agyonlőttek hormonokkal. Kíváncsi leszek...

hofeherke
 
 


Hófehérke! A fagyibabáknál csak beülti után adnak megtapadás segítő cuccokat, nem? Az a hormon is elég lesz :D
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Remélem ;)

hofeherke
 
 


Sziasztok :D

Kedd reggel lesz a leszívás. Akkor kb. mikor kapom vissza a babócákat :?:
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!

Látom sok minden történt az elmúlt időszakban. Sajna, nem értem rá jönni, nagyon sok volt a teendőm. Most is csak azértjutottam ide, mert feküdnöm kell, olyan nagyfokú dühkitörésem volt tegnap. Itt van 2 hete az anyukám, akinek nem tudom mi baja,de elég sokat piszkál. Akkor ott a férjem, aki meg nem nagyon akar segíteni, mindig csak a kifogásokat keresi. Én meg ugye nem nyúlhatok Domestosba, szóval el kell viselnem a koszt magam körül, mert az anyám nem tud, a férjem meg nem akar segíteni. Így történt, h tegnap teljesen kitértem a hitemből, csapkodtam, ordibáltam. Most meg itt fekszem, a hasam feszül és mardos a lelkiismeretfurdalás, amiatt, h mekkorát ártottam a babámnak. Remélem még megvan és nincs semmi baja. Szerdán megyek a kombinált tesztre. Rettegek már megint! Pedig már kezdtem megnyugodni a legutóbbi uh után.

Kockásfülű: te nem tudsz aludni? Éjjel kellős közepén írsz? :D
Örülök, h kedden leszívásod lesz! Végül mennyi volt eddig a lombik?

Mara: én is azt olvastam meg hallottam is, hogy a fagyasztott bébiket természetes ciklusban rakják vissza. Most nem kell a hormon, hiszem nár megvannak az embriók. Majd beülti után kapod a progit, addig is örülj neki, h nem kell agyonhormonozzanak.

Vicky: gondolom most wellnesseztek. Mi újság a mensivel azóta?

Minekaza: drukkolok, h mielőbb meglegyen az inszemed!

Leia: mikor fogsz tesztelni?

Etna: hogy bírod a kétgyermekes anyuka szerepét? Bánk sokat sír? Alszik éjjel? Van elég tejcid?

Ann: voltatok azóta uh-n? Minden rendben veletek?

Évi: mi újság veletek? Hagynak már aludni az ikrek?

Többiekel mi újság?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


sziasztok csajok!
jelentem tejtermelő kisiparos vagyok. 100-110eket szopik bánk, mikor csak fejek, akkor nem jön le csak 60, sokkal jobb a gyerek. de egy nap 1x muszáj fejt tejet kapnia, mert botiért menni kell az oviba és akárhogy is igyekszem azt nem járom meg 30 percnél hamarabb és persze pont szoptatási időre esik. így elkezdi cumiból és ahogy hazaérek kapja a cicit. szóval nagyjából már csak egy gond van, ha belefeszülök, akkor sem tudom megoldani, h boti mellett elaludjon a kicsi. állandóan felriad boti ordítására. de csak akkor, ha még nem aludt el. ha alszik és úgy ordít boti, az nem zavarja. de elaludni nem tud. éjjel tök jól alszunk, bevallom én nem keltem, hagyom, h ő ébresszen, h éhes. ma 4 kor kelt fel, fél 11-kor aludt el. és utána csak 7-kor. azóta 3 óránként nagyjából kel. kezdek pihent lenni :D ja és nálunk bejött, h éhes, azért szívta a kezét, mióta beindultam tejügyileg egyszer nem csinálta. szerencsére így nem kell neki a cumi. amúgy is öklendezik tőle, pedig van 4 féle. és csupa márkás cumi, nem gagyi, mégsem kell neki. nem is erőltetem, jobb, ha simán elalszik, jóllakottan. szerdán varratszedés, de jó lesz, már túlleni rajta, kicsit félek ám tőle. boti után fájt. szóval alakulunk, levegőzés tetszett neki, aludt, szóval jövőhéttől irány az ovi babakocsival, csak még a csopi közelébe sem viszem, udvaron megvár.

andi!
dühkitörés van, volt lesz és él is. szokd meg, én már csak ordítani tudok, norbival is és botival is. idegbeteg lettem, de sok a teher rajtunk egy-egy lombik alkalmával, a sok hormonnal meg még tesznek is rá egy-két lapáttal. én szégyellem elmesélni,h h viselkedtem a 9 hónap alatt anyámékkal. de nagyon idegesítettek, az egyszer biztos. semmi nem volt jó amit csináltak és amit nem az is rossz volt. szóval kitartás, ez már így marad. gyerek meg megszokja, hamar ráismer legalább a hangodra, ha sokat ordítasz :D nekem írta vasival közös ismerősünk, h szuuuuuu-sszááááááá nyugi, na őt is meg tudtam volna verni a szu szával együtt. meg mindenkit. :D

nyuszi!
mennek a drukkok!

nóci mennyi van hátra? most te jössz!!!! nem mondom, h irigyellek, jó h túl vagyok már rajta

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


sziasztok!
Nálunk holnap lesz a nagy nap. Úgy döntöttem, nem tesztelek, szerintem még nem mutatná ki. Majd ott megtudjuk, hogy velünk vannak-e még a gyerekek.
Tegnap nagyon megjövős érzésem volt, de elmúlt. Hurrá. Remegtem is.
27 napon leszek holnap. A melleim eléggé érzékenyek.Remélem, ez jó jel.
Bízunk a csodában és a babákban.Mást nem tehetünk.

Etna, nem irigyellek, van segítséged azért?

Andi, én biztos elmondanám a páromnak, hogy mit várok el tőle, lehet, hogy nem is gondolja, hogy neked most több segítség kell...
leia8207
 
 


Etna: te nem vagy semmi! Varratokkal a hasadban rohangálsz Botiért az oviba? Mások ilyenkor fekszenek az ágyban. Le a kalappal előtted!
Örülök, hogy van sok tejed!
Köszi a biztató szavakat. Szerinted az is normális, h még mindig feszül a hasam azóta? Persze, az is lehet, h megint tágul a méhem, a baba meg nő. :)

Leia:Nagyon drukkolok holnapra! Gyere mielőbb!
Megbeszéltem mindent a férjemmel, meg anyuval is. Most már megbántak mindent és nagyon segítőkészek. Rengeteg mindent túlreagálok én is, az idegrendszerem meg teljesen tropa. UH-k előtt mindig idegbolond vagyok, de ekkora dühkitörésem még sosem volt.

Nóci: mikorra is vagy kiírva?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Mi már itthon vagyunk, nagyon jó volt. A mensim ugyan meg van, de dugóval mindent tudtam csinálni. Vagyis majdnem mindent. :oops: Idegbajos voltam egyébként én is, minden vackon kiborultam. Nem a legszebb állapot ez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2012.11.25 18:24-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky: hát ezt jól megérezted! Biztos az időjárástól tesz rá egy lapáttal az idegbajunkra!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Leia mennek a ++++++ :D Te hány naposan kaptad vissza a babákat :?:

Andi, akkor éjszaka értem haza, amúgy rendes lány vagyok időben lefekszem :D

Most már jóval 100 ezer felett vagyok, annak ellenére, hogy a cetrotidet átvettem olcsóbban egy anyukától.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Ja , és engem se fognak altatni leszíváskor. Azt mondta Konc bá, hogy így több esélye van a több petesejt leszívásnak. Ezt amúgy nem értem, de biztos így van.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Lányok, teljesen kivagyok...:
http://reprodukalas.blogspot.hu/2012/11 ... -resz.html

Azért ez már több, mint amiket írtatok..
minekaza
Budapest
 
 


minekaza: Nálam is volt ilyen ciklus is, olyan is. Barbus a maratoni ciklusomban fogant! A vizsgálat pedig abszolút nem érkezési sorrendben történik, ezt nem is mondták soha. Beavatkozástól, ciklus előrehaladástól függ szerintem kiket mikor hívnak be. A tesztelőktől még reggel leveszik a vért és a lombikosoknál is van a cikluskövetésnél is vérvétel. Őket csak azután lehet behívni uh-ra, miután megjött a hormoneredményük. Közben mennek a dokik leszívásra, utána megint vissza, aztán jönnek az inszemek. Délutánra meg maradnak az újak. De azt hittem ezt tudtad, én legalábbis így tudom.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


minekaza!
a szervezet sajnos hamar rá tud kapni ezekre a hormonokra. az első stimu a legjobb, mert akkor reagálsz a legjobban az új szerekre. pl nekem az első lombiknál 19 petesejtem lett, a másodiknál meg már csak 10 és most bánknál 5. lombik egyébként 7 és közben meg egyre csak emelték a dózist és egyre kevesebb petesejt volt jó. szóval ez sajnos így van. változó, h kinek mi a jó. győrben egyébként ilyenkor rásegítenek a dhea kapszulával. de ezt meg kell beszélni az orvossal, gyanítom,h szűcs ezekre nem vevő. meg azt egyébként is hónapokig kell szedni egy-egy stimu előtt. meg van többféle gyógynövény, pl a teák. cickafark és palástfű tea. ez egyénenként változik, h valaki issza, valaki nem. én ittam és szedtem a méhpempőt is, igaz én pco-s vagyok, nekem azért van mindig ennyi sejtem. de úgy néz ki, ahogy a példa mutatja, h nekem beváltak ezek. érdemes szakembert keresni ebben is, a két kezelés szerintem mehet párhuzamosan, de nem minden orvos szereti. kérdezd meg esetleg szűcsöt. bár nem nézem ki belőle, h támogatná

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Nekünk most nem sikerült. :cry:
leia8207
 
 


Leia: :oops: :oops: :oops:

Sebaj! Nekem a sikertelen lombik utáni ciklusban fogant a bébi! Próbáld lazán venni és pihenésre szánni ezt a ciklust. Nekem bejött!

Minekaza: 1 üveg bor nem a világ vége! Semmi köze a dolgokhoz.
Etnának igaza van, hallgass rá! Kezdj el vitaminokat szedni, méhpempőt enni és inni a cickafark meg a palástfű teát!

Kockásfülű: nem semmi!c Mikor várható a leszívás?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Nyuszi, mi háromnaposan kaptuk vissza őket. De ez sokmindentől függ, K doktornő majd megmondja.
leia8207
 
 


köszi, lányok, mára kicsit lenyugodtam köszönhetően a férjemnek, illetve a ti bizakodó hozzászólásaitoknak:)

Cickafarkot iszom, Gravidát szedek, abban nincs hiba.

Andi, a bort azért gondoltam, mert hogy ugye IR-es vagyok, és hát abban azért van szénhidrát, pláne, ha az ember egy este alatt fogyasztja el...

Vicky, igazából eddig nem gondolkodtam nagyon ezen, de tudtam, hogy vannak bizonyos "turnusok".


Leila, sajnálom:(
minekaza
Budapest
 
 


Nekem is eltartott egy ideig, mire levettem, hogy kit miért akkor hívnak be.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Csajok!

Az Istenhegyin a genetikai uh ugye nem hüvelyi, hanem hasi?
Holnapra kérem a drukkokat! Kép [/img]

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi: Szerintem ez nem annyira a helytől függ, hanem a mikortól. Nekem a 12 hetes genetikai uh-m még hüvelyi is volt. A 18 hetes genetikaimat csinálták az Istenhegyin és az már nem hüvelyi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2012.11.28 14:44-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ne má'. Nem akarom!!!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, megy a drukk ezerrel, minden tökéletes lesz!!
ann74
 
 


Leia :cry: De legközelebb annál inkább :D

Tegnap meg volt a leszívás, ami nagy szívás volt :( Csak 4 petecske sikerült, abból 2 érett a harmadik szó-szó, de doktornő azt is megszúrta, hátha. Ma reggel telo, azt meglátjuk. Ha minden rendben, pénteken kapom vissza őket :D

Andi :!: ++++++++++++++++ :D
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Ann: köszi

Kockásfülű: a lényeg az, h egy legyen bombajó!!!
Szorítok ezerrel!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Na, meg volt a telo. Mind a három megtermékenyült, de csak egyet kapok vissza péntek reggel fél tízkor. A többit lefagyasztják.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


kockasfulu, már számtalanszor kiderült, hogy ebben a "játékban" sosem a mennyiség számít, hidd el:)
minekaza
Budapest
 
 


kockasfulu: Miért nem kettőt adnak vissza?

Kijavítottam a betűhibákat, telefonról sokat ütök mellé. Bocsi.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Kockásfülű: ezek nagyon jó hírek. Drukk péntekre!


Mejöttünk. Nagyon boldogok vagyunk!
A bébi 71,4 mm. Hasi uh volt.
Down esély: 1: 1045-höz. A Hajdú doktornő már a uh után megmondta, h minden a legnagyobb rendben. Így nyugodtan vártuk a vérteszt eredményét. 70%-ban fiúra tippel a dr-nő. Én hiszek neki, annak ellenére hogy azt mondta, ne éljem bele magam. A képek alapján nekem is fiúnak tűnik. Kénytelen leszek a vonalzómat átállítani. :P :P :P :P :P :P :P

Érdekes megfigyelés: az Istenhegyi klinikán a recepciósok, vérvételesek messze nem érik utol a BMC-s személyzetet. Teljesen semlegesek. 30.000-rt az ember kicsit talán többet várhatna. Ehhez képest a BMC-ben ingyen kapjuk meg ezeket a szolgáltatásokat, ráadásul a recepciós és a vérvételes lányoktól kedvességet, mosolyt és megértést is kapunk.
A Hajdú doktornő viszont mindenért kárpotolja az embert.

Kedves gyermekáldás előtt álló lányok: nagyon remélem, hogy ti is minél hamarabb megtapasztalhatjátok ezt a hatalmas boldogságot! Merítsetek belőlünk erőt, ha nekünk sikerült több év szenvedés után, akkor előbb-utóbb nektek is fog! Kitartás!!!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


vicky!!!!
azért kapok csak vissza egyet mert szültem már császárral és ne hogy ikrekkel repedjen a heg, és a méhszáj környékén méhen belül van egy 13 mm mióma.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Sose érek ide....

Fel a fejjel aki, épp mélyponton van. Van akinél nem kanyargósabb az út a célig...

Drukk mindenkinek akinek szüksége van rá!

Én túl a szükséges vizsgálatokon. 2-3 hét az eredmény, aztán jön is a következő ciklus... remélem nem kell majd még egy hónapot várnunk az ünnepek miatt.... (sanszos, hogy igen...)

hofeherke
 
 


Hófehérke. Ünnepek miatt várni kell. Nem csinálnak semmit. Azért mondta nekem is Konc, hogy vagy nov ciklus vagy meg kell várni a januárt.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Nekem Szűcs azt mondta, hogy menjek ha megvannak az eredmények a következő ciklusban (ami mindenképpen december). Bence decemberi cilkusban fogant. A hónap közepén volt a beültetés, és két ünnep között az eredményhirdetés. De emlékszem, hogy aki december közepén volt első napon, azt már nem vállalták be... Szerintem én pont Karácsonykor fogok mensizni.... de lehet később, mert nálam sosem lehet tudni.... most remélem kicsit később...

hofeherke
 
 


Hófehérke!

Már rég nem írtam, nagyon el vagyok havazva :) De gondoltam neked írok, hogy van esély :) A fiamat december 21.én kaptam vissza, január 2 volt az eredményhirdetés :) Sok sikert neked, és mindenkinek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert most épp Mátéval voltunk kórházban. Neki is véres kaki... Annyira jó tesók, hogy mindenben osztoznak :) A baj nála is ugyanaz, vékonybél felülfertőződés és tejfehérje allergia, lehetséges laktózérzékenységgel. De legalább most már ugyanazt a tápot kapják, így nem kell 2 félét "főzni". Amúgy jól vagyunk. Asszem lassan ki is pihenem magam. És már jönnek a gőgicsélések. Máté pl minden reggel azt mondja, hogy GAGU. Bár tudnám mit jelent :D

Andi, nagyon szépen nőttök :) És ha majd a kukiját is meglóbálja, az lesz az igazi élmény :) És igen, a terhesség bizony nálunk is a nagy viták időszaka volt :D És megnyugtatlak, hogy ez nem lesz másképp szülés után se. Akkor meg jön majd mindenki a sok sok jó vagy épp rossz tanáccsal. Nekem pl anyám osztja az észt és most, hogy Ő vigyázott Olira amíg kórházbna voltunk, tisztára úgy csinált, mintha sose nevelt volna gyereket. Össze vissza etette, kihagyta a fürdést mert hisztis volt a kölök... Szóval no comment. De nem bántjuk mert egy szem mama, szóval szükség van rá, még akkor is, ha utána én küzdök a gyerekekkel.

Ann :) Csodaszép kis csajod van a pocakban. olyan, mintha mosolyogna.

Witch, na végre előbújtál Te is :) Hogy vagytok? Most nézem csak, hogy 1 nap van a fiúk között, mi 20-án születtünk.

Etna, milyen a sok pasi? Bánk csodaszép kisfiú :) Tesó nem féltékeny?

Hófehérke, nekem épp dec 24-én jött meg, és januárban volt a beültetés. Sztem sima ciklusban is benne van a lehetőség, hogy beleférsz :)

Leia, fel a fejjel. Bár ez nem vigasz, tudom... A következő menni fog, remélhetőleg olyan csoda kiséretében mint Andinak. Csak lány legyen, mert itt már annyi pasi van, hogy kezdem félteni Ann királylányát :)

Minekaza, olvastam végre a blogodat. remélem lehiggadtál, mert ha ideges vagy, azzal nem segítesz magadon és a bogyókon. Baromi nehéz ez az egész stimulálási időszak, mások viselkedésével, még akkor is, ha az épp Szűcs doki, próbálj meg nem foglalkozni. Ő ilyen. Nem egy nagy szószátyár, de a végén, amikor megnézitek majd a szívhangot, akkora mosolyt fogsz kapni tőle, hogy imádni fogod a félszeg stílusával együtt. Nagyon drukkolok neked/nektek!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Évi!

Jól vagyunk, Beni kis súllyal született, meszesedett a lepényem, 2480al született és 50 cm-el, most már 58 cm és 5,5 kg körül mozog :) Imádni való aranyos. Jami imádja a tesót, félti, szeretni, és néha felordítja, na de ez a nagytesó kistetó kombó velejárója :) Olvastalak titket csak sose nem van időm... :( Tudod én dolgozok most is, nincs gyed, gyes, csak a meló... :(

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Jaj Witch... Néha engedd el magad szabira... Nem könnyű ez meló nélkül se, hát még munka mellett... Nem ám beleőrülni a mindenségbe :)

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Évi!

Bele nem őrülök csak őszülök :) Na de mindegy, lesz ez jobb is :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?