Új privát üzeneted érkezett!

Mea
Aranyos vagy, hogy hiányoltálKép
Fél 11-ig alukáltamKép Gondoltam hasznosítom még ezt a hátralévő 1 hónapot alvás-ügyilegKép

Tündi
Furán hangzik, de tényleg örülj, hogy megvan az oka a babátlanságnak!
És tudom, ez hülyeségnek tűnik, de Dolfi kutyus is Bromo-t szedett a múltkoribanKép, amikor álterhes volt. A kutyadoki fel is készített, hogy talán majd rosszul viseli, de semmi baja se lettKép 5 nap alatt elmúltak a tüneteiKép
Ugye nem haragudtál meg, hogy őt hoztam fel példánakKép

A progeszteronod neked kivételesen ugyanabban a mértékegységben van megadva, mint nekem voltKép Nekem 106,4 nmol/l volt a ciklus 23.napján, és még ettől se lettem babásKép
Szóval, ne legyen igazam, de szerintem ez egy iciripicirit alacsony.
Nem tudom, ki írta már, hogy 30 fölött jó a progi, igen ám, de az egy másik mértékegységben. (talán ng/mol-ban, de nem biztos)És ennél a másik mértékegységnél kb. 3-mal kell megszorozni, hogy a mi nmol/l-es mértékegységünket megkapjuk. Azaz, ha abban 30 fölött jó, akkor nálunk 90nmol/l fölött jó.
Kicsit bonyolult lett, na mindegy.
Egyébként majd a doki megmondja. Én így látom.

Judit
Örülök, hogy már jobban vagyKépKépKép

Annácska
Én nem tudtam megnézni a műveidetKép Arra az oldalra kattintva csak a fotóalbum főoldala jön be. Azon belül milyen néven találom meg a képeidet???
És mennek a drukkok a dokihoz!!!Kép

Akinek még nem mondtam, köszönjük a dícséretet a képekrőlKép

Babus+Kristófka

Kép
babus2005
 
 


Köszönöm Tündi a bíztatást. A Bromohoz még annyit hozzátennék hogy van aki állítja tilos mellette az alkoholfogyasztás, de elég sokan javasolják pl. lombik alatt a vörösborivást (1 dl)méhnyálkahártyavastagítás miatt, hát nem tudom kinek lehet ez ügyben hinni?
Szeretném még Stellának üzenni hogy én nagyon szorítottam neki és ismeretlenül is végigkísértem az 1. lombikja történetét. Szerintem ezzel nem én vagyok egyedül a babanet olvasgatók között! Ráadásul nekem Pécsen lesz a lombikom és úgy tudom ő pécsi! Biztos vagyok benne hogy a fagyibabaakciója sikerülni fog!
Babusnak pedig csak annyit szeretnék mondani hogy én még soha életemben nem találkoztam ilyen párral akik ennyi de ennyi szeretettel várják a babájukat! Remélem ezzel senkit nem sértek meg, de le vagyok nyűgözve Kristófka szobájától és a ruhácskáktól!
tim
tim74
 
 


TimKép
köszi a drukkokat, majd legközelebb talán jobban tudom hasznosítani őket.

NEm csak én vagyok pécsi, hanem Tündi is, sőt félig-meddig Judit isKép!
Te itt laksz a környéken?
A klinikán csinálják a lombikot?
NEkem a lombikot Tapolcán csinálták, mert a dokim csak ott lombikol.
Drukkolok neked nagyon!!
Mikor indul a stimu?
Stella

Kép
stella9
 
 

 
 

Szió Stella.
Kaposvári vagyok, a lombikom az Édesanyák Útjai klinikán lesz. Választhattam Pécs és Tapolca között, mindkettő ugyanolyan messze van tűlünk. A pécsi klinikáról csakis jókat hallottam, sikeresség szempontjából vezető helyen állnak állítólag, a tapolcaival egyetemben.
Köszönöm a drukkokat!! (smile-hoz még túl kezdő felhasználó vagyok!)
Hát érdekesen állok kezdés ügyben. Ugyanis a ciklusaim 35-36 naposak, az utolsó mensitől kezdve szedem a Bromót és most a 24-ik napon már elég erős cicfájásaim és mensis görcseim vannak úgyhogy már csak pár napom van. De nem értem hogy mit tett velem a Bromó!? Ja, és nekem a prolaktinom rendben volt, csak a klinikán ezt mindenképp be kell szedni előkészítésként!
Tim
tim74
 
 


Tim
Ó, köszünjük szépenKép
Nem tudom megcáfolni amit írtálKép De itt bizonyára mindannyian ilyen jó szülők leszünk majd!!!Kép
(És akkor még nem is olvastátok a tavaszi babás topikban az előbb féloldalon keresztül részletezett hiperujjongásomatKépKépKép Ma olyan hiperboldog napom vanKép Csak ezt ide nem akartam leírniKép)

És én is drukkolok neked nagyon a lombikhoz!!!Kép

BabusKép

Kép
babus2005
 
 


Doris
Szerintem a történeted csodálatos, egyben irigylésreméltó a kitartás bennetek! Gartulálok utólag is a csöppségekhez, és köszi hogy leírtad. Nem akarod bemásolni a Siker Sztorik topikba? Érdemes lenne, sőt, szépen megkérlek rá! Kép

Babus
Hát már egyre jobban várom a keddi dokilátogatást, mert már kezdek elbizonytalanodni azügyben is hoyg fiú vagyok-e vagy lány Kép Amúgy ha Dolfikának a bromo kellett, hát akkor az kellett, a lényeg hoyg meggyógyult tőle Kép És tudod, milyen elfogult vagyok a kutyusokkal, dehogy haragszom Kép Sok ember is megirigyelhetné azt a sok szeretet ami egy kutyából jön a gazdija felé Kép

Tim
Neked miért lett a lombik a megoldás?

Tündi
Vendég
 


Babus!
Köszi a drukkot! Bizony akinél nehezebben jön össze a babó valahogy máshogy tudja ezt a dolgot értékelni. De jó látni a hogy Te mennyire boldog vagy!
Tündi!
Hosszan vagy röviden ecseteljem. Megpróbálok rövid lenni. 1 év próbálkozás után nőgyogyi, hőmérőzés, kiderült nincs peteérésem. Vérvételek majd 1/2 év Closty. Közben párom kivizsgálása, eredmény tökéletes. Mivel semmi nem történt a doki javasolta a laparoszkópiát+hysteroszkópiát. Sajnos(!) májustól októberig gondolkodtam rajta. Végül megcsinálták, 2 és 1/2 órás műtétre sikeredett mert volt 2 myoma a méhemen. Azt mondták amúgy minden ok. Újabb fél év próbálkozás eredménytelenül. Majd a természetgyógyinak is akartam egy esélyt adni. Sárgatestelégtelenséget talált és kezdődtek az akupunktúrás és egyéb kínzóeszközös kezelések. Semmi hatás. Idén ősszel újabb vérvételek, ismét nem volt pé-m (oka ismeretlen). Egyértelmű volt a meddőségi központ. Ott beszéltünk az esetleges inszemek lehetőségéről is, de koromra (31 leszek) tekintettel a lombikot láttuk a legjobb megoldásnak. És most itt vagyok és nagyon nagyon izgulok! És bármire készen vagyok egy babócáért!
Tim
tim74
 
 


Lányok,
én lassan megyek.Mindenkinek csodás hétvégét kívánok!!Remélem jövő héten is lesz zebrásunk!Kép

Tófi-JófiKép
jófi
 
 


Sziasztok!
Na voltunk a családtervezőbe.
Csak a védőnővel beszélgettünk. Mindenféle keresztkérdéseket tett fel a családfánkat illetően.
Engem elküldött nőgyógyihoz, genetekiai tanácsadásra meg vérvételre.
Apácskát meg elküldte spermavizsgálatra.
Szerintem nagyon ledvesek és segítőkészek voltak.
Röviden ennyi.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Annácska!
Akkor az a lényeg, hogy beindultak a dolgok.Kép
Ennek nagyon örülök.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Annácska
Judythoz csatlakozomKép, a lényeg hogy már jó úton jártokKép

Én nem tudtam megnézni a műveidetKép Arra az oldalra kattintva csak a fotóalbum főoldala jön be. Azon belül milyen néven találom meg a képeidet???

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tim
Köszi, hoyg leírtad! Sajnálom, hogy te is igazi kálvárián mentél keresztül, hoyg eddig eljussál Kép Elhiszem, hogy már mindenre hajlandó vagy a babáért, és őszintén kívánom, hogy sikerüljön!

Tófi Kép
Mi 4-en leszünk a következő babás-körben Kép Tófi, Tacsifül, Tim, és Tündi Kép

Annácska
Ha meglesz az eredményetek, akkor kell majd visszamenni minden papírral? Párod hogy viseli?

Tündi
Vendég
 


Babus!
Annácska munkái az albumnak a címe.

Judyt!
Én is nagyon boldog vagyok Kép
Sőt a védőnéni azt mondta, hogy ma mindent rendben találnak akkor akár másfél hónap múlva kezdhetjük is élesen a projektet.

Tündi!
Február elején kell kérni időpontot a nőgyógyászhoz, genetikai tanácsadáshoz. Addigra meg lesznek a vérvételi, hüvelytisztasági vizsgálat eredménye és a spermaelemzés is.

Mára búcsuzom, majd csak hétfőn jelentkezem.
Jó hétvégét mindenkinek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Annácska
Olyan gyorsan el fog menni ez a január, majd meglátod! Kép Örülök, hogy zajlik nálatok is az élet! Kép

Lányok
Megyek haza, nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Hétfőn jövök, kedden megyek, szerdán jövök Kép

Puszi

Tündi
Vendég
 


Siasztok!
Ma mar sokkal jobban erzem magam, de nem akarom elkiabalni. Mindannyiotoknak koszonom a gyogyito energiakat! Remelem a nehez mar tul vagyok.

Babus!
Irtam emailt. Azt szeretnem kerdezni, hogy van itt a babaneten a hetrol hetre oldal. Szoval most melyik hetet kell neznem? Betoltottem a 15.et, de a 16.at csak vasarnap fogom. Szoval most a 15, vagy a 16 vonatkozik ram?

Mindenkinek jo hetveget kivanok! Vigyazzatok magatokra!

Koszonom nektek a segitseget!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


EzViccKép
Te most 15+5 napos vagy, vagyis a 16. héten jártokKép

Puszi:Doris
doris
 
 


http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl
Ezt nezd meg kerlek, na itt melyik vonatkozik ram?
Koszi

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


TündiKép

Csak ennyit írok: október elején kiderült, hogy magas a prolaktin szintem, elkezdtem szedni a Bromot, november végén pedig pozitívat teszteltem. Úgyhogy nem elkeseredni! Amúgy nekem semmi tünetem nem volt a gyogyitól, jól bírtam.

Henci
henci
 
 


Sziasztok!
Ez a mai is egy munkás nap volt. Délelőtt oktatattam, délután egy munkatársamnak segítettem. Ahylett, hogy bennete olvsatalak volna. De most bepótoltam.
Ami a lényeg a mai napon! Voltam a dokimnál. Felírta milyen vizsgálatokat kell megcsinálni lombik előtt.
Van egy csomó szűrővizsgálat vérből (vérkép, vírusok, HIV), EGK, mellkasröntgen, nőgyógyászati rákszűrés (ezt persze megcsinálja ő ). A páromnak is vérvizsgálat. Szóval igaziból semmi extra. És ha minden vizsgálati eredmény megvan, akkor mehet a lombik, akár még februárban! Bár ebben az idő szűkössége miatt nem nagyon reménykedem, de azért ki tudja. Azt mondta, hogy ha megvannak a vizsgálatok, akkor megbeszéljük, hogy melyik intézetbe megyek. Kiválasztjuk, hogy nekem melyik a legmegfelelőbb és oda fog küldeni. Mondtam, hogy ahol a leghamarabb sorra kerülök és amelyikben Ő a legjobban megbízik követelménypáros optimumát szeretném. Azt mondta, hogy ez így is lesz Szóval lépegetünk a baba felé Mondtam is ma a páromnak, hogy ha így haladunk most már tényleg nem sokára Apuci lesz Kép

A körzetiorvosnál a növérke hiperbunkó volt velem. Majdnem be is szóltam neki, de aztán nem akartam elrontani a kedvem. De végül is megkaptam minden beutalót a dokitól, úgyhogy jövő héten nekivágok a vizsgálatoknak Kép

wish
 
 


Ezvicc
Elvileg a 16.hét vonatkozik rád, de én súly tekintetében mindig az előző, már betöltött hetet vettem alapulKép

Wish
Örülök, hogy ilyen nagy lépésben haladtok a baba feléKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Judit
Írtam én isKép

Hú, már elmúlt negyed 2Kép, hát ezért alszom én másnap mindig déligKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Köszönöm a drukkokat, inkább továbbküldöm másnak.

Judyt!
Kijavítanál a táblában? Ma vagyok a 4.cn.
Azért kellett tesztelnem, mert megint fél nap alatt lerendeztem a mensit, szinte bevezetés és levezetés nélkül (pici csepp bevezetésként és pici maszat levezetésként.) És ugyanez volt előző hónapban is. Most annyiban volt más, hogy szenvedtem előtte két napig (has- és hátfájás). Pedig csak aznap szoktam. Hónap közben pedig nem jött a napokig tartó hasfájás és a félidőtől tartó cicifájás. Sőt előtte sem kezdett fájni. Csak olyan volt a hasam is cicim is, mint a lufi.
Nagyon ketyeg a biológiai órám .
Na megyek, de már nem tudok sírni, inkább alszom még egyet.

Puszi - Kriszta

mohácska
 
 


EzViccKép
Én a 16. hetet figyelnémKépAz utolsó menzidhet képest vagy 15+6 naposKép

Puszi:Doris
doris
 
 


SziasztokKép
Frissítettem a pocisképeketKép
Igaz csak 2 db tettem most fel de akit érdekel
az megnézzheti a profilomban található albumombanKép
Edina éás Viktória
24+5

Kép

Kép
edinka
 
 


Kriszta
Ez a mensi akárhogy is nézzük, nem normális. Mindenképpen jó lenne meglátogatni a dokidKép

Edina
Milyen nagy a te pocid isKép Sietnem kell, mert a végén még beelőzölKép

Babus+csukliKristóf (most már talán így kéne hívnom, mert állandóan csuklikKép)

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Edina,
Tényleg, már szép nagy a pocidKép. Különben minden rendben veletek?

Mohácska,
Szerintem sem normálisak ezek a rövid menzik. A dokoit már kérdezted erről?

Babus,
Nagyon édes lehet KristófkaKép. De így legalább nyugodt lehetsz, mert érzed, hogy nincs semmi gond. A te pocid is "ugrál"Kép, amikor Kristóf csuklik?

Wish,
Remélem minden vizsgűlatnak gyorsan meg lesz az eredménye, és minden jó lesz, így akár már februárban lehet pozitív teszted. Nagyon drukkolok.Kép

Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Tegnap felhívtam a dokit, szerdán átjárhatósági, ha átjárható vagyok, akkor hormonbibi, és vizsgálódás tovább.
És ezer kérdés.... Talán válaszok is lesznek.
Amióta próbálkozunk, 1 éve, azóta fordul elő probléma a hosszúsággal. Előtte semmi bajom nem volt, kivéve a cisztám, 5 éve. De most augusztusi állapot szerint negatív.
Ja, és továbbra is, most is hányinger ezerrel.
MMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTT TTT????????????????? Ha nem vagyok terhes 2 teszt szerint????????????????????????????????????

Puszi - Kriszta

mohácska
 
 


Jaj látom, vagyunk még MMMMMMMMMMMMMM betűsek! Mókuci és Móni!
Fogjunk össze!

Kriszta

mohácska
 
 


Kriszta
Fura, hogy előbb csinálják meg az átjárhatóságit, minthogy kizárnák a hormonbibit. Általában (99%-ban)ez fordítva működik, hisz a hormonzavar kiszűrhető egy szimpla vérvétellel, míg az átjárhatósági mégiscsak egy beavatkozás, a maga esetleges szövődményeivel és kellemetlenségeivel. Dehát a dokid tudja.

Móni
Ugrál bizony a pocim, nem is kicsitKép Hajnali fél 4-kor is arra ébredtem, hogy dobálódzok az ágyon, mert a kis drága éppen úgy döntött, hogy csuklani kezd az éjszaka kellős közepénKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus!
99-ben, amikor cisztával műtöttek, kiderült, voltak igen komoly összenövéseim. Úgy tudom, ez csak időlegesen orvosolható. Szerintem a korom is közrejátszik bizonyos dolgokhoz. Majd kiderül szerdán.

Most viszont a legnagyobb problémám az, hogy eléggé görcsölök. A bordáig hatololóan. Nem tudom miért. Segítsetek!!

Puszi - Kriszta

mohácska
 
 


Kriszta
Sajnos el sem tudom képzelni, mitől görcsölszKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


BabusKép
Írtam mailtKép
ha tudsz légyszi válaszolj

Kép

Kép
edinka
 
 


Sziasztok!
Ha nem bánjátok, szeretnék csatlakozni hozzátok...bár kicsit kilógok a sorból, mert már van két kislányom. Most mégis "hozzátok tartozom", mert a célunk ugyanaz: babát szeretnénk. Röviden a történetem: 27 éves vagyok, 1996-ban volt az esküvőm, az első lányom úgy és annyi idő alatt fogant meg, ahogy az a "nagykönyvben" meg van írva. A kistesó már problémásabb volt.Másfél év próbálkozás után,1998 novemberében volt egy spontán vetélésem a 8.héten. Kiborultam. Megint egy év próbálkozás következett, mire sikerült teherbe esnem. Veszélyeztetett voltam végig, görcsölgettem, gyógyszereket kellett szednem.
Szerencsére megmaradt a kisbabám. Már majdnem 4 éve próbálkozunk a harmadikkal,sikertelenül.
Áprilisban HSG-n voltam, negatív lett. Nem tudom, hogy miért nem sikerül, de azt tudom, hogy addig megyek előre, amíg nem lesz meg a harmadik gyermekünk, nem tudom elfogadni, hogy nem jön össze.
Minden menzikor kiborulok, de aztán összeszedem magamat, és talpraállok.
Nagyon örülök, hogy Rátok találtam, jó olyanoknak kiönteni a szívem, akik értik, hogy miről beszélek.
Köszönöm, hogy meghallgattatok, elnézést a regényért!
Dovi
dovi
 
 


Sziasztok!

Kinga!
Köszi mégegyszer a C&A ötletet, nagyon klassz nacikat vettem ott. Kép

Tündi!
Örülök, hogy te is előrébb jutottál egy lépcsővel. Kép

Babus!
Szegény Kristóf, ennyit csuklani. Ha neki ugyanolyan rossz mint nekünk ha csuklunk, akkor nagyon sajnálom őt! Én rettentően utálok csuklani. Kép Előbb írt a barátom uncsitesója. Úgy néz ki két hét múlva megindítják nála a szülést, pedig még 4 hete lenne. Már most ki van tágulva 1 ujnyira. Kép

Én mostanában nem leszek túl aktív látogató, mert rengeteg a tanulnivalóm. Február elején vizsgázom 4 tantárgyból és elég szarul állok a felkészüléssel. Ha lesz kis időm azért benézek, de addig is drukkolok mindenkinek ezerrel!

Nicol + Vivien

Kép
nicol
 
 


Nicol!
Drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Babus!
Elmúlt a görcsöm magától!

Puszi - Kriszta

mohácska
 
 


Kriszta
Örülök nekiKép

Edina
VálaszoltamKép

Dovi
Üdv ittKép
Hidd el, előbb vagy utóbb össze fog jönniKép Ahol 2 baba összejött, ott a 3. is sikerülni fogKép Talán a túlzottan görcsös akarás az akadálya. Tudom, elcsépelt duma már ez, de van benne igazság. Talán pihentetnetek kéne egy pár hónapra a dolgot, és meglásd hipp-hopp beköltözne a helyére az a várva várt pocilakóKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus
Köszi, hogy válaszoltál. Bárcsak igazad lenne!!!
De sajna a dokim sem bíztat sok jóval. A két szülés után ki tudja, hogy mi történt bennem.
Sajnos sok másodlagos meddőségről lehet hallani.Az első két szülés nem garantálja a harmadikat. Ráadásul 2004-ben 3-szor volt baloldali petefészekgyulladásom, a petevezetőben időszakos folyadékfelgyülemlés volt/van?/(hydrosalpinx)
Érzem, hogy valami történt!!

Gratulálok a pocilakóhoz!!!

Dovi
dovi
 
 


Dovi
KösziKép
Én azért nagyon drukkolok neked!!!Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


57 perce Megkezdtük a 36.hetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babus+Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Sokkal jobban erzem magam! Csak egy dolog miatt aggodom, ugy nez ki, hogy a ferjem is elkapta Kép Ez meg nem bitos, O csak csunyan kohog, neha. Bizunk benne, hogy minden rendben lesz mostmar. Holnap megyunk AFP-re. Nagyon felek attol,hogy az antibiotikum befolyasolja majd az eredmenyeket.

Babus!
Gratula a 36.hethez. Mi a 17.hetet kezdtuk meg ma. Remelem most mar a terhesseg vegeig nem lesz semmmi gond. Rank fer mar, mert eddig minden heten volt valami. Te most a hetrol-hetre oldalon a 36. vagy a 35.hetet nezed? Mert en ha a 16.kat amit betoltottem, akkor a pici most 16cm, viszont, ha a 17.hetet nezem akkor meg 18cm. Szerinted melyik?
Ja es hatalmas herpesz jott ki a felso ajkamtol egesz az orromig. Eddig igaz, ha nagy betegsegbol labaltam ki mindig kijott. Nagyon faj. Remelem nem fertozodik el.

Nicol!
Megirnad, hogy milyen arban volt terhes naci a C&A -ban. Koszi! Jo tanulast, en 14.-en es 15.en is vizsgazom, sot 15.-en szigorlat lesz Kép Remelem sikerul.

Koszi mindenkinek a gyogyito energiakat!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit
Én a 36.heti leírást veszem alapul, de súlyban ránk legalábbis mindig az előző heti a mérvadó, egyébként meg szerintem ezek a súlyok amúgy is betöltött hetekre értendők.
Az meg szerintem olyan mindegy, hogy most 16 vagy 18 cm, egyrészt mert minden baba más ütemben nő, az én Kristófom pl. mindig az átlagértékek alatt volt, másrészt meg azért, mert hosszúságot már soha többé nem fognak mérni a babádnál, tehát úgyse derül ki, mekkorra. A 12.hét utántól már csak súlyt becsülnekKép

Az antibiotikum tutira nem fogja befolyásolni az AFP-tKépDe azért drukkolunk holnap!!!

Küldünk a férjednek is gyógyító energiát!!!!!!!!

Babus+Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Babus
Köszi a drukkot!
Sok sikert a szüléshez, már nincs sok hátra, a finisben vagy lassan.

Dovi
dovi
 
 


Babus,
Gratula a 36. héthezKép

Judit,
Örülök, hogy jobban vagyKép, a párodat meg tömd vitaminokkal, nehogy vissza essél. A herpeszt sajnálomKép

Dovi,
Üdv köztünk. Sajnálom, hogy nálatok is ilyen nehezen jön össze, de tényleg ahol van már két baba, ott bizos összejön a harmadik is, csak lehet, hogy még várat egy kicsit magára.

Móni

Kép
móni23
 
 


Dovi, Móni
KösziKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Annácska
Nagyon szépek az alkotásaidKép
A két Micimackós pedig egyenesen szuperKépKépKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus:
Szerinted lehet terhesség alatt fogat tömetni??
Lenne 2 fogam amit be kellene tömniKép
Nem fáj de azt hallottam hogy ilyenkor gyorsabban romlik a fog!!
Hozzá kell tenni hogy nagyon félek a fogorvostólKép((
Anácska: Nekem is nagyon tetszik a a micimackós alkotásodKép

Kép

Kép
edinka
 
 


Sziasztok!

Edinka!
Lehet fogat tömetni, de ne engedd amalgámmal! Anno nekem azt mondta a fogorvos, hogy a helyi injekció sem árt. 8 hónapos terhesen, hála egy fogorvos "hozzáértésének", vésni kellett a fogam. Még a szájsebész is kiakadt azon, hogy kivette a kettétört fogam felét, ahelyett, hogy egyből átküldött volna és a szájsebész kiszedte volna vésés nélkül egyben. Ez 11 éve volt.
Ne menjél SzTK-ba!

Puszi és boldog babavárást kívánok MINDENKINEK

Kriszta

mohácska
 
 


Móni
Köszönöm a bíztatást meg a kedves fogadtatást!
Én úgy gondolom, hogy a 4 év várakozás már egy kicsit sok, ennek már oka van...
Már a kisebbik lányomat sem volt egyszerű összehozni, de ez a négy év már túltesz mindenen.
Nem akarok nyafogni, tudom, másoknak még ennyi sem jut...de mégis, nagyon fáj...
Sok sikert kívánok Neked!

Dovi
dovi
 
 


Edina
Kriszta már válaszoltKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi,
köszi a jókivánságokat, nagyon nagyon ránkfér!
Most már tényleg csak órák kérdése hogy megjöjjön és kezdem a stimut!
Van egy gyakorlati kérdésem, ami apróságnak tűnik de most ez is nagyon foglalkoztat! A háziorvosom közölte hogy lombikra nem jár táppénz, mivel nincs táppénzkódja. Szabim meg ugye így év elején nincs annyi, a fizetetlen sem megoldás lombik idejére, mert bizony szükséges a pénz ilyenkor úgyhogy most patthelyzetben vagyok. Igazság szerint szeretnék már az UH-k idejétől kezdve nem dolgozni mivel ugye a lakhelyemtől 100 km-re lesz a lombikolás és ráadásul elég stresszes a melóhelyem úgyhogy erre a kis időre lazulni akarok a siker érdekében! Kérlek titeket ha valakinek van praktikus tanácsa írjatok!
Ha kell megadom majd az e-mailomat is....
Köszi,
tim
tim74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?