Sziasztok!
Vagyok-vagyok, olvasni olvaslak benneteket minden nap, csak valahogy az írásra már sose jut időm. Nem igazán bírom magam utolérni a házimunkában, meg holnap tartjuk Beni névnapját és hát bevallom férfiasan már kicsit többször meg kell állnom pihenni, nem mennek már úgy a dolgok.
Köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntéseket.
Konyhabútorom már talán jövőhétre teljesen kész, már csak néhány apróság hiányzik, mint pl.: 1-2 ajtó rá
, de szerintem szép lesz, majd megmutizom.
Pocaklakó jól van (szerintem), nagyon kis aktív. Beni nem volt ennyire aktív a pocakban. Már most tud olyanokat rúgni, hogy látszik a hasamon.
A nagy újságot meg majd´elfeljtettem. Beni tegnap óta szól, hogy kakilnia kell és a bilibe kakil (remélem nem szólom el magam)
.
Ditta
Attiláknak sok boldog névnapot és sok-sok ajándékot kívánunk!
Fotókat végignéztem, édesek a gyerkőcök.
Most látom, hogy betegek vagytok. Gyógyuljatok meg gyorsan.
Mosógép
jó kis bosszúság lehetett.
Koda
Nagyon szép fátok volt. A narancskarikákat te készítetted?
Ági
Megnéztem én is a listámat, nekem ezek vannak rajta:
Tejfokozó csodaszerek:
- Laktoherb tea
- Kecskerutafű, Izlandi zuzmó, csalán, édeskömény, ánizs 1:1 arányú keveréke. Ebből 1,5 ek. kell 1 l forró vízbe, 10 percig áztatni, egyenletesen elosztva meginni.
- birsalmalé
- homeopátiás szerek:
urtica urens D6 v. C6 napi 3×5 bogyó, oleum ricinum D6 v. C6 napi 3×5 bogyó, agnus castus C6 v. D6 napi 3×5
De a szoptatás a legjobb tejfokozó.
Gratu Rebekának a forgáshoz.
Fülbevalós kép nincs?
Emese
Hogy vagytok?
Kriszta
Akkor hétfőn lesz MM?
Fogdokinál mi volt?
Csak hogy húzzalak egy kicsit, nekünk a Palotaszállóban volt az esküvőnk és baráti áron.
Zsuzsa
Beni milyen nagyfiú már, és hogy rohan az idő, már mindjárt 1/2 éves.
Ilyen hamar visszamész dolgozni? Benivel anyukád lesz?
A talit én most nagytalinak gondoltam, az meg úgyis hétvégén szokott lenni.
Marika
Vizsgákkal hogy állsz? Sok van még hátra?
Szoktunk mi bántani amiatt, hogy pletyuzol?
Betti, Marika, Kriszta
Köszi a kenyérsütőgépről az infókat.
Davallia
Én csak annyit tudok róla, hogy az egyik bartánőm nála szült 1,5 éve és nagyon nem volt vele megelégedve. A szülőszobán már ott tartott, hogy elküldi a .....-ba és inkább szül az ügyeletesnél, na onnantól kezdve egy kicsit rendesebb volt vele, pedig nem vadidegenként ment hozzá. Azóta hallani sem akar 2. gyerekről.
Búzaszem
Hú, már lassan te is a finisben vagy. Igaz még egy kicsit odébb a nagy nap, de azért majd valakit értesít közülünk, jó?
Magdi
Vikinek drukk megy továbbra is, és várjuk az új híreket.
Melinda
Csak nem virágboltot akarsz nyitni?
Én egyről tudok, Demeteréknél a Szeles utcán valahol a rutex udvar környékén szokott lenni tanfolyam, de nem tudom, hogy mennyire gyorstalpaló és hogy milyen papírt ad. Egyik ügyfelem járt oda, de ő csak hobbiból.
Tali
Mit szólnátok egy februári hétvégéhez? Addigra a vizsgák is lemennek, meg a betegeink is biztos meggyógyulnak.
Puszi, Panka