Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :) jövőhéten megyek arra a méhüregi szondázásra,leirnátok nekem mire számíthatok? Mit vigyek magammal ( betét , nedves kendő , vagy ilyesmi...) es hogy mennyibe fog kerülni ? Es mit takar a " kellemetlen " jelző amit D. mondott róla ? Köszönöm előre is :) szép napot nektek :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


babyboom:
Szupeeer!Nagyon-nagyon örülök neki! :-) Fantasztikus lesz, ha végre megtudjuk ki-vagy kik laknak odabenn!!!:-)

Amiatt szomorú vagyok,hogy nem mehetek fél 8-ra...dehát ez van.Akkor hívom reggel.Előző nap hülyeség lenne felhívni szerintetek???

normocyta:Ne vigyél semmit magaddal,nem fog sokáig tartani.Nem kerül semmibe ha lombikos vagy. Itt jelöli ki a majdani embrik helyét:-) Kb. fél perc az egész és nem tudom,hogy kinek mennyire kellemetlen,de abszolút kibírható-ha én kibírtam nulla fájdalomtűrő képességgel! Ne parázz,túl leszel rajta gyorsan!!!

amaryllis921: Köszi az infókat....Az a baj,ha fél9-kor telefonálok és azt mondja,h indulás,hát több, mint egy óra,míg beérek....
sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil: sztem nem azt fogja mondani, hogy fél óra múlva legyél ott :( Én amikor hétfőn hívtam 8kor, fél 9kor akkor mondta, hogy 12-re menjek.
Szóval szerintem nem kell majd kapkodnod. És legalább a hidegben sem kell kint állnod szerda reggel. Mondjuk így sajnálom, mert akkor nem látjuk egymást :( De ne izgulj, és most már ne kezd el parázni. Eddig olyan ügyes pozitív voltál, hogy csak csuda :D Mindjárt szerda és kiderül, hogy ki/kik vannak a pocakodba.

babyboom: gratula-gratula :D szuper, hogy nektek, és sheiléknek is sikerült. Neked sem kell már sokat aludnod szerdáig :wink:
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Meddig van Apánk a rendelőben? szeretnék vele beszélni telón de nem tudom, mikor lenne alkalmas az időpont és nem rohanós...
mbetty2
Aszód
 
 


mbetty2: Én úgy tudom, hogy pénteken 3ig. (de a csúszások miatt szerintem ez inkább 4 óra) Minden ok, nincs semmi baj ugye?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Baj van, nem is kevés :( :( És még negatív a teszt, érzem, hogy meg fog jönni :( De mindennek a vége egy új kezdete :) :) :)
mbetty2
Aszód
 
 


mbetty: nagyon sajnálom, pontosan tudom, hogy mit érzel :( Apánk majd mindent megold, remélhetőleg a nem kevés bajt is. :(
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mbetty, Én legelöszőr este 7-kor hívtam, nem is számítottam rá, de felvette.

Mokucica - betétet tegyél. Lehet pici vérzés mint a kenetvételnél. Én gyorsan túllettem rajta, azt se tudtam, h. van ilyen. Bevezetésképpen a lézerceruzájával a kis modelljén elmutogatta, h mit csinál, majd közölte, h írjam alá, h átszúrhatja a méhem. :-) Erre elmosolyodtam, megkérdeztem hányat szúrt már át, röhögött, h még nem. A székben mondta, na most ne ugorjak meg, aztán már meg is voltunk.

Sheil, te nem azon parázol, :wink: hogy 1órával előbb láthasd Dévist?
Aznap kell hívni, mert addigra megnézi a punkcióra várókat, kiderül hány embrió maradt, hány transfer lesz aznap. És mire mindezt figyelembe veszi, összeáll a fejében, h kb(!) hányra hívjon minket, minimum fél 9.
Vagy valahogy így.
De mi már révbe értünk, engedjük előre a többieket, akik még versenyben vannak. :)

Csajok, azért könyebb ám így vicceskedni egy 103-as HCG-vel, mint a bizonytalanságban!!!! Kívánom, h átérezzétek mielőbb a különbséget!
A világot is más színben látom! Boldogság....
babyboom
Bp
 
 


babyboom: szerintem normocyta-nak akartad írni, amit nekem, de biztos így is elolvassa :wink:
Gondolom, hogy mennyire nagy a boldogság.... Annyira örülök nektek :D
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Babyboom, ja igen hát ilyen rózsaszin felhőben a szürke november is a boldogság világa lesz :)
Sheil, megértjük hogy minél előbb akarod látni a Kistigriseket :)
várjuk a híreket, minél előbb...
Normocyta, rémísztő ahogy mondja D. hogy átszúrhatja a méhed, elvérezhetsz és bele is hallhatsz. Aztán kérdezi hogy van-e még kérdésed. Ha nincs, írd alá ezt a papírkát, hogy minden rizikó a tiéd. Mondjuk én lefagytam, aláírtam és dermedten feküdtem, nem is éreztem semmit a vizsgálat alatt. Lehet ezt akarja elérni, sokkterápiával, hogy a nők meg se moccanjanak a vizsgálat alatt :o) mert akkor lesz ugye veszélyes, ha belemoccansz...
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


mbetty2:
Sajnálom.... :-( De annak örülök,hogy így állsz hozzá és már a következőre koncentrálsz.Nagyon erős vagy!

amaryllis921:
Kköszi,egy örökkévalóság ez a várakozás- igazuk volt azoknak,akik azt mondták ez a legnehezebb része a dolognak-és tényleg.21 nap tömény izgalom....

babyboom:
Nagyon örülök a boldogságotoknak,ez fantasztikus és nem kis öröm lesz Dévis feje sem,hogy mindkettőnknek sikerült.Aznap formában volt:-PPP
sheil
Budapest I. kerület
 
 


mbetty2: Hatalmas erőd van., büszke lehetsz magadra!!!
babyboom: Ez fantasztikus., :lol:
Amúgy sziasztok lányok., este végig bőgtem a párom karjai közt aludtam el. (reggel mondta., hogy ő hajnal 3-4 között tudod csak pihenni). 7 után ébredtem s néztem az órát., hogy mikor lesz 8.
Hívtam. Szerda du.3-ra kell mennem. nem mondott semmit csak azt., hogy értékelhetetlen volt., úgy szóltak neki is. S vigyen a tavaly dec.-i rossz és jó rákszűrés leletet is. Kibuktam rendesen dolgozni sem mentem., tavaly ugyanigy kezdődött minden.,s csak karácsony előtt vagy után tudtam meg., hogy oké minden.Megint kezdődik., pedig azt hittem ., hogy idén kezdünk mindent., ha szerdán megint vesz le cuccost 10 nap mire megjön s jó lesz az eredmény. Enni nem tudok olyan ideges vagyok. Csak aludnék egész nap. Jaj lányok. :?
ylin36
Nagykáta
 
 


Nagyon köszönöm a válaszokat :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok! Ma megvolt az uh és vv-újra!!!! Hétfőn punkció, ha minden okés lesz!!! Kaptam még cetrot és az ovitrelléből 1.5 -t, + a kép kúpot!!! Jó volt minden, van2 db 20, 15-s, 17.5-s , 13-sok, és sok 8-s!!!! Remélem nem durran ki hétfőig, Apánk azt mondta, hogy csak pihenéssel és könyvolvasással töltsem a napomat!!!-hát így lesz!!
Reggel picit morci volt, mert a műtétes csajszi nem ért oda mikor kereste, 7:25-kor!!! Nekem is mondta, hogy hétfő reggel 7: 30 előtt legalább 5 percel legyek ott!!!!-én tuti ott leszek!- Ja és a férjét is hozza ám!!!-) A vért a magas vékony nő veszi le a földszinten! Kicsit félek a hétfőtől, de amúgy meg nagyon várom is már!!!
Mokucica, te jössz hétfőn? Honnan fogjuk megismerni egymást???? Jó lenne találkozni!!!
Lányok, most minden szorítást elfogadok és jöhet a drukk is , ha megtennétek!!! Gondoljatok rám nagyon!!!!
dario88
kiskunhalas
 
 


Ylin, nekem is szerdán kell mennem, délután, azt hiszem, fél 5-re, de előbb megyünk oda, tuti, hogy találkozunk :)

Dario, a világ szeme Rajtad és sok-sok erőt, kitartást kívánok Neked, szorítunk!!!!! :D

Tudja valaki a decemberi menetrendet Apánknál? Indít még stimut karácsony előtt vagy után?
mbetty2
Aszód
 
 


dario:
Nagyon nagyon vigyázz magadra és akkor minden rendben lesz!Gondoltam ma is Rátok!!!Nagyon sok tüsződ van. :-D Ebből rengeteg utódot fog D összehozni:-) Szerintem 1 hét múlva már babás leszel!!!:-)
Hajrá!!!!:-)))

ylin:
Remélem már jobban vagy...Senki sem szeret rossz híreket kapni,de lehet,hogy tényleg csak vaklárma és nincs gond. Van,hogy elbénázzák vagy a mintavételt,vagy a kiértékelést.
Nem fog elkezdődni semmi,erre most ne is gondolj.Arra összpontosíts,hogy 10nap múlva jó híreket kapsz! :-)Pusssz!!!!
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Mbetty2, Sheil: Köszi ès majd èn is gondolok ràtok,miközben megyek a műtőbe ès miutàn felèbredek!
dario88
kiskunhalas
 
 


sheil: Köszönöm.... :-)

mbetty2: Hurrá., szívesen megismernélek.

dario88: nagyon szorítok neked., még a hideg is kirázz annyira izgulok érted., de minden okés lesz....ott leszünk veled mind., IGAZ csajok!

Ki hol lakin., én Budapesttől 60 km. (Pest megye).

Igen minden jó lesz.....
ylin36
Nagykáta
 
 


Ylin, megbeszéljük, miről ismerjük meg egymást, alig várom :)
Én aszódi vagyok, és jó, hogy nem az ország másik végéből kell beszaladgálni :) Tulajdonképpen már csak a leleteket viszed Dévainak?

Sheil, Babyboom, úúúúgy irigykedek Rátok, de nem rosszindulatból és én is úúúúgy szeretném már átélni azt, amit Ti :)
Olyan jó, hogy reményt adtok, hogy sikerülhet :D
Vigyázzatok nagyon magatokra csajok :)
mbetty2
Aszód
 
 


Ylin36: Nagyon cuki vagy,hogy ennyire gondolsz majd ràm,hidd el èn is mindenkièrt annyira szoritok,hogy csak na! mindig eszembe van,hogy kb ki mikor mehet ès hàtha össze talizunk vkivel! Olyan jó lenne szemèlyesen is talizni,de ami kèsik,az nem múlik!-)
Csajok! Nemsokàra mindenkinèl bekopogtat a gólya,ès majd mindenki rànk fog irigykedni!-) ( nàlunk jobban senki nem fogja őt/őket szeretni,mert mi igenis küzdünk ès küzdünk èrtük!! De meglesz a Siker,mèghozzà,nem is olyan sokàra!
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario, szoritok akkor hétfőn ! Ne stresszelj hétvégén, csak lassan és nyugodtan mindent, ne hajolj sokat, ne guggolj, ne emelgess. Nekem az első stimunál szétpattantak a tüszőim, azóta ágyban töltöm a punkció előtti 2 napot.
Betty, egy pár oldallal előbb leírtam Apánknál decemberi menetrendet. Ha december 02-án megön, akkor még beíndit. Vagy ha megjön december 25-én akkor még 28-án bent lesz és be tud inditani olyan gyógyszerekkel hogy elég ha január 02-án néz rád, UH-z meg megint.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


dario: nem semmi ez a sok tüsző, nagyon ügyes voltál . Pihenj sokat a hétvégén és ne izgulj, biztos hogy magas szám lesz a tenyeredbe :D hétfőn én is megyek korán reggel. Te ilyenkor műtétesnek számítasz, mert akkor téged elsőnek hív majd be. Beszéljük meg, hogy miről ismerjük majd meg egymást.

ylin: én 13 kerületi vagyok. Remélem, hogy kicsit sikerült megnyugodnotok. Hidd el biztos, hogy csak valami tévedés történt. Minden rendben lesz.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mbetty2: Én már mindennel készen vagyok., mindenfajta vér vétel-UH-4DUH., a páromé is., már mindenhol voltam meg én úgy mentem oda., hogy letöltöttem a netről ., hogy miket akar csináltatni s elkezdtem ., s mire fogadott elég sok készen volt., most sem kellet volna megvárni a cytológiát (elfogadta a tavalyit)., mert azt mondta ha megjön a menses kezdhetjük., a kolposzkópiát csak megcsináltuk. Így most már nem tudom., hogy mi lesz. Ha ez a frányaság nem jön közbe karácsonyra "talán" adhattam volna oly gyönyörű ajándékot a páromnak .....pocaklakót!!! S közelebb lakunk mint gondolnád.
mokucica: Köszi!!!
dario88: Egy nagy-nagy baba-buli kéne! S nem semmi amiket növesztettél., sok-sok pihenés a feladatod most.
sheil: Köszönöm., csak már annyira stresszes vagyok s türelmetlen.
Szegény párom néha ., hogy bírja ki velem. :roll:
Tudja valaki a decemberi menetrendet Apánknál? Indít még stimut karácsony előtt vagy után?-----ezt én is tudni szeretném.

Szép hétvégét nektek.
ylin36
Nagykáta
 
 


Ylin, ne agyalj ezen szerintem. Várd meg mit mondd a következő vizsgálat eredménye. Az előző hozzászólásomban leírtam a decemberi menetrendet.

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Ylin, merre laksz?? Most már kíváncsi vagyok :)
mbetty2
Aszód
 
 


Dario,
nyugi, minden ok lesz! Nekem mind3X megvoltak a tüszőim, és nem is hallottam senkitől, h "elgurultak" volna. Tehát az igen ritka. :)
Ha megfelelő időben adod az inj.-kat nem lesz semmi gond!
Legutóbb nekem is hétvégére esett a vége, nem ültem autóba, pihentünk, sétáltunk, szép volt, ma már csak nosztalgiával gondolunk rá. :)

Sheil,
nagyon kíváncsi vagyok hányan vagytok/vagyunk!
Vége az eseménytelen várakozásnak, ismét eseménydús időszak elé nézünk. Nem is tudom mi van azután, hogy D. közli baba van. Annyira lekötött a felkészülés, h addig el se jutottam gondolatban. Nekem még Nőgyógy.-t kell keresnem Bp.-en (XII-be költöztünk Szegedről), majd a genetikai vizsg.-k, chorion byopsia (a korom miatt ezt be fogom vállalni)...

Érdekes, hogy most sokkal aktívabb vagyok, mint az előző két beültinél. De most minimális stimut kaptam, mert úgy volt, hogy fagyibabák lesznek. (szemben a korábbi max. dózisokkal). Pörgök napközben, képtelen vagyok aludni, és hajnalban már kinyilik a csipám.

Szép hétvégét!
babyboom
Bp
 
 


babyboom:
Hajnalban én is kukorékolok,kb 4 körül ma is fenn voltam és teszteltem is!:-) 2 csík....Rájöttem imádok tesztelni:-)
Nekem van nőgyógyászom, ha gondolod majd beszélünk róla szerdán.:-)
Azért én még mindig nagyon aggódom, amíg D azt nem mondja,hogy oké és ott vannak jól vannak megvannak:-)
DE így lesz, ezt mondogatom magamban!:-)
Örülök,hogy ilyen boldog vagy Te is, erőt kell adnunk a csajoknak, hogy ne keseredjenek el,mert mint látható-SIKERÜL!Előbb, vagy utóbb, de sikerül!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Mokucica: Hàt remèlem,hogy igazad lesz ès tènyleg egy szèp szàm lesz a tanteremben! Mi szerintem màr 7 körül ott leszünk,egy "kèk aréna" tàskàval megyünk a műtètre!-arról megismersz majd! Èn honnan ismerlek meg?
Ma csak fekszem ès nem csinàlok semmit,olvasok,eszem,ès tv-zem!

Babyboom:a szurikat mindig akkor adjuk be amikor kell,szinte percre pontosan.Ezzel nem lehet gond,legalàbbis szerintem. Vasàrnap vagy hètfőn megyünk Pestre,majd valami takarót teszem alàm,hogy ne ràzkódjak nagyon!

Sheil: Ne izgulj,mert nàlad màr ott van a babóca vagy babócàk ès baj nem lehet,hidd el! Tudod,mert èn èrzem!
dario88
kiskunhalas
 
 


dario: szerintem akkor már én is ott leszek. Én most egyedül megyek. Szőke vagyok, fekete kabát, alatta meg fehér ing lesz, mert utána rohanok dolgozni. De majd akkor figyelem a kék táskát. Jól teszed, hogy pihensz a hétvégén. Próbálj kikapcsolódni, olvass, tereld el a gondolataidat. Minden rendbe lesz.

Sheil: most már ne kezd el aggódni. Minden okés. Gondolom, hogy milyen jó lehet 2 csíkot látni a teszten. :D Tigriskéid biztosan nagyon jól vannak. Puszi nektek.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


dario: szerintem akkor már én is ott leszek. Én most egyedül megyek. Szőke vagyok, fekete kabát, alatta meg fehér ing lesz, mert utána rohanok dolgozni. De majd akkor figyelem a kék táskát. Jól teszed, hogy pihensz a hétvégén. Próbálj kikapcsolódni, olvass, tereld el a gondolataidat. Minden rendbe lesz.

Sheil: most már ne kezd el aggódni. Minden okés. Gondolom, hogy milyen jó lehet 2 csíkot látni a teszten. :D Tigriskéid biztosan nagyon jól vannak. Puszi nektek.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Mokucica: Èn is figyellek majd,legalàbb egy picit tudunk beszèlni! Legalàbb erőt öntessz majd belèm,így a műtèt előtt!-)
dario88
kiskunhalas
 
 


Babyboom,

Sajnos egyáltalán nem ritka hogy eltrappolnak a tüszök. D. azt mondta nekem hogy minden héten van ilyen. A könyvben is le van írva hogy ez többekkel megtörtént. És én akkor is meg azóta is mindig persze pontosan adtam be az injekciókat. D. azt mondta ez a természet rendje, hogy kiszabadulnak. Amúgy D. szerint ez idegi alapon van leginkább.
A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Amaryllis921: próbàlok nem idegeskedni,hàtha minden rendben lesz,ès nem durrannak szèt a tüszők! Ma feküdtem egèsz nap csak 1-2 x kelltem fel pàr percre. De Apànk írt fel tegnap mèg cetrot,így mèg holnap este szurjuk az utolsót.Ha ő úgy làtta volna,hogy kidurran-tuti leszívta volna!(legalàbbis remèlem)Mikor kèrdeztem tőle,azt mondta,hogy nem fog kidurranni,csak pihenjek ès ne tervezzek màra bulit! Olvasgassak! Bízom benne,nagyon,ill. betartom amit mondott! Ennyit tehetek!
dario88
kiskunhalas
 
 


Csajok! Így punkció előtt nincs semmi tünetem,mèg mellfàjdalom sem!Ez baj? Mindenhol azt olvastam,hogy az szokott lenni,mondjuk nekem a vèrzès előtt sincs sosem! Volt màr valaki így mint èn?
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario,
ha eddig sem volt tüneted, és szépen értek a tüszők, akkor már ne parázz, ott vannak! Nekem minden alkalommal már a stimu első pár napján kezdett fájni a petefészkem, ha eddig nem volt Neked, Te biztos másképp viseled a nagyobbodását. Emlőtüneteid majd lesznek az Utrogestantól!

Sheil: Hová jársz Nőgy.hoz? köszi (Hajnali 2-kor ébredtem, és azóta nem vagyok álmos!)

Lányok,
most már, h reményeink szerint a sikerrátát erősítjük, keresgéltem a neten, de nem találom, hogy hol van fenn a reprodukciós laborok eredményességi rátája. Már millió helyen megtaláltam, hogy közzé kell tenni, jogszabály írja elő. De hol??? (EFKI, GYEMSZI - sehol nem találom.)
Tud valaki segíteni! Köszi
Most megyek tesztelni.... :D
babyboom
Bp
 
 


Babyboom: a hasam folyamatosan szurkàl,főleg a baloldalon màr az 1-ő closty-s nap óta! De mindenhol azt olvasom,hogy a mellfajdalom a kezelès sikeressègènek az első jele! Ezt azèrt kèrdeztem,de lehet,hogy "butasàgnak" tünt!
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario:
Sztem nem ezen múlik és örülj neki...én napok óta melltartóban tudok csak aludni.A hormonok mindenkire másképp hatnak!

Babyboom:Mi lett a tesztelés eredménye??? szupererős 2 csík??? :-P
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Dario,
mi az, h a kezelés sikerességének jelei???
Nálad már konkrét bizonyítokok villognak az UH képen!! ne jeleket kutass. Dőlj hátra és élvezd, h eddig eljutottál, veregesd meg a vállad. Van akinek be sem indul a peteérés, vagy csak egy-kettő árválkodik. :)

Sheil,
mai tesztem is poz. , de nem erősödik a csík intenzitása. Nálad?
Holnap levetetek még gy HCG-t akkor már az összehasonlításból látszik, h mennyire agresszív a tigris, majd D-vel értékeltetem. :D
Realizáltam, hogy szerdán 1-re be kell(ene) érjek a munkahelyemre. Hétfőtől dolgozom újra és jön egy külföldi nagyfőnök. Szóval már én is parázom, h meddig kell majd ott ücsörögnünk a váróban.
Te mikor állsz vissza munkába? Maradsz tp-en?
babyboom
Bp
 
 


babyboom:
Én már nem megyek vissza dolgozni egyáltalán,ha bebizonyosodik,h tigrismama vagyok!:-) Túl kockázatos lenne, én meg azt nem vállalom!Maradok tp-en, remélem:-)
Én nem tudotam vérvételre menni,remélem szerdán D azért csináltat ott helyben,mert a háziorvos csak nőgyógyis beutalóra vesz le vért:-( Sajna.
Privit olvastad?
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sheil,
és mindannyian, akik szintén hamarosan sikeres inszemen, transferen estek át :D :
Én is fizetősen vetetem a vért, mert az SZTK-ban rengeteg idő ment volna vele és nem akartam betegek között ülni.
Centrum lab-nál. http://centrumlab.hu/
A soron kívüliség nem olyan frappáns mint a Laboratorium Kft-nél, de picit olcsóbbak és nekem közelebb van. HCG 1600Ft + vérvétel 1000?? (Mást is vetettem le, azért nem tudom pontosan) Nekem ennyit megért a nyugalmam.(pláne a harmadik kísérletnél)
babyboom
Bp
 
 


Sziasztok Lányok!

Túléltem a végbéltükrözést :lol: Nem volt vészes,még azt sem éreztem amikor a levegőt befújta a doki.Köszönöm mindenkinek aki drukkolt nekem!! :) Annyira izgultam pedig,és kellemesen csalódtam!Sajnos viszont azt mondta a doki,hogy bármikor előjöhet megint az aranyerem.De legalább már tudom mire készüljek.

Holnap megyek Apánkhoz 12-re.Esetleg jön valaki hozzá?Jó lenne már személyesen is találkozni Veletek :lol:

Nyomon követem hogy alakulnak a dolgok Mindenkinél,és szeretnék mindenkinek sok sikert kívánni!!!!Ha nem baj, nem írok külön mindenkinek,mert mindannyian fontosak vagytok nekem,még ha nem is ismerlek személyesen Titeket!!! :lol:

Szóval holnap gondoljatok rám.Remélem minden rendben lesz a fránya hormonjaimmal,és Apánk rábólint az indulásra! :)
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Voltam reggel Apánknál, hát azt a kígyózó sort látnotok kellett volna. Szerencsére én a legelején voltam, na jó 3 műtétes volt. De így is már 7:47-kor végeztem:)
A balban nőnek szépen a tüszők. 3db 8-as, 3db-7es, 3db 6os, és sok sok 5-ös van. A múltkor ezek egy helyben toporogtak, remélem, hogy most a gyógyszer+szuri kombitól előbb megindulnak. Szerdán megyek megint.

Moro75: ügyi vagy , hogy kibírtad, és örülök neki, hogy nem volt olyan vészes. Remélem Apánk jó bológatós kedvében lesz holnap, és rá bólint egy nagyot az indulásotokra.

Dario: írj ha végeztél, örülök, hogy találkoztunk személyesen is. Mennek még mindig a drukkok :D :D
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


moro75:
Örülök,hogy nem fájt,mondtam én,hogy ki lehet bírni!!!!:-) Szorítok holnap is és ha egy mód van rá,Apánk beindít Téged is kari előtt,ebben biztos lehetsz:-)))
Írj ha végeztél,kíváncsian várom a fejleményeket!

Holnap nem megyek,majd csak szerdán, bár legszívesebben mennék már holnap:-) De ha kezded a stimut és Apánk rábólint akkor gyakori vendég leszel ott és tuti,h összefutunk:-)))
Szép napot!!:-)

Dario:Hogy vagy????Mi van a tenyeredben????:-) (Én napokig őrizgettem és minden kézmosás után újra átrajzoltam:-)
Nagyon nagyon szorítok,talán épp most műtenek:-)))

Többeik?Hogy vagytok Lányok?
sheil
Budapest I. kerület
 
 


mokucica:Szépek a tüszöcskéid :lol: és jó sok van!Köszönöm hogy izgultál értem,talán ez is segített túlélni a dolgot :lol: Drukkolok szerdán,hogy addigra jó nagyra nőjenek a kicsikék!!
Merem remélni én is, hogy Apánk bólogatos kedvében lesz,hiszen annyira vártam már ezt a fránya holnapot!!!!

sheil:Neked is köszönöm szépen a bíztatást,sokat segített hogy, tudtam páran gondoltok rám!Nagyon aranyosak vagytok!!! :D Reménykedem hogy kezdhetünk,és Apánk jó hangulatában lesz!!Mindenképp írok mit mondd Apánk!!!Te hogy vagy?Jó lenne ha tényleg egyszer összefutnánk.Bízom benne hogy egyszer találkozunk :lol:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro:
Köszi,jól,csak hosszú ám az a 3hét várakozás...de már csak 2-t kell aludni és mehetek:-)))

De addigra már te is stimus leszel,bízzunk benne!puszi!
sheil
Budapest I. kerület
 
 


babyboom: voltál ma vérvételen? milyen lett a HCG szinted?

dario: már várjuk a híreket.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


sheil: Köszönöm én is a kérdésed., de nem jól.
Szerda 15 ó megyek apánkhoz jön valaki még???? :(
ylin36
Nagykáta
 
 


Sziasztok lànyok! A tenyeremben egy szèp,nagy 9 van!!! (+1 ami sajnos sejtszakadt lett,de Apànk odarajzolta)! Holnap telefon,hogy mi van velük. 3 műtètes volt,èn voltan az első.-ez egy kicsit rosszul èrintett! A többiek mesèltèk,hogy vègig dumàltam az egèszetde hogy mit?! Nagyon sokan voltak elèg fàradt volt màr Apànk,igy 4 óra tàjban! A hasam fàjdogàl,mondta is mennyek a Jànos kórhàzba,de mind a 3 unknak fàjt!
Mi jól szórakoztunk,sokat nevettünk!
Köszönöm csajok a sok drukkot!
Mokucica: tènyleg jó volt talizni ès egy pàr szót beszèlni.Remèlem hamarosan talàlkozunk megint!
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario: hát ez nagyon jó hír. Ügyes voltál, jól vigyáztál magadra. Nagyon nagyon örülök :-) a többieknek hogy sikerült?
Nem csoda, hogy D fáradt volt ma. Annyian voltunk reggel, hogy csak csuda.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Dario,
örülünk, gyönyörű szám!
Hasfájás sajnos elkerülhetetlen, a (10x esen!!) összeszurkált petefészek miatt. A telt hólyag nagyban ront rajta, ugyhogy pisilj gyakran!
babyboom
Bp
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?