Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Kockásfulunyul :!:
Nálunk elég nagy a kálvária,a csajok már nagyjából tudják,h mi a helyzet (az én elmondásomból-a pároméból biztosan másképp hangzana): Mi 6 éve vagyunk házasok.Most tartunk a 7.-nél...a 6 évből 3at dolgozott,3at nem.Most bírja már majdnem fél éve...nehogy elkiabáljam...Tavaly volt egy félreérthető helyzete a szomszéd csajjal,elhittem,h nem történt semmi.Illetve nem hittem el,de bizonyítani nem tudtam az ellenkezőjét.Aztán mikor már nagyon ki voltam attól,h nem dolgozik,meghalt nagypapám is,aki velünk élt,utána a sikertelen lombik,én meg piszkáltam,h menjen dolgozni,azt vágta hozzám,h ha nem tetszik ,keressek mást...azt hiszem ,itt szakadt meg valami...
Aztán elment dolgozni,azóta csak 7végente jön haza,úgyhogy valójában esély (idő-alkalom) sincs arra,h helyrehozzuk,ami elromlott,ha még helyre lehetne.Nagyon sokat vagyok egyedül,és bevallom,h magányos vagyok.Emellett a lelki dolgokról sem tudok vele beszélni,mert ha hazajön,csak szexelne,nekem meg ennél több kellene.Azt mondja,sok nyálas könyvet olvasok...
És talán vonzódom valakihez...Szóval én nem mondom,h ő a hibás,de azt hiszem,ennek hamarosan vége...Nem vagyok vele boldog,és ha belegondolok,nem is tudok olyan időszakot mondani,amikor felhőtlenül az lettem volna.Az a baj,h amíg nem dolgozott,annyi adósságot halmoztunk fel,h egyedül éhen halnék...
Szóval ez a helyzet "röviden"...

Leia :!: Köszi szépen :)

Nyulacs :!: A babakérdést nem adtam fel végleg...Csak azt érzem,h tuti nem a jelenlegi férjemmel lesz babánk...

Köszi Mindenkinek,h tartjátok bennem a lelket :)

Etna!Nagyon szorítok :) Puszi Mindenkinek
nicky1983
Nagyút
 
 


nicky, nekem úgy tűnik, hogy ez a baba nagyrészt, pszichés okok miatt nem jött össze eddig....
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha valamiről úgy érzed, nem jó, minél kevesebb ideig halogasd a váltást, mert annál nehezebb lesz, másrészt meg magadtól veszed el az időt a következő boldog periódusból.
minekaza
Budapest
 
 


Minekaza!Nálunk a páromnál voltak baba-ügyben gondok,a sikertelen lombikot pedig a jóisten rovására írom...tudja majd a Kisöreg odafönn,mikor van itt a helye és ideje a bébinek...
Igyekszem nem sokáig halogatni a dolgokat...
nicky1983
Nagyút
 
 

 
 

thimmy: Nem jött még mindig meg, de nem baba van a háttérben. Két tesztem is negatív lett. Szerintem csak a pcos miatt megint hosszabbodik a ciklusom. A gyógyszer abbahagyása óta híztam is 4 kilót, aminek rohadtul nem örülök. Mindegy, egyszer csak beállnak a dolgok. Remélem nem a wellness-es hétvégén fogok mensizni, de ahogy magamat ismerem akkor fog megjönni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vichy
Sajnálom a rendetlenkedést! :evil: Meg a hízást is, pedig gyógyszert is szedsz, ugye? És mesélj már arról a wellness hétvégéről, annyiszor említetted már, hogy kifurja az oldalamat a kíváncsiság! :lol: Mikor mentek, hova, mennyi időre, Barbust is viszitek, vagy romantikázni mentek? 8) :lol:
thimmy
Gárdony
 
 


thimmy: Szedem a gyógyszert és tornázok is, de a diétát nem tartom. De nem eszek igazán többet, vagy mást. 23-án megyünk hétvégézni Ráckevére (csak a közelbe szoktunk menni, hogy ne későn érjünk oda pénteken), persze Barbus is jön. Sajnos kettesben romantikázni elég ritkán van lehetőségünk. Ez a Kék Duna Wellness szálloda. Még volt a Szép kártyánkon pénz, azt költjük el.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


nicky :!: Biztos vagyok benne, hogy jól fogsz dönteni :D

Én pénteken kezdem a stimut. 4 napig Gonal f 900-ast. Ennek a szúrinak van valami mellékhatása :roll: :?:


NAGYON ÖRÜLŐK A SOK SZÍVHANGOCSKÁNAK :D

Remélem, minél többről kapunk hírt ITT :D
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Nyuszi!
Nekem nem volt mellékhatás, se az inszemek alatt, sem most. Ne aggódj emiatt! :wink:
leia8207
 
 


A beülti után, milyen dolgokat nem lehet csinálni és mennyi ideig kell kímélni magát az embernek :?:
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Ezt én is szeretném tudni.
:D 8)
leia8207
 
 


Nehezet semmi képpen ne emeljetek. A többit majd elmondják a lombikosok. Ha jól tudom sok folyadék és sok fehérje.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Be kell vallanom, nekem jó dolgom volt, mert az uram ágyba nyomott, és csak délutáni sétákat engedélyezett. Persze a kajámat megmelegítettem, meg ilyenek, de más nem! Ha jól emlékszem nekem mondta a doki, hogy semmi porszívózás, vagy ilyesmi. A szívhang után már megcsináltam a házimunkát is, de csak piánóban. És én itthon voltam a terhesség alatt végig... mondván, ne ezen múljon a dolog.
De tudok olyanról is, aki a kisgyereke mellett ezt nem tehette meg, és már a beültetés másnapjától csinálta tovább a megszokott életét, és nekik is sikerült. Most én is hasónló üzemmódban leszek, hacsak anyukám nem jön el segíteni egy kicsit...
Én azt mondom, megtehettem, hogy pihentem, így azt tettem, de egyébként meg érzi azt az ember, hogy meddig mehet el...

Egyébként sok folyadék, sok fehérje, és csak pozitívan!!!!

hofeherke
 
 


Most kaptam sms-t Etnától!!!!!!!!!!


Megszületett Bánk!!!!!!!!!!!! 3450g és 55cm

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Etna: Gratulálok! :D Legyetek nagyon boldogok!!!

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Először is gratulálok Etna! Képet kérünk :)

Thimmy, nekem a súlygyarapodás 12 kg volt. Az első trimeszterben nem is híztam (súlyra) Amúgy kerekedtem alul felül :D Utána kb 1-2 hetente jött fel 1 kg. Néha cseszegettek, hogy sok, aztán hogy kevés. De őszintén szólva le*artam... :) Az utolsó 2 hónapban Olivér a gyomromat feltolta a torkomba, és annyit tudtam enni, amennyit Ő engedett. Szóval ha rám hallgatsz, ne hallgass senkire :D Én néha 2 falat kajának is örültem, pedig farkas éhes voltam végig. Inkább arra ügyelj, hogy a terhesvitamint szedd rendesen és lehetőség szerint sok sok gyümölcsöt, zöldséget egyél. A vitaminról meg egyeztess a dokiddal. Nekem a femibiont és az elevitet nem is javasolta a doki, mert szte ikreknél az nem jó arányban tartalmazza a vitaminokat. Én Gravidát szedtem, 12 hétig napi 1-et, aztán 20. hétig napi másfelet, aztán csak kétnaponta egyet, majd kétnaponta 1 felet az utolsó 4 hétben. A fiúk így is elég nagyok voltak 34. héthez képest. (2200 és 2100 gramm)

Nyuszi: Nekem a Gonal belőtte az 5 órai sírást :D A maggi reklámon is elbőgtem magam, Apa már csak röhögött rajtam. Aztán persze azért bőgtem, mert kinevet. Kb az 5 éves szintre mentem vissza :D

Beültetés után én is szerencsés helyzetben voltam, mert feküdtem. Először otthon, aztán beülti után 6 nappal a kórházban túlstimu miatt. Mikor meg hazamentünk onnan, már tudtuk, hogy ikrek. Dolgozni már nem is mentem vissza, de nem is tudtam volna. 14 hétig hánytam, és fájt mindenem. Aztán kb 2 hét volt, amíg jól voltam, utána megint fájt mindenem.

Szóval kitartás, és csak pozitívan!

Nicky... Reménykedtem, hogy túl vagy már ezen... A válás sosem könnyű, de légy önző. Próbáltátok helyrehozni... Mindent megtettek. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Én is elváltam. Nem könnyű. Veled vagyunk! :)
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Etna, gratula Nektek:) Képet kérek én is, mihamarabb:)
minekaza
Budapest
 
 


Ha tesz fel képet a fb-ra akkor majd én ide másolom nektek. Azt írta hogy gyönyörű. Boti állítólag bepánikolt, befulladt de most már mindenkit szeret és boldog. :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


ETNA :!: NAGY NAGY GRATULA BÁNKHOZ :D :!: SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Szerencsére abban a helyzetben vagyok, hogy gyakorlatilag nem kell semmit csinálnom a beülti után, csak a lábamat lógatni. Csak az a baj, hogy én pörgős vagyok. Így apánk majd le kell kötöznie engem :D
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Vicky
Az jó hely, én is voltam ott egyszer! Arra nem emlékszem, hogy bent van-e kismedence gyerekeknek... Érezzétek nagyon jól magatokat - bár még van addig pár nap, nehogy elfelejtsem! :oops: :lol:

Kockásfüli, Leia
Bár nekem csak inszem volt, de igyekeztem nagyon sokat pihenni, feküdni. Nehezet emelni, forró fürdőt venni, ugrálni - na ezeket tilos. És ahogy a lányok írták is, sok-sok fehérje és folyadék. Nyomassátok a kismamavitamint, meg gyümölcsöt minden mennyiségben! :lol:

Etna
Hatalmas gratula a kiskrapekhoz!!! :lol: :lol: Sok tejcit, nyugodt éjszakákat, jó egészséget kívánok Babának és Mamának egyaránt! :lol:

Vasika
Köszönjük a híreket (és a fényképeket - előre is) :lol:

Évi
Most megnyugtattál, köszi! :lol: Azért rád hallgatok! A gömbölyödés épp, hogy elkezdtem. Ma kismamanadrágban vagyok, na az folyton lecsúszik :lol: Kezdek jobban enni, bár ez még nem látszik meg rajtam. A vitaminokból nekem a Hipp Natal vált be, nagyon finom az íze (mint egy gyümölcslé némi vassal), a lényeges vitaminokból az átlagot tartalmazza, de ami a fő, nem jön vissza a kapszula! :oops: Ezen kívűl C és D vitamint szedek folyamatosan...

Lányok, a keddi vizsgálat utáni éjszakán ötlött belém, hogy a doki nem vett kenetet. Ez szerintetek gáz? Szoktak ilyenkor az első időben rákszűrést és tenyésztést is csinálni, ezt meddig lehet?

Találtam egy jó weboldalt, ami tele van hasznos infókkal, szinte minden egy helyen! piszenpisze.hu Nézzétek meg! :lol:
thimmy
Gárdony
 
 


csajok, holnap megyek vissza kontrollra, Szűcs szabn lesz, így más helyettesíti. Számítsak rá, hogy k..va sokat kell várni? Egyáltalán van értelme odamenni 9 körül, vagy ráérek később?
minekaza
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!

Gratulálok etnának és egyúttal thimmynek is a babák fejlõdéséhez!

Most olvastam el az elmúlt napok üzeneteit ... elnézést, de én még a nyákdugónál elakadtam ... már a fogalom is kissé megrettent engem, most mennem kell megnézni hogy ez mit jelent ... bár kicsit félek tõle ... atya ég, mi lehet ez? :roll:


András
redy22
Szolnok
 
 


Kép

Íme Bánkuci! Csodaszép!!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Csodaszéééép Babóóó :)
nicky1983
Nagyút
 
 


Etna: Gratula Bánkhoz, gyönyörű baba.

Thimmy: Barbus imádja a nagy medencét, nem iányzik majd neki a gyerek medence, ha nincs.

Minekaza: Iyenkor mindig sokat kell várni, de én mindig korán mentem. Volt azért amikor nem érte meg, de többnyire igen. Hajrá.

Redy: Ne izgulj a nyákdugó miatt, én még mindig nem tudom milyen, pedig már szültem. Nem lényeg. Ha kijön, utána már védtelen a magzatburok és így már csak pár nap van szülésig. Elméletileg.

Ma apától kaptam szülinapomra bonbont, erre Barbus egész nap azzal rohangált, mert hogy az az ő ajándéka. :) Bánkkal egyébként pont 33 év van közöttünk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Csak nagyjából olvastam vissza, holnap részletesen fogom. Rengeteget dolgozom, közben eladtuk a rég hirdetett lakásunkat is.

Etna: hatalmas gratula! Gyönyörű a kis Bánk!

Vicky: nagyon boldog születésnapot! Hozzon nektek újabb babát ez az év!

Timi: gratulálok a szép méretekhez!

Leia: neked is a 9 petesejthez!

Ma voltam uh-n. A baba nagyon jól van! Már több mint 4 cm. Szépen látszik minden testrésze. Nagyon boldogok vagyunk!

Puszi. Holnap jövök

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi: Köszönöm.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Etna!

Szívből köszöntöm én is a kis Bánkot! Egészséget, tejecskét, szerelmet kívánok!

Vicky!
Isten éltessen sokáig!

Andi! Jaj de szép, már 4 cm!!!HOgy nő...

Thimmy!

Köszönöm a tanácsokat.

Nyuszi!
Én is ilyen pörgős tipus vagyok.

Én tegnap óta vagyok többesszám! :D :D Hárman vagyok, konkrétan, két babó lapul bennem.Tegnap láttuk is őket(na ott sikerült örömkönnyeket ejtenem), egy 8 sejteske és egy 6 sejteske. Sajnos a beültetésnél elfelejtettek képet csinálni :oops: :cry: No sebaj.

Ülni mennyit szabad? Meg jobb azért feküdni ugye? Séták beleférnek azért?
leia8207
 
 


Sziasztok!

Etna, gratulálok a kisöcsihez, Bánk is szép kis baba lett :)
jó egészséget kívánunk Mindannyiótoknak!

Friss kismamiknak is sok gratula! hálleluja egyre többen vagyunk :)
és a babagyártásban tüsténkedőknek is kitartást és mielőbbi sikereket!

Mi jól vagyunk, növögetünk, persze közben az összes kismamás tünetet produkáljuk :) aranyértől a vérszegénységig minden van, a terheléses cukor eredményem viszont tökéletes :)

pusszantás
dodo

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
cicmarekdodo
Vác
 
 


Mikor fogja az agyam felfogni, hogy nem vagyok egyedül? Ma teljesen beparáztam, egyszerűen nem érzek semmit(lelkiekben), hogy más lennék...nem fizikai szimptómára gondolok, hanem arra, hogy agyban nem érzem magam babásnak...felerősödik majd ez az érzés? :oops:
leia8207
 
 


Leila :) Ha majd üvölt, akkor tuti érzed :) Nyugi. Ez majd kialakul. amikor érzed, hogy motoszkál odabenn, amikor látod, hogy kerekedsz.

Drukkolok!

Puszi: Mi

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Leia, én olyan 3-4 napot feködtem, de közben persze fel-felkeltem, kajamelegítés stb. ,ill. kb. a 3. napon leutaztunk Pestről Agárdra. Utána majdnem minden nap sétálgattam keveset, s amikor úgy volt kedvem ezért még feküdtem.
A terhes vagyok érzés szerintem csak jóval később jön meg, talán akkor amikor elkezd mocorogni.
Millió drukk és csak vidáman, jókedvűen töltsd napjaid. Mikor lesz az eredményhirdetés?
ann74
 
 


Ma meg volt az első szuri. Semmit nem éreztem :D

Bánk gyönyörű baba :D

Lei :!: Mennek a +++++++++++++++ :!: :D

Kb két hét múlva remélem én is ott fogok tartani, hogy babócák lesznek bennem :!:

Jön a karácsony és hinni kell a CSODÁBAN :D
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Tanácsot kérnék:
Mivel kértem, kaptam a BMC-ben kis cetlit-tudjátok, amit szoktak adni (nevezzük beutalónak?) TSH vizsgálatra, viszont csak később eszméltem rá (tegnap őrültek háza volt a BMC-ben, Zeke vitte mindhármuk betegeit), hogy kellett volna kérni T3, T4 hormont is, ha már úgyis vesznek vért, és azokkal együtt teljesebb a kép a pajzsmirigy működésről. Szerintetek csinálhatom azt, hogy ráírom utólag, hogy T3, T4?....Vagy csúnya dolog? Vagy vonjam be a recepcióst (bár az is recepciósa válogatja, hogy belemegy-e..) Szerintem ezzel nem ártanék senkinek....Csak attól félek, hogy valahogy "úgy" írom rá, ahogy nem szokták, és lebukom...
Szerintetek?
minekaza
Budapest
 
 


Hívd fel hétfőn a recepciót és mond hogy a doktorúr mondta ezeket a vizsgálatokat (teljes pajzsmirigy kontroll), de nem jelölte őket be. Mi ilyenkor a teendő? Én azt hiszem beírnám, csak tényleg tudni kéne, hogy pontosan mit is.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


hello
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára arwen82 2012.11.17 15:11-kor.
arwen82
Budapest XXI. kerület
 
 


Öhm, nekem is kéne most valami tanács...
a sok antibiotikumtól felborult a hüvelyflórám. Már beültin is mondtam, azt ondták,oké, akkor nem vegyek be több augmentint. Tiszta sor. Viszont ez a fránya viszketés meg egyebek nem múlik.
Várjam meg a hétfőt és kérjek tanácsot K doktornőtől? Vagy mivel már két napja velem vannak a pöttömök, már elvileg zért a méhszájam és körömvirágteával pl irrigálhatok? Hülye vagyok,tudom, de attól félek, kimosom őket... :oops: :oops: :oops:
Mit csináljak?

Ann, a 26-ai héten lesz vérvétel.

Nyuszi!
Ügyes vagy, ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan.
leia8207
 
 


Én nem irrigálnék (ez a belső átmosást jelenti, ugye?), amíg nem mondják, hogy lehet. Szerintem max ülj bele egy teás lavorba, ha gondolod ez jót tesz. Szoktak valami joghurtba mártott tampont betenni, de azt nem tudom most lehetne-e.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Szerintem is csak orvosi utasításra csinálj bármit amit a hüvelyedbe kell rakni. De a citrom és a teafa illóolaja fertőtlenít, a kamilla gyulladáscsökkentő. Egy lavór vízbe ha ilyeneket teszel, abban üldögélhetsz. És körömvirág krémmel kívülről kenheted magad. (Ha gombára gyanakszol, akkor Canastennel)

Ez egyébként a terhesség első hónapjától használható (recept nélkül kapható), ha a doki nem ajánlana semmi konkrétat: http://www.vitagyn.hu/vitagyn_hasznalati.html

hofeherke
 
 


Leia :!:

Hányadik nap szokták beadni a tüszőrepit? És kb hányadik ciklus napkor van a leszívás :?: TÖKRE BE VAGYOK IZGULVA :oops:

A canestent tudtommal lehet használni terhesség alatt.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


kockasfulunyul: Igazából ezt a te ciklusod határozza meg. Csak a saját példámból indulok ki: volt inszemem a 12 .cn-en és volt a 21. cn-en is. Attól függ, hogy érnek majd a tüszők. Szerintem akinek alap hosszúságú ciklusai vannak, annak 12. cn környékén tüszőrepesztő és a 14. cn-en meg leszívás. De ezt csak gondolom, nekem lombikom nem volt. Az inszemből indulok csak ki.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


gjdjmsxm s
arwen82
Budapest XXI. kerület
 
 


Mara, Vicky, köszönöm! Kezd ugyan megszűnni, de azért holnap felhívom K doktornőt.

Nyuszi!

A tüszőknek legalább 17-20 mmesnek kell lennie, ha jól tudom, de dokibácsi mindig mindent elmond.
A tüszőrepit majd pontos időpontban kell beadni, és onnantól számítva kb. 36 óra múlva látod majd őket ahogy leszívják. Még aznap 1-2 óra múlva megtudod, mennyi petesejt lett belőlük. És másnap kell majd telefonálni, hogy hogyan fejlődnek és mikor kapod meg őket.
Türelem, élj meg mindent! A tüszőérlelős korszak is szép, biztasd őket!

Én is próbálom a jelent megélni, annyit vártam erre a pihenős korszakra...

8)
leia8207
 
 


Köszi a tanácsokat :D

Kedd reggel megyek Konc bához UH-ra. És elvileg aznap cetrotidevel folytatjuk. Gonal f-től semmit nem érzek.

puszka Mindenkinek , Jó éjszakát :D
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Nyuszi, még most nem is kell semmit érezz...az a jó. Ha már most éreznél bármit is, akkor már rég túlstimulálódva lennél...nyugi :D
leia8207
 
 


sziasztok lányok!
csak gyorsban, amíg tudok írok pár szót. aki lombik v inszem előtt áll csak annyit üzenek, h ha keresztre kell húznotok is magatokat és néha azt hiszitek, h nem bírtok talpra állni, egy-egy nehéz helyzet után, akkor is keljetek fel álljatok talpra, mert ehhez fogható érzést soha, de soha nem fogtok máshol tapasztalni, mert az élet értelme az anyaság és apaság. aki erről lemond, az nem tudja mit veszít. de gondolom itt ezzel nem mondtam újat, hisz mind ezért küzdünk, küzdöttünk. megéri!!!!!! minden, a fájdalom a stressz, minden. képek itt vannak, aki tudja megnézheti!!!! köszi csajok, ennyi voltam!! még jövök

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 734&type=1

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna, nagyon szép kis pucusotok van!
És köszönjük mindenki nevében. Ti, a sikeres lombikosok/inszemesek vagytok nekünk a jelzőfény...ahogy lehet, követünk Titeket!
leia8207
 
 


Etna!

Gratula a csoda herceghez, többeknek is kinek-kinek a sikerhez. Aki pedig nem, annak továbbra is egy kalappal!

Lányok!

Tudom- tudom nem vigasz, de ha mégis! Ha sehogy nem sikerülne, akkor se mondjatok le az anyaságról örökre!
Ha nincs más út, és vállaljátok, csoda szép babácskák születnek erre a világra, és várnak szerető anyucira örökbe adás utján - még ha erre is sokat kell várni. De a türelem!.....

Én továbbra is szorítok nagyon mindenkinek

kispatak
meer
Aba
 
 


Lányok :!: Egy kérdés :!:

Ha hétköznap közepére esik a leszívás (kedd v. szerda) , akkor hétvégére esik a beülti. Vagyis, akkor hétvégén is dolgoznak ilyenkor :?: :roll:
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Etna!Sok boldogságot,és rengeteg tejcsit kívánok!Bánk nagyon helyes!

Kép
Kép
ritabmc
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?