Új privát üzeneted érkezett!

Privit küldök., remélem elment !!!!
ylin36
Nagykáta
 
 


babyboom: gratulálok:) vigyázz magardra, és tessék pihenni. És sheilnek igaza van, tesztelj minden nap, és egyre erősebb lesz az a bizonyos csík.

Köszönöm mindenkinek a bíztatást és a szép vigazstaló szavakat, de sajnos ma reggelre megjött:( :cry:
Szerdán megyek 11 körül Dhoz.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy tegyük fel mondjuk csak elméletben, lehet nem fog ilyet kérdezni, mivel csak 1 inszemem volt. Ha esteleg megkérdezi, hogy inszemmel, vagy lombikkal menjünk tovább? Ti mit mondanátok?
Én most elhatároztam, hogy teljesen másképp fogok csinálni mindent, sokkal pozitívabban fogok hozzáállni, és nem veszem magamra a munkahelyi dolgokat sem.
Beszéltem a főnökömmel most reggel, hogy mi a helyzet, meg engedik-e, hogy hétfő-szerda-péntek reggel 1 órával később jöjjek, vagy menjek el beteg állományba, vagy szabira. Közölte velem, hogy okés most az egyszer még bevállalja, de a továbbiakban nem, mert a munka a legfontosabb. Én meg határozottan közöltem vele, hogy nekem nem a munka, hanem, hogy lehessen gyermekünk.

mbetty: köszönöm neked is a biztatást :) te hogy vagy? csináltál újabb tesztet?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mbetty2 : ment privi
babyboom: Nagyon gratulálok !!!
sheil: Igazad van., de sajnos az élet nem ugy megy ahogy mi szeretnénk., nekem s a páromnak még nagyon sok bepótolni valónk van., hisz későn ismerkedtünk meg ., ha tudtuk volna-,hogy létezünk már rég együtt vagyunk 10-15 vagy 20 éve., de így alakult így akarta az élet., Boldogok vagyunk!!!

S remélem itt mindenki boldog akár mit tesztel., mert egymásért is vagyunk., s sikerülni fog a baba !!!!
mirrmurrka: Mindent megteszünk igen., a hormonjaim kiválóak. Aztán már majdnem csak apánkon múlik :-)
amaryllis921:Köszi az infót., hát nem tudom mit mond majd ma ha felhivom a kolposzkopia eredmény miatt - remélem csak jót. A legut.menses most volt 8-án sajna ., innentől csak megint várnom kell. S igen nem vagyok még 46.
A korom: 42. Nem is adom fel., bizakodunk a párommal. Nem mentünk volna ide., ha nem lennék ennyi idős. Ha legalább 10 évvel fiatalabb lennék várnánk még. De sajna az idő sürget minket azért is gondoltuk igy , hogy segítséget kérünk.

Szép napot mindenkinek.
ylin36
Nagykáta
 
 

 
 

Ylin, 0 42 még szuper kor, egy csomó ember akár spontán is terhes lesz ebben a korban...stahl, Szulák stb.
Mokucica, sajnálom :cry: na de majd a következő körrel... most jobban koncentrálod a boszi energiád...szerintem a betegállomány lesz a legjobb neked, én szerencsére tudtam otthonról dolgozni gond nélkül, csak sajnos ez nem általános, legalább az első két hét nyugi fontos. Ez milyen fönők férfi, akinek a munka a legfontosabb ? Nőtlen, gyerek nélkül ?
Voltam fent ma D-nél, egyszerűen elmondhatatlanul rengetegen voltak.
Mirrmurrka, nem jött Tőled privi, ezért írtam én, arra tudsz válaszolni.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


amaryllis921: Bár ugy lenne..........


Jól kibőgtem magam., mehetek dolgozni. Most beszéltem apánkkal., mivel már megjött megint rendszertelenül a menses most erről a hónapról lecsúsztunk-------------- :cry:
ylin36
Nagykáta
 
 


amaryllis921: köszönöm szépen.
Nő fönők elvált, 1 gyerekkel, a gyerek nem vele van azt hiszem. Sajna én otthonról nem tudok dolgozni, de már gondolkodtam, hogy valami mást kellene kitalálnom, de majd csak lesz valami.
Bankba dolgozok, és ez nagyon nem egy leányálom:(:(
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Mokucica, annyira sajnálom :( Most nemrég én is ezt éreztem, amit Te, de a másodiknál csakis pozitívan, szervezeted számára az "újdonság varázsa" megszűnt, sikerülnie kell!!! Én is így álltam a másodikhoz, alig vártam hogy kezdjünk ismét, persze lesokkolt egyből a Merional szurival, de még mindig nem veszítettem el a reményt :) Egy hét és kiderül minden :D

Apánk, ha minden rendben volt Férjednél, nem fog lombikra küldeni, de bízom abban, nem is kell mind a hat inszemet végigcsinálnod a babáért :D

Nekem a második után mondta, hogy inszemnek vége, következő lombik, Apa kevés spermaszáma miatt és nagyon lesokkolt a hírrel, még mindig félek ezért is bízom abban hogy most sikerült :D

Ylin, köszi a segítséget, válaszoltam privibe! Nagyon szorítok Neked is :D

Lányok, örülök hogy annnyi pozitív teszt lett mostanság, ez erőt ad nekem... :D :D
mbetty2
Aszód
 
 


Mirrmurka, köszi most minden megjött válaszoltam is :D
Mokucica, azért az elég gáz, hogy egy gyerekes női főnök nem megértő ebben az ügyben. A banki kockafejűséget el tudom képzelni, az édesanyám is bankban dolgozott. Amúgy az a gáz, hogy olyan présben élünk hogy mindenki örül hogy van munkahelye, mert ugye igy TB biztosított és a fizetéséből még pénze ezekre a beavatkozásokra. Közben meg olyan kínos ezért mindig elkéredzkedni, távol lenni stb. Szóval megoldhatatlan.
Ylin, no stressz, csak menni kell tovább és csinálni, nem feladni !
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


még van pénze, elnézést
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok! Először is GRATULA SHEIL-nek!!!!!! Látod megmondtam én, már az elején, hogy sikerülni fog!!!
Voltam ma Uh-on Apánknál, hát van azt hiszem (9-et számoltam), de ő azt mondta hogy 4 domináns tüsző van, felírta a centrotide-t 3db-ot.A méretek 15, 13, 14, 7, 8, és pár 5, 6.!!! A kisebbek ettől a szuritól péntekig még nőhetnek???? Szerda Uh és vv!!! Pénteken tuti punkció!!!! Akkor leszek a 12.napomon!!! Teljesen kétségbe estem amikor mondta, hogy jól megindultak és hogy vv-re kell menni szerdán!!! Azt gondoltam jövö szerdán kerül rá sor és teljesen váratlanul ért!!! (tudjátok szegeden is ezt mondták, hogy nagyon megindultak, de ott a 8. cn-om szivta le őket!!!-ezért is lettem egy kicsit letörve!!!) Félek!!!!!
dario88
kiskunhalas
 
 


mokucica:
Szia!Ma valamivel már jobb...bár étvágyam nem nagyon van.De tudom,hogy ennem kell...és ezért eszem-a húst:-S
Hasfájás még néha van, de nem bánom,ha ez az ára.Asszem betekeredek,mire vasárnap lesz.... :roll:

Mokucica,mbetty2,dario,mirrmurrka, moro,era,karaleva?Hogy vagytok???


Szia shell!
Várom már azokat a napokat amikor energikusabb leszek, mert mostanság semmihez nincsen kedvem:)
Vendég
 


amaryllis921: Igen tudom., no stressz., pedig nagyon az vagyok. Ma még kicsit szédültem is. Mivel most sem múltak el teljesen a piros napok., meg össze vissza jön meg kislánykorom óta.
mbetty2: ment a privi.
mokucica: Nő a főnököd a gyerek még nem is vele van., akkor miről beszél. Na ez szép mondhatom.......... ne is törödj vele.
ylin36
Nagykáta
 
 


babyboom:Gratula!!!!! :lol: És nagy drukk hogy jó helyen legyen a pocidban a kis "lurkók" :D Tessék pihenni,és nyugiba lenni :D

mokucica:Sajnálom hogy nem sikerült :( Ne szomorkodj,legközelebb sikerülni fog.És ne add fel soha!!!!!

ylin36:A korod egyáltalán nem sok,ahogy a lányok írták van aki még később is vállal gyermeket,és van akinek még segítség sem kell hozzá.Különben én is izgulok hogy megjöjjön dec.2.-ig és beférjek még idén aApánkhoz!!Elvileg hó végén meg kell jönnie,de azért nekem sem óraműpontosságú a ciklusom.

dario88:Nagy drukk Neked. :lol: Elég szép számú tüszőid lettek :D Ne izgulj Apánk tudja mit csinál!Nézd meg mostanában mennyi a siker itt köztünk! :lol: Ne félj!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Csajok., rengeteg kérdésem lenne hozzátok.
Pl.: mit ettetek mikor stimulált., volt-e rosszullét., vagy valami olyan dolog amit megírnátok.

Ha pl.: ha hétvégén jön meg akkor is hívjátok., vagy olyankor mit tegyek??

moro75: én rákérdeztem azt mondta bármikor jön meg hívjam., pl.: azt mondta ha dec.6-án akkor is.
kérdezhetek majd ha eszembe jut valami??? :wink: [/u]
ylin36
Nagykáta
 
 


ylin36:
Stimu alatt nap fél kg hús 5 részletben,sok zöldség,gyümölcs....ha ezt betolod,hidd el mást nem is fogsz kívánni.Mellé napi 3 liter folyadék,ami leginkább mentes víz.Szénhidrátot kerülni,de nagyon,napi max 300g-nyi. De a papíron le lesz írva,amit induláskor kapsz! Sajt nem ajánlott. Oliva olaj javasolt!:-)
Ha hétvégén jön meg,hétfőn hívd fel,valószínűleg aznapra be is hív,azt mondja,hogy indulhatsz:-) Nekem is így volt!
Rosszullét nem volt,ha mindent betartasz nem lesz gond:-)
Ne félj,minden rendben lesz:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Moro75: köszi a drukkot,szüksègem is lesz rà! Tudja mit csinàl Apànk ès nagyon,de nagyon megbízom benne,jó hogy minden kèrdèsemre vàlaszolt ès nem csak azt mondta,hogy "nem tudom"! De egy kicsit fèlek is a sok csalódàs miatt! De itt az is jó,hogy tudom nagyon jó helyen vagyunk ès megtesznek mindent èrtünk!

Ylin36: szia. ne izgulj ha bàrmi kèrdèsed van,mi szívesen vàlaszolunk. Stimu ès az egèsz kezelès alatt,utàn a legfontosabb a sok hús a fehèrje szàllítàs miatt,a sok folyadèk ès sok zöldsèg,gyümi!
Ha hètvègèn jön meg,akkor sincs semmi baj,mert akkor hívod hètfőn,max behiv mèg aznap ès megnèz. A gyógyszerek csak a 4. Napon
kell elkezdeni,a szurikat az 5.- èn! Tehàt minden rendben lesz! Írj,ha mèg valamit szeretnèl tudni vagy kèrdezni!
dario88
kiskunhalas
 
 


Közben persze főzök.,a párom dolgozik.,a nagylányomat nevelem., most hívott of.-je (III.gimis s keringőt tácolnak)
sheil: köszi amit írtál., azt tudom, hogy sok-sok gramm fehérjét be kell vinni., azt hiszem 300-at az napi 1 kg.csirkemell., vagy 1 l kefír ., na majd kiderül., nagyon édesszájú vagyok., de van akarat erőm is (írtam a fogyást)., fehérje turmixpor az mehet?
ylin36
Nagykáta
 
 


Sheil: Tuti jót írtunk a húsról,ès arról,hogy mit ès hogyan kell enni,mert uazt írtuk! Itt jó kezekben van mindenki,mert rengeteg pozítiv ès megnyugtató dolgot kap az ember,ha bizonytalan vagy elkeseredett! Köszi csajok,hogy vagyunk ezen a fórumon! Na megyek öltözöm ès megyek a kôrhàzba beadatom a cetrotidet!
dario88
kiskunhalas
 
 


dario88: köszönöm!
Nagyon rendesek vagytok az újonccal. :wink:

Tudjátok mi izgat még., hogy nem lehet tp.-re menni 6-7 nap szabim van., hogy oldom meg., talán fizetés nélkülivel. Ja a beült napjától sem lehet tp.menni?
ylin36
Nagykáta
 
 


ylin36:Persze nyugodtan kérdezz,amiben tudok válaszolok majd! :lol: Nekem is ez lesz majd az első lombik a Dévai Apánknál.Előtte Káliban voltam,de ott nem sikerült az első.Ha vissza lapozgatsz,talán megtalálod a történetemet,amik eddig történtek velem.Én is a Lányoktól tudakolok meg sok mindent,és segítenek mindenben!!! :lol:

dario88:Elhiszem hogy félsz,de hidd el én is sokat csalódtam a sok sikertelen inszem,és a sikertelen lombik után,már kész csodának venném ha sikerülne!!!!De azért vagyunk itt ,hogy segítsük és támogassuk egymást!!! :D Sikerülnie kell Mindenkinek,és sikerülni is fog! :lol:

sheil:Ezt a husis témát jó hogy leírtad.Azt meg is kapod papíron hogy mit,és mennyit ajánlott fogyasztani?
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro75: volt már lombikod ?!., sajnálom, hogy eddig nem jött össze., de majd most apánk bele ad mindent (belénk is)
ylin36
Nagykáta
 
 


Moro75: igen a 40 oldalas nyomtatvanyban le van írva minden. 25-30 dkg szènhidratot, 30-50 dkg húst csirke,sertès,hal. tojàs. 2-3 l folyadèk. Amíg a stimu ill. a punkció + Et van addig nem lehet tp-re menni,de az Et utan igen! Ha a fönököd tud róla,hogy hová jàrtok,akkor elkell,hogy engedjen. Vagy szabi vagy fizetetlen! Nàlam a fönökömèk is lombikra jàrtak ès tudjàk,hogy ez mivel jàr ès bármikor mehetek,szóljak előtte! Ebben nagyon lojàlis! mondjuk mindig sietek,amennyire lehet! Nyugodtan kèrdezz,mindig van aki tud segîteni!

Valaki nem jön Apànkhoz szerdàn?
dario88
kiskunhalas
 
 


dario88: én megyek szerdán, de csak 11körül.
Nem semmi kis tüszőket növesztettél, vigyázz magadra, ne erőltesd meg magad.


Köszi csajok a sok sok biztató vigasztaló szavakat.

amaryllis: én mindig azt hittem, hogy bankba dolgozni mekkora nagy dolog és kivülről milyen jól néz ki. De benne lenni mindennap hallgatni hogy mit kell éppen eladni, hát szörnyű. Inkább nem is beszélek róla. Hát igen elég gáz, hogy a gyerekes főnök nem ért meg. Azt mondja hogy de megért, de csak az érti ezt, aki ebben a helyzetben van.

Szóval ki mit mond? Inszem kontra lombikra? Melyiket válasszam, ha D. felteszi a kérdést?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


dario88: én megyek szerdán, de csak 11körül.
Nem semmi kis tüszőket növesztettél, vigyázz magadra, ne erőltesd meg magad.


Köszi csajok a sok sok biztató vigasztaló szavakat.

amaryllis: én mindig azt hittem, hogy bankba dolgozni mekkora nagy dolog és kivülről milyen jól néz ki. De benne lenni mindennap hallgatni hogy mit kell éppen eladni, hát szörnyű. Inkább nem is beszélek róla. Hát igen elég gáz, hogy a gyerekes főnök nem ért meg. Azt mondja hogy de megért, de csak az érti ezt, aki ebben a helyzetben van.

Szóval ki mit mond? Inszem kontra lombikra? Melyiket válasszam, ha D. felteszi a kérdést?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Lombikot mokucica.
ylin36
Nagykáta
 
 


Sziasztok :)
babyboom: gratulálok :):)
yli36:
Megtudtam valami okosat erről a táppénzről,mert nem nagyon értettem hogy hogyan lehet egyszerre kórházi kezelés, és munka :shock: mondjuk hiába nézte meg az ügyvéd b.nőm a lapon megadott jogszabályt,nm ment el rajta, mert a megadott bekezdés csak egy módosításra utal...de ő is és a könyvelőm is ugyanazt javasolta? menjek betegszabadságra, mert hogy a betegszabadság és a betegállomány ( táppénz) fogalma nem ugyanaz,mint megtudtam. Évi 15 nap betegszabadság jár , ami tulajdonképpen ugyanúgy betegállománynak számít, orvos írja ki, de ezt a munkáltató fizeti, nem az OEP. Csak a 16. naptól fizet az állambácsi, és az már nem fér össze, hogy az Intézetnek is fizet,meg nekünk is. De amennyiben még a 15 napot nem vetted igénybe ebben az évben ( én pld nem voltam 10 éve betegállományban) akkor erre jogosult vagy, és az OEPnél nem akad össze a két kifizetés,mivel ezt a cég állja.Mondjuk pénzben ugyanannyi...viszont minden évben a nulláról indulsz :)
Remélem tudtam segíteni :)
Mi holnap megyünk a mítingre, mondtam a drágámnak,hogy dugja be a fülét, mert stoke-ot fog kapni annyi szépet fognak ott mesélni nekünk :)
És ha 19-20.-án megjön, indulás :)
[/i]
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


..na, a ? helyett kettőspontot akartam írni, és hogy mi az a zárójeles i betű a végén,fogalmam sincs :) :)
Mindenkinek jó éjt, és "töltelékkel" teli pocakot karácsonyra...vagy jövőre :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Mokucica inszem/lombik:
Ha fiatal vagy - huszon-, ráérsz és van pénzetek, türelmetek az inszem próbálkozásokra, vagy nem férsz még bele a lombik kritériumaiba, akkor menjen minnél természetesebben. De ha ezek bármelyike nem áll fenn, akkor én nem húznám az időt, pláne, ha D felajánlja!
Egy 3. lombikos 40-es. :)
babyboom
Bp
 
 


ylin36:
Majd kapni fogtok egy 40 oldalas tájékoztatót és ott lesz egy oldal az életmódról.Szerintem érdemes lefénymásolni,mert ugye ezt vissza kell adni aláírva. A legjobbak a vörös húsok és a hal,illetve a csirke,vagy pulykamell,tonhal.Ezeknek magas a fehérje tartalma. Le van írva,hogy a fehérjeporokat,italokat nem javasolják,mert nem olyan minőségű fehérjét tartalmaznak,mint a húsok. Sok halat,tojást,csirkét ettem...igyekeztem megütni a napi mércét. Én is édesszájú voltam,de a stimu óta nem eszem édeset és már nem is hiányzik...Tehát ne aggódj, agyban átáll erre az ember és nem érzed majd úgy,hogy de megennél egy tábla csokit...(én ilyen voltam... :-) )
Tényleg nem kell izgulni,megy minden, mint a karikacsapás:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


babyboom: 31 vagyok és ez volt az első inszeminációnk. Nem tudom D. mennyit szándékozik csinálni. Kiváncsi vagyok, hogy holnap mit mond majd. Az első inszem elég sokba van benne, mert az elején nem akartak nőni a tüszők, és 19merionalt kellett adnom, mire meg tudta csinálni :(
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


ylin36:Igen már volt egy lombikom a K-ban,de jobban jártam volna ha már egyből ide jövök Apánkhoz az az érzésem!
Remélem hamarosan én is a sikerről számolhatok majd be Nektek. :lol: Nálam majd 20.-án derül ki mit mondd Apánk mikor indulhatunk.Elvileg hó végén megfog jönni.Még soha nem vártam ennyire,hogy megjöjjön időbe :D

mokucica:Nekem a K-ban nehezen hajlottak a lombikra,pedig mindig kértük hogy inkább próbáljuk meg azt.Azt mondták így az inszemmel természetesebb a dolog,de viszont kisebb is az esély.Én lombik párti vagyok!

Az biztos hogy lemásolom a papírokat :D
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Gratulálok a babásoknak!!! Mindenkinek szorítok hogy minden rendben legyen.
Mokucica: tudom milyen a bunkó főnök. Nekem 11 év munka után kellett választanom, hogy baba vagy munka. És a babát választottam, úgyhogy remélem hamarosan jön is.
Mikor próbáljátok meg legközelebb?
kisbuddha
Budapest III. kerület
 
 


kisbuddha: főnököm vigasztalni próbált, hogy ne akarjam ilyen görcsösen, mert biztos azért nem jön össze. Illetve nem gondolom, hogy kicsit pihentetni kellene ezt az orvos témát? Mondtam neki, hogy most kezdtünk el járni Dhoz, nem fogok a csodára várni, mikor tudom, hogy segítség nélkül valószínű sosem volt peteérésem. Akkor meg mire várjak? Komolyan csak felbosszantják az embert, aki nem ismeri, vagyis nincs ilyen helyzetben, annak fogalma nincs arról, hogy mit érez az ember. Na mindegy, túlteszem magam rajta. Nekünk most ez a legfontosabb, hogy legyen babánk, ha akarnak rúgjanak ki, nem érdekel ez se. Majd lesz valami, tartós tp, vagy bármi. Férjem jogász, majd utána néz a dolgoknak. :D
Holnap megyek Apánkhoz, ha minden rendbe van, akkor én szeretném egyből kezdeni a következő. Hogy inszem vagy lombikot fog-e mondani azt még nem tudom, de gondolom, hogy inszemet, mivel még csak 1 sikertelen volt.
Te hogy állsz? Mikor kell menned hozzá?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


kisbuddha: közben már emlékszem, hogy decemberbe. Bocsi :D
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Mokucica, hány domináns tüszőt sikerült növesztgetned az első inszem előtt? Nekem is ez a bajom hogy spontán peteérésem nincs, Merionallal és Clostilbegyttel is nagy nehezen kettőt sikerült kicsikarnia Apánknak...
mbetty2
Aszód
 
 


Sziasztok., csajok mennem kell futni mert elég stresszes napon volt- :cry: ., aztán főzök valamit.
Gratula aki poz. tesztelt.
sheil: én már mindenen túl vagyok., vagyis papírok., vizsgálatok., csak az uj mensesre várok. (eszem nem volt másolni papírokat)
normocyta: sajna betegszabim nincs ., mert az idén majdnem 7-8 hétig voltam tp.-en., két ERCP volt.,s egy életmentő epeműtétem., nem volt jó év.
De majd mi (a párom és én).,apánk., meg az itteni csajok azzá tesszük. Ezer puszi mindenkinek. :P
ylin36
Nagykáta
 
 


mbetty: bal oldalon 2 vagy 3 volt ami említésre méltó volt. Az egyik 23mmes volt jó vékony volt már a fala és a méhnyaknyák D szavaival gyönyörű volt és a legjobb pillanatba kaptuk el. Erre mégsem sikerült. Nekem is clostilbeggy + 19 merionál volt. Neked a másodiknál ugyanezeket írta fel? Mikor tesztelsz?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mbetty: bal oldalon 2 vagy 3 volt ami említésre méltó volt. Az egyik 23mmes volt jó vékony volt már a fala és a méhnyaknyák D szavaival gyönyörű volt és a legjobb pillanatba kaptuk el. Erre mégsem sikerült. Nekem is clostilbeggy + 19 merionál volt. Neked a másodiknál ugyanezeket írta fel? Mikor tesztelsz?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


19 merional? Jééézus, belehaltam volna... Az elsőnél csak Closti volt, egy tüszőt csinált, a második előtt azt mondta Apánk, hogy az egy kevés, odavág nekik, így lett kettő, de csalódott volt így is. Nekem 4 merional volt a másodiknál, ahogy olvaslak Téged, neked sem volt annyira sikeres... Neked megmondták az okot, miért nem érlelsz spontán tüszőket?

Bevallom, mindennap tesztelek, eddig negatív, de még csak a kilencedik napon vagyok :(

Hívtad már Apánkat? Mikor kezdtek?
mbetty2
Aszód
 
 


mbetty: 4 merional? Csak???? Nekem nem akartak nőni és ezért egy idő után már minden nap duplát kellett adnom. Így a végére konkrétan 140be volt az inszem:-(mondjuk a fene se bánná, ha sikerült volna. Hát ez van. Majd a következő.... :-)
Holnap megyek hozzá, hát kiváncsi leszek mik a további tervei velem.
Nem mondták hogy miért nem érnek rendesen a tüszők.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mbetty: 4 merional? Csak???? Nekem nem akartak nőni és ezért egy idő után már minden nap duplát kellett adnom. Így a végére konkrétan 140be volt az inszem:-(mondjuk a fene se bánná, ha sikerült volna. Hát ez van. Majd a következő.... :-)
Holnap megyek hozzá, hát kiváncsi leszek mik a további tervei velem.
Nem mondták hogy miért nem érnek rendesen a tüszők.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mbetty2: Ird meg mit mondott majd a Kopa dr., várom!!!!
ylin36
Nagykáta
 
 


Mókucica Inszem versus lombik:D. a leglágyabb módszertől halad a legintezívebb felé plusz ha nem különösen indokolt akkor 35 éves kor alatt kötelező 6 inszem. Nekem is így volt...nekem nem használt és a harmadik beavatkozás után már romlik a siker ráta DE személyesen ismerek egy lányt akinek a 6. inszemje sikerült....
nos, ha D. azt mondja lombik akkor nem sok értelme van az inszemnek csak fogynalk vele a petesejtjeid...D. tudja mi jó neked bízd rá magad de ha rádbízza a döntést akkor szerintem még egyre menj el:)
Pénz: a lombik sokkal több pénzbe kerül....

Mirrmurrka
mirrmurrka
 
 


mokucica: kitartás szoritunk neked!!
Nálunk már nem a pénz a lényeg igaz lányok hanem egy egészséges baba :roll:
ylin36
Nagykáta
 
 


mirrmurrka: köszi :) igen én is azt hiszem, vagyis tudom, hogy D tudja, hogy mit kell csinálni. És holnap kiderül, hogy mit mond. Remélem, hogy minden rendbe lesz. Amúgy a pénz a legkevesebb, a lelkiek sokkal jobban fájnak :oops: :cry: :cry:
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mirrmurrka: köszi :) igen én is azt hiszem, vagyis tudom, hogy D tudja, hogy mit kell csinálni. És holnap kiderül, hogy mit mond. Remélem, hogy minden rendbe lesz. Amúgy a pénz a legkevesebb, a lelkiek sokkal jobban fájnak :oops: :cry: :cry:
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Rendben, Ylin, holnap fél 5-re megyünk, ha hazaértünk, írok :)
mbetty2
Aszód
 
 


Mokucica, szerintem is konzultáld meg D-vel a helyzetet. Elvileg ha ilyen fiatalka vagy és rendben vannak Apa katonái még az inszemet fogja mondani szerintem, de ő a szakember. A lombik kb. ugyanennyi kerül, mert ott a gyógyszereken (de nem mindegyiken pld a Cetro-n nem) van 2/ 3 támogatás. De mivel te boszi vagy, neked úgyis csak a legjobb verziót meri majd javasolni, különben békakirályfivé varázsolod :D
Normocyta köszi az infót, a betegszabadság-táppénz témában, elvileg a 3 hét betegszabadság (amit a cég fizet) le is fedi évi egy kísérletnél az első 3 pihenős hetet.
Sheil, tényleg szuperül leírtad a hús témát, nemhiába a Kistigrismama rutinja, nekem is megvan az összes papír lefénymásolva, ki tudna amúgy ennyi infót megjegyezni ?
Dario, ne félj, hidd el D. profi, csak tartsd be az utasitásait, pld. semmi megeröltetőt ne csinálj már 2 nappal a punkció előtt. Meg bízz magatokban...
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Lányok,

halványodik a tesztcsíkom, csökken a HCG szint... 14.nap a Transfer, 5nappal az utolsó HCG inj.után. :(
Bizakodom, h nem csak a gyógyszer hatása volt az eddigi erős csíkok. 1-5 nap a kiürülése, de van ahol 10-et is olvastam. Holnap újabb 10-es teszt... Szurkoljatok!

Sheil, Te 10 vagy 25ös érzékenységűvel teszteltél vasárnap? Nálad minden ok?
babyboom
Bp
 
 


Szia babyboom!

Nagyon szurkolok,ne is gondolj halványodásra,ott van az a baba,ne pánikolj! Csináljad a tezsteket és minden rendben lesz!!!!
Jól vagyok köszönöm,vasárnap is teszteltem,meg tegnap is,és rendesen 2 csík,majd holnap reggel is csinálok...és ezentúl 2 naponta a nagy napig!!!Vasárnap 25-össel teszteltem,tegnap a 10-essel.
sheil
Budapest I. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?