Új privát üzeneted érkezett!

Vicky
Sajnálom a tesztet, ez a bizonytalanság a legrosszabb, tudom. Fel a fejjel és kitartás!
Kockásfülü
Mennek a drukkjaim a jövőhéte!
Etna
Ez már tényleg a vége! De szuper! :)

Nicky
Remélem, megoldódik az életed, úgy, ahogy szeretnéd! Nagyon dejavu-m van ezzel kapcsolatban, tíz éve hasonlókon mentem át. Így utólag persze már minden könnyebbnek és érthetőbbnek tűnik, de akkor nagy szenvedés volt (végül én léptem ki a kapcsolatból)

Leia
Mennek a drukkjaim hétfőre. Hány tűsző lett végülis?

Andi
Itt is gratula a kiskönyvhöz, és ne aggodalmaskodj annyit, tutira minden rendben odabent! :)

Nálam két napja tetőzött a rosszullét. Az ikrek nem szeretik a székelykáposztát :( Fejfájással is küzdöttem eleget, végül tegnap már bevettem egy algopirint. Ma meg hirtelen felindulásból vettem egy üveg kólát, és láss csodát, bejött a dolog. Nem szoktam inni, de most muszály volt, már 43 kilóra fogytam, lassan nem lesz honnan táplálkozni a piciknek (amúgy csak 149 cm vagyok, úgyhogy még nem kórósan sovány )

Talán mostanra kicsit jobban vagyok már! :)
thimmy
Gárdony
 
 


Andi, te kiskönyves! Hú, milyen jó érzés lesz majd ez...

Nem altat K gólyásunk.Azt mondta, így több esély van. MOndom, rendben. Azt mondta, ad fájdalomcsillapítót meg még mondott valamit és kész, különben is szupervékony tűje van(ezt ő mondta).

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy leszívás után hogy van a történet? Mintha többen azt írtátok volna, hogy másnap nekünk kell csörögni, és ők megmondják mennyien vannak a mazsolák. Hány naposan kapjuk vissza őket? És ez mitől függ? A leszívás napja a nulladik nap? Vagy már az első?

Köszönöm előre is, aki időt szán ránk. 8)
leia8207
 
 


thimmy!

Pontos számot nem tudok, jobb oldalon vannak az ügyesebb mazsolák, ott tegnap már voltak 15-16-17 mmesek is, asszem 3-4, a bal oldalon vannak a lustább mazsik, ott 12-13 mmeseket látott a Tanár úr.
leia8207
 
 

 
 

Leia:
Engem szó nélkül altatott. Legközelebb is ezt választanám!

Általában neked kell telefonálni, de az én esetemben más volt, mivel másnap nem volt munkanap. Ilyenkor ők jelentkeznek.
Az hogy hány nap múlva kapod őket vissza az a leszívott érett tüszők számától, illetve attól függ, hogy másnapra hányan termékenyültek meg. Ha mondjuk csak hárman, akkor nem kockáztatnak az 5 napos beültivel.
Nekem pénteken szívták le és szerdán kaptam őket vissza. Akkor 5 naposak voltak, tehát a leszívás napja az a 0. nap.
Mennek a drukkok!

:P :P :P :P :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok lányok!

Az UH szerint látható a szívmûködés. :)


András
redy22
Szolnok
 
 


Lányok, abban tudtok segíteni, hogy nõi szempontból terhesség alatt székrekedés ellen mi lehet a hatásos és kímélõ gyógymód? Mit lenne érdemes enni vagy inni?

Gravidát szedünk (az "ünk" idézõjelben), még van 1 doboz, tehát emellé kellene valami plusz, ami eredményt okoz.

Köszönöm. ;)

András
redy22
Szolnok
 
 


sziasztok!!!

andrás!
nagyon szűkszavú vagy mostanában!!!!tessék részletes beszámolót tartani mindenről, hisz olyan mélyen magatok alatt voltatok, h most már a szárnyalásotokban is részt kívánunk venni. levolac mehet, de nekem nem sokat ér. hormonális oka is van és még ehhez jön a magzatvédő vitamin is. nekem a femibion mellett nem volt ilyen gondom, az elevitnél igen. valamint a rostban gazdag táplálkozás, nem tudom, h az asszony bírja-e, nem gyomorégős, de a 100 %-os gyümiléből a narancs jó szokott lenni.

andi!
én is hajdú krisztánál voltam. nem tudom mitől voltam idegbeteg, de az elején az a tipikus hisztis nő voltam. midnenkivel összevesztem, idegbeteg voltam. talán a sok stressz, h sikerül-e vagy hormonális oka volt nem tom. de kibírhatatlan voltam és én utáltam mindenkit :D a majka paródia is jó a mirigyes változatot mondod? ilyeneket kell hallgatni és akkor jobb lesz a kedvünk. meg a sok nap, ami végre ezen a héten van, nekem nagyon kell, feltölt.

ann!
férjnél vagy már? :D mesélj, mesélj, mesélj!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Köszi, Etna. Visszaolvastalak azóta.:)

András: nagyon- nagyon örülök nektek! Most már biztosan megmarad a baba! Nagyon erős! :wink: :P :P :P :P

Csajok: a Crinone belőletek egyben távozott? Hallottam ilyet is. Mire számítsak, mielőtt azt hiszem majd, h a baba jött ki belőlem?
Még mindig tolom, de ma nagyon úgy érzem hogy valami nyomja a hüvelyemet. Mindjárt kijön valami, azt érzem.

Bejelentkeztem a Hajdú K-hoz. November 28-ra kaptam időpontot a kombinált tesztre.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, aranyos vagy:), de nincs, ma voltam a 3. napi stimu indításos kontrollon.

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: jövő héten Szűcs szabin lesz.
(én így legalább megismerek egy másik dokit a jövő pénteki kontrollon)

"Minekaza: na? Nincs még pozi teszt? Én reménykedem!!!!"
minekaza
Budapest
 
 


redy: Barbusnál parafinolajat adunk a szorulásra és talán ez segít. Ő egy teáskanálnyit kap naponta. A laevolac nála sem használ, pedig megvettem fél litert. Én szülés után kaptam stodalaxot, hátha lehet azt terhesen is szedni. Ebben nem vagyok biztos, de szoptatás alatt lehetett szedni. És gratula a szívhanghoz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


andi!
nő a méhed azt érzed. én folyton azt éreztem, h valami ki akar esni belőlem. hol elöl, hol hátul. az már nemsokára itt van, csodát ne várj a drnőtől, ő nem a babamozira megy rá, hanem arra,h ő mindent lásson. elég gáz felvételek szoktak születni,de ha ő azt mondja, h miden ok, akkor az így is van. nálam 15 mp alatt meglátta azt, amit addig kb 4 orvos nem, mégpedig a fütyit :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna: köszi!
Akkor nem a Crinone akar távozni ezek szerint?
Nem akarok én ott babamozizni, engem is csak az érdekel, h minden rendben van-e. Majd megyek babamozira külön.

Ma kicsit megnyugodtam, mert tegnap óra nehezen veszem a levegőt. Ez is bombabiztos tünet! :wink: :wink:

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi: Jó helyre mész! A 2. genetikai UH-t mi is ott csináltattuk már, és ha lesz legközelebb, akkor is oda fogunk menni. Bár az előzmények tükrében én tuti csináltatok magzatvízvételt is. (Bencénél az integrált teszt és a magzatvízvétel eredménye jobban nem is különbözhetett egymástól, így én nem bízom meg benne)

hofeherke
 
 


Hellóóóóó! :)

Etna! Vágom a centit helyetted is :) Remélem még bírsz magaddal :)

Andi... Te és az aggódásaid... édesen anyukás kezdesz lenni, de hidd el végre, hogy ott van a bogyó és ott is marad még 29 hétig :) Kíp kúl Anyacukker, meg ték it ízi ;)

Thimmy... :) ugyanilyen vonalzóm volt. Annyira szorítok nektek. Egyél kivit reggelente, nekem jobban bevált mint a kóla. A szénsav nekem mondjuk alapból hányást csinál, még terhesnek sem kell lennem hozzá.

Andrááás! Hát jippijééé és jippijóóó. A székrekedés ellen nekem a magnosolv volt a csúcs. Magne b6 helyett javasolta a dokim, napi 2, receptmentes granulátum.

Rilka, jó hogy jelentkeztél :) Gratula a kiscsajhoz, képet is kérünk ám. Máténak még nincs csaja ;) Nem mintha... csak úgy mondom... ;)

Mi jól vagyunk. Máté már 4600 gramm és 53 cm, Oli pedig 4330 és 55 cm. Nagyok :) Ma megvolt az első különleges reggelink. Almalé a tápszer előtt. kemény 3 kávéskanál, és imádták.
Asszem én is jól vagyok... csak tök fáradt. Apa dolgozik, éjjel igyekszem hagyni aludni. Nappal meg tök egyedül vagyok a srácokkal, néha jön csak valaki, hogy babázzon. Addig mondjuk főzök, takarítok, vasalok, meg kicsit kutyázok. De kezdek bezombulni... Az alváshiány kezd teljesen mellékes lenni. Úgy érzem, ez az aranykalitka. Imádom a srácokat, ők a mindeneim. De néha olyan jó lenne kiszakadni ebből a közegből pár órára. Szégyen és gyalázat, de a fb-os játékokra sincs időm... Hát milyen világ ez, kérem? :D

Remélem ez nem a szülés utáni depi... arra végképp nem lenne időm, hogy kimásszak belőle :)

és mivel ma éjszakára van bébiszitterem (a tesóm) eltökélt szándékom, hogy átalszom az éjszakát miután ittam egy jó kis pálinkát a pohár borom előtt, amit a sült csabai kolbász mellé kívánok elfogyasztani :):):)

Csodálatos, napsütéses hétvégét mindenkinek, és akinek van kedve és ideje és lehetősége essen teherbe mihamarabb. :)

Pusszantás!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Mara:
Nem mondod? Erre az 1%-os vetéléssel járó vizsgálatra gondolsz, nem?
Mi az az integrált teszt? Miben különbözik a kombinálttól?
Végül nem lett nálatok baj, ugye?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Évi!

Örülök, hogy boldog vagy!! Nem leszel te depis!
Nagyon jól hangzik a ma esti programod. De beneveznék egy csabai kolbászra! A bor meg a pálinka még nem hiányzik.
Nagyon jó alvást neked mára! Ja, és a füldugót se felejtsd el ma éjjel használni!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


András!
Tessék kicsit bővebben beszámolni az eseményekről! :) Ha már vetted a bátorságot, hogy írogass egy rakás hormonnal feltúrbózott nőszemélynek, tessék kielégíteni a kíváncsiságunkat! :lol: Hány hetes most a pici és mekkorák az értékei?

Andikám!
Ne izgulj már annyira, mert átragad rám is :roll: :D

Évi
Kivit vettem én is (csak sajna hihetetlenül éretlen :roll: :shock: ), összedobtam más gyümikkel és most salátának eszem. Nagyon szupi, hogy így nőnek a srácok! Remélem, az éjjel tényleg sikerült pihenned!

Ann
Merre jársz, csak nem nászútra utaztál? :lol:

Nekem úgy tűnik (csak el ne kiabáljam) egész rendbe jött a gyomrom :) Kedden megyek megnézetni a picurokat, kiváncsi vagyok, mekkorát nőttek már... Én is bejelentkeztem kombinált tesztre a Hajdu Krisztinához, úgy látom, itt többen is megfordultak nála, hiába, azt mondják, ő a legjobb :lol:
thimmy
Gárdony
 
 


Lányok, engedek a nyomásnak és kicsit bõvebben is írok magunkról. :)

Az elmúlt idõszak eléggé fárasztó volt, ezért nem nagyon tudtam hosszabb leveleket írni, most pótolom.

A párommal szeptember végén kezdtük a 2. lombikot rövid protokoll keretében.

A petesejt levétel altatás nélkül volt ezúttal ... az asszonykám szerint az életben nem fog többé altatás nélkül ilyen beavatkozásba belemenni.

Ezúttal sokkal kevesebb petesejtet tudott levenni a doktor, mint a múltkor, de most arányában több volt a megfelelõ, 2 embriót sikerült lefagyasztani is.

A beültetés után jöttek sorban a terhességi tünetek: hányinger, rossz közérzet, sok pisi, sok hiszti.

A párom fõleg az utóbbiban erõs, imád veszekedni velem.

Egyébként véleményem szerint az eredményben alaposan közrejátszott az is, hogy a petesejt levétel elõtti napon olyan nagyot veszekedtünk, mint még soha. Kijelentette, hogy tõlem nem akar gyereket. A beavatakozás elõtt nem is beszéltünk egymással ... lehet, hogy ez is segített. Ha még kicsit meg is vert volna, talán mindkét baba összejött volna.

Aztán a vége pedig az lett, hogy az ET+11. napon 55-es HCG szintet produkáltunk.

Volt egy kis túlstimuláció, de az már elmúlt remélhetõleg.

Most hivatalosan 6,5 hetesek vagyunk, 12 mm-es a petezsák, benne egy baba. Keresnünk kell egy jó nõgyógyászt, aki mellett nem lesz probléma.

Ha már így alakult, akkor a lombik elõnye, hogy pontosan tudom, mikor fogant a baba és azt is, hogy én vagyok a kölyök apja.

A párom eddig táppénzen volt, de jövõ héttõl már újra dolgozik ... mivel én diplomával sem keresik annyit, mint õ, ezért nem tudjuk nélkülözni a fizetését ... ha vigyáz magára, akkor bízom benne, hogy nem lesz probléma. De azt majd eldönti az élet, hogy ultrahangon kívül az életben is láthatom-e a gyerekemet vagy nem.


András
redy22
Szolnok
 
 


Hú, kedves András! Mondd el kérlek, miért gáz az altatás nélküli leszívás...Nálunk hétfőn így lesz, és eddig nem paráztam, de most...

A jobb oldali versenyzők az ügyesebbek továbbra is, ott már volt 23 mmeske is, meg 17-18asok.

Bízunk benne, hogy 7-8 petesejt meglesz....
leia8207
 
 


Sziasztok!
Rendszeresen olvaslak benneteket, de ritkán tudok írni.

leia8207
Nekem 4 petesejtet szívtak le altatás nélkül, nem volt olyan rossz, de mindenkinek más a fájdalom küszöbe. 3 babót vissza is kaptam, de sajnos nem maradtak velem :cry: :cry: :cry:
A következő hónapban spontán estem teherbe és már 31 hetes terhes vagyok :D :lol: :D

andi565
Nagy gratula és vigyázzatok magatokra :!: :!: :!:
Én mind a kétféle tesztet megcsináltattam cirka 40000ft-ért, de szerintem csak pénz kidobás. Az integrált teszt azt hiszem 4 féle értéket, a kombinált 2 félét mér.
Chorionbiopsziám ( méhlepényből mintavétel) volt és ha elölről kezdeném csak és kizárólag ez lenne. A tesztek kockázatbecslésre alapulnak, a chorionbiopszia 100%-ban kimutatja, hogy a babának van-e vmilyen betegsége és mi a neme. 0.5% a vetélés aránya, de én úgy gondolom, hogy ezt a kockázatot érdemes bevállalni. A Bajcsyban csinálták és a Ferenczy doktorról oldalakon keresztül lehetne írni. A genetikai tanácsadóban kell időpontot kérni, hetente 2-szer van ilyen beavatkozás. 10 hetes kortól már elvégzik a vizsgálatot. Amikor nekem csinálták a vizsgálatot az egyik lánynak kiderült, hogy Down kóros a babája. Na erről a 0.5%-ról beszéltem.
tanita74
Szigetszentmiklós
 
 


Ezt kihagytam :lol: :lol: :lol:

<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-5-1-2013_01_09-Laura.jpg"></A>
tanita74
Szigetszentmiklós
 
 


Tanita!
Nem mondod, hogy még a vonalzónk is egyforma!
Nem elég, hogy a teherbeesésünk körülményei is hasonlóak. Sőt, még a foglalkozásunk is!
Levonom a következtetéseket: nekem is olyan szép terhességem lesz, mint neked! Másképp nem is történhet!
Gratulálok a 31. hetetekhez! Mekkora a pocid? Jól érzed magad?
Szegény Down kóros lány! Borzalmas lehetett neki!

András: nagyon örülök a szép eredményeknek. Annak viszont nem, hogy ilyen rosszul álltok.
Egyébként én is nagyon hisztis vagyok, amióta hormonokat szedek. Én is vállással fenyegetőzöm néha, de nem gondolom komolyan. Nem lehet, h nálatok is a hormonok a hibásak?
A terhesség is rárakott egy óriási lapáttal a viselkedésemre. Borzalmas vagyok. Tudom, de nem tudok ez ellen semmit sem tenni.
Nehogy már most válljatok. Végre összejött a baba, ne csináljátok már!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Leia: arra ügyelj, hogy ne te menj be elsőre a műtőbe. Annak a lánynak fájt a legjobban, aki elsőnek ment be a punkcióra. A többieknek már elviselhetőbb volt. Ennek az oka az lehetett, h még nem hatott a fájdalomcsillapító.
Fel a fejjek, ki fogod bírni!
Arra gondolj, h így több egészséges petesejt leszívására van esélyed és hogy nem kell sokáig bent feküdnöd. Enge altattak és 1-ig kellett ott feküdnöm, hiába voltam jól. Ráadásul éjfél óta nem ihattam vizet, nem ehettem semmit. A műtét után is várnom kellett 1 órát, h ihassak.. Tehát, nem biztos hogy olyan rossz a helyi érzéstelenítés!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi!
Nem a fájdalomtól félek, bármit kibírok. Inkább attól tartottam, hogy nehogy reflexből megmozduljak és rosszkor. De bízom a gólyásbáncsinkban és abban, hogy minden rendben lesz.
leia8207
 
 


Leia!
Akkor ma nem is voltál a BMC-ben? Mondtad, hogy mész ma. Én voltam.
Délkörül végzet Koncz bá velem.
Gyógyszerek felírva. Gonal f 900, Cetrotide, Otrivelle, Crinone. Az összegek egészen barátságosak


:)
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


hú csajok, én még máshol nem hallottam,h altatás nélkül szívtak volna le petesejtet, csak itt és a várva várt babák c könyvben olvastam a 90-es években. :shock:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Ha nálunk egyszer lombikra kerülne a sor (amire szerintem nem kerül sor, mert nem mennék el odáig) akkor altatás nélkül csináltatnám a leszívást. Én most is attól rettegtem, hogy elaltatnak és nem kelek fel. Nálam ez nagy fóbia, nem tudom miért. De eddig még nem kellett altatni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Na,jó :!:
Most akkor a Konc altat vagy nem :?:
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Szia Leia!

Valószínûsítem, hogy minden nõ szervezete másként reagál az egyes eljárásokra, nem kell megijedned!

Nálunk a páromnak az altatás nélküli petesejt levétel kicsit rosszabb volt, mint altatással. De ez nem jelenti azt, hogy nagyon fájt volna neki, inkább kicsit kellemetlen érzés volt, ahogy elmondta.
Az altatás nélküli eljárás viszont kevésbé megterhelõ a szervezet számára és elõbb kiengednek utána.
Az ottani doktorok már több száz ilyen eljárást végeztek, tudják, hogyan kell elvégezni, hogy a legkevésbé legyen fájdalmas. Persze én férfi létemre könnyen beszélek, de hidd el, hogy nem lesz semmi gond nálatok.

Érdekes módon amikor mi voltunk, akkor minden nõt altatás nélkül mûtöttek, a beültetés napján viszont minden nõt altattak.
redy22
Szolnok
 
 


Nyuszi!

Ott voltam, kb. negyed 11kor jöttem ki tőle. Te reggeltől ott voltál?
Ha igen, biztosan láttál, a vizsgálóhoz legközelebbi széken ücsörögtem, Hamilton könyvet olvasva. :D :D
Úgy veszem észre, ez az altatás egyénfüggő, tehát nálad egyáltalán nem biztos, hogy nem altat.

Redy!
Köszönöm, ez megnyugtatott azért. :)
Ennek mondjuk örülök, hogy nem kell utána még majd órákat ott lenni.
leia8207
 
 


Lea!

Én kint ültem a tv mellett a férjemmel, piros garbó volt rajtam.

Na nem baj, majd máskor :D

Jó éjt mindenkinek :)
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Thimmy!
Szerintem itt is én leszek a lépő...csak sosem voltam ilyen helyzetben,és baromi nehéz...Ha ezt meglépem,szerintem utána is lesz mit mesélnem...sosem éltem egyedül...rettegek....de majd lesz valahogy...
Most összeszedtem egy jó kis megfázást,6 napja,és sehova sem javulok...
nicky1983
Nagyút
 
 


Nicky: látom ti is pont a hetedik évben jártok. Ilyenkor tényleg jönnek a nehézségek. Van bene valami.

Gyógyulj meg mielőbb!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


nicky :!:

Nagyon sajnálom, tudom mit érzel. Nálatok nem tudom mi az oka a stétválásnak.Én egy harmadik személy miatt lettem dobva, pont akkor, amikor a stimut kezdtük volna. Vagyis pont azon a napon. De végül én győztem, és most tényleg együtt csináljuk végig az egészet :D
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Andi: Ne haragudj, de a hétvégéink elég mozgalmasak, így csak most olvastam a kérdésedet. Szóval, az integrált tesztnél több dolgot néznek az anyai vérből (Angliába küldik) mint a kombinált tesztnél. Nálunk az amit alapból néznek az UH-val együtt tökéletes volt, de a pluszba vizsgált dolgok annyira rosszak voltak, hogy 1:2-es Down kockázatot jósolt (ez a lehető legrosszabb)a teszt, így meg kellett csináltatnunk a magzatvízvételt, ami 99%-ra mondta, hogy nincs semmi baja (ez a lehető legjobb) Bencének, ahogy nem is lett!!! De azok a hetek, amíg eljutottunk a magzatvíz vételig, majd megjött annak az eredmény, szóval azok nem voltak egyszerűek. Szóval ennek tükrében vagy hiszek a kötelező alap vizsgálatnak, vagy megcsináltatom a megzatvízvételt, vagy a chorionboholy mintavételt. De ezt csak az mondatja velem, amin átmentünk, valószínűleg másoknál ezek a vizsgálatok nagyon jól működnek...

hofeherke
 
 


Lányok, (főleg Andi, asszem te írtad korábban, hogy vmi eü. végzettséged van, és ezért hivatásból tudnod kell szurit beadni)
ha a Merional beadási helye kicsit belilult, az azért van, ugye, mert nem nyomtam be eléggé? És nincs semmilyen negatív következménye ezen kívül?
Rövid hiszti után beadtam magamnak életem első szuriját (eddig mindig a férjem nyomta), és hát így sikerült, de legalább sikerült:)
minekaza
Budapest
 
 


mieza: Nem, eltaláltál egy kisebb eret. El fog múlni. De egyébként tövig be kell nyomni a tűt, ne félj tőle. De nagyon ügyes vagy. Csak így tovább.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hellóka!

Lett 10 tüsző, amiből lett 9 petesejtünk, juhé!
Abszolút túlélhető az altatás nélküli punkció, egy 10es skálán 3asra tenném a fájdalomszintet.
A mai nap legkellemetlenebbje a seduxen injekció volt.És még az is bírható volt abszolútli. Ami érdekes volt, hogy engem nem nyugtatott, hanem pörgetett, vigyorogtam mint a tejbetök és nagyon szépnek láttam a világot.(Mondjuk most is annak látom.) :D :D

Holnap telefon :lol: 8)

Niki!
Kitartást kívánok needk továbbra is!

Minekaza!
Én minden fájdalmat elvilselek de a szuribeadás volt az, amit nem tudnék magamnak csinálni. Nem a fájdalom miatt, hanem paráznék, hogy jól adom-e be. Úgyhogy nálunk Férjé volt e nemes feladat.


Éppen ezért megemelem a kalapom előtted. 8)
leia8207
 
 


leia, eddig nálam is a férjem adott be mindent, de most vettem a bátorságot, mert heti 2x edzeni jár, és későn ér haza, ezért be kellene mászkálnom a melóhelyére, amit meguntam...
A 9 pete az nagyon jó:)


Tyű, ma is én adtam be a szurit, úgy, hogy tökegyedül voltam, és egy csepp vér sem volt:) Esküszöm, ha magamnak adom be, nem fáj, lehet, rá fogok erre szokni...
minekaza
Budapest
 
 


Én mindig magamnak adtam be a szurit, nem szerettem volna ha más csinálja.

leia: Gratula a 9 petécskéhez.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


megy a drukk leila!

andrás kösz a beszámolót, a legjobb rész, mikor azt írtad, h jó, h meg nem vert :D had keljek az asszony védelmére, én volt, h szívem szerint olyan nyakast adtam volna az embernek, h csak lesett volna. az okát nem tudom, ez végig így lesz, lehet a végére összeverekedtek majd. :D én tegnap voltam a csúcson, majdnem karate lett.


mindenkivel közlöm, h nyákdugó nélkül vagyok 2 napja, a netet ne olvassátok, kamu. már aszerint rég meg kellett volna szülnöm, ehelyett itt írogatok nektek. semmi bajom. megmutattam norbinak is, utána ápolhattam fél órát, mert majdnem elájult. pedig én csak oktatólag mutattam, h ha az életben találkozik ilyennel tudja,h nyákdugó ez az :D majdnem elájult és belehányt a szemetesbe :-o és azt mondta, soha többet nem tud kocsonyára nézni . azt mondta, ma is ha eszébe jutott hánynia kellett. lehet ez most bejött fogyókúrának. közben meg tényleg majdnem megvertem,h h lehet ilyen gyenge :D nekem tetszett, végre láttam ilyet is. igaz ahogy elolvastam, h 24 órán belül szülés várható, rögtön zabszem effektusom lett. ma meg kb 4 embernyi elintéznivalóm volt, mivel az utolsó 24 órám, erre nem egyben vagyok még, mikor még csillog is a lakás, h szép rend legyen a hányós tejfakasztón. sehol semmi!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna: alakul az a szülés! :wink: Az egyik barátnőmnek a36.héten elment a nyákdugó, és a 39.hétben még egyben volt! De a takarítás jó előjel! Én 25-én kitakarítottam, 26án karácsonyoztunk anyukámékkal, 27én érkezett Zétus. :-) türelem, Bánkot terem!

Minekaza: az én férjem még azt sem bírta nézni,hogy oltom magam! Jobb magadnak,nem kell várni senkire!

Leia: kemény vagy! Reméljük ügyesek lesznek a petécskék is! :-)

Niki: örülök,hogy jöttél! Már az is jó,hogy eddig eljutottál! Ha nincs még kellő erő benned a megfelelő lépéshez ,hát várj! Inkább, minthogy pár nap múlva visszatáncolj hozzá, Aztán megint megbánj mindent... veled kapcsolatban olyan megérzésem van,hogy egy másik kapcsolatban spontán pocakos leszel. ne félj az egyedülléttől, ennél rosszabb nem lehet!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Etna: alakul az a szülés! :wink: Az egyik barátnőmnek a36.héten elment a nyákdugó, és a 39.hétben még egyben volt! De a takarítás jó előjel! Én 25-én kitakarítottam, 26án karácsonyoztunk anyukámékkal, 27én érkezett Zétus. :-) türelem, Bánkot terem!

Minekaza: az én férjem még azt sem bírta nézni,hogy oltom magam! Jobb magadnak,nem kell várni senkire!

Leia: kemény vagy! Reméljük ügyesek lesznek a petécskék is! :-)

Niki: örülök,hogy jöttél! Már az is jó,hogy eddig eljutottál! Ha nincs még kellő erő benned a megfelelő lépéshez ,hát várj! Inkább, minthogy pár nap múlva visszatáncolj hozzá, Aztán megint megbánj mindent... veled kapcsolatban olyan megérzésem van,hogy egy másik kapcsolatban spontán pocakos leszel. ne félj az egyedülléttől, ennél rosszabb nem lehet!
nyulacs82
Szolnok
 
 


etna: Én azt sem tudom, hogy mikor hagytam el a nyákdugómat. Szerintem a dokimnál valamikir a 28. héten, hiszen akkortól voltam nyitva. Vagy az védte a burkot tovább? A franc se tudja.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Voltam ultrahangon: A Baba 29 mm, B Baba 24 mm :lol: :lol: :lol: Minden rendben, gyorsan nőnek! :)

Vettem magnézium pezsgőtablettát, nekem ízlik, meg így folyadékot is többet iszok :)
Ja, és tegnap óta újra érzek éhséget :shock: :lol:
Ha minden igaz, holnap érkezik egy kismamanadrág az unokatesómtól :) Esténként már szép poci alakul, bár a súlyom még nem változott (a múltheti rosszullétek miatt lejjebb is ment egy kilóval, na az visszajött, oszt ennyi). Utánna is néztem nagy aggodalmamban, van, ahol azt írják, hogy a negyedik hónapig nem muszály hízni. De én már nem bánnám, ha elkezdenék gyarapodni :) Büszke pocakos kismama leszek! :)

Jajj, megint nem tudom levakarni a mosolyt az arcomról, pont, mint amikor megtudtam, hogy ketten vannnak! :)

András
Mosolyogva olvastam a hozzászólásodat! :) A verést azért hagyjátok ki :) Kitartás, Kispapa! :)

Tanita
De jó, hogy jelentkeztél! Már 31 hét, jesszusom! Örülök, hogy minden oké odabent! Gondolom, akkor volt pár izgulós napod-heted?

Leia
Gratula a kis petékhez! Jó sok lett, tényleg! :) Hívtad már őket, mit mondtak, mikor kapod vissza a piciket - és hányat?

Minekaza
Ügyes vagy te, csak így tovább! Nekem a férjem adta be esténként a szurikat, gondoltam, legalább így is kiveheti a részét a dologból - ő meg boldogan szúrt! :)

Etna
Hűha, ez már a vég kezdete! :) Azért a bulival megvárják, míg megszülsz, ugye? :lol: :lol:
thimmy
Gárdony
 
 


thimmy: Egyáltalán nem kötelező a hízás. Én az első trimeszter végére -2,5 kiló voltam, majd a 30. hétig fogytam még 2-t. 4,5 jött fel a 37. hétre, így ugyanannyival mentem szülni, mint amennyivel teherbe estem. Ehhez kellett a cukros diéta is, de nem bántam, a kisasszony elvette, ami neki kellett. Szóval emiatt ne aggódj.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Thimmy! jaj dejó ezt olvasni, mi is ikrekre vágyunk.

Ma hívtam őket, 6-uknál megvolt a randi, még 3ra vártak ma, csütörtökön még telefonálnom kell reggel, hogy még aznap vagy szombaton kapjuk meg a legügyesebb kettőt vagy hármat.
Hát, a telefon után örömkönnyeim lettek. Már ettől. MI vár még rám...

:D :D :oops: 8)
leia8207
 
 


leia: Gratula a picúrokhoz!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky
Igen, én is olvastam, hogy aki magasabb testtömegindexxel kezdi a várandóságot, vagy ahol cukorbetegség alakul ki, ott ez is előfordulhat. De én jelenleg 44 kg vagyok (és 149 cm), úgyhogy kell a hízás :) Eddig úgy tűnik, a picik megkapnak minden szükséges tápanyagot a növekedésükhöz (inkább émelygésem van/volt, csak két hányós napom volt szerencsére, és rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszek)

Amúgy hogy állsz, megjött már a mensid?

Évi
Nálad hogy alakult a méretkülönbség a két kicsi között? Rákérdeztem az orvosnál erre az öt mm-re, azt mondta, normális :) B Baba szinte elbújt, alig tudta elővarázsolni, emiatt arra gondoltam, lehet, nem is tudta pontosan megmérni... Amúgy nagyon kedves volt, pl. egyáltalán nem paráztatott a korom miatt, azt mondta, csak akkor kell komolyabb vizsgálat, ha a kombinált teszt eltérést mutat, de egypetéjű ikerbabákat nem szívesen szuratna meg...
thimmy
Gárdony
 
 


Leia
Nálunk csak a szívhang-ultrahangon derült ki, hogy ketten vannak (egy petesejtem érett az inszem során) - képzelheted, majd leestem a székről :lol: :lol:
Neked viszont minden esélyed meg lesz az ikrekre! :lol:
És igen, a könnyek innentől megállíthatatlanok! :lol:
thimmy
Gárdony
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?