Új privát üzeneted érkezett!

Nahát, Thimmy! Nagyon örülök nektek!

Kinél fogsz szülni, tudod már?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Nyulacs
Igen, nagyon nagy meglepi volt, képzelheted. Most olvasgatok épp ikres oldalakat - próbálom a negatív dolgokat kizárni, még ha benne is van a pakliban és történhet még bármi, akkor is csak a jóra akarok koncentrálni.

Etna
Jól látod a dolgokat - megint :lol: Hát igen, a vigyort órákig nem tudtam levakarni az arcomról, még sírni is nevetve sírtam örömömben :lol:

Andi
Köszi!
Felhívtam az a fehérvári orvost, akinél voltam az év elején, akkor, abban a nehéz helyzetben nagyom emberi, kedves és megértő volt. Ő sajna már nincs Fehérváron, a Róbert magánklinikára ment, nahát oda nem tudom követni, de van magánrendelése Pesten, azt meg tudjuk oldani. Úgy gondolom, hogy mához két hétre mennék hozzá - Sz. annyit mondott, hogy két-három hét múlva nézessem meg a babákat... Naná! :lol:
thimmy
Gárdony
 
 


thimmy: Ez fantasztikus hír! Szerintem nehéz lesz az elején, de annál jobb lesz nekik később.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Thimmy!!! Wáááááááá!!!!!!!!!!!!!! Ez baromi jóóóóó! Persze, kérdezz, nyaggass bátran! Szűcs nem szereti elaprózni, ahogy nézem :D

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Minden ok-s!
Baba 2 cm, szépen látszik a vérkeringés, szívhang és a végtag kezdemények.
Már csak 3 hét a kritikus első trimeszterből. :P :P :P :P :P
Hétfőn mehetek a kismama könyvemért. Alig várom! :P :P :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi: Gratula az eddigiekhez.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky: köszi.
Nálad mi újság? Megjött? Esetleg pozi teszt azóta? :wink:

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok lányok (és fiú :))!

Először is hatalmas gratula a babaesőhöz (Thimmy, neked duplán is)! A kicsiknek jobbulást, nagy pocakos anyukáknak kitartást! Egy ideje csak néha nézek be zugban olvasni, most látom, hogy Évi keresett, ezért előbújok kicsit.

Igen, majdnem napra pontosan egyidősek voltunk, csak nálam egy baba maradt végül. Na ő viszont úgy döntött, hogy kettő helyett is növekszik, és roppant jól érezte magát odabent, úgyhogy végül császáros baba lett, mert 41 hetesen még mindig esze ágában sem volt elindulni a nagyvilág felé (indított szüléssel sem). Violánk végül 10. hó 10-én 10 óra után 55 centivel és 4 kiló 37 dekával látta meg a napvilágot. Gyönyörű kislány hatalmas étvággyal, szerencsére tejcsim is van hozzá bőven. Úgyhogy mi még csak 3 hetesek vagyunk. :)

Évi, le a kalappal előtted, hogy ezt így birod. 8) (És persze minden más ikres anyuka előtt is.) Én már rég kidőltem volna, azt hiszem tényleg nem véletlen, hogy hozzánk csak egy baba érkezett meg. Kemény csaj vagy, az biztos - rengeteg energiát, eseménytelen évvégét és sok-sok átaludt órát kívánok!
rilka
Vác
 
 


Szia Rilka!

Hatalmas gratula nektek! Violának jó egészséget és gyönyörű, gondtalan életet kívánok! Képet rakhatnál majd fel!
Hol és kinél szültél?

Pont ma gondoltam arra, h a régi motorosok jól eltűntek, már be sem néznek ide. Pedig jöhetnének!!!!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


rilka: Gratula Violához. Jó, hogy van tejcsid és a kisasszony is szépen nő.

Nálam még mindig semmi. Se vérzés, se pozitív teszt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Thimmy, gratulálok ... ezek nagyszerû fejlemények! :))))))

Rilka, neked is a babához! :))

Mi egyelõre jól vagyunk ... vannak kisebb gondok, de remélhetõleg nem súlyosak. Az elsõ UH rendben lement, de majd a másodikon dõl el a végeredmény.
redy22
Szolnok
 
 


Andi:
Köszönöm a jókívánságot! :) A Bajcsy kórházban szültem dr. Toldi Lászlónál. Őt mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon emberséges, alapos, kedves orvos. Sajnos azt hiszem, csak magánban rendel (az Örs Vezér tere mellett), a honlapján minden infó megtalálható. A Bajcsy kórházról már vegyesebb a véleményem: a szülőszobáik nagyon jók (bár én ugye császárosként nem igazán használtam ki), a többi inkább a magyar egészségügy nyomorát szenvedi. Aludnom nem nagyon sikerült a bent töltött egy hét alatt. :roll:

Neked is gratulálok a kis csodababához, és most már ne izgulj sokat, jönni akar ő már hozzátok, és meg is fog érkezni. :)

Vicky:
Sok sikert a kistesó-projekthez! Türelem, még csak most kezdtétek, előbb-utóbb jönni fog majd.
rilka
Vác
 
 


sziasztok!

Most kezdtük tegnap a lombikhoz a szurikat, Gonalt és Menopurt szúrunk.
A beültetésig is felmerülhet a hiperstimuláció veszélye? Hogyan lehet minimálisra csökkenteni az esélyét?
Tanár Úrnál vagyunk, nagyon bízunk a szaktudásában...
Ahogy visszaolvastam, van több kismama, szívbõl velük örülök!

Köszönöm a segítséget!

Leia
leia8207
 
 


Szia Leia! Tegnap is írni akartam de a kisfiam nem engedte.
Ne aggódj, most míg szúrod magad nem lesz hiperstimuláció. Majd a leszívás után fog jelentkezni. Azt úgy lehet kiküszöbölni hogy sok-sok folyadékot kell inni és sok fehérje dús élelmiszert fogyasztani. Tehéntúrót ajánlják, de én halat ettem töménytelen mennyiségben. :D én szeretem. Halkonzerv is jó.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Köszönöm Zsuzsi!

Csak állati fehérje jó? Vagy ki lehet egészíteni növényi fehérjékkel is?

Halból milyet érdemes? lazac? Vagy tonhal?
leia8207
 
 


leia!
szerintem inkább egyél sok túrót, joghurtot,cs. húst és még amellé halat. de nem kell raklapnyi. egyébként a túlstimu enyhe változata jó jel, mert azt a terhesség okozza. nálam is ez volt, ki lehet bírni. napi 3 liter folyadék ami még fontos!!! de ne idegeskedj miatta, ha nagy gáz van, azt látják uhon, ezért kell gyakran menni. nem sokszor forudul elő, h emiatt leállítsanak protokollt. profik már a dokik

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna,köszönöm!

Holnap megyek elõször uhura, az 5. ciklusnapon leszek. Jól tudom, hogy van mindig vérvétel is? Csakhogy éhgyomorra menjek vagy reggelizhetek?
leia8207
 
 


leia: Üdv és mennek a drukkok.

Mi hazaértünk vidékről, jó fárasztó hétvégénk volt. De holnap már hétfő, mehetek dolgozni. Kedden próbálok újra tesztelni egyet, hétfőn kéne szereznem egy tesztet. Egyelőre vérzés még mindig sehol, néha van egy kis hányingerem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Jaj, Vicky, annyira izgulok! Egyébként ha nem most mensiztem volna akkor én is meg mertem volna esküdni hogy terhes vagyok. Olyan tüneteim vannak néhány napja hogy júúújjj!
Nagyon szorítok. Majd holnap mesélj!

Leia, nem hiszem hogy lesz vérvétel, de ha mégis akkor is ehetsz mert csak hormont néznek nem vércukor szintet.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Holnap még tuti nem tudok tesztelni, de kedden igen.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok!

Megint kérdéssel jönnék... :oops: :oops:

Ma vagyok az 5. stimunapon. Gólyásunk megdícsérte a 8 mmes nyálkahártyám. Mennyinek érdemes lennie a visszaültetésre?

Emellett látott az egyik oldalon egy 15 mmes tüszőt, ugyanott még 13-ast meg 12-eseket, a másik oldalon is volt több 12mm-es. Ezek most jó értékek? Nem túl nagyon? Vagy túl kicsik? Mekkoráknak kellene lenniük? Ezt pl. nem mondta, hogy jó vagy nem jó.
Mától szúrtam a Cetrotide-ot is.

Szerdán kell menjek megint.

Olyan rossz, hogy ennyire rövid az idő egy-egy betegre, annyi kérdésem lenne, csak nem merem feltenni.Kivel lehetne pár kérdést megvitatni a BMCben? K doktornő mennyire készséges?

Vicky79!

Drukkolok a két csíkért!
leia8207
 
 


Andi, hát éppen pont most készül megjönni...de most nem vagyok szomorú, mert nem igazán reméltem, hogy ebben a spontán hónapban sikerül. inkább az inszemre készülök már.

"Minekaza: beleolvastam a blogodba! Örülök az érett tüszőnek! Remélem akcióztatok rendesen ebben a hónapban. Mikor nem kell megjönnie?"
minekaza
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hogy vagyunk, hogy vagyunk? Kismamák? Leendő kismamák? Anyukák? Apuka? Etna? (Te az apuka kivételével mindegyik halmazba beletartozol szóval külön kategória lettél :D)

Mi ma voltunk koraszülöttgondozáson. Hivatalosan a fiúknak úgy kéne viselkedniük, mint a 6 hetes gyerekeknek. Amúgy épp ma 11 hetesek, és a fejlődésük is megfelel ennek. Szóval nem csak én hívom őket csodabogyóknak, hanem most már mindenki :) Szépen fejlődnek. Mindent csinálnak, amit egy 11 hetes gyereknek csinálnia kell, de egy 6 hetesnek nem kötelező :) Szóval öröm van és bódottág! :)

Aztán jött ma a gyerekorvos is, megkaptuk végre a 2 hónapos oltást. És itt is hősök voltak! Épp csak addig volt bömbölés, amíg fájt nekik. Aztán hüppögtek picit, majd kemény legényekhez méltóan elaludtak :)

Azért amikor így dicsérik őket, hízik a májam, hogy biztosan hasznos az éjszakai játszás is és megéri a nem alvás...

Pedig tegnap elaludtak 9-kor, aztán csak 3/4-ed kettőkor és negyed 7-kor keltek fel. És akkor sem volt üvöltés. Szóval alakulunk végre, és én is kialudtam magam, és most olyan szép minden :)

Kép
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Kedves Évi!
Jó ilyet olvasni! Írj még hasonló tapasztalatokat! :D :D

Bocsánat, de lenne még egy kérdésem:
egy másik fórumon többen írták, hogy fontos betartani az időket, tehát a szurik között 12/6 órát betartani. nekem nem mondott K gólyás semmit ilyesmit, csak annyit, hogy reggel menjen az egyik és este a másik. Tényleg van jelentősége az időnek?

Bocsánat, mármost csendben m, maradok. :oops:
leia8207
 
 


Leia: üdv itt! Én sajna nem tudok segíteni neked lombikos kérdésekben, de biztos jönnek a csajok! És írj bátran, ha kérdésed van!!!! Azért van ez a fórum!

Évi: ügyesek a srácok!!!!!!! Azt az fb-n is látom, hogy szépen fejlődnek! Csak így tovább!!! Neked pedig kitartás, hamarosan jönnek az átaludt éjszakák! :)

Vicky: drukkolok, hogy sikerüljön spontánban! És is szeretnék 2 csíkos tesztet látni tőled! ;)


Mi jól vagyunk, csavarogtunk a hétvégén... És a mi fontosabb, szívódik fel a sérvecskénk!! Úgy örültem, hogy végre kisebbnek láttam! :) :lol:
nyulacs82
Szolnok
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, akkor is keveset... de most megint jönnék :D Indítjuk a kistesó projektet.
22.-ére van konzultációs időpontunk. És a két fagyibabánkért megyünk.
Eddigi történetünk itt olvasható, ha esetleg érdekel valakit:
http://pco-szindroma.hu/igaz-tortenetek/mara-hofeherke-tortenete/

Minden kismamának drukkolok, hogy továbbra is minden rendben legyen! Aki még nem babás, annak kitartás! Most vonulnak a gólyák, néha nézzetek az égre, hátha láttok párat!

És akkor jöjjenek az én kérdéseim is:
Ugye állambácsi még mindig csak 3 lombikot támogat? Ha a fagyibabák visszaültetését nem ebből a keretből szeretnénk, akkor most mennyit kell fizetni? Ilyen visszaültetésnél mennyire stimulálnak, ha saját peteérés is van?

Üdv: Mara

hofeherke
 
 


Lányok (és András) :)
Köszönjük a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!

Rilka
Gratulálok Violához, jó egészséget Mamának és Babának is!

András
Mikor mentek a következő uhura? És mik azok a gondok? Veletek vagyunk és szorítunk nagyon!

Leia
Sok sikert a lombikhoz! A tüszők folyamatosan nőnek a szurik hatására, a 20 mm-t kell elérniük, hogy megkapd a tüszőrepesztő szurit. Sajnos tényleg nagyon sokan vannak a központban, így nem tudnak hosszasan foglalkozni egy-egy pácienssel. Ha kérdéseid vannak, írd össze előre, és feltétlen tedd fel! Bár a dokik elég szűkszavúak, de a kérdésekre mindig válaszolnak (legalábbis én így tapasztaltam)
Gyere nyugodtan a kérdéseiddel, itt mindenre jön válasz! Azért vagyunk ,hogy támogassuk egymást! :) Nekem csak este kellett szúrnom, de igyekeztem mindig azonos időben tenni. Azt hiszem, ez a javaslat.

Vicky
Drukkolok a holnapi teszthez! :)

Minekaza
Ezek szerint indul az inszem a ciklussal?

Évi
Nagy gratula a kicsiknek, hogy ilyen szépen fejlődnek! :) És hogy ilyen kis hősök voltak! :)) Annyira gyönyörűek!!!

Mara
Hajrá tesó projekt! :) Én öt támogatott lombikról tudok, és a fizetős változat 100.000 Ft, ha nem változott az utóbbi hónapokban.

Mi jól vagyunk, ma voltam a védőnéninél, megkaptam a kiskönyvemet is. Az émelygésem egész nap meg van, főleg, ha üres a gyomrom, ami ördögi kör, mert az émelygés miatt bizony alig megy le valami a torkomon :S Viszont, ami lemegy az egészséges táplálék, és bent is marad. Ezzel vígasztalom magam. :)
thimmy
Gárdony
 
 


Szia Mara, sokat voltál eszembe mi lehet veled. Szóval ti is tesóztok. Én is 5 lombikot tudok és 100.000 forintot.

Velem semmi különös, hányingerem lett a kávé szagától. Kíváncsi leszek a holnapi tesztemre.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


évi: Gyönyörűek a fiúk és nagyon kis ügyesek. Milyen nagyok most?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Mi jövőhéten rövid protokollal kezdjük a stimut Koncz dokinál.
Szeretném megkérdezni, hogy tudna-e valamelyikőtök segíteni abban, hogy ez kb. mennyibe fog kerülni. azt tudom, hogy kb.100 ezer. De olyanra gondolok, hogy kb mennyi a kiváltani való összeg, amit a leszívásig ki kell váltani (tüszőrepesztő nélkül), mert gondolom az elég akkor, amikor leszívás előtt be kell adni.

Nagyon szépen megköszönném a választ :) :D
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Csont negatív lett a teszt megint. Elég dühös vagyok, mert tuti a wellnesses hétvégínken fog beköszönteni a kis mocsok. És már megint kiszámíthatatlanná vált az egész. Sajnálom csajok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nyuszi!

Attól függ mennyit ír fel a doki(Én is K gólyásnál vagyok):

2 doboz 900-as Gonal, 2 doboz Menopur és 5 doboz cetrotide és 1 Crinone került 140 ezerbe.
Emellé én vettem még méhpempőt a nyálkahártyaerősítésnek, ez 3-4 ezer FT, Hipp Natal szirupot, 2500FT, ásványi anyag komplexet: 5000FT 120 darabos.
Most itt tartunk a 6. stimus napon.

Vicky:-(
leia8207
 
 


Vicky: :(

Nyuszi: Szerintem ez mindenkinél más. Attól is függ, mennyire stimulálható az ember. Nem mindenkinek kell annyi hormon. Na meg attól is függ, hogy kinek mit írnak fel. Ez is más... Mindenesetre amikor a recepteket adják, akkor sokszor előre kiírnak mindent, de ne vedd meg csak akkor, amikor tényleg szükség lesz rá. Én pl. még a Merionalt se vettem meg a teljes dobozt a stimu végén, csak darabra annyit, ami kellett...

hofeherke
 
 


Köszönöm a válaszokat :D

Nálunk mindkettőnknél minden ok. Csak elvannak záródva a petevezetők. Meg esetleg a korom (40 leszek lassan).
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Aha, bár még mindig nem jött meg, pedig már azt hittem...tegnap reggel volt egy kis barna, azóta csak ma reggel volt megint, ilyen még nem volt...

Lányok, két kérdés:
1. Volt esetleg már valaki szombati munkanapon a BMC-ben? Sokan vagy pont hogy kevesen vannak vajon ilyenkor?
2. Lehetséges, hogy Szűcs most szabadságon van? Ha tudja valaki, akkor mettől-meddig van szabin?

"Minekaza
Ezek szerint indul az inszem a ciklussal?"
minekaza
Budapest
 
 


sziasztok lányok!

évi, én már az apuka kategóriába is beleférek lassan :D mert a nem létező ffi nemi szervem is kezd tele lenni, h mindig van valami bajom. a vége az már igazi terhesség. most épp a csizma felhúzását kell gyakorlonom, ez megy a gyereknek, nekem viszont nem :D sőt, az öltözés is lihegéssel jár, eddig a vetkőzés járt azzal, még a régi szép időkben, bár arra már nem emlékszem.

a program császárom időpontja nov 22. kua messzinek tűnik. ma voltam megdumálni az altató orvossal a szitut, spinális érzéstelenítés, meg miegymás. dokim elutazik, szóval a héten össze kell zárnom a lábam rendesen, nehogy megszüljek.

megy a drukk mindenkinek. nekem rövid protokollnál kb 120 ezerben voltak a gysz-rek, de szerintem a fő kiadás a cetrotide, ami egyenként 10 ezer.
5 támogatott lombik van, nem 3!!!!!!!
viki sajnálom, remélem az kavart be, h most erősen rámentetek a tesó projektre. csak lazán és hajrá!!!
évi, neked gratula, h még élsz :D én néha egy mellet is haldoklom.

mennem kell botiért, hajrá csajok és andrás!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Vicky: nagyon sajnálom. :(

Szívből kívánom, hogy a karácsonyi ajándék egy pozitív teszt legyen! :)
csupacsupsz
Budapest
 
 


Majd meglátjuk, most megint nem foglalkozom a tesó gyártással. Csak kicsit tartok tőle, hogy pont akkor jön meg, mikor wellnessezni megyünk. Kéne íratnom norculutot és meghozatni hamarabb.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Minekaza: Amikor az időpontot kértem a múlt héten, akkor azt mondták szabira is megy Sz. azért van csak 22.-ére időpont hozzá. De hogy mikor és mennyi időre, azt nem mondták...

hofeherke
 
 


Sziasztok!Üdv Mindenkinek!

Nagy gratula a babaesőhöz :)
Nálam a helyzet...a melóhelyen nagy hajtás,a párommal meg egyre inkább úgy tűnik,h a különválás lesz a legjobb...legalábbis nekem...Még nem jutottam konkrét döntésig,bár 2-3 hete feldobtam a különköltözést.Nagyon kiborult.Akkor láttam talán életemben először (és utoljára?) h szeret...vagy ragaszkodik...Szóval káosz a köbön...
De nem nyavalygok.Puszi Mindenkinek
nicky1983
Nagyút
 
 


sziasztok!
Nekünk hétfő lesz a nagy nap úgy néz ki, akkor lesz punkció :D
Találkozom esetleg valakivel akkor innen?

Meg megyek szombaton is, még egy finis előtti ultrahangra.

Niki! Kívánom, hogy rendeződjön az életetek, úgy, ahogy a legjobb legyen. :!:
leia8207
 
 


Sziasztok!

Köszi leia...Mondjuk nem tudom mennyire vagy velem képben,már rég el kellett volna rendeznem a dolgaimat...De most legalább eljutottam odáig,h komolyan leültünk,és elmondtam neki a bajaimat,bár eddig úgy tűnik,tök fölöslegesen... :(
Nagyon szorítok mindenkinek,szerintem én nem megyek többé...
Azért néha feljönnék és szétnéznék köztetek,ha nem baj.Van ugye,akit tudok máshol is követni,de olyan jó érzés benneteket olvasgatni.
Úgy érzem,túltettem magam a sikertelen lombikon,és most úgy látom,talán jobb is így.
Puszilok Mindenkit :D
nicky1983
Nagyút
 
 


sziasztok!
Nekünk hétfő lesz a nagy nap úgy néz ki, akkor lesz punkció :D
Találkozom esetleg valakivel akkor innen?

Meg megyek szombaton is, még egy finis előtti ultrahangra.

Niki! Kívánom, hogy rendeződjön az életetek, úgy, ahogy a legjobb legyen. :!:

Leia :!: én megyek szombaton 10-re Kónya dr nőhöz. Akkor írja fel a gyógyszereket.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


ajaj. miért rakta be Leia üzijét a rendszer :roll: :?:
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!

Jelentem, hogy nem csak a Thimmyinek, hanem nekem is van kiskönyvem hétfő óta!!!! :P :P :P :P :P

Vicky: nagy kár, hogy így alakult! Menj el dokihoz mielőbb. Mikor mentek wellness-re?

Nagyon örülök, hogy egy csomó "régi" lány is jelentkezett.
Nicky: sajnálom, h még mindig nem rendeződtetek. Lehet, h most már tényleg ideje lenne lépni. Úgy tűnik. nincs más út. :cry: Puszillak és fel a fejjel!

Kockásfülű: a napokban gondoltam rád. Örülök, h kezdtek!

Csupacsupsz: magadról nem sokat írtál megint. :cry: Mizú?

Etna: drukkolok, h ne bujjon még ki a bébi. Hogy bírod ezeket az utsó heteket?

Minekaza: na? Nincs még pozi teszt? Én reménykedem!!!!

Évi: örülök, h ilyen szépen fejlődnek ezek a tündéri babák! Csináltattatok műtermi fotókat? Nagyon tetszik ez a kép!

Zsuzsa: biztos nem vagy terhes?

Leia: örülök, hogy csatlakoztál! Én megyek hétfőn, mivel nagy rutinom lesz. Az orvosom nekem is K. Hátha összefutunk! Altatásban lesz a punkció?


Én tegnapelőttig nyugodt voltam, de megint elkezdtem rettegni. Tiszta depi voltam tegnap egész nap. Még egy hetet kell várnom az uh-ra. Már kéteszer láttam a szívhangot, nem tudom mit aggódom. Ugye nem lesz már baj? Mától magzatnak hívják az én picikémet!

:P :P :P :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


viki!
sajnálom, h nem jött össze. emlékszel azt hiszem a pcos fórumon vagy hol voltunk épp mind a ketten, ahol pont így volt valaki,h nega teszt, elutazás előtt állt és 5 hónap után derült ki,h jól sikerült a nyaralás,és 5 hónap után kiderült, h akkor lett terhes. és rögtön 5 hónapos terhes volt mikor kiderült. azért örülnék nálad is egy ilyen hírnek.

nyuszi a kezdéshez, mi együtt kezdtünk anno a bmcben, ugye, meg thimmy is. mi már ketten jól vagyunk, most jössz te.

andi!
nov 22-ig már féllábon is kibírom, majd meglátod milyen a vége, beszarás milyen jó, a beszarás stimmel, a jót hazudtam :D
neked bemásolok egy kis hangulatot, tudom,h nem biztos, h te is röhögni fogsz rajta így a 10.hétben, mert akkor én csak ordítani tudtam az idegbajtól, de hátha...

http://www.youtube.com/watch?v=9dRK8T-ny94

szerintem még évi tudná értékelni, de nem merem megkockáztatni, ki tudja mikor aludt egy jót utoljára. :D

mához 2 hétre már két gyerekes leszek!!!!!!! kívánom, h mindenki így járjon minél hamarabb!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna:
Köszönöm a linket. Nagyon jók! Ismerem őket, a férjem nemrég mutatta meg a Majka paródiát. Azt ismered?
Miért voltál tiszta ideg a 10. héten? A közelgő uh miatt? Te kombinált tesztre mentél? Hová? Én az Istenhegyit tervezem, a Hajdú Krisztinához mennék.

Olvastátok a cikket Ördög Nóriról? Ő is megjárta a poklok-poklát. Meg is könnyeztem egy kicsit! Ebből is látszik, h megéri szenvedni, előbb-utóbb meglesz a jutalom érte!

Sziszo: olyan jó lenne, ha jelentkeznél!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Ann: merre vagy? Nagyon rég nem jelentkeztél! Mi újság?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


November 23-án megyünk. Remélem nem pont akkor jön meg. Az Etna-féle megoldás jó lenne, de szerintem nem erről van szó. Nem baj, csak megjöhetne már.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky: kívánom, hogy bejöjjön az Etna féle megoldás! :wink: :P :P :P :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?