Ildi
Noéminek boldog félévességet!
Megint a felrobbanás szélén állok! Az összes szolgáltatóval tele a hócipőm. Múltkor ugye az internetszolgáltatóval, most meg a Matávval.
Ja egyébként az internetszolgáltatónál napokon keresztül nem tudtam a telefon végére ügyintézőt kapni, mérgemben aztán eljutottam odáig, hogy akkor választom azt a menüpontot, hogy szolgáltatás megszüntetése. Érdekes módon rögtön lett ügyintéző a vonal túloldalán.
A Matáv szignálját már kívülről fújom. Bemondja az autómata, hogy a várakozási idő előreláthatólag több mint 4 perc, jó mondom azt megvárom. Letelik a 4 perc, bemondja, hogy a várakozási idő előreláthatólag 10 perc. Alszik a lány, hát gondoltam ezt is megvárom, letelt a 10 perc (itt már ugye negyed óránál tartunk), bemondja, hogy a várakozási idő előreláthatólag 10 perc, na itt elszakadt a cérna.
Hány ügyintéző van ilyenkor ott, szerintem egy sem, de hogy miért nem lehet elintézni interneten online azt nem értem!!!! Kérem a hátulkötős kabátomat, mert megőrülök!!!!
Én ma nem főztem, mert maradt tegnapról, pirított pipimáj rizzsel, apa csinált ma hozzá magyaros csirkelevest, ez valami új receptje, ha fele olyan jó, mint az illata, akkor az szuper.
Bea
Aranyosak a babák! Azért csak összemelegedtek a végére
A barátnőm kisfia és a Réka is ezt csinálja, először csak lesik egymást, a végén meg már össze vannak kapaszkodva, úgy ölelkeznek, a kisfiú még puszit is szokott adni a Rékának (9 hónapos).
Képzeljétek, a hibbant szőke nő elnézte az órát és majdnem megebédeltettem a lányt 11h-kor
Tényleg bediliztem
Tegnap voltunk egyet vásárolgatni, apa kikönyörgött magának egy szerszámkészletet, én meg egy órát meg 3 db fehérneműt
(ez ellen nem volt kifogása). Kismamaságom alatt vettem egy párat, de az direkt olyan, hogy tartotta a pocakot és az nem nagyon tetszett neki, tundrabugyinak hívta
Délután bementünk Tbányára anyukámékhoz. A Réka teljesen elvarázsolta megint a nagyszülőket. Olyan szövegelést levágott, hogy a könnyünk folyt a sok nevetéstől.
Ja és a drágám rájött hogyan kell bürrögni, amit a legjobban kaja közben csinál. Ő nagyon élvezi, én kevésbé
Nem is meséltem múltkor kajcsiztunk a szobában, és be volt kapcsolva a tv, hát a leányzó rá volt tapadva teljesen és nem az evésre figyelt. Na a szigorú anya megdorgálta a lányt és kikapcsolta a tv-t. Hát a Réka rámnézett és akkorát csapott, hogy kiverte a kezemből a tányért, amiből az összes tejpép az ágytakarón landolt, persze az apjával együtt jól kiröhögtek!
Na teszek ismét egy próbát a kedves telefonszolgáltatónál, lehet, hogy extra mennyiségű hajfestéket kell majd vennem, mert megőszülök!
Pusz:
Meli