Új privát üzeneted érkezett!

amaryllis: köszi a tippet a könyvhöz, férjemre is hatott a hozzászólásod:-) így már olvasom is:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


amaryllis: köszi a tippet a könyvhöz, férjemre is hatott a hozzászólásod:-) így már olvasom is:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Tegnap voltunk a tájékoztatón,D nagyon humorosan mesèlte el à dolgokat! De egy kicsit ijesztő is volt!Jó minden lelet,indulunk,ha megjön! Úgy èrzem holnap megjön,de nincsenek holnap.Szerintetek mehetünk pènteken? Elèg messze lakunk pesttől,így màr holnap felmennènk.Felhívjam pèntek reggel vagy oda mehetek, nem lesz gond belőlle!? Segítsetek!!!
dario88
kiskunhalas
 
 

 
 

Sziasztok!Megvolt a transzfer,2 gyönyörű nagy(D-szerint lányt) kaptam vissza:-)D nagyon cuki volt:-) Utána 2 puszi és most értem haza!!!Annyira jó már,hogy velem vannak:-)))
Köszönöm mindenkinek aki küldte a pozitív energiát!!!:-)
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Mokucica:Túl vagy az inszemen?Minden rendben volt?Kár,hogy nem tudtunk többet beszélni,kiderült,hogy az iszemet nem ott csinálja,ahol a lombikot,ezért nem láttuk egymást már utána:-(
De gondoltam Rád nagyon!!! :wink:

Dario88:Szerintem ha holnap megjön,pénteken mindenképp jelentkezzetek nála reggel fél8kor!!!Nem lesz gond belőle!
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Jaj,de jó neked! mostmàr vigyàzz ràjuk nagyon,nagyon!!! Gondoltam ràd,ma sokat! Akkor nyilvàn holnap elindulunk Pestre,ès pènteken megyünk. Mennyire fàj à mèhszondàzàs?
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario:Köszi az energiát:-)

Ki lehet bírni,nyilván nem a legjobb része a dolognak,de nem mindenkinek olyan kellemetlen.Sztem változó ki hogy viseli és nem tart sokáig!5mp és kész!!!

Azt mondta D,a hús,nagyon fontos,és egyem szépen.Mondom már nagyon nehezen megy.Erre ő:Jó,akkor majd 2 kis tigrist ültetek be!!!!
XD Olyan cuki!!!

És hogy mindenkinek jó kedve legyen:
http://indavideo.hu/video/Csabito_hus
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Jól van,egyed csak szépen! Tegnap is szuper kedve volt! Majd làtjuk holnap,h menjünk vagy ne! Akkor neked 2 hèt pigi?
dario88
kiskunhalas
 
 


Igen,két hét pihi:-) Kímélő életmód,sok hús,nincs ülőfürdő,szex és persze 21nap múlva tesztelés:-)-mondá az Úr!!!!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Hànyadik cn- on rakta vissza? 21 napon nem kell,h megjöjjön?
dario88
kiskunhalas
 
 


sheil: örülök, hogy veled vannak már. szépen beszéld meg velük, hogy ott vannak jó helyen a pocakodba legalább 9 hónapig.
Az inszemet tényleg odabent a rendelőbe csinálta. Mondta hogy ellenőrizzem le hogy Arnold S. neve szerepel-e rajta és akkor kezdhetjük.:-) kb 2percig se tartott,de egyből öltöznöm kellett :( Remélem bár nem vettem észre hogy kifolytak volna. A kocsiba feküdtem hazafelé és azóta is szorítom rendesen a lábaimat nehogy kijöjjenek. Még pisilni sem merek elmenni és még mindig fekszek. Azt mondta, hogy nagyon szép a méhnyaknyák , ugyhogy a legjobb pillanatot kaptuk el. Nem kaptam semmi gyógyszert és kupot se. Ezt így kell? És nekem is 3hét múlva kell tesztelnem. Azt mondta, hogy 3hét múlva pénteken felkel 5kor, megcsinálja a tesztet, majd fél 8ig nézegessük a 2 csíkot, hívjam fel és fél 10re ad majd időpontot :D Mondtam, hogy oké, így legyen:-)

Képzeljétek mielőtt bementünk az inszemre leereszkedett közém és a férjem közé egy kis pók. Nem vagyok babonás, de remélem, hogy meghozza a szerencsénket:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Tuti sikeres lesz az inszemed! pihenj sokat ès beszélj hozzà! szorítok neked is,nagyon! ja ès vigyàzz magatokra!
dario88
kiskunhalas
 
 


dario88: köszönöm, aranyos vagy. remélem tényleg így lesz.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sheil: ügyes voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a blaszobaba nagyon nagyon nagyon jóóóóóóó

Mirrmurrka
mirrmurrka
 
 


Mirrmurrka:Köszi!!!Én is nagyon örültem nekik!!!Reggel két szívecskét rajzoltam a naptárba-pedig nem is tudtam mennyi maradt:-) Megérzés volt! :lol:
Te hogy vagy???
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mokucica:Látod,én mondtam,hogy Apánk tudja mit kell tenni és végül minden jól alakult:-) Bízz benne és a sikerben!Ha nem írt fel gyógyszert,az jó,ezek szerint minden rendben van.Nekem sem volt semmi inszemnél,csak utrogestan,meg szedtem a vitamint.Az nem árthat,sőőőt!!!
Vigyázz magadra és pihizz.

Én a páromnak mondtam,hogy Dévai azt üzeni neki,hogy el kell most kényeztetnie!:-)Hahahah. :idea: :idea:
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sheil, gratula a két kistigrislyánykához, ezek szernt ők ketten maradtaK ? Remélem tudsz pihenni és nem kell dolgoznod menned az elkövetkező 3 hétben. Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen.
Mókucica, ne aggódj, D. mondta egyszer hogy nem tudnak kifolyni a katonák amikor így rakja fel, idézem: mert rég kihalt volna az emberiség ha a spermiumok nem tudnának felfelé úszni egy álló nőben....
Annyira pozítív, hogy D-nek ilyen jó kedve van mostanában (a korábbi tapasztalataim szerint hétfőn mindig morcos volt, pénteken meg mindig jókedvű, de most már hétfőként is mindig jókedvű), talán azért mert látja már, hogy jól alakul az év, bár biztos több a beteg, hogy a Ciris is bezárt.
Dario, csütörtökön nincs ott Dévai, csak H-SZ-P. Ha pénteken jön meg ráérsz hétfő reggel menni, kb. fél 10-től vannak a beállitások, ezt mondd az asszisztenseknek is hogy beállításra jöttél (9-kor műt, addig a napi stimus UH-K) a menses első napjától számított 4. napon indulnak a gyógyszerek, az 5. napon a szurik.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Shelil, Mokucica, nagy drukk nektek:) olyan jó hogy van valaki vannak valakik a pocakban:) Szurkolok. NAGGYONNNNNN!!!!
nálam annyi, hogy megkaptam a vérvétel eredményét és a jó hír, hogy 50 éves korom után várható a menopausa:) van petesejt csak éppen az egyik oldalon:(
Moro: tuti találkozunk. nekem 27-én jött meg, tehát decemerben együtt kezdünk:)
Pár hónappal ezelőtt olyan lehetetlennek és hihetetlennek tűnt, hogy három hónapot kelljen várni a következő próbálkozásig, Aztán jött egy kis változás és választanom kellett a munkám és aközött hogy gyerekem lehessen. Természetesen a nulla fizetést és a gyereket választottam, így kénytelen vagyok kivárni a három hónapot, az agyamat pedig átprogramozni. azt hiszem jó úton haladok és köszönöm mindenkinek aki meghallgat és aki elvisel
Puszi mindenkinek és nagy ölelés és sok sok pozitív energia. Tudom milyen fontos dolgok ezek.
kisbuddha
Budapest III. kerület
 
 


kisbuddha:
Köszi a drukkot,tényleg sokat jelent!!!Sok sikert a decemberi induláshoz,addig is türelem!Jól döntöttél,egy gyereknél semmi sem lehet fontosabb és majd a baba(meg az élet)kárpótol Téged ezért!!!
Lehet,hogy stimu után lesz a másik oldalon is petesejt...nekem is csak a jobb oldalon kezdtek nőni,másik oldalon 1db volt és a végén ott is 4lett!

amaryllis921:
Igen,múlt pénteken 8+1-et szívtak le,5 termékenyült meg.5 meg is maradt hétfőig és szerdáig 2 blaszto lett a továbbtenyésztés után:-D
A kis tigrisbigrisek!!!:-)
Tudok pihenni,nem dolgozom nov.12-ig,utána majd meglátjuk hogyan alakul a tesztelés!!!:-)

dario88:
A 18 cn-on kaptam vissza őket és reménykedem,hogy lesz idejük beágyazódni,végül is blaszto babák,ebben reménykedem!:-) 28-as ciklusaim vannak,ezért jövő szombatig ha kibírják,nem lesz gond és vasárnap már tesztelek,hátha 11 napra már mutat vmit!!!

mokucica:Kis póóók???Most már tagadhatatlan a boszi mivoltod:-D
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sheil, szorítok nagyon !

Mirrmurka, milyen új könvy van D-kről ? Ők írták vagy róluk ? A klinika weblapján nem talátam. Köszi !
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Amaryllis921: köszi a segítsèget. Akkor nem is kell telefonàlni,csak oda megyek! Remèlem minden rendben lesz! A könyv nem új,de a D intèzetes dolgokról szól ès pozitiv törtènetek vannak leírva benne ès D-val riport is.(de èn nem olvastam,csak à neten làttam!) Èn elmèletileg 2 hetet tudok majd otthon lenni,remèlem elèg lesz ès nem lesz semmi gond!SZORÍTOK MINDENKINEK!
dario88
kiskunhalas
 
 


kisbuddha:Az jó,mert nekem 29.-én jött meg :lol: Szóval tuti összefutunk,legalábbis remélem :lol: Na persze ha Apánk nekem is rábólint a dologra!

Sheil:GRATULA!!! :lol: Szóval akkor várjuk az ikreket :lol: :lol: Drukkolok!

Lányok milyen könyvről írtok?Lemaradtam. :wink:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Lehet felhasználó nevet kellene változtatnom? Valami boszisra?:-) Remélem a sok apró jel a sikerre utal. Amúgy inszem után normális az, hogy nem esik jól,ha felkelek?Annyira feszít mikor állok.:-(

kisbuddha,moro75: olyan jó, hogy ti is mindjárt kezdtek.

amaryllis921: ez biztos,hogy csak hétfő szerda pénteken van ott? csak azért kérdem,mert nekem most hétfőn azt mondta, hogyha nagyon érzem, hogy feszít a petefészkem,akkor másnap,azaz kedden menjel reggel uhra. De nem mentem aztán, csak tegnap reggel és meg csinálta az inszemet.

moro75:én egy könyvet tudok: Bencsik Andrea Várva várt babák. Dvel van benne interjú, meg a kezelések vannak benne leírva jól érthető módon.Illetve történetek lombikról. Én tegnap kezdtem el olvasni, és nagyon tetszik.

sheil: jól vagy? minden ok? megy a pihenés? Tényleg már jövő vasárnap tesztelsz? Hát nem hallgatsz Dre és a 21 napra?:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Mokucica, kedd az elvileg az inszemes meg tájékoztatós meg első konzis napja D-nek, csütörtök a műtétes a Jánosban (akkor nincs is ott), Dario szerdán mondta hogy csütörtökön menne, azért írtam vagy lehet én értettem félre ogy csütörtökön mennének. Valahogy azt mondta nekem az egyik asszisztens, hogy H-SZ-P a lombikos napok reggel, akkor előnyt élveznek az épp stimuban lévők, azokat nézi meg fél 8 és 9 között kb. 11-től meg azután rendeli oda a kismamákat meg az egyéb vizsgálatra várókat. Du 2 fele vannak a visszaültetések.
Én is csak a Bencsik Andrea könyvet tudom, de mintha Mirrmurrka beszélt volna egy másik könyvről az előző oldalon, lehet azt is csak én értettem félre.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Dario, attól még telefonálhatsz D-nek, hogy most akkor minden rendben van-e, mehetsz-e. De mondom csütörtök nincs ott.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


amaryllis921: én nem tudom ilyen részletesen, hogy hogy van a rendelés. De ezt most jól megjegyeztem magamnak. jó ha tudja az ember. :-)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Köszönöm az infót a könyvről csajok.Utána nézek én is.

mokucica:Már nem sokat kell kibirnunk kisbuddhával ,és végre mi is megoszthatjuk Veletek a történéseket :lol: :D
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


mokucica:
Megy a pihenés...hogy őszinte legyek nem tigriskölyköket,hanem mormotákat kaptam vissza.Nagyon álmos vagyok egész nap tudnék aludni!
Nekem is feszít és olyan mensis érzésem van,gyakorlatilag a punkció óta,de nem foglalkozom vele,sztem ez természetes-ilyen igénybevétel és ennyi UH után....Ne aggódj,pihenj amennyi jól esik.
Igen,én már jövő vasárnap tesztelek!:-P Te????Kivárod a 21napot???
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Amaryllis: Kagyló írta hogy 2 könyv van:"Ha nem jön a baba,meddőség okai kezelése"

Mirrmurrka
mirrmurrka
 
 


én is mondtam a férjemnek, hogy csináljunk elöbb tesztet, de nem akar róla hallani:-( Majd meglátjuk.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Zafír!

Itt is hatalmas gratula a lányokhoz.Nagyon szép, csöpp babócák.Kívánok gyors felépülést, sok örömöt-boldogságot. És persze tejcit is.
millió puszi Nektek

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy
 
 


Sziasztok

Mirrmurrka
Gyorsan ide teszem,hogy lássad miről van szó,ma nem igazán tudok írni...Ez mind meg van!Fényképezővel ment volna,ha jó lenne a közelre hozó rajta,ezért meg kerestem nektek.
Kép Kép
Kép Ez a dévai Bácsis :lol: :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép

Szorítók mindenkinek! Csíkos tesztet tenni fel!!!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


kagyló:A könyv ajánló szuper:-)))
sheil
Budapest I. kerület
 
 


era33: mikor lettek meg a babák zafírnál?:-)

zafir: hatalmas gratula:-) sok boldogságot, egészséged és sok sok tejcit nektek:-)

kagyló: nem semmi ez a gyűjtemény :D ezt mindet olvastad is?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Sheil
:lol:
Mokucica
Igen,és nagyon jók. Legjobban a Kőrösi Tamás könyve jött be. De a beavatkozás alatt és után inkább a Lelki köldökzsinort olvasom.Már nem tudom hányszor kezdtem előröl. :oops:
:)

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Mokucica: tegnap reggel született Réka baba és Rita baba.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy
 
 


Ha valaki beszél Zafírral,Nagy Gratula a kislányokhoz!!!!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Zafír: hatalmas gratulációóóóóóóóóóóóóó július óta követem a lányok cseperedését hát igen egy hosszú út végére értél!!!!!!!!és ahogy Era33 tette egy hektó- liter tejet is kívánok!!!!!!!!!!!!!!

Era33: a részleteket lehet vagy szabad megtudni :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kagyló: nem semmi a könyvtárad, kettő ebből nekem is megvan de már én is inkább a a Raffai Jenős könyvet olvasom csodálatos :D remélem nemsokára már a végére érünk 8) :D

lombikos inszemes Lányok : hajrá csak +an!!!!!!!!!én nem bírnám ki a tesztelést
:) de a 21 nap a tuti :lol:

Mirrmurrka
mirrmurrka
 
 


Zafírnak hatalmas gratula,jó egészséget kívánok Nekik-ha valaki beszél Vele,akkor adja át jókívánságaimat!!!:-)
:cry: olyan megható!Csodálatos lehet most neki!!!!!:-)

Mirrmurrka: Most teljesen "tünetmentes "vagyok,ami fogalmam sincs,hogy jó,vagy sem.De a 1hete volt a punkció,azóta ma volt először,hogy semmim sem fájt...
Tudod,tudom,nem szabad tüneteket keresni:-) Nem is fogok!
Még egy hét és már MAJDNEM tesztelek:-)))

Era33:Már te is a finisben vagy:-)))Hogy fogják hívni a picit???
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sziasztok

Majd szólunk Zafirnak,de szerintem olvasgatja.Még a kórházban van 1.-én lettek meg a lányok,császárral.Gyönyörűek!!!!!!!!!!
Itt is GRATULÁLOK!!!! :wink:
Mirrmurrka
Szeretek olvasni,egy rakás sorozatom van meg.Van amit már jó párszor el olvastam már,és még mindig elő elő veszem.
Ajánlom még a Gyere kicsi,gyere!
Azt végig sírtam. :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Kagyló, köszönöm a könyvajánlót, szuperek a könyvek. Csak épp amit írtál, sírni nem akarok már egyetlen ilyen témájú könyvön sem, mert ahhoz elég az élet is : (

Zafír, gratula a lánykákhoz, jó egészséget nekik, nektek meg sok örömet bennük !
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Amaryllis921 : köszi a segítsèget,és nem èrtettèl fèlre semmit ,azt kèrdeztem h csüt mehetek 3! Mèg n jött meg,de szerintem holnap jön majd ès hètfőn megyek! Szorítsatok,h minden okè legyen! Zafírnak sok-Sok örömet ès boldogsàgot kívànok! Hamarosan mindenkinek ilyen boldogsàgban lesz rèsze!
dario88
kiskunhalas
 
 


Sziasztok!
Inszem után vagyok 2 nappal, de egyfolytában úgy fájdogál az alhasam,mintha meg akarna jönni:-(Ez mennyire normális??? :( :oops:
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica:Nekem is így volt...1 hete,a punkció óta ezt éreztem folyamatosan,minden nap,de mára elmúlt.Pihenj sokat és el fog múlni szerintem nálad is!!! :-)
Nyugi,minden rendben lesz!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Köszi sheil:-) szerda du-án óta csak fekszek szinte.Már nagyon unom :( Nem is esik jól ha állok, mert olyan furán feszít. Te jól vagy? Gondolataidat el tudod terelni? Nekem egyfolytában ezen jár, hogy mi lesz.....
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Köszi sheil:-) szerda du-án óta csak fekszek szinte.Már nagyon unom :( Nem is esik jól ha állok, mert olyan furán feszít. Te jól vagy? Gondolataidat el tudod terelni? Nekem egyfolytában ezen jár, hogy mi lesz.....
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica:
Nem nagyon tudom elterelni,sokat eszembe vannak a tigrisbigrisek...De telnek a napok és egyre jobb lesz!:-)
Próbálj meg sétálni,utána jobb szokott lenni,persze mindenkinél más válik be.Meg kell találni a középutat a fekvés és a mozgás között ami nem könnyű!!!
Szép napot és ne félj,minden rendben lesz!!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sheil:Szóval kis mormoták vannak a pocidban? :lol: Jól vagy amúgy?Közvetits minden változásról :lol: :lol: Ilyenkor is kell még sok husit enni?Vigyázz magadra és a cseppekre!!! :lol: Drukk,drukk!!!!!!!

mokucica:Én nem éreztem inszemek után semmit,(nem is sikerült egyik sem)szóval lehet hogy nálad ott bent dolgoznak a kiskatonák?! :lol:

Csajok, türelem,nyugi és kitartás Mindenkinek!!!!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Bocsánat, nem tudtam jönni..

De Kagyló leírta a lényeget, a többit meg majd Zafír személyesen. A lányok gyönyörűek, és jól vannak mindhárman. Imádnivaló kis csöppségek.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy
 
 


moro75:
Igen,ilyenkor is sok húst kell enni,főleg,hogy D szerint van egy kis szabad hasűri folyadékom....Tehát lányok,egyétek a húst!!!!:-)
Amúgy sokat alszom pihizem, de most már teljesen jól vagyok.Remélem ilyen nyugisan és persze jó eredménnyel zárul majd ez a várakozás!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Moro75: remélem , hogy így lesz. Egyszerűen állandóan érzek valami feszülést. Szuper lenne, ha a kiskatonák jól végezték volna a dolgukat. :D

Sheil: ma elmegyünk egy kis kirándulásra, persze kocsival :D Gödöllőre megyünk el a kastélyba és a férjecském meghív ebédre:-) milyen jó lesz nekem, nem kell fözöcskéznem :)
Csak hogy boszi mivoltamat tovább bizonyítsam: ma 2 iciripiciri pókocska jelent meg nekem :D
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok, egy ideje olvasgatom a fórumot. Látom, hogy vannak közöttetek nagyon tájékozottak, ezért jelentkeztem be.
3. beültetésem volt Dévisnél. Én is nagy rajongója vagyok. Sheil-el együtt kaptam vissza szerdán 3 embrit (2naposak, 4-4-2sejtesek). Természetesen szeretnék a 21.nap elött tesztelni, vagy vér HCG szintet nézetni. De HCG (Ovitrelle) inj.t kell adjak 3,6,9. napon. Ez nyilván álpozitív eredményt ad. Van valakinek infója, tapasztalata, hogy meddig?
Legutóbb túlstimu miatt nem kaptam Ovitrelle-t, akkor a 11.napon vetettem le HCG-t, alacsony lett, meg is jött a menzim 4 nappal később.

Szép napo mindenkinek!

Sheil: én sétálok, fözök, fekszem, de autóba ez alkalommal nem fogok ülni 1,5 hétig legalább. Békés napokat Nektek!
babyboom
Bp
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?