Új privát üzeneted érkezett!

nikó: Nagyon sajnálom, remélem még legközelebb sikerülhet.

redy: Gratula és persze ott leszünk a meztelen futáson. :-) Majd gyere és mesélj mi hogy volt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Köszönöm.

Negatív vizelet terhességi teszt, rá egy napra pozitív vérvételi HCG szint. Ultrahang még nem volt, a közeljövõben arra is sor kerül remélhetõleg ... aztán majd kiderül, hogy az eredményes lesz-e vagy sem.
redy22
Szolnok
 
 


Nóci: hogy telik az idő!!!!!! :) már biztos szép nagy pocid van! Egy pocakfotót tessék feltenni! :)

András: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nagyon örülök!!! A többit majd később!!! ;) Sokszor előfordul a negatív teszt lombiknál. Elképzelem milyen nagy meglepi volt a pozitív HCG! :)

Ígértem, hogy jövök, bár kicsit megkésve... egyszerűen nem tudok leülni a géphez, telóról meg nem szeretek írni. Lényeg: Nagy nehezen bejutottunk szerdán a gyermeksebészeti rendelésre. 11:30-kor indultunk itthonról, fél óra az út, és 12:30-ig volt rendelés. Szolnokon 1 gyermeksebész van!!!!! Minden esetre nagyon örültem annak amit mondott. Én hétfő este és kedden reggel is megtaláltam a golyszikat, így tudtam, hogy nem másztak fel, hanem ez valamilyen sérv lesz. Én - a netes kutatásom alapján- lágyéknak véltem. Szerencsére "csak" vízsérv. Gyakran összekeverik a lágyékkal, de ez nem fájdalmas, és ami a legfontosabb FELSZÍVÓDHAT! Egyenlőre nem kell műteni. Kontrollra is csak április-május környékén kell mennünk, kivétel, ha a mostan 2-3 szorosára növekedne. DE NEM FOG, hanem felszívódik ügyesen!!!! Ezt eldöntöttem. :) Úgyhogy most egy kicsit megnyugodtam. Szerdán este az ideg utóhatásaként olyan hányingerem, és szédülésem volt, amilyet még nem tapasztaltam... :shock: Már 8 után aludtam!

Csodásan szép hétvégét kívánok Mindenkinek!!!!!!!!!
nyulacs82
Szolnok
 
 

 
 

Redy, nagyon szuper, csak így tovább, minden okés lesz, gyertek ám a fejleményekkel!!
Nyulacs, sajnálom ezt a sok izgulást, de örülök, hogy végülis nem lett nagy baj, és szorítok, hogy mielőbb felszívódjon ez a vízsérv.

Andi hogy vagy?? :)

Vicky, hajrá spontánkodás!!

Én betöltöttem a 21. hetet, szerdán voltam dokinál, aznap nagyon izgultam, ideges voltam, délelőtt az esküvőnket mentem intézni, utána bementem az irodába, tudtam, hogy aznap beszéljük meg konkrétan a jövőt a főnökömmel. Aztán mentem a dokimhoz, de már rettenetesen izgultam, mert már mindenki ennyi idős korában érzi a babát, én meg még mindig semmit. Persze minden okés volt, láttam pici szívét dobogni. Na ezután a nap után délután 5-töl olyan hihetetlen fejfájás jött rám, hogy rettenetes hányingerem is lett. Rettenetes volt. Nyulacs ismerős, mi? :) Ez szerdán volt, talán ma valami bizsergésszerűt éreztem a köldökömnél, komolyan mondom, annyira idegesítő ez hogy ennyire nem érzem.. szorítsatok, hogy mielőbb visszasírjam ezt az időszakot. Komolyan, már volt olyan nap, hogy emiatt sírtam, hogy miért nem érzek még mindig semmit. 02.29-re lettem kiírva.
ann74
 
 


Sziasztok!

Ann, legelőször neked írom hogy én is későn éreztem Ádámot pedig nekem ez a 3-ik szülésem volt, mégsem izgultam. Már nagyon vártam, de nem izgultam. Tudtam hogy minden rendben van, ennyi nekem elég volt. A férjedet kérd meg hogy néha füleljen a hasadon de nem a köldöködnél mert elsőre nem ott mozog hanem a hasad alján. Ő hallani fogja a mozgást és akkor megnyugodhatsz. Egyébként hamar jelentkezni fog, meglátod.

András!!!!!!!!!!!! Én nem is tudom mit írjak, komolyan.... gratulálni még nem akarok csak örülök de nem is akárhogyan. Én nem azért mennék a BMC-hez hogy a meztelen rohangálásodat lássam hanem hogy gratuláljak. Eszméletlen hogy örülök, de komolyan. Puszilom a nejed és üzenem neki hogy csak nyugi és laza séták! Már alig várom az uh fotókat.

Nyulacs, csupa jó hír, és természetesen fel fog szívódni!!!! Én is így érzem! és tudom!!!!

Csajok, csak azért hogy milyen fasza csapat ez, közlöm hogy a tiszta vizes törlés meghozta a várva várt eredményt .... a kisfiam popsija két napja gyönyörűen rózsaszín :D

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


ann: Nahát, esküvő lesz? Nem is mesélted. Én is a félidőben kezdtem érezni Barbust. Nálam akkor kezdett mozogni rendesen, mikor a védőnő meghallgatta a szívhangot. Azt annyira utálta, hogy állandóan elmozgott a műszer alól. És ez a szép dátum is, fantasztikus. Drukkolok, hogy bejöjjön.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Zsuzsa, örülök Ádám rózsaszín popsijának!! :)) Hát ehhez tényleg nem kellett akkor varázskrém!

Eddig kétszer éreztem vmi morajlást a köldököm környékén, csodálkoztam is hogy miért ott. Aztán dokker mondta később, hogy ott fogom érezni, mert a fundusban van a méh és fejjel lefelé fekszik a hercegnő. Bár ilyenkor még simán foroghat, nem?

András én is mennék gratulálni Nektek bmc-be. Ilyen gyönyörű időben tényleg jól teszi párod, mint ahogy Zsuzsa is írta, ha kimegy könnyű sétákat tenni.
ann74
 
 


Vicky azért szerencse hogy nem szökőév van:) bár ugye még bármilyen dátum lehet, de micsoda kitolás ha valaki 02.29-én születik :))
ann74
 
 


Nyulacs, Ann, Vasiké: köszönöm Nektek is. :)

Még én sem örülök igazán, még nem dõlt el semmi.
redy22
Szolnok
 
 


sziasztok lányok és fiú!

andrás!
én azért a meztelen futás miatt sem hagynám ki a bmc-t, de mindenképp a gratuláció lenne az első. utána meg a tömeg arca, mikor látnak egy meztelen pasit futni, 50 nő gyűrűjében. az apa valószínűleg én vagyok dumán röhögtem, nálunk az anya valószínűleg én vagyok áll fent, mert a gyerek tiszta apja.

ann!
mellsőfali lepénynél később érzed a mozgást. én is gutaütést kaptam, h mindenki kérdezte, h érzed, én meg mondtam, h nem. kb 21-23. hét között kezdtem el érezni én is, de ez lehet jó jel is, mert azt mondják, h minél korábban érzi valaki, annál korábban fog szülni. nekem bejött, botit éreztem a 18. héten és meg is szültem a 36. -ra. ja azt mondják, h mikor megérzed, az a félidő. remélem azért nem kell 46. hétig hordanunk őket. :D


nyulacs!
gratula, h túlélted a gyereksebészetet, mert a kölkök ezeket az akadályokat sokkal jobban veszik, mint mi. és tuti fel fog szívódni. ügyes vagy, h észreveszed a dolgokat, vannak olyan anyák, akik azt nem veszik észre, h elsorvadt a fiúk egyik heréje (közeli ismerős)

andi!
hánysz már? :D vagy alszol? :D rég jöttél, tessék helyzetjelentsét adni.

nóci!
hú tényleg jól utolértél, már a 30. hét!!!! készülj, mert pár hét és jön a világvége. nem ijesztgetni akarlak, de nálam így van. én úgy érzem, h soha nem leszek kész és egyre jobban félek a szüléstől. pedig könnyű szülésem volt, na de most már tudom mire kell készülnöm és azt kívánom, h valami varázsló csináljon csodát, törölje ki az emlékezetemből a fájdalmas részleteket és egyszer csak legyen bánk a kezemben :D bánk lesz a neve!!!

sziszoról tud valaki valamit?

lányok, akiknek nagy babájuk volt, de szerintem ezen a részen mindenki átesik. mit csináljak, h ne fulladjak meg? két napja egyáltalán nem tudok aludni, egyszerűen légszomjam van. az éjszakák borzalmasak, én meg már ettől sírok. boti megint hányásig köhögte magát, ettől is kivagyok. nem tudok pihenni és még a gyerek is beteg. úgy sajnálom. ebben a kua egészségügyben nincs egy normális orvos, aki helyre tudná tenni? ilyen esetben mikor az anyuka szinte már egész nap fuldoklik, nem lehet esetleg a 38. héten engedélyezni a császárt. nem hiszem, h ez a gyereknek jó lenne, h nem kap rendesen oxigént. na megyek pénteken a dokihoz, de szerintem tuti nemet fog mondani.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Köszönöm az együttérző szavakat!!! :-)

Ann: túl ismerős!! :-/ nyugi! Majd fog még a kisasszony úgy mozogni, hogy alig várod,hogy kibújjon!! ;-) először ilyen bugyborékolást érezhetsz, aztán jön a box!! Én sosem felejtem! Épp a munkahelyi reggeli kávézásunk köben rúgott hatalmasat Zéti. (mondjuk én nem kávéztam sose,de jó volt kikapcsolódni, pletyizni)

Etna: indokolt esetben megcsászároznak korábban. Azt meg a doki dönti el, mikor indokolt... Jobbulást Botinak! Neked meg kitartás! Zéti valóban jól viseli a dokikat. A sebésznek is kiabált, sikoltozott örömében! :-)


Zsuzsa: a víz csodákra képes!! Én kaki után mindig mosom a popsit. Még a védőnénim tanácsolta,hogy inkább mossam,mint a törlőkendővel meg a krémmel kencézzem.
nyulacs82
Szolnok
 
 


Sziasztok!

Nagyon örülök a sok jó hírnek!

András: izgatottan várom a nagy futást!
Mennyi volt a HCG? Mikor lesz az uh? Mennek a drukkok ezerrel!

Thimmy: szuper, hogy laptetőd van! Most már biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz veletek! Tünetek vannak?

Nóci: nagyon örülök, h már a 30. hétnél jártok!

Etna: nagyon drukkolok, h ne induljon még be a szülés! Na persze, a 46. se várj azért vele! :wink:
Mitől van a légszomj? Nem a pánik jött elő megint? Szerintem Boti betegsége meg a terhesség egyszerre túl sok volt neked. Nincs valaki,aki tudna nektek segíteni, h ne egyedül kelljen mindennel megküzdened? A férjed nem tudna kivenni szabit? Esetleg anyósod, anyukád nem tudna beugrani?
Nagyon drukkolok, hogy mindannyian rendbe jöjjetek!

Ann: gratulálok az esküvőtökhöz! Mikor lesz?
Minden rendben volt a babával, hiszen láttad a saját szemeddel! Látod, Etna és Zsuzsa is azt mondják, h nem kell emiatt aggódnod. Biztos kicsit lusti a kislány, ami nem baj, mert legalább nem fog szülés után állandóan sírni!:P

Nyulacs és Zsuzsa: nagyon örülök, h a fiaitok jobban vannak! Jó egészséget nekik!

Nekem nagyon ég a gyomrom mostanában. Nagyon sok szagot és illatot nem bírok elviselni. Undort érzek, de nem hányok.
Hülyeséget csináltam valamelyik nap, meg sem mertem írni.
Megkaptam az Agolutint és felnyomtam a Crinone-t is, pedig a férjem szerint felváltva kellett volna( ez volt a leszoktatás a szuriról és az áttérés a Crinone-ra). Másnap úgy fel voltam puffadva és olyan ideges, feszült voltam, hogy majdnem beleörültem. Estig nem jöttem rá, h mekkora hülyeséget csináltam, mert ugye egyik nap kellett volna a szuri, másikon a Crinone és onnantól már csak a Crinone. Semmiképpen sem a 2 egyszerre. Na persze, ezek után jött a para, hogy megöltem a babát. Nagyon remélem, h nem, hiszen a progi azért ennyire nem árthat.

Tele vagyok reménnyel, ugyanakkor továbbra is rettegek. Megtudtam, h még 1 ismerősöm járt úgy, h a 8. héten volt, a 10. meg nem volt szívhang.
Jó lenne már túl lenni az első trimeszteren!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


etna: Nálam a 37. héten konzultáció kellett a főorvossal, hogy indítani lehessen a szülést. Szóval nem csak a te dokid dönt. De sosem lehet tudni, talán ha néznek neked egy légzésfunkciót és az rossz, akkor arra hivatkozva már lehetne szülni.

ann: Akkor már az valószínűnek látszik, hogy kislány lesz? Neve van már a drágának?

Mi ma végre talán el tudunk menni a cirkuszba, ha Barbust sikerül fél 2 körül felköltenem. Remélem nem lesz nagyon morcos. Nincsenek mostanában jó napjai.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


andi: Szerintem a sok progi biztosan nem árthat a babának. Nálam 2 petezsák volt, ezért gondolom eleve több progit termelt a szervezetem, plusz még kaptam az utrót is. Emiatt szerintem ne aggódj. Az meg hogy a babák elmennek nem a legjobb dolog a világon, de próbáld meg úgy felfogni, hogy oka van. Tudom, nekem sem menne könnyen, de végülis ez az igazság. És itt nem arról van szó, hogy az anya hibájából történik a dolog, hanem egyszerűen csak megtörténik. De nálad nem lesz ilyen!!!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky: így van! Nálam nem lesz ilyen!
Nagyon jó mulatást nektek a cirkuszban!
Miért nincsenek jó napjai Barbusnak?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi: a HCG szint nem olyan magas, de a doki gratulált, amibõl arra következtetek, hogy mégiscsak elegendõ a jelenlegi szint.

Lányok, lenne egy kérdésem:

A párom kb. egy hét óta kicsit rosszul van, erõsen puffadásos érzése van, emellett fáj a háta.

Az erõs puffadás ellen tudtok valami jó gyógymódot (még ásítani sem nagyon tud, azt mondja)? Espumisant szed, ami kicsit javít a helyzeten, de estére már teljesen kikészül.

Ja, emellett most köhög és tüdõgyulladásra gyanakszik. A jövõ hét közepéig nincs orvos, utazni meg nem tudunk, vagyis a házi kúrálás jön csak szóba, mint lehetõség.
redy22
Szolnok
 
 


Redy, mekkora lett a hcg?

A puffadás teljesen normális a terhesség első jele, engem az első trimeszterig kínzott, akkora nagy volt a hasam, főleg estére, húúú. De nem szedtem semmit, úgy tudom az espumisant szabad, de azt se figye túlzásba párod.

Remélem semmi tüdőgyuszi nincsen, arra figyeljetek, hogy láz ne legyen, inkább hívjátok Jánosos ügyeleti számot ami rajta van a bmc papírján, biztos ami biztos.

Mikor lesz a petezsákos uh?

Csajok, nagyon köszi a megnyugtató szavakat a mocorgással kapcsolatban!
ann74
 
 


andi: Még mindig nem kakil rendesen, nem akar nagyon enni meg inni és olyan morgós hangulata van. Olyan, mintha bújkálna benne valami, de nem beteg igazán. Orra nem folyik, nem köhög, semmi ilyesmi. A bölcsiben állítólag volt hőemelkedése, de délután már semmi ilyen nem volt. Szóval nem tudom mi van vele, csak olyan nem tetszik. És undok is, annyira utálom amikor ilyen. "Nem kell anya! Tünés! Hagyjál bééékéén! Ne érj hozzám!" És hasonlók. Már bánom, hogy megtanult beszélni. :? :(
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


András: a puffadás ellen nekem a Magne B6 jó, mivel el tudok tőle menni wc-re.
A tüdőgyuszi nem játék, remélem nincs ilyen bajotok! Valahogy menjetek el dokihoz!

Vicky: hát ez szép! Biztos most éli a dac korszakát. Kitartás!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


András. A puffadás jele lehet normális és lehet a túlstimuláció jele is. Ha sétálgat és iszik sokat, espumisant szedhet bőven, egyen fehérjét minél többet és persze ha mentek dokihoz mindenképp szóljatok neki. Ha nagyon nem jó akkor inkább menjetek ügyeletre. Egy infúzió csodákra képes.

Vicky, nem semmi a kiscsaj :?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Ja, bocsi! A tüdőgyuszi gyanú miatt elfelejtettem írni hogy nem biztos a tüdőgyulladás. Sok inhalálás. Én menta és kamilla teát szoktam inhalálni terhesen és nagyon jó volt. Két-három nap és már jól is voltam. C vitamint szedhet, azt mindenképp szedjen és algopyrint lázcsillapításra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Köszönöm a segítõ válaszokat!
redy22
Szolnok
 
 


Hát az biztos, hogy a dackorszak közepén vagyunk, de már lassan 1,5 éve. Remélem lepörög a kisasszony, mire jön a tesó.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nóci
Már a 30. héten jársz, hogy rohan az idő! :)

Vicky
Lassan nálad is indul a visszaszámlálás! :) Pár nap, és vége a hónapnak! Szegény Barbus, biztosan ő sem élvezi a helyzetet. Nem lehet ilyenkor valami új élménnyel túllendíteni ezen az állapoton? (nem feltétlen új játékra gondolok, hanem valamire, amit eddig nem próbáltatok?) Církusz bejött végül? Élveztétek?

Nyulacs
Örülök, hogy nincs komoly gond! És persze, ez fel fog szívódni!!! :) Elő lehet ezt valamivel segíteni (maszírozni, esetleg valami krém helyileg?) Vigyázz nagyon magatokra!

Vasika
Szuper a rózsaszín babapopsi! :) Néha a legkézenfekvőbb és legegyszerűbb dolgok hoznak eredményt! :lol:


Andi
Igen, a laptető engem is bizalommal töltött el! :lol: A gyomorégést sajnálom, de jó, hogy a hányás elkerül! A gyógyszerekkel vigyázz, de egy eset miatt nem hiszem, hogy probléma lehet!

Ezt most kicsit magamnak is írom, mert az éjjel be kellett vennem egy Algopirint, úgy fájt a fejem. Ez volt az első eset, és már nagyon nem bírtam tovább...
Amúgy egész nap émelygek ( :lol: hála az Égnek!), cicifeszülés is van, és estére olyan aranyos kis pocim a köldököm alatt, amit már nem tudok behúzni!!! És nem is akarok!!! Már egy hét eltelt, mához egy hétre ultrahang! (ma 6+3)
thimmy
Gárdony
 
 


thimmy: Van, hogy át lehet lendíteni Barbust, van hogy nem. Van, hogy már nincs türelmünk hozzá. De egyszer csak megérti, hogy mi szeretjük, nem akarunk neki rosszat és egyelőre ő a világunk közepe. Nem tudom a tesónál mi lesz. Egyébként lassan tényleg majd tesztelnem kell. Azt hiszem, hogy még a hosszú hétvége előtt megejtem, mert amikor megyünk haza már jó lenne tudni. Mondjuk a szívhangig senkinek nem mondjuk el, de lehet hogy csak az első trimeszter után. Persze ti elsők között fogtok tudni róla. :-) Barbusnak tetszett a cirkusz, de főleg azok a számok, amiben állatok voltak. De ma pl emlegette a labda zsonglőrt, azt mondta dobáljuk mi is úgy a labdákat. :-)

Egyébként nem volt valami jó éjszakánk, Barbus elég sokat hányt. Remélem csak gyomorrontás, de azért holnap leviszem a dokihoz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Mi ez a nagy csend errefelé?
Babucik meggyógyultak?
Kismamák hogy vagytok?

Én tegnap óta dolgozom.
Jobb így, mert kevesebbet agyalok. Szerencsére, az émelygésem is csökkent, biztos a sok fekvés tette.

Beléptem a kritikus 8. hétbe. Ráadásul szombaton megyünk Prágába. Nem vagyok normális tudom, de nem tudtam senkinek sem elpasszolni az utat, h elmenjen a férjemmel. Az orvosom elengedett, tehát nem is tudom, mit aggódom.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi: Érezd jól magad, élvezd ki az utat. Nem lesz semmi gond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2012.10.26 17:24-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

mi. olivérrel kórházban vagyunk. 3 hete hasmenése van, ma pedig megint véres volt a kakija. nem tudják mi baja...
aggódom....
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Évi: Jobbulást Olivérnek. Remélem hamar megtalálják az okát a hasmenésnek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Jaj Évi ez szörnyű, szegényke:(( Szorítok, hogy mielőbb rendbe jöjjön és együtt lehessetek otthon egészségesen. Tejallergiát nézték esetleg?
ann74
 
 


Évi nagyon sajnállak benneteket. Mihamarabbi gyógyulást a picurnak!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


évi: Majd jelentkezz mi újság. Remélem már alakul a picúr emésztése.

Nekem ma sem jött meg (olyan csütörtök este-pénteken kellett volna), holnap tesztelek. Drukkoljatok! Ha nem baba van a dologban, akkor megint kezd szétcsúszni a ciklusom, amit nem szeretnék.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Negatív lett a teszt, szóval megint csak a ciklusom hosszabbodik. Aminek marhára örülök, mert megint kiszámíthatatlan lesz minden. Azért elszomorodtam, becsapott a testem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky
Sajnálom a negatív tesztet, de tudod, ha később volt a pé még akármi lehet. Ha a ciklusod rendetlenkedik, akkor azonnal hagyja abba! Próbáltál már teákat, vagy pl. barátcserje kapszulát a ciklus rendezésére?
Barbus hogy van, hányása elmúlt?

Andi
Az utazással remélhetőleg minden rendben van! Jó helyen van az a picur, ne izgulj! Sétáljatok nagyokat, remélhetőleg ott jobb idő van, mint nálunk :?

Évi
Hogy vagytok, mi újság Olivérrel? Remélem jobban van már a kis drága!

Ann
Hogy álltok az esküvő szervezésével? Mikor lesz?

Redy
Nektek mikor kell menni ultrahangra? Hasa rendbe jött már? És mi a helyzet a köhögéssel?


Nekem még kettőt kell aludnom, és mehetek az ultrahangra! :lol: Alig várom már! A tüneteim továbbra is változatlanok, cici feszülés, émelygés, pocak szúrkálás néha-néha. Szóval reméljük a legjobbakat!
thimmy
Gárdony
 
 


Vicky azért szerencse hogy nem szökőév van:) bár ugye még bármilyen dátum lehet, de micsoda kitolás ha valaki 02.29-én születik :))

ÉN ekkor születtem!!!:)......
kincsek
Szolnok
 
 


thimmy: Köszi, Barbus már jól van. Az orra folyik és néha köhög egye-egyet, de holnap már megy bölcsibe. Még nem iszok semmilyen teát, még csak most kezdtük a spontánkodást. Mennek a drukkok az uh-hoz, bárcsak már én is itt tartanék. De igyekszem beérni téged. :wink:

kincsek: Nekem is van ismerősöm, aki szökőnapon született, szerintem különlegesség. A barátnőm kislánya meg 2011.11.11-én született. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


kincsek, és márc 1-én vagy gebr. 28-án szoktad ünnepelni?vicces:)

"Vicky azért szerencse hogy nem szökőév van:) bár ugye még bármilyen dátum lehet, de micsoda kitolás ha valaki 02.29-én születik :))

ÉN ekkor születtem!!!:)......"
minekaza
Budapest
 
 


Mindenki ezt szokta kérdezni....
Végül megközelítés kérdése, mert a február 28.utáni és márc.1 előtti napon születtem...ünnepelni pedig azon a hétvégén szoktuk, ami a legközelebb hozzá...
Így nem kell letagadnom, még csak 11 szülinapom volt!:)
...és erről a különlegességről elég könnyen meg szokták jegyezni a szülinapomat ...a gyerekeknek meg így magyarázom el(tanítónő vagyok!)a szökőév értelmét...személyesebb az élmény, nem szokták elfelejteni!:)

Kép
kincsek
Szolnok
 
 


sziasztok!

nagyon eltéliesedtünk, hol vagytok többiek?

andrás, mik a fejlemények?

thimmy, uh után várjuk a híreket, ugye ma mész?

ann: rég írtál, nagyon szervezed az esküvőt. képeket majd kérünk mindenképp és beszámolót is

andi: meló megy? abbamaradt egy kicsit a parázás? mikor lesz uh?

minekaza: mikor lesz a következő inszem?

nóci: babaszoba kész van, kérünk képeket!!!!!

viki: citromfű tea és bach virág cseppek, azóta alszom ;) meg bánk le is ment egy kicsit, úgyhogy már nincs az az erős légszomj.

nálunk annyi a helyzet, h mivel ma betöltöttem a 36. hetet, már nem betegállományba leszek, hanem kiveszem a szülési szabimat. anyagilag mindenképp jobb, ami jól jön. hát most látom csak, milyen iszonyat kiadás egy második baba. két gyerek meg együtt.... huhh az utolsó egy hónap már inkább terhesség, mint várandóság, bár rohadtul várja az ember, h vége legyen. nem tudok nagyon semmit csinálni, cipő felvétel kb egy aerobik órával ér fel, 120 pulzusszám mellett. menés egy az egyben pingvin. ruhák kb iskolai osztály sátra, haj zsíros, én szerencsés vagyok, nem vizesedek, még pont hiányozna, meg a másik szerencse, h nincs vérnyomásom. szóval semmi toxémiára utaló jel nincs. jó hír, h mosogatni már nem tudok, mert nem férek oda, aludni 76 párnával, ami a lakásban található minden körém van gyűjtve. más nem nagyon fér el mellettem, úgyhogy a fiúk együtt alszanak, így nem tudom, h horkolok e, de mintha egyszer arra ébredtem volna, h igen :D írnám a szélgörcsöket is, de az már tényleg nem úrinőnek való olvasmány, majd mindenki megtudja, aki eljut idáig, a lényeg, ne nagyon köhögjetek nyilvános helyen!!!! ez fontos szabály ilyenkor, higgyetek nekem. :lol: ja néha van beipisilés is, ha mondjuk eltelik úgy 10 perc és nem találsz wc-t akkor szintén ne köhögjetek.
hát igen, ilyen ez az áldott állapot, és mikor meghallom, h milyen szép az arcom, ki vagyok simulva, akkor semmi hirtelen mozdulatot nem téve felröhögök. biztos ezek mind jót tesznek.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


ja voltam dokinál is, betonzárt méhszáj, úgyhogy bánkom jól van odabent, élvezi, h egy rúgás jobbra, anyja rohan pisilni, egy rúgás balra, akkor meg máshova rohanok. víz átlagos mennyiségű és megvolt életem első ctg-je, ami olyan megnyugtató volt, mint a tenger zúgása, elaludtam volna, ha bánk nem rúgott volna szana-széjjel. neki annyira nem jött be, állandóan a ctg tappancsát rúgdosta, de h honnan érezte,h ott van? más gyereket ébresztgetnek közben, az enyém meg nyomta a bugit. remélem azért leszokik erről az akitvitásról ha kijön, mert akkor lesznek szép éjszakáink

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


:D Etna, te olyan lüke vagy! :D:D:D De valóban így van. Én ezeket már a 30. héttől éreztem, kivéve a szélgörcsöket, mert ugyebár az bizonyított tény, hogy a fiúk nem sírnak a lányok meg nem pukiznak. :)

Mi tegnap kijöttünk a kórházból.... Amíg bent voltunk, Olivér tündi bündi kisbaba volt. De komolyan. Szerintem utál itthon lenni, mert amióta itthon van, folyamatosan üvölt. Vagy csak hiányzik neki a megfélemlítés... A fene se tudja. Pedig azt hittem, hogy csináltak rajta valami finomhangolást. De nem.
Mert hogy a kórházban, akkor is szélcsövezik ám a gyereket, ha csak nincs kedve aludni és lóbálja a lábát. "Anyuka, fáj a hasa a gyereknek, hozza e a kezelőbe!" én meg hiába magyarázom, hogy nem fáj neki, hisz mosolyog, jó kedve van. De felhúzta a lábát az égbe, és az azt jelenti, hogy fáj a hasa... Esküszöm idióták. Persze szerencsétlen gyerek ellenkezik, és feszít. Mire felsértették azzal a vacakkal a kakilóját és megint véres lett a pelus. Én meg magyarázzam el a doktornőnek, hogy hülyékkel vagyunk körbevéve.
Lényeg a lényeg, teljesen laktózmentes a tápszere, rendeződött a kakija állaga és szine is. A probléma valószínűleg a laktózérzékenység lesz, de nem tudták biztosra kimutatni, mert még nagyon apró és nem kifejlett az immunrendszere. Ha elkezdődik a hozzátáplálás, ki fog derülni... Köszi...

Mindenesetre elmegyünk egy magán gyerekorvoshoz és átvizsgáltatom mind a kettőt tetőtől talpig, mert ennyi izgalom (beültetés-terhesség-koraszülés-ikrek) nekem pont elég egy évre. Most már karácsonyig normális akarok lenni :)

Szóval itthon vagyunk, a hivatásos Ordibátor pedig kezdi féltékennyé tenni a tesóját, aki erre szintén fergeteges kiabálásba kezd, mert már látnak basszus... Szóval titokban ringatom Olit, hogy Máté ne lássa... Aztán ha Olika hajlandó 3 percre aludni, becsempészem az ágyába, és futok a kiabáló (mert Ő nem sír, hanem kiabál bakker) Mátéhoz, hogy Őt is megcsócsáljam picit és elaludjon. És mire elaludna, Ordibátor ismét munkához lát... És ez így megy egész nap.... Etetek, altatok, büfiztetek, pelenkázok, vígasztalok.... Valaki mossa meg a hajamat... :D

Valaki jár amúgy Sz. doki magánrendelésére? Ha igen, akkor legyen kedves nekem priviben elküldeni az elérhetőségét és a tarifáját. Kedves ismerősöm remélem már kismama, és Szűcs betege, csak nem akar direktben rákérdezni, hogy mennyi nála az annyi.

Remélem mindenki jól van ám! Tényleg elég lapos lett a hangulat...

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


egyelőre annyit tudok, hogy jövő héten esedékes a következő ciklus- stimuláció kezdés.

"minekaza: mikor lesz a következő inszem? "
minekaza
Budapest
 
 


Etna: még mindig imádom az irományaid! Tényleg írj egy könyvet! Tök jó lenne olvasni! Viszont teljesen igaz amit írtál!!! A pocakosság végén komolyan gondolkoztam egy Tena Lady-n!!! Kitartás, már nem sokáig van bent Bánk!

Évi: nem is tudom hogy bírod.... Még most valamivel persze könnyebb... majd ha kúsznak-másznak! Az lesz az igazi megpróbáltatás. Nekem elég egy kis Zétényre vigyázni, mert persze ő is vállalkozik minden csuda mókás kalandra! A kedvencem az etetőszékben való felállás! És tudja, hogy nem szabad, mert néz rám sunyin vigyorogva, mikor szépen kérem, hogy csücsüljünk le, mert kiesik... Ő nem! Vigyorog tovább, és feláll!! Na, aztán jön a gonosz anya, aki beköti, persze ekkor jön egy kis hiszti (ami anyát nem hatja meg). Nagy franc! :) az tuti, hogy felköthetjük a gatyót hozzá!!!

Egyébként jól vagyunk. A sérve még kint van, nem nagyon akaródzik neki felszívódni. sok helyen olvastam utána, 1 éves korig szokott felszívódni. Még van időnk. Tegnap rájöttünk a járássegítő használatára. Azért még nem önállóan fogja meg, és kotor vele, de egyre ügyesebb! küldöm is a linket! A végéről a kaján vigyor lemaradt,pontosabban csak fél oldalról látszik valamennyire. Imádom amikor örül magának!

http://www.youtube.com/watch?v=dxQbgfeoGnM
nyulacs82
Szolnok
 
 


nyulacs82
Szolnok
 
 


Sziasztok Lányok!

Évi és Etna! Haláli beszámolókat írtatok ismételten! Nyoma sincs a lapos hangulatnak! Örülök, hogy minden rendben van veletek!
Kitartás nektek: Bánk nemsokára megszületik, az Ikrek meg napról napra nőnek és egyre kevesebb lesz a gond velük! :wink:

Thimmy: nagyon várom, hogy gyere!

Vicky: sajnálom a nega tesztet. Arra gondolj, h még nagyon az elején vagy, van még bőven esélyed.Remélem nem lesz gond a ciklusoddal. Ügyeskedjetek ebben a ciklusban!

Kincsek: rég nem írtál. Mi újság? Kezdtek újabb stimut?

Szerencsésen megjártuk Prágát. Esett a hó és minusz 1 fok volt.
Nem bírtam ki, most is sokat gyalogoltunk. Remélem nem ártottam a babának. A holnapi uh-n kiderül minden![/i]

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Minekaza: beleolvastam a blogodba! Örülök az érett tüszőnek! Remélem akcióztatok rendesen ebben a hónapban. Mikor nem kell megjönnie?

Nyulacs: remélem mielőbb felszívódik Zéti sérve!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Thimmy!
Hol vagy már?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Megjöttem
Ha nem bánjátok, előszőr a jó hírrel kezdem, Sz doki szavaival, miszerint: minden rendben Tímea, azzal a kiegészítéssel, hogy egypetéjű ikrek! :shock: :lol: :D :lol: Majd leestem a székről!!! :lol:
A baba 10 mm, B baba 9 mm. Megkérdeztem, hogy ez a koruknak megfelelő méret-e, azt mondta, igen. Szívverés rendben, el is bocsájtott a BMC-ből! :D

Szóval ekkora meglepetésre nem számítottunk, szerintem még nem is igazán tudjuk felfogni. A családnak a hétvégén tervezzük elmondani. Egy-két barát tudja csak, na meg Ti! :D

Etna
Köszi, hogy vázoltad az utolsó trimeszter finomságait! :D Állok elébe! :lol: Kitartás kismama, mindjárt vége! Azt nem is írtad, hogy az összepakolással hogy állsz?

Évi
Neked külön köszönet, hogy betekintést engedtél az ikres hétköznapokba! :lol: Örülök, hogy a picur jobban van már! Ha nem bánod, téged zaklatnálak majd a kérdéseimmel... :oops: :lol:

Nyulacs
Zéti is nagy franc lehet! Igazi kis gézengúz. A sérvnek van még két hónapja, hogy eltűnjön!

Andy
Prága biztos szép volt hóesésben. Én sem ücsörögtem volna a szállodában, az biztos! Drukkolok a holnapi uhura!
thimmy
Gárdony
 
 


Thimmy: óriási GRATULA!!! Kis drágák! Milyen ügyik, jól meglepték a szülőket!
nyulacs82
Szolnok
 
 


thimmy, ez ám a hír!!!!! csak halkan súgom meg, így dupla kölökkel rád hamarabb fog vonatkozni az élménybeszámolóm :D ja és már előre röhögök, hányszor fognak megszivatni, ha tök egyformák lesznek :D remélem sokat :D még jó, h ültél, lehet elájultál volna

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?