Új privát üzeneted érkezett!

Kiki: :cry: Ölellek!

Mné
mné
 
 


Sziasztok!

Első inszemre készülünk, ha minden igaz valamikor jövő hétvégén lesz az akció. :) Már nagyon várom, bár mint minden ismeretlentől, ettől is félek picit. 4 éve szeretnénk babát, de mindig történt valami az életünkben, amiért halasztani kellett az inszemet.

Mindenkinek mihamarabbi pocakosodást!
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Illetve nem szerettem volna, de a Jóisten így alakította, hát értitek. :) :) :) Örülök, hogy van még lehetőség, hogy nem kell lemondanom róla, hogy babánk szülessen.
Voltaképpen a második kísérletnél tartunk, mert ebben a ciklusban nem indultak be a tüszőim (csak Closty-val próbálkoztunk). Valahol agyban viszont most jutottam el odáig, hogy felfogjam, mibe is vágtuk a fejszénket... kicsit olyannak érzem, mintha néznék egy filmet, aminek én vagyok a főszereplője, de nem érzem úgy, hogy velem történik mindez. :shock:
Egyelőre az a legnagyobb félelmem, hogy nem indulnak be a sejtjeim, ezért próbálom őket minden nap szuggerálni, hogy ébredjenek... :D
És örülök, hogy rátok találtam, mert ahogy itt-ott bele bele olvasgattam a beszélgetéseitekbe látom, hogy nagyon sok mindenen túl vagytok már, szerencsére sok a pozitív példa is. :)
Akiknek pedig még nem sikerült, azt kívánom, hogy minél hamarabb csatlakozhassunk a pocisok táborához! :wink:

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!
Üdv,
N
noeeka1978
Budapest
 
 

 
 

Üdv az újaknak! Első arany szabály: mindenkinek lesz babája, csak higgyetek magatokban és a dokitokban, ha már vannak nekünk.



vicky79
 
 


vicky79: Köszi a bátorítást! :) Igen, az biztos menni fog, hogy a dokimban higgyek, mert amit eddig mondott (illetve mondtak, merthogy kezel egy endokrinológus, meg egy nőgyogyi is) az úgy volt. Sőt, ha tehetném, akkor egész nap ott ülnék mellettük az irodában, mert nagyon pozitív emberek. :D :D :D
Viszont az a magabiztosság amit belém táplálnak elég hamar kimerül... szóval erre még gyúrnom kell. :lol:
noeeka1978
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Búcsúzom tőletek. Jobban vagyok, mint gondoltam, reméltem. Lehet a vers is segített, amit írtam, iwiw-en fent van... Hihetetlen, mennyire más újra átélni a veszteséget. És valószínűleg nem az újrán van a hangsúly. Egy korszak lezárult az életemben, több mint 6 év reménnyel és várakozással teli. Vége. De helyette itt van a szívemben, lelkemben egy kisbaba, és hatalmas erőt ad, hogy lesz, hogy megszületik. Jövőre szülők leszünk. Nem értem, Isten miért nem az én méhembe teszi a nekünk szánt kisbabát, de elfogadom, hogy így kell lennie. Mindez okkal történik. És úgy érzem, végre olyan, igazi utolsó 9 hónapban vagyunk, aminek a végén egy picibaba nekünk születik meg. Nagyon várjuk őt. Furcsa, magamnak is nehéz bevallani, de befejeztük a lombikokat és én megkönnyebbültem. Persze, lesznek még harcok biztosan a lelkemben, a környezetemben és mindenhol. De a vége egy igazi, élő, édes, aranyos kisbaba lesz. Hálás vagyok Istennek, mert minden ellenére érzem a szeretetét és támogatását. Tényleg azt gondolom, hogy azért ilyen könnyű most ez a teher, mert segít nekünk vinni.

Lányok, köszönöm a sok biztatást, támogatást! Sokat segítettetek.

Kedves Újak! :)
Fdomi, Ahugika, Noeeka!
Kívánok nektek hitet, reményt, bizalmat! Sok erőt és kitartást! Mindenkinek végig kell járni az útját. De feladni tényleg nem szabad! Kívánom, hogy minél előbb siker koronázza a kitartást... :) És gyertek, beszélgessetek, mert az nagyon jó! Nem egyedül, hanem együtt járni az utatokat. Én sok barátra tettem itt szert.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda!

Borzasztóan nehéz lehetett, amin keresztülmentetek,de valamiért így kellett lennie. Lesz egy kisbabátok, és ez a lényeg, biztosan nagyon jó helye lesz nálatok. A hited ilyenkor rengeteget segíthet, Istennek az az akarata, hogy egy olyan kisbabát neveljetek fel, akinek egyébként nehéz sors jutna. Gondolom hogy nem egyszerű ezt feldolgozni, de kitartást Nektek!


Én ma voltam uh-on. A bromo úgy tűnik leröviditi a ciklusomat(29 napról 26 napra), így már csütörtökön,12. napon meglesz az inszem. Gonalt szúrtam, mindkét oldalon van 1-1 szép nagy tüszőm(jobbon van még egy 16mmes is), bár sajnos a bal oldalit az elzáródás miatt nem érhetik el a srácok. Csütörtökön reggel 8kor kell jelentkeznem a friss mintával :) Szorítsatok nekem! :)
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Kikinda: Kívánok neked sok erőt, kitartást és türelmet erre a (remélhetőleg rövid) időszakra, míg picinyetekkel találkozhattok! Köszönöm kedves biztatásodat, csodálatra méltó, hogy ennyi megpróbáltatás után ennyi optimizmus árad a szavaidból!

ahugika: Vagyis holnap reggel? Nagyon szorítok!

Nekem ma megvolt az első Merional "önszuri". Amennyire féltem, annyira ment simán. Miért kell nekem mindenen ennyit pörögni??? Tiszta hülye vagyok... :D :D :D
Már csak azon izgulok, hogy használjon is... Szerencsére semmi különöset nem érzek, bár ez csak a második volt. Kell egyáltalán érezni valamit? Vagy - nyilván - ez is egyénenként más... :shock:
noeeka1978
Budapest
 
 


noeeka: Majd akkor már lehet érezni feszítést, amikor már nagyobbak a tüszők. Meg nekem nyilallt a tüszőrepedéskor. Hajrá szuri, nekem is merional volt a csodaszerem.



vicky79
 
 


vicky: köszi, ezt nem (illetve sem) tudtam. :)
Én lehet, hogy csalódott leszek, de valahogy nagyon bízom benne hogy felébreszti a lustálkodó sejtjeimet a szuri. És milyen pozitív, ahogy írod, hogy neked ez volt a csodaszered... :) Minden ilyen mondat erőt ad, köszönöm! :)

ahugika:csuriban az ujjam! :)
noeeka1978
Budapest
 
 


Sziasztok!

Na túlestünk a dolgon! :D Szerencsére minden simán ment, kb 1 órát kellett feküdnöm utána aztán jöhettem is haza :) Feszít a hasam, mint állat, de érthető is, hiszen sokkal jobban megpiszkálják, mint egy sima nőgyógyi vizsgálatnál.
Most már csak ezt a 2 hetet kell túlélni, hogy ne mindig ezen pörögjön az agyam :oops:


Noeeka!

Én is paráztam a tűtől, de rá kellett jönnöm, hogy nagy hülyeség volt :D
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


noneeka: Na látod, használ az a merionál. Az én végtermékem pl. most nem akar aludni. :) Egyébként nálam a puregon -ami egyébként drágább és állítólag hatékonyabb is- egyáltalán nem vált be. 9 napig szúrtam és egyetlen tüszőm sem indult be. Utána átálltunk a merionálra és arra lett 4 tüszőm. Két petezsákom lett és két cisztám. És a végén egy egészséges kislányom. Remélem beindítja a gyógyszer a dolgokat.

ahugika: Mennek a drukkok! Ne keress magadon jeleket (ez nehéz lesz azért) és várjuk a 2 csíkos tesztedet.



vicky79
 
 


ahugika: drukk, drukk, drukk! Ismeretlenül is többször eszembe jutottál tegnap, remélem a pozitív gondolataim elértek hozzád! és csuriban továbbra is minden ujjam... :D

vicky: úgy neveztél, mint ahogy a nagymamám szokott! :D :D :D ez aranyos. :)
Természetesen - bár nem kellene ugye - utánanéztem a gyógyszer leírásának a dobozában és a neten is és PCOS-sel küzdőknek javallott, ha jól értettem ki... így bízom benne, hogy - mint minden másban - ebben is úgy fog viselkedni a szervezetem, mint a PCOS többi tünetének esetében... Így -bár gondolom rövidítve- nagyon csodás a történeted, remélem hogy nekem sem kell sokat várnom már, hogy hasonlót átéljek. Asszem ezzel nem vagyok egyedül... :D :D :D

Mai para: betelefonáltam a klinikára, hogy hétfői uh időpontot kérjek, erre kiderült, hogy ma is be kell mennem... ááá erre lelkileg nem voltam felkészülve ám... szóval egy csöppet nekem is szorítsatok légyszí! :) Ámbár ma lőttem a 3. szurit és a 7.cn tartok csupán.. jujj és milyen hosszú lettem, bocsi! :oops:
noeeka1978
Budapest
 
 


Szorítunk :) És hátha látszik már, hogy ébredeznek a tüszök! Drukk-drukk :)
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Inszem utáni nap normális a barna folyás? Kicsit megijedtem... :(
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Kiki, :cry: nagyon fogsz hiányozni.

Üdv az újaknak! Én is azt tudom írni, amit Vicky, SOHA nem szabad feladni! A kislányom a 4. inszemnél fogant, az öcsik spontán gyors babák.

Ahugika, igen, normális, hiszen kitágították a méhszájadat. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kiki nagyon sajnálom :cry: Most olvasom mi történt. Annyira sokat voltál eszemben, annyira szorítottam nektek! Sok erőt nektek! puszi
Köszi, én jól vagyok. A menszivel helyreállt a műtét után minden. már azóta voltam dokinál, minden jó. Majd decemberben kell rákszűrést ismételni.
Sajnos közben meghalt nagypapám, most kicsit idegileg vagyok ki, de majd ő küld egy kis szépséget nekünk! :wink:
Üdv az újaknak. Kívánok mindenkinek mihamarabbi babásodást!

Kép
kissedi
 
 


ahugika: köszi a drukkot, úgy tűnik megmoccant valami... két versenyző van, remélem, hogy továbbra is teszik a dolgukat. :D

És hogy vagy? Elmúlt már a barna, ugye?

beze, kissedi: köszi a köszöntést! :) (ha nem titok) leírjátok, hogy nektek miért volt szükség inszemre?
noeeka1978
Budapest
 
 


Sziasztok!

noeeka, volt több gond is, pcos, nehezített teherbeesés, és végül amikor sikerült, akkor a szervezetem kilökte az alig pár hetes kis embriókat. De mindez elmúlt szerencsére.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze: Bizony szerencsére! :D És látom - illetve írtad is - hogy annyira rendbe jött minden, hogy már 3*-os babás vagy! :) Ezeket a tapasztalatokat nagyon jó olvasni ám... :D
Én már egyébként arra is csodaként gondolok, hogy beindultak a sejtjeim. 15 évig jártam orvostól-orvosig, kezelték minden tünetemet csak összességében nem nézett meg senki... aztán egy csoda folytán tavaly májusban egy olyan nőgyogyihoz vezérelt a Jóisten, aki látott már PCOS petefészkeket és tudta, hogy hová küldjön. "Kis" késedelem után augusztusban jutottunk el egy meddőségi centrumba, ahonnan egyből küldtek az MM-be és egy éve vagyok kezelt... sok minden megjavult (-22kg kb, spontán ciklus - bár még hosszú kicsit), de a bébi még nem kopogtatott. És mivel "ketyeg a biológiai órám" ezért a doktor javasolta, hogy próbálkozhatunk inszemmel... hát így jutottam el hozzátok a fórumra is.
:) Bocsi, megint hosszú lettem... :lol: :lol: :lol:
noeeka1978
Budapest
 
 


Noeeka nekünk apinak kevés volt a katona. vagyis ingadozó. van amikor normális, van amikor nagyon kevés.
Vasárnap reggel megyünk számlálásra, most fejeztük be a fer 14-et. remélem pozi hatás lesz.

Kép
kissedi
 
 


Noeeka! Mennek a drukkok, nőjenek szép nagyra !
Barnázás elmúlt, mostmár csak várni és várni kell... :D Próbálom magam lekötni (ezzel figyelemerterelni), dolgozok, színház, tesómékhoz megyünk a hétvégén, és aztán már csak pár nap :lol: :lol:

Kissedi! Apinak biztos jók lesznek az eredmények :)
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Be lettem "sorolva" péntek reggelre inszemre!!! :D Annyira megörültem a hírnek, hogy az a csöpp eszem is elment, ami volt. Először a kedvesem helyett anyukámat tárcsáztam, majd elrohantam a klinikáról kabát nélkül (úgy kullogtam vissza érte), elindultam a patikából gyalog haza (jó negyed óra villamossal)... Egyszóval kész lettem a hírtől. Ez normális? :lol: :lol: :lol:

Ma este szúrnom kell egy ovitrelle-t, ettől picit izgulok még nem találkoztunk és péntek reggel várnak minket. Én pedig a drukkjaitokat... :D :D :D

Azt mondták, hogy nem lesz másra szükségem, mint apára, enni-innivalóra meg egy szurira. Azért szerintetek vigyek még valamit?

kisedi: biztosan minden rendben lesz, szorítok nagyon! :)
noeeka1978
Budapest
 
 


Húh ez jó hír!!! :D

Szerintem egy papucsot dobj be(nálunk kérték,h. vigyünk), más nem kellett.

Majd jelentkezz utána! Szorítunk nagyon!
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


noeeka: A bmc-ben kell a műtős cucc. Hálóing, köntös, papucs és beavatkozás utánra egy tisztasági betét, mert kicsit vérezhetsz is és a fertőtlenítő is megfoghatja a fehérneműdet. Természetesen mennek a drukkok az inszemhez és természetes, hogy szétcsúsztál, mert örülsz, hogy haladsz.



vicky79
 
 


Köszi Lányok a segítséget! Egyeztettem velük is ismét, így most már minden rendben lesz (már ami a pakkomat illeti - de remélem a többi értelemben is). :D :D :D

Szóval holnap reggel. Utána jelentkezem, szép napot nektek!
(akiknek pedig kell, azoknak megy a drukk ám csendesen :wink: :wink: :wink: )
noeeka1978
Budapest
 
 


Noeeka, Ahugika!
Drukkolok nagyon!!!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok Drágák!
Képzeljétek, holnap hazahozzuk a kicsi fiunkat a kórházból!!!! Múlt hét pénteken született, szerdán írtuk alá a papírokat!
Köszi a sok drukkot, meg szeretetet, meg mindent. Azért magam se gondoltam, hogy ilyen hirtelen… :):):)
ANYUKA VAGYOK!!!!!!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda: teljes szívemből gratulálok nektek! Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok együtt, kedves most született kis család! :) :) :) Úgy felpörögtem, erre a nagyon szép hírre! És várjuk az infókat a csöppségről! :)

(és kôszi a szorítást, de most nem ez a lényeges... :lol: )
noeeka1978
Budapest
 
 


DRÁGA KIKI!!!!!!!!! GRATULÁLUNK ANYUKA!!!!

Potyognak a könnyeim, borsózik a hátam és remegő kézzel írok most.
Csodálatos, boldogságos anyaságot kívánok neked!!! Ez egy gyönyörű születés!!! Nem is tudom elképzelni, milyen lehet ezt a telefonhívást fogadni...

Mesélj majd magatokról légyszi!!!!

Csodaszép amit vállaltatok! Nincsenek is szavak... Ölellek és millió puszi a CSALÁDODNAK!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Lányok!

Megvolt ma délelőtt az "akció", és nem győzök hálát adni a Jóistennek, de simán ment minden (meg volt a kötelező baki, mert szegény drágámnak reggel itthon beállt a dereka, mikor meg akarta etetni a macskát... :shock:). És most is jól vagyok, csak azért érzem a bal oldalamat, mert tudom, hogy piszkálva lett, remélem ez nem rossz jel azért. :) És most türelem november 5-ig... :lol: Szép hétvégét kívánok nektek!
noeeka1978
Budapest
 
 


kiki: Nagyon örülök én is, ez fantasztikus hír. Nem is tudom milyen lehet egyik pillanatról a másikra anyává válni. Majd gyere a hírekkel és hozz fényképet róla.

noeeka: Mennek a drukkok, nagyon hosszú 2 hét előtt állsz. De minden rendben lesz, a babák párban járnak és Kikindáé már megérkezett.



vicky79
 
 


Kiki! ez fantasztikus! gratulálok! nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Megkönnyeztem soraidat, de örömömben. Megkapjátok amire olyan régen vártatok!
Noeeka drukkolok, hogy november 5 a ti nagy napotok legyen. Remélem tiétek lesz a Kikiék párja!

Kép
kissedi
 
 


Kiki! Szívből gratulálok!Legyetek nagyon boldogok a kis csöppséggel!

Noeeka! Hipp-hopp eltelik az a 2 hét, drukkolok! :)
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Drága Kiki, tiszta szívből gratulálok a kicsi fiatokhoz, jobb helyre nem is kerülhetett volna, sok boldogságot, örömet kívánok ANYUKA!!! :D Kimondhatatlanul örülök nektek!!! :D

Noeeka, drukkolok! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


KIKI: Itt is Gratulálok nektek!

Kép
babicsek
 
 


Na Kiki hogy vagytok, azon kívül, hogy hihetetlenül boldogok?
Noeeka hogy vagytok?
Nekünk megvolt ma az andrológiai kontroll. 8) az eredmények nagyon jók. 3 hónappal ezelőtt 7 M/ml, most 17! Három hónapja össz:21M/ml, most 68 MIllió!!!! nagyon kevés fehérvérsejt, gennyesedés 0! Nagyon boldogok vagyunk. Marad még a fer 14, napi egyszer és azt mondta a doki, hogy szerinte várjunk még debrecennel mert a normál értéken vagyunk!

Kép
kissedi
 
 


Kissedi ezek fantasztikus hírek! :) Ebből már spontán baba is lehet :D
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Köszi Lányok a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok! Azért azt hozzátenném, hogy Kiki párban járó babáját megosztanám hugikával is áááám... :D :D :D

Tényleg hugika, neked holnap lesz a teszt? Csuriban mindenem!!! :)

kissedi: egyelőre semmi különös. Kicsit érzem a bal oldalam, de szerintem továbbra is csak azért, mert tudom, hogy ott lettem piszkálva. Próbálok nem gondolni semmi kapcsolódó dologra, több-kevesebb sikerrel. Gratulálok Apa eredményéhez, ez szuper jó hír!!! Hajra spontán baba?
:lol:

Viszont van egy parám... (ha csak egy lenne... :D :D :D ) na de tényleg. Szépen meghallgattam, hogy ne fázzak meg meg fel, meg ilyenek, na erre tegnap este nagyon durván elkezdett fájni a torkom... más tünetem nincs, de ez nagyon megijesztett, hogy veszélybe sodorja az egész "küldetést"... :shock: :shock: :shock: Mit gondoltok?
noeeka1978
Budapest
 
 


Sziasztok!

Kicsi fiunkat Szilárdnak hívják. Egy hét leforgása alatt "felborult" az életünk, még ma is nehezen hiszem, hogy most jó darabig nem megyek a munkahelyem felé... :)
Szilárd nagyon aranyos, édes, nyugis baba. Kezdjük megismerni egymást. Kb. 3 óránként eszik, éjszaka azért 4-5 óra is eltelik néha két etetés között. Sokat alszik, de egyre több időt tölt ébren is. Hihetetlen, felfoghatlan, hogy csak le kellett mondanunk a lombikos babáról, és szinte abban a pillanatban érkezett a gólya... :lol: (Kb, mikor eldönti az ember, hogy gyermeket akar és többet nem is jön meg neki.)
És igazi kis szülinapi ajándék, mert gyertyafényes meghitt szülinapos este érkezett a családi köszöntők között az ismeretlen telefon. Mondanom sem kell, hogy egy perc alatt megváltozott minden...
Most már értem, miért akartam olyan gyorsan túl esni a műtéten, hogy a szülinapomig mindenképp meglegyen... Így mondhattunk igent erre a megkeresésre.
Na, ébredés és sírás, menem kell! Pegid még akartam írni személyszerint többeteknek!
Ahugika, Noeeka! Kitartást, és legyen nektek párban babátok! Én úgyis kilógok a sorból, mert kerülő úton lett babánk! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


kikinda: Nagyon örülök, hogy minden rendben a picúrral. Nagyon szép neve van szerintem. Majd ha ráérsz mesélj. De mostanában nem fogsz annyira ráérni. :-) De ez jó.

noeeka: Kicsi nátha még nem olyan vészes. A láz nem a legjobb. Meg a lombikoknál az altatás miatt nem jó, ha beteg vagy.



vicky79
 
 


kikinda: Édes lehet a kicsi, és tényleg nagyon szép neve van! :D Várjuk folyamatosan a híreket rólatok! :) Köszi a kedvességet, a kerülő úton jött baba is baba, úgyhogy a "hármas-párosokra" gyúrunk, nem igaz hugika? :wink: :wink: :wink:

vicky: phúú, köszi, akkor kicsit lenyugodtam... :shock: lázam nincs, csak a torkom vacakol, de már az épp babás kolléganőmtől tájékozódtam és tolom az echinacea cukorkát, ez segít. :D :wink:
noeeka1978
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hárman párban is jó lenne :) Ma nem bírtam tovább teszteltem sajna negatív lett... Barnázok is, ami reggel óta erősödött, úgyhogy szerintem nem jött össze ez a hónap. Bár még reggel ellövök egy 10es tesztet, de nem nagyon bízok benne (elvileg holnap telik le a 2 hét)

Én is eléggé meg voltam fázva hétvégén, de nem hiszem, hogy ezen múlna a dolog

Noeeka szurkolok Neked, már csak alig egy hét :)

Kiki! Fantasztikus szülinapi ajándékot kaptatok! Várjuk a híreket továbbra is.
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Kiki drága, könnyezve olvastam a soraid, nagyon örülök nektek, és osztozom a boldogságotokban! :D A legszebb szülinapi ajándékot kaptátok, amit NAGYON megérdemeltél! Képet mutatsz majd?

Noeeka, nyugi, a fiúkkal várandósan nem egyszer nyaltam be Lexi aktuális vírusait, szerencsére nem vagyok lázasodó fajta, de sokszor voltam nagyon vacakul. Mánuval 5, illetve 12 hetesen is, semmi baj nem lett belőle. :wink:

ahugi, sajnálom. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kiki Nagyon örülök hogy te is végre anyuka lehetsz!!!!Majd tényleg hozz képet a picurról:)

Én most beteg vagyok lázas meg torkom fáj.Anyu itt van nálunk hogy segítsen még meggyógyulok.
Amúgy minden rendben talán januárban meg Darcsi is oviba(novemberben lejár a gyes)én pedig kereshetek munkát.
Hamarosan megint költözhetünk mert közölte a főbérlő fél év után hogy eladó a lakás.Most keresgélünk de nem sok sikerrel.
De biztosan találunk majd idővel.

Beze ha tudsz valamit akkor szólj lécci!!!

Többieknek kitartás nem elkeseredni küzdeni.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


vius: Barátnőm szekszárdi, majd megkérdezem nem tud-e valamit, ha gondolod. Jobbulást neked.



vicky79
 
 


Kiki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szoktam olvasni mostanában a híreket itt. Nagyon-nagyon örülök, hogy szülők lettetek :D :D :D :D :D :D :D Sok boldogságot Nektek!

Többieknek meg sok sikert a babásodáshoz!

timejka
 
 


hugika: ÓÓÓ, nagyon sajnálom! :cry: Azért az a 10-es teszt hátha...nem? :)

beze: uhh, köszi a bíztatást! Bár ha ez nem a mi hónapunk, akkor úgyis arra fogom fogni, hogy a torokbacim kavart be... :D :D :D Egyébként ma már sokkal jobban vagyok, kicsit még bizergál a torkom, de aludtam is már... hurrá... :)

vius, timejka: köszi a bátorítást! :D
noeeka1978
Budapest
 
 


Vicky rendben van szólj neki ha tud valamit akkor szóljon :)
CSak ha lehet akkor ne panel legyen mert itt azoknál igen borsos a közösköltség(20,000 ft)
Köszi

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Oké, rákérdezek.



vicky79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: