Új privát üzeneted érkezett!

Bocsánat!!! Ezt a laptetőt neked ajánlom fel hogy mihamarabb te is bezsebelhesd a dicséreteket! :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Köszi:)
Hál isten, eddig csak a férjemnek bőgtem, személyesen még senkinek nem kellett mondanom (majd a hétvégén), csak írásban, meg telefonon....na azután tört el a mécses nálam, amikor anyumnak mondtam telefonon, addig tartottam magam.


"Bocsánat!!! Ezt a laptetőt neked ajánlom fel hogy mihamarabb te is bezsebelhesd a dicséreteket! :wink:"
minekaza
Budapest
 
 


Én itthon kibőgtem magam, bent meg adtam a pléhpofát. Én sem vagyok túl jó színész, de egy idő után annyit mondtam, hogy bizakodó és pozitív vagyok, hogy már el is hittem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Csajok:

Köszönöm nektek a sok jó tanácsot!
Bejelentkeztem már a tanár úrhoz.
Jól vagyok. Persze, nagyon aggódom. Baj, ha feszül a hasam, vagy fáj a fejem. Örülök az émelygésnek. Ma pl. egy falat Béres A kaja után majdnem hánytam. Ezután csak a mustáros kenyér csúszott.
Hosszú és nehéz ez az időszak. Persze, valahol tudom, hogy az én Csodababám velem fog maradni. Mint ahogy írtátok, itt csak akkor lesz nyugalom, ha hazafelé tartok a kórházból a bébivel a karomon.

Sziszo: nagyon el vagy tűnve. Ugye, minden rendben?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Ann: drukkolok a holnapi genetikai uh-hoz! Minden rendben lesz!
A főbb rendellenességeket már 12 hó után nézték, nem? Most mit néznek?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Ann! Mennek a drukkok mára!!!! :)

Valaki tud valamit Dorkababról?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!
Szeretnék kérdezni tőletek! Az egyik barátnőm most kezdi a kivizsgálásokat. Elküldték mammó-ra. Nálunk az sztk-ban mensihez kötik, magánrendelésen viszont nem érdekli a dokit mikor volt mensi. Nálatok hogy volt? Baj,ha nem mensi után nézik? Én a magánrendeléses utat jártam, minden rendben volt,de kíváncsi vagyok máshol hogy zajlik!!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Nyulacs, én még ezt nem is hallottam hogy mensihez kötik. Nálunk legalábbis nem lehet mert az időpontot nagyon nehéz egyeztetni még így is hiszen lehet hogy két hónapot is várni kell.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa: itt mensi 1. Napján kell hívni őket, és majd a következő 2héten belül adnak időpontot. A poén csak az,hogy nem veszik fel a telefont!! Azért ez egy lombik vagy inszem előtt álló emberrel igencsak kitolás!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Nyulacs:
Budaörsön telefonon jelentkeztem be. Akkor nem kérdezték a mensi időpontját. A vizsgálaton, viszont, picit mérges volt a doktornő, hogy mensi szempontjából rosszkor mentem. Azt hiszem, peteérés előtt kellett volna, mint a HSG-nél is.
Egyébként ez teljesen jogos, mert ha esetleg terhes vagy, akkor a röntgen árt a babának.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi: nem ezzel van jelen pillanatban összefüggésben, mert nekünk még csak mell uhut csinálnak a korunk miatt... Ahány ház annyi szokás úgy látom! Jól vagy egyébként?? Róka rudi és barátai megérkeztek már? ;)
nyulacs82
Szolnok
 
 


Nyulacs: köszi, jól vagyok. Még nem rókáztam, de a nap nagy részében émelygek:)
Próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Ma már egy bababoltba is benéztem. Úgy döntöttem, hogy mellőzöm a tisztasági betétet ezentúl és sötét bugyikat fogok hordani. Elegem lett a hüvelyváladék elemzéséből.
Ja, és vettünk egy Clearblue tesztet is, ami kiírta hogy pozitív és a lehető legmagasabb értéket mutatta: 3+, ami azt jelenti, hogy több mint 5 hetes a terhesség. Nagyon boldogok voltunk ma reggel!
Veletek mi újság?

Ann, Sziszo: hol vagytok már?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Csajok hulla vagyok, rengeteg mindent intéztem ma. De a legfontosabb, hogy uh szerint a picur rendben. És ismét kislányt mondtak.
Andi ilyenkor különböző méreteket néznek, meg belső szerveket, mint koponya, gyomor,hólyag, vese, szív stb...

Andi szuper a clearblue teszt eredménye!! nagyon örülök neki!
ann74
 
 


Ann: nagyon örülök :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Tudom, kicsit elvonultam, de múlt péntek óta csak vegetálok, nem tudtam igazán megnyugodni, pedig vérzés nem jelentkezett a múlt hétvégén már. De a kisördög csak belém bújt, meg a mi előzményeink sem bíztattak semmi örömtelivel.
Most úgy érzem, hogy a sorsunk megint utolért minket. Csütörtök óta totál sötét színben távozik belőlem a Crinone (vérzés nem volt), de a Crinone applikátor feje viszont véres volt tegnap este. Szóval minden reményünk odaveszett. Tavaly októberben kb. ugyanennyi idősen fejeződött be a terhességünk, mint most, csak akkor még ennyi vérzés sem volt. Úgy gondolom, csak a sok progi miatt nem jön meg jobban.
Igazából azért is el vagyunk nagyon kenődve, mert így hiába van 8 embriónk lefagyasztva, úgy érezzük ez nem lehet véletlen, hogy már 5.-ször járunk így. Egy légynek érzem magamat, aki ki szeretne jutni a szabadba, és próbálkozik-próbálkozik, de nem sikerülhet neki, mert mindig ott van az ablaküveg és csak pofára eshet.
Bocsi, most egy kicsit ömlik belőlem az önsajnálat, de most úgy érzem mindent elvesztettem, és már semminek nincs értelme. :cry:

Andi, Ann : Gratulálok nektek a csudaklassz hírekhez!!! (Többre sajna most nem futja.)
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziszó, mész hétfőn bmc-be? Sok crinone távozik sötéten, vagy csak egy része? Egyszer nekem is volt véres az applikátor. Kérlek ne add fel!!!! Mikor kéne amúgy visszamenned a dokkerhez? Menj be hétfőn mindenképpen!!!
ann74
 
 


sziszo, ne add fel... Nekem is mindig barnán jött ki a crinone és most nem alszom az ikrektől. :) pihenj és kapcsolódj ki. Én mindenkinek a nevetést és a Jóbarátok sorozatot ajánlom. mire Rachel terhes lesz, te is! Csak nézd egész nap, és hamar elérsz az 5. Évad végére :)

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Sziszo:
Nem történhet meg veletek ismételten! Látták a babát, minden rendben volt, nem? Kérlek, higgy benne, képzeld el, ahogy a karodban tartod, próbáld érezni az illatát!
Én is rettegek, hogy nem marad velem a csodabébim, de próbálom elterelni a gondolataimat a vetéléstől. Voltam bababoltban, a férjemmel megvitattuk, hogy mit veszünk, hová rakjuk. Simogatom a pocimat és beszélek az én kis tündéremhez. Így próbálom enyhíteni a félelmeimet. Nem tudom, hogy bejön-e ez a hozzáállás vagy sem, de azt tudom hogy a negatív gondolataimmal csak ártok a bébinek.
Hallgass a lányokra, menj be a BMC-be és nézd meg a Jóbarátokat.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


lányok!

a parát nem lehet elhesegetni, ezt mindenki tudja jól, hisz mind parázunk. sziszo, ha kell egy jó orvos, szólj. ő mentette meg nekem a terhességeimet. közlöm,h 2x véreztem, nem kicsit, ömlött belőlem a vér és most 33. hétben bánk 2616 g és makk egészséges. ilyenkor azonnal irány a kórház, nem kell fontolgatni, h mi legyen, irány be és az okosak majd megmondják. legalább megnyugszol, ha látod a szívhangot.

lányok ezt tényleg mindenkinek mondom, ha kell hetente menjetek be oda, ahova a dokitok tartozik, mert a kórház erre való, h segítesenek nekünk!!!!! ők okosabbak, mint mi a fórumon, na nem mindegyik, de némelyik azért igen.

az egyik ismerősöm babája szó szerint felemésztette saját tartalékait, mert a jónevű orvosa nem vette észre, h nem táplálja a lepény a picit. bent a kórházban a főorvosnak köszönheti, h most már csak hízókúrán vannak. 1900 g volt a pici, 2500 g-ról fogyott vissza. spagettivékony köldökzsinór. ennyit arról, h több szem többet lát. én nem tudom a dokija mit látott, de én megölném az enyémet, ha ilyen lenne.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziszo: ne add fel!!!!! muszáj bíznod a piciben!!!

Andi: mi jól vagyunk!! Zéti Hétfő óta mászik, imád kézenfogva járkálni! huncut!! Mindenkinek egy hasonló mókamikit kívánok mielőbbi érkezéssel!!!!! :)
nyulacs82
Szolnok
 
 


Nyulacs: 9 hónaposan már tud járni úgy, hogy fogod a kezét? Nem semmi a krapek!

Sziszo: nekem a barátnőm is mondta, aki nemrég szült, hogy terhesen vérzékeny nagyon a méh. Nekik a baba egyből összejött, de szexeltek egyet a 7 hét környékén, aminek következtében a lány elkezdett vérezni ezerrel. Berohantak az orvoshoz és kiderült, hogy semmi baj. Ugyanígy járt az egyik kolléganőm is. Tudom, h ti nem szexeltek, na de a Crinone is okozhat ilyen sérülést.
Ezt a vérzékenységet én is tapasztaltam múlt kedden a dokinál. Majdnem rosszul lettem rákszűrés után, annyi piros vér volt a kütyün. Szerencsére, azóta sincs semmi, a bő hüvelyváladékon kívül, ami persze roppantul zavar.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Egyébként én is csak jártatom itt a szám.
Egyáltalán nem vagyok nyugodt. Egyik pillanatban rózsaszínben látom a világot, a másikban meg rettegek. Elviselhetetlen vagyok ismételten! Rettegek, mert nem tudom elhinni, hogy 5 év szenvedés és csalódás után babát várok. Nem tudok bízni a sikerben. Ideges leszek, majd miután észhez térek, rájövök(egy újabb biztató jel után), hogy pont ezzel ártok a picinek. Szóval ideges vagyok amiatt,hogy ideges vagyok.
Nem tudom, hogy ti hogy tudtátok átvészelni az első heteket. Sajnos tudom, hogy a szívhang sem garancia, mivel ismerősömnek szívhang után ment el a baba.
Most picit megnyugodtam, mivel szédelegtem és megmértük a vérnyomásomat: 84/46. Baromira alacsony, nekem 125 körül szokott lenni. A szuper google viszont elhitette velem, hogy ez bizony egy természetes terhességi tünet, tehát most megint nagyon happy vagyok. Sajnos, nem tudom, meddig tart.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, most mondjam azt, hogy ez addig így lesz kb. amíg egészségesen meg nem születik a baba? Én is igebajos voltam, az első trimeszterben nagyon durván... Kitartás csajszik!! Figyelemelterelés, ennyi. És akkor valahogy eltelik az idő...
ann74
 
 


Andi: még elég ügyetlen,de egyszerűen rúgja ki magát a kezünkből,mert menni akar. Nagyon cuki ahogy a pocakját kinyomja, és katonásan lépdel. :-) majd alakulunk! :-)

Iszonyat nehéz nem parázni és nem idegeskedni. Először a 12.hétig izgulsz,hogy veled marad-e, aztán jön az Afp, aztán azért nehogy a nyakára tekeredjen a köldökzsinór és így tovább... Szépen végig idegeskeded az egész várandósságot, aztán azt gondolod (én legalábbis az hittem) hogy szülés után megnyugszol, de rájön az ember,hogy utána valahogy még több dolgon tud aggódni-idegeskedni... De már annyiban megnyugszik a lelkünk,hogy van kit tartani a kezünkben!!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Ann, Nyulacs:
A barátnőm is azt mondta, hogy szülés után sincs ennek vége, ez most már valószínűleg örökké tart.
Majd csak kibírom valahogy!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Csak megerősíteni tudom az előttem szóló anyukákat. A szívem a torkomban dobog, mikor Barbus a 3 méter magas csúszdán csúszik le. De hagyni kell, hagy fedezze fel a világot. Úgyhogy állok a mászóka alatt, ha esik elkapjam. És ezt soha ne felejtsétek el, hogy amikor már megszületik nem szabad úgy kezelni, hogy hány évet vártatok rá és mennyi kellemetlenségen mentetek át, amíg ő megfoganhatott. Csak mert tapasztaltam már negatív példát is itt a játszón. De egyébként én is végig paráztam a terhességemet, ez szerintem normális.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziszo, teljesen értem miről írsz. Borzasztóan sajnálom amin keresztül mész. Én is véreztem és pont szilveszterkor kezdődött, időpontom meg csak 3-ára volt a dokihoz, addig ünnep mindenhol. Terhesség csak a 6-ik hétben, nem betöltve, tehát tuti nem foglalkoztak volna velem az ügyeleten. Teljesen be voltam parázva, csak bőgtem és bőgtem, semmi sem nyugtatott meg. 3-án a doki megnézte uh-on és azt mondta hogy 10mm-es petezsák ami teljesen normális méret egy 6 hetes terhességnek. Én még mindig paráztam és kaptam szurit, 10 db-ot. Kérdezte hogy megnyugtatna-e ha megnézne köv. héten. Naná hogy jobb lenne..... Be is mentünk, én addig kibőgtem az összes könnyemet pedig 3 nap után teljesen el állt a vérzés. Már nem csak a petezsákot láttuk hanem a mi kis csillagunkat aki egy hét alatt 8 mm-esre nőtt. Pont akkora volt amekkorának lennie kellett. Ez ugye 7-ik betöltött héten volt, a 10-ik hét után mi már örömünkben egymásnak estünk :wink:
No, a hosszú beszámolóm azért volt hogy ezt kívánom neked is és mindenkinek aki ilyen borzalmakon megy keresztül. Nem lehet megnyugodni csak ha mondják hogy minden rendben. Menj el, nézesd meg holnap. Akárhol.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Azt hiszem én is megnézetném magam. Én barnázni kezdtem annó és ezért egy héttel hamarabb mentem vissza, mint amikorra hívott Z. De semmi gond nem volt belőle, annyi hogy egy héttel hamarabb lettem kidobva a bmc-ből.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziszo, ezek miatt a tünetek miatt szerintem se mondj le róla semmiképp, az pszichésen biztos nem segít! amíg nem tudod biztosan, hogy elment, addig nem ment el!
minekaza
Budapest
 
 


Lányok, ugye ha az 1. inszemnél Merional-Pregnyl kombót használunk, akkor Szűcs ezen nem fog variálni, és a következőnél is ezt fogja felírni?
Mert most arra utazom, hogy átveszem olyanoktól, akiknek megmaradt...de azt ugye előre tudom csak, tehát biztosan nincs a kezembe még a recept, hogy az fog kelleni.

Egyébként nekem meg most volt nagyon furcsa vérzésem a sikertelen inszem után: 2 napig intenzíven, tehát minden átmenet nélkül kezdődött, és végződött, mint ha csak megnyitották volna a csapot, aztán miután már azt hittem, hogy elmúlt, mert 24 órája egy kis "színezés" se volt, egyszer csak újra véreztem, úgy, mint amikor kezdődni szokott, görcsöléssel együtt....:O
minekaza
Budapest
 
 


CsajoK!

Ugye a nyálkás mini szövetdarab a wc papíron az a vetélés előjele? Sajnos a mellem sem feszül már.
Holnap megyek K-hoz és minden kiderül.
Mindenesetre, a Crinone-t nyomom már, telefonban leegyeztettük.

Az biztos, hogy ha ez most nem sikerül( miután teljesen beletörődtem, szépen éltem az életem, jól éreztem magam), akkor én fogamzásgátlót fogok szedni, hogy soha többé ne érjen ekkora csalódás. Ezt nem élném túl még egyszer.

Egyébként még mindig bizakodó vagyok és úgy érzem, hogy a kislányom odabent van és marad is júniusig.

Minekaza: rengeteg hormont szedtél be, ne csodálkozz az ilyen mensi miatt. Ilyenkor kicsit fel van borulva a háztartás.
K nekem mindig ugyanazokat a szurikat írta fel, nem tudom Sz. mit fog felírni. Az is lehet, hogy mást ír fel, ha a megszokott kombóval nem volt megelégedve, hisz lehet nem úgy reagált rá a szervezeted, ahogy kellett volna.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Minekaza, ilyenkor megnövekszik a mny-a és ez okozza a nagy vérzést és a görcsöket. Borzalmas, tényleg. A 24 órás szünet is a hormonok miatt lehet. Ne aggódj, a lényeg hogy kitisztulj.

Andi, a nyálkás mini szövet darab nem hiszem hogy vetélés jele. Nálam a vetélés jele a sok-sok vér, görcsökkel kombinálva. Ügyes vagy hogy hiszel és holnap lesni fogunk, igyekezz.

Sziszo, voltál dokinál?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa: nagyon remélem én is. Most már abban reménykedem, hogy összeállt a bő fehérfolyásom és pisilésnél egyben távozott. Nem lehetett szövetdarab. Szerencsére, azóta sincs semmi baj( ez tegnap volt).

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi!!!
mintha magamat olvasnám. én már 5x vetéltem el az elején, de szerencsére valóságban egyszer sem. ahogy te sem. vetéléskor nem nagyon tudnál fórumra írni, mert olyan rohadt görcsökkel jár, h az csak na. szóval a crinone távozott belőled de terhességnél többször van bő folyás, ami természetes. tisztul a méhed, néha elég intenzíven. én kétségbe voltam esve, h valami kiplöttyedt belőlem. már bocsánat, de nem tudom máshogy írni. kiderült, h ez fog még párszor történni, főleg mensi idő környékén. menj dokihoz, ha késtégeid vannak, max a végén alig fogják várni, h megszülj időre és hagyd már őket békén :lol:

ja és para ügyben totál igazatok van, ennek már soha nem lesz vége. de mi akartuk!!!!

sziszo!
mi van veled, írjál pár sort , aggódunk érted!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna: az a baj, h a Crinone-t ma kezdtem el nyomni, szóval az a szövet hüvelyváladék volt. :P :P :P
A vetélés miatt meg azért aggódom, mert ismerősömnél úgy ment el a baba 8 hetesen, hogy egy deka vér sem távozott. Persze, műszeres befejezés lett a vége.
Nekem semmim se fáj, ( max tompán nyilallgatok), nem vérzek és nem is fogok!
Reggel csináltam tesztet, a 25-ös full pozitív volt, tehát van még bőven hcg a véremben. Sajnos azt is tudom, h ez vetélés után sokáig benne van a vérben.
Holnap este minden kiderül. Addig is, fekszem az ágyikóban és nem megyek dolgozni.

Sziszo: tényleg jó lenne, ha jelentkeznél. Látod, milyen rendesek itt a csajok, meg tudnak minket egyből nyugtatni.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Lányok! Most csak egy gyors bejelentkezésre futja, de holnap ígérem, jövök újra!

Szóóóóval, két csíkos tesztet produkáltam reggel - már egy perc mulva megjelent a második csík! Úgyhogy nagyon bizakodó vagyok, szerintem most sokkal több a HCG-m, remélem, így is marad. A korábbi missed AB-re tekintettel mától 3x2 utrót nyomatok , és jövő hét kedden kell mennem az első ultrahangra!

Szorítsatok, kérlek!!!

Andi
Látom, te is hol magasságokban szárnyalsz, hol meg a mélységekben! Sok drukk holnapra!!!

Sziszo
Te voltál ma Sz-nél?
thimmy
Gárdony
 
 


Thimmy: nemrég jutottál eszembe, hogy nemsokára tesztelsz! Nagyon örülök neked!!!! :P :P :P
De jó, hogy ilyen hamar lesz az uh-d! Nagyon szorítok!

Milyen volt a missed ab? Voltak előjelei?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, örülök hogy jobban érzed magad. De már ne csinálj tesztet mert ahogy írtad ennek már nincs értelme. Biztos minden rendben van.

Thimmy, annyira örülök a jó hírednek!!!! Hát persze hogy szorítunk!!! Izgulj te is 9 hónapig a terhesség miatt, utána meg gyere panaszkodni milyen nehéz a gyerkőccel mert szófogadatlan... :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Andi
Nálam annyi volt csak, hogy a második uhun nem volt szívhang - ezután műtét. Remélem, megérted, hogy ennél részletesebben nem szeretnék beszámolni róla (ha nagyon kiváncsi vagy, keresd meg a korábbi hozzászólásaimat, idén január-február). Most szeretnék csak pozitív dolgokra koncentrálni, nem akarom bevonzani a rosszat. Így is nagyon nehéz, bennem van a félsz. Ugyhogy minden rendben lesz! Mindenkinél! csak pozitívan!

Vasika
Nagyon ari vagy! Én is úgy szeretném már ezeket! az elméletem meg van már mindenre, jó lenne gyakorlatban is bizonyítani! :))
thimmy
Gárdony
 
 


Thimmy: már tegnap visszaolvastalak.
Igazad van, ne is beszéljünk róla. Bocsi, hogy faggatóztam!
Most minden a legnagyobb rendben lesz, kétszer nem történhet meg ugyanaz!

Zsuzsa: milyen jó lenne ott tartani már, h a rossz gyerekem miatt panaszkodom.
Ma már nem mérek semmit. Este az uh után ráérek bánkódni vagy örülni, na de biztos, hogy az utóbbit fogom tenni! :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok folyamatosan, de írni nem nagyon van időm.

Sziszo, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Csak sejtem, hogy 4 vetélés után milyen nehéz lehet bizakodni, de bizakodni kell!!!!! Mikor mész uh-ra? Ha jól emlékszem ma ugye???

Andi, halk gratula a csodababához, pihengess, vigyázz rá, mert ott van ő, ezt a 2 csík is bizonyítja, ma pedig a Tanár úr is megerősíti, hogy teljesen megnyugodhass.
Nekem is volt missed ab-om, ugyanúgy, mint Thimmynél, a 2. uh-n nem volt szívhang, csak az üres petezsák (8 hetesen), ezért műszeresen be kellett fejezni a terhességet. De azt gondolom, hogy egy természetes úton fogant babánál azért kisebb az esélye egy ilyennek, szóval nagyon várom a mai híreket a dobogó szivecskéről.

Minekaza, sajnálom, hogy nem sikerült, készülj fel testileg lelkileg a következőre és hajrá!!! Hogy tervezed? Mikor lesz a következő inszem?

Thimmy!!! Halkan gratulálok Neked is:):) Annyira jó ilyen hírekre jönni!!!! Szorítok, hogy rendben fejlődjön a picúrka!!! De rendben lesz, mert tényleg nem történhet meg kétszer ugyanaz!!!!
Szoríííítok!!!!

Nálunk: Doni elkapott valami vírusos szájfertőzést, mondjuk várható volt, mert mindent a szájába vesz..... brutális egy betegség ez, 6 napig lázas volt, szája tele hólyagokkal, ínye gyulladt, alig evett, szerencse, hogy ivott és nem lett kórház a vége. Komolyan mondom, együtt sírtunk a gyerekkel, mert láttuk, hogy fáj neki, de nem tudtunk segíteni rajta. A fájdalmocsillapító ecsetelőt a szája közelébe sem engedte. Durva volt, ma van a 8. nap és mintha ma kezdene javulni, de nagyon lassan. Még ma éjjel sem aludt jól, kb 2 óránként felsírt, kis drágám:(:(
Amúgy meg elkezdem a "felkészülést" a következő lombikra. Azt a projectet nyomom, mint Doni előtt: méregtelenítés, helyes táplálkozás, vitaminok, mozgás. Még a reggeli tejeskávéról kellene valahogy leállnom, de úgyis csak jan-februárban lesz a beültetés, addig még van időm:) Mindent el fogok követni a siker érdekében (már ami tőlem telik), mert nekünk az lesz az 5. próbálkozásunk, szóval sikerülnie kell!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint
 
 


Donoka: jobbulást Doninak! Nem lehet könnyű végig nézni, ahogy szenved!
Ügyes vagy, hogy már most kezdesz felkészülni a lombikra, de azért vigyázz, ne csinálj semmi drasztikusat.
A reggeli kávéról is le kell szokni? Hát én belehalnék, mivel 80/ 60 a vérnyomásom így is.
Hajrá 5. próbálkozás!

Én ma még csak 5+5 hetes vagyok, nem hiszem, hogy ilyenkor már kimutatható a szívhang. Nekem elég, ha annyit mond tanár úr, hogy rendesen megtapadt, megfelelő a mérete stb.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Nem, ilyenkor sztem sem lehet még a pulzálást látni.... akkor egy normális méretű, szabályos petezsákkal is megelégszünk:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint
 
 


Sziasztok

Szűcs doki ma a szívhang ultrahangon közölte, hogy nincs szívhang.
Ő is megállt a fejlődésben kb 1 hete már. Voltak jelei. 9 beavatkozásból 5 elindult terhesség, és mind hasonló eredmény. Minden gyógyszert, vizsgálatot megkaptunk. A doki szerint itt tart ma a tudomány, ennyi. Van még lefagyasztva ugyan 8 embrió, de minek. Nem kaphatunk donor embriót, sem donor spermát mert hát ugye annyira nem rosszak a leleteink, nem indokolt. Csak éppen saját anyagból meg sajnos ez az eredmény. Most teljes ko. padló, főleg a Sziszónak. Sziasztok: Zozó
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Nem tudok mit mondani, csak :(((((((((((

"Szűcs doki ma a szívhang ultrahangon közölte, hogy nincs szívhang.
Ő is megállt a fejlődésben kb 1 hete már. Voltak jelei. 9 beavatkozásból 5 elindult terhesség, és mind hasonló eredmény. Minden gyógyszert, vizsgálatot megkaptunk. A doki szerint itt tart ma a tudomány, ennyi. Van még lefagyasztva ugyan 8 embrió, de minek. Nem kaphatunk donor embriót, sem donor spermát mert hát ugye annyira nem rosszak a leleteink, nem indokolt. Csak éppen saját anyagból meg sajnos ez az eredmény. Most teljes ko. padló, főleg a Sziszónak. Sziasztok: Zozó"
minekaza
Budapest
 
 


Drága Sziszó és Zozó! Nem tudom mit mondjak, ez felfoghatatlan, érthetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint
 
 


Sziszozó, egyszerűen nem hiszem el, nem is tudok mit írni, ide minden szó most kevés. :((((((((((((

Tudom, hogy most semmi ilyenen nem akarsz gondolkodni és meg is értem, de IR-t végülis rendbe tettétek? TSH-t levittétek 1 körülre? Kaptál immungyengítést és vérhigítót?
ann74
 
 


Sziszo: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Próbálj meg valahogy tovább lépni, kérlek!
Igenis van megoldás. Hallottál már az iwig-ről? Fülöp dokit kell keresni. Már a stimu alatt kell az infuziót adni. Habituális vetélőknek tud segíteni.

Eszter blogját érdemes olvasni. Neki is csak táptalajjal és ivig-el sikerült. Egyébként Zeke az orvosa a BMC-ben:

http://alombaba.blogspot.hu/2012_07_01_archive.html

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziszo és Zozo, iszonyatosan sajnálom! Tudom hogy ilyenkor tele van ezzel a padlás, de nem tudok jobbat írni. Ha tudnék akkor azt írnám. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pihenjetek, esetleg vegyetek igénybe segítséget (orvos). Ha muszáj akkor muszáj. Nagyon sokat fogok értetek imádkozni.

Donoka, jobbulást Doninak, nagyon sajnálom hogy megbetegedett. Ádám is mindent a szájába vesz. Múltkor kirepedt a szája széle mert a kulcsot csócsálta. Én aloe vera növénnyel kenegettem és meggyógyult.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


sziszo!
én is fülöp vilmost javaslom, végigcsináltam a kezelését, kivizsgálását, iszonyat alapos. jártam tormbocita transzplantációra és 5 vetélés, 6 elvesztett baba után lett boti. bánknál már nem is kellett végigcsinálnom újra a kezelést. gömb utcában van a magánrendelője, volt h éjfélkor kerültem be hozzá, de még akkor is nagyon alapos volt. nem rabló 2x voltam össz-vissz a magánjában, a mávba fog küldeni vizsgálatokra, de sajnos lesznek olyan vizsgálatok ,amit nem támogat az oep, kb addigra lennél meg velük, mire mehetnél megint lombikozni. ha szűcs doki azt mondja, h ennyit tud az orvostudomány, az nem igaz, mert ennél sokkal többet tud. nekem is azt mondták soha nem lehet gyerekem, azt most várom a másodikat. tudom, már annyit írtam, de váltás lehetősége a te kezedben van. hamár úgyis fizetős a lombik, akkor mehetsz bárhova máshova is, vagy esetleg bmc-n belül máshoz. nézd meg skriba drnő milyen csodát csinált witchel, 21 es béta hcg-vel ott figyel a kispasi. ha bármiben tudok segíteni írj privit, elküldöm a számom. hidd el, sajnos tudom min mész keresztül. de fel fogsz tudni állni, tudom, mert anya szeretnél lenni és leszel is és ez az érzés mindennél erősebbé tesz!!!!!!! nem szabad feladni és nem is fogod, hisz eddig is mindig mentél és csináltad, ezt bizonyítja a sok lombik és miegymás a hátad mögött.
engedj meg egy idézetet: ha egy úton sok fájdalom ért, akkor menj le róla, mert az nem te utad és keress tovább, míg meg nem leled, mert minden rajtad áll!!!!! drukkolok hozzá és sok erőt kívánok nektek, meg fogjátok tudni csinálni, tudom!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?